back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce intelege domnul basescu prin protectie sociala: taieri de pensii si salarii si donatii pentru * saracii*bogati. i

9am186292

53 mesaje
Postat pe: 18 Iunie 2010, ora 19:12

E bine ca poporul sa inteleaga, ca s-a inversat protectia sociala, asa ca saracii sa doneze tot pentru bogatii statului,deci sa faca poporul o *protectie sociala a bogatilor*

Raporteaza abuz de limbaj
Realista

177 mesaje
Postat pe: 18 Iunie 2010, ora 19:39

Ar trebui sa se observe evidentele, si anume: populatia POLONIEI este dubla fata de cea a ROM�NIEI , ei au aprox. 800.000 de functionari publici, noi numarul este aproape dublu. Totusi suntem in sec. XXI, iar informatizarea a ajuns si in ultimul catun. La un calcul simplu,se obseva ca nu s-ar mai fi taiat din pensiile normale (poate acestea acum ar fi fost decente). O alta anormalitate o reprezinta pensiile �neobrazate�, care nu ar fi trebuit sa existe in acest moment. Cine a permis sa se ajunga aici? Parlamentul, justitia, primul si al doilea presedinte al RO. Primul a fost "prieten cu sistemul" iar pe al doilea l-a "invins sistemul".Si uite-asa am ajuns aici, la o coruptie exponentiala!. Solutia este reprezentata de reexaminarea tuturor dosarelor de pensionare anticipata si a functionarilor publici (de la nivel central si local) precum si o disciplina financiara puternica.Dar inertia este mare! Sistemul are multe tentacule, si nu prea cred ca stiu de unde sa inceapa...

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 18 Iunie 2010, ora 19:55

De la: Realista, la data 2010-06-18 19:39:03Ar trebui sa se observe evidentele, si anume: populatia POLONIEI este dubla fata de cea a ROM�NIEI , ei au aprox. 800.000 de functionari publici, noi numarul este aproape dublu. Totusi suntem in sec. XXI, iar informatizarea a ajuns si in ultimul catun. La un calcul simplu,se obseva ca nu s-ar mai fi taiat din pensiile normale (poate acestea acum ar fi fost decente). O alta anormalitate o reprezinta pensiile �neobrazate�, care nu ar fi trebuit sa existe in acest moment. Cine a permis sa se ajunga aici? Parlamentul, justitia, primul si al doilea presedinte al RO. Primul a fost "prieten cu sistemul" iar pe al doilea l-a "invins sistemul".Si uite-asa am ajuns aici, la o coruptie exponentiala!. Solutia este reprezentata de reexaminarea tuturor dosarelor de pensionare anticipata si a functionarilor publici (de la nivel central si local) precum si o disciplina financiara puternica.Dar inertia este mare! Sistemul are multe tentacule, si nu prea cred ca stiu de unde sa inceapa...

Ar trebui sa inceapa de la jilava....

gerard

1100 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 16:40

De la: _KARPOV, la data 2010-06-18 19:55:15
De la: Realista, la data 2010-06-18 19:39:03Ar trebui sa se observe evidentele, si anume: populatia POLONIEI este dubla fata de cea a ROM�NIEI , ei au aprox. 800.000 de functionari publici, noi numarul este aproape dublu. Totusi suntem in sec. XXI, iar informatizarea a ajuns si in ultimul catun. La un calcul simplu,se obseva ca nu s-ar mai fi taiat din pensiile normale (poate acestea acum ar fi fost decente). O alta anormalitate o reprezinta pensiile �neobrazate�, care nu ar fi trebuit sa existe in acest moment. Cine a permis sa se ajunga aici? Parlamentul, justitia, primul si al doilea presedinte al RO. Primul a fost "prieten cu sistemul" iar pe al doilea l-a "invins sistemul".Si uite-asa am ajuns aici, la o coruptie exponentiala!. Solutia este reprezentata de reexaminarea tuturor dosarelor de pensionare anticipata si a functionarilor publici (de la nivel central si local) precum si o disciplina financiara puternica.Dar inertia este mare! Sistemul are multe tentacule, si nu prea cred ca stiu de unde sa inceapa...

Ar trebui sa inceapa de la jilava....

9am186292

53 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 22:10

N-am crezut ca se va ajunge la calcarea pe cadavre, ma uitam la pensiile elvetienilor si la somajul germanilor,si ma intreb,cum iau atati euro daca e criza,iar la noi sunt de 15 ori mai mici,eu as zice ca in loc sa avem peste 20 000 sereisti,i-as trimite pe 20 000 piete care ar aduce comenzi de miliarde,iar eu cu inventia mea in domeniul IT,in trei luni as aduce Romaniei 200 miliarde euro si as desfiinta cutia milei,deoarece tot ce vom dona va ajunge in buzunarele partidului de guvernamant . Numai daca D-ul Basescu ar vinde locatiile lui Omar Haisan,pe care le-a dat fratelui acestuia ar plati pensiile si salariile trei ani,dar ce sa asteptam de la asa presedinte?oranduirea Sclavagista.

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului CE INTELEGE DOMNUL BASESCU PRIN PROTECTIE SOCIALA: TAIERI DE PENSII SI SALARII SI DONATII PENTRU * saracii*BOGATI. i
Mergi la: