Info
x
Ganduri personale...
|
Fosta membra 9am.ro 136 mesaje Membru din: 12/06/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 18:39
Buna Ebony,
Cred ca asa se incepe. Am vazut ca astazi ai trecut prin curtea mea. Puteai sa-mi lasi, macar, un salut. Stiu ca nu ai avut ce sa vezi, nu stiu, insa, ce te intereseaza. In acest sens putem vorbi. Oricum, eu iti mulrumesc pentru vizita si te mai astept. Pana atunci sa-ti mearga bine oriunde te-ai afla. |
|
Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 18:45
Mari poeti, de-a lungul vremii, au asemanat femeia
Cu o floare, cu un soare, c-o zeita, cu-o scanteie, Cu o apa, c-o papusa... Eu, cum nu-s poet prea mare, zic ca seamana c-o usa . Usa catre fericire, usa catre mangaiere Usa ce spre taine duce galopand... luna de miere. Usa catre inrobire, usa jugului etern Usa care iti deschide perspectiva spre infern... Deh, dar ca s-ajungi sa intri, e-o problema delicata Fiindca mai intai de toate, usa trebuie descuiata. Si treaba se face bine si devine fericita Nu cu cheia la-ntimplare, ci cu cheia potrivita. Cheia ei originala, orice usa-n lumea asta Dupa nunta si traditie are cheia ei, si.... basta! Dar de iei un gen de usa , simpla, dubla sau de tei Si-ai sa vezi ca merg la dinsa doua sau mai multe chei Stai, n-o sparge cu toporul, nu tipa, nu fa scandal, Ia-ti mai bine portofelul si te du la tribunal. Ca sa-ti iei o alta usa , liber trebuie sa fii Si-asta costa, dupa leafa, de la 3 la 7 mii! Cand alegi o usa noua, trebuie s-o faci cu arta Sa n-aiba, Doamne fereste, broasca defecta sau sparta ... Ca broasca atat e buna, pana n-a scapat la chei, Ca pe urma n-o mai fereci, nici cu doua nici cu trei. E asemeni cu ulciorul, care dus prea des la apa Te trezesti ca-i sare smaltul, ori se sparge, ori se crapa... Usa este ca gaina, ca abia cand e batrana Mai matura si mai coapta, face supa cea mai buna. Da, dar care om in viata nu si-a spus in gandul lui: "Da-o dracului de supa, vreau un piciorus de pui"? Usa este ca un loto, zice pustiului un tata Nu e nici o diferenta - dai un ban, mai tragi odata Insa, dragul tatii, afla, nu tine cat vesnicia, Ca exagerand cu joaca, ti se strica jucaria. Am vazut o usa care a trait in viata toata Ca o sfanta cuvioasa, si-a murit nedescuiata. A urlat la dansa cerul, cu o voce ca de crai: "Hei, stafie ingalbenita, poate vrei sa intri-n rai? Mars la iad, acolo-i locul pentru-o scandura uscata Ai trait degeaba-n lume si-ai ramas tot incuiata." Ce te temi mereu de usa ? o sa-mi spuneti cu temei, Habar n-am. Aveti dreptate, sa vorbim atunci de chei. Fiindca principalu-n lume, nu e gandul, nici ideea Nu e focul si nici roata, principalul este cheia.. Si exista chei... o groaza, cati barbati, atatea chei, Ca de cind e lumea lume, cheile le tin la ei.. Unele sint lungi si groase, sau subtiri ca un siret Altele mici, delicate, ce deschid si un fiset. Principalul nu-i marimea, important - la orice usa - E sa se loveasca cheia si sa fie....... jucausa. Sa nu se indoaie-n broasca si sa tina la-nvartit. Chei de lacate, valize, de casete, frigidere, De camari, de manastire, pivnite sau sifoniere, Ar mai fi cheia franceza, cheia la casa de bani, Cheia de la Turnul Londrei sau facuta de tigani, Dara, ce te faci amice, ca din sute de modele Tu te chinui toata viata cu o cheie de... sardele? Merge ea cat merge bine, dar apoi prinde rugina Si-atunci nici Gerovitalul n-o mai scoate la lumina! Poti sa-i dai cu glaspapirul, smirghel, pile, ciocolata, Tot ce-ncerci este zadarnic, ti-a iesit din uz si gata! 'Geaba-ncerci, 'geaba te zbuciumi si degeaba-ti iesi din fire. Nu te mai vaita la lume, nu e vina nimanui, Leaga-o cu-n siret sau funda, fa-i un nod si pune-o-n cui! Sunt atitea chei pe lume, cheia "sol" si cheia "fa", Dar asta nu te-ncalzeste daca n-ai tu cheia ta. Si... zicind cum zic batranii.... la o tinerete noua, Zici... privindu-ti amintirea... *"AH, DE-AS FI AVUT EU DOUA!"* Cheia de Adrian Paunescu Raporteaza abuz de limbaj |
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 24 Iulie 2010, ora 23:20
De la: Porumbelul, la data 2010-07-24 18:39:57Buna Ebony, .... Buna...,multumesc pentru invitatie... ..ma uitasem la avatarul tau cu Elvis...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 16:44
Buna Ebony,
Iti multumesc si pentru vizita de astazi. Tot la poza te-ai uitat? Treci prin curtea mea fara sa ma saluti si fara sa ma intrebi? Vezi ce inseamna sa lasi portile si usile deschise? Tu te-ai ferecat bine si nu pot sa te salut sau sa te intreb daca te vizitez. Propun sa te muti la mine. Oricum, imi place ca imi faci vizite dar nu-mi place ca nu vorbesti. Te mai astept. Pana atunci sa-ti mearga numai bine. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 834 mesaje Membru din: 13/04/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Iulie 2010, ora 18:48
RUGÃCIUNEA UNUI DAC
Pe c�nd nu era moarte, nimic nemuritor, Nici s�mburul luminii de viatã dãtãtor, Nu era azi, nici m�ine, nici ieri, nici totdeauna, Cãci unul erau toate si totul era una; Pe c�nd pãm�ntul, cerul, vãzduhul, lumea toatã Erau din r�ndul celor ce n-au fost niciodatã, Pe-atunci erai Tu singur, �mc�t mã-ntreb �n sine-mi: Au cine-i zeul cãrui plecãm a noastre inemi? El singur zeu stãtut-au nainte de-a fi zeii Si din noian de ape puteri au dat sc�nteii, El zeilor dã suflet si lumii fericire, El este-al omenimei izvor de m�ntuire: Sus inimile voastre! C�ntare aduceti-i, El este moartea mortii si �nvierea vietii! Si el �mi dete ochii sã vãd lumina zilei, Si inima-mi �mplut-au cu farmecele milei, �n vuietul de v�nturi auzit-am al lui mers Si-n glas purtat de c�ntec simtii duiosu-i viers, Si tot pe l�ngã-acestea cersesc �mc-un adaos: Sã-ngãduie intrarea-mi �n vecinicul repaos! Sã blesteme pe-oricine de mine-o avea milã, Sã binecuvinteze pe cel ce mã �mpilã, S-asculte orice gurã ce-ar vrea ca sã mã r�dã, Puteri sã puie-n bratul ce-ar sta sã mã ucidã, S-acela �ntre oameni devinã cel �nt�i Ce mi-a rãpi chiar piatra ce-oi pune-o cãpãt�i. Gonit de toatã lumea prin anii mei sã trec, P�n� ce-oi simti cã ochiu-mi de lacrime e sec, Cã-n orice om din lume un dusman mi se naste, C-ajung pe mine �nsumi a nu mã mai cunoaste, Cãci chinul si durerea simtirea-mi a-mpietrit-o, Cã pot s-mi blestem mama, pe care am iubit-o � C�nd ura cea mai crudã mi s-ar pãrea amor... Poate-oi uita durerea si voi putea sã mor. Strãin si fãr� de lege de voi muri � atunce Nevrednicu-mi cadavru �n ulitã l-arunce, S-aceluia, Pãrinte, sã-i dai coroanã scumpã Ce-o sã amute c�nii, ca inima-mi s-o rumpã, Iar celui ce cu pietre mã va izbi �n fatã, �ndurã-te, stãp�ne, si dã-i pe veci viatã! Astfel numai, Pãrinte, eu pot sã-ti multumesc, Cã tu mi-ai dat �n lume norocul sã trãiesc. Sã cer a tale daruri, genunchi si frunte nu plec, Spre urã si blestemuri as vrea sã te �nduplec, Sã simt cã de suflarea-ti suflarea mea se curmã Si-n stingerea eternã dispar fãrã de urmã! (1879, 1 septembrie) Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 04:07
Si totusi eternitatea exista.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 13:23
De la: Porumbelul, la data 2010-07-25 16:44:12Buna Ebony, .... ..multumesc de invitatie...,ba ti-am lasat cateva comentarii la pozele tale..,ce altceva mai doreste domnul..?
|
Fosta membra 9am.ro 227 mesaje Membru din: 19/07/2010 |
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 13:25
De la: nastasemihail, la data 2010-07-26 04:07:25Si totusi eternitatea exista. exista doar durere.in rest dincolo de cer....de unde sa stiu_ Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 13:26
De la: aishra, la data 2010-07-26 13:25:00De la: nastasemihail, la data 2010-07-26 04:07:25Si totusi eternitatea exista. buna,draguta...
|
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 13:38
buna...nico.nu pot sa scriu..inca.nu pot.nici nu pot vorbi.
intr-o zi...va fi liniste si in sufletul meu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 14:03
De la: aishra, la data 2010-07-26 13:38:47buna...nico.nu pot sa scriu..inca.nu pot.nici nu pot vorbi. ..nu vroiam sa te deranjez ,draga,doar sa te salut....
|
verdeazuriu 91 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 14:11
"Cand izgonit din cuibul vesniciei
intaiul om trecea uimit shi-ngandurat prin codri ori pe campuri, il chinuiau mustrandu-l lumina, zarea, norii - shi din orice floare il sageta c-o amintire paradisul - Shi omul cel dintai, pribeagul, nu shtia sa planga. Odata, istovit de-albastrul prea senin al primaverii, cu suflet de copil intaiul om cazu cu fata-n pulberea pamantului: "Stapane, ia-mi vederea, ori daca-ti sta-n putinta impainjeneshte-mi ochii c-un giulgiu, sa nu mai vad nici flori, nici cer, nici zambetele Evei shi nici norii, caci, vezi - lumina lor ma doare". Shi-atuncea Milostivul intr-o clipa de-ndurare ii dete - lacrimile" Lucian Blaga-Lacrimile Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 14:12
De la: Ebony, la data 2010-07-26 14:03:44De la: aishra, la data 2010-07-26 13:38:47buna...nico.nu pot sa scriu..inca.nu pot.nici nu pot vorbi. Buna Ebony, Iti multumesc pentru vizita si pentru comentarii la unele poze. La intrebarea ce altceva mai doresc iti raspund -nimic-, si nici nu vad ce ai putea sa-mi oferi. In alta ordine de idei, ma intrebi intr-un comentariu unde sunt eu de nu ma vad in poza. Daca chiar nu ti-ai dat seama iti spun ca nu ma vad pentru ca eu sunt ala care face poza. Daca asta era singura problema neclara pentru tine, cred ca acum este totul limpede. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 15:06
Poezie frumoasa a unui mare poet. Din dorinta de a fi cat mai original, sa ne bucuram de cele scris de poet, fara sa-i/sa ne schilodim limba ("si in loc de shi, stia in loc de shtia, inpainjeneste-mi in loc impainjeneshte-mi").
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 17:06
Ganduri personale...
Indrazneste sa ma iubesti... Iubeste-ma daca indraznesti... Te provoc la duelul inimilor ! Nimic si nimeni nu ne poate opri, nimic si nimeni nu poate interveni... Te provoc cu cea mai fierbinte sarutare. Te provoc sa-mi raspunzi la fel, sa ma strangi in brate cu toata puterea ta,sa ma sufoci cu iubirea ta si sa ma arzi cu buzele tale! Indrazneste sa ma iubesti ! Nu e un joc, e viata noastra care curge iremediabil, ca o lava incandescenta dintr-un vulcan care tocmai a erupt... Te provoc la IUBIRE, Dragostea mea ! Iubeste-ma sau arunca-ma in haul uitarii! Iubeste-ma daca poti! Indrazneste,numai, sa ma iubesti si vei vedea Tu!!!............ Dar,......... Nu incerca sa intri cu forta in sufletul meu. Sunt cioburi ale viselor mele sfaramate peste tot. S-ar putea sa te ranesti. Nu te stradui sa-mi vinzi iluzii. Le-am cumparat pe toate. Nu mai am unde sa le pun, nu mai stiu ce sa fac cu ele. Nu te chinui sa ma faci sa plang. Lacrimile mele sunt putine si pretioase. Le daruiesc cu zgarcenie. Si am invatat de mult ca cel care ma va face sa plang nu merita lacrimile mele. Iar cel care le merita nu ma va face sa plang. Nu te osteni sa ma eliberezi. Doar eu am cheia de la colivia mea. Nu te cazni sa ma faci sa vorbesc. Cuvintele mele sunt inutile si nu au viata. Nu te trudi sa-mi alungi cosmarurile. Nu doar somnul ratiunii naste monstri ci si absenta iubirii. O piatra e deajuns sa sparga un geam. O propozitie e deajuns sa franga o inima. O secunda e deajuns sa te indragostesti. Si o neintelegere e suficienta sa strice o prietenie. Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 17:16
De la: Porumbelul, la data 2010-07-26 15:06:11Poezie frumoasa a unui mare poet. Din dorinta de a fi cat mai original, sa ne bucuram de cele scris de poet, fara sa-i/sa ne schilodim limba ("si in loc de shi, stia in loc de shtia, inpainjeneste-mi in loc impainjeneshte-mi").
|
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 17:42
De la: yxz, la data 2010-06-24 11:52:18Bravo! Frumoase ganduri... ..ai fugit ..,.de tot...
|
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 18:51
De la: Ebony, la data 2010-07-26 17:42:02eu nu am fugit ,frumoasa mea,am fost doar plecata la pescuit!!!De la: yxz, la data 2010-06-24 11:52:18Bravo! Frumoase ganduri...
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
|
|
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 19:16
De la: Merry, la data 2010-07-26 18:51:08De la: Ebony, la data 2010-07-26 17:42:02eu nu am fugit ,frumoasa mea,am fost doar plecata la pescuit!!!De la: yxz, la data 2010-06-24 11:52:18Bravo! Frumoase ganduri... ..ai prins ceva...?
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 19:25
De la: Merry, la data 2010-07-26 18:51:08Merry, ai prins pestisorul fermecat?De la: Ebony, la data 2010-07-26 17:42:02eu nu am fugit ,frumoasa mea,am fost doar plecata la pescuit!!!De la: yxz, la data 2010-06-24 11:52:18Bravo! Frumoase ganduri... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 19:26
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 19:27
Razboinicul total a plecat. Dupa razboi......
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 19:40
De la: nastasemihail, la data 2010-07-26 19:27:55Razboinicul total a plecat. Dupa razboi.........AM CITIT..............DUMNEZEU SA-L IERTE !!!Cei ce vor sa aprinda o luminare pentru el,sa-i pomeneasca si numele:Romulus Vasile Albu !!!..........nu crezi ca acest razboi care a fost dus pe forum ,a fost defapt razboiul altuia care manipuleaza mintea celor slabi ?........eu cind l-am respectat,a dat dovada ca este un om deosebit !!!..........chiar daca am fost atacata la inceput,asta s-a datorat aliantelor mele de pe forum ........am luptat foarte mult pentru reconciliere,dar satana nu se dezminte niciodata....cel putin acum este intre ingeri si eu personal ,voi merge sa-i aprind o lumonare!!!
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 19:42
De la: M_Elody, la data 2010-07-26 19:25:51Fetelor de ce sa mint,eu personal nu dar unul din grupul nostru a prins un somn de 9 kg curatat....balta este bine aprovizionata cu puiet !!!De la: Merry, la data 2010-07-26 18:51:08Merry, ai prins pestisorul fermecat?De la: Ebony, la data 2010-07-26 17:42:02eu nu am fugit ,frumoasa mea,am fost doar plecata la pescuit!!!De la: yxz, la data 2010-06-24 11:52:18Bravo! Frumoase ganduri... Raporteaza abuz de limbaj
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 19:45
De la: Ebony, la data 2010-07-26 19:26:40www.youtube.com/watch?v=oaCvWDb5WZ0&videos=IAS7hIRPhnQ www.youtube.com/watch?v=AwTlZts1Fqs&feature=related
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 20:01
EBONY!!!!!
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 23:04
De la: nastasemihail, la data 2010-07-26 19:27:55Razboinicul total a plecat. Dupa razboi...... Mie nu-mi vine sa cred .....ma gandesc ca este o gluma macabra ....Stiti precis ca nu mai este printre noi ?
GINA
|
|
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 23:14
AZI
Azi,inca nu ti-am vazut chipul nici maine nu ti-l voi mai vedea caci tu acum faci parte din acel niciodata ce eu l-am tot vrut dar tu ma duceai cu forta inapoi la pieptul tau. Acum,azi,tu ai plecat in acel niciodata de unde eu..niciodata nu te voi putea intoarce chiar de-ar fi sa sap pamintul cu mainile ca sa ajung la tine niciodata..nu te voi putea aduce inapoi. Azi inca nu ti-am vayut chipul azi nu mi-ai vorbit e locul gol si mort din fata mea si-mi seaca privirea tot uitindu-ma in acest loc gol pustiu...si mort. Dar eu tot iti scriu cu mina tremurinda,printre strigate de plins Azi dragul meu,nu te-am vazut Maine tu unde vei fi.. daca azi nu esti cind tu dintotdeauna aici erai? M-ai luat oare cu tine? caci nu ma mai simt a mea Mi-ai luat sufletul din mine caci nu mai pot respira si parca ma vad de undeva o straina,de tot,de toate si de toti. Unde este steaua ta? As vrea sa o vad,si s-o ating Imi trebuie sa te stiu undeva oriunde caci maine va fi atit de rece ptr mine cind stiu ca maine tu vei fi plecat in..niciodata. Tu nu mai esti...si asta e unicul si cruntul adevar Ieri te auzeam clar pasind in viata mea azi esti doar focul din inima mea si cenusa risipita pe undeva... dar eu nu stiu...daca asta e cenusa ta sau este cenusa din inima mea arsa ...de durerea acelui maine in care tu vei fi plecat spre niciodata. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 23:39
De la: aishra, la data 2010-07-26 20:01:41EBONY!!!!! Da draguta,scuze am fost putin cam ocupata...
|
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 23:41
buna.ce vroiai sa ma intrebi?
|
|
|

Buna...,multumesc pentru invitatie...