back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Romanii chiar sunt lenesi?

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Mai 2010, ora 11:18

De functionarea optima a ghilotinei promit sa ma ocup eu.

Raporteaza abuz de limbaj
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 11:31

De la: Victor2009, la data 2010-05-14 11:00:26
De la: vaneamarin, la data 2010-05-14 10:38:50
De la: Victor2009, la data 2010-05-14 10:21:23
De la: vaneamarin, la data 2010-05-14 10:14:57
De la: Victor2009, la data 2010-05-14 09:58:06Pai nu TOTI POLITICIENII au profitat de ,,slabiciunea'' lui ILIESCU ? Ei au lasat sa se simta TIGANUL IMPARAT si au creat statul MAFOIT. Deci in concluzie TOATA CLASA POLITICA TREBUIE SCHIMBATA pentru ca toti sunt manjiti cu magiun ILIESCIAN. Nu exista politician cinstit in acesta tara iar acesti pensionari nu trebuie sa-si mai planga de mila, pentru ca in 90 au pus bazele statului MAFIOT condus de ION ILICI ILIESCU.Nu cred ca doar regimul Base a secatuit fondul de pensii si mai cred ca toate guvernarile s-au folosit de acesti banuti pentru propriile interese.Deci TOATA CLASA POLITICA TREBUIE SCHIMBATA....

Am mai explicat Victor si,desi nu imi place,trebuie sa ma repet. UNIFORMIZAREA VINEI ,DISIPAREA EI PRIN ARUNCAREA ASUPRA TUTUROR IN EGALA MASURA,ESTE DOAR O MANEVRA PRIN CARE ADEVARATUL VINOVAT SCAPA. Pentru situatia de acum vinovatul este Traian Basescu, nu clasa politica pe ansamblu ,nu PNLul ,nu extraterestrii sau Entitatea Q din Star Trek.
Pai situatia actuala este strans legata de situatia financiara lasata de guvernul tau. Este posibil sa lasi visteria statului goala la finele anului 2008, tinand cont ca era anul in care criza putea fi intr-un fel ameliorata? Nu mai incerca sa creezi alibiuri pentru idoli tai ca nu prea mai ai spor. Totul este clar...avem o clasa politica iresponsabila .........

Situatia lasata de guvernul Tariceanu a fost una excelenta iar aceasta guvernare a fost de departe cea mai buna si mai responsabila guvernare avuta de Romania.Pana si seful vostru de la Cotroceni o lauda in preajma alegerilor ca si cum era meritul sau. Fireste,nu a fost o guvernare perfecta,nu a vrut nenorocitul ala de Tariceanu sa mareasca spre exemplu salariile profesorilor cu 50% asa cum a semnat si a dorit marinelul de la Cotroceni . .I-a spus atunci matelotul lui Tariceanu ca este un mincinos cand spune ca marirea asta este o masura absurda ,ca "banii de fapt exista dar nu exista vointa politica ".Mai mult ,Boc a latrat si el pe melodia stapanului sau si a spus ca in 5 minute daca este premier face aceasta marire .

Cand aud de concepte pentru portocalii gen "a lasat goala visteria tarii" imi dau seama ca nu Boc este singurul PDList lipsit de conostinte elementare economice. Oricine altcineva si-ar da seama ca bugetele nu se mostenesc ci se fac anual si ca ele reflecta capacitatea unui guvern de a gestiona banii atrasi prin impozite ,taxe,privatizari ,investitii etc.Tampitii astia de acum insa nu sunt capabili decat sa fure si sa "traiasca pe datorie" imprumutand mereu bani. Sa-l roage Base in genunchi pe Tariceanu sa preia guvernarea cu liberalii sai si se va redresa economia Romaniei rapid.
Te intreb ceva si va trebui sa-mi raspunzi cinstit.....De ce trebuia consumat acel fond pentru dezvoltare in ultimile luni ale anului 2008, daca economia mergea bine si pibul crestea vazand cu ochii.?De ce a fost ,,evaporat'' in ministerul lui Orban si la alti clienti politici.? Oare Cutea de Conturi minte? De ce au folosit acel fond , cand comform legilor in vigoare , trebuia folosit doar in situatii extreme??Pentru campania electorala a domnului Geoana si Antonescu? Doar destinatia lor da de banuit ......Pentru indiguire si drenare ........ha ..ha ...dar partea dureroasa este ca si cei de la PDL si-au luat dreptul pentru ca toata clasa politica TACE si chiar si televiziunile cinstitilor opozanti TAC MALC....De ce ? Aici doresc sa ajung.....pai EI sunt EI si o duc bine , iar noi ne certam pe forumuri....Deci TOATA CLASA POLITICA A PARTICIPAT SI PARTICIPA LA DISTRUGEREA POPORULUI ROMAN.......EI SUNT VINOVATI DE ACEST GENOCID. ...Da Marine poporul roman este jefuit la ori ce ora din zi si din noapte de catre acesti politicieni flamanzi . Toti au un singur program politic.....cat mai multa furaciune si ingenuncherea poporului roman. Cred ca o,, Revolutie Franceza'' in toata splendoarea ei ar fi necesara si Romaniei....

Deci...NU. .Ti-am explicat ca acei bani din fondul de dezvoltare nu au fost cheltuiti aiurea,ca poate sa fie justificat fiecare leut.

Daca vrei insa,de dragul discutiei,hai sa facem un exercitiu logic . Sa presupunem ca acei 3,2miliarde euro din fond au fost mancati de cineva .De Tariceanu,Basescu,James Bond sau Terente i-a halit cineva ,nu conteaza cine.Cat s-a imprumutat Base ,cam 20 de miliarde euro, nu ? Existenta acestui fond de dezvoltare putea schimba cu ceva soarta de acum a Romaniei ?Ne imprumutam doar 17 miliarde iar lucrurile tot asa mergeau. Vezi,nu schimba absolut nimic,tot in colaps erau cretinii astia si tot se imprumutatu de zor la FMI deoarece in afara de gargara ieftina nu sunt capabili sa faca altceva. Retine insa te rog ca asta este doar un exercitiu de logica ,un "what if" si ca nu asa au stat de fapt lucrurile in privina fondului.Astia 3,2 miliarde i-a avut de fapt Boc si probabil ca acum sunt deja mancati.

Curtea de Conturi pe care o invoci tu ,a gasit lucrurile ok cu acest fond dar au pupat si ei putin poala stapanirii prin niste aberatii gen "nu a existat suficienta preocupare pentru efectuarea, la nivelul Guvernului, a unor analize si evaluari periodice de tip feed-back asupra modului de derulare a finantarilor din FND si de implementare a proiectelor finantate" .

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2010, ora 11:35

Bun asa..tot de dragul dialogului Daca au fost ,,nevoiti'' sa apeleze la acele fonduri nu inseamna ca aceasta CRIZA deja se instaurase in tara? Concluzia este ca aceasta clasa politica este impotenta...!

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2010, ora 11:38

Cand ai o criza de proportii in lume ...TU guvernul liberalo-comunist dai banuti pentru,,,,,, indiguire'''''''?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 11:51

De la: Victor2009, la data 2010-05-14 11:35:40Bun asa..tot de dragul dialogului Daca au fost ,,nevoiti'' sa apeleze la acele fonduri nu inseamna ca aceasta CRIZA deja se instaurase in tara? Concluzia este ca aceasta clasa politica este impotenta...!

Asa..tot de dragul dialogului.... Acel fond era pentru dezvoltare deci care este problema daca au fost folositi bani pentru dezvoltare,pentru scopul acestui fond ?Concluzia mea este ca nu clasa politica este impotenta ci Base si gasca lui care ne-au aruncat in cele mai mari datorii avute in istoria Romaniei si care acum nu mai stiu cum sa scoata camasa si acuza pe absolut toata lumea pentru incapaciatea si furturile lor.

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2010, ora 11:53

De la: vaneamarin, la data 2010-05-14 11:51:27
De la: Victor2009, la data 2010-05-14 11:35:40Bun asa..tot de dragul dialogului Daca au fost ,,nevoiti'' sa apeleze la acele fonduri nu inseamna ca aceasta CRIZA deja se instaurase in tara? Concluzia este ca aceasta clasa politica este impotenta...!

Asa..tot de dragul dialogului.... Acel fond era pentru dezvoltare deci care este problema daca au fost folositi bani pentru dezvoltare,pentru scopul acestui fond ?Concluzia mea este ca nu clasa politica este impotenta ci Base si gasca lui care ne-au aruncat in cele mai mari datorii avute in istoria Romaniei si care acum nu mai stiu cum sa scoata camasa si acuza pe absolut toata lumea pentru incapaciatea si furturile lor.
Ma asteptam la aceasta replica....hmmmm ...mai Marine poti fi si tu o singura data realist?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 11:58

De la: Victor2009, la data 2010-05-14 11:38:33Cand ai o criza de proportii in lume ...TU guvernul liberalo-comunist dai banuti pentru,,,,,, indiguire'''''''?

Nuuuuu,preferi sa le faci locuinte noi oamenilor dupa inundatii sau sa ii lasi sa moara sub cerul liber de frig . .

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2010, ora 11:59

Daca ai fi realist cu adevarat ......ai accepta ideea vehiculata si de Antonescu ca aceste imprumuturi nu puteau fi evitate, deoarece acest buget al tarii era deja la data de 1/01/2009 SECATUIT. De catre cine prietene?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 12:00

De la: Victor2009, la data 2010-05-14 11:53:41
De la: vaneamarin, la data 2010-05-14 11:51:27

Ma asteptam la aceasta replica....hmmmm ...mai Marine poti fi si tu o singura data realist?

Pot Victor,pot chiar fara eforturi speciale. .Iti pare ca nu sunt realist ?

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2010, ora 12:04

Problema serioasa este ca noi ne ,,certam'' si ursul merge .........Din acest motiv am ajuns aici .........a naibi mamaliga nu mai explodeaza ....

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 12:08

De la: Victor2009, la data 2010-05-14 11:59:04Daca ai fi realist cu adevarat ......ai accepta ideea vehiculata si de Antonescu ca aceste imprumuturi nu puteau fi evitate, deoarece acest buget al tarii era deja la data de 1/01/2009 SECATUIT. De catre cine prietene?

Victor ,nu ti-am spus dom'le ca bugetul nu este pusculita ? .Este o chestie prin care IN CURSUL UNUI AN,guvernul colecteaza fonduri si le distribuie,o administrare a veniturilor si cheltuielilor DIN CURSUL UNUI AN! Ce naiba imi spui mereu de bugete secatuite,cheltuite pusculite,visterii etc ?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 12:08

De la: Victor2009, la data 2010-05-14 12:04:05Problema serioasa este ca noi ne ,,certam'' si ursul merge .........Din acest motiv am ajuns aici .........a naibi mamaliga nu mai explodeaza ....

Aici ai dreptate 100% !

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2010, ora 12:17

De la: vaneamarin, la data 2010-05-14 12:08:34
De la: Victor2009, la data 2010-05-14 11:59:04Daca ai fi realist cu adevarat ......ai accepta ideea vehiculata si de Antonescu ca aceste imprumuturi nu puteau fi evitate, deoarece acest buget al tarii era deja la data de 1/01/2009 SECATUIT. De catre cine prietene?

Victor ,nu ti-am spus dom'le ca bugetul nu este pusculita ? .Este o chestie prin care IN CURSUL UNUI AN,guvernul colecteaza fonduri si le distribuie,o administrare a veniturilor si cheltuielilor DIN CURSUL UNUI AN! Ce naiba imi spui mereu de bugete secatuite,cheltuite pusculite,visterii etc ?
Marine nu o mai da cu mine prin balari , mai bine accepta ideea ca toti sunt o apa si un pamant. Toti sunt doar pentru ei....iar acest popor manalizat , nu stie sa-i puna la respect.......Poporul a semanat o clasa politica demna de epoca sclavagista si ne meritam soarta. Chiar si in aceste momente dramatice tot dezbinati suntem .....iar tu incerci sa-mi explici cat de patrioti au fost LIBERALII.

opris_anna_maria

228 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 14 Mai 2010, ora 12:18

De la: Victor2009, la data 2010-05-14 09:04:55Marine . si Fondurile de Dezvoltare? Cine a papat banutii?Tot Baselu?

Acesti bani au ajutat-o pe EBA in ascensiune politica , pe ce naiba credeti ca a mers ea la europarlament ?

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2010, ora 14:32

Atuncea punetile taxa pe PIP

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 01:57

Nu sunt lenesi sunt doar dezorganizati, indobitociti, abrutizati in buna parte, lipsiti de resurse in mod intentionat pentru a ajunge sa munceasca pe o coaja de paine. "Mai marilor" nu le e clar ca asa NU se face treaba. Romanii nu sunt lenesi. Dovada sta faptul ca muncesc pe unde pot in prinegie daca in tara nu o pot face. Isi abandoneaza proprii parinti si bunici pentru a ingriji varstnici pretutindeni. este degradant sa stii ca ii privezi pe ai tai de grija ta, afectiunea, atentia ta pentru a le pune o paine amarata pe masa.Prinegia a facut pana de curand o buna parte din PIB. Halal guvernanti.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
REGATZEANUL

106 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 03:33

De la: 9am186294, la data 2010-05-11 17:26:26Sunt lenesi romanii pentru ca nu mai au unde munci. S-a vandut timp de 20 ani cam tot ce ar fi posbil de vandut si alea pe doi lei, cu laude de sine.
S-a ajuns la fundul sacului ramas de la DICTATOR, pentru ca in loc nu s- pus nimic, doar spagi si clientela politica.
Trist, dar adevarat, iar cei ce reprezinta natiunea astazi, "niste rai si niste famei" dupa cum spunea Eminescu, traiesc din mila FMI, papand banii care ar fi trebuit a fi investiti pentru a misca caruta asta de ROMANIA impotmollita in glodul hotiei si al minciunilor electorale, vandute de purtatorul de mai ieri al carnetuli PCR si astazi al flacarii violete care l-a propulsat pentru inca 5 ani acolo unde canta cucuveaua. Se spune ca la asa popor asa conducator si este adevarat. Ne meritam soarta ca l-au votat si au avut incredere intr-un gargaragiu care cand spunea "Sa traiti bineeeeeeeeeeeeee" se gande nu la natie ci la gasca.
si o nevastuica gindeste mai romaneste decit tine ..
Nu supãra frustraþii , cã ei nu înþeleg cum îi cheamã , cu buletinul în mânã !! Se vede de la o poºtã cã aceºti bravi contratori de meserie , nu cunosc sistemul , iar dacã îl cunosc , sunt sigur acei "plimbã foi " sau " fãcãtorii - beutori de 2 tone de cafea pe zi "... útia urlã , restul muncesc ºi îºi vãd de treaba lor , înþelegând exact prin ce greutãþi trece þara acum ....înþelegând perfect mesajul Preºedintelui ... Nu aberaþii de radio - ºanþ ! ....

Noroc !!

DE LA MINE PENTRU TINE,DACA TOT SARI GARDU CU PRIVIREA MACAR APLICA SI IN OGRADA TA CE VEZI,SI O SA VEZI CE O SA IASA.!
REGATZEANUL

106 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 04:14

De la: REGATZEANUL, la data 2010-05-15 03:33:09
De la: 9am186294, la data 2010-05-11 17:26:26Sunt lenesi romanii pentru ca nu mai au unde munci. S-a vandut timp de 20 ani cam tot ce ar fi posbil de vandut si alea pe doi lei, cu laude de sine.
S-a ajuns la fundul sacului ramas de la DICTATOR, pentru ca in loc nu s- pus nimic, doar spagi si clientela politica.
Trist, dar adevarat, iar cei ce reprezinta natiunea astazi, "niste rai si niste famei" dupa cum spunea Eminescu, traiesc din mila FMI, papand banii care ar fi trebuit a fi investiti pentru a misca caruta asta de ROMANIA impotmollita in glodul hotiei si al minciunilor electorale, vandute de purtatorul de mai ieri al carnetuli PCR si astazi al flacarii violete care l-a propulsat pentru inca 5 ani acolo unde canta cucuveaua. Se spune ca la asa popor asa conducator si este adevarat. Ne meritam soarta ca l-au votat si au avut incredere intr-un gargaragiu care cand spunea "Sa traiti bineeeeeeeeeeeeee" se gande nu la natie ci la gasca.
Nu supãra frustraþii , cã ei nu înþeleg cum îi cheamã , cu buletinul în mânã !! Se vede de la o poºtã cã aceºti bravi contratori de meserie , nu cunosc sistemul , iar dacã îl cunosc , sunt sigur acei "plimbã foi " sau " fãcãtorii - beutori de 2 tone de cafea pe zi "... útia urlã , restul muncesc ºi îºi vãd de treaba lor , înþelegând exact prin ce greutãþi trece þara acum ....înþelegând perfect mesajul Preºedintelui ... Nu aberaþii de radio - ºanþ ! ....

Noroc !!
..............SINTETI HAIOSI DE-MI VINE SA SPUN NU TE PUNE CU PROSTU CA ARE MINTEA ODIHNITA,SAU DUNGI PE CREIER,VOI TRAITI DOAR IN PREZENT CA E COMOD NU TREBUIE SA VA INCARCATI CREIERASELE CU FAPTELE DE ARME DIN TRECUT ALE LUI ROMAN ILIESCU COSMA VACAROIU SI LISTA E LUNGA,CEI PREZENTI CE TRE SA GESTIONEZE REPERCURSIUNILE TRECUTULUI POARTA TOATA VINA,SAFI,BANCOREX,PETROM,PETROMIDIA,CSG GALATI,TEPRO IASIcu VIRGIL SAHLEANUredus la tacere,APOLLO GALATI,SI LISTA POATE CONTINUA LA NESFIRSIT,,,,CIT DESPRE RESURSE CARE CE SA GESTIONEZE CA FSN-PSD A VINDUT DREPTURI DE EXPLOATARE LA APE MINERALE BORSEC,AUR,TITEI SCHELA GALATI,VORBITI CA SA NU TACETI CA-I GRATIS SI ASTA VA OCUPA TOT TIMPUL

DE LA MINE PENTRU TINE,DACA TOT SARI GARDU CU PRIVIREA MACAR APLICA SI IN OGRADA TA CE VEZI,SI O SA VEZI CE O SA IASA.!
alexaella

2 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 10:55

DAAAAA...Are dreptate BASESCU ,sa munceasca toti cei care sunt apti de munca nu sa stea cu mina intinsa ,, sa le dea statul DE UNDE daca multe persoane sunt BOLNAVI inchipuiti..HAI TRECETI LA MUNCA

ALEXAELLA
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 11:03

De la: alexaella, la data 2010-05-15 10:55:28DAAAAA...Are dreptate BASESCU ,sa munceasca toti cei care sunt apti de munca nu sa stea cu mina intinsa ,, sa le dea statul DE UNDE daca multe persoane sunt BOLNAVI inchipuiti..HAI TRECETI LA MUNCA

Pai sa-i prinda pe astia care sunt bolnavi inchipuiti si sa le taie ajutoarele.Simplu .Pe cei care insa sunt intr-adevar bolnavi sa ii lase linistiti ca destul le-a dau Dumnezeu necazuri.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 11:08

De la: alexaella, la data 2010-05-15 10:55:28 sa le dea statul DE UNDE ?

Doamna Ella,nu mai spuneti va rog ca nu sunt bani,ma intristati ATAT DE MULT, INCAT NICI MACAR NU VA MAI INTREB UNDE S-AU DUS BRUSC TOTI BANII DE CAND A VENIT PDLul LA PUTERE!

Prefer sa va raspund ,cum bine spunea un personaj politic candva ,ca, "BANII EXISTA INSA NU EXISTA VOINTA POLITICA"!

dana_xyxy03

2 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2010, ora 17:42

Si in diferite institutii cinci se uita si unul munceste.Au intrat cu pile si acum sunt prea multi.Mananca banii degeaba si au si sporuri cu duiumu

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2010, ora 17:57

De la: REGATZEANUL, la data 2010-05-15 04:14:54
De la: REGATZEANUL, la data 2010-05-15 03:33:09

Noroc !!
..............SINTETI HAIOSI DE-MI VINE SA SPUN NU TE PUNE CU PROSTU CA ARE MINTEA ODIHNITA,SAU DUNGI PE CREIER,VOI TRAITI DOAR IN PREZENT CA E COMOD NU TREBUIE SA VA INCARCATI CREIERASELE CU FAPTELE DE ARME DIN TRECUT ALE LUI ROMAN ILIESCU COSMA VACAROIU SI LISTA E LUNGA,CEI PREZENTI CE TRE SA GESTIONEZE REPERCURSIUNILE TRECUTULUI POARTA TOATA VINA,SAFI,BANCOREX,PETROM,PETROMIDIA,CSG GALATI,TEPRO IASIcu VIRGIL SAHLEANUredus la tacere,APOLLO GALATI,SI LISTA POATE CONTINUA LA NESFIRSIT,,,,CIT DESPRE RESURSE CARE CE SA GESTIONEZE CA FSN-PSD A VINDUT DREPTURI DE EXPLOATARE LA APE MINERALE BORSEC,AUR,TITEI SCHELA GALATI,VORBITI CA SA NU TACETI CA-I GRATIS SI ASTA VA OCUPA TOT TIMPUL

9am103712

1 mesaj
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 03:04

Nu este vorba neaparat de toti romani,.dar marea parte a romanilor cea c o constituie majoritatea imi pot da linistit cu parerea pt k sunt anumite persuane care efectiv stau si mananca paine statului d pomana si cea a persunelor care au cu adevarat nevoie disperata d acesti bani(cei cu dezabilitati,bolnavi si pensionari)...

Formulat mai p scurt pot sa spun ca bani nevoiasilor sunt in conturile unor oameni mai hoti prin elvetzia...sau sau evaporat prin cine stie ce excursi....sau prin baruri...sa nu mai vorbim d masini luxoase sau vile mostenite peste noapte....

Bine a inceput Andrei Muresean cu vresurile imnului romanesc"Desteapta-te Romane"...pacat k noi nu le auzim ...sau mai bine spus nu vrem sa le auzim...

9am065791

2 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 07:14

România este un stat social. Acest caracter rezultã atât din natura (esenþa) statului, cât ºi mai ales din funcþiile sale. Statul modern poate ºi trebuie sã imprime tuturor acþiunilor economice, politice, culturale, un conþinut social fundamentat pe valori etice ºi umane care sã creeze terenul fertil exprimãrii reale a personalitãþii cetãþenilor, a drepturilor ºi libertãþilor lor, a ºanselor lor egale. Statul social nu poate fi un simplu partener de afaceri, un simplu observator, ci un participant care trebuie sã intervinã, trebuie sã aibã iniþiativã ºi mai ales sã ia mãsuri care sã asigure realizarea binelui comun. El trebuie sã protejeze pe cel slab, dezavantajat de destin ºi de ºansã, trebuie sã sprijine sectoare economice aflate în crizã dar care sunt indispensabile promovãrii unui trai civilizat, trebuie sã asigure funcþionarea unor servicii publice de protecþie ºi intervenþie socialã, înþelegerea caracterului social al statului ne permite explicarea sensului ºi dimensiunilor unor prevederi constituþionale, precum cele din: art. 32 privind garantarea dreptului la învãþãturã; art. 34 privind obligaþia statului de a lua mãsuri pentru asigurarea igienei ºi sãnãtãþii publice; art. 41 privind protecþia socialã a muncii; art. 47 privind obligaþia statului de a lua mãsurile necesare asigurãrii unul nivel de trai decent cetãþenilor; art. 49 privind protecþia copiilor ºi tinerilor; art. 50 privind protecþia persoanelor cu handicap. SURSA > Romania - stat unitar si indivizibil
Drept - MANUAL

raza_mea

1 mesaj
Postat pe: 16 Mai 2010, ora 17:04

Asa sunteti cu totii -la angajare atributii minime si pe urma va treziti ca tre' sa spalam si w.c-urile ca ce mama dracu' si-asa ne platiti prea mult. Mor de ciuda pe fraierii care accepta supusi tot ce le indica boss-ul sa faca , sa nu mai vorbesc de cei care trag piata in jos acceptand salarii de rahat.Te chinui sa negociezi cu ala si vine un tampit si munceste pe juma' de leafa , spala si w.c-ul si i se pare ca "Marinimia sa " e D-zeu pe pamant. D-aia nu muncesc romanii , nu de lenesi ci pt ca s-au saturat de lichele ca voi care trag pe ei cat pot .

BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 19 Mai 2010, ora 09:02

De la: alexandragrin, la data 2010-05-11 15:33:54Sunteti de acord cu afirmatia lui Basescu cum ca romanii s-au obisnuit cu nemunca? Chiar suntem atat de lenesi pe cat ne cred alesii nostrii? Voi ce parere aveti?
Daca stau cu ochii pe blomde !
BLONDA sexy ispititoare, 38 ani fara inhibitii, te astept alaturi de mine, intr-un cadru intim si discret pt momente de neuitat, pline de pasiune si extaz, oral, normal si anal, dominare, uro, 69, 2 fin, 19 May 08:44
0765889467

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Mai 2010, ora 12:28

De la: vaneamarin, la data 2010-05-14 11:31:04
De la: Victor2009, la data 2010-05-14 11:00:26
De la: vaneamarin, la data 2010-05-14 10:38:50
De la: Victor2009, la data 2010-05-14 10:21:23
De la: vaneamarin, la data 2010-05-14 10:14:57
De la: Victor2009, la data 2010-05-14 09:58:06Pai nu TOTI POLITICIENII au profitat de ,,slabiciunea'' lui ILIESCU ? Ei au lasat sa se simta TIGANUL IMPARAT si au creat statul MAFOIT. Deci in concluzie TOATA CLASA POLITICA TREBUIE SCHIMBATA pentru ca toti sunt manjiti cu magiun ILIESCIAN. Nu exista politician cinstit in acesta tara iar acesti pensionari nu trebuie sa-si mai planga de mila, pentru ca in 90 au pus bazele statului MAFIOT condus de ION ILICI ILIESCU.Nu cred ca doar regimul Base a secatuit fondul de pensii si mai cred ca toate guvernarile s-au folosit de acesti banuti pentru propriile interese.Deci TOATA CLASA POLITICA TREBUIE SCHIMBATA....

Am mai explicat Victor si,desi nu imi place,trebuie sa ma repet. UNIFORMIZAREA VINEI ,DISIPAREA EI PRIN ARUNCAREA ASUPRA TUTUROR IN EGALA MASURA,ESTE DOAR O MANEVRA PRIN CARE ADEVARATUL VINOVAT SCAPA. Pentru situatia de acum vinovatul este Traian Basescu, nu clasa politica pe ansamblu ,nu PNLul ,nu extraterestrii sau Entitatea Q din Star Trek.
Pai situatia actuala este strans legata de situatia financiara lasata de guvernul tau. Este posibil sa lasi visteria statului goala la finele anului 2008, tinand cont ca era anul in care criza putea fi intr-un fel ameliorata? Nu mai incerca sa creezi alibiuri pentru idoli tai ca nu prea mai ai spor. Totul este clar...avem o clasa politica iresponsabila .........

Situatia lasata de guvernul Tariceanu a fost una excelenta iar aceasta guvernare a fost de departe cea mai buna si mai responsabila guvernare avuta de Romania.Pana si seful vostru de la Cotroceni o lauda in preajma alegerilor ca si cum era meritul sau. Fireste,nu a fost o guvernare perfecta,nu a vrut nenorocitul ala de Tariceanu sa mareasca spre exemplu salariile profesorilor cu 50% asa cum a semnat si a dorit marinelul de la Cotroceni . .I-a spus atunci matelotul lui Tariceanu ca este un mincinos cand spune ca marirea asta este o masura absurda ,ca "banii de fapt exista dar nu exista vointa politica ".Mai mult ,Boc a latrat si el pe melodia stapanului sau si a spus ca in 5 minute daca este premier face aceasta marire .

Cand aud de concepte pentru portocalii gen "a lasat goala visteria tarii" imi dau seama ca nu Boc este singurul PDList lipsit de conostinte elementare economice. Oricine altcineva si-ar da seama ca bugetele nu se mostenesc ci se fac anual si ca ele reflecta capacitatea unui guvern de a gestiona banii atrasi prin impozite ,taxe,privatizari ,investitii etc.Tampitii astia de acum insa nu sunt capabili decat sa fure si sa "traiasca pe datorie" imprumutand mereu bani. Sa-l roage Base in genunchi pe Tariceanu sa preia guvernarea cu liberalii sai si se va redresa economia Romaniei rapid.
Te intreb ceva si va trebui sa-mi raspunzi cinstit.....De ce trebuia consumat acel fond pentru dezvoltare in ultimile luni ale anului 2008, daca economia mergea bine si pibul crestea vazand cu ochii.?De ce a fost ,,evaporat'' in ministerul lui Orban si la alti clienti politici.? Oare Cutea de Conturi minte? De ce au folosit acel fond , cand comform legilor in vigoare , trebuia folosit doar in situatii extreme??Pentru campania electorala a domnului Geoana si Antonescu? Doar destinatia lor da de banuit ......Pentru indiguire si drenare ........ha ..ha ...dar partea dureroasa este ca si cei de la PDL si-au luat dreptul pentru ca toata clasa politica TACE si chiar si televiziunile cinstitilor opozanti TAC MALC....De ce ? Aici doresc sa ajung.....pai EI sunt EI si o duc bine , iar noi ne certam pe forumuri....Deci TOATA CLASA POLITICA A PARTICIPAT SI PARTICIPA LA DISTRUGEREA POPORULUI ROMAN.......EI SUNT VINOVATI DE ACEST GENOCID. ...Da Marine poporul roman este jefuit la ori ce ora din zi si din noapte de catre acesti politicieni flamanzi . Toti au un singur program politic.....cat mai multa furaciune si ingenuncherea poporului roman. Cred ca o,, Revolutie Franceza'' in toata splendoarea ei ar fi necesara si Romaniei....

Deci...NU. .Ti-am explicat ca acei bani din fondul de dezvoltare nu au fost cheltuiti aiurea,ca poate sa fie justificat fiecare leut.

Daca vrei insa,de dragul discutiei,hai sa facem un exercitiu logic . Sa presupunem ca acei 3,2miliarde euro din fond au fost mancati de cineva .De Tariceanu,Basescu,James Bond sau Terente i-a halit cineva ,nu conteaza cine.Cat s-a imprumutat Base ,cam 20 de miliarde euro, nu ? Existenta acestui fond de dezvoltare putea schimba cu ceva soarta de acum a Romaniei ?Ne imprumutam doar 17 miliarde iar lucrurile tot asa mergeau. Vezi,nu schimba absolut nimic,tot in colaps erau cretinii astia si tot se imprumutatu de zor la FMI deoarece in afara de gargara ieftina nu sunt capabili sa faca altceva. Retine insa te rog ca asta este doar un exercitiu de logica ,un "what if" si ca nu asa au stat de fapt lucrurile in privina fondului.Astia 3,2 miliarde i-a avut de fapt Boc si probabil ca acum sunt deja mancati.

Curtea de Conturi pe care o invoci tu ,a gasit lucrurile ok cu acest fond dar au pupat si ei putin poala stapanirii prin niste aberatii gen "nu a existat suficienta preocupare pentru efectuarea, la nivelul Guvernului, a unor analize si evaluari periodice de tip feed-back asupra modului de derulare a finantarilor din FND si de implementare a proiectelor finantate" .

Vanea,Curtea asta de Conturi e cumva bugetara?Daca da ,oare are reprezentanti in strada azi?

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Mai 2010, ora 12:38

De la: vaneamarin, la data 2010-05-15 11:03:00
De la: alexaella, la data 2010-05-15 10:55:28DAAAAA...Are dreptate BASESCU ,sa munceasca toti cei care sunt apti de munca nu sa stea cu mina intinsa ,, sa le dea statul DE UNDE daca multe persoane sunt BOLNAVI inchipuiti..HAI TRECETI LA MUNCA

Pai sa-i prinda pe astia care sunt bolnavi inchipuiti si sa le taie ajutoarele.Simplu .Pe cei care insa sunt intr-adevar bolnavi sa ii lase linistiti ca destul le-a dau Dumnezeu necazuri.

Si cine tre sa faca asta ? Privatii?Egiptenii antici?Poate aia multi intrati cu pile pe la stat,si care nu fac nic? De ce sindicatele nu au iesit in strada si cand au fost supusi la presiuni politice,cand le-a fost impus un sef pe principiu politic,cand a fost angajat vre-un nepot etc.Cand cadrele medicale lasa oamenii sa moara pe holuri ca nu au bani de spaga,cand profesorii nu predau si cheama elevii la meditatii ca sa inteleaga lectiile? A vazut cineva vre-un procuror (BUGETAR) AUTOSESIZANDU-SE anchetand licitatiile cu cantec?NU numai cand ii atinge la salariu ies in strada!
Au iesit sindicatele politistilor in strada ca judecatorii elibereaza infractorii prinsi de ei?Nu
Cand se bat clanurile nu-i vezi in strada,numai la malai ies in strada!

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 12:43

De la: sirboby, la data 2010-05-19 12:38:02
De la: vaneamarin, la data 2010-05-15 11:03:00

Si cine tre sa faca asta ? Privatii?Egiptenii antici?Poate aia multi intrati cu pile pe la stat,si care nu fac nic? De ce sindicatele nu au iesit in strada si cand au fost supusi la presiuni politice,cand le-a fost impus un sef pe principiu politic,cand a fost angajat vre-un nepot etc.Cand cadrele medicale lasa oamenii sa moara pe holuri ca nu au bani de spaga,cand profesorii nu predau si cheama elevii la meditatii ca sa inteleaga lectiile? A vazut cineva vre-un procuror (BUGETAR) AUTOSESIZANDU-SE anchetand licitatiile cu cantec?NU numai cand ii atinge la salariu ies in strada!
Au iesit sindicatele politistilor in strada ca judecatorii elibereaza infractorii prinsi de ei?Nu
Cand se bat clanurile nu-i vezi in strada,numai la malai ies in strada!

...pãi vezi tu mãi Sirboby, ce-nseamnã lipsa de; atitudine ?...

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Romanii chiar sunt lenesi?
Mergi la: