back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce parere aveti de sustinerea pdl al domnului turcescu,ca viitor presedinte-director general al tvr??

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 13:12

De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-05-28 13:05:25
De la: 9am178165, la data 2010-05-22 21:05:45
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-05-22 20:58:17De ce m-as lua de Robert Turcescu inainte sa ma iau de TOTI mancatorii de kkt de la "antene"?De ce sa-l "vad"pe asta inainte sa vad toata gloata aia supusa tiganului ala borat si cocalar ce s-a ajuns mare mahar cu bani(Voiculescu) ce latra toti la comanda sefului lor ce-i plateste bine pt fiecare dumicat(sau dumikkt)pe care-l mananca?Hai sa ridice prima piatra "cel fara de pacat"!

Imi spui si mie de ce vorbesti asa de murdar? Ai senzatia ca esti mai convingator cumva?
Si de ce deviezi discutia?
Discutam pe acest topic despre lingaul de turcescu, nu? Atunci de ce te iei de unii si de altii cand nu este interesat nimeni decat despre parerea pe care o ai in legatura cu turcescu?
Asa, ca e mai interesant?! Tipic romanesc, in loc sa vorbesti strict la obiect, o iei aiurea pe aratura!

Foarte simplu:discutati voi mancatorii de kkt despre Robert Turcescu pt ca el macar este obiectiv fata de cei pe care voi trdatorii ii vreti jos neaparat si incercati cu aceste metode tipic rusesti-comuniste sa-l intimidati ca sa mai "astupati o gura"care nu mananca ce vreti voi in favoarea porcilor de la Rasarit!Eu am spus conform principiului "Sa ridice piatra primul cel fara de pacat" sa ne luam ori de toti mancatorii de kkt,ori de nici unul!Simplu si la obiect!De ce incerci sa-mi bagi mie pumnul in gura sa nu va "murdaresc"voua foaia asta care trebuie sa aiba doar un singur subiect si scop:sa-i matrasiti pe toti cei ce nu sunt de parerea voastra?

Gabitule,Quasare bucalat....Vezi bai ca Base al tau si guvernul sau, dau petrolul tarii la rusi !Bai,petrolul tarii,petrolul ala castigat la Haga il dau astia la rusi pentru 13% redevente.Stiai sau nu a ajuns in inca informatia la urechiusele tale ?

Eu il credeam pe nen'tu Base patriot da' cand colo uite ca bate palma cu strainii si vinde pe nimica toata petrolul poporului . .Nasol,nu ?Este ca tie partiot bucalat ,iti vine sa-i tragi o flegma intre ochi ?!

gabymarinescu_pulsar

375 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Mai 2010, ora 14:09

Niciodata!Nici la comanda ta,sau la"argumentul"tau nu am sa fac asa ceva.Ai prins si tu o "veste"si incerci sa tragi plapuma pe crezul tau si al alor vostri,aia de tin cu rusii si-l urasc pe Base' numai ca le-a tras-o peste bot cilovecilor.Dar cum ramane cu ce am intrebat vav de sustinerea lui Ilici si a partidului infiintat de el de catre toti bocitorii lui ceasca?!?La asta nu mi-ai raspuns,aici e aici!Cum se "impaca"astea 2 "preferinte"politice ale tuturor celor ce-l musca(ma rog incearca)de kur pe Base'?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 15:03

De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-05-28 14:09:25Niciodata!Nici la comanda ta,sau la"argumentul"tau nu am sa fac asa ceva.Ai prins si tu o "veste"si incerci sa tragi plapuma pe crezul tau si al alor vostri,aia de tin cu rusii si-l urasc pe Base' numai ca le-a tras-o peste bot cilovecilor.Dar cum ramane cu ce am intrebat vav de sustinerea lui Ilici si a partidului infiintat de el de catre toti bocitorii lui ceasca?!?La asta nu mi-ai raspuns,aici e aici!Cum se "impaca"astea 2 "preferinte"politice ale tuturor celor ce-l musca(ma rog incearca)de kur pe Base'?

Ti-am raspuns Gabi la sectiunea economica la o problema asemanatoare ridicata .Ti-am aratat acolo ca Iliescu ala pe care il urasti si Base ala pe care il iubesti sunt o apa si un pamant,conducatorii sistemului securist-comunist .Ca unul se da de stanga iar altul mare dreptaci asta chiar nu conteaza.Amadoi au doar de perpetuat un sistem.
Cu faptul ca multi adoratori de -ai lui Ceausescu il iubesc pe Iliescu care le-a dat jos idolul, nu am ce raspunde ,habar nu am ce gandesc aia.Cred ca ai pur si simplu dreptate,este un paradox.

adaia7

9 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 28 Mai 2010, ora 16:08

De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-05-22 20:58:17De ce m-as lua de Robert Turcescu inainte sa ma iau de TOTI mancatorii de kkt de la "antene"?De ce sa-l "vad"pe asta inainte sa vad toata gloata aia supusa tiganului ala borat si cocalar ce s-a ajuns mare mahar cu bani(Voiculescu) ce latra toti la comanda sefului lor ce-i plateste bine pt fiecare dumicat(sau dumikkt)pe care-l mananca?Hai sa ridice prima piatra "cel fara de pacat"!

Imi spui si mie de ce vorbesti asa de murdar? Ai senzatia ca esti mai convingator cumva?
Discutam pe acest topic despre lingaul de turcescu, nu? Atunci de ce te iei de unii si de altii cand nu este interesat nimeni decat despre parerea pe care o ai in legatura cu turcescu?
Asa, ca e mai interesant?! Tipic romanesc, in loc sa vorbesti strict la obiect, o iei aiurea pe aratura!

Foarte simplu:discutati voi mancatorii de kkt despre Robert Turcescu pt ca el macar este obiectiv fata de cei pe care voi trdatorii ii vreti jos neaparat si incercati cu aceste metode tipic rusesti-comuniste sa-l intimidati ca sa mai "astupati o gura"care nu mananca ce vreti voi in favoarea porcilor de la Rasarit!Eu am spus conform principiului "Sa ridice piatra primul cel fara de pacat" sa ne luam ori de toti mancatorii de kkt,ori de nici unul!Simplu si la obiect!De ce incerci sa-mi bagi mie pumnul in gura sa nu va "murdaresc"voua foaia asta care trebuie sa aiba doar un singur subiect si scop:sa-i matrasiti pe toti cei ce nu sunt de parerea voastra?

Ai dreptate!
Se vede din vocabularul folosit de fiecare care-i e nivelul, asa ca parerea acestor indivizi, carora le trebuie hartie igienica sa se stearga la gura, e pe masura!

"I have held many things in my hands and I have lost them all. But whatever I have placed in God's hands, that I still possess."
piulescu

25 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2010, ora 22:57

Turcescu e baiat simpatic, poate nu atat de simpatic precum Mircea Badea....dar sa nu uitam ca prin media se manipuleaza si se creeaza mase de manevra. De aceea avem atatea televiziuni in tarisoara noastra draga.Asa ca oricine ar fi numit de catre actualul guvern in job-ul asta ar avea eticheta portocolie, chiar daca nu ar fi asa. Noi ca popor suntem in general mult mai orientati in a gasi vinovati si a arata cu degetul decat in a gasi solutii constructive. Deci parerea mea este ca o parere se poate exprima dupa ce omul e pus in functie si trece o anumita perioada de timp in care prin prisma realizrilor profesionale se poate trage o concluzie.Pana atunci totul e doar de dragul polemicii.

piulescu

25 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2010, ora 22:59

ce frumos m-am exprimat in mesajul de mai sus: Parerea mea este ca o parere.......sunt varza :))

Fosta membra 9am.ro

1101 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 28 Mai 2010, ora 23:02

De la: piulescu, la data 2010-05-28 22:59:12ce frumos m-am exprimat in mesajul de mai sus: Parerea mea este ca o parere.......sunt varza :))

hai mai, ca esti o varza simpatica!

Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2010, ora 23:02

De la: piulescu, la data 2010-05-28 22:59:12ce frumos m-am exprimat in mesajul de mai sus: Parerea mea este ca o parere.......sunt varza :))

Mai, nu te critica singur! Noi de ce suntem aici?

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 11:11

De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-05-28 14:09:25Niciodata!Nici la comanda ta,sau la"argumentul"tau nu am sa fac asa ceva.Ai prins si tu o "veste"si incerci sa tragi plapuma pe crezul tau si al alor vostri,aia de tin cu rusii si-l urasc pe Base' numai ca le-a tras-o peste bot cilovecilor.Dar cum ramane cu ce am intrebat vav de sustinerea lui Ilici si a partidului infiintat de el de catre toti bocitorii lui ceasca?!?La asta nu mi-ai raspuns,aici e aici!Cum se "impaca"astea 2 "preferinte"politice ale tuturor celor ce-l musca(ma rog incearca)de kur pe Base'?

se tot repeta chestia asta, cum ca cei antiB ar tine cu rusii ! PE CE TE BAZEZI ,neicusorule cind faci o asemenea afirmatie ? ca asa ti-a zis Jupinu ' tie si celor dispusi sa preia lozinci de'a gata ?pai nu se dadea mare Sefu' mai acu vreun an-doi ,ca se duce el la Putin- cu care,vezi Doamne, are relatii prietenesti-tovarasesti si va aduce-n tara la preturi mici ,gaze ? mama si ce le-a mai tras-o peste bot cilovecilor, sa mor de ris ,nu alta !
cit despre cit de cit e de anticomunist Basescu, citi ani ai draga Gabipulsar ? chiar nu te-ai prins, nici acum,dupa 20 ani, cine si cum si de ce a deturnat revolutia romana ?iti spun eu : burghezia Rosie ! avea bani ( Bas' avea in 90 si el a declarat-o 60.000$ si 1 mil.de lei ),avea relatii, prinsese gust de bogatie si de viata ca-n vest, insa legile comuniste erau cam drastice....mai functiona si disciplina de partid....mai era si o lege a ilicitului ! chiar crezi ca venind in Buc.,in 91 si intrind direct in guvernul lui P.Roman, a venit si el asaaaa, ca omu' de pe strada, a batut la usa guvernului si-a zis ca vrea si el sa fie ministru ?! chiar asa crezi ? pai daca tu poti crede una ca asta, inseamna ca ai imbatrinit degeaba !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 11:15

acindu-ti autocritica asa de prompt, te-ai dovedit a fi o floare rara !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 11:16

Facindu-ti - am gresit, scuze !

piulescu

25 mesaje

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 12:13

Pai ma critic in primul rand din dorinta de a fi sincer cu mine insumi. Apoi ca sa parafrazam un titlu de film deja celebru si pe care nu l-am vazut...eu cand vreau sa fiu varza sunt varza.
Apropo de Turcescu, citeam mai demult ca in tinerete avea plete si era bassist intr-o trupa rock...
Dupa ce am constatat ca sunt varza m-am mai gandit la o chestie: omul in acest job va trebui cel putin teoretic sa fie echidistant politic.Dar cum poti fi echidistant politic intr-o functie in care ai ajuns tot politic????

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 29 Mai 2010, ora 12:40

De la: REGATZEANUL, la data 2010-05-20 04:21:07Sincer nu e rea alegerea plus ca nu pare minjit cu rosu pe la gura,o fi din cauza virstei!! DECI CUM VI SE PARE?
eSTE OMUL MEU !

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 12:45

...dacă tot a impus ș-ăștia bir, ca scocietate publică de r. și tv....n-ar fi cazul să organizeze alegerii ?...

...să voteze populimea canditații, ce mama dreaqului !...

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 29 Mai 2010, ora 23:39

De la: adaia7, la data 2010-05-28 16:08:19

Ai dreptate!
Se vede din vocabularul folosit de fiecare care-i e nivelul, asa ca parerea acestor indivizi, carora le trebuie hartie igienica sa se stearga la gura, e pe masura!

Asa gandesc si eu!! Nici nu m-am mai obosit sa raspund la toate marlaniile "oamenilor lui basescu"!!!
Cine se aseamana se aduna, la asa presedinte, impostor necioplit, asa adoratori, la fel de vulgari si la fel de neciopliti!!!!!!!!!!!!

adycucu_85

259 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2010, ora 22:26

Eu sunt pro Basescu si nu ascund asta. M-am saturat de ceilalti care au guvernat tara pana acum. Nu Basescu e de vina pentru cum e situatia azi in Romania. Domnilor cine va opreste sa va descurcati in viata ? Basescu cumva ? Daca esti destept si te duce capul te descurci in viata. Mentalitatea romanului e simpla: nu muncim nu vrem si nu ne place dar vrem sa traim cat mai bine. Suntem milogi, asta e.

adycucu_85

259 mesaje

Postat pe: 30 Mai 2010, ora 22:30

Domnule Vaneamarin puteti spune ce vreti eu am facut o alegere si merg pana la capat cu ea. Din 2008 si pana acum nu s-a schimbat aproape nimic insa nu vad legatura cu Basescu ? El e de vina pentru tot ? Era mai bine sa fie Geoana presedinte ? Eu nu cred asta si nu am niciun motiv sa cred. Oricum in scurt timp voi deveni apolitic pentru ca in Romania nu se practica politica ci prostitutia politica, minciuna si furtul de orice fel. Tot pro Turcescu raman, asa cum e el.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2010, ora 08:17

De la: adycucu_85, la data 2010-05-30 22:26:44Eu sunt pro Basescu si nu ascund asta.

Ar fi si culmea sa ascunzi asta .Esti printre cei mai radicali basescieni .Postarile tale pe topicul basescu sunt increibile...

De la: adycucu_85, la data 2010-05-30 22:26:44M-am saturat de ceilalti care au guvernat tara pana acum.

Sau nu le ai cu istoria sau ti-ai pierdut memoria.Base a fost ministru cam in toate guvernele de sub Iliescu ,a guvernat in draci.Se pare insa ca de el nu te-ai saturat ci iti place.

De la: adycucu_85, la data 2010-05-30 22:26:44Nu Basescu e de vina pentru cum e situatia azi in Romania. Domnilor cine va opreste sa va descurcati in viata ? Basescu cumva ? Daca esti destept si te duce capul te descurci in viata. Mentalitatea romanului e simpla: nu muncim nu vrem si nu ne place dar vrem sa traim cat mai bine. Suntem milogi, asta e.

Nu Basescu ?!Da' cine,dusmanul nevazut ?Mogulii,Dinu Patriciu ?Cine pana mea este vinovat de dezastrul guvernarii Boc daca nu Basescu ?Este prima data in Romania cand un regim da vina pe tot trecutul si nu isi asuma deloc vina pentru dezastrul in care taraste tara.Este si firesc,este un regim de derbedei care nu stiu sa conduca ci doar sa stranga de gat economia,sa fure si sa zbiere demagogic.

In privinta "descurcatului " in viata ,acest descurcat se poate face in multe feluri.Pe vremea lui ceausescu oamenii care pupau in fund regimul pretindeau ca "se descurca".La fel stau lucrurile si acum.Cotizezi la PDL,faci afaceri cu firmele PDListe te descurci.Altfel,in mod cinstit,intr-o tara saraca te descurci si tu mai greu .Cand economia se distruge,cand totul este aruncat in haos ,descurcatul in mod cinstit devine foarte greu .Dovada sunt sutele de mii de firme care s-au inchis,sutele de mii de someri ,etc.

Nu mai spune ca suntem milogi si ca fugim de munca,te jignesti si pe tine,iti jignesti si parintii si bunicii....

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2010, ora 08:18

De la: adycucu_85, la data 2010-05-30 22:30:15Domnule Vaneamarin puteti spune ce vreti eu am facut o alegere si merg pana la capat cu ea.

Domnule Ady,eu spun doar ca aceasta mentalitate este gresita....

adycucu_85

259 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2010, ora 19:20

Stati linistit pentru ca poporul roman nu prea se inghesuie cu munca. Eu nu jignesc pe nimeni. Eu unul muncesc si nu mi-e usor dar ....muncesc. Nu astept nimic de la nimeni. Dl. Vaneamarin propuneti-mi dvs o solutie pentru guvernarea Romaniei daca tot sunteti inversunat asa.in privinta redeventelor sunt de acord cu dvs. in unele state o redeventa poate ajunge si pana la 85%.

PS: si inca ceva: va mai ocupati si cu alte treburi ca vad ca stati pe forum mai mereu.
mai usor cu forumul si mai multa actiune, fapte ca altfel, stiti, vorba aceea, generati inflatie !

adycucu_85

259 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2010, ora 19:23

Si inca ceva: puneti-va o poza reala la profil fiindca nu prea merge sa va dati altcineva decat ceea ce sunteti. Nu mai merge cu trucuri din astea. Sunt expirate.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2010, ora 20:10

De la: adycucu_85, la data 2010-05-31 19:23:25Si inca ceva: puneti-va o poza reala la profil fiindca nu prea merge sa va dati altcineva decat ceea ce sunteti. Nu mai merge cu trucuri din astea. Sunt expirate.

Adiuc(daca imi permiti sa iti spun asa),poza este a mea .Iti dau eu insa tie un sfat,schimba-ti poza pe care o ai acum deoarece, si cel mai slabut fizionomist te va acuza de lipsa de inteligenta. ...Daca te mai si citeste are si confirmarea.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2010, ora 20:15

...măi Vannea, unde-i pumnul mai dulce; hop și tu !...

vezi cum ți-a tras-o ?...d-aceea umbli tu pe ulicioră numai cu borș la nas și moscolit tot cât ți-e ziulica de lungă....

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2010, ora 20:37

De la: mytcor, la data 2010-05-31 20:15:56...măi Vannea, unde-i pumnul mai dulce; hop și tu !...

vezi cum ți-a tras-o ?...d-aceea umbli tu pe ulicioră numai cu borș la nas și moscolit tot cât ți-e ziulica de lungă....

Mytcor ,daca un cunoscut al meu imi dadea telefon sau posta pe YM asa un mesaj ca al tau ,chemam salvarea si ma gandeam ca saracul a avut un atac cerebral si a devenit incoerent .Nu glumesc ,chiar esti foarte incoerent .

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 31 Mai 2010, ora 23:10

De la: adycucu_85, la data 2010-05-30 22:30:15Domnule Vaneamarin puteti spune ce vreti eu am facut o alegere si merg pana la capat cu ea.
Asemănarea este că oile reacționează aproximativ la fel. Una câte una "merg pînă la capăt" ... în râpă ! Diferența e că omul are rațiune, oile ba !
Ești tare domne !

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 07:47

De la: adycucu_85, la data 2010-05-30 22:26:44Eu sunt pro Basescu si nu ascund asta. M-am saturat de ceilalti care au guvernat tara pana acum. Nu Basescu e de vina pentru cum e situatia azi in Romania. Domnilor cine va opreste sa va descurcati in viata ? Basescu cumva ? Daca esti destept si te duce capul te descurci in viata. Mentalitatea romanului e simpla: nu muncim nu vrem si nu ne place dar vrem sa traim cat mai bine. Suntem milogi, asta e.

Destul de rau ca esti pro Basescu!!!!!!!!!!
Inseamna ca esti procomunism, prosecurism, prodictatura, pro Azerbaidjan, pro Kargastan, pro Kazahstan, ca acestea sunt statele la care se raporteaza basescu.
NIMENI, DAR NIMENI din lumea civilizata nu-l mai baga in seama, dar tu esti pro basescu!!!!!!!!!!!!!!
Esti retrograd dom`le, si n-ai habar de directia in care evolueaza lumea civilizata!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 08:31

De la: adycucu_85, la data 2009-02-05 10:55:40wingsof3dom stai calm pt. ca Basescu este de departe cel mai bun presedinte pe care l-a avut Romania vreeodata ! Eu si toate cunostintele mele il sustinem 100% si fii sigur ca din momentul in care isi va anunta candidatura din nou, romanii care vor cu adevarat bine tarii il vor sustine cu patos !!!

PS: nu sunt afiliat al niciunui partid

Deh saracu',asta asa a apucat asa ramane .Cica nu se mai schimba,chiar el a spus ...Pentru el nu conteaza CE SE INTAMPLA,conteaza cum a apucat saracu'. .De altfel este cel mai tacnit sustinator al lui Base,promitea ca vine cu tineri sa il voteze pe Base ,zbiera "fortza Basescu,fortza Stolojan,fortza PDL" ca pe stadion,etc.Se si vede din poza ca nu prea il duce capul.Heh,un biet papagal basescian cu mentalitati de derbedeu, care vrea ....sa "se descurce".

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 15:34

De la: adycucu_85, la data 2010-05-30 22:30:15Domnule Vaneamarin puteti spune ce vreti eu am facut o alegere si merg pana la capat cu ea. Din 2008 si pana acum nu s-a schimbat aproape nimic insa nu vad legatura cu Basescu ? El e de vina pentru tot ? Era mai bine sa fie Geoana presedinte ? Eu nu cred asta si nu am niciun motiv sa cred. Oricum in scurt timp voi deveni apolitic pentru ca in Romania nu se practica politica ci prostitutia politica, minciuna si furtul de orice fel. Tot pro Turcescu raman, asa cum e el.

beeeeei, de cine zici tu ca practica prostitutia politica, ai ? de madam Udrea ,cumva ? pfuai ! te spun lu' Sefu' ,sa stii ! si ce vrei sa spui ca in politica doar furtul si minciuna au succesuri ,in vremurile astea tulburi ? pai, n-ai zis ca tu descurci ? si ei la fel ,ca asa a facut cariera politica si BAS' ....si pe vremea comunismului si acum : omul potrivit la locul potrivit....adica : "la vremuri noi, tot noi ".... numai gugumanii d'alde tine si alti citiva portocalii pot crede ca jupinu ar fi anticomunist ....dar se Vrea un Dictator Luminat !

adycucu_85

259 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 16:28

Bai tampitilor ...gata...m-am saturat de comentariile voastre idioate. Mentalitatea mea este foarte buna asa cum este. Am 24 de ani. N-am prins sistemul comunist si n-am trait in comunism. Papagali sunteti voi care nu acceptati ideea altuia. Pana la urma care e problema daca il sustin eu pe Basescu. Nu mai puteti dormi voi noaptea ? Fiecare are convingerile lui de ordin politic, religios, social si cultural.
Ati inceput si cu jgnirile ca asa e la romani. Vreti jigniri ? Pai sa imi sugeti P__A in frunte cu Dan Voiculescu si cu toti muncitorii de acolo. Si tu Vaneamarin primu sa mi-o s__i. Ai inteles ?
Pe partea economica ca sa fac economie la femei. Hai sictir de comunisti imputiti ce sunteti.
daca sunt papagal basescian aflati ca v-o trag la m__e. mai puneti mana la munca si nu mai stati 24 h pe forum pentru ca prostia voastra genereaza o inflatie grava !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 16:51

De la: adycucu_85, la data 2010-06-01 16:28:47Bai tampitilor ...gata...m-am saturat de comentariile voastre idioate. Mentalitatea mea este foarte buna asa cum este. Am 24 de ani. N-am prins sistemul comunist si n-am trait in comunism. Papagali sunteti voi care nu acceptati ideea altuia. Pana la urma care e problema daca il sustin eu pe Basescu. Nu mai puteti dormi voi noaptea ? Fiecare are convingerile lui de ordin politic, religios, social si cultural.
Ati inceput si cu jgnirile ca asa e la romani. Vreti jigniri ? Pai sa imi sugeti P__A in frunte cu Dan Voiculescu si cu toti muncitorii de acolo. Si tu Vaneamarin primu sa mi-o s__i. Ai inteles ?
Pe partea economica ca sa fac economie la femei. Hai sictir de comunisti imputiti ce sunteti.
daca sunt papagal basescian aflati ca v-o trag la m__e. mai puneti mana la munca si nu mai stati 24 h pe forum pentru ca prostia voastra genereaza o inflatie grava !

cucu- cucu !
din pacate, prostia voastra a generat Nenorocirea Romaniei ! comunisti ? voi vorbiti de comunisti, cu metodele voastre de intimidare ? cu dorinta de a avea un partid Unic si o Mare Adunare Nationala in loc de Parlament si o Constitutie care sa-i dea mina libera si Forte, lui Basescu ? ai ai ai ! in ce hal v-a putut indobitoci acest om ! sa nu mai poti gindi decit prin altul, este culmea alienarii mintale ! mi-e mila de tine .....ati ajuns un fel de clone ale lui ,caci atunci cind toti vorbesc absolut la fel ca el , inseamna ca nici-unul nu mai gindeste !

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CE PARERE AVETI DE SUSTINEREA PDL al domnului Turcescu,ca viitor presedinte-director general al TVR??
Mergi la: