Info
x
Teoria stringurilor continuua!
|
Fosta membra 9am.ro 1449 mesaje Membru din: 2/11/2009 Oras: Buzau |
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 09:14
De la: IPU, la data 2010-05-20 09:02:55Teoria M este cea mai recentã versiune a teoriei corzilor din anul 2008. Conform vechii teorii, ºase din cele zece dimensiuni sunt „înfãºurate”, noi putând observa doar universul 4-dimensional cu care suntem obiºnuiþi. Aceste extradimensiuni sunt „strânse” într-o regiune a spaþiului (spaþiul Calabi-Yau), prea micã pentru a putea fi observabilã. Teoria M vine cu ceva in plus: unele din aceste dimensiuni ar putea fi foarte mari, chiar infinite. Si cu astea prezentate ,teoria corzilor,este o teorie incitanta,avansata,care totusi' s-a nascu' prea devreme in secolul nostru,si se spera ca v-a fi demonstrata odata cu obtinerea in laboratorul de la CERN a bosonului. Daca cineva poate avea completari la acest topic ,poate s-o faca ,eu disecind ,paragraf cu paragraf si intelegind-o ,nu mai am nimic de completat. E adevarat ca in momentul postarii ei nu-i patrundeam intelesul 100%, dar acum are rellevanta .[,articoul de fata preluat dupa wikipedia,] Raporteaza abuz de limbaj
Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 13:36
De la: nastasemihail, la data 2010-05-20 06:22:15Daca am o conceptie total eronata, nu mai vad rostul discutiei pe astfel de teme. remember Mihãiþã !.... nastasemihail 15224 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 22:15 CITEAZA RASPUNDE De la: mytcor, la data 2010-01-24 18:40:37 De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 18:31:55 De la: mytcor, la data 2010-01-24 18:24:07 De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 18:09:30 De la: mytcor, la data 2010-01-24 18:04:05 De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 17:57:28 De la: mytcor, la data 2010-01-24 17:49:47 De la: nastasemihail, la data 2010-01-24 17:43:49 Tu realizezi ca acest fenomen poate fi un punct de plecare ptr realizarea de cimpuri antigravitationale. NU !... Exemplificã-mi cei doi vectori de forþã antigravitaºionali ( unul perpendicular pe sol ºi de sens contrar celui terestru, iar cel de-al doilea, tangenþial terestru ºi pe sensul de deplasare al autoturismului / vector tractor/ )..apoi discutãm. Iopteza ta-i absurdã . un câmp antigravitaþional se poate dezvolta numai pe verticalã fiind opzabil celui terestru (punctual) Tu ti-ai dat raspunsul. Nu gravitatie, ci altceva, care trage in sus. Din moment ce oamenii nu se inclina, zidul a fost construit corect, cu bula de apa. Deci e altceva, alta forma de energie. Care actioneaza mai putin intens decit gravitatia dar in sens contrar. De fapt ia mai zi si tu, si nu ma ami contrazice. Este la nivelul solului, putin deasupra. tu doreºti sã-mi spui mie c-ar avea loc în zona respectivã o modificare de masã (greutate) a autoturismului respectiv ? Mihai, e o glumã bunã ce-mi propui, cum rmâne însã cu acea forþã tractoare a autoturismului , cine sau ce o genereazã ?.. Dacã n-ar genera-o ceva sau cineva, autoturismul ar levita dar nu s-ar miºca. Am senzatia ca nu ne intelegem. eu spun ca e o forma de energie care actioneaza la sol, putin deasupra. Si tu spui ca eu spun ca e ceva gravitational. E ceva anti...Si cimpul electromagnetic are efecte antigravitationale. la asta ma refer.. E o forma de energie, f concentrata. normal cã n-o sã ne înºelegem atât timp cât nu eºti "cãlare pe situaþie"... trebuie sã te hotãrãºti !.. forma de energie este emanaþia unei acþiuni sau interacþiuni ce genereazã o forþã de sens contrar celei gravitaþionale . chiar ºi electromagnetic sã fie, tot trebuie sã-l producã ceva sau cineva. atât cel magnetic cât ºi cel electromagnetic sunt douã forme de existentã a materiei, aºa cã trebuie sã-mi demonstrezi ce corp material ar exercita acea forþã contrarã celei gravitaþionale.(a terrei) Nu-ti demonstrez nimic. Ca nu sint la scoala. demonstreaza-mi tu ca e iluzie, cum sustii, in acel caz, si ma culc. E o ipoteza. Tu spui ca orice cimp de energie are un corp material ce-l genereaza. Mai vorbim peste citiva ani. Materia este energie inghetata. Atunci si energia remanenta din univers ar trebui sa aiba ceva material care a generat-o. Bigubanul, care a fost un mare ....nimic. Conform teoriei. ...are !... magneticul ºi electrmagneticul se condiþioneazã reciproc fiind interconexate !....iarãºi ai dat-o-n barã !... ...foarte simplu-þi demonstrez, mergem în locaþþia respectivã cu teodolitul ºi cântarul , vrei ?.. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- acest comm. îþi aparþine Mihãiþã. Ce teodolit. In cazul acelui video, se vede clar unghiul f mare facut de teren si cum urca in sus. Eu nu mai am nevoie de altceva. Vortexuri gravitationale exista. Ce ma enerveaza in astfel de fenomene ca sint persoane, care sustin ca fenomenul...nu exista. Fiindca ei sint pur si simplu socati de asa ceva. Nu ma refer ltine, dar am intilnit pe alt forum in individ f violent in sustinerea ca e iluzie. Iar filmarile erau neclare, cu unghi f mic. In cazul acesta din Italia e clar panta in sus. Si au mai spus si alti oameni ca sint pante clar in sus cu masini ce merg in sus. Nici vorba de iluzii. Deci inca o data, se merge si se promoveaza false date observationale, ptr ca unii sa aiba timp sa studieze in liniste. "De fapt pe acelasi forum un individ imi cerea sa-i dau niste date in exclusivitate numai lui, despre un fenomen ce eu il stiam tot din deceniul 8. Cum eu eram mai naiv nu stiam de astfel de persoane. Acum stiu. Nu e cazul tau Mytcor, ca tu ii ajuti pe toti." Raporteaza abuz de limbaj |