Info
x
Restaurant de lux "la cocosul rosu" non-stop
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 16:27
De la: bad, la data 2010-04-06 16:23:03ia sa va marturisesc cateva dintre atentiile cu care mi-am tratat ultima soacraBad, desigur toate astea le-ai facut doar in vis... In realitate ai fost
|
|
Fosta membra 9am.ro 4462 mesaje Membru din: 27/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 16:30
De la: rodik_mi, la data 2010-04-06 16:27:32De la: bad, la data 2010-04-06 16:23:03ia sa va marturisesc cateva dintre atentiile cu care mi-am tratat ultima soacraBad, desigur toate astea le-ai facut doar in vis... In realitate ai fost sarpele a impresionat-o cel mai tare, cateva zile nu s-a putut opri dintr-un ras nervos
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6522 mesaje Membru din: 23/09/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 16:31
nu pot sa-i fac nimic din toate astea...dar am ripostat altfel..n-avea grija...
nu ma lasi sa traiesc iti fac viata....covor de trandafiri...doar ca...uit petalele pina la un anumit punct am inteles-o.Nu sint nora perfecta ptr nici o soacra...deci..a fost ok..neincrederea,antipatia,dorinta de a pune batul pe mine...ok.. eu tot timpul am fost o draguta...pina cind..a venit si sotul cu idei..nu numai de la soacra ci si de la cumnata....Si gata...Este un cintec:mi s-a pus pata pe tine.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 16:35
De la: bad, la data 2010-04-06 16:30:23De la: rodik_mi, la data 2010-04-06 16:27:32De la: bad, la data 2010-04-06 16:23:03ia sa va marturisesc cateva dintre atentiile cu care mi-am tratat ultima soacraBad, desigur toate astea le-ai facut doar in vis... In realitate ai fost banuiesc ca a dat randament stilul tau....ai fost mai eficient ca mine.....good for you....
Raporteaza abuz de limbaj
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 16:57
Fetelor, ce sa va spun, cu ani in urma , la inceputul casniciei noastre, eu simteam si cand stateam cu sotul la o cafea daca a vorbit la telefon cu ma-sa sau cu cumnata dar apoi.... stii cantecul :MIE. MIE NICI CA-MI PASA! ! ! si astfel am pus capat amestecului strain in treburile interne
|
Fosta membra 9am.ro 4462 mesaje Membru din: 27/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 17:00
De la: rodik_mi, la data 2010-04-06 16:57:48Fetelor, ce sa va spun, cu ani in urma , la inceputul casniciei noastre, eu simteam si cand stateam cu sotul la o cafea daca a vorbit la telefon cu ma-sa sau cu cumnata dar apoi.... stii cantecul :MIE. MIE NICI CA-MI PASA! ! ! si astfel am pus capat amestecului strain in treburile interne si nici politia nu te-a prins!
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 17:03
De la: rodik_mi, la data 2010-04-06 16:57:48Fetelor, ce sa va spun, cu ani in urma , la inceputul casniciei noastre, eu simteam si cand stateam cu sotul la o cafea daca a vorbit la telefon cu ma-sa sau cu cumnata dar apoi.... stii cantecul :MIE. MIE NICI CA-MI PASA! ! ! si astfel am pus capat amestecului strain in treburile interne rodik..stii cum e...cind nu-ti gasesti locul in lume? eu ma simt in siguranta...ma simt in familie doar linga copii mei.In rest...nu sint ca in familie..nu incap..nu sint ca ei...si imi scot asta in evidenta tot timpul. eu ma incercat...acuma...vorba ta: nu imi mai pasa...
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 17:05
De la: a_anca, la data 2010-04-06 16:31:26nu pot sa-i fac nimic din toate astea...dar am ripostat altfel..n-avea grija... si, da-mi voie sa te-ntreb : esti fericita c-ai pus-o la punct ? sotul tau e fericit ? casnicia ta merge mai bine ?.....dupa ce spui,as zice ca nu ....dimpotriva ! si atunci apare o intrebare : de ce se crede Puiul mai destept decit Gaina ? de ce n-are macar o bruma de respect ptr. ea,ca-i mai in virsta?... ca are mai multa experienta, ea trecind deja prin ce urmeaza sa treci tu si ca, a reusit totusi ,asa nesuferita,bagareata sau eu mai stiu cum, sa creasca si sa educe un barbat de care te-ai indragostit tu ?!..... fara suparare,tu si generatia ta, e foarte tare la teorii ; e simtitoare; e romantica de nu se poate, dar : cumparaturile ? bine ar fi sa se faca singure ....ca si mincarea....ca si ordinea sau curatenia casei.... parca-i fi nora-mea...si ea face teorii cu leptopul in brate toata ziua ! cum ii spui - daca indraznesti asa ceva,bineinteles - ca mai sunt si alte lucruri mai importante decit netul, se uita urit !....si spun asta eu,care totusi circul pe net,dar CU MASURA ! pina la urma,despre asta-i vorba : despre justa masura cu care le masuram pe toate in viata asta ,incercind sa mentinem un echilibru !....si nu uita ce-a spus BAD : intr-o zi vei fi si tu soacra ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 17:09
si uite cum..femei ca tine..ca soacra-mea distrug casniciile...noi nu sintem mai fericite..dar voi,sinteti stiind asta?
nu am pus-o la punct,am ripostat.e dreptul meu.E dreptul meu de a nu permite sa fiu calcata in picioare, e dreptul meu de a-mi apara propria persoana. si..daca asta va face pe voi soacrele fericite...distrugeti casniciile copiilor vostri.succes. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 17:11
Cu siguranta, atunci nu vom face greselile ce le-au facut soacrele noastre. Si cred ca vom fi mai intelegatoare. EU ACUM MA INTELEG BINE CU SOACRA MEA DAR NE VEDEM RAR.
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 17:13
De la: rodik_mi, la data 2010-04-06 17:11:07Cu siguranta, atunci nu vom face greselile ce le-au facut soacrele noastre. Si cred ca vom fi mai intelegatoare. EU ACUM MA INTELEG BINE CU SOACRA MEA DAR NE VEDEM RAR. cum as putea sa fiu la fel? stiind eu cit am suferit? niciodata...sa-i vad distrusa casnicia din cauza mea? sint om totusi.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 17:14
De la: a_anca, la data 2010-04-06 17:09:31si uite cum..femei ca tine..ca soacra-mea distrug casniciile...noi nu sintem mai fericite..dar voi,sinteti stiind asta? Am scris �i eu ceva asem�n�tor...dar nu mi-a ap�rut comentul...probabil pentru c� am fost muuult mai spurcat�-n exprimare!!!!
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
|
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 17:19
Pai..Dora...eu eram bolnava...si ..neah..nici nu mai are sens..
ideea este ca...e anormal ,sa stii ca distrugi casnicia copilului si totusi sa insisti sa o faci.Asa ca...mi-e greu sa ascult lectii de acest gen de morala... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 17:23
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
De la: a_anca, la data 2010-04-06 17:19:09Pai..Dora...eu eram bolnava...si ..neah..nici nu mai are sens..In momentul in care sotul tau va constientiza acest lucru, se va distanta de ea si probabil mai are inca ramasite lasate de la cordonul ombilical ce i-a unit.
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
De la: a_anca, la data 2010-04-06 17:09:31si uite cum..femei ca tine..ca soacra-mea distrug casniciile...noi nu sintem mai fericite..dar voi,sinteti stiind asta? N-ai INTELES NIMIC din ce ti-am spus si uite cum ....femei ca tine ....isi distrug casniciile ! e dreptul tau de a-ti apara propria persoana si personalitate, asa cum am facut si eu la momentul meu ,atunci cind cele 3 mame ale mele au dorit sa le dau cheia apartamentului ca sa ma ajute ! moment in care le-am multumit, refuzindu-le , dar doresc sa le dovedesc ca sunt in stare sa -mi construiesc o casa si o familie de care sa fie mindre toate 3 !....ideea este ca propria personalitate -daca -i si un pic inteleapta si nu doar incapatinata - se impleteste cu a celeilalte persoane ,rezultind un CUPLU armonios ,in care fiecare contribuie la bunul mers al casniciei lor ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 17:24
De la: gabigabi, la data 2010-04-06 17:05:55De la: a_anca, la data 2010-04-06 16:31:26nu pot sa-i fac nimic din toate astea...dar am ripostat altfel..n-avea grija... Faptul c� tu te crezi superioar� nurorii tale, nu �nseamn� c� �i e�ti!!! Dac� voi fi vreodat� o soacr� a�a cum e�ti tu, cu g�ndirea ta...prefer s� m� �mpu�te... literaris! Este o p�rere prost, foarte prost imp�m�nt�nit� �n �inutul mioritic, asta cu soacra care-�i bag� nasul tot timpul unde nu-i fierbe oala �i distruge c�s�toria propriilor copii!!! Tinerii c�s�tori�i nici n-ar trebui s� stea cu p�rin�ii...ci dac� se poate c�t mai departe de ei! Tocmai pentru a fi independen�i..vorba aia, "cum �i a�terne a�a s� doarm�!" Este deasemenea o mare t�mpenie s� cread� din start c� ni�te ani �n plus....pot s� fac� diferen�a �i le d� dreptul s� "comande" via�a altora!!!! P.S. Cel�lalt comentariu a fost mult mai colorat �i mult mai agresiv...chiar ai reu�it s� m� enervezi! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 17:25
De la: bad, la data 2010-04-06 17:00:11Bad, eu n-am treaba cu politia si sper ca nici politia sa nu aiba vre-o data....De la: rodik_mi, la data 2010-04-06 16:57:48Fetelor, ce sa va spun, cu ani in urma , la inceputul casniciei noastre, eu simteam si cand stateam cu sotul la o cafea daca a vorbit la telefon cu ma-sa sau cu cumnata dar apoi.... stii cantecul :MIE. MIE NICI CA-MI PASA! ! ! si astfel am pus capat amestecului strain in treburile interne Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 17:26
De la: rodik_mi, la data 2010-04-06 17:23:11De la: a_anca, la data 2010-04-06 17:19:09Pai..Dora...eu eram bolnava...si ..neah..nici nu mai are sens..In momentul in care sotul tau va constientiza acest lucru, se va distanta de ea si probabil mai are inca ramasite lasate de la cordonul ombilical ce i-a unit. mai are.....hrrrrrrrrrrrrrrrrr. dar nu-mi mai pasa!!!!!!!!!!! uite asa!! topai pe un picior pe altul si gata:nu-mi mai pasa!!!! ajunsesem sa iau si sedative din cauza asta la un moment dat..gata...
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 17:27
Dora..eu deja am palpitatii...mi-am adus aminte...si mi-e ciuda ca nu pot turna tot aici pe forum!!!! ah!!!!
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 17:30
De la: a_anca, la data 2010-04-06 17:27:39Dora..eu deja am palpitatii...mi-am adus aminte...si mi-e ciuda ca nu pot turna tot aici pe forum!!!! ah!!!! o �igar�???
|
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 17:31
soacra trebuie sa stie sa respecte daca vrea sa fie respectata! soacra trebuie sa stie cind sa taca daca ii vrea binele baiatului sau fetei ei! niciuna[u] nu trebuie luata in seama de sot[ie]! si acum ca sint mama de doi baieti, si am promis ca ii bat si insurati ,daca nu le va respecta...vreau sa vad cine imi da un visichi mareeeeeeeeeeeeeee,ca sint singura acasa si urla singuratetea in mine!!!
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
|
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 17:32
De la: a_anca, la data 2010-04-06 17:27:39Dora..eu deja am palpitatii...mi-am adus aminte...si mi-e ciuda ca nu pot turna tot aici pe forum!!!! ah!!!!Nu aici dar poti scrie pe-o pagina pe care ulterior s-o stergi, sa nu lasi urme dar descarcandu-te , te vei elibera si te vei simti mult mai bine . Cu ani in urma eu scriam , nu aveam internet dar scriam asa un fel de scrisori pe care nu le trimiteam , le si rupeam ulterior dar faptul ca scriam si imi descarcam sufletul, ma facea sa ma simt descatusata de problemele ce le aveam si mult mai senina, |
|
Doamna Gabi eu am inteles exact ce vreti sa spuneti dar....din momentul in care am vazut cum vorbiti de nora....sinteti...soacra...dar din tipologiile alea de care am vorbit.
Casa copiilor di=umneavoastra este doar a lor!!! Patratica lor,da? ei fac ce vor acolo!!! cum vor si pe unde vor!!! nu e nevoie sa le ordoneze o mama viata lor ca si cuplu.Copilul dumneavoastra nu are nevoie sa-i spuneti ca sotia lui ar trebui sa fie asa...sa faca asa... nora nu are nevoie sa i se spuna ce ,cum cind ar trebui sa faca.Daca au nevoie de ceva vor cere..daca nu..le zimbiti,ii spuneti ca ii iubiti pe amindoi,le faceti o prajitura,ii intrebati de sanatate si atit!!! doar asa vor fi relatii bune ptr toata lumea...
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
De la: mcherciu, la data 2010-04-06 17:31:09 io....mare sau mic?
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
-Sa rad mult si des;
|
|
Fosta membra 9am.ro 314 mesaje Membru din: 31/05/2009 |
soacrele de obicei sint posesive, nu suporta sa imparta dragostea copiilor lor. Unele dau indicatii tip invataturi si nu mai controleaza daca cei tineri si le-au insusit. Altele insa dau pur si simplu ordine fara sa le pese de consecintele casniciei odraslelor lor, sint cele egoiste, mereu cred ca au dreptate, ca sint cele mai capabile in a conduce viata altora. Am soacra si sint soacra la rindu-mi. Am avut noroc ca am trait departe de soacra si sotul a cintarit mereu spusele ei cu persoana mea si am iesit invingatoare mereu, insa soacra mea e o scorpie, eu nu m-am certat niciodata cu ea, avind sprijinul sotului mereu. Poate asta a fost norocul meu.. In viata poate am luat decizii incorecte, poate am avut si pierderi de pe urma lor, dar au fost ale noastre, precum era si casnicia. Asta ar trebui sa inteleaga soacrele, ajuta, dar nu lua tu decizii in casnicia altora...sotul, sotia sint cei mai capabili in a-si conduce casa lor, cind conduc prea multi certurile se intetesc , nicidecum nu se reduc.
|
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 17:34
MAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
-Sa rad mult si des;
|
|
De la: mcherciu, la data 2010-04-06 17:31:09Uite eu ti-as da unul pe bune, ca am o sticla desfacuta, ramasa de la sarbatori dar eu nu pot bea tarie. Raporteaza abuz de limbaj |
|
De la: mcherciu, la data 2010-04-06 17:31:09 Cu orice-�i dore�te sufle�elul...c� e�ti o super-soacr� �i super-ok!!!!! S� fii iubit�!!!! A�a ar trebui s� g�ndesc� toate soacrele!!!!!
|
|
|
|

o �igar�???