back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Romanii chiar sunt lenesi?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

REGATZEANUL

106 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 12 Mai 2010, ora 00:32

E USOR DE ARUNCAT CU NOROI IN CINEVA CARE ARE EXPERIENTA MUNCII IN VEST CIT SI A RESPONSABILITATII DE A FI CAPITAN,CHIAR PE VREMEA LUI CEAUSESCU ERA SINGURUL INSTITUT DIN TARA UNDE SE INTRA PE MERIT SI PE CAPACITATE,NU PE PILE CA ESTI FIU DE SECURIST SI ASTA FINDCA RASPUNDEREA ERA URIASA PENTRU NAVA SI TITEIUL SAU MARFURILE CE LE PUTEAI PIERDE DIN NEGLIJENTA,DECI OAMENI CA VANEA CE DIN START E NUME RUSESC NU AU CE CAUTA INTR-UN FORUM ROMANESC ZAKRBT VANEA ACU DUTE ACASA DESTUL NE-ATI PATAT TARA BOLSEVICI INFECTI CAPUSE STALINISTE DEAJUNS ,CEI CE SINTETI ROMANI CU SPERANTA HAIDETI SA IDENTIFICAM ASTFEL DE LICHELE DE SORGINTE SLAVA DE PE FORUM SI SA-I IZOLAM SA-I CENZURAM DUCASE IN SIBERIA UNDE NE-AU DUS BUNICII SA NII EXTERMINE

Raporteaza abuz de limbaj
DE LA MINE PENTRU TINE,DACA TOT SARI GARDU CU PRIVIREA MACAR APLICA SI IN OGRADA TA CE VEZI,SI O SA VEZI CE O SA IASA.!
mariuca312003

14 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 00:41

Buna asta...Domnule Basescu de ce nu incepeti de sus cu povestea asta? Ca sunt 22 de ani de cand dormiti pe voi si va bateti joc de o tara intreaga..hai sa o spunem serios acum cine nu munceste?Vreti sa va spun ce am muncit si pentru ce?Vreti sa vin cu argumente ca statul roman nu a facut nimic niciodata?Am muncit 11 ani la o firma privata,munca pe branci..stiti ce a facut statul roman?si-a insusit banii din impozitul pe salariu..si somaj si sanatate..eu nu am beneficiat nicidata de nimic in tara lui papura voda...Pacat de biata tara si de oamenii amarati ..de care cu adevarat trebuie sa ne fie mila..doar ca de pe la inaltimile dumneavoastra nu se vede prea bine
Sa traiti bine domnilor!!

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Mai 2010, ora 01:16

Eeeee...nu chiar toti .Mai ales ,snobi. Sunt unii care n-au casa,traiesc de pe o zi pe alta,dar ultimul model de celular nu trebuie sa le lipseasca. De masina nu mai spun.Si neaparat,haine de firma ca deh..gardul sa fie vopsit.

iordas54

4 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 12 Mai 2010, ora 06:35

Sunt de acord cu spusele lui BASE'cu , dar cu un mic amendament - de 6 ani a incurajat aceasta situatie, caci i-a convenit, acum cand nu mai sunt bani, anunta ca e gata cu "nemunca"
Daca ar fi alageri anticipate sa vedeti ce ar spune, v-ati face cruce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu l-am votat si nu voi vota niciodata cu BASE'CU, nici cu PDL (am vazut un parlamentar care in loc de PDL are la masina nr PJD), sunt toti niste scursuri si niste jigodii, fara demnitate si fara simtul raspunderii!!

craciun_diana2003

2 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 12 Mai 2010, ora 08:15

Chiar azi am citi un articol in ziar ca de cat sa-si caute un loc de munca oamenii mai bine traiesc din ajutorul de somaj. Si poate chiar avem o lene acuta unii dintre noi ca de cat sa muncesti mai bine stai acsa si "freci" menta. S-ar putea sa ai ba dreptate.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 08:32

De la: REGATZEANUL, la data 2010-05-12 00:32:19E USOR DE ARUNCAT CU NOROI IN CINEVA CARE ARE EXPERIENTA MUNCII IN VEST CIT SI A RESPONSABILITATII DE A FI CAPITAN,CHIAR PE VREMEA LUI CEAUSESCU ERA SINGURUL INSTITUT DIN TARA UNDE SE INTRA PE MERIT SI PE CAPACITATE,NU PE PILE CA ESTI FIU DE SECURIST SI ASTA FINDCA RASPUNDEREA ERA URIASA PENTRU NAVA SI TITEIUL SAU MARFURILE CE LE PUTEAI PIERDE DIN NEGLIJENTA,DECI OAMENI CA VANEA CE DIN START E NUME RUSESC NU AU CE CAUTA INTR-UN FORUM ROMANESC ZAKRBT VANEA ACU DUTE ACASA DESTUL NE-ATI PATAT TARA BOLSEVICI INFECTI CAPUSE STALINISTE DEAJUNS ,CEI CE SINTETI ROMANI CU SPERANTA HAIDETI SA IDENTIFICAM ASTFEL DE LICHELE DE SORGINTE SLAVA DE PE FORUM SI SA-I IZOLAM SA-I CENZURAM DUCASE IN SIBERIA UNDE NE-AU DUS BUNICII SA NII EXTERMINE

Ragatene,dragostea de Basescu ti-a luat mintile si bunul simt. Cum naiba poti ajunge sa spui ca Institutul de Marina "era singurul institut din tara unde se intra pe merit si pe capacitate,nu pe pile ca esti fiu de securist"? Mai ai putin Ragatene si vei spune ca singurul intelectual din Romanian este Basescu .Hai zau ,astfel de absurditati nu le poate lansa nici macar cineva orbit de dragoste basesciana,sunt prea jenante.

