Info
x
Ce parere aveti de sustinerea pdl al domnului turcescu,ca viitor presedinte-director general al tvr??
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 08:22
De la: adycucu_85, la data 2010-06-06 21:41:57Vanea Marin pentru ca nu mertit sa iti mai zic domnule cum dealtfel nici nu cred ca ai fost vreodata, ci doar ai avut pretentia de a fi pentru stiinta ta eu nu platesc Masterul ci il fac la buget la o facultate de stat care, la putin timp dupa anii 90 s-a desprinsa din Universitatea Bucuresti. Stii care e aia ? Sa te vad. Prost nu cred ca sunt pentru ca am mostenit o zestre genetica destul de buna de la parintii mei. Cu siguranta ca se putea si mai bine de atat dar asta e. Inca ceva: eu iubesc tara asta pentru ca aici m-am nascut si aici am crescut. Daca plec nu inseamna ca sunt un las, pentru ca ma voi intoarce si tot in tara voi aduce banii. Inca ceva: bunicul meu a fost veteran de razboi, odihneasca-se in pace si s-a imbolnavit la plamani pentru ca a stat ore si zile in sir in apa rece luptand pentru ca eu sa ma bucur azi de aceasta tara superba, sa am drepturi si sa nu vorbesc limba rusa, ca voi, niste comunisti ce sunteti. Lingai PSD-isti, ca voi, bag in buzunarul mic multi in fiecare zi. Ma intreba cineva ca de ce mai fac Masterul ca oricum ma sterg la fund cu el. Eeee, aflati ca nu e chiar asa. Voi aduna 300 credite si va fi recunoscut in UE. Poate mai fac unul si acolo, nu de alta, ca sa ma mai destept putin... Bravo ma' Cucule. Am senzatia ca vrei te justifici si sa-mi explici ca nu esti prost asa cum te cred eu ,ca te vei duce in occident,vei ajunge un fel de Billy Gates ,dupa care te vei intoarce in Romania plin de bani si vei ajuta tara. Hai ma Cucule mic ,ca te crede nenea Vanea ,esti si tu mic,nu esti prost cum te cred eu ci altfel de prost , iar cand te faci mare vei ajunge sa faci "ce-ai visat candva ".Hai,pune mana,invata pentru masterat sau fa fituici, si,"la naiba 'n puii mei, SPUNE NU DROGURILOR!".Vai ce-mi plac tinerii cuminti ca tine care se pregatesc pentru "succesuri" la timpul viitor. .PS:Am inteles Cucule ca greu este pana faci primul milion de euro,dupa asta nu mai ai treaba . |
|
adycucu_85 259 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 14:12
Degeaba tot discut aici cu voi pentru ca sistemul vostru de gandire este unul incrustat si limitat. Libertate aveti, puteti lucra sau va puteti deschide o afacere, puteti calatori liber pe tot teritoriul UE, comunismul a cazut (desi voua cred ca v-a placut mai mult in acel sistem bolsevic). Ce mai vreti fratilor ? Voi nu sunteti multumiti de Basescu. Pai atunci, dati-l jos daca puteti. Au mai incercat 322 de mafioti si n-au reusit. Stiti de ce ? Pentru ca populatia si tinerii inteligenti au realizat cum e mai bine pentru viitorul tarii. Si acum voi va plangeti amarul aici pe forum si viata voastra nu se va schimba cu nimic in bine pentru ca schimbarea trebuie sa vina de la voi, din interior, nu de la Basescu. Pentru ca nu va da Basescu sa mancati. Daca voi sunteti lasi si nu luptati asta e, nu va mai plangeti !
|
|
Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 14:16
Nenea Vanea ma lasati sa ma duc sa ma joc si eu putin prin Occident ? Promit ca voi fi copil cuminte si ma voi intoarce tot la mine acasa, in tara, voi deschide o afacere si voi face profit ca sa aduc bani la bugetul statului prin urmare, sa puteti avea si dvs o pensie decenta sa va traiti batrenetea, nenea Vanea, nu de alta ca viata la varsta senectutii are si ea partile bune, nu e chiar atat de rea!
|
|
Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 14:20
De la: adycucu_85, la data 2010-06-08 14:12:45Degeaba tot discut aici cu voi pentru ca sistemul vostru de gandire este unul incrustat si limitat. Libertate aveti, puteti lucra sau va puteti deschide o afacere, puteti calatori liber pe tot teritoriul UE, comunismul a cazut (desi voua cred ca v-a placut mai mult in acel sistem bolsevic). Ce mai vreti fratilor ? Voi nu sunteti multumiti de Basescu. Pai atunci, dati-l jos daca puteti. Au mai incercat 322 de mafioti si n-au reusit. Stiti de ce ? Pentru ca populatia si tinerii inteligenti au realizat cum e mai bine pentru viitorul tarii. Si acum voi va plangeti amarul aici pe forum si viata voastra nu se va schimba cu nimic in bine pentru ca schimbarea trebuie sa vina de la voi, din interior, nu de la Basescu. Pentru ca nu va da Basescu sa mancati. Daca voi sunteti lasi si nu luptati asta e, nu va mai plangeti ! Bine hai,acu' treci la lectii ca sa ajungi ca Billy Gates cand te faci mare . .Bai papagal tanar basescian,stai tu linistit , daca suspendarea lui Basescu ar avea loc acum, i-ai spune adio idolului tau .PS:Tu de unde dracu' stii cum gandesc tinerii inteligenti ?Tu esti doar tanar .Din cate stiu eu studentii care nu sunt papagali portocalii ca tine ,nu dau doi bani pe Base si gasca lui.Tu insa probabil ,esti papagalul portocaliu al grupei tale.Ia ,te rog mult,mai caraie pentru nenea Vanea un "FORTZA BASESCU!" cum faceai pe un alt topic. |
|
Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 14:22
De la: adycucu_85, la data 2010-06-08 14:16:54Nenea Vanea ma lasati sa ma duc sa ma joc si eu putin prin Occident ? Promit ca voi fi copil cuminte si ma voi intoarce tot la mine acasa, in tara, voi deschide o afacere si voi face profit ca sa aduc bani la bugetul statului prin urmare, sa puteti avea si dvs o pensie decenta sa va traiti batrenetea, nenea Vanea, nu de alta ca viata la varsta senectutii are si ea partile bune, nu e chiar atat de rea! Acum serios vorbind Cucule,iti doresc sincer succes! Nu te cred capabil, insa nici nu vreau sa te descurajez. .Esti si tu mic pana la urma si este normal sa visezi ca ajungi Billy Gates cand te faci mare.
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 14:41
De la: adycucu_85, la data 2010-06-08 14:12:45Degeaba tot discut aici cu voi pentru ca sistemul vostru de gandire este unul incrustat si limitat. Libertate aveti, puteti lucra sau va puteti deschide o afacere, puteti calatori liber pe tot teritoriul UE, comunismul a cazut (desi voua cred ca v-a placut mai mult in acel sistem bolsevic). Ce mai vreti fratilor ? Voi nu sunteti multumiti de Basescu. Pai atunci, dati-l jos daca puteti. Au mai incercat 322 de mafioti si n-au reusit. Stiti de ce ? Pentru ca populatia si tinerii inteligenti au realizat cum e mai bine pentru viitorul tarii. Si acum voi va plangeti amarul aici pe forum si viata voastra nu se va schimba cu nimic in bine pentru ca schimbarea trebuie sa vina de la voi, din interior, nu de la Basescu. Pentru ca nu va da Basescu sa mancati. Daca voi sunteti lasi si nu luptati asta e, nu va mai plangeti ! Mai puiut, tie iti place sa te conrazici singur? Sau ai vreun prieten imaginar? Pai daca noi suntem "incrustati si limitati", dute si vorbeste cu el! In societatea romaneasca ne bucuram intr-adevar de niste libertati fundamentale, DAR NU DATORITA LUI BASESCU!!!!!!!! BASESCU VREA SA LIMITEZE ACESTE DREPTURI SI LIBERTATI, deoarece e un securist nenorocit si un turnator, deci nici vorba de anticomunism, mai "nelimitatule in gandire"! "Populatia si tinerii tarii" au facut-o de oaie in 2007! De-asta pleaca acum pe capete din tara (chiar tu ai spus ca vrei sa pleci, nu?)!!! Si faptul ca noi "ne plangem pe forum" nu e altceva decat exercitarea dreptului la libera exprimare, un drept profund democratic, pt. care tineri cu mai multi neuroni functionali decat tine au murit in '89. Ca poporul roman este delasator si chiar las, asta o stim si noi! De-asta incercam dupa puterile noastre sa mai reinviem atat cat se poate spiritul civic! Fireste ca asta nu va convine voua, basescienilor, care profitati de minune de necunostinta si frica oamenilor!
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 8 Iunie 2010, ora 22:20
De la: adycucu_85, la data 2010-05-20 14:18:18Tipul e ok. Pana la urma trebuie sa fii manjit cu o culoare. Daca esti apolitic ai slabe sanse sa conduci vreo institutie importanta din Romania. Parerea mea este ca, decat ROSU mai bine PORTOCALIU. De ROSU am tot avut parte si au dus tara in faliment. Un lucru insa este cert: in Romania nu se face politica adevarata ci "prostitutie politica" care submineaza economia si scade substantial nivelul si/sau standardul de viata al romanilor. Raporteaza abuz de limbaj
GINA
|
|
Postat pe: 9 Iunie 2010, ora 23:08
Multumesc pentru urari. Ma tot lupt aici cu niste oameni anti-basescu insa asta este situatia. Nu vreau sa schimb nimic din dreptul lor la libera gandire si exprimare. Pana la urma le respect parerea desi ei nu o respecta pe a mea. Si da, voi ramane un papagal basescian. Mie unul mi-a mers relativ bine in primul mandat al lui Basescu, acum supravietuiesc, desi e greu cu criza insa nu ma plang. Am timp suficient sa schimb multe lucruri la mine. Vreau sa stiti ca nu port ranchiuna nimanui de aici de pe forum iar in loc sa ne jigniim putem schimba idei care sa duca la lucruri constructive.
PS acum ma duc sa citesc o carte ca sa intru in grupul tinerilor inteligenti Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 3030 mesaje Membru din: 16/06/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 00:14
De la: adycucu_85, la data 2010-06-09 23:08:24Multumesc pentru urari. Ma tot lupt aici cu niste oameni anti-basescu insa asta este situatia. Nu vreau sa schimb nimic din dreptul lor la libera gandire si exprimare. Pana la urma le respect parerea desi ei nu o respecta pe a mea. Si da, voi ramane un papagal basescian. Mie unul mi-a mers relativ bine in primul mandat al lui Basescu, acum supravietuiesc, desi e greu cu criza insa nu ma plang. Am timp suficient sa schimb multe lucruri la mine. Vreau sa stiti ca nu port ranchiuna nimanui de aici de pe forum iar in loc sa ne jigniim putem schimba idei care sa duca la lucruri constructive. Sa nu te influienteze nimeni in ceeace-ti doresti sa faci ....Daca vrei o sa poti sa devi o persoana cu studii superioare si vei razbi in viata ....Eu iti doresc din suflet succes ....sa te realizezi si sa traiesti cum vrei tu .....Bafta ...esti tanar si vei razbi ....
