back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Restaurant de lux "la cocosul rosu" non-stop

Pagini: << 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 17:35

De la: mcherciu, la data 2010-04-06 17:34:01MAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

servita doamna........

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 17:37

De la: rodik_mi, la data 2010-04-06 17:34:14
De la: mcherciu, la data 2010-04-06 17:31:09
soacra trebuie sa stie sa respecte daca vrea sa fie respectata!
soacra trebuie sa stie cind sa taca daca ii vrea binele baiatului sau fetei ei!
niciuna[u] nu trebuie luata in seama de sot[ie]!
si acum ca sint mama de doi baieti, si am promis ca ii bat si insurati ,daca nu le va respecta...vreau sa vad cine imi da un visichi mareeeeeeeeeeeeeee,ca sint singura acasa si urla singuratetea in mine!!!
Uite eu ti-as da unul pe bune, ca am o sticla desfacuta, ramasa de la sarbatori dar eu nu pot bea tarie.

TRAIASCA MAMICUTA TA!!! DACA M-AS BAGA IN BAR NU V-AS MAI SCRIE
Carmen Serban-Mi-as da soacra-n judecata

Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 17:41

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 17:42

plec la o virtuala bineinteles...m-am enervat.trebuie sa ma calmez

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 17:45

De la: a_anca, la data 2010-04-06 17:42:53plec la o virtuala bineinteles...m-am enervat.trebuie sa ma calmez

IUBITA NU TE ENERVA CA NU MERITA!!!
UITE ITI DAU EU DE LA MINE CA MI-A CUMPARAT DRAGUTUL DE IPU

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 17:45

De la: a_anca, la data 2010-04-06 17:42:53plec la o virtuala bineinteles...m-am enervat.trebuie sa ma calmez
Calm, Ferdinand, calm!

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 17:46

De la: rodik_mi, la data 2010-04-06 17:45:14
Calm, Ferdinand, calm!

sint calma...sint calma...sint calma..
stii ce-ar mai lipsi? sa vina acu in momentul asta in vizita...

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 17:47

De la: a_anca, la data 2010-04-06 17:46:34
Calm, Ferdinand, calm!

Ai grija ce-ti doresti ca poate....

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 17:48

De la: Dorulet, la data 2010-04-06 17:24:49
De la: gabigabi, la data 2010-04-06 17:05:55
De la: a_anca, la data 2010-04-06 16:31:26nu pot sa-i fac nimic din toate astea...dar am ripostat altfel..n-avea grija...
nu ma lasi sa traiesc iti fac viata....covor de trandafiri...doar ca...uit petalele
pina la un anumit punct am inteles-o.Nu sint nora perfecta ptr nici o soacra...deci..a fost ok..neincrederea,antipatia,dorinta de a pune batul pe mine...ok..
eu tot timpul am fost o draguta...pina cind..a venit si sotul cu idei..nu numai de la soacra ci si de la cumnata....Si gata...Este un cintec:mi s-a pus pata pe tine..

si, da-mi voie sa te-ntreb : esti fericita c-ai pus-o la punct ? sotul tau e fericit ? casnicia ta merge mai bine ?.....dupa ce spui,as zice ca nu ....dimpotriva ! si atunci apare o intrebare : de ce se crede Puiul mai destept decit Gaina ? de ce n-are macar o bruma de respect ptr. ea,ca-i mai in virsta?... ca are mai multa experienta, ea trecind deja prin ce urmeaza sa treci tu si ca, a reusit totusi ,asa nesuferita,bagareata sau eu mai stiu cum, sa creasca si sa educe un barbat de care te-ai indragostit tu ?!.....
fara suparare,tu si generatia ta, e foarte tare la teorii ; e simtitoare; e romantica de nu se poate, dar : cumparaturile ? bine ar fi sa se faca singure ....ca si mincarea....ca si ordinea sau curatenia casei....
parca-i fi nora-mea...si ea face teorii cu leptopul in brate toata ziua ! cum ii spui - daca indraznesti asa ceva,bineinteles - ca mai sunt si alte lucruri mai importante decit netul, se uita urit !....si spun asta eu,care totusi circul pe net,dar CU MASURA ! pina la urma,despre asta-i vorba : despre justa masura cu care le masuram pe toate in viata asta ,incercind sa mentinem un echilibru !....si nu uita ce-a spus BAD : intr-o zi vei fi si tu soacra !

Faptul c� tu te crezi superioar� nurorii tale, nu �nseamn� c� �i e�ti!!! Dac� voi fi vreodat� o soacr� a�a cum e�ti tu, cu g�ndirea ta...prefer s� m� �mpu�te... literaris!
Este o p�rere prost, foarte prost imp�m�nt�nit� �n �inutul mioritic, asta cu soacra care-�i bag� nasul tot timpul unde nu-i fierbe oala �i distruge c�s�toria propriilor copii!!!
Tinerii c�s�tori�i nici n-ar trebui s� stea cu p�rin�ii...ci dac� se poate c�t mai departe de ei! Tocmai pentru a fi independen�i..vorba aia, "cum �i a�terne a�a s� doarm�!"
Este deasemenea o mare t�mpenie s� cread� din start c� ni�te ani �n plus....pot s� fac� diferen�a �i le d� dreptul s� "comande" via�a altora!!!!

P.S. Cel�lalt comentariu a fost mult mai colorat �i mult mai agresiv...chiar ai reu�it s� m� enervezi!

am zis eu bine ca semeni cu anca : Unde si Cind am spus ca ma cred superioara cuiva,nu numai nurorii mele ? tu da, chiar ca te crezi superioara,ironizind pe toti si pe toate subiectele ! ....daca de acum ma pui la punct pe mine si pe orice nu-i ca tine , CUM sa te cred ca in postura de soacra ai fi blinda si intelegatoare ? CUM, prin ce Minune Rautatea ta,caci rea ! se va transforma in blindete ? ha,ma faci sa rid : cind iti vei vedea Puiul ca face treaba :spala si gateste ,face cumparaturi,scoate ciinele la plimbare si copiii,ptr. ca mama lor isi plinge nefericirea vietii ei neinteleasa de printesa mofturoasa, sa vezi atunci dora mama, cum vei face ca trenu te rog sa ti minte chestia asta

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

neah...deocamdata e la loc sigur!!!!!

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

De la: a_anca, la data 2010-04-06 17:46:34
Calm, Ferdinand, calm!

SI NU AI RUFE DE SPALAT SA-I DAI DE LUCRU?

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 17:51

nu...le fac eu pe toate....n-are voie sa faca nic..doar sa-mi zimbeasca..frumos,diplomatic...
sa ser veasca un suc..sa se joace cu nepotii...sa vorbim despre vremea de afara....

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 17:52

De la: a_anca, la data 2010-04-06 17:48:33neah...deocamdata e la loc sigur!!!!!

www.youtube.com/watch?v=qvCpO4Rn0Cg&feature=player_embedded
ASTA ESTE PT. SOACRA

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 17:55

CE-AR FI SA-I PUI MUZICA DEASTA LUI SOCRELA!!!

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 17:56

De la: mcherciu, la data 2010-04-06 17:55:34CE-AR FI SA-I PUI MUZICA DEASTA LUI SOCRELA!!!

pe ea o tratez cu bregovici-underground tango....

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 17:58

De la: a_anca, la data 2010-04-06 17:32:31Doamna Gabi eu am inteles exact ce vreti sa spuneti dar....din momentul in care am vazut cum vorbiti de nora....sinteti...soacra...dar din tipologiile alea de care am vorbit.
Casa copiilor di=umneavoastra este doar a lor!!! Patratica lor,da? ei fac ce vor acolo!!! cum vor si pe unde vor!!! nu e nevoie sa le ordoneze o mama viata lor ca si cuplu.Copilul dumneavoastra nu are nevoie sa-i spuneti ca sotia lui ar trebui sa fie asa...sa faca asa...
nora nu are nevoie sa i se spuna ce ,cum cind ar trebui sa faca.Daca au nevoie de ceva vor cere..daca nu..le zimbiti,ii spuneti ca ii iubiti pe amindoi,le faceti o prajitura,ii intrebati de sanatate si atit!!!
doar asa vor fi relatii bune ptr toata lumea...

exact asa si fac ....dar asta nu inseamna cu nu ma doare inima cind il vad pe fiu-meu un pic debusolat ca intr-un fel era viata acasa la el si cu totul altfel la nevasta si raminen ,tat-su si cu mine ,muti de uimire si ne zicem ca daca el e "fericit " asa, ce sa-i mai zicem noi? in fond,fiecare om doarme cum isi asterne ! tristetea cea mare este cind mai apar si copii si cind, o asemenea casnicie se sfirseste prost ....sau bine ? un divort e de bine sau de rau ?

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 17:58

De la: a_anca, la data 2010-04-06 17:56:48
De la: mcherciu, la data 2010-04-06 17:55:34CE-AR FI SA-I PUI MUZICA DEASTA LUI SOCRELA!!!

pe ea o tratez cu bregovici-underground tango....

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !uite si una pt sotul tau cind se da de partea lui
www.youtube.com/watch?v=ClE5RlJMRaw&feature=player_embedded

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 18:02

De la: gabigabi, la data 2010-04-06 17:58:45
De la: a_anca, la data 2010-04-06 17:32:31Doamna Gabi eu am inteles exact ce vreti sa spuneti dar....din momentul in care am vazut cum vorbiti de nora....sinteti...soacra...dar din tipologiile alea de care am vorbit.
Casa copiilor di=umneavoastra este doar a lor!!! Patratica lor,da? ei fac ce vor acolo!!! cum vor si pe unde vor!!! nu e nevoie sa le ordoneze o mama viata lor ca si cuplu.Copilul dumneavoastra nu are nevoie sa-i spuneti ca sotia lui ar trebui sa fie asa...sa faca asa...
nora nu are nevoie sa i se spuna ce ,cum cind ar trebui sa faca.Daca au nevoie de ceva vor cere..daca nu..le zimbiti,ii spuneti ca ii iubiti pe amindoi,le faceti o prajitura,ii intrebati de sanatate si atit!!!

exact asa si fac ....dar asta nu inseamna cu nu ma doare inima cind il vad pe fiu-meu un pic debusolat ca intr-un fel era viata acasa la el si cu totul altfel la nevasta si raminen ,tat-su si cu mine ,muti de uimire si ne zicem ca daca el e "fericit " asa, ce sa-i mai zicem noi? in fond,fiecare om doarme cum isi asterne ! tristetea cea mare este cind mai apar si copii si cind, o asemenea casnicie se sfirseste prost ....sau bine ? un divort e de bine sau de rau ?

Gabi una intrebare???
soacra ta s-a introdus intre tine si sotul tau?
a mea, da!
si a vazut liftul urgent ca eram la mine acasa!

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 18:03

un divort cind ai copii mici este traumatizant ptr toata lumea..si de obicei daca treci peste etapa asta ai sanse bune sa ramai casatorit o viata .Nu militez sa ramai casatorit daca nu se poate dar cit sint copii mici trebuie un efort totusi ..cine stie poate in viitor va fi mai bine.Copii scjhimba multe,serviciul,stresul oboseala...in sfirsit asta e o alta discutie.

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 18:05

De la: mcherciu, la data 2010-04-06 18:02:22
De la: gabigabi, la data 2010-04-06 17:58:45

Gabi una intrebare???
soacra ta s-a introdus intre tine si sotul tau?
a mea, da!
si a vazut liftul urgent ca eram la mine acasa!

nu inteleg de ce sa te bagi intre fiu si nora ca ei se cearta si seara se culca iar tu ramii ca fraiera cu sufletul ars de fitu... am doi dar cum isi astern asa sa doarma...

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 18:09

mariana ...lasa nici asa...
eu am vrut sincer...am vrut sa fim o familie.chiar mi-a placut,imi place,tin la ea.Am vrut sa-i fiu ca o fiica ptr ca asta sint ,eu am nevoie de multa iubire si darui multa iubire la rindul meu..dar atita m-a lovit si ..efectiv mi-a pindit greselile ,mi-a influentat sotul..incit...gata...nu imi mai pasa.Cind indepartez pe cineva din sufletul meu...e ptr totdeauna din pacate...La mine ..nu e cale de intors.Uneori vreau sa nu fie asa..incerc sa schimb ceva dar parca m-as bate cu morile de vint.

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 18:11

De la: a_anca, la data 2010-04-06 18:03:10un divort cind ai copii mici este traumatizant ptr toata lumea..si de obicei daca treci peste etapa asta ai sanse bune sa ramai casatorit o viata .Nu militez sa ramai casatorit daca nu se poate dar cit sint copii mici trebuie un efort totusi ..cine stie poate in viitor va fi mai bine.Copii scjhimba multe,serviciul,stresul oboseala...in sfirsit asta e o alta discutie.

ba nu este deloc!! te inseli ca eu am trecut prin asa ceva din cauza lui soacra-mea ,dar am cerut un copit ca eram sfisiata!
dupa cinci luni de audieri ,a lasat-o pe masa si ne-am impacat!
de atunci a invatat sa gateasca,sa calce ,sa faca curat,sa aprecieze ce are linga el...

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 18:13

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 18:14

nu ma gindesc la asa ceva Mariana..nu acum...Si orice ar fi..copii nu-i dau si nu ii ia nimeni de linga mine...chiar de-ar fi sa...nu stiu..dar gata ca fabulez.E o etapa...vom trece si peste asta..dar daca nu..atunci..asteptam sa mai creasca copii...Eu sper sa crestem mari cu totii...

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 18:19

De la: a_anca, la data 2010-04-06 18:09:21mariana ...lasa nici asa...
eu am vrut sincer...am vrut sa fim o familie.chiar mi-a placut,imi place,tin la ea.Am vrut sa-i fiu ca o fiica ptr ca asta sint ,eu am nevoie de multa iubire si darui multa iubire la rindul meu..dar atita m-a lovit si ..efectiv mi-a pindit greselile ,mi-a influentat sotul..incit...gata...nu imi mai pasa.Cind indepartez pe cineva din sufletul meu...e ptr totdeauna din pacate...La mine ..nu e cale de intors.Uneori vreau sa nu fie asa..incerc sa schimb ceva dar parca m-as bate cu morile de vint.

e bine ca iti versi amarul ,cel putin te descarci!!!ai sa faci aceeasi greseala ca mine,ti cu dintii de casnicie pt. copiii si mai tirziu peste 30 de ani iti dai seama ca traiesti linga un strain ,ca impartiti acelasi pat ca sora si frate si multe altele....si daca te vei plinge la copiii tot pe tine vor da vina ca ti-ai irosit viata...

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 18:19

De la: gabigabi, la data 2010-04-06 17:48:08
De la: Dorulet, la data 2010-04-06 17:24:49
De la: gabigabi, la data 2010-04-06 17:05:55
De la: a_anca, la data 2010-04-06 16:31:26nu pot sa-i fac nimic din toate astea...dar am ripostat altfel..n-avea grija...
nu ma lasi sa traiesc iti fac viata....covor de trandafiri...doar ca...uit petalele
pina la un anumit punct am inteles-o.Nu sint nora perfecta ptr nici o soacra...deci..a fost ok..neincrederea,antipatia,dorinta de a pune batul pe mine...ok..
eu tot timpul am fost o draguta...pina cind..a venit si sotul cu idei..nu numai de la soacra ci si de la cumnata....Si gata...Este un cintec:mi s-a pus pata pe tine..

si, da-mi voie sa te-ntreb : esti fericita c-ai pus-o la punct ? sotul tau e fericit ? casnicia ta merge mai bine ?.....dupa ce spui,as zice ca nu ....dimpotriva ! si atunci apare o intrebare : de ce se crede Puiul mai destept decit Gaina ? de ce n-are macar o bruma de respect ptr. ea,ca-i mai in virsta?... ca are mai multa experienta, ea trecind deja prin ce urmeaza sa treci tu si ca, a reusit totusi ,asa nesuferita,bagareata sau eu mai stiu cum, sa creasca si sa educe un barbat de care te-ai indragostit tu ?!.....
fara suparare,tu si generatia ta, e foarte tare la teorii ; e simtitoare; e romantica de nu se poate, dar : cumparaturile ? bine ar fi sa se faca singure ....ca si mincarea....ca si ordinea sau curatenia casei....
parca-i fi nora-mea...si ea face teorii cu leptopul in brate toata ziua ! cum ii spui - daca indraznesti asa ceva,bineinteles - ca mai sunt si alte lucruri mai importante decit netul, se uita urit !....si spun asta eu,care totusi circul pe net,dar CU MASURA ! pina la urma,despre asta-i vorba : despre justa masura cu care le masuram pe toate in viata asta ,incercind sa mentinem un echilibru !....si nu uita ce-a spus BAD : intr-o zi vei fi si tu soacra !

Faptul c� tu te crezi superioar� nurorii tale, nu �nseamn� c� �i e�ti!!! Dac� voi fi vreodat� o soacr� a�a cum e�ti tu, cu g�ndirea ta...prefer s� m� �mpu�te... literaris!
Este o p�rere prost, foarte prost imp�m�nt�nit� �n �inutul mioritic, asta cu soacra care-�i bag� nasul tot timpul unde nu-i fierbe oala �i distruge c�s�toria propriilor copii!!!
Tinerii c�s�tori�i nici n-ar trebui s� stea cu p�rin�ii...ci dac� se poate c�t mai departe de ei! Tocmai pentru a fi independen�i..vorba aia, "cum �i a�terne a�a s� doarm�!"
Este deasemenea o mare t�mpenie s� cread� din start c� ni�te ani �n plus....pot s� fac� diferen�a �i le d� dreptul s� "comande" via�a altora!!!!

P.S. Cel�lalt comentariu a fost mult mai colorat �i mult mai agresiv...chiar ai reu�it s� m� enervezi!

am zis eu bine ca semeni cu anca : Unde si Cind am spus ca ma cred superioara cuiva,nu numai nurorii mele ? tu da, chiar ca te crezi superioara,ironizind pe toti si pe toate subiectele ! ....daca de acum ma pui la punct pe mine si pe orice nu-i ca tine , CUM sa te cred ca in postura de soacra ai fi blinda si intelegatoare ? CUM, prin ce Minune Rautatea ta,caci rea ! se va transforma in blindete ? ha,ma faci sa rid : cind iti vei vedea Puiul ca face treaba :spala si gateste ,face cumparaturi,scoate ciinele la plimbare si copiii,ptr. ca mama lor isi plinge nefericirea vietii ei neinteleasa de printesa mofturoasa, sa vezi atunci dora mama, cum vei face ca trenu te rog sa ti minte chestia asta

Gabi, nu m� cuno�ti absolut deloc...��i dai �i tu cu presupusul despre cum sunt, ca �i al�ii cu care evident nu sunt de acord...�i de aici ai dedus tu cum c� sunt r�utatea �ntruchipat� cu "r"mare! I really don't give a shit what you belive!!!
Nu cred c� viitoarea mea nor� are nevoie de "bl�nde�ea" mea....O nor� vrea doar s� fie l�sat� �n pace �i s� nu-�i bage nimeni nasul �n familia ei!!!
Dac� nu po�i s�-i aju�i...las�-i �n pace!!!!!!
Nu cred c� sunt c�snicii unde "puiul" spal�, calc�, �i face totul...iar ea st� cu craci-n sus!!! Asta s� i-o spui lu' mutu'...nu mie care am trecut prin cam aceea�i situa�ie ca �i Anca �i multe, multe altele!!!
Pfff...sunt mult prea multe care le-a� putea spune...dar mai bine-mi v�d de ale mele! Vorba aia...nu-i treaba m�garului de unde beau oile ap�!

C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 18:22

De la: a_anca, la data 2010-04-06 18:03:10un divort cind ai copii mici este traumatizant ptr toata lumea..si de obicei daca treci peste etapa asta ai sanse bune sa ramai casatorit o viata .Nu militez sa ramai casatorit daca nu se poate dar cit sint copii mici trebuie un efort totusi ..cine stie poate in viitor va fi mai bine.Copii scjhimba multe,serviciul,stresul oboseala...in sfirsit asta e o alta discutie.

si cind sunt copiii mari, tot traumatizant este ! sora mea s-a imbolnavit de suparare,desi avea deja 12 ani ....eu 14 ! ideea este ca prin casatorie,fiecare parte :sot-sotie ,trebuie sa invete a trece cu vederea micile imperfectiuni ale celuilalt si a construi pe ceea ce-i uneste ....chestia cu personalitatea prost inteleasa in care fiecare o tine p'a lui,duce inevitabil la ruptura !

@mariana : am stat aproape 4 ani in casa cu socri mei si mi-am iubit si respectat soacra ca pe mama mea....ha maica-mea imi facea mai multe observatii decit soacra !....dar,cu 5 minute inainte ca dinsa sa se duca sa puna masa sau s-o stringa sau sa spele vasele, eu eram inaintea ei ...
dar,ce-am remarcat eu ,ca deh ,am vazut destule deja : cele mai rele soacre devin tocmai cele care au avut soacre rele ! cum e posibil ? ei,uite asa : din razbunare,probabil ! in loc sa traga invatamintele din propria lor viata nefericita, o aplica mai departe,ca o refulare....ca o reglare de conturi cu viata,perpetuind astfel antagonismul dintre nora-soacra !

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 18:23

De la: a_anca, la data 2010-04-06 18:14:17nu ma gindesc la asa ceva Mariana..nu acum...Si orice ar fi..copii nu-i dau si nu ii ia nimeni de linga mine...chiar de-ar fi sa...nu stiu..dar gata ca fabulez.E o etapa...vom trece si peste asta..dar daca nu..atunci..asteptam sa mai creasca copii...Eu sper sa crestem mari cu totii...
Cu siguranta Anca, dar hai sa vorbim si despre alte lucruri. . Uite, priveam asa pe topice si n-am mai zarit-o pe klic-cont, nu stiti nimic de dansa?

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 18:29

De la: rodik_mi, la data 2010-04-06 18:23:10
De la: a_anca, la data 2010-04-06 18:14:17nu ma gindesc la asa ceva Mariana..nu acum...Si orice ar fi..copii nu-i dau si nu ii ia nimeni de linga mine...chiar de-ar fi sa...nu stiu..dar gata ca fabulez.E o etapa...vom trece si peste asta..dar daca nu..atunci..asteptam sa mai creasca copii...Eu sper sa crestem mari cu totii...
Cu siguranta Anca, dar hai sa vorbim si despre alte lucruri. . Uite, priveam asa pe topice si n-am mai zarit-o pe klic-cont, nu stiti nimic de dansa?

�i-e dor???

C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 18:30

Gabita eu ieri am fost la socrela si cind ma duc la ea acum nu stie ce sa-mi mai puna pe masa...dar vezi ca se intoarce roata???

Pagini: << 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului RESTAURANT DE LUX "LA COCOSUL ROSU" NON-STOP
Mergi la: