Info
x
Restaurant de lux "la cocosul rosu" non-stop
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 18:35
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 18:38
De la: mcherciu, la data 2010-04-06 18:35:16 Te-a� servi eu, dar trebuie s� plec la cump�r�turi cu pruncii mei!!! Mergem la Kaufland!!! V� ...ne "vedem" mai t�rziu!!!
Raporteaza abuz de limbaj
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 18:40
De la: Dorulet, la data 2010-04-06 18:19:39De la: gabigabi, la data 2010-04-06 17:48:08De la: Dorulet, la data 2010-04-06 17:24:49De la: gabigabi, la data 2010-04-06 17:05:55De la: a_anca, la data 2010-04-06 16:31:26nu pot sa-i fac nimic din toate astea...dar am ripostat altfel..n-avea grija... Dora,bine ai zis : nu te cunosc decit din ce postezi si,cum gindeste omul asa si scrie ! nici tu nu ma cunosti tocmai bine,ci tot din ce scriu pe forum si NU pun pe nimeni la colt,nici ca-i prost sau...cum mi-ai zis,ca ce ? ca e o timpenie sa nu stiu ce ....numai conteaza ! .....dupa cum am zis : fiecare doarme dupa cum isi asterne ...in rest,sa fiti iubite,doamnelor si aveti grija la ce fel de soacre veti deveni ! |
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 18:42
Te pupam Gabisoru!!!
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
|
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 18:47
De la: mcherciu, la data 2010-04-06 18:30:33 exact despre asta am si spus ,dar cu alte cuvinte : ca,intr-o zi ,veti fi voi insiva soacre si va doresc din suflet ca sa va purtati cu nora voastra asa cum ati dorit sa se poarte soacra voastra cu voi ,indiferent cit de mult va va contraria purtarea ei !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 18:51
of Gabi c� m�
Uite ��i spun de unde am dedus c� tu te crezi mai cu forfoi dec�t nora ta...de-aici: " si atunci apare o intrebare : de ce se crede Puiul mai destept decit Gaina ? de ce n-are macar o bruma de respect ptr. ea,ca-i mai in virsta?... ca are mai multa experienta, ea trecind deja prin ce urmeaza sa treci tu..." ...sunt cuvintele tale...nu ale mele...eu doar am ripostat pentru c� nu este corect cum ai pus problema!!! Nimic nu-�i d� dreptul s� te crezi mai inteligent� sau mai instrit� doar pentru c� "o anume ea" de 20 de ani, s-a �ndr�gostit de un "el", care din �nt�mplare s-a nimerit s� fie n�scut �i educat �n mare parte de tine! Am scris "�n mare parte", pentru c� educa�ia nu o face doar mama...ci to�i cei cu care copilul vine �n contact �n timpul cre�terii �i aici m� refer la rude, prieteni, educatori, profesori, colegi �.a.m.d. �i s� nu uit�m �i "auto-educa�ia"!!!!! Dac� tu ai vrut s� se �n�eleag� altceva...trebuia s� folose�ti alte cuvinte! Gata...acum chiar plec!
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
|
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 18:52
De la: mcherciu, la data 2010-04-06 18:42:41Te pupam Gabisoru!!! multumesc ....ideea este,draga mea Mariana,ca nu putem da vina mereu numai pe altii ptr. nereusitele noastre ....se iubeste-n doi ; se gresete-n doi ! fiecare contribuie ....si daca nu intelegem unde si cind am gresit si noi si'o tinem de'a surda pe mormint,se duce totul de ripa ! ....gata,cu subiectul asta ! o seara frumoasa !
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 19:02
De la: Dorulet, la data 2010-04-06 18:51:58of Gabi c� m� Dorulet,vezi ? exact asta e buba : intre ce-am spus eu si ai inteles tu ,cale lunga....si daca pe toate le intelegi asa,in viata ta reala, sa nu te mire de ce trebuie sa stai cu parul linga tine in permanenta !....vreau sa cred....imi place sa cred ca m-am dovedit prin tot ce-am scris de'a lungul timpului ,ca sunt un om echilibrat ....ca iubesc oamenii....ca nu bat moneda nici pe virsta,nici pe experienta .....in sfirsit, atit ....gata cu acest subiect ! am vrut sa spun ceva .... de nu s-a inteles ,imi pare rau ....o seara buna tuturor
|
|
|
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 19:10
HEI ce faceti fetili???
ne distram si noi un pic???
-Sa rad mult si des;
|
|
Fosta membra 9am.ro 4916 mesaje Membru din: 22/01/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 20:23
Of, ce faceti fetelor? O suparati pe doamna Gabi?
Hai, fiecare sa treaca la generatia ei si sa serveasca ceva... Nu stiu daca a mai ramas ceva dupa Adi...
|
Fosta membra 9am.ro 1888 mesaje Membru din: 24/02/2010 |
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 21:01
Buna seara tuturor! Ma numesc Gabriel si sunt fiul lui Galina (norisor...) Cred ca nu va suparati daca intru in locul ei pe forum. Am urmarit de mai multe ori ce vorbeste cu Domniile voastre si uneori mi-a placut dar alte ori chiar ii faceam observatii pentru unele inadvertente in ceea ce isi permitea sa scrie. Acum mama mea a plecat. Era foarte suparata pentru ca nu se impaca cu gandul ca viata ei depinde de un aparat. dar eu am intrat aici pentru ca am citit despre soacre si nurori. Eu am fost casatorit de doua ori. De la prima sotir am un fiu de 29 de ani. De la a doua, o fiica de 18 ani. Ce vreau eu sa spun: amandoua fostele mamei nuroei sunt in relatii foarte bune cu mama. Prima sotie ne viziteaza si ii mai spune si acum mama. cand se duce in Italia merge si pe la ea in Sicilia. Inca nu-i recasatorita si amandoua cred ca as putea sa-mi refac casatoria. A doua sotie e casatorita cu un italian pe care i l-a prezentat sora mea maritata in Italia. Aceasta se supara daca aude ca a fost in Italia si nu a fost si pe la familia ei. Prin ceea ce scriu vreau sa-i aduc un omagiu pentru ca niciodata nu s-a varat in familiile noastre, daca a putu sa ajute a facut-o fara reprosuri. Nu stiu daca am facut bine ca am intrat aici dar azi am citit ce au postat niste doamne despre ea si am crezut ca e bine sa aflati ca daca a gresit, are si ea destule necazuri pe care nu le spune aici. va rog sa ma scuzati si daca voi putea as vrea sa-l cunosc pe Gigi la care mama tine foarte mult.
|
necunoscut 2279 mesaje Membru din: 5/03/2010 |
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 21:04
De la: norinmunti, la data 2010-04-06 21:01:55Buna seara tuturor! Ma numesc Gabriel si sunt fiul lui Galina (norisor...) Cred ca nu va suparati daca intru in locul ei pe forum. Am urmarit de mai multe ori ce vorbeste cu Domniile voastre si uneori mi-a placut dar alte ori chiar ii faceam observatii pentru unele inadvertente in ceea ce isi permitea sa scrie. Acum mama mea a plecat. Era foarte suparata pentru ca nu se impaca cu gandul ca viata ei depinde de un aparat. dar eu am intrat aici pentru ca am citit despre soacre si nurori. Eu am fost casatorit de doua ori. De la prima sotir am un fiu de 29 de ani. De la a doua, o fiica de 18 ani. Ce vreau eu sa spun: amandoua fostele mamei nuroei sunt in relatii foarte bune cu mama. Prima sotie ne viziteaza si ii mai spune si acum mama. cand se duce in Italia merge si pe la ea in Sicilia. Inca nu-i recasatorita si amandoua cred ca as putea sa-mi refac casatoria. A doua sotie e casatorita cu un italian pe care i l-a prezentat sora mea maritata in Italia. Aceasta se supara daca aude ca a fost in Italia si nu a fost si pe la familia ei. Prin ceea ce scriu vreau sa-i aduc un omagiu pentru ca niciodata nu s-a varat in familiile noastre, daca a putu sa ajute a facut-o fara reprosuri. Nu stiu daca am facut bine ca am intrat aici dar azi am citit ce au postat niste doamne despre ea si am crezut ca e bine sa aflati ca daca a gresit, are si ea destule necazuri pe care nu le spune aici. va rog sa ma scuzati si daca voi putea as vrea sa-l cunosc pe Gigi la care mama tine foarte mult. Buna seara, Gabi, aici sunt asteptam cu nerabdare vesti...am sunat-o si nu a raspuns... Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
|
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 21:13
Gabriel, chiar ai completat portretul lui Norisor pe partea nevazuta de pe forum. Noi aici am indragit-o foarte repede pentru mintea ei deschisa si pentru gandirea originala, neingradita de prejudecati si suntem foarte ingrijorati de situatia ei cu aparatul. Cam cat timp crezi ca va trebui sa stea in spital?
Nu trageti in pianist!
24 aprilie 2010 - Am iubit acest forum si va multumesc pentru orele frumoase petrecute impreuna!
|
|
Fosta membra 9am.ro 6522 mesaje Membru din: 23/09/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 21:15
Mi-a spus ca vreo 3 zile..scuza-ma ca ma bag in seama..
o zi interventia apoi 2 sta sub supraveghere Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 21:19
De la: a_anca, la data 2010-04-06 21:15:48Mi-a spus ca vreo 3 zile..scuza-ma ca ma bag in seama.. Ai reusit sa vorbiti? pe mine ma iei cu ,,scuza-ma''?
Nu trageti in pianist!
|
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 21:21
De la: GigiOctan, la data 2010-04-06 21:19:21De la: a_anca, la data 2010-04-06 21:15:48Mi-a spus ca vreo 3 zile..scuza-ma ca ma bag in seama.. ce sari asa?!! nuuu...trebuia? am vorbit azi cu ea...mi-a trimis mesaj si mi-a si spus ca va intra Gabi in locul ei...daca nu te uiti la mesaje...Chiar era vesela...datorita tie...
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 21:33
De la: a_anca, la data 2010-04-06 21:21:24De la: GigiOctan, la data 2010-04-06 21:19:21De la: a_anca, la data 2010-04-06 21:15:48Mi-a spus ca vreo 3 zile..scuza-ma ca ma bag in seama.. Aaa, la mesj m-am uitat, dar nu reiesea deloc faptul ca ati comunicat azi, chiar voiam sa-ti solicit decriptarea...
Nu trageti in pianist!
|
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 21:34
astazi....la ora..stai sa ma uit pe mesaje..
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 21:34
De la: a_anca, la data 2010-04-06 21:21:24De la: GigiOctan, la data 2010-04-06 21:19:21De la: a_anca, la data 2010-04-06 21:15:48Mi-a spus ca vreo 3 zile..scuza-ma ca ma bag in seama.. Chiar credeti? mama nu-i vesela dar si cand plange e in satre sa te faca sa crezi ca rade. Nici eu nu ma simpt bine din cauza ei. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 21:37
17.35.Mama ta va fi bine.E putin speriata dar va fi ok.Ai incredere,e o femeie puternica.Mi-a povestit de tine.Transmite-i toata dragostea noastra..
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 21:38
De la: norinmunti, la data 2010-04-06 21:34:26De la: a_anca, la data 2010-04-06 21:21:24De la: GigiOctan, la data 2010-04-06 21:19:21De la: a_anca, la data 2010-04-06 21:15:48Mi-a spus ca vreo 3 zile..scuza-ma ca ma bag in seama.. Adevarat, e nemaipomenita! cand era mai deprimata ne-a dat niste texte de nu mai stiai cand rade si cand plange. Te rugam sa ne spui ce stii pe masura ce se petrec evenimentele ca sa nu o stresam noi... Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
|
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 21:45
De la: a_anca, la data 2010-04-06 21:37:0317.35.Mama ta va fi bine.E putin speriata dar va fi ok.Ai incredere,e o femeie puternica.Mi-a povestit de tine.Transmite-i toata dragostea noastra.. Doamna A_anca, stiu ca va spune Ancuta si mi-a povestit cum si-a varsat ceaiul V-a descris de parca eram interesat de o noua ... Stiu ca sunteti casatorita si ca ati fost bolnava. I se parea ca va cunostea de cand lumea.E foarte indatorata fata de Dumneata! I-am bagat nr. de telefon si a lui Gigi si m-a asigurat ca va suna. Nu vrea sa mearga nimeni la ea nici rudele care sunt in Iasi. Va las sa serviti ce e mai bun in local. Platesc eu cu cardul pe care inca nu-l am. La revedere. O sa mai intru aici sa va vad pozele. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 21:48
stai linistit..nu spune asta...mi-e foarte draga mama ta.si sint convinsa ca va fi ok.Noricel exagereaza ..sint...normala.
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 21:51
De la: a_anca, la data 2010-04-06 21:48:26stai linistit..nu spune asta...mi-e foarte draga mama ta.si sint convinsa ca va fi ok.Noricel exagereaza ..sint...normala. Inimoasa..peste normal Daca te-a ,,povestit Norisor, sigur esti deosebita!
Nu trageti in pianist!
|
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 21:52
De la: GigiOctan, la data 2010-04-06 21:51:37De la: a_anca, la data 2010-04-06 21:48:26stai linistit..nu spune asta...mi-e foarte draga mama ta.si sint convinsa ca va fi ok.Noricel exagereaza ..sint...normala. baaa,nu...fugi si le iubeste pe fete.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 22:40
De la: a_anca, la data 2010-04-06 21:52:42De la: GigiOctan, la data 2010-04-06 21:51:37De la: a_anca, la data 2010-04-06 21:48:26stai linistit..nu spune asta...mi-e foarte draga mama ta.si sint convinsa ca va fi ok.Noricel exagereaza ..sint...normala. Am revenit pentru ca nu am facut cunoscut celor care ii trimit mesaje particulare ca respect secretul corespondentei si nici pe mess nu intru. am scris ca in cazul ca ii scrie cineva sa nu astepte raspuns. Eu numai pe acest forum Reataurantul de lux voi mai reveni dar numai cand voi avea ceva sa va comunic dar stiu ca o sa va sune mama. Noapte buna. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 02:03
MULTA SANATATE SI SA SE INTOARCA REPEDE IN RINDUL NOSTRU
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 03:51
De la: mcherciu, la data 2010-04-07 02:03:53MULTA SANATATE SI SA SE INTOARCA REPEDE IN RINDUL NOSTRU Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 03:57
te rog sa-i transmiti lui norisor ca daca stiam ca este asa de bolnava nu ma ciufuleam cu ea pe topicuri...
sa se refaca repede ca avem nevoie de ea
-Sa rad mult si des;
|
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 18:20
Un gand bun indrept catre tine, Norisor,si-o ruga catre ceruri!
|
|
|

te rog sa ti minte chestia asta
....ideea este,draga mea Mariana,ca nu putem da vina mereu numai pe altii ptr. nereusitele noastre ....se iubeste-n doi ; se gresete-n doi ! fiecare contribuie ....si daca nu intelegem unde si cind am gresit si noi si'o tinem de'a surda pe mormint,se duce totul de ripa ! ....gata,cu subiectul asta ! o seara frumoasa !
Ai reusit sa vorbiti? pe mine ma iei cu ,,scuza-ma''?