back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

A observat cineva urmele lasate de avioane in ultima vreme? chemtrails-dare chimice !

ottotavy

4 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 00:40

cine a auzit de acest fenomen stie ca exista pareri impartite intre cei care cred ca aceste urme lasate de avioane sunt simple "gaze de esapament" si cei care cred in teoria conspiratiei "chemtrails"
eu,personal,am observat cateva anomalii in privinta darelor lasate de vaioane,si anume:
-unele se disipeaza aproape instantaneu(10-20 secunde),in timp ce altele persista cateva ore
-cele care persista tind sa formeze nori !!
-am observat cazuri in care mai multe dare (6-7) erau formate pe cer intr-un tipar complex de tip # (darele se intreteseau ca o panza)
nu am cunostinte speciale in domeniul aeronauticii,dar mi se pare ciudat acest fenomen prezent in toate colturile lumii!
exista dovezi (filmari si poze) dinainte de anii 2000 care atesta faptul ca nu existau aceste dare de dimensiuni mari si care persista atat de mult.
ce parere aveti?
va rog sa mentineti un nivel de discutie cat mai civilizat

Raporteaza abuz de limbaj
otto
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 17:01

E vorba de o incarcare f mare a atmosferei cu vapori de apa. Care face ca alte suspensii din aer sa persiste mai mult. Incalzirea care duce al o evaporare mai mare a apei oceanelor.
Se cunoaste dupa ploile musonice, nu numai de la noi.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1257 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 17:19

De la: ottotavy, la data 2010-07-25 00:40:18cine a auzit de acest fenomen stie ca exista pareri impartite intre cei care cred ca aceste urme lasate de avioane sunt simple "gaze de esapament" si cei care cred in teoria conspiratiei "chemtrails"
eu,personal,am observat cateva anomalii in privinta darelor lasate de vaioane,si anume:
-unele se disipeaza aproape instantaneu(10-20 secunde),in timp ce altele persista cateva ore
-cele care persista tind sa formeze nori !!
-am observat cazuri in care mai multe dare (6-7) erau formate pe cer intr-un tipar complex de tip # (darele se intreteseau ca o panza)
nu am cunostinte speciale in domeniul aeronauticii,dar mi se pare ciudat acest fenomen prezent in toate colturile lumii!
exista dovezi (filmari si poze) dinainte de anii 2000 care atesta faptul ca nu existau aceste dare de dimensiuni mari si care persista atat de mult.
ce parere aveti?
va rog sa mentineti un nivel de discutie cat mai civilizat

E interesanta anomalia noua..

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 17:24

De la: nastasemihail, la data 2010-07-25 17:01:46E vorba de o incarcare f mare a atmosferei cu vapori de apa. Care face ca alte suspensii din aer sa persiste mai mult. Incalzirea care duce al o evaporare mai mare a apei oceanelor.

Asta ar fi explicatia. Ca structura combustibilului, nu are cum sa dea dire atit de mari.
Atmosfera incarcata. Oricine vede pe pielea lui.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1257 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 17:27

De la: nastasemihail, la data 2010-07-25 17:24:34
De la: nastasemihail, la data 2010-07-25 17:01:46E vorba de o incarcare f mare a atmosferei cu vapori de apa. Care face ca alte suspensii din aer sa persiste mai mult. Incalzirea care duce al o evaporare mai mare a apei oceanelor.

Asta ar fi explicatia. Ca structura combustibilului, nu are cum sa dea dire atit de mari.
Atmosfera incarcata. Oricine vede pe pielea lui.

Umiditate sustenabila de grad mare..

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 14:45

Da, o umezeala absoluta f mare. Si in virfuri ce trec peste limita norilor, la peste 2000 m, se observa asta. E mult mai cald si umed fata de acum 20-30 de ani. E de la incalzire. Nu are legatura cu oamenii.

| Varianta pentru tiparire a topicului a observat cineva urmele lasate de avioane in ultima vreme? chemtrails-dare chimice !
Mergi la: