back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ganduri personale...

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 11:11

De la: doruletz, la data 2010-06-28 11:06:16br />
Multumesc, esti o dragutza
Seamana a...doruletz?

Acum m-am obisnuit...

Fosta membra 9am.ro

147 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 11:17

Nimeni nu este condamnat de lege...! Dac� a f�cut pe cineva s� r�d� �i acesta a murit...! Nimeni nu este condamnat de lege...! Dac� a f�cut pe cineva s� pl�ng�, iar acesta a murit...! Dar �n ambele cazuri "autorul" r�m�ne un uciga�! V� recomand s� r�de�i cu m�sur�! �i s� pl�nge�i numai dup� ce nu mai �ti�i s� r�de�i! Dar acum�! O s� r�de�i de bucurie�! Executoris�! Cel nemuritor...! Al tuturor...! Se retrage�! Na�! C� v-am FERICIT...! P�zea�! C� nu se �tie�! Ce v� preg�tesc�!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1101 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 11:23

De la: yxz, la data 2010-06-28 10:55:10

Ce faci, Thelma? Cred ca avem nevoie de niste cafele speciale azi...

Dap... si nu orice cafea, ci una tareeee! Nu stiu cum te simti tu, dar pe mine, ghiveciul ala de legume m-a impresionat pana la lacrimi...

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 11:29

De la: herra, la data 2010-06-28 10:56:29
De la: dana_gabriela, la data 2010-06-28 10:36:36
De la: herra, la data 2010-06-28 10:24:46
De la: yxz, la data 2010-06-28 09:54:37Frumos, Gabriela!
Si adevarat: gandurile pleaca si vin cand vor ele...

doar la unii draga....... la unele le vin ganduri atat de crestinesti, incat le cad icoanele de pe pereti .....

Herra, la cele carora le vin ganduri crestinesti sunt precaute si nu tin icoane pe pereti! Eu de exemplu, am un altar intr-o camera mai micuta si fara un rost anume unde tin "toate cele sfinte" pe care le adun de pe unde ajung in vacante. Acum gandul meu e foarte reticent: nu am mai luat nimic din cele sfinte din Italia, in schimb am cumparat 16 romane scrise in limba italiana. Pentru ca vremea nu ma lasa sa merg la munca, voi incepe sa citesc. Numai azi am mai intrat pe aici pentru ca nu am dispozitia necesara sa intru in tainele unui roman. Si tie un gand frumos cum insasi iti este firea si frumusetea fizica. Azi am scris foarte serios tie pentru ca nu ai fost asa rea ca aseara. Oricum asta e ultima interventie pentru ca trebuie sa aduc la zi nu numai corespondenta dar si raspunsurile la alti prieteni de pe alte linkuri unde nu ma dusmaneste nimeni.

galina nedelcu, norimunti, dana gabriela si maine nu stiu ce o sa mai fii.......
dusmanii ti-i faci singura, fara macar unul sa ridice un deget......ti-am spus sa ma ocolesti, nu dau peste tine, nu dai peste mine, destul de echitabil, nu ti se pare? dar, nu poate caracterul tau sa reziste tentatiei de a arata cat de crestina esti si atat de sensibila incat recurgi la orice ..... pe mine nu ai cu ce sa ma atingi, ma felicit ca sunt destul de precauta si mai anticipez caracterul persoanelor cu care intru in discutie......apropos, nu-mi aduc aminte sa fi stat la sueta cu tine, nici pe mess nici altundeva..... oricum, asteptam urmatoarele "dezvaluiri" .......pe cine ai luat in calcul acum?
ps: poezia aia de aseara, cauta sa mai lucrezi la ea, exista si o a treia , nu numai carmen si beatrice....vezi pe facebook.....

Imi place cand esti acida dar numai la obiect! Imi spui sa te ocolesc dar te iei de mine ca si cum nu stiu cat de subtila vrei sa pari. Era o discutie intre mine si `yxz`. Poezia de aseara nu e poezie ci niste randuri pe care am vrut sa ti le trimit intr-un mesaj privat dar tu aveai interdictie pentru cei care nu sunt in grupul tau de prieteni. Voiam sa-ti reamintesc (asta se intampla inainte de a te amesteca intre mine si bad, deci era o solie de pace!), de prietenia noastra de alta data. Acum orice gand cuminte ti-as trimite, vei ramane la fel de introvertita. Imi pare rau dar vreau sa asigur pe toti pentru a mia oara ca nu sunt nici mai buna, nici mai rea, ca am capacitatea intelectuala pe care o aveam si la inceput si ca in sufletul meu nu exista nimeni ca dusmani. Eu am capacitatea de a sterge tot uratul pe care l-am citit despre mine si deci nu intra si nu salasluieste in suflet. Cat priveste numele tau, stiu ca mai e unul care incepe cu "D" dar nu sunt curioasa pana intr-acolo sa fug pe facebook sa-l aflu. Faptul ca am avut mai multe nume pe 9am se datoresc unele pentru ca m-am retras dar si pentru ca atunci cand, la indicatia existenta permanent de a-mi schimba parola, am nimerit peste nume vechi cum s-a intamplat cu "aghata...", "dordedor". Acest nume de acum l-am transferat de la o prietena de pe Garbo foarte simplu. Cine vrea sa procedeze astfel sa ma intrebe si le raspund in particular. Inca ceva: cand am luat acest nume, prietena mea nu a sters corespondenta pe care a purtat-o cu cateva persoane. Din respect pentru increderea ei nu amintesc pe nimeni. Cele care se stiu cu musca pe caciula sa stea linistite ca in marinimia si curatenia sufletului meu, nu voi scrie nimic. In plus asigur pe toti ca nu voi mai folosi uratul obicei de a scoate pe forum ganduri scrise in particular, ca aceasta apucatura am luat-o de la altii care m-au lezat. A fost ca un microb la care inteligenta si precautia mea nu i-a facut fata, dar in timp totul s-a sters. In rest, "sa auzim numai de bine!" (Am pus-o in ghilimele ca e imprumutata si nu ca nu e plina de substanta binefacatoare).

Vorbeste-mi numai cand crezi ca ai dreptate ca sa-mi dau seama cand minti. Galina
Fosta membra 9am.ro

195 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 11:39

De la: yxz, la data 2010-06-28 11:06:50
De la: dana_gabriela, la data 2010-06-28 11:03:47
De la: yxz, la data 2010-06-28 10:51:09Uf, Gabriela, nu trebuia sa o readuci...nu am o parere prea buna despre ce ''ingaim''.
Mult mai bine scrie Bad sau Anca sau tu. Eu, cu naivitati...de copil care alearga dupa gaze.

Da, `xzy`, dar aici nu e cenaclu literar si nu exista nici juriu ci fiecare intelege ce scrie celalat in functie de starea sufleteasca in care se afla in acel moment. Stiu ca Anca scrie frumos dar nu-mi permit s-o apreciez deschis pentru a nu se interpreta eronat. Cat priveste pe Bad,cred ca am fost prima care l-a apreciat deschis dar unde sa mai gasim poezii de ale lui?

Eii, aici doar autorul iti poate raspunde...

Hmm, sa vad daca pot scrie ceva cu soare...sa mai inseninez topicul....

Chiar de soare am nevoie si la propriu si la figurat. Am plecat pe ploaie acum vreo zece zile, am stat in hoteluri din cauza ploii (intr-o statiune de pe Lacul Garda), am primit telefoane ca s-au rupt crengile pomilor cu tot cu fructe, ca florile si legumele sunt la pamant si iata, ploua!

Vorbeste-mi numai cand crezi ca ai dreptate ca sa-mi dau seama cand minti. Galina
tobadornottobad

1292 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 11:42

femeie jalnica, daca n-as fi educat, ti-as zice acum "ia mai du-te naibii de ipocrita, ca faci si statuile sa vomite!". Da' io-s educat.
Daca n-as fi si mai educat, ti-as demonstra cat esti de mincinoasa, pe cati ai facut paranoici cand te-au mirosit in conturile pe care acum le recunosti, peste 5 minute le negi. Da' io-s si mai educat. Imi fac cruce, si cand nu ma vede nimeni, scuip momentul in care am dat doi bani pe tine. Nici macar atata nu faci.

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 11:42

De la: _Thelma, la data 2010-06-28 11:23:36
De la: yxz, la data 2010-06-28 10:55:10

Ce faci, Thelma? Cred ca avem nevoie de niste cafele speciale azi...

Dap... si nu orice cafea, ci una tareeee! Nu stiu cum te simti tu, dar pe mine, ghiveciul ala de legume m-a impresionat pana la lacrimi...

ce se mai aude cu cafeaua? mai poti servi cafea dupa ghiveci?

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 11:55

De la: dana_gabriela, la data 2010-06-28 11:29:44
De la: herra, la data 2010-06-28 10:56:29
De la: dana_gabriela, la data 2010-06-28 10:36:36
De la: herra, la data 2010-06-28 10:24:46
De la: yxz, la data 2010-06-28 09:54:37Frumos, Gabriela!
Si adevarat: gandurile pleaca si vin cand vor ele...

doar la unii draga....... la unele le vin ganduri atat de crestinesti, incat le cad icoanele de pe pereti .....

Herra, la cele carora le vin ganduri crestinesti sunt precaute si nu tin icoane pe pereti! Eu de exemplu, am un altar intr-o camera mai micuta si fara un rost anume unde tin "toate cele sfinte" pe care le adun de pe unde ajung in vacante. Acum gandul meu e foarte reticent: nu am mai luat nimic din cele sfinte din Italia, in schimb am cumparat 16 romane scrise in limba italiana. Pentru ca vremea nu ma lasa sa merg la munca, voi incepe sa citesc. Numai azi am mai intrat pe aici pentru ca nu am dispozitia necesara sa intru in tainele unui roman. Si tie un gand frumos cum insasi iti este firea si frumusetea fizica. Azi am scris foarte serios tie pentru ca nu ai fost asa rea ca aseara. Oricum asta e ultima interventie pentru ca trebuie sa aduc la zi nu numai corespondenta dar si raspunsurile la alti prieteni de pe alte linkuri unde nu ma dusmaneste nimeni.

galina nedelcu, norimunti, dana gabriela si maine nu stiu ce o sa mai fii.......
dusmanii ti-i faci singura, fara macar unul sa ridice un deget......ti-am spus sa ma ocolesti, nu dau peste tine, nu dai peste mine, destul de echitabil, nu ti se pare? dar, nu poate caracterul tau sa reziste tentatiei de a arata cat de crestina esti si atat de sensibila incat recurgi la orice ..... pe mine nu ai cu ce sa ma atingi, ma felicit ca sunt destul de precauta si mai anticipez caracterul persoanelor cu care intru in discutie......apropos, nu-mi aduc aminte sa fi stat la sueta cu tine, nici pe mess nici altundeva..... oricum, asteptam urmatoarele "dezvaluiri" .......pe cine ai luat in calcul acum?
ps: poezia aia de aseara, cauta sa mai lucrezi la ea, exista si o a treia , nu numai carmen si beatrice....vezi pe facebook.....

Imi place cand esti acida dar numai la obiect! Imi spui sa te ocolesc dar te iei de mine ca si cum nu stiu cat de subtila vrei sa pari. Era o discutie intre mine si `yxz`. Poezia de aseara nu e poezie ci niste randuri pe care am vrut sa ti le trimit intr-un mesaj privat dar tu aveai interdictie pentru cei care nu sunt in grupul tau de prieteni. Voiam sa-ti reamintesc (asta se intampla inainte de a te amesteca intre mine si bad, deci era o solie de pace!), de prietenia noastra de alta data. Acum orice gand cuminte ti-as trimite, vei ramane la fel de introvertita. Imi pare rau dar vreau sa asigur pe toti pentru a mia oara ca nu sunt nici mai buna, nici mai rea, ca am capacitatea intelectuala pe care o aveam si la inceput si ca in sufletul meu nu exista nimeni ca dusmani. Eu am capacitatea de a sterge tot uratul pe care l-am citit despre mine si deci nu intra si nu salasluieste in suflet. Cat priveste numele tau, stiu ca mai e unul care incepe cu "D" dar nu sunt curioasa pana intr-acolo sa fug pe facebook sa-l aflu. Faptul ca am avut mai multe nume pe 9am se datoresc unele pentru ca m-am retras dar si pentru ca atunci cand, la indicatia existenta permanent de a-mi schimba parola, am nimerit peste nume vechi cum s-a intamplat cu "aghata...", "dordedor". Acest nume de acum l-am transferat de la o prietena de pe Garbo foarte simplu. Cine vrea sa procedeze astfel sa ma intrebe si le raspund in particular. Inca ceva: cand am luat acest nume, prietena mea nu a sters corespondenta pe care a purtat-o cu cateva persoane. Din respect pentru increderea ei nu amintesc pe nimeni. Cele care se stiu cu musca pe caciula sa stea linistite ca in marinimia si curatenia sufletului meu, nu voi scrie nimic. In plus asigur pe toti ca nu voi mai folosi uratul obicei de a scoate pe forum ganduri scrise in particular, ca aceasta apucatura am luat-o de la altii care m-au lezat. A fost ca un microb la care inteligenta si precautia mea nu i-a facut fata, dar in timp totul s-a sters. In rest, "sa auzim numai de bine!" (Am pus-o in ghilimele ca e imprumutata si nu ca nu e plina de substanta binefacatoare).

femeie, nu mai fa pe martira pe aici, ca te stiu toti......nu am vrut sa fiu deloc subtila aici, iar introvertita nici pe departe nu sunt.....cauta sa vezi ce inseamna si apoi arunca-te sa faci caracterizari......nu am intervenit in discutia ta cu bad, am intervenit aseara pentru ca te-ai agatat de persoana mea fara macar sa te fi apostrofat.....vanturi pe deal si pe vale ca bad e periculos .... e maica tereza pe langa tine.... deocamdata nu l-am vazut sa sara la interval cu nicio informatie privata, desi e pe mess cu multe persoane de pe aici si poate, in unele cazuri ar fi avut motive zdravene s-o faca.... si ma iau de tine pentru ca am sange in instalatie si nu-ti permit nici tie si nici altcuiva sa ma amestece in troaca lor de porci....... "din respect pentru increderea acordata de anumite persoane", o sa astept cuminte urmatoarea ta iesire, ca sa vezi ca nu dau peste tine neprovocata.....
s-auzim numai de bine, fara ghilimele, ca eu sunt ceva mai bine intentionata spre deosebire de altii.....

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 12:00

Privirea cea mai generala ne arata ca cei doi dusmani ai fericirii omenesti sunt durerea si plictiseala."

(Schopenhauser)

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 12:05

De la: executoris, la data 2010-06-28 11:17:59Nimeni nu este condamnat de lege...! Dac� a f�cut pe cineva s� r�d� �i acesta a murit...! Nimeni nu este condamnat de lege...! Dac� a f�cut pe cineva s� pl�ng�, iar acesta a murit...! Dar �n ambele cazuri "autorul" r�m�ne un uciga�! V� recomand s� r�de�i cu m�sur�! �i s� pl�nge�i numai dup� ce nu mai �ti�i s� r�de�i! Dar acum�! O s� r�de�i de bucurie�! Executoris�! Cel nemuritor...! Al tuturor...! Se retrage�! Na�! C� v-am FERICIT...! P�zea�! C� nu se �tie�! Ce v� preg�tesc�!

Hmm, ''Executoris�! Cel nemuritor...! Al tuturor...! ''...dom'le, imi amintesti de cineva...de alteta sa, printul fermecator...Dan, era cat pe ce sa-ti zic Emil...

Neah, ganduri aiurea...nu ma bagati in seama, sunt nedormita...

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 12:06

''Prietenia te istoveste mai mult decat iubirea..'' - J. Renard

tobadornottobad

1292 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 12:08

De la: yxz, la data 2010-06-28 12:05:17
De la: executoris, la data 2010-06-28 11:17:59Nimeni nu este condamnat de lege...! Dac� a f�cut pe cineva s� r�d� �i acesta a murit...! Nimeni nu este condamnat de lege...! Dac� a f�cut pe cineva s� pl�ng�, iar acesta a murit...! Dar �n ambele cazuri "autorul" r�m�ne un uciga�! V� recomand s� r�de�i cu m�sur�! �i s� pl�nge�i numai dup� ce nu mai �ti�i s� r�de�i! Dar acum�! O s� r�de�i de bucurie�! Executoris�! Cel nemuritor...! Al tuturor...! Se retrage�! Na�! C� v-am FERICIT...! P�zea�! C� nu se �tie�! Ce v� preg�tesc�!

Hmm, ''Executoris�! Cel nemuritor...! Al tuturor...! ''...dom'le, imi amintesti de cineva...de alteta sa, printul fermecator...Dan, era cat pe ce sa-ti zic Emil...

Neah, ganduri aiurea...nu ma bagati in seama, sunt nedormita...

mi-e jena acum
un moment am crezut ca te poate pacali incercarea asta de copiere...

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

''Daca gandesti de bine despre mine, trebuie s-o spui cat mai repede cu putinta, pentru ca, stii, asta trece...'' - J. Renard

Dom'le, ce-mi place Joules Renard. Voua, nu?

Fosta membra 9am.ro

147 mesaje

Herraaaaaaa....! St�p�na zeilor...! De ce i-ai declarat r�zboi unei p�m�ntence....?!

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 12:10

De la: tobadornottobad, la data 2010-06-28 12:08:07br />

mi-e jena acum

Domnu' Shakespeare, spune tot. Acum. Tot ce stii despre Dan cel nou. Nu ma mai fierbe...

tobadornottobad

1292 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 12:12

De la: yxz, la data 2010-06-28 12:10:19

mi-e jena acum

Domnu' Shakespeare, spune tot. Acum. Tot ce stii despre Dan cel nou. Nu ma mai fierbe...

Oh, daca as reusi macar sa te incalzesc, nu sa te fierb...nici prin minte nu mi-ar trece sa ma opresc!

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 12:12

De la: executoris, la data 2010-06-28 12:08:54Herraaaaaaa....! St�p�na zeilor...! De ce i-ai declarat r�zboi unei p�m�ntence....?!

s-avem pardon, s-a umplut paharul .......si mi-am facut o deviza in a combate josniciile subconstientului uman.......n-ai idee ce rautate poate ascunde dincolo de amabilitatile siropoase de la suprafata..... tu, esti bine, sanatos?

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

3484 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 12:13

buna ziua la toata lumea

Fosta membra 9am.ro

3484 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 12:14

buna ziua la toata lumea

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 12:14

De la: anca_corina, la data 2010-06-28 12:14:16buna ziua la toata lumea

buna ancuta!

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 12:15

De la: anca_corina, la data 2010-06-28 12:13:44buna ziua la toata lumea

Of, in sfarsit...o persoana normala...

Buna! Vezi ca suntem nebuni cu totii azi...

Fosta membra 9am.ro

147 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 12:16

De la: yxz, la data 2010-06-28 12:10:19

mi-e jena acum

Ai vrea s� �tii c� eu am "dosar" la Dumnezeu...!? C� am fost un p�c�tos...!? �i-acum pl�ng la el pios.... Doamne...! Iart�-m� de vrei! Pe p�m�nt p�n� m� iei! �i la tine f�-mi ce vrei...!

tobadornottobad

1292 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 12:17

Fosta membra 9am.ro

3484 mesaje

salutare feteleeee!!!!
ADIUC!!! ramasese sa imi spui ceva cu 1001[!!!!

Fosta membra 9am.ro

3484 mesaje

De la: tobadornottobad, la data 2010-06-28 12:17:02

ei lasa,nu te inrosi! ies in 5 min.

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 12:18

De la: adiuc, la data 2010-06-28 11:42:18br />

ce se mai aude cu cafeaua? mai poti servi cafea dupa ghiveci?

Adiuc, azi n-ai sanse la cafea. Lumea e ocupata...arunca cu cestile si scaunele. Era sa te invit sa iei loc pe scaun...mai bine te invit afara pe iarba. Vezi sa nu calci florile. Umbla cu grija...

Fosta membra 9am.ro

3053 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 12:19

De la: executoris, la data 2010-06-28 12:16:45br />

Ai vrea s� �tii c� eu am "dosar" la Dumnezeu...!? C� am fost un p�c�tos...!? �i-acum pl�ng la el pios.... Doamne...! Iart�-m� de vrei! Pe p�m�nt p�n� m� iei! �i la tine f�-mi ce vrei...!

Hmm, ce vreau...stai putin sa caut sataru'...

Fosta membra 9am.ro

147 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 12:19

De la: herra, la data 2010-06-28 12:12:43
De la: executoris, la data 2010-06-28 12:08:54Herraaaaaaa....! St�p�na zeilor...! De ce i-ai declarat r�zboi unei p�m�ntence....?!

s-avem pardon, s-a umplut paharul .......si mi-am facut o deviza in a combate josniciile subconstientului uman.......n-ai idee ce rautate poate ascunde dincolo de amabilitatile siropoase de la suprafata..... tu, esti bine, sanatos?

Sunt din ce �n ce mai bine..! Bogdaprosti.....! Nu m� pl�ng...! Nu-mi cer os�nd�...!

Fosta membra 9am.ro

3484 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 12:21

cafeaua ati terminat-o?

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 12:23

De la: anca_corina, la data 2010-06-28 12:21:34cafeaua ati terminat-o?
Buna Anca, azi nu am fost serviti cu cafea, doar cu ghiveci...

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ganduri personale...
Mergi la: