Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Iulie 2019, ora 23:08
Avocatul Lucian Bolcaș a punctat, într-un interviu pentru DC News, ce riscă, din punct de vedere legal, procurorul de caz și polițiștii după modul în care au intervenit în cazul Alexandrei din Caracal.
Cazul de la Caracal, în care un bărbat este suspectat că a sechestrat şi ucis o tânără a cutremurat întreaga ţară. Mai mult, modul în care au intervenit autoritățile ridică mari semne de întrebare. De 19 ore au avut nevoie pentru a localiza și intra în imobilul principalului suspect. Autorizația de percheziție a locuinței suspectului s-a dat vineri dimineața, în jurul orei 03.00 – 03.30. Cu toate acestea, percheziția domiciliară a început doar la ora 06.00 pentru că procurorul de caz nu le-a permis polițiștilor să intre. Întrebat ce denotă acest fapt și ce riscă procurorul de caz și polițiștii din Caracal, care au stat la poarta suspectului timp de 3 ore, avocatul Lucian Bolcaș a spus că: 'Sunt acțiuni de încălcare a legii. Prin necunoașterea acesteia poate să fie cel puțin o neglijență în serviciu. Mai mult, ar putea să fie o participație indirectă la crimă pentru că acțiunile lor au permis să se înfăptuiască posibila crimă. De asemenea, depinde și de ora crimei.' a spus avocatul Lucian Bolcaș. 'Sesizarea s-a făcut pentru o sechestrare de persoane, pentru o infracțiune, care nu e de competența cercetării directe de către procuror pentru că mai târziu s-a făcut crima, ci, este sub supravegherea procurorului. Prin urmare, polițiștii acționează și derulează ancheta sub supravegherea procurorului. Sub supravegherea procurorului nu înseamnă sub comanda acestuia. Îmi pare rău, nici unii, nici alții nu cunosc legea, Constituția și Codul de procedură penală. De asemenea, la capitolul percheziție, acesta este foarte prost scris. Există capitol special pentru percheziția cu mandat, pentru percheziția în cazuri speciale, dar nu există un capitol separat, care să vizeze Art. 26 alineatul 2 din Constituție când se poate face percheziție cu mandat. Logic este dacă ai un capitol pentru percheziția cu mandat trebuie să existe și un capitol pentru percheziția fără mandat. E adevărat că prevederile există, dar sunt pierdute în noianul celorlalte prevederi din această procedură prost scrisă.' 'Tot ceea ce s-a întâmplat denotă lipsă de profesionalism, lipsă de autoritate ale organelor statului. Aceasta este realitatea. Mai mult, sunt și factorii umani, nu doar că nu au știut legea, dar au optat pentru soluția ce mai comodă unde aveau o acoperire. Însă, justiția ar trebui să fie făcută de oameni pentru oameni.' a spus avocatul Lucian Bolcaș, pentru DC News. Alexandra ucisă în Caracal. Detalii halucinante. Șeful Poliției: Dacă dă dracu' să fie încurcată cu vreunul, plătești perchezițiile! https://www.dcnews.ro/alexandra-ucisa-in-caracal-detalii-halucin... 26 iul 2019 / 19:30 DC News vă prezintă, pe surse, detalii șocante care ies la iveală în cazul Alexandrei. Miercuri, tatăl Alexandrei a mers la poliție și a spus că i-a dispărut fata. A explicat contextul și a primit un răspuns halucinant: ”Hai, bă, ce dracu'... știi cum sunt fetele în ziua de azi... apare mâine-poimâine cu iubitul de mână!”. Apoi, când au venit apelurile la 112, polițiștii l-au luat, de acasă, pe tatăl fetei și, la primele două percheziții, i-au zis: ”Hai dă tu cu piciorul în ușă că noi nu intrăm... uite, mai e și un câine...”. Tatăl fetei a spart ușa cu piciorul la primele două percheziții, iar la ultima adresă nu l-au mai luat. Apoi, la ora 05.00, părintele a fost chemat la adresa criminalului. Șeful Poliției Caracal i-a zis tatălui Alexandrei: ”Dacă dă dracu' să fie încurcată cu vreunul, tu plătești toate perchezițiile!”. Apoi, chemat la declarații, tatăl a mai fost lovit cu o declarație halucinantă din partea unei oficialități, femeie fiind, în sediul Poliției: ”Aaaaa, de-asta ne agitați pe toți... sunteți rudă cu Alexandru Cumpănașu... faceți valuri, veniți să ne agitați aici...” Alexandra, fata ucisă în Caracal, era nepoata lui Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României declarând, vineri, că polițiștii au pierdut timp așteptând să confirme dacă vocea care a sunat la 112 de 3 ori era chiar a fetei. Șeful Poliției Române, chestorul Ioan Buda, a anunțat, vineri, că l-a destituit din funcție pe inspectorul șef adjunct al Inspectoratului Județean de Poliție Olt, Nicolae Eugen Alexe, care era împuternicit pe această poziție, în urma neregulilor din cazul fetei ucise în Caracal Perchezițiile, abia la ora 06.00 .Autorizația de percheziție a locuinței lui Gheorghe Dincă, suspectul în cazul crimei din Caracal, s-a dat vineri dimineața, în jurul orei 03.00 – 03.30. Cu toate acestea, percheziția domiciliară a început doar la ora 06.00, au precizat sursele citate. Procurorul general Bogdan Licu a dispus, vineri, efectuarea de verificări la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, pentru a fi analizat modul în care procurorii din structură au supravegheat cercetarea în cazul fetei din Olt.
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 27 Iulie 2019, ora 23:10
Alexandra era nepoata lui Cumpănașu. A izbucnit în direct: SUNT CRETINI! Mihai Ciobanu / 26 iul 2019 / 16:15
https://www.dcnews.ro/alexandra-era-nepoata-lui-cumpanasu-a-izbu... Alexandru Cumpănaşu a izbucnit în direct la România TV, în cazul de la Caracal care a cutremurat întreaga ţară. Alexandra, una dintre cele două fete, era nepoata sa. Alexandru Cumpănaşu a dezvăluit, în direct la România TV, că una dintre fetele dispărute despre care se presupune că au fost ucise la Caracal, Alexandra, este nepoata sa. Acesta a declarat că a aflat despre această situaţie ieri, la ora 23.00. "Din acel moment nu am mai dormit!", a declarat Cumpănaşu. "Imi e foarte greu să vorbesc de acest lucru. Noi în familie, avem o regulă, nu vorbim despre ceea ce se întâmplă în familia noastră. Dar fac acest gest pentru că jigodiile din fruntea statului român să nu aibă impresia că scapă. Fiecare dintre şefii acestor sisteme mă cunosc bine. Dacă mi-a intrat în cap că vor pleca, vor pleca! Şi o să vă dau detalii pe care poate nu le ştiţi. Ofiţerii de poliţie, în timp ce Alexandra era în casă, stăteau la poartă. În timp ce ea ţipa şi a fost auzită, erau opriţi de către procurori să intre. Deşi unii dintre ei au vrut să intre chiar şi fără să îndeplinească termenul de ora 6.00, procurorul de caz a dispus să nu se intre. Eu am aflat la 11 seara azi-nopate şi de atunci nu am dormit deloc. Aici eu vreau ca nişte capete să cadă. Nişte jigodii să plece. Atenţie! (...) Art. 27 din Constituţie spune clar pentru toţi că un cetăţean, eu, nu un procuror sau poliţist care are autoritate, poate oricând să intre în domiciliul oricăriei persoane dacă o face pentru a salva viaţa unei persoane şi are indicii în acest sens. Păi ce judecător cretin a putut fi acela care pune rezoluţie ora şase? (...) Stă în faţa casei criminalului, să se îndeplinească termenul de ora şase, când are Constituţia de partea lui. Ce poliţist şi procuror are sufletul acesta? (...) STS, să dea trei adrese false? Cât de cretin, cât de prost să fii? Dacă şeful STS nu-şi dă demisia azi, vă asigur că mâine va fi plângere la Parchet pentru tot ceea ce s-a întâmpat la STS, de la soft până la clădirile de acolo. S-au băgat sute de milioane de euro, unde au ajuns banii ăia? În buzunarele cui?", a declarat, revoltat, Alexandru Cumpănaşu. Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 27 Iulie 2019, ora 23:12
https://politice.net/2019/07/26/iohannis-usr-si-pnl-au-blocat-ti...
Iohannis, USR și PNL au blocat timp de 7 luni legea care ar fi putut să o salveze pe tânăra din Caracal www.coronapress.ro/articol/53793?fbclid=IwAR2dwIjDnWENs5YHpJwte9... Suspectul de crimă din Caracal a fost reţinut. Noi dezvăluiri în cazul care a şocat România DIICOT Craiova a preluat de la Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt ancheta în dosarul dispariţiei fetei de 15 ani din Dobrosloveni, judeţul Olt, pentru a-l reuni cu un dosar privind dispariţia unei alte adolescente de 18 ani. Gheorghe Dincă, suspectul de crimă din Caracal, a fost reţinut. Prin ordonanţa din data de 27.07.2019 a DIICOT- S.T. Craiova s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Dincă Gheorghe, sub aspectul săvârşirii în concurs, a infracţiunilor de trafic de minori şi viol, fapte prev. de art. 211 alin. 1 şi 2 lit. a Cod penal rap. la art.210 alin.1 lit. a C.p. şi art. 218 alin. 1 şi 3 lit. c Cod penal, ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1, 2 Cod penal (persoana vătămată M.A.M.) Inculpatul urmează sa fie prezentat Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Cauza este instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Craiova, cu sprijinul Direcţiei de Investigaţii Criminale, Institutului Naţional de Criminalistică, IPJ Olt şi IPJ Dolj. Gheorghe Dincă, bărbatul suspectat că a ucis într-un mod cumplit o fată de 15 ani, le-a spus poliţiştilor că este nevinovat. Anchetatorii au verificat fiecare centimetru din curtea şi locuinţa suspectului. Într-un butoi au găsit rămăşiţe umane, plus bijuterii despre care se crede că ar fi aparţinut fetei de 15 ani. Deocamdată, nu este clar dacă este vorba despre o singură victimă sau mai multe, întrucât există indicii că victimele ar fi fost incinerate. Bărbatul era mecanic auto şi taximetrist de ocazie. Pe ultima victimă, Alexandra, ar fi luat-o în maşină să o aducă de la meditaţii din Caracal spre locuinţa părintească din localitatea Dobrosloveni. Bărbatul este cercetat pentru omor calificat. A.C. Bai astia stiu ceva meserie de anchetatori sau habar nu au? Sau ce interese au organili militiste? Intreb ca nu pricep ce fac. Stiam ca daca vor afla si laptele de la tata mamei supt de anchetat. O frig toti politic pe acolo da vinovati sant toti de la sas pana la tigan si de la el pana la muierea pesedeului. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Iulie 2019, ora 23:16
ARDEALUL PĂMÂNT ROMÂNESC
www.facebook.com/groups/1702457136729298/?multi_permalinks=20876... Hetti Adriana Benedek 1 oră Îmi amintesc cum la sfârșitul lui 2013, începutul lui 2014, când protestele Save Roșia Montană erau în toi, iar noi începeam să semnalăm problema fracturării hidraulice, eram linșați și reduși la tăcere de activiștii vedetă. Îmi amintesc și cum în cadrul unui protest de amploare (unul la care s-au adunat zeci de mii de oameni), când avea lumea acces la microfon, activiștii disperați antifrack care veneau de la Pungești au fost încolțiți și nelăsați să vorbească pe motiv că "nu amestecăm cauzele, riscăm să pierdem oamenii". Eram chiar acolo, lângă DJ-ii protestelor, pe care am să îi și nominalizez cândva. Cert e că nu pricepeam atunci de ce nu ni se permite să vorbim despre o problemă mult mai gravă ca minele de la Roșia Montană. Ba chiar când auzeau de gaze de șist, aveau atitudinea aia "despre astea nu se vorbește". Ne-am zbătut o mână de oameni să informăm o țară întreagă cu privire la pericolul facturării, să ne opunem neregulilor și corupției, să fim categorici și să scoatem la iveală sutele de ilegalități pe care companiile petroliere le fac pe bani grei. Activiștii SRM, în marea lor majoritate, au tăcut complet. Nu veneau nici la proteste, cu foarte mici excepții. Că de, agenda lor era a lor, știau ei prea bine ce știau. Mai spun că au fost cele mai dure proteste din câte s-au pomenit (manipularea cu 10 august a fost praf în ochi, dragilor, ca să știți și voi). La Pungești ne-au bătut pe străzi, pe dealuri, au intrat ILEGAL în casele oamenilor și i-au snopit în bătaie, la fel și în baruri, zona fiind declarată ZONĂ DE SIGURANȚĂ NAȚIONALĂ. Au spitalizat bătrâni, au aruncat copii la metri distanță, au făcut zeci de dosare penale, iar pe unii dintre noi mai vocali, ne-au terorizat în fel și chip vreo 2 ani (detaliile astea am să le dau cândva). Un mic exemplu: ARMATA a venit la ușa unui prieten și i-au amenințat mama că dacă nu încetează cu activitățile de supererou îl vor omorî. Armata? Zău? Da. Lucrurile au fost pe viață și pe moarte, chestiuni serioase, nu interese financiare din partea activiștilor ca la Roșia Montană. Si închei, ca să trag concluzia, adică subiectul care doare cel mai tare și la care vreau să ajung: Din 2013 a început și declic să prindă aripi, care s-a folosit de toate bazele noastre de date să informeze cetățenii și să îi adune în jurul subiectul Save Roșia Montană. În spatele acestui demers a stat campania politică pregătită f inteligent și temeinic pentru partidele progresiste (USR, Plus, Demos), ai căror lideri cochetau și cu protestele SRM sau erau implicați la alt nivel. Nici măcar un om care a preluat frâiele politice în aceste structuri jegoase, dar nici unul, nu a ieșit cu noi în stradă împotriva fracturării. De ce? E cel mai simplu: au acțiuni la firme petroliere, fac bani grei în conducerile acestor mârșavi care ÎN CONTINUARE fracturează Marea Neagră nederanjați. Și, credeți-mă, e chestiune de câțiva ani până la primul accident, moment în care ne vom otrăvi toți. Apa nu are granițe. Și să nu mai vorbim despre mișelia despăduririlor, unde iar se crease o mizerie de grupare care cică lupta pentru pădurile țării. Tot de-ai lor. De ce scriu acum despre asta? (Am mai scris și în trecut, ba chiar am dat informații picante și am și nominalizat câțiva nesimțiți din ăștia de protestatari de meserie, moment în care m-au linșat mediatic. Și nu doar pe mine. Ba i-am stricat o emisiune și lui Claudiu Crăciun pe subiectul despăduririlor, punându-i pe masă documente care atestă că prietenii lui de luptă au firme care se ocupă fix cu exploatarea forestieră și vânzarea de teren către terți). Revenind, scriu despre asta pentru că mă doare să văd că se întâmplă exact așa cum am prezis: vor ajunge în fruntea țării oameni care nu dau doi bani pe România, care își doresc faimă și averi, care ne "salvează" de corupție dar fac bani murdari din industrii care omoară oameni. Este și cazul lui Barna, un lătrău progresist pe care dacă voi avea vreodată ocazia să îl privesc în ochi nu știu dacă m-aș abține să nu îl "iau în brațe". Știați că soția lui (nu el, că ei sunt foarte inteligenți, știu cum să facă pași care să nu îi incrimineze direct) face milioane de lei din afacerile cu OMV, fix acea companie care a fracturat prima oară în România? Știați că OMV are contracte cu statul cu redevențe 0? Adică ne ia resursele și ne dă înapoi degetul mijlociu. Știați că OMV a omorât mai mulți oameni pe șantiere și nu numai? Ei bine, toate detaliile astea le-am scris la timpul respectiv în amănunt, când am și concluzionat că OMV reprezintă cel mai mare pericol pentru țara noastră, la nivel de companie care distruge mediul. OMV exploatează și facturează alături de Chevron, Exxon și alți giganți americani, aceia despre care activiștii panseluță nu spun niciodată nimic. Aveți grijă ce conducători vă alegeți. Așadar, nu doar Tăriceanu are acțiuni la firme de exploatare care rup țara asta în bucăți, ci și alții din alte formațiuni. Promit că am să mă apuc să sap, sunt sigură că mai există criminali din ăștia între oamenii noi. Olguţa Dana Totolici, soţia preşedintelui USR Dan Barna (nu o cheamă Barna că ei sunt moderni, ea e femeie independentă, el feminist, se explică), este Head of Reward & Respect Labour Litigation Department în cadrul companiei OMV Petrom. Face undeva la 350.000 lei pe an la OMV (bani declarați, ce e pe lângă, doar ea și mai-marii știu). Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Iulie 2019, ora 23:29
Teodorescu Adrian · 15 iulie la 16:35 ·
CE INSEAMNA SI CUM TRADUCEM "UNTOLD"? Denumirea Untold în traducere desemnează nenumitul, nerostitul pe care mulţi ar putea să-l traducă ca de nepovestit. Se ştie faptul că, în tradiţia românească, această sferă de forţă ale nenumitului, nerostitului (Untold) se identifică cu Satana, Lucifer, necuratul, nenumitul, nespusul. În tradiţia spirituală (populară) românească este prezentă această regulă, de a nu rosti în mod explicit numele unei entităţi malefice, pentru că acestă precizare explicită a numelui invocat, atrage în mod inexorabil acea prezenţă. Cu alte cuvinte, rostirea efectivă a numelui implică invocarea acelei entităţi şi implicit manifestarea ei. De aceea, în ethosul românesc există termeni care desemnează această entitate purtătoare de rău doar sub o formă exorcizatoare: ucigă-l toaca, ducă-se pe pustii, ucigă-l crucea... Cu alte cuvinte, entităţii căreia îi consacri acţiunea, în cazul nostru Untold, cuvânt explicat anterior, devine destinatarul final, adică este cel căruia îi sunt puse la dispoziţie energiile participanţilor: spectatori şi artişti deopotrivă. Cei care au realizat consacrarea în calitate de organizatori, au subordonat prin aceasta evenimentul sferei malefice de forţă dorite. Un alt element care apare frecvent în afişele festivalului „Untold” este oglinda. Utilizarea acestui element nu este deloc întâmplătoare. Toate pozele şi sloganuri, indică fără nici un dubiu că toate acestea au fost alese cu parte dintr-un ansamblu bine articulat care desemnează pentru orice iniţiat existenţa şi prin urmare efectuarea unui ritual de magie neagră. Toate tradiţiile spirituale autentice fac referire clară şi distinctă la cele două categorii aflate în tabere diferite şi care îşi dispută întâietatea asupra fiinţei umane. Fiinţa umană, poate alege în baza liberului arbitru pe cine să deservească: tabăra entităţilor eminamente benefice cunoscute ca îngeri sau tabăra entităţilor malefice: demoni Pentru a pecetlui acest legământ făcut cu entitatea desemnată sub numele Untold s-a făcut, unii bineînţeles ar spune că este doar coincidenţă, o donare de sânge sub emblema sugestivă a lui Dracula (din nou o coincidenţă) vampir care consumă sângele astfel oferit, acţiune care a dat posibilitatea donatorilor de a participa la acest festival-ritual. Deci, cu alte cuvinte, s-a donat, în esenţă s-a consacrat sângele entităţii Untold, sânge care, se ştie din ocultism, că este suportul fizic al unor energii de natură subtilă (vitală) şi constituie cadru de manifestare a unor entităţi necorporale, care leagă persoana respectivă (şi dacă aceasta ştie şi dacă nu ştie) de fiinţa căreia i-a fost consacrat respectivul ritual. Deci, sub aparenţa donării de sânge centrelor de transfuzii din ţară, a existat o caravană „Untold” care a făcut acest demers. Este profund semnificativ, extrem de relevant şi deloc întâmplător inserarea unei hărţi cu centrele de donaţii din întreaga ţară. Prin această modalitate a donării de sânge s-a reuşit să se acopere întreg teritoriul României, creându-se astfel o veritabilă reţea umană, cu noduri active în fiecare oraş, reprezentate de cei care au donat sânge. Această legătură aurică individuală indusă în timpul festivalului, putând fi activată şi ulterior derulării acestuia, în baza energiilor specifice induse în fiecare aură individuală în timpul ritualului, prin intermediul fenomenului de rezonanţă. Astfel s-a reuşit ca impactul să fie remanent la nivelul întregului teritoriu al României prin intermediul donatorilor de sânge proveniţi din fiecare oraş, care vor deveni sui-generis vehicule de tranzitare a unor energii negative induse iniţial la performarea (efectuarea) ritualului. Evident că, în anii care vor urma, dacă acest veritabil pattern comportamental va continua şi nu va fi stopat ferm, aceste rezonanţe negative reprezentate de către aceste energii demoniace vor fi întărite. Esoterismul care este în esenţă o ştiinţă spirituală aplicată, are nişte reguli precise şi exacte şi este departe de a fi o simplă joacă. De altfel toate cele descrise până acum nu s-au constituit deloc într-o simplă joacă pentru cei care le-au conceput. Toate elementele utilizate au avut o semnificaţie precisă şi exactă. Acelaşi lucru se poate spune şi despre poza a cărui gest este şi el elocvent corelat şi cu brăţara inscripţionată cu numele Untold. „Festivalul - operă de demonizare” este un fenomen care merita un studiu mai aprofundat. Au reușit să facă o întreagă lume a lor, în duhul lor. Nu este vorba doar de o scenă pe care se dă un concert de la o anumită oră ci un întreg fenomen. Au tot ce si-ar pofti cineva care caută să trăiască la maxim, să se „bucure” spasmodic de toate plăcerile cârnii: mâncare, băutură, locuri de relaxare etc., la care au acces pe baza brățării și a banilor pe care-i conține. „Distracția” maximă este, desigur …, noaptea. Total „întâmplător” bine-nțeles se încheie odată cu ivirea zorilor. La acest eveniment se vehiculează pe lângă invocarea AntiHristului (asta înseamna titlul UNTOLD) spălarea pe creier, colectarea energiei malefice, manipularea masei şi sume enorme de bani. Părinții sunt total depășiți și cu siguranță nu înțeleg nimic dar în curând vor descoperi ca nu mai au copiii pe care i-au crescut cu sacrificii, ci niște persoane care au cu totul și cu totul alte valori și alt mod de gândire. Parșivitatea organizatorilor este maximă. Au un program de comunicare foarte bine pus la punct și totul este aranjat pana in cel mai mic detaliu. Deci nu numai conceptul este demonic ci și întreaga organizare este străbătută de duhul lumii satanice pe care vor s-o implementeze la nivel global (fericire maximă, bunăstare, fără cash dar într-o atmosferă plină de ezoteric, de împreună-lucrare a oamenilor cu personaje fantastice care acum, iată, au venit din alte lumi și sunt printre ei. Tinerii participanți sunt de fapt soldații de mâine care vor fi în stare să-și dea și viața pentru ea crezând că aceasta reprezintă viitorul luminos al omenirii. Untold e format din idei mistice și decoruri ale întunericului. Lucruri pe care Dumnezeu le urăște. Nu trebuie să fii teolog să îți dai seama că și posterele și decorul sunt împotriva lui Dumnezeu. "Vai de cei ce zic răului bine şi binelui rău; care numesc lumina întuneric şi întunericul lumină; care socotesc amarul dulce şi dulcele amar!" (Isaia 5;20) Doamne apăra, păzește și ne miluiește! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 28 Iulie 2019, ora 16:30
ehhhh....multi vad....putin cunosc si nu-i de mirare ca ne bintuie atitea nebunii !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 31 Iulie 2019, ora 15:04
Va salut cu mare drag!
Bucurosi de ... oaspeti? Raporteaza abuz de limbaj
''Dac ar trebui s scriu o carte de moral, primele 99 de pagini le-a lsa goale i pe a o suta a scrie: "Exist o singur datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me lser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupry
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2019, ora 15:53
S-au modificat multe in structura forumului. Nu mai avem mesageria? Multe topice incerc sa accesez si imi da ca nu exista.... Ce s-a intamplat defpt cu siteul?
Raporteaza abuz de limbaj
''Dac ar trebui s scriu o carte de moral, primele 99 de pagini le-a lsa goale i pe a o suta a scrie: "Exist o singur datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me lser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupry
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 489 mesaje Membru din: 1/08/2018 |
Postat pe: 31 Iulie 2019, ora 16:05
De la: Musetel, la data 2019-07-31 15:53:36S-au modificat multe in structura forumului. Nu mai avem mesageria? Multe topice incerc sa accesez si imi da ca nu exista.... Ce s-a intamplat defpt cu siteul? l-au teleportat in zona crepusculara. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Iulie 2019, ora 16:52
De la: _H44K_, la data 2019-07-31 16:05:15De la: Musetel, la data 2019-07-31 15:53:36S-au modificat multe in structura forumului. Nu mai avem mesageria? Multe topice incerc sa accesez si imi da ca nu exista.... Ce s-a intamplat defpt cu siteul? Din crepusculara zona cea mai vestica, te gasesc cu drag! Salutare, Hak'!
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2019, ora 16:53
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2019, ora 16:56
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2019, ora 16:59
I don't know why she's living....
Alice.... living next door to Alice , Smokie www.youtube.com/watch?v=Z6qnRS36EgE Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2019, ora 17:04
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2019, ora 17:07
in the backsite of a caddilac.... Modern Talking.... about .... Atlansis is calling
www.youtube.com/watch?v=x5Pop80FoXk SOS for love Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2019, ora 17:10
Forever Young.... à qoui ça sert ?.... bref....
www.youtube.com/watch?v=_ZrBYve31d0 Sufleteste suntem copii ai vesniciei!
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2019, ora 17:14
www.youtube.com/watch?v=1e9RgPlNUtU
Niste antrenamente pentru urmatoarea luna? Poate aparem in Fornite , inspirand noi skinuri. What is love - Haddaway Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2019, ora 17:24
Un Enrique.... se putea sa uit? .... si am eliberat pupitrul:
www.youtube.com/watch?v=NUsoVlDFqZg Bailando..... O seara frumoasa tuturor ! ( ) ( ) ( ) ( ) Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 1 August 2019, ora 15:03
De la: Musetel, la data 2019-07-31 15:53:36S-au modificat multe in structura forumului. Nu mai avem mesageria? Multe topice incerc sa accesez si imi da ca nu exista.... Ce s-a intamplat defpt cu siteul? ehhh...s-a defectat si asta ca atitea altele-n tara asta , dar eu ma bucur sa te revad ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 August 2019, ora 18:18
Salut Gabita! Ma bucur sa te revad!
Chiar nimic nu mai functioneaza ca lumea... Am vazut ca pun in reflectoare cazurile de copile adolescente rapite si prin spatele acestor stiri oare ce coc? Dezgustator! Rusinos!
|
|
Postat pe: 2 August 2019, ora 15:00
Salut, muse'....nu stiu daca se si "coace " , intr-adevar, ceva, dar asa niste ore de Sport le-ar trebui politistilor actuali care-s grasi si greoi....le-ar mai trebui si niste ore de Legislatie....si niste ore de informari in domeniu: metode de investigatie , ore de dialog psihologic , de comunicare si cam tot ce-nseamna o politie Moderna ....in toate zilele astea NU am vazut un ciine de urma care sa fi fost adus din chiar prima dimineata a localizarii !
Nu trebuia ?
|
Postat pe: 7 August 2019, ora 15:00
Patroane, ai inchis Cafeneaua ptr. inventar, cumva ?
|
Postat pe: 8 Septembrie 2019, ora 16:20
uuuuuuu!
|
Postat pe: 8 Septembrie 2019, ora 16:22
La Multi ani, Mariilor si Marinicilor
|
Postat pe: 9 Septembrie 2019, ora 14:09
azi e ziua fiului meu si iata, o strig in gura mare : a implinit 40 Ani ! e o cifra cu semnificatie importanta din pct de vedere si mistic si karmic si chiar asta-i si doresc : ridicarea pe o treapta superioara a Intelegerii ....
|
Fosta membra 9am.ro 489 mesaje Membru din: 1/08/2018 |
Postat pe: 9 Septembrie 2019, ora 17:41
De la: gabigabi2, la data 2019-09-09 14:09:28 tautologie, si blablabla.... siereacu', i-ai gasit sevasta si job.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Septembrie 2019, ora 15:04
nu trebuia sa i-o gasesc eu....si-a luat-o singur, ca ARE CU CE !
|
Postat pe: 11 Septembrie 2019, ora 14:18
o cafea ?
...ofelie de cozonac ?. ..a venit Toamna cea bogata si frumoasa, asa ca avem : .prune, struguri, pepene galben sau piersaici !?
|
Postat pe: 13 Septembrie 2019, ora 15:30
" Sa vina pompierii
focul sa mi-l stinga ..." zicea un cintec de acuuuu, hat, o 100 de ani, dar am inceput cu el postarea mea ca motiv sa-i felicit pe Pompieri de ziua lor, urindu-le La Multi Ani !
|
Postat pe: 15 Septembrie 2019, ora 16:46
va recomand cu placere o terasa plina cu flori, fix in buricul capitalei : terasa Doamnei ! e un pic mai scumputza la preturi ca, deh, esti in centru, dar intri la banca nationala, alimentezi s' apoi te duci sa bei un must si sa maninci o pastrama la terasa respectiva !
|
|
|

Nu trebuia ?
..a venit Toamna cea bogata si frumoasa, asa ca avem : .prune, struguri, pepene galben sau piersaici !?