Info
x
Ce parere aveti de sustinerea pdl al domnului turcescu,ca viitor presedinte-director general al tvr??
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 18:55
De la: adycucu_85, la data 2010-06-01 16:28:47Bai tampitilor ...gata...m-am saturat de comentariile voastre idioate. Mentalitatea mea este foarte buna asa cum este. Am 24 de ani. N-am prins sistemul comunist si n-am trait in comunism. Papagali sunteti voi care nu acceptati ideea altuia. Pana la urma care e problema daca il sustin eu pe Basescu. Nu mai puteti dormi voi noaptea ? Fiecare are convingerile lui de ordin politic, religios, social si cultural. Ma` brav discipol al lui base, esti "minunat de frumos alcatuit in telectual vorbind" pentru cei 24 de ani ai tai. Un taran tanar de la vreo ferma de vaci ar fi de o suta de ori mai valoros ca tine, poate are un pic de rusine!! In rest esti vulgar si nesimtit pana in maduva oaselor!! Suntem impresionati pana la lacrimi de "sentimentele puternice pe care le ai pentru noi". Nici nu ne puteam odihni daca nu le aflam, ba ne-am fi pierdut si pofta de mancare!! AUZI OBRAZNICULE, SA STII CA ATAT DE PUTIN NE PASA DE PAREREA TA DESPRE NOI, PRECUM NE PASA DE O CIOARA CARE CARAIE PE VREUN GARD! |
|
gabymarinescu_pulsar 375 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 19:12
De la: adaia7, la data 2010-05-28 16:08:19De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-05-28 13:05:25De la: 9am178165, la data 2010-05-22 21:05:45De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-05-22 20:58:17De ce m-as lua de Robert Turcescu inainte sa ma iau de TOTI mancatorii de kkt de la "antene"?De ce sa-l "vad"pe asta inainte sa vad toata gloata aia supusa tiganului ala borat si cocalar ce s-a ajuns mare mahar cu bani(Voiculescu) ce latra toti la comanda sefului lor ce-i plateste bine pt fiecare dumicat(sau dumikkt)pe care-l mananca?Hai sa ridice prima piatra "cel fara de pacat"! Ce sa-ti spun "madam"....cand cei cu care tii atat de tare contra lui Basescu ai uitat cand ai vostri tropaiau si aplaudau numai ca sa faca scandal in Parlament?Acum faci pe finuta atat de parca ti-ai fi dus-o cu furculitza la...vorba aia!Ce sa ma fac acum te-oi fi si inrosit cand ai citit cuvintele mele triviale....vai nu mai pot dormi!Cu din astia ca voi un Emil Constantinescu a fost batjocorit si ati maturat pe jos umilind orice Opozitie la adresa cucuvelei KGB-iste cu care voi tineti,cand a venit un Basescu si a avut ac de cojocul jigodiilor(a fost scolit intre ei!)o faceti pe finutii si pe inalt educatii....Numai unul "din interior"provenit putea sa faca fata Cucuvelei blestemate si KGB-ului imputit,de asta va sta in gat Basescu!De asta este singurul ac de cojocul vostru. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Iunie 2010, ora 19:27
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-06-01 19:12:32De la: adaia7, la data 2010-05-28 16:08:19De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-05-28 13:05:25De la: 9am178165, la data 2010-05-22 21:05:45De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-05-22 20:58:17De ce m-as lua de Robert Turcescu inainte sa ma iau de TOTI mancatorii de kkt de la "antene"?De ce sa-l "vad"pe asta inainte sa vad toata gloata aia supusa tiganului ala borat si cocalar ce s-a ajuns mare mahar cu bani(Voiculescu) ce latra toti la comanda sefului lor ce-i plateste bine pt fiecare dumicat(sau dumikkt)pe care-l mananca?Hai sa ridice prima piatra "cel fara de pacat"! Pe langa faptul ca esti nesimtit si grobian, mai esti si prost, si inca o data ti-o spun: ESTI PROST SI AI MINTEA SCURTA, si sa-ti spun de ce: Nu-ti amintesti cine a sabotat mereu guvernul CDR din pozitia de Ministru al transporturilor, amenintand la fiecare 2 luni ca demisioneaza? Nu-ti amintesti cine a spart PNTCD-ul ingropand un partid istoric? Si de asemenea nu iti amaintesti cine a tras un sut in dos lui Petre Roman, caruia ii datora cariera politica? A, si era sa uit, cum crezi ca au facut minerii rost de autobuze ca sa vina la Bucuresti in 1999? Sau poate dupa mintea ta contorsionata, basescu nu a avut nimic de a face cu asta asa cum n-a avut nimic de a face nici cu disparitia flotei desi era ministrul transporturilor. Si inainte de a incheia, ITI MAI SPUN O DATA CA ESTI PROST POATE ITI INTRA IN CAP, deoarece exemplul cu "omul din interior" care cunoaste sistemul , dovedeste prostie crasa. Pe sistemul asta, hai sa dam afara toti gardienii din penitenciare, si sa punem in locul lor detinuti deoarece "sunt din interior" si cunosc sistemul. Si inca ceva latraule portocaliu: ESTI PROST!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabymarinescu_pulsar 375 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 10:12
De la: 9am178165, la data 2010-06-01 19:27:13De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-06-01 19:12:32De la: adaia7, la data 2010-05-28 16:08:19De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-05-28 13:05:25De la: 9am178165, la data 2010-05-22 21:05:45De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-05-22 20:58:17De ce m-as lua de Robert Turcescu inainte sa ma iau de TOTI mancatorii de kkt de la "antene"?De ce sa-l "vad"pe asta inainte sa vad toata gloata aia supusa tiganului ala borat si cocalar ce s-a ajuns mare mahar cu bani(Voiculescu) ce latra toti la comanda sefului lor ce-i plateste bine pt fiecare dumicat(sau dumikkt)pe care-l mananca?Hai sa ridice prima piatra "cel fara de pacat"! Bai KKT bolnav,prost si las esti tu care te ascunzi in spatele unui pseudonim,javra imputita ce esti!Stiu foarte bine cum au decurs lucrurile atunci si nu mai dati vina pe Basescu ca a facut ceea ce de fapt a facut scarba aia KGB-ista de Gelu Voican-Voiculescu,el a adus minerii la bucuresti cand pt a nu fi recunoscut de toata lumea si-a ras barba.Nu Basescu a facut asta,dimpotriva,el a demis seful de gara de la Craiova pt a stopa minerii si cand guvernul Petre Roman a fost dat jos de MINERII ADUSI AICI LA ORDINUL CUCUVELEI care le-a multumit personal ",facand acest lucru in direct pe TVR1 pt inaltul spirit civic de care au dat dovada",asa ca pe mine nu prostesti tu,tu esti timpit si incurci lucrurile,sau le spui din ce ai auzit la altii.Iar Basescu care era pe vremea aceea "la catarama" cum se spune cu Petre Roman a fost solidar cu acesta si a iesit de la guvernare ramanand cu Petre Roman pana la Conventia Nationala Extraordinara a partidului Democratl din 18-19 mai 2001cand a fost ales Traian Basescu Presedinte al PD,in detrimentul lui Petre Roman,care suparat ca nu mai era sef s-a retras din partid.Uite linkul bai dobitocule ca sa nu mai faci prosti pe altii fara sa te documentezi,sa vezi ca adevaratul prost esti tu: /www.pdl.org.ro/index.php?page=PDL&textPag=14 Povestea cu Ciorbea este cu totul altceva,alianta politica din care era facuta majoritatea vremii aceleia a facut posibil ca PD-ul care si-a jucat propria carte politica sa poata face istoria cum se spune,dar Traian Basescu care era in PD nu a tradat pe nimeni,era al PD-ului si a contribuit la cresterea propriului partid,ca acest lucru s-a facut in detrimentul CDR de atunci e adevarat,dar nu a iesit din tiparele obisnuitei lupte politice,doar si-a jucat cartile cum a stiut el mai bine si a castigat.Si nu mai folosi cuvinte mari cand tu esti nu numai mic si fara valoare,ci mai esti si adevaratul PROST NEDOCUMENTAT care face pe desteptul,dar de fapt nu esti decat o scarba lasa ce se ascunde dupa un amarat de pseudonim alfanumeric,adica esti un marunt...... Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 12:22
puah ! Cistigul lui,pierderea noastra ! si tot cistigul lui a fost si lupta din interiorul aliantei D.A, draga gabypulsar ? e normal ca atunci cind esti in alianta cu cineva, sa-l demolezi ? l-a demolat pe Roman, l-a demolat pe Ciorbea si CDR ,ocazie cu care Dreapta a pierdut alegerile din 2000,moment in care era cit pe ce sa ne captusim cu Vadim.....acum imi vine in minte o intrebare nebuna : oare nu era mai bine ? apoi, cind s-a vazut cu sacii-n caruta, a scapat si de "solutia imorala " si, s-a aruncat asupra lui Tariceanu si a aliantei D.A ,pe care a spart-o si pe aia ! e spre binele lui ,zici tu ? dar al nostru, dar al tarii , unde-i binele promis ? ne mai intrebam de ce suntem in situatia de Colaps ? uite tocmai d'aia : ptr. ca un om care timp de 19 ani a fost in pozitii de putere in politica rom. si in puncte de decizie , a construit pas cu pas Sistemul Ticalosit ,cu oameni dupa chipul si asemanarea sa !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 13:17
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-06-02 10:12:11De la: 9am178165, la data 2010-06-01 19:27:13De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-06-01 19:12:32De la: adaia7, la data 2010-05-28 16:08:19De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-05-28 13:05:25De la: 9am178165, la data 2010-05-22 21:05:45De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-05-22 20:58:17De ce m-as lua de Robert Turcescu inainte sa ma iau de TOTI mancatorii de kkt de la "antene"?De ce sa-l "vad"pe asta inainte sa vad toata gloata aia supusa tiganului ala borat si cocalar ce s-a ajuns mare mahar cu bani(Voiculescu) ce latra toti la comanda sefului lor ce-i plateste bine pt fiecare dumicat(sau dumikkt)pe care-l mananca?Hai sa ridice prima piatra "cel fara de pacat"! S-a intors domul PROST!!!! E atat de prost incat in ciuda dovezilor zdrobitoare, tot mai sustine ca basescu e omul oportun pt. Romania. E atat de prost incat sustine ca basescu, din pozitia de ministru al transporturilor, nu a avut nimic de-a face cu transportul minerilor la Bucuresti. Probabil ca trenurile si autobuzele apartineau statului Mozambic sau Papua Noua Guinee! E atat de prost incat nu recunoaste ca basecu si-a tradat si apoi ingropat aproape toti aliatii, in frunte cu Petre Roman (caruia ii datoreaza cariera politica), continuand cu CDR-ul si PNTCD-ul, Stolojan, Emil Consatntinescu si altii; doar PNL-ul scapand ca prin urechile acului de uneltirile marsave ale criminalului basescu.Am o intrebare pentru tine domnule PROST: care dintre cele 7(sapte) servicii secrete, speciale si inutile iti plateste salariul si cam ce grad ai? Asa ca de la bugetar la bugetar... Sau mai pica cate un mic contract cu statul? Ca pe la voi e la moda.
|
adycucu_85 259 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 15:45
Si sa va mai zic una tare: pana va fi cu adevarat bine in Romania voi veti fi demult apusi. Eu am 24 de ani. Imi termin Masterul si am plecat in Occident iar voi veti sta tot aici pe forum si va veti plange de mila ca niste milogi populari ce sunteti.
In privinta limbajului stati linistiti ca il folosesc doar cu idioti ca voi, in rest, vorbesc respectuos. CIne ma respecta il respect si eu la randul meu. Dar daca am dat peste niste oameni limitati care nu stiu sa accepte si alte idei fata de ale lor, asta e. Pana una alta tot Basescu este presedinte si este presedintele tuturor, si al meu si al vostru si al romanilor in general. Oricum cine ar fi la guvernare voi tot va veti plange, pentru ca asa e invatat romanul nostru. Mai putin cu munca mai mult cu vaitarea. Orice ar fi din urma conversatiile cu voi eu nu port ranchiuna nimanui ci mai degraba va compatimesc pentru ca se vede cu ochiul liber ca sunteti niste oameni frustrati. Dar nu fiti tristi: mai aveti o sansa, schimbarea mentalitatii voastre invechite pentru ca eu ma indoiesc ca o am invechite. Stiti ce va da de gol: tocmai varsta voastra din epoca de aur ! Mult succes... Va urma... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1159 mesaje Membru din: 27/05/2010 |
Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 15:48
BRAVO!
O DECIZIE F.F. BUNA! Pleaca, pina mai poti! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 15:48
invechita*
|
Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 15:52
apropos domnule Vaneamarin ce profesie aveti ? din comentariile dvs. pot pune pariu cu oricine ca sunteti doctorand si ca ati scris cateva zeci de carti in domeniul politologiei. sunteti ANAL-ist politic cumva ? sau ORAL-ist desavarsit ?
PS: va rog sa nu va ganditi la prostii, eu ma gandeam ca scrieti in analele politcii contemporane si ca aveti abilitatea de a purta speech-uri de calitate Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 16:10
De la: adycucu_85, la data 2010-06-03 15:52:06apropos domnule Vaneamarin ce profesie aveti ? din comentariile dvs. pot pune pariu cu oricine ca sunteti doctorand si ca ati scris cateva zeci de carti in domeniul politologiei. sunteti ANAL-ist politic cumva ? sau ORAL-ist desavarsit ? Hei-hei, mai usor cu pianu' pe scari, tinere! Vrei sa pleci afara, foarte bine faci! Sa stii ca si eu si sotul meu ne-am gandit la asta si mai ales in conditiile actuale pare o solutie din ce in ce mai realista. Si noi avem rude care lucreaza in Occident si stim cate ceva despre modul de ganadire si filosofia occidentala; insa inainte de a mai face afirmatii mai mult sau mai putin "gandite" trebuie sa stii ujn lucru: occidentalii isi iubesc libertatea si ar calca in picioare pe oricine ar dori sa le-o ia! Eu cred ca tu nu ai inteles (datorita lipsei experientei de viata probabil) ca noi incercam sa demonstram aici sau pe alte forumuri faptul ca la conducerea Romaniei se afla aceiasi ticalosi ai caror parinti pocneau cu pulanu' in gura pe oricine li se opunea in anii '50-'60 si ca aceste personaje trebuie eliminate definitiv din viata publica romaneasca! Si inca ceva: Basescu ne e presedintele meu si nici al tau si stii de ce? Pt. ca a fraudat alegerile, netinand cond de dorinta poporului roman!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Iunie 2010, ora 16:12
De la: 9am178165, la data 2010-06-03 16:10:50De la: adycucu_85, la data 2010-06-03 15:52:06apropos domnule Vaneamarin ce profesie aveti ? din comentariile dvs. pot pune pariu cu oricine ca sunteti doctorand si ca ati scris cateva zeci de carti in domeniul politologiei. sunteti ANAL-ist politic cumva ? sau ORAL-ist desavarsit ? *nu e presedintele Raporteaza abuz de limbaj |
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 5 Iunie 2010, ora 05:44
Mai cuculet si adi da la ce i-ti trebuie tie master ca oricum pe afara o sa te stergi cu el la dos ?
Invata sa-ti iubesti tara si sa lupti pentru prosperitatea sa / Sa fii iubit/
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Iunie 2010, ora 05:54
De la: adycucu_85, la data 2010-06-03 15:45:33Si sa va mai zic una tare: pana va fi cu adevarat bine in Romania voi veti fi demult apusi. Eu am 24 de ani. Imi termin Masterul si am plecat in Occident iar voi veti sta tot aici pe forum si va veti plange de mila ca niste milogi populari ce sunteti. Adica sa inteleg ca l-ai votat si acum fugi. Vezi ca va fi si europarlamentar. Dupa 60 ani. ne injuri ca l-ai ales tu? Forumul acesta e in toata lumea. Nu ramine nimeni cu el. Apar si dispar continuu. Idei mai invechite de cum sint la unii tineri nu au fost nici dupa razboi. precum "sa luam banii bogatilor", sau altele de tip cominternist. Numai in perioada dictaturii comuniste din anii 50 au mai fost. Si s-a lasat cu luarea proprietatilor si a paminturilor.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
bilbe 409 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Iunie 2010, ora 05:58
De la: adycucu_85, la data 2010-06-03 15:45:33Si sa va mai zic una tare: pana va fi cu adevarat bine in Romania voi veti fi demult apusi. Eu am 24 de ani. Imi termin Masterul si am plecat in Occident iar voi veti sta tot aici pe forum si va veti plange de mila ca niste milogi populari ce sunteti. Credeam ca a fost dezafectata fabrica de idioti !
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 5 Iunie 2010, ora 08:59
De la: adycucu_85, la data 2010-06-03 15:52:06apropos domnule Vaneamarin ce profesie aveti ? din comentariile dvs. pot pune pariu cu oricine ca sunteti doctorand si ca ati scris cateva zeci de carti in domeniul politologiei. sunteti ANAL-ist politic cumva ? sau ORAL-ist desavarsit ? Nu ma gandesc la prostii ci la prosti ,momentan chiar la tine ma gandesc.Esti ingrozitor de prost. Mai Adisor,tinere cu "mucii in freza",plateste-ti si masteratul asa cum iti platesti si facultatea , ca tot prost ramai .Dupa ce il termini , pleaca dracu' dupa Mytcor ca sa mai scape tara de papagali ca voi .Cu masteratul ala particular, precis iti recunosc aia meritele la adevarata lor valoare si gasesti si tu un WC de curatat prin vest. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Iunie 2010, ora 10:08
De la: vaneamarin, la data 2010-06-05 08:59:15De la: adycucu_85, la data 2010-06-03 15:52:06apropos domnule Vaneamarin ce profesie aveti ? din comentariile dvs. pot pune pariu cu oricine ca sunteti doctorand si ca ati scris cateva zeci de carti in domeniul politologiei. sunteti ANAL-ist politic cumva ? sau ORAL-ist desavarsit ? .......am fost mai mult decât indulgent faþã de inepþiile , injuriile ºi abjecþiile pe care le-ai debitat la adresa mea de-apropape 30 de zile pe-aceste topice politice, þi-am suportat toate dejecþiile verbale pe care mi le-ai adresat ºi toate atacurile ad hominem pe care le-ai proferat la adresa mea, ºi nu þi-am rãspuns de-acceaºi manierã în speranþa cã te vei potolii într-un târziu. ...Dupã cum se observã Vannea, nici vorbã sã te potoleºti, dimpotrivã, cu fiecare zi, atacurile tale ad homnem la adresa mea, sporesc ãn intensitate, se diversificã, tupeul tãu ºi nesimþirea pe care-o ai impregnatã-n caracterul tãu josnic, te face sã uiþi de cele mai elementare norme de comportament civilizat. ...evident, þi-ar convenii ca, tu sã-juri cu sârg în stânga ºi-n dreapta iar ceilalþi sã-þi suporte abjecþiile fãrã aþi replica pe-acelaºi nivel lexical. ...Þi-am exemplificat cu date ºi cifrre oficiale, din rapoartele Curþii de conturi a Ro. cine-s responsabilii dezastrului economic românesc, dar ptr. cã aceste exemplificãri nu-s pe placul tãu ºi rãstoarnã toatã propaganda ta ce-o desfãºori pe-aceste topice politice, altceva nu ºtii sã faci decât sã ataci userul ce posteazã ceva neconform opiniilor tale, apoi treci la persiflãri , urmeazã injuriile ºi obscenitãþile, pe care vezi doamne le-mbraci într-o formã "inteligentã", "intelectualã", faci apel la logica interlocutorului, la capacitãþile sale de-nþeleger, etc, etc,... ...bãi scursurã socialã ce eºti, tu ai impresia cã atacând ad hominem userul ce posteazã-n contra opiniilor tale, acel user este aliniat politic, portocaliu, roºu, galben, sau verde ?... ...tu încã nu realizezi cã altceva decât; jos "bãse", cu care eºti toatã ziua-n gurã, sau jos "boc", jos guvernu, jos ãla, jos celãlalt, altceva nu mai ºtii ? ...nu-þi convin datele din rapoartele curþii de conturi Ro. ºi nici n-are cum sã-þi convinã, ptr. cã acolo existã vreo 30 miliarde de euro pe care gov. tãriceanu II i-a fãcut praf avant la lettre, izbucnirii crizei în Ro. atunci când a executat sarcinile administrative ale statului Ro. din poziþia unui guvern minoritar sprijinit de PSD. ...dacã ai da dovadã de seriozitate ºi nu de propagandism ieftin de partid, ai observa în celelalte rapoarte ale curþii de conturi a Ro. 2000-2004 cã se mai gãsesc încã vreo 30 miliarde de euro fituiþi pe te miri ce nmai ptr. ceea ce trebuia nu, acolo se gãsesc ºi responsabilii, acolo poþi constata , la o analizã atentã a dateleor cuprinse-n rapoartele RCC, ºi cine au fost beneficiarii, dar ºi responsabili de la care acele miliarde de euro ar trebuii recuperaþi juridic. ...bãi ostropel, ai sã observi cât de josnic pot fi dacã ai sã continui cu atacurile gratuite la adresa mea, acesta este al doilea avertisment, sã nu crezi cã de-acum, am sã-þi mai suport atacurile ad homnem,... clar ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 5 Iunie 2010, ora 13:23
Asta este paste and copy de pe topicul cu monarhia!
.Chiar nu poti sa traiesti fara paste si copy ,nu-i asa ?Te-ai gandit toata noaptea,ai scos abureala asta de text si probabil ca o vei posta ca nebunul pe tot forumul .Vai de capul tau Mytcor,vai de capul tau cat de mic esti ,atat sufleteste cat si ca inteligenta .
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Iunie 2010, ora 14:01
De la: vaneamarin, la data 2010-06-05 13:23:06Asta este paste and copy de pe topicul cu monarhia! ....am sã-þi repet acest text, pânã o sã-þi bagi minþile-n tãrtãcuþa ce-o porþi pe umeri, Vanneo. ........am fost mai mult decât indulgent faþã de inepþiile , injuriile ºi abjecþiile pe care le-ai debitat la adresa mea de-apropape 30 de zile pe-aceste topice politice, þi-am suportat toate dejecþiile verbale pe care mi le-ai adresat ºi toate atacurile ad hominem pe care le-ai proferat la adresa mea, ºi nu þi-am rãspuns de-acceaºi manierã în speranþa cã te vei potolii într-un târziu. ...Dupã cum se observã Vannea, nici vorbã sã te potoleºti, dimpotrivã, cu fiecare zi, atacurile tale ad homnem la adresa mea, sporesc ãn intensitate, se diversificã, tupeul tãu ºi nesimþirea pe care-o ai impregnatã-n caracterul tãu josnic, te face sã uiþi de cele mai elementare norme de comportament civilizat. ...evident, þi-ar convenii ca ,tu sã-juri cu sârg în stânga ºi-n dreapta iar ceilalþi sã-þi suporte abjecþiile fãrã aþi replica pe-acela nivel lexical. ...Þi-am exemplificat cu date ºi cifrre oficiale, din rapoartele Curþii de conturi a Ro. cine-s responsabilii dezastrului economic românesc, dar ptr. cã aceste exemplificãri nu-s pe placul tãu ºi rãstoarnã toatã propaganda ta ce-o desfãºori pe-aceste topice politice, altceva nu ºtii sã faci decât sã ataci userul ce posteazã ceva neconform opiniilor tale, apoi treci la persiflãri , urmeazã injuriile ºi obscenitãþile, pe care vezi doamne le-mbraci într-o formã "inteligentã", "intelectualã", faci apel la logica interlocutorului, la capacitãþile sale de-nþeleger, etc, etc,... ...bãi scursurã socialã ce eºti, tu ai impresia cã atacând ad hominem userul ce posteazã-n contra opiniilor tale, acel user este aliniat politic, portocaliu, roºu, galben, sau verde ?... ...tu încã nu realizezi cã altceva decât; jos "bãse", cu care eºti toatã ziua-n gurã, sau jos "boc", jos guvernu, jos ãla, jos celãlalt, altceva nu mai ºtii ? ...nu-þi convin datele din rapoartele curþii de conturi Ro. ºi nici n-are cum sã-þi convinã, ptr. cã acolo existã vreo 30 miliarde de euro pe care gov. tãriceanu II i-a fãcut praf avant la lettre, izbucnirii crizei în Ro. atunci când a executat sarcinile administrative ale statului Ro. din poziþia unui guvern minoritar sprijinit de PSD. ...dacã ai da dovadã de seriozitate ºi nu de propagandism ieftin de partid, ai observa în celelalte rapoarte ale curþii de conturi a Ro. 2000-2004 cã se mai gãsesc încã vreo 30 miliarde de euro fituiþi pe te miri ce nmai ptr. ceea ce trebuia nu, acolo se gãsesc ºi responsabilii, acolo poþi constata , la o analizã atentã a dateleor cuprinse-n rapoartele RCC, ºi cine au fost beneficiarii, dar ºi responsabili de la care acele miliarde de euro ar trebuii recuperaþi juridic. ...bãi ostropel, ai sã observi cât de josnic pot fi dacã ai sã continui cu atacurile gratuite la adresa mea, acesta este al doilea avertisment, sã nu crezi cã de-acum, am sã-þi mai suport atacurile ad homnem, clar ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Iunie 2010, ora 21:47
Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.
Raporteaza abuz de limbaj
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
Apex 370 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Iunie 2010, ora 02:12
Turcescu este o persoanã excepþionalã ºi poate sã ocupe un asemenea post, poate cel mai în mãsurã decât oricare altul ! Problema lui este, ºi el o ºtie, cã aparþine unei anumite etnii, ceea ce îl complexeazã de fapt inutil. Fiind presat de aceºtia, nu are curajul sã se rupa de ei ºi sã-ºi asume responsabilitatea de a fi un barbat cu adevarat cetãþean Român ºi în numele românilor, cetãþeni la un loc indiferent de origine, ºi sã arate cã poate fi ceea ce este !
Vã spune un Român cu cetãþenie americanã ºi mulþi ani trãiþi în U.S.A., unde discriminarea este aproape inexistentã, cu excepþii datoritã unor aspecte pe care nu pot sã le relatez în câteva cuvinte ! Va rog cei care aveþi coloanã vertebralã ºi vreþi binele României, încercaþi sã anihilaþi scursorile din societatea Româneascã, inclusiv de pe acest FORUM ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
MERRY_LOU 410 mesaje Membru din: 13/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Iunie 2010, ora 12:08
Raporteaza abuz de limbaj
To earn respect, not begging ... do not respond to challenges!!!
"Mintile sunt ca parasutele. Ele funcþioneaza doar atunci când acestea sunt deschise. " Sir James Dewar, Scientist (1877-1925).
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Iunie 2010, ora 16:55
De la: Apex, la data 2010-06-06 02:12:39Turcescu este o persoanã excepþionalã ºi poate sã ocupe un asemenea post, poate cel mai în mãsurã decât oricare altul ! Problema lui este, ºi el o ºtie, cã aparþine unei anumite etnii, ceea ce îl complexeazã de fapt inutil. Fiind presat de aceºtia, nu are curajul sã se rupa de ei ºi sã-ºi asume responsabilitatea de a fi un barbat cu adevarat cetãþean Român ºi în numele românilor, cetãþeni la un loc indiferent de origine, ºi sã arate cã poate fi ceea ce este ! maaaaama, care va sa zica, atunci cind interesele partidului o cer, inchideti ochii si la etnia omului ! ce scirbos esti,mai apex ! ai atitea postari in care urli impotriva tiganilor si nu numai a lor, incit mi se face scirba ! si te mai dai si cetatean fara idei preconcepute ! puah ! du-te si te-mpusca !
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 6 Iunie 2010, ora 20:03
De la: Apex, la data 2010-06-06 02:12:39Turcescu este o persoanã excepþionalã ºi poate sã ocupe un asemenea post, poate cel mai în mãsurã decât oricare altul ! Problema lui este, ºi el o ºtie, cã aparþine unei anumite etnii, ceea ce îl complexeazã de fapt inutil. Fiind presat de aceºtia, nu are curajul sã se rupa de ei ºi sã-ºi asume responsabilitatea de a fi un barbat cu adevarat cetãþean Român ºi în numele românilor, cetãþeni la un loc indiferent de origine, ºi sã arate cã poate fi ceea ce este ! Domnule are un singur defect / nu culoarfea tenului ci faptul ca sufla in fund unei culori politice aflate trecator la putere/ de aici dispare interesul pentru natia romana / ROMANE FII DESTEPT/ Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Iunie 2010, ora 21:41
Vanea Marin pentru ca nu mertit sa iti mai zic domnule cum dealtfel nici nu cred ca ai fost vreodata, ci doar ai avut pretentia de a fi pentru stiinta ta eu nu platesc Masterul ci il fac la buget la o facultate de stat care, la putin timp dupa anii 90 s-a desprinsa din Universitatea Bucuresti. Stii care e aia ? Sa te vad. Prost nu cred ca sunt pentru ca am mostenit o zestre genetica destul de buna de la parintii mei. Cu siguranta ca se putea si mai bine de atat dar asta e. Inca ceva: eu iubesc tara asta pentru ca aici m-am nascut si aici am crescut. Daca plec nu inseamna ca sunt un las, pentru ca ma voi intoarce si tot in tara voi aduce banii. Inca ceva: bunicul meu a fost veteran de razboi, odihneasca-se in pace si s-a imbolnavit la plamani pentru ca a stat ore si zile in sir in apa rece luptand pentru ca eu sa ma bucur azi de aceasta tara superba, sa am drepturi si sa nu vorbesc limba rusa, ca voi, niste comunisti ce sunteti. Lingai PSD-isti, ca voi, bag in buzunarul mic multi in fiecare zi. Ma intreba cineva ca de ce mai fac Masterul ca oricum ma sterg la fund cu el. Eeee, aflati ca nu e chiar asa. Voi aduna 300 credite si va fi recunoscut in UE. Poate mai fac unul si acolo, nu de alta, ca sa ma mai destept putin...
PS: un lucru e sigur, ati mai vrea voi sa aveti varsta mea, sunteti invidiosi, doar ganditi-va cum ar mai fi sa aveti voi 24 de ani si libertatea pe care o am eu acum Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Iunie 2010, ora 21:42
meriti*
|
Postat pe: 6 Iunie 2010, ora 21:58
De la: adycucu_85, la data 2010-06-06 21:41:57Vanea Marin pentru ca nu mertit sa iti mai zic domnule cum dealtfel nici nu cred ca ai fost vreodata, ci doar ai avut pretentia de a fi pentru stiinta ta eu nu platesc Masterul ci il fac la buget la o facultate de stat care, la putin timp dupa anii 90 s-a desprinsa din Universitatea Bucuresti. Stii care e aia ? Sa te vad. Prost nu cred ca sunt pentru ca am mostenit o zestre genetica destul de buna de la parintii mei. Cu siguranta ca se putea si mai bine de atat dar asta e. Inca ceva: eu iubesc tara asta pentru ca aici m-am nascut si aici am crescut. Daca plec nu inseamna ca sunt un las, pentru ca ma voi intoarce si tot in tara voi aduce banii. Inca ceva: bunicul meu a fost veteran de razboi, odihneasca-se in pace si s-a imbolnavit la plamani pentru ca a stat ore si zile in sir in apa rece luptand pentru ca eu sa ma bucur azi de aceasta tara superba, sa am drepturi si sa nu vorbesc limba rusa, ca voi, niste comunisti ce sunteti. Lingai PSD-isti, ca voi, bag in buzunarul mic multi in fiecare zi. Ma intreba cineva ca de ce mai fac Masterul ca oricum ma sterg la fund cu el. Eeee, aflati ca nu e chiar asa. Voi aduna 300 credite si va fi recunoscut in UE. Poate mai fac unul si acolo, nu de alta, ca sa ma mai destept putin... Dar nu esti consecvent deloc!!!!!!!!!!! De ce pleci flacaule? Ca la putere este idolul tau, criminalul si escrocul de basescu. Normal ar fi sa plecam noi astia carora nu e place regimul, nu tu care probabil ca te crezi un smecher care "se stie invarti"!!! De ce pleci dom`le? De plecat pleaca nemultumitii, tu stai taticule aici CA-TI PLACE CE SE INTAMPLA SI TI SE PARE NORMAL, nu pleca, cum vei trai departe de cainele de la Cotroceni?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Iunie 2010, ora 15:01
In primul rand comentariul nu iti era adresat tie. Asa ca nu te mai baga in seama asa degeaba.
In al doilea rand nici macar nu ai bunul simt sa iti creezi un profil real si complet. Pentru mine esti nul pe acest forum. Nu ai identitate. Si in ultimul rand nu ar trebui sa te intereseze viitorul meu. Fac ce vreau eu cu viata mea si fara sa dau explicatii nimanui. Clar ? Iliescu e un criminal si ar trebui judecat pentru crimele de la Mineraida, asa ca lasa-ma cu explicatiile tale. Oricum iti multumesc pentru ca te preocupa viitorul meu. Pai cine nu te lasa sa nu pleci ? Sa fie oare varsta sau starea sanatatii mentale ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 529 mesaje Membru din: 30/03/2010 |
Postat pe: 7 Iunie 2010, ora 23:00
Cuvintele ,nu au miros, doar rigiiala
|
Postat pe: 7 Iunie 2010, ora 23:21
De la: adycucu_85, la data 2010-06-07 15:01:02In primul rand comentariul nu iti era adresat tie. Asa ca nu te mai baga in seama asa degeaba. Te poti tot obraznici ca asta nu te ajuta SA CAPETI COERENTA IN GANDIRE!!!! Hai raspunde la ceea ce merita intr-adevar: daca-ti place regimul si esti de acord cu basescu si cu ce se intampla in Romania pe plan economic si social, DE CE PLECI? Degeaba vorbesti urat pentru ca nu lamuresti chestiunea de baza? Cine renunta la ceva ce ii place? Nimeni!! Cred ca de fapt ai scapat porumbelul d-le SRI-st!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

puah ! Cistigul lui,pierderea noastra ! si tot cistigul lui a fost si lupta din interiorul aliantei D.A, draga gabypulsar ? e normal ca atunci cind esti in alianta cu cineva, sa-l demolezi ? l-a demolat pe Roman, l-a demolat pe Ciorbea si CDR ,ocazie cu care Dreapta a pierdut alegerile din 2000,moment in care era cit pe ce sa ne captusim cu Vadim.....acum imi vine in minte o intrebare nebuna : oare nu era mai bine ?
apoi, cind s-a vazut cu sacii-n caruta, a scapat si de "solutia imorala " si, s-a aruncat asupra lui Tariceanu si a aliantei D.A ,pe care a spart-o si pe aia ! e spre binele lui ,zici tu ? dar al nostru, dar al tarii , unde-i binele promis ? ne mai intrebam de ce suntem in situatia de Colaps ? uite tocmai d'aia : ptr. ca un om care timp de 19 ani a fost in pozitii de putere in politica rom. si in puncte de decizie , a construit pas cu pas Sistemul Ticalosit ,cu oameni dupa chipul si asemanarea sa !
E atat de prost incat sustine ca basescu, din pozitia de ministru al transporturilor, nu a avut nimic de-a face cu transportul minerilor la Bucuresti. Probabil ca trenurile si autobuzele apartineau statului Mozambic sau Papua Noua Guinee!
Sau mai pica cate un mic contract cu statul? Ca pe la voi e la
Mai Adisor,tinere cu "mucii in freza",plateste-ti si masteratul asa cum iti platesti si facultatea , ca tot prost ramai .Dupa ce il termini , pleaca dracu' dupa Mytcor ca sa mai scape tara de papagali ca voi .Cu masteratul ala particular, precis iti recunosc aia meritele la adevarata lor valoare si gasesti si tu un WC de curatat prin vest.