Ca tot vorbim de raspunderea unui capitan de nava, cum ramane cu Anvers cand dintr-o manevra gresita ,Basescu a incendiat peste 30 de nave ?Nu ,nu este un zvon lansat de mogulii sau de tonomatele euro ci este povestita intamplarea chiar de maretul carmaci(da,se hahaia si explica cum a reusit sa blocheze ancheta si sa-i pacaleasca pe inspectori) ,de "capabilul" asta care distruge tara ,de hahaitul asta al carui profesionalism simti tu nevoia sa il lauzi absurd, mintind si aruncand cu noroi in alte institutii de invatamant superior. Stii ce Ragatene,propune sa se numeasca institutul de marina "Traian Basescu" in loc de "Mircea cel Batran".La urma urmelor asta este reforma statului trambitata de seful vostru si aplaudata de oameni ca tine.Ode absurde indiferent ce face maratul carmaci, ura impotriva celor care gandesc altfel decat voi, minciuni ca cea cu "singurul institut in care se intra pe merit" etc. Asta stiti, asta faceti... Veti purta insa raspunderea in fata viitorului deoarece intre activistii de partid din 1947 si voi,nu exista deosebiri esentiale.

Imi place apelul tau la lupta de clasa ,mania proletara si lupta impotriva dusmanului slav infiltrat pe un forum romanesc,printre onestii patrioti portocalii. Bravo Ragatene, daca nu ai ce spune si ce argumenta clar,da-mi in cap mie.Daca Base distruge tara,tu fa un apel la latinitatea romanilor si cheama la "identificarea si izolarea lichelelor" ca mine care nu iti iubesc idolul. Este clar ca eu am ucis oameni nevinovati in Siberia,ca am adus bolsevicii in tara...cum altfel s-ar explica faptul ca nu il sustin pe intaiul carmaci al tarii? Apreciez ca nu ai spus si tu ca sunt KGBist cum au facut multi altii ,felicitari pentru logica.Ti-ai dat seama probabil ca imi era usor sa imi pun numele Gheorghe Ion daca doream sa ma infiltrez pe un forum de patrioti portocalii si sa-l sabotez din interior. Oricum,multumesc lui Dumnezeu ca nu am nume evreiesc deoarece probabil portocalele mecanice ca tine faceau un apel la pogrom.

PS:Cenzura ,apelul la cenzura facut de tine, face parte din noua democratie Basesciana ?A inceput deja "reforma statului"?

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Mai 2010, ora 08:37

De la: vaneamarin, la data 2010-05-11 21:17:33
De la: Victor2009, la data 2010-05-11 20:46:16Cu tot respectul cuvenit pentru bugetarii adevarati, restul sunt doar niste adunaturi necalificate , dar care au salarii mari. Despre ei vorbesc eu, ei trebuiesc scosi din sistem. Sa nu crezi ca eu si familia mea nu vom suporta din greu aceste masuri, dar mai am inca doua joburi,iar cand matale iesi la iarba verde , robul lui dumnezeu munceste din greu pentru un pumn de maruntis. Stiti sa va plangeti de mila si in schimb ati adoptat pozitia milogului......,,sa ne dea statul''...Ei uite ca statul nu mai poate. Cunosc mult prea bine genul asta de bugetar puturos asa ca eu nu pot plange de mila lor.

Mai Victor,harnicia ta ...Iti dai seama ca ocupi din lacomie locul unor oameni care poate nu mai au ce manca ? Astia in locul carora stai tu la acele firme ,sau nu au acceptat bani mai putini decat tine sau firmele fiind de PDListi te-au preferat pe tine .Nu mai munci domnule atat de mult "pentru un pumn de maruntis",vezi ca te tampesti .Iesi la aer ca poate iti trece dragostea asta bizara si ilogica de Base.

PS:Kaci si tu ceva in fondul ala de solidaritate sau pe tine te doare in cot de ce face idolu' tau?Daca ala renunta LA SINGURA LUI LEAFA ,nu renunti si tu ca un baiat salon la una din trei ?
Salut Marine! Crezi ca daca incerci sa faci doar misto rezolvi ceva?

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 08:40

De la: Victor2009, la data 2010-05-12 08:37:45
De la: Victor2009, la data 2010-05-11 20:46:16Cu tot respectul cuvenit pentru bugetarii adevarati, restul sunt doar niste adunaturi necalificate , dar care au salarii mari. Despre ei vorbesc eu, ei trebuiesc scosi din sistem. Sa nu crezi ca eu si familia mea nu vom suporta din greu aceste masuri, dar mai am inca doua joburi,iar cand matale iesi la iarba verde , robul lui dumnezeu munceste din greu pentru un pumn de maruntis. Stiti sa va plangeti de mila si in schimb ati adoptat pozitia milogului......,,sa ne dea statul''...Ei uite ca statul nu mai poate. Cunosc mult prea bine genul asta de bugetar puturos asa ca eu nu pot plange de mila lor.

Mai Victor,harnicia ta ...Iti dai seama ca ocupi din lacomie locul unor oameni care poate nu mai au ce manca ? Astia in locul carora stai tu la acele firme ,sau nu au acceptat bani mai putini decat tine sau firmele fiind de PDListi te-au preferat pe tine .Nu mai munci domnule atat de mult "pentru un pumn de maruntis",vezi ca te tampesti .Iesi la aer ca poate iti trece dragostea asta bizara si ilogica de Base.

PS:Kaci si tu ceva in fondul ala de solidaritate sau pe tine te doare in cot de ce face idolu' tau?Daca ala renunta LA SINGURA LUI LEAFA ,nu renunti si tu ca un baiat salon la una din trei ?

Salut Victore! Mistoul il faci tu cand recomanzi oamenilor amarati sa isi ia cate doua trei joburi, cand multi dintre ei nu gasesc nici macar unul, si cand ii acuzi ca au probleme din cauza ca sunt lenesi.

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2010, ora 08:50

De la: vaneamarin, la data 2010-05-12 08:40:04

Salut Victore! Mistoul il faci tu cand recomanzi oamenilor amarati sa isi ia cate doua trei joburi, cand multi dintre ei nu gasesc nici macar unul, si cand ii acuzi ca au probleme din cauza ca sunt lenesi.
Marine cine doreste sa munceasca gaseste si job. Uite eu am nevoie de 2 persoane pe care le angajez la 4 ore, pentru facut curatenie si nu gasesc. Toata lumea doreste castig mare , dar daca se poate fara sa faca nimic.PS. Mai spui ca ai si firma de incarcat brichete si ar trebui sa cunosti acest fenomen.

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
nicolae_angelescu2001

4 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 09:14

OOOOOOOO!!! Este pentru prima data de cand D-l presedinte a aajuns presedinte cand prezinta o realitate a Romaniei. Dar pun intrebarea: Dumnealui chiar nu a incurajat nemunca , dumnealui chiar nu a stiut pana acum ce se intampla in tara pe care o conduce, Dumnealui a uitat cine a promis in campaniile electorale diverselor categorii de alegatori sporuri salariale incredibile ( a se vedea promisiunile facute cadrelor didactice), Dumnealui a uitat ca impreuna cu sleapca de la PD-l a incalccu buna stiinta at legea promulgata de dansul in scopul acordarii sporurilor salariale de 50% pentru cadrele didactice? Pai in orice stat de pe mamamond cine incalca legea e judecat si pedepsit. Am vazut vre-o persoana din Guvern, PD-l etc, etc pedepsita pentru aceasta fapta. Eu nu ama vazut. Pai Domnule presedinte, daca deabia acum ca in Romania a fost promovata nemunca, inseamna ca ati fost plecat cu pluta. Pai cum Domnule sa nu vezi, e imposibil sa nu vezi mai ales de la inaltimea postului in care te-a asezat poporul. Sau poate ca Dumneavoastra domnule Presedinte nu ati facut calatoriile prin tara decat sa participati la diverse evenimente precum: Nunti, botezuri, sindrofii, chiolhanuri si alte evenimente de acest fel si nu in scopuri benefice pentru tara si poporul suveran , asa cum va placea sa=l numiti in campaniile electroale. Uite unde s-a ajums cu atitudinea ingnoaranta de pana acum. Poate in al noulea ceas va desteptati lasati sindrofiile la o parte si va asigurati un loc frumos in istoria Romaniei.
Un cetatean

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 09:24

De la: Victor2009, la data 2010-05-12 08:50:14

Marine cine doreste sa munceasca gaseste si job. Uite eu am nevoie de 2 persoane pe care le angajez la 4 ore, pentru facut curatenie si nu gasesc. Toata lumea doreste castig mare , dar daca se poate fara sa faca nimic.

Victor,stai linistit .In curand vei angaja pentru treaba asta profesori sau doctori si nu cred ca vor face mofturi saracii. Vorba ta "pentru un pumn de maruntis"... Ma bucur ca iti merge bine,alti patroni au fost nevoiti sa dea oameni afara .Oameni la care tineau,de care le parea rau ,cu care au lucrat ani de zile. Majoritatea firmelor pe care le stiu eu ,asta au facut,au fost nevoiti sa isi restranga activitatea dand oameni afara.Le cunosteai copii,familiile,le stiai problemele,sa nu crezi ca este usor sa faci asa ceva..

Oricum,sa-ti povestesc cazul unui cunoscut de-al meu.Omul era inginer intr-o firma privata,una din firmele de constructii celebre pe vremea lui Ceausescu care se privatizase dupa Revolutie.Acolo a lucrat toata viata lui incepand cu terminarea facultatii. Bun,firma a dat faliment pana la urma (nu acum ci pe vremea lui Radu Vasile )iar el si-a gasit slujbe in alta parte. S-au dus toate pe rand iar el lucra si accepta orice post de inginer indiferent cat de prost platit era ,trebuia sa manace.In 2009 a dat faliment si ultima firma la care a lucrat si de atunci nu a mai vrut nimeni sa-l angajeze in constructii . S-a angajat muncitor la o firma de facut termopane deoarece, scuze ca ma repet,trebuia sa manance. Spre sfarsitul anului 2009 si acea firma a dat faliment. Omul nu mai este deloc tanar ,are un moral distrus ,este un om zdrobit fara ca el sa aiba vina,conjunctura tampita a vietii...Victore ,asta nu este lenes domnule ,nu este lenes deloc.Este pur si simplu zdrobit de viata. Probabil candva se va angaja ca sa faca curatenie la o firma ca a ta .Nu mai conteaza ca era bun in domeniul sau ,nu mai conteaza nici statutul social -este ultimul lucru care il intereseaza-nu mai conteaza decat "acel pumn de marunts" de care spui tu .

Ti-am povestit acest lucru nu ca sa acuz pe cineva prin aceasta poveste care se intinde pe mai multe guvernari. Ti-am povestit deoarece stiu si cazul unui nene adus de PDL ca "sef la investitii" intr-o institutie bugetara. Omul a facut o postliceala de constructii,a dat examen singur si l-a luat cu 10. .Victore,este un tampit cum nu iti poti imagina,nu este capabil sa faca acordurile cand vorbeste,pana sa termine o fraza i-a uitat inceputul ,nu face diferenta ca sef la investitii intre volumul si suprafata unei incaperi .Ocupa postul unui inginer ,mananca painea unui alt om din cauza baftei de a fi ruda cu un director PDList .

Aici intervin probleleme Victor .Nu inteleg de ce inginerul ala de care iti povesteam trebuie sa ajunga sa curete gunoaie sau sa faca termopane, iar cretinul asta handicapat de la investitii ,sa aiba un salariu mare nestiind nimic si nefacand nimic ?Tu intelegi ?

Imi dau cuvantul de onoare ca nu am exagerat absolut nimic si ca faptele astea sunt reale.Nu este probabil singurul caz de acest gen ...

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 09:27

De la: vaneamarin, la data 2010-05-12 09:24:04
De la: Victor2009, la data 2010-05-12 08:50:14

Marine cine doreste sa munceasca gaseste si job. Uite eu am nevoie de 2 persoane pe care le angajez la 4 ore, pentru facut curatenie si nu gasesc. Toata lumea doreste castig mare , dar daca se poate fara sa faca nimic.

Victor,stai linistit .In curand vei angaja pentru treaba asta profesori sau doctori si nu cred ca vor face mofturi saracii. Vorba ta "pentru un pumn de maruntis"... Ma bucur ca iti merge bine,alti patroni au fost nevoiti sa dea oameni afara .Oameni la care tineau,de care le parea rau ,cu care au lucrat ani de zile. Majoritatea firmelor pe care le stiu eu ,asta au facut,au fost nevoiti sa isi restranga activitatea dand oameni afara.Le cunosteai copii,familiile,le stiai problemele,sa nu crezi ca este usor sa faci asa ceva..

Oricum,sa-ti povestesc cazul unui cunoscut de-al meu.Omul era inginer intr-o firma privata,una din firmele de constructii celebre pe vremea lui Ceausescu care se privatizase dupa Revolutie.Acolo a lucrat toata viata lui incepand cu terminarea facultatii. Bun,firma a dat faliment pana la urma (nu acum ci pe vremea lui Radu Vasile )iar el si-a gasit slujbe in alta parte. S-au dus toate pe rand iar el lucra si accepta orice post de inginer indiferent cat de prost platit era ,trebuia sa manace.In 2009 a dat faliment si ultima firma la care a lucrat si de atunci nu a mai vrut nimeni sa-l angajeze in constructii . S-a angajat muncitor la o firma de facut termopane deoarece, scuze ca ma repet,trebuia sa manance. Spre sfarsitul anului 2009 si acea firma a dat faliment. Omul nu mai este deloc tanar ,are un moral distrus ,este un om zdrobit fara ca el sa aiba vina,conjunctura tampita a vietii...Victore ,asta nu este lenes domnule ,nu este lenes deloc.Este pur si simplu zdrobit de viata. Probabil candva se va angaja ca sa faca curatenie la o firma ca a ta .Nu mai conteaza ca era bun in domeniul sau ,nu mai conteaza nici statutul social -este ultimul lucru care il intereseaza-nu mai conteaza decat "acel pumn de marunts" de care spui tu .

Ti-am povestit acest lucru nu ca sa acuz pe cineva prin aceasta poveste care se intinde pe mai multe guvernari. Ti-am povestit deoarece stiu si cazul unui nene adus de PDL ca "sef la investitii" intr-o institutie bugetara. Omul a facut o postliceala de constructii,a dat examen singur si l-a luat cu 10. .Victore,este un tampit cum nu iti poti imagina,nu este capabil sa faca acordurile cand vorbeste,pana sa termine o fraza i-a uitat inceputul ,nu face diferenta ca sef la investitii intre volumul si suprafata unei incaperi .Ocupa postul unui inginer ,mananca painea unui alt om din cauza baftei de a fi ruda cu un director PDList .

Aici intervin probleleme Victor .Nu inteleg de ce inginerul ala de care iti povesteam trebuie sa ajunga sa curete gunoaie sau sa faca termopane, iar cretinul asta handicapat de la investitii ,sa aiba un salariu mare nestiind nimic si nefacand nimic ?Tu intelegi ?

Imi dau cuvantul de onoare ca nu am exagerat absolut nimic si ca faptele astea sunt reale.Nu este probabil singurul caz de acest gen ...

Si mai se spune ca PCR-ul a fost scos inafara legii

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2010, ora 09:39

Marine si eu nu tot asta spun? Cunosc si eu astfet de cazuri de bugetari handicapati, care vin la servici doar pentru a citi presa(Can-Can) si mai cunosc ,,botaniste''; care au functii de inspectori de specialitate ,dar au Spiru Haret facut la ff, si sunt vai de mama lor....Acestia trebuiesc dati afara din sistem si cu putina bunavointa sa-i angajez la firma mea de curatenie pe salariu minim, sa vada si ei cum se castiga o paine prin munca cinstita.

opris_anna_maria

228 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 12 Mai 2010, ora 09:43

pentru victor2009 Spui ca angajezi pentru 4 ore doua persoane la curatenie . Cinste tie , dar te rog sa te gandesti cat oferi pentru munca prestata si ce pretinzi pentru acei bani . In general la 4 ore merg pensionarii de boala care vor sa-si adauge un venit pe langa pensie . Cei care sant in grad ll nu au drept de munca si acestia ar muncii , dar risca sa-si piarda pensia amarata pe care o au . Cei care sant in grad lll de pensie de boala sant cei cu pensii aranjate si 80% din ei sant in strainatate la munca , ceilalti muncesc la negru sau au casa la tara si mai produc cate ceva pentru trai . Si eu sant in aceeasi situatie : pensie de boala grad ll , fara drept de munca , mai am putin si o sa fiu nevoita sa am insotitor , dar as munci , adevarat munca usoara : de tinut o contabilitate primara sau ceva de genul acesta . Am gasit loc de munca pentru asa ceva dar ma tem ca-mi pierd bruma de pensie de 451 RON care cinste guvernantilor va fi "marita " cu 15% . Din acesti bani 125 RON dau lunar pe medicamente , daca am norocul si nu ma imbolnavesc , din rest sa ma descurc cu toate , tinand seama ca nu am pe nimeni la tara si stau la bloc .
Te rog ca persoana juridica , avand firma ta , cel putin asa am inteles , CE MA SFATUIESTI ? pentru 250 RON cat primesc de la firma care-mi ofera munca de contabilitate primara sa risc sa-mi pierd "bruma de pensie " de la stat ? Dar daca dupa 2-3 saptamani sau luni sant nevoita sa renunt la munca la firma din motive de sanatate , pierd pensia , atunci ma poti considera ca fiind lenesa ?

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2010, ora 09:54

De la: opris_anna_maria, la data 2010-05-12 09:43:03 pentru victor2009 Spui ca angajezi pentru 4 ore doua persoane la curatenie . Cinste tie , dar te rog sa te gandesti cat oferi pentru munca prestata si ce pretinzi pentru acei bani . In general la 4 ore merg pensionarii de boala care vor sa-si adauge un venit pe langa pensie . Cei care sant in grad ll nu au drept de munca si acestia ar muncii , dar risca sa-si piarda pensia amarata pe care o au . Cei care sant in grad lll de pensie de boala sant cei cu pensii aranjate si 80% din ei sant in strainatate la munca , ceilalti muncesc la negru sau au casa la tara si mai produc cate ceva pentru trai . Si eu sant in aceeasi situatie : pensie de boala grad ll , fara drept de munca , mai am putin si o sa fiu nevoita sa am insotitor , dar as munci , adevarat munca usoara : de tinut o contabilitate primara sau ceva de genul acesta . Am gasit loc de munca pentru asa ceva dar ma tem ca-mi pierd bruma de pensie de 451 RON care cinste guvernantilor va fi "marita " cu 15% . Din acesti bani 125 RON dau lunar pe medicamente , daca am norocul si nu ma imbolnavesc , din rest sa ma descurc cu toate , tinand seama ca nu am pe nimeni la tara si stau la bloc .
Te rog ca persoana juridica , avand firma ta , cel putin asa am inteles , CE MA SFATUIESTI ? pentru 250 RON cat primesc de la firma care-mi ofera munca de contabilitate primara sa risc sa-mi pierd "bruma de pensie " de la stat ? Dar daca dupa 2-3 saptamani sau luni sant nevoita sa renunt la munca la firma din motive de sanatate , pierd pensia , atunci ma poti considera ca fiind lenesa ?
Buna ziua ! Aveti perfecta dreptate si nu m-am referit la cazuri similare cu al dumneavoastra. Eu cunosc foatre multe persoane tinere , sanatoase tun dar care prefera sa-si omoare timpul in locuri de munca prost platite , dar in care nu fac nimic.Mai cunosc tot persoane tinere dar imbecile care ocupa posturi bine platite . Pentru persoanele care sunt in situatia dumneavoastra am toata compasiunea si sper ca guvernul sa renunte la micsorarea pensiilor cu 15%.PS.Cat despre angajare....la gradul dv. nimeni nu-si asuma riscul......pacat dar adevarat.

opris_anna_maria

228 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 12 Mai 2010, ora 10:09

E perfect adevarat ce spuneti , greseala cred ca e a parintilor care si-au educat gresit copii , eu sant mama a doi copii , fiica mea are 26 de ani si este profesoara de matematica la liceul Mihai Eminescu din Oradea , fiul meu a terminat facultatea la Cj , si anul trecut dupa ultima sesiune s-a angajat , in baza studiilor liceale , la o firma din oras dar cu profilul terminat in facultate , automatizari , pe post de tehnician , si-a terminat lucrarea de diploma , a sustinut in iulie licenta si din septembrie lucreaza la aceeasi firma pe post de inginer .
In toata aceasta treaba cred ca am avut o influenta buna asupra copiilor mei sfatuindu-i sa invete de la bun inceput meseria care cred ei ca o vor in viata . Am avut noroc de ei ca m-au ascultat si nu sant regrete de nici o parte .
Multi parinti obliga copii spre diferite facultati unde ei nu au tragere de inima si apoi tot ei sant cei care-i "alipuie " in servici . Si acum functioneaza din pacate PCR [ pile , cunostinte , relatii ] .

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2010, ora 10:10

De la: Victor2009, la data 2010-05-12 09:39:48Marine si eu nu tot asta spun? Cunosc si eu astfet de cazuri de bugetari handicapati, care vin la servici doar pentru a citi presa(Can-Can) si mai cunosc ,,botaniste''; care au functii de inspectori de specialitate ,dar au Spiru Haret facut la ff, si sunt vai de mama lor....Acestia trebuiesc dati afara din sistem si cu putina bunavointa sa-i angajez la firma mea de curatenie pe salariu minim, sa vada si ei cum se castiga o paine prin munca cinstita.

buna dimineata!!!
Victor ma bucur ca ai o asemenea firma prin care oferi locuri de munca celor ce vor sa munceasca intradevar...dar vezi tu ,ca sint oameni carora munca li se pare ceva injositor...sau daca mergi si faci curatenie la cineva care este in incapacitate de munca[bolnavi,batrini] imediat esti catalogat ca "femeie de servici"....iindiferent de pregatirea pe care o ai,orice munca cinstita nu este privita cu ochi buni...oare de ce?

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
vocea_poporului

5 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 10:50

STATUL e lenes, nu produce si suge bani.
PRIVATUL e obligat sa aiba profit, altfel da faliment.
Sa-si declare Basescu falimentul impreuna cu guvernul si parlamentul !

VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 12 Mai 2010, ora 10:51

De la: opris_anna_maria, la data 2010-05-12 10:09:55 E perfect adevarat ce spuneti , greseala cred ca e a parintilor care si-au educat gresit copii , eu sant mama a doi copii , fiica mea are 26 de ani si este profesoara de matematica la liceul Mihai Eminescu din Oradea , fiul meu a terminat facultatea la Cj , si anul trecut dupa ultima sesiune s-a angajat , in baza studiilor liceale , la o firma din oras dar cu profilul terminat in facultate , automatizari , pe post de tehnician , si-a terminat lucrarea de diploma , a sustinut in iulie licenta si din septembrie lucreaza la aceeasi firma pe post de inginer .
In toata aceasta treaba cred ca am avut o influenta buna asupra copiilor mei sfatuindu-i sa invete de la bun inceput meseria care cred ei ca o vor in viata . Am avut noroc de ei ca m-au ascultat si nu sant regrete de nici o parte .
Multi parinti obliga copii spre diferite facultati unde ei nu au tragere de inima si apoi tot ei sant cei care-i "alipuie " in servici . Si acum functioneaza din pacate PCR [ pile , cunostinte , relatii ] .

O practica adorata de Basescu si Boc,PCR

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 10:53

De la: Merry, la data 2010-05-12 10:10:06
buna dimineata!!!
Victor ma bucur ca ai o asemenea firma prin care oferi locuri de munca celor ce vor sa munceasca intradevar...dar vezi tu ,ca sint oameni carora munca li se pare ceva injositor...sau daca mergi si faci curatenie la cineva care este in incapacitate de munca[bolnavi,batrini] imediat esti catalogat ca "femeie de servici"....iindiferent de pregatirea pe care o ai,orice munca cinstita nu este privita cu ochi buni...oare de ce?

Doamna,ma bucur ca aveti o gandire de dreapta basesciana .Probabil exact ca dumneavoastra au gandit si cei care lui Coposu ,i-au oferit cu marinimie dupa cei 17 ani de puscarie ,sansa de a lucra ca zilier pe santierele tarii. Ce,ii era rusine sa munceasca chiaburu' dracu'?!Muncea cinstit si halea si el ca tot omul muncii cu 4 clase! Nu a fost singurul,cam toti cei care au fost in puscarii si aveau studii superioare ,daca nu au trecut de partea noului regim,au devenit muncitori in santier, femei de servici (o ruda de-a mea a terminat ASEul in Bucuresti si toata viata ,din cauza originii nesanatoase ,a lucrat ca femeie de servici in statul oamenilor muncii),paznici de noapte etc.In schimb regimul s-a inconjurat de oameni cu 4 clase care,ca in povesti,au facut liceul si facultatea simultan ambele in cateva luni ,"dintr-o sorbire" ,probabil dintr-o sete teribila de carte. Cam ca doamna Udrea care preda acum la facultate avand titlul de profesor universitar.

Sa va duceti dumnevoastra sa lucrati la strans gunoaie daca asta gasiti ca este firesc sau daca va face placere. Altii au o pregatire si o inteligenta care ,intr-o societate normala si nearuncata in haos de Basescu,le-ar permite sa slujeasca acea societate pe masura calificarii lor nu strangand gunoaie la firma lui Victor .Sigur ca daca nu ai incotro faci si acest lucru .Societatea insa care ajunge astfel, este UNA BOLNAVA, iar oamenii care gasesc ca astfel de lucruri sunt normale,firesti ,sunt cei care distrug Romania prin obedienta si lipsa lor de discernamant. Sa nu intelegi ca studiile, pregatirea, devotamentul fata de meserie al cuiva trebuie folosit de societate, si sa reduci totul la necesitatea de a avea o bucata de paine ,este absurd!

Ca tot spunea Victor de necesitatea reformei sistemului bugetar...Pai sa inceapa reforma dand afara oamenii adusi cu pluta de PDL,directorii politruci cu lefuri mari ,neamurile si iubitele lor angajate care nu fac nimic toata ziua. Sa repare intai distrugerea inceputa chiar de ei,cea mai mare capusare a sistemului bugetar de dupa Revolutie,asa imi pare mie firesc .Din pacate insa banii se reduc tot cu 25% fie ca te-a adus PDLul si freci menta ,fie ca ai dat zeci de examene pentru postul tau si muncesti de iti sar capacele. Mai mult,se vor da "examene" in urma carora directorii politruci vor da afara din oamenii care au muncit cu adevarat o viata ,si isi vor pastra cateii lor.Asta este marea problema a sistemului bugetar si a Romaniei,ciuma PDList -basesciana! Mda,a inceput reforma statului .Aplaudati !

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 10:53

De la: vocea_poporului, la data 2010-05-12 10:50:36STATUL e lenes, nu produce si suge bani.

furci si topoare aduc eu

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2010, ora 10:54

De la: vocea_poporului, la data 2010-05-12 10:50:36STATUL e lenes, nu produce si suge bani.

STATUL DIN CINE ESTE FORMAT?...NU TOT DIN NOI?

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 10:57

De la: Merry, la data 2010-05-12 10:54:54

gresit
statul este format din Boc si guvernul lui cu Basescu si mogulii lui

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 10:58

De la: Merry, la data 2010-05-12 10:54:54

Zau?Asa stau lucrurile?Dumneavoastra ce functie aveti in statul roman ?

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 12 Mai 2010, ora 10:59

De la: vaneamarin, la data 2010-05-12 10:53:46
buna dimineata!!!

Doamna,ma bucur ca aveti o gandire de dreapta basesciana .Probabil exact ca dumneavoastra au gandit si cei care lui Coposu ,i-au oferit cu marinimie dupa cei 17 ani de puscarie ,sansa de a lucra ca zilier pe santierele tarii. Ce,ii era rusine sa munceasca chiaburu' dracu'?!Muncea cinstit si halea si el ca tot omul muncii cu 4 clase! Nu a fost singurul,cam toti cei care au fost in puscarii si aveau studii superioare ,daca nu au trecut de partea noului regim,au devenit muncitori in santier, femei de servici (o ruda de-a mea a terminat ASEul in Bucuresti si toata viata ,din cauza originii nesanatoase ,a lucrat ca femeie de servici in statul oamenilor muncii),paznici de noapte etc.In schimb regimul s-a inconjurat de oameni cu 4 clase care,ca in povesti,au facut liceul si facultatea simultan ambele in cateva luni ,"dintr-o sorbire" ,probabil dintr-o sete teribila de carte. Cam ca doamna Udrea care preda acum la facultate avand titlul de profesor universitar.

Sa va duceti dumnevoastra sa lucrati la strans gunoaie daca asta gasiti ca este firesc sau daca va face placere. Altii au o pregatire si o inteligenta care ,intr-o societate normala si nearuncata in haos de Basescu,le-ar permite sa slujeasca acea societate pe masura calificarii lor nu strangand gunoaie la firma lui Victor .Sigur ca daca nu ai incotro faci si acest lucru .Societatea insa care ajunge astfel, este UNA BOLNAVA, iar oamenii care gasesc ca astfel de lucruri sunt normale,firesti ,sunt cei care distrug Romania prin obedienta si lipsa lor de discernamant. Sa nu intelegi ca studiile, pregatirea, devotamentul fata de meserie al cuiva trebuie folosit de societate, si sa reduci totul la necesitatea de a avea o bucata de paine ,este absurd!

Ca tot spunea Victor de necesitatea reformei sistemului bugetar...Pai sa inceapa reforma dand afara oamenii adusi cu pluta de PDL,directorii politruci cu lefuri mari ,neamurile si iubitele lor angajate care nu fac nimic toata ziua. Sa repare intai distrugerea inceputa chiar de ei,cea mai mare capusare a sistemului bugetar de dupa Revolutie,asa imi pare mie firesc .Din pacate insa banii se reduc tot cu 25% fie ca te-a adus PDLul si freci menta ,fie ca ai dat zeci de examene pentru postul tau si muncesti de iti sar capacele. Mai mult,se vor da "examene" in urma carora directorii politruci vor da afara din oamenii care au muncit cu adevarat o viata ,si isi vor pastra cateii lor.Asta este marea problema a sistemului bugetar si a Romaniei,ciuma PDList -basesciana! Mda,a inceput reforma statului .Aplaudati !

Vanea daca nu ai citi printre rinduri atunci ai intelege mesajul meu...mai citeste cu atentie marita,ca eu nu am facut politica in mesaj...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 11:02

De la: Merry, la data 2010-05-12 10:59:33
De la: vaneamarin, la data 2010-05-12 10:53:46
buna dimineata!!!

Vanea daca nu ai citi printre rinduri atunci ai intelege mesajul meu...mai citeste cu atentie marita,ca eu nu am facut politica in mesaj...

Si presupun ca dupa o anumita logica pe care eu nu o inteleg,nu trebuia sa fac nici eu ,nu ? .Bravo,felicitari daca nu ati facut politica dar pur si simplu nu inteleg de ce imi spuneti mie acest lucru ...

PS:Sa stiti ca a face politica nu inseamna obligatoriu ode sau critici,nume de partide sau persoane.Merge si doar prin propagarea anumitor idei .

VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 12 Mai 2010, ora 11:02

Basescu si Boc ,vor opri numai oamenii prosti ,ingimfati ,care sunt inferiori lor dar executa ordinele !

eugenia442000

2 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 11:46

De la: Nero_reloaded, la data 2010-05-11 16:45:25
De la: vaneamarin, la data 2010-05-11 16:31:55
De la: 9am186235, la data 2010-05-11 16:25:58Adevarul dureros este ca prostii din vest, l-au votat!

Eu cred ca acolo a putut sa fure mai mult ,nu au existat reprezentanti ai partidelor.Nu cred ca omul daca ajunge in vest se tampeste si am o groaza de prieteni in vest care au votat impotriva lui Base.De votat l-au votat moldovenii deoarece i-a asigurat ca le da cetatenie...Normal ca si pe astia i-a mintit deoarece UE ,cum era si normal,s-a opus acestei chestii si a trimis avertisment Bucurestiului.

Marinicã .... pânã una alta , tu , în calitate de Preºedinte ce eºti tu al tutror românilor ... contrari ... þi-ai dona salariul ???

La cum gândeºti tu de acut , eu nu cred !!

Numai de bine ...
...ºi las-o mai moale cã mãcãne !! Nu ai tu prietenã toatã diaspora , nu mai bate câmpii , cã nu vorbeºti cu ciutanii din curtea liceului !...

eugenia442000

2 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 12:11

Dar cei care au ajuns someri ,oare e din cauza lor ? sau ca nu au unde munci? iar noi pensionarii ce vina avem ca noi am muncit si ne-am platit contributia pentru pensie si acum ce sa facem sa murim de foame ? Sau sa nu mai platim utilitati ca nu avem de unde sau sa mergem sa spargem capul cui ne taie din pensiile mizerabile pe care le aveam,ca nici pentru medicamente nu ne ajungeau , dar acum ce vom face?unde se va ajunge cu economia cind puterea de cumparare va mai scadea si utilitatile nu vor mai putea fi platite? Nu mai spun de cei care au rate la banci .Era si asa Jalnica situatia financiara a mai bine de 1/2 din populatia tarii acum ce ne asteapta e groaznic.

9am186813

6 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2010, ora 13:51

nu chiar toti....in strainatate se munceste,si,am invatat multe de la capitalisti. acum trebuie pus in practica ...dar unde?sa fie bine......pensiile si alocatiile nu tr. reduse.

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Romanii chiar sunt lenesi?
Mergi la: