Fosta membra 9am.ro
2055 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 07:10
De la: Merry, la data 2010-07-06 06:23:05De la: Albinuta, la data 2010-07-06 06:11:06Adu-ti aminte sau poate erai beata si in momentul cind ai vorbit la telefon cu Florin.
De ce am cazut cind FLORIN era sa isi rupa mijlocul?
Din cauza ca am avut o cadere de calciu.Asta din cauza ca am amemie si caderi de calciu.
Nu iti este rusine.Ai venit tu atunci sa ma vezi cum sint?
Adu-ti aminte cind ai cazut si erai beata ca am vrut amindoi sa chemam salvarea si ai spus nu cum sa ma vada in halul asta ca am baut.Cum e cind m-ai chemat la baie dupa ce te-ai trezit din betie si m-ai intrebat ce sa intimplat,ce ai patit la nas?
Iti mai aduci aminte?
Cine te-a luat in brate si te-a ridicat de jos?
Eu si Florin si te-a spalat de singe.
cadere de calciu sau coma alcoolica?...atunci era ingrozit florin ca nu stia ce sa-ti mai facasi ma suna din 5 in 5 minute...dar eu am bun simt si recunosc ca daca beau un pahar ma ametesc,tu nu recunosti nici dupa un butoi...si era normal sa-mi fie rusine sa merg la spital ca sint femeie si ce stiau doctorii ca eu am baut numai un pahar ,nu,isi faceau o impresie urita despre mine,ca femeie...eu am acel gram de bun simt pe care tu nu il ai,si nu l-ai avut niciodata nici fata de propia familie si copil...eu te rugam sa te duci sa-ti vezi copilul si sa nu mai promiti ce nu faci...tot eu te rugam sa nu o mai minti pe maicata ca lucrezi cind tu stai de un an acasa....mai bine taci si culca-te....eu te-am rugat sa incetezi dar daca tu vrei sa-i faci rau lui Florin incontinuare atunci nu te mai da cu curul de pamint ca iti iubesti familia!!!
Minte incontinuare ca te prinde stilul asta.Stii macar ce sint acele caderi de calciu sau anemie?
Nu cred.Invata sa respecti oameni de linga tine si vei fii respectata.
Dar tu nu stii ce este acela respect iti place sa faci rau dupa ce te ajuta omul.
|
|
|
9am207963
5 mesaje
|
Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 08:35
In SUA ,majoritatea femeilor au crize din cauza caderii de calciu si diabet.Cind mergi la doctor ,dai banii intai si pe urma vorbesti,cind vine postasul ,femeile se parfumeaza in locurile intime .
Raporteaza abuz de limbaj
|
Fosta membra 9am.ro
2055 mesaje
|
Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 19:15
Mai 9am207963 e mai nasol cind nu stii problema despre caderile de calciu dar aceasta femeie nu stie nimic.
|
Fosta membra 9am.ro
2055 mesaje
|
Postat pe: 6 Iulie 2010, ora 19:19
De la: Merry, la data 2010-07-06 05:14:09De la: Albinuta, la data 2010-07-06 04:12:34
Eu am lucrat intr-un spital si chiar in blocul operator cu medici ,acum depinde si de om si de caracterul fiecaruia.Mi-am operat baietelul la ea dar stiti cu e,ca o atentie mica tot trebuie sa dai.
Plus am incercat sa ajut pe cineva sa duc la o doctorita buna care ma cunostea,o doctorita super de treaba,am incercat sa ajut aceea persoana si cred ca cei care ma cunosc stiu despre cine e vorba,aceea persoana eu am ajutat-o cit am putut, plus dupa ce sa operat a inceput sa ma faca de ris in tot spitalul,si sa scoata numai minciuni pe acest forum.
Cami pina cind o sa mai spui minciuni despre mine?....sti foarte bine ca eu cu Florin am baut cite un pahar de wischy...tu cit ai baut fetita?...daca am cazut ,am cazut din cauza lui Schypy care a intrat in picioarele mele...nu trebuie sa rizi de un om pentru ca si-a pierdut cunostinta de la lovitura,era totusi o fractura de piramida nazala....si tu ai cazut in casa cind i-ai rupt mijlocul lui Florin si eu nu am ris de tine...sti ca atunci dupa ce a venit salvarea ,tu ti-ai revenit ,dar Florin a stat la pat o saptamina......nu sint eu de vina ca nu tin la bautura ca tine...daca va fi sa-mi cer scuze pentru ca am sarit calul in topic, scuzele sint pentru Florin si nu pentru tine...tu stii cel mai bine cit adevar am spus despre tine confirmat de tine in fata mea....atunci eram mult prea nervoasa si nu mi-am dat seama ca de fapt ii fac rau si lui Florin...stii foarte bine ca eu nu v-am vrut raul niciodata si v-am impacat de atitea ori la mine in casa...de ce nu recunosti ca il certam pe Florin cind iti vorbea urit si cum ii spuneam sa puna mina sa te ajute in casa ,la curatenie!!...eu pentru ca sint mai in virsta de cit voi si pentru ca se presupune ca am mai multa minte decit voi,acum in fata forumistilor va cer scuze pentru ca mi s-a acrit sa tot pomeniti de mine...am crezut in voi si m-ati deceptionat,parasindu-ma chiar in ziua operatiei...daca am sa-ti multumesc pentru ceva, este doar pentru faptul ca ai mers cu mine la control si pentru ca mi-ai facut cunostinta cu Monica si d-na doctor...in rest nu am pentru ce....cit priveste celelalte aspecte ,depinde de tine daca recunosti sau nu, in fata lui Florin ,nu aici !!!
Deci Florin te rog sa primesti scuzele mele pentru tot raul ce ti l-am produs,ai grija de sotia ta si fi un barbat adevarat...D-umnezeu sa va ocroteasca casa si familia!!!
Hmmm ma faci sa rid ai baut ,cine ducea sticla la gura si apoi a aruncat-o sub mobila iti mai aduci aminte?
Dar de unde sa iti aduci aminte cind erai beata manga.
|
|
|
9am176825
19 mesaje
|
Postat pe: 5 August 2010, ora 16:08
De la: 9am176825, la data 2010-06-28 16:47:48O "gaselnitza" Boc-uliana interzice ridicarea pensiei de alta persoana decat titularul !
Corect ! Ala culege capsuni in Spania si ia pensie de Romanica !??!
Stimate Domn,
pensia nu este o pomana... de la domnu' Boc sau mamica matale... Ci o returnare a unor drepturi banesti retinute de Statul Roman, cu japca, zeci de ani, de la fiecare salariat, acum pensionar.
Si domnia ta, cand vei avea barba alba si baston in mana dreapta, vei astepta sa primesti ceea ce ai cotizat... Sa-ti dea Dumnezeu sa primesti cam ceea ce doresti matale pensionarilor actuali!!!
Asa sa-ti ajute Dumnezeu...
Si chiar daca vreun amarat de pensionar ar mai merge la cules de capsuni, portocale, rosii sau cartofi, oriunde in lumea asta larga, ca nu-i ajung banii de pensie nici pentru medicamentele pe o saptamana, E DREPTUL LUI SA O PRIMEASCA!
Singura conditie este sa fie inca viu... Dar i-ajuta domnii Boc (era sa zic Bobu...) si Bashinescu sa nu mai indeplineasca aceasta conditie minimala!
|