Raporteaza abuz de limbaj
GINA
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 00:18
De la: adycucu_85, la data 2010-06-09 23:08:24Multumesc pentru urari. Ma tot lupt aici cu niste oameni anti-basescu insa asta este situatia. Nu vreau sa schimb nimic din dreptul lor la libera gandire si exprimare. Pana la urma le respect parerea desi ei nu o respecta pe a mea. Si da, voi ramane un papagal basescian. Mie unul mi-a mers relativ bine in primul mandat al lui Basescu, acum supravietuiesc, desi e greu cu criza insa nu ma plang. Am timp suficient sa schimb multe lucruri la mine. Vreau sa stiti ca nu port ranchiuna nimanui de aici de pe forum iar in loc sa ne jigniim putem schimba idei care sa duca la lucruri constructive. Asa te vrem Ady
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 14:13
Pentru d-na Merry. Am incercat sa va raspund mesajului primit de la dvs. insa calculatorul mi l-a vazut ca spam. Acum nu sunt afiliat al niciunui partid. Ma gandesc serios daca sa ader la unul sau sa emigrez dupa ce voi finaliza Masterul. Ma bucur ca va plac tinerii. Trebuie sa fiti o mama deosebita. Va doresc atat dvs, copiilor cat si intregii familii sa fiti sanatosi si luminati la inima si la minte. In alta ordine de idei, ieri am participat la o conferinta tinuta in aula Bibliotecii Central Univeristare in care, printre altii, a venit si presedintele Parlamentului European, domnia sa, dl Jerzy Buzek. Un om deosebit si cu experienta in general. Au fost multi tineri in sala. S-au bucurat de prezenta noastra. Din intalnirea de ieri am invatat multe lucruri si cei din prezidiu ne-au incurajat sa luptam pentru noi si apoi pentru tara. Sa nu renuntam usor la nimic si sa ii luam la bani marunti pe toti cei care intra in politica, nu ca le pasa de tara ci pentru a cunoaste implinirea financiara prin acumulare de capital, tocmai de la stat. O recomandare de la dl. Buzek a fost aceea ca trebuie sa reducem cheltuilelile cu functionarea statului altfel va fi vai sa amar de noi, nu ca acum ar fi mai bine. Eu incerc sa raman optimist desi nu prea am motive.
PS: "Sunt optimist in ceea ce priveste pesimismul viitorului meu" Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 16:23
De la: adycucu_85, la data 2010-06-10 14:13:29Pentru d-na Merry. Am incercat sa va raspund mesajului primit de la dvs. insa calculatorul mi l-a vazut ca spam. Acum nu sunt afiliat al niciunui partid. Ma gandesc serios daca sa ader la unul sau sa emigrez dupa ce voi finaliza Masterul. Ma bucur ca va plac tinerii. Trebuie sa fiti o mama deosebita. Va doresc atat dvs, copiilor cat si intregii familii sa fiti sanatosi si luminati la inima si la minte. In alta ordine de idei, ieri am participat la o conferinta tinuta in aula Bibliotecii Central Univeristare in care, printre altii, a venit si presedintele Parlamentului European, domnia sa, dl Jerzy Buzek. Un om deosebit si cu experienta in general. Au fost multi tineri in sala. S-au bucurat de prezenta noastra. Din intalnirea de ieri am invatat multe lucruri si cei din prezidiu ne-au incurajat sa luptam pentru noi si apoi pentru tara. Sa nu renuntam usor la nimic si sa ii luam la bani marunti pe toti cei care intra in politica, nu ca le pasa de tara ci pentru a cunoaste implinirea financiara prin acumulare de capital, tocmai de la stat. O recomandare de la dl. Buzek a fost aceea ca trebuie sa reducem cheltuilelile cu functionarea statului altfel va fi vai sa amar de noi, nu ca acum ar fi mai bine. Eu incerc sa raman optimist desi nu prea am motive. ....adica, exact ce spunem si noi, astia, dusmanii poporului : INTII trebuiau reduse drastic cheltuielile cu prime, salarii ,indemnizatii de zimbete si alte prostii, pe la toate Regiile de stat ; pe la toata functionarimea din ministere; pe la cei 37 !?! de consilieri ai lui Bas' ; pe la secretarii si subsecretarii de stat ! si daca stai sa te gindesti un pic, ca dintr-un salariu la STAT de 10-20.000 de euroi ,se pot plati zeci de pensionari ,ca din diferenta de avere declarata si cea afisata, se pot incasa 40 mld. la buget, atunci ai sa intelegi ca taierea pensiilor si salariilor, NU era Unica solutie de rezolvare a deficitului bugetar....asta trebuia sa fie ultima solutie si care,oricum, NU relanseaza in niciun fel economia, asa cum au mincat cu lingura cea mare ,pe toate posturile tv. ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 16:27
De la: adycucu_85, la data 2010-06-10 14:13:29Pentru d-na Merry. Am incercat sa va raspund mesajului primit de la dvs. insa calculatorul mi l-a vazut ca spam. Acum nu sunt afiliat al niciunui partid. Ma gandesc serios daca sa ader la unul sau sa emigrez dupa ce voi finaliza Masterul. Ma bucur ca va plac tinerii. Trebuie sa fiti o mama deosebita. Va doresc atat dvs, copiilor cat si intregii familii sa fiti sanatosi si luminati la inima si la minte. In alta ordine de idei, ieri am participat la o conferinta tinuta in aula Bibliotecii Central Univeristare in care, printre altii, a venit si presedintele Parlamentului European, domnia sa, dl Jerzy Buzek. Un om deosebit si cu experienta in general. Au fost multi tineri in sala. S-au bucurat de prezenta noastra. Din intalnirea de ieri am invatat multe lucruri si cei din prezidiu ne-au incurajat sa luptam pentru noi si apoi pentru tara. Sa nu renuntam usor la nimic si sa ii luam la bani marunti pe toti cei care intra in politica, nu ca le pasa de tara ci pentru a cunoaste implinirea financiara prin acumulare de capital, tocmai de la stat. O recomandare de la dl. Buzek a fost aceea ca trebuie sa reducem cheltuilelile cu functionarea statului altfel va fi vai sa amar de noi, nu ca acum ar fi mai bine. Eu incerc sa raman optimist desi nu prea am motive.multumesc dragule....tocmai am citit mesajul presedintelui UE....sa ramii optimist...
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 16:29
De la: Merry, la data 2010-06-10 16:27:43Oare unde se punea litera MDe la: adycucu_85, la data 2010-06-10 14:13:29Pentru d-na Merry. Am incercat sa va raspund mesajului primit de la dvs. insa calculatorul mi l-a vazut ca spam. Acum nu sunt afiliat al niciunui partid. Ma gandesc serios daca sa ader la unul sau sa emigrez dupa ce voi finaliza Masterul. Ma bucur ca va plac tinerii. Trebuie sa fiti o mama deosebita. Va doresc atat dvs, copiilor cat si intregii familii sa fiti sanatosi si luminati la inima si la minte. In alta ordine de idei, ieri am participat la o conferinta tinuta in aula Bibliotecii Central Univeristare in care, printre altii, a venit si presedintele Parlamentului European, domnia sa, dl Jerzy Buzek. Un om deosebit si cu experienta in general. Au fost multi tineri in sala. S-au bucurat de prezenta noastra. Din intalnirea de ieri am invatat multe lucruri si cei din prezidiu ne-au incurajat sa luptam pentru noi si apoi pentru tara. Sa nu renuntam usor la nimic si sa ii luam la bani marunti pe toti cei care intra in politica, nu ca le pasa de tara ci pentru a cunoaste implinirea financiara prin acumulare de capital, tocmai de la stat. O recomandare de la dl. Buzek a fost aceea ca trebuie sa reducem cheltuilelile cu functionarea statului altfel va fi vai sa amar de noi, nu ca acum ar fi mai bine. Eu incerc sa raman optimist desi nu prea am motive.multumesc dragule....tocmai am citit mesajul presedintelui UE....sa ramii optimist...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 16:30
De la: gabigabi, la data 2010-06-10 16:23:01De la: adycucu_85, la data 2010-06-10 14:13:29Pentru d-na Merry. Am incercat sa va raspund mesajului primit de la dvs. insa calculatorul mi l-a vazut ca spam. Acum nu sunt afiliat al niciunui partid. Ma gandesc serios daca sa ader la unul sau sa emigrez dupa ce voi finaliza Masterul. Ma bucur ca va plac tinerii. Trebuie sa fiti o mama deosebita. Va doresc atat dvs, copiilor cat si intregii familii sa fiti sanatosi si luminati la inima si la minte. In alta ordine de idei, ieri am participat la o conferinta tinuta in aula Bibliotecii Central Univeristare in care, printre altii, a venit si presedintele Parlamentului European, domnia sa, dl Jerzy Buzek. Un om deosebit si cu experienta in general. Au fost multi tineri in sala. S-au bucurat de prezenta noastra. Din intalnirea de ieri am invatat multe lucruri si cei din prezidiu ne-au incurajat sa luptam pentru noi si apoi pentru tara. Sa nu renuntam usor la nimic si sa ii luam la bani marunti pe toti cei care intra in politica, nu ca le pasa de tara ci pentru a cunoaste implinirea financiara prin acumulare de capital, tocmai de la stat. O recomandare de la dl. Buzek a fost aceea ca trebuie sa reducem cheltuilelile cu functionarea statului altfel va fi vai sa amar de noi, nu ca acum ar fi mai bine. Eu incerc sa raman optimist desi nu prea am motive. Baiiiii care pe care ?CAci va trec la Galere!
|
Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 16:33
De la: 9am045616, la data 2010-06-10 16:29:14De la: Merry, la data 2010-06-10 16:27:43Oare unde se punea litera MDe la: adycucu_85, la data 2010-06-10 14:13:29Pentru d-na Merry. Am incercat sa va raspund mesajului primit de la dvs. insa calculatorul mi l-a vazut ca spam. Acum nu sunt afiliat al niciunui partid. Ma gandesc serios daca sa ader la unul sau sa emigrez dupa ce voi finaliza Masterul. Ma bucur ca va plac tinerii. Trebuie sa fiti o mama deosebita. Va doresc atat dvs, copiilor cat si intregii familii sa fiti sanatosi si luminati la inima si la minte. In alta ordine de idei, ieri am participat la o conferinta tinuta in aula Bibliotecii Central Univeristare in care, printre altii, a venit si presedintele Parlamentului European, domnia sa, dl Jerzy Buzek. Un om deosebit si cu experienta in general. Au fost multi tineri in sala. S-au bucurat de prezenta noastra. Din intalnirea de ieri am invatat multe lucruri si cei din prezidiu ne-au incurajat sa luptam pentru noi si apoi pentru tara. Sa nu renuntam usor la nimic si sa ii luam la bani marunti pe toti cei care intra in politica, nu ca le pasa de tara ci pentru a cunoaste implinirea financiara prin acumulare de capital, tocmai de la stat. O recomandare de la dl. Buzek a fost aceea ca trebuie sa reducem cheltuilelile cu functionarea statului altfel va fi vai sa amar de noi, nu ca acum ar fi mai bine. Eu incerc sa raman optimist desi nu prea am motive.multumesc dragule....tocmai am citit mesajul presedintelui UE....sa ramii optimist... la iniMa !!!
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 10 Iunie 2010, ora 17:15
De la: 9am045616, la data 2010-06-10 16:30:31De la: gabigabi, la data 2010-06-10 16:23:01De la: adycucu_85, la data 2010-06-10 14:13:29Pentru d-na Merry. Am incercat sa va raspund mesajului primit de la dvs. insa calculatorul mi l-a vazut ca spam. Acum nu sunt afiliat al niciunui partid. Ma gandesc serios daca sa ader la unul sau sa emigrez dupa ce voi finaliza Masterul. Ma bucur ca va plac tinerii. Trebuie sa fiti o mama deosebita. Va doresc atat dvs, copiilor cat si intregii familii sa fiti sanatosi si luminati la inima si la minte. In alta ordine de idei, ieri am participat la o conferinta tinuta in aula Bibliotecii Central Univeristare in care, printre altii, a venit si presedintele Parlamentului European, domnia sa, dl Jerzy Buzek. Un om deosebit si cu experienta in general. Au fost multi tineri in sala. S-au bucurat de prezenta noastra. Din intalnirea de ieri am invatat multe lucruri si cei din prezidiu ne-au incurajat sa luptam pentru noi si apoi pentru tara. Sa nu renuntam usor la nimic si sa ii luam la bani marunti pe toti cei care intra in politica, nu ca le pasa de tara ci pentru a cunoaste implinirea financiara prin acumulare de capital, tocmai de la stat. O recomandare de la dl. Buzek a fost aceea ca trebuie sa reducem cheltuilelile cu functionarea statului altfel va fi vai sa amar de noi, nu ca acum ar fi mai bine. Eu incerc sa raman optimist desi nu prea am motive. ei, ia vezi tu,ca acum punem de'o revolta de pe bunty ....si-ti iei bilele la jucat in palma ! ahhhh, te-ai gindit la prostii ! au nu asa facea humpfrei bogarth( ups, am scris corect ? )in filmul respectiv ?
|
9am189441 4 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 02:19
De la: Megieee, la data 2010-05-20 13:48:39Buna!DOMNISOARE SEXY ,nebunatice si senzuale oferim clipe de vis,oral,normal,domnilor generosi si manierati.CENTRAL,DISCRET SI FOARTE CURAT.Pozele sunt reale si ne apartin.Vino sa te convingi. 11 Jun 02:02 0726452926/ 0764668452 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2055 mesaje Membru din: 21/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 02:22
ai gresit forumul dute pe matrimoniale daca vrei asa ceva.
|
Fosta membra 9am.ro 3053 mesaje Membru din: 12/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 08:37
Gata. Turcescu a refuzat propunerea din partea TVR. Le-a transmis ca nu poti merge la batalie doar cu un maner de sabie si cu o jumatate de cal. Ceea ce e corect.
Puteti inchide topicul. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 331 mesaje Membru din: 8/03/2010 Oras: Drobeta Turnu Severin |
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 09:05
De la: 9am189441, la data 2010-06-11 02:19:33De la: Megieee, la data 2010-05-20 13:48:39Buna!DOMNISOARE SEXY ,nebunatice si senzuale oferim clipe de vis,oral,normal,domnilor generosi si manierati.CENTRAL,DISCRET SI FOARTE CURAT.Pozele sunt reale si ne apartin.Vino sa te convingi. 11 Jun 02:02
|
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 09:30
De la: yxz, la data 2010-06-11 08:37:01Gata. Turcescu a refuzat propunerea din partea TVR. Le-a transmis ca nu poti merge la batalie doar cu un maner de sabie si cu o jumatate de cal. Ceea ce e corect. asa o fi,cum zici, dar eu tot mai am o intrebare : ce trebuiau sa-i mai ofere ca sa fie calul intreg si sabia completa ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 09:38
De la: gabigabi, la data 2010-06-11 09:30:01De la: yxz, la data 2010-06-11 08:37:01Gata. Turcescu a refuzat propunerea din partea TVR. Le-a transmis ca nu poti merge la batalie doar cu un maner de sabie si cu o jumatate de cal. Ceea ce e corect. Neamestecarea politicului... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 09:39
De la: vand_fum, la data 2010-06-11 09:05:17De la: 9am189441, la data 2010-06-11 02:19:33De la: Megieee, la data 2010-05-20 13:48:39Buna!DOMNISOARE SEXY ,nebunatice si senzuale oferim clipe de vis,oral,normal,domnilor generosi si manierati.CENTRAL,DISCRET SI FOARTE CURAT.Pozele sunt reale si ne apartin.Vino sa te convingi. 11 Jun 02:02 Adica...e ok? Sunt valabile numerele de telefon? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 09:54
Lăsați că postul e rezervat tovarășului pupincurist băsescian no. 1 Radu Moraru !...
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 10:02
De la: Dorinel, la data 2010-06-11 09:54:48Lăsați că postul e rezervat tovarășului pupincurist băsescian no. 1 Radu Moraru !... Aoleu! Se duce naibii si TVR-ul... Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 14:53
De la: 9am189441, la data 2010-06-11 02:19:33De la: Megieee, la data 2010-05-20 13:48:39Buna!DOMNISOARE SEXY ,nebunatice si senzuale oferim clipe de vis,oral,normal,domnilor generosi si manierati.CENTRAL,DISCRET SI FOARTE CURAT.Pozele sunt reale si ne apartin.Vino sa te convingi. 11 Jun 02:02 Auziti domnisoarelor, ia duceti-va voi pe la sediile PD-L ca acolo sunt cei cu bani, manelisti si neobrazati cat incape gen Boureanu!!!! Nu mai misunati pe aici ca nu ne arde, si nici sa va recompensam n-avem cu ce!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1507 mesaje Membru din: 26/05/2010 |
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 14:58
aparentele inseala...
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 15:21
De la: yxz, la data 2010-06-11 10:02:03De ce dragă ? Nu te uiți la emisiunile "nașului" ... ?De la: Dorinel, la data 2010-06-11 09:54:48Lăsați că postul e rezervat tovarășului pupincurist băsescian no. 1 Radu Moraru !...
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 15:28
De la: Dorinel, la data 2010-06-11 15:21:10 De ce dragă ? Nu te uiți la emisiunile "nașului" ... ? Nu. Nu intotdeauna. Ma mai uit si la Ciuvica. Pt. echilibru. Tu pe unde umbli, tigrule? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Am senzatia ca vrei te justifici si sa-mi explici ca nu esti prost asa cum te cred eu ,ca te vei duce in occident,vei ajunge un fel de Billy Gates ,dupa care te vei intoarce in Romania plin de bani si vei ajuta tara.
Hai ma Cucule mic ,ca te crede nenea Vanea ,esti si tu mic,nu esti prost cum te cred eu ci altfel de prost
, iar cand te faci mare vei ajunge sa faci "ce-ai visat candva ".Hai,pune mana,invata pentru masterat sau fa fituici, si,"la naiba 'n puii mei, SPUNE NU DROGURILOR!".Vai ce-mi plac tinerii cuminti ca tine care se pregatesc pentru "succesuri" la timpul viitor.
.
Pai daca noi suntem "incrustati si limitati", dute si vorbeste cu el!
In societatea romaneasca ne bucuram intr-adevar de niste libertati fundamentale, DAR NU DATORITA LUI BASESCU!!!!!!!! BASESCU VREA SA LIMITEZE ACESTE DREPTURI SI LIBERTATI, deoarece e un securist nenorocit si un turnator, deci nici vorba de anticomunism, mai "nelimitatule in gandire"! "Populatia si tinerii tarii" au facut-o de oaie in 2007! De-asta pleaca acum pe capete din tara (chiar tu ai spus ca vrei sa pleci, nu?)!!! Si faptul ca noi "ne plangem pe forum" nu e altceva decat exercitarea dreptului la libera exprimare, un drept profund democratic, pt. care tineri cu mai multi neuroni functionali decat tine au murit in '89. Ca poporul roman este delasator si chiar las, asta o stim si noi! De-asta incercam dupa puterile noastre sa mai reinviem atat cat se poate spiritul civic! Fireste ca asta nu va convine voua, basescienilor, care profitati de minune de necunostinta si frica oamenilor!