Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Iulie 2019, ora 06:39
Dezmăț salarial la autoritatea care supraveghează asigurările. Omul lui Dragnea, 15.000 de euro/lună DE Mircea Marian | Actualizat: 24.07.2019 - 15:11
https://newsweek.ro/politica/seful-asf-leonard-badea-salariu-de-... Mircea Marian !? !? !? Mai nea' V.Gh.: "Tăpălagă, unul care m-a lins fără să-i cer. Voluntar a fost. Acum și-a schimbat obiectul lingerii. Eu nu le-am cerut nici lui Tăpălagă, nici lui Ciocăzanu, nici lui Bot, nici lui Mircea Marian să mă susțină." Crezi ce spune un fruntas 'lingator' voluntar...
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 26 Iulie 2019, ora 06:41
Europa Liberă: Șefa CSM, Lia Savonea, ia diurnă de 10.300 lei pe luna,pentru 10 km 24.07.2019 20:04
https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/europa-libera-s... O Doamna Judecator de exceptie! Ar trebui/merita remunerata cu aceasta suma/km.! Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 26 Iulie 2019, ora 06:42
Preda Buzescu - 2 ore
www.facebook.com/groups/1381342202187650/?multi_permalinks=24612... "Ungaria investește în România Viktor Orban a trasat liniile sale de politică externă în concordanță deplină cu interesele economice și geopolitice ale Ungariei. Actualizat: 02.05.2019 - 11:39 De la momentul în care a subordonat serviciile secrete externe ministrului său de încredere al afacerilor externe, Peter Szijjarto, liniile de dezvoltare au devenit cele financiare. Această subordonare a determinat ca țintele principale de “comerț exterior” să se axeze și să se subordoneze intereselor financiare. Guvernul de la Budapesta finanțează cu peste 6 milioane de euro două echipe care participă în competiții organizate de Federația Română de Fotbal și de Liga Profesionistă de Fotbal. Deoarece maghiarii au văzut un potențial uriaș pentru fotbaliștii din zonă, pe care vor să-i ajute, echipele Sepsi Sf. Gheorghe și Csikszereda au primit câte 3,2 milioane de euro din partea forului condus de Viktor Orban. Ungaria a investit în fotbalul din zonele locuite de maghiari în România aproximativ 20 de milioane de euro în ultimii 6 ani.De asemenea, investițiile ungurilor continuă și în zona startup-urilor. Un grup de antreprenori unguri a lansat Oktogon Ventures, un fond de 20 de milioane de euro care vrea să acorde investiții startup-urilor din 8 țări est-europene, printre care și România. Finanțare de peste 100 de milioane de euro a fost acordată pentru organizații maghiare din România - Eparhia Reformată din Ardeal (care a primit aproximativ 90 de milioane de euro), fonduri ce vor finanța diferite programe, achiziții mobiliare și imobiliare, precum și cheltuielile curente de funcționare. Arhiepiscopia Romano-Catolică din Alba Iulia va primi 1,5 miliarde de forinți (aproximativ 4,7 milioane de euro). Au mai primit finanțare o serie de organizații civice. O sumă considerabilă, 810 milioane de forinți (2,5 milioane de euro) a primit Fundația Mans Sana, finanțatorul Academiei de Hochei pe Gheață din Carta (localitatea de naștere a președintelui UDMR, Kelemen Hunor). Wizzair continuă să se dezvolte și să deschidă, de la lună la lună, noi linii de transport aerian, acoperind din plin lipsa de inițiativă și managementul defectuos al Tarom. În directă legătură cu această ofensivă, OTP Bank este un important “aliat” pe piața investițională în România, cu rezultate în planul politicilor de piață monetară, dar și al unor trenduri de sprijinire a diverșilor “jucători” locali cu influență maghiară. Un exemplu de luat în seamă în perioada următoare este prezența ATEV în România. “Brațul armat” al investițiilor ce țin direct de cancelaria lui Viktor Orban, acționar în Protan S.A., vecinii de la vest au analizat și evaluat cu atenție situația explozivă din zona deșeurilor animale. Vorbim aici atât de deșeurile din zona fermelor din sectorul zootehnic (aflate în dezvoltare), cât și a mărfurilor din carne expirate ale marilor lanțuri de magazine. Statul maghiar a văzut oportunitatea din piață și, potrivit unor noi evoluții, a început, în mod direct, o investiție de amploare în noi companii (pe lângă vechea și falimentara Protan S.A.) prin noi tehnologii de colectare și exploatare a deșeurilor animale în zona strategică Brașov - Buzău, chiar în centrul României. Ocuparea acestei zone centrale ar asigura un acces direct către combinatele de prelucrare din Transilvania, Muntenia și Moldova. Surse credibile din piață vorbesc de o investiție majoră de tehnologie de top în valoare de aproximativ 25 de milioane de euro. În ultimele luni, trei delegații de specialiști maghiari au stabilit contactele necesare pentru a dezvolta viitoarea investiție în cooperare cu parteneri locali (lanțuri de magazine și combinate de prelucrare a cărnii din țara noastră), focusul fiind orientat spre piața cărnii de pui care a cunoscut creșteri semnificative în ultimii ani. Toate aceste evoluții indică un interes major investițional ungar în România. Și arată o politică pragmatică a guvernului de la Budapesta. Atunci când politica se îmbină cu pragmatismul economic, banii nu întârzie să apară." Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Iulie 2019, ora 06:44
Dezmăț salarial la autoritatea care supraveghează asigurările. Omul lui Dragnea, 15.000 de euro/lună
DE Mircea Marian | Actualizat: 24.07.2019 - 15:11 https://newsweek.ro/politica/seful-asf-leonard-badea-salariu-de-... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Iulie 2019, ora 06:46
Europa Liberă: Șefa CSM, Lia Savonea, ia diurnă de 10.300 lei pe luna,pentru 10 km
24.07.2019 20:04 https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/europa-libera-s... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Iulie 2019, ora 06:47
Liviu Plesoianu - 24 iulie la 19:38: "PSD înseamnă oamenii care au votat acest partid, nu CEX! Voi ați deturnat un partid și l-ați transformat în Partidul CEX... Oricâte sondaje și largi susțineri ați mima, eu tot voi candida! ...Pentru că eu chiar am caracter, "caracterelor"!
Pe fostul președinte PSD, căruia îi țineați trena pentru a vă promova în funcții, l-ați înmormântat simbolic în chiar ziua încarcerării sale! Exact asta ați făcut, "caracterelor"! Brusc, aflat în drum spre închisoare, voi "nu mai comentați deciziile justiției"... Da, Dăncilă, Dragnea te-a creat! Da, Dăncilă, în fața lui Dragnea tu n-ai spus nimic cât ți-au convenit funcțiile în care ai fost propulsată! Da, Dăncilă, cu toate astea, ai considerat firesc să spui "nu comentăm deciziile justiției" atunci când cel care te ridicase din anonimat a fost vârât la pușcărie a doua zi după alegeri, folosit fiind deopotrivă ca miză electorală și ca trofeu electoral! Da, Fifor, da, Teodorovici... Și voi ați spus exact același lucru: "subiectul Justiție nu mai există pentru noi"! Cum puteți dormi noaptea, "caracterelor"? "Caracterelor", cum se face de spune lucrurilor pe nume tocmai cel care l-a criticat pe Liviu Dragnea când voi tăceați "eficient"? Da, "caracterelor", eu sunt cel care l-a criticat nonstop pe Dragnea, direct și public, pentru ezitările în lupta împotriva Noii Securități! Da, "caracterelor", eu nu m-am ridicat în picioare să-l aplaud la congresul PSD din 2018, atunci când unii candidați n-au putut să se exprime! Da, "caracterelor", tot eu sunt cel care s-a ridicat în picioare la congresul din 2019 și a VORBIT despre mizeria programării sentinței sale la o zi după alegeri! Da, "caracterelor", adevărul a fost rostit nu de voi, ci de acela care n-a intrat niciodată în biroul lui Dragnea pentru funcții, care nu i-a cerut niciodată nimic! Pentru că asta e diferența dintre mine și voi, "caracterelor": eu îl voi apăra PUBLIC până și pe Werner dacă "justiția" îl va abuza! Deși consider că ar trebui să viziteze pe termen lung spațiile mici și cu garduri ale Justiției, pentru cât rău i-a făcut acestei țări, până și pe Insul din Deal l-aș apăra dacă "justiția" l-ar abuza! Pentru că la mine contează Principiile, "caracterelor", nu Interesele! Puteți mima oricâte CEX-uri, Congrese și sondaje, "caracterelor". Eu tot voi candida anul acesta! Și, chiar dacă vor fi trei oameni care îmi vor da VOTUL lor, eu tot voi fi mulțumit că voi fi VORBIT ca un om, nu ca un politruc căruia i se tot schimbă CIP-urile!" ''Eu tot voi candida! Pentru că eu chiar am caracter, "caracterelor"!'' Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Iulie 2019, ora 06:51
Liviu Plesoianu - 16 ore: " Domnul Tăriceanu îl vrea pe Ponta le guvernare și i s-ar părea, spune apăsat „o soluție FFFOARTE bună”. ...Doamne, ferește!
Mi se pare pur și simplu dizgrațios și revoltător faptul că vă încolonați toți să negociați cu Ponta! În 2013, Ponta și-a arătat marele caracter atunci când a propus-o pe Kovesi procuror-șef DNA. Asta se întâmpla la mai puțin de un an după ce am votat masiv și am crezut ca fraierii, milioane de oameni, în „dreptatea până la capăt” promisă de USL. Tot ca fraierii am mers și să-l suspendăm pe Băsescu, 7,4 MILIOANE de români! Și de marele efort colectiv din torida vară a lui 2012 și-a bătut joc marele caracter Ponta. Marele caracter Ponta ne-a spus, în data de 23 mai 2019, cu trei zile înainte de alegerile europarlamentare, că a aruncat la gunoi voturile date de 7,4 MILIOANE de români pentru simplul motiv că l-a sunat pe el Barroso (președintele Comisiei Europene la acel moment) și i-a zis: „Bă, așa nu se poate!”... " https://www.facebook.com/liviuplesoianu.oficial/videos/357355948... Liviu Plesoianu - 14 ore: " Cu cât mai multe participări în emisiuni vor fi, brusc, anulate, cu cât mai multe sondaje online, de presă, vor avea brusc amnezii în ce privește numele meu, cu cât mai multe materiale televizate vor vorbi inclusiv despre candidații independenți Pandele și Stanoevici, făcându-se, tot brusc, că nu exist, cu atât mai DETERMINAT voi fi și cu atât mai clar va reieși larga susținere de care mă bucur! De ce această susținere? Simplu: pentru că oamenii vor oameni, pentru că eu nu fac jocul NIMĂNUI, pentru că sunt cu adevărat un OM LIBER! Și așa voi rămâne! Fie să FIM, OAMENI LIBERI! Tot respectul meu merge către dumneavoastră! " Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Iulie 2019, ora 06:53
Albert Toma
www.facebook.com/photo.php?fbid=10157660338419235&set=a.10153386... SRI COCHETEAZĂ CU ÎNALTA TRĂDARE? - Contele de Saint Germain- Când lansez această gravă întrebare din titlu nu mă refer doar la oameni izolați din SRI ci la instituție în ansamblul ei, ca structură de putere. Precizarea de mai sus se impune în acest punct pentru că a devenit o modă printre „temerarii” critici ai sistemului subteran, ai statului paralel, ai abuzurilor comise sub pretextul apărării interesului național, să se acopere prin fraze de genul: „evident, nu mă refer la instituție în ansamblul ei. În instituție trebuie să avem încredere căci, în covârșitoare majoritate, ea este populată de profesioniști onești și patrioți. Mă refer la ciurucuri izolate, strecurate în interior de grupuri de interese lipsite de scrupule, ciurucuri care fac jocuri la comandă, trecând la „opționale” constituția și legile țării”. Din păcate, această limitare care o fi fost cândva valabilă, a rămas acum doar o iluzie. Boala s-a extins. A depășit nivelul de mulțime discretă (în sens matematic), unde „combinatorii” sunt minoritari și acționează răzleț. Boala s-a consolidat într-un mod îngrijorător, agresiv, prin leme de continuitate (vezi protocoalele secrete) și strategii subversive. Lucrurile sunt conduse prin intermediul unor fanatici gălăgioși, într-o direcție neo – anarhistă. Principalele caracteristici ale acestei direcții sunt violența, intoleranța și relativizarea democrației. O minte genială, dar din păcate în egală măsură și diabolică, a creat un virus social pentru care a găsit modalitatea de a-l face pandemic exact prin exploatarea ultimelor cuceriri tehnologice. George Soros a imaginat un relief planetar cu focare de infecție doctrinară în multe dintre țările importante ale lumii (el le-a numit ONG-uri pentru „o societate deschisă”) apoi s-a folosit de Internet și de explozia Social Media printre componenții „generației grăbite” pentru a-l prolifera și a-l transforma într-o armă de creat haos și de preluat nedemocratic puterea în zone mai slabe de înger. Eduard Helvig a fost bursier Soros. Sandra Pralong, actualmente consilier de stat al președintelui Iohannis, a înființat în anul 1993 Fundația pentru o Societate Deschisă în România. Guvernul Cioloș a fost instaurat, după tragedia de la Colectiv, cu sprijinul unor mișcări de stradă devenite ulterior #rezist și a numit la conducerea țării miniștri emanați de ONG-urile sorosiste (vă mai amintiți de „umanista” Raluca Prună, precedată de freedom – housista Cristina Guseth?) care și acum, după falimentul guvernării lor, încă mai fac gât și mai trag sfori! Am devenit, ditamai țara, cât Ungaria, Cehia și Slovacia la un loc, jucăria unui magnat cinic care, ca și mustăciosul dictator al lui Chaplin, jonglează cu globul pământesc de parcă ar fi un balon populat de nevertebrate. Iar SRI, care ar trebui să protejeze țara de orice i-ar ataca identitatea și statalitatea, nu doar că nu o protejează dar se face complice la dezsuveranizarea ei. Această ceată de juni agitați care vor să întruchipeze miracolul transformării peste noapte a răului în bine, a vechiului în nou, fauna așa-zisului partid USR, nu reprezintă altceva decât produsul toxic al unor servicii secrete care acționează ca o juntă militară. Faptul că o persoană îmbătată la un moment dat de putere (și acum mă refer clar la Florian Coldea) s-a gândit că își poate face (prin interpuși, evident) un partid propriu prin care să conducă țara indiferent cum aceasta votează, are precedente în istorie. Nu voi insista. Omul a pus degetul pe un ONG ușor de penetrat, Uniunea Salvați Bucureștiul, l-a împănat bine, în fiecare județ, cu oameni controlabili, apoi l-a înrudit cu toate ONG-urile sorosiste, l-a înregistrat ca partid, USR, a pompat în el ce trebuia ca să pară o emanație a societății civile (a… „societății deschise”) și l-a lansat la apă. Crucișătorul Potiomkin. Finanțat prin ONG-urile afiliate, a început să pună la cale rebeliunea. Orchestrarea mișcărilor de stradă, declararea fățișă a intenției de a da jos puterea legitimă, apariția amenințărilor, a violențelor, a hărțuirii politicienilor neagreați, nu au fost decât primii pași. Au urmat uriașe campanii de propagandă și dezinformare pe plan extern și apoi, pe terenul astfel pregătit, elementele de doctrină neo – anarhistă în formă pură. Exprimate cel mai răspicat de Andrei Caramitru, membru USR și consilierul președintelui USR Dan Barna: „Vreau să le zic clar (pesediștilor, n.a.): nu vă jucați cu focul. Dacă așa ceva devine posibil și acceptat ca fiind constituțional – de ce nu am da și noi un OUG retroactiv în prima zi de guvernare care să anuleze tot ce ați făcut voi și să vă și arunce în pușcărie imediat pe toți? Ce ne-ar împiedica dacă există precedent? Și de ce nu am face asta ÎNAINTE de a alinia toată legislația cu recomandările MCV si ale Comisiei de la Veneția? Așa scăpăm și de voi și rezolvăm și toată legislația juridică rapid (că nu o să mai aibă cine să o blocheze – veți fi toți la Rahova și Jilava). Așa că gândiți-vă bine ce faceți!”. Da, USR a fost la origine o creație artificială gândită de Florian Coldea. Dar acum? Acum, iată, a fost adoptat de întregul SRI din moment ce abuzuri uriașe comise de membrii acestui partid sau pentru acest partid și împotriva coaliției de guvernare, trec în mod repetat neobservate, nemenționate, neinvestigate, nesancționate. Alegerile europarlamentare din mai 2019 au dovedit cel mai clar, dacă mai era necesar, complicitatea SRI la imensa fraudă electorală produsă. Aici nu mai poate fi vorba de o persoană sau un grup restrâns de persoane din respectiva instituție care a închis ochii la nenumăratele nereguli semnalate. Aici totul aduce a infracțiune instituțională, a acceptare și executare de ordin ilegal. Apoi mai intră în discuție și modul perfect în care s-au așezat astrele pentru ca rezultatele acestor alegeri să respecte întocmai niște previziuni preelectorale, avansate de anonimi din sistem, rezultate care pareau de-a dreptul delirante. Dar, grație softului folosit și doar de cine trebuie controlat, acestea s-au împlinit întocmai: eliminarea ALDE, amputarea incredibilă a PSD, recompensarea ProRomânia și PMP cu trecerea pragului, sistarea oricărei numărători paralele. Ei numesc rezultatul acestor alegeri reformare a clasei politice. Modernizare, progres, triumful statului de drept. Doar că sunt contraziși de chiar omul – miracol al acestei perioade, președintele USR Dan Barna, care, probabil amețit de vertijul sondajelor care-l dau pe cai mari pentru prezidențiale, a declarat nici mai mult nici mai puțin că „magistrații CCR sunt vârful de lance al penalilor din politica românească”. Doamne ferește de așa împuterniciți!!! Țara alunecă, pe zi ce trece, spre dezordine, violență, pierdere a identității naționale, cedare de suveranitate. Prima instituție care ar trebui să descopere aceste derapaje și să tragă semnalul de alarmă este SRI. Din păcate însă SRI nu face asta deoarece este prea ocupat cu jocurile politice. În loc să apere cu dinții poporul și țara, în loc să demanteleze rețeaua sorosistă care a paralizat practic orice exprimare onestă și transparentă a societății civile, în loc să descopere ce resorturi străine și ce interese ostile României se ascund în spatele unor demagogi toxici precum Klaus Iohannis, Dacian Cioloș și Dan Barna, domnul Helvig și ai lui se joacă de-a democrația fără democrație. Ceea ce, în codurile de exprimare eufemistică, s-ar putea traduce prin „fentarea voinței populare”. Dar în codurile juridice, cu formulări mult mai directe și mai lipsite de menajamente, s-ar încadra la „înaltă trădare”. Dacă în această instituție, ce s-a abătut în ultima vreme tot mai mult de la menirea ei constituțională, există și patrioți adevărați, aceștia ar trebui să facă ceva pentru readucerea ei la matcă. Măcar acum, în ceasul al 12-lea. Alfel riscăm să avem parte de o repetare a istoriei exact în una dintre secvențele ei cele mai dureroase pentru români, personalizată prin cel supranumit „Căpitanul”. Oare domnul Barna o avea grad mai mare? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 26 Iulie 2019, ora 06:56
cititi ce vb Nicolae Nae Paun pe faces:
In contextul in care , pe data de 26 luna mai alegerile europarlamentare au fost puternic fraudate de softul de gestionare a voturilor detinut de STS (serviciul de telecomunicatii speciale) si #PNL , acestia si-au redistribuit voturile tuturor cetatenilor amestecate (aleator) intre ei , adica intre PNL , si celelalte partide de opozitie care agreeau actualul presedinte si sistemul paraditor din justitie cu servicii secrete , PSD a ajuns pe locul 3 , iar ALDE chiar a disparut din sfera europarlamentara , cand numai in localitatea din care sunt eu , ALDE a fost votat de 16, 8 % din totalul de cetateni participanti la vot , si ceva asemanator a fost in toate localitatile din Tara , sa fim siguri ca cetatenii si-au acordat votul catre acea formatiune politica de pe urma careia a avut de castigat , iar nu acelei formatiuni politice care a fost impotriva majorarilor de pensii , salarii , si alocatii pentru copii , ori pentru eliminarea taxelor care sunt 102 , nu mai putine , ori pentru reducerea fiscalitatii si speranta de a-se face dreptate in sistemul de justitie , cu alte cuvinte votul cetatenilor participanti la urne a fost fraudat de serviciul secret STS , pentru ca acest serviciu a fost atribuit sa gestioneze softul de gestionare si scanare a cartilor de identitate din sectiile de vot , cred ca va imaginati ca toate aceste partide de opozitie , ne-avand sustinere din partea nici-unui cetatean cu ,,scaun la cap,, , nu mai avea motivarea pentru care sa fie platiti ca mari demnitari , si dregatori in parlamentul Roman , iar serviciul secret STS , i-a salvat de la disparitie de pe scena politica , prin fraudarea voturilor , astfel atunci cand aceste #hiene vor ajunge la putere , vor avea grija de cei care i-au ajutat la vremea lor , adica o mana spala pe alta , si amandoua fata , cu alte cuvinte singurul luptator activ anti-#Sistem_Paraditor , a ramas Liviu Plesoianu , care este dispus a candida si independent daca are sprijinul cetatenilor care vor intradevar dreptate , suveranitate , patriotism , si prosperitate ! Insa , inainte de toate trebuie neaparat eliminate serviciile secrete din gestionarea softului de vot , iar pana la aceasta data , nu am auzit despre vre-o initiativa de acest gen , probabil ca au fost amenintati de aceste servicii , sa nu care-cumva sa incerce ceva , insa daca nu vor fii eliminate din gestionarea votului , serviciile secrete , atunci singura actiune benefica tuturor cetatenilor va fii neprezentarea la urne , pentru ce sa te prezinti la urne , daca votul tau este asimilat altui candidat decat cel agreeat si votat de tine Huh?? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 489 mesaje Membru din: 1/08/2018 |
Postat pe: 26 Iulie 2019, ora 07:28
dintr-o tigva vacuumata nu poate rezulta decat un continuum de copy/paste.
du-te buey la ceea ce te pricepi cel mai bine: milogeala, ciordeala sau cerseala... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 Iulie 2019, ora 11:38
Sa nu credeti ca nu a avut si admiratori 'curajoasa' exclusa Camelia Bogdan... aia dezavuata pana si de "Preacinstitul Petrov" (f.tarziu!, insa)...
https://www.comisarul.ro/articol/evacuarea-antenei-3-jigodismul-... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Iulie 2019, ora 11:40
Ionut Cristache 8 ore
Bun, acum ca s-a calmat toata lumea, ca Dragnea e unde e, ca Dancila candideaza, ca Tariceanu candideaza si mai ales ca Iohannis candideaza e voie sa intrebm una-alta!? De pilda, cand are Iohannis de gand sa dea banii inapoi, aia multi, peste 300.000 de euro incasati ilegal, de pe urma unei case dobandita frauduloas, prin fals in acte comise de catre sotie, asa cum a statuat o instanta definitiv si irevocabil in tara asta?! Casa care a produs celelalte case din portofoliul imobiliar al fam. Iohannis dupa cum singur marturisea intr-un interviu”s-a dovedit a fi o investitie foarte profitabila”?! Soții Iohannis au pierdut casa din centrul Sibiului 22.02.2017 https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/decizie-in-dosa... Klaus Iohannis a pierdut definitiv casa din centrul Sibiului, care îi aducea cele mai mari venituri. Curtea de Apel Pitești s-a pronunțat miercuri asupra contestației în anulare depuse de avocații președintelui, după ce, anul trecut, soții Iohannis şi-au pierdut calitatea de proprietari. ACTUALIZARE 18.10. Preşedintele Klaus Iohannis transmite prin purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale că respectă deciziile instanţelor de judecată şi s-a conformat deciziei instanţei privind casa din cenrtul Sibiului, încă din noiembrie 2015. Curtea de Apel Pitești a decis definitiv astăzi ca soții Iohannis să-și piardă calitatea de proprietari ai casei din centrul Sibiului. Ei nu mai erau proprietari ai acestei case din luna aprilie a anului trecut, după ce au fost radiați din cartea funciară, la solicitarea Administrației Finanțelor Publice. Anterior, familia Iohannis a pierdut în instanță dreptul de proprietate asupra acestei părți din casă, printr-o sentință definitivă a Curții de Apel Brașov. Casa a fost naționalizată, apoi cumpărată de foștii chiriași, cărora le-au fost anulate contractele, în urma unei cereri de retrocedare a unui presupus moștenitor. De la acest moștenitor a cumpărat familia Iohannis jumătate din casa. Instanța a decis că actele de moștenitor ale fostului proprietar nu sunt valide, iar, după 16 ani de procese, casa a revenit în posesia statului. Sentința a fost atacată de soții Iohannis, iar magistrații Curții de Apel Pitești sunt așteptați să dea astăzi o soluție - fie Klaus Iohannis își reia drepturile de proprietar, fie pierde casa definitiv. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Iulie 2019, ora 11:42
Alarma! 2019-07-23 · 19:17:19 | Autor: Nicholas Cezar
https://www.national.ro/news/s-a-decis-soarta-romaniei-schengen-... S-a decis soarta României: Schengen la schimb cu imigranți! Jumătate dintre statele membre UE și-au dat acordul pentru noul „mecanism de solidaritate” propus de Germania și Franța, care vizeză alocarea migranților pe întreg teritoriul Uniunii. Așa, și ce legătură are cu România? Păi, are, că ne-am băgat în seamă și-n povestea asta, dar ițele sunt puțin mai încâlcite, în cazul nostru. Și dacă nu semna acest pact, România tot urma să-și deschisă granițele pentru hoardele care au invadat Europa, este parte a cadoului – intrarea în spațiul Schengen – primit. Se deschid porțile Schengenului, dar și granițele României Un adevărat tsunami infracțional a lovit „Bătrânul continent” de când politica franco-germană guvernează. Primiți cu brațele deschise, imigranții arabi au pus stăpânire pe multe orașe, terorizează populația locală și timorează forțele de ordine. Pentru că nu mai pot face față pericolului, Germania și Franța caută să-i împingă pe cotropitori spre marginea Europei, numai că dincoace de Viena statele centrale și estice nu prea sunt dispuse să accepte asemenea oaspeți. Negocierile sunt intense și cine are curaj rezistă. România este pe punctul de a face o afacere bună, în ochii decidenților politici. Intrarea în Schengen, mai aproape ca oricând, vine ca un măr otrăvit pentru noi – Occidentul nu mai vrea să-și vadă orașele incendiate de arabi radicali și oferă Bucureștiului cheia intrării în acest spațiu deschis. Da, se deschid porțile Schengenului, dar și granițele României, prin care vor putea fi transferate mai ușor cote însemnate de migranți proveniți din Siria, Irak, Libia etc. „Concluzia întâlnirii de dimineață este că, în principiu, 14 state membre și-au exprimat acordul față de documentul franco-german, care privește «mecanismul de solidaritate»”, a declarat Emmanuel Macron la finalul întâlnirii de ieri a miniștrilor de externe din UE. Încă o dată, voința Vestului s-a impus în chestiunea primirii imigranților musulmani. Rămâne de văzut doar ce cotă îi va reveni României. Probabil una destul de mare, raportată la servilismul arătat stăpânilor „bruxellezi”. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Iulie 2019, ora 11:54
https://razboiulinformational.ro/site/2019/07/gelu-gheorghiu-a-p...
Miercuri, 24 iulie 2019 A murit Gelu Gheorghiu, deţinutul de la Piteşti care l-a înfruntat pe Ţurcanul Gelu Gheorghe A plecat la Domnul fostul deţinut politic Gheorghe „Gelu” Gheorghiu supravieţuitor al „Experimentului Piteşti” Gheorghe „Gelu” Gheorghiu, supraviețuitor al Experimentului Pitești, a trecut la cele veșnice pe 22 iulie, duminică dimineaţa. Gelu Gheorghiu s-a născut pe 29 iunie 1922 la Galați, a fost arestat în iulie 1948, atunci când acesta era student în anul V la Politehnica din Capitală. Motivul arestării a fost că acesta trecuse prin „frăţiile de cruce” ale mişcării legionare. A trecut prin numeroase închisori Jilava, Piteşti, Aiud, Gherla şi a fost eliberat abia în 1964. La Piteşti studenţi naţionalişti erau puşi să îşi bată prietenii apropiaţi să îşi denigreze părinţii şi rudele apropiate. Dumitru Bordeianu care a depus mărturie mai târziu a primit indicaţii să îl bată pe Gelu Gheorghiu. Acesta a mimat bătaia în aşa fel încât Gelu Gheorghiu să nu sufere. Torţionarul Turcanu a observat şi i-a pus pe cei doi să se lovească între ei în faţa sa. Gelu Gheorghiu l-a înfruntat pe Eugen Țurcanu, afirmând că el nu a lovit niciodată pe nimeni și ca nimeni are dreptul să îl judece pentru această alegere. Inchisoarea Pitesti Mărturia lui Dumitru Bordeianu despre curajul lui Gelu Gheorghiu Când Turcanu s-a uitat la el şi a văzut că nu era rănit ca ceilalţi, l-a întrebat cine s-a ocupat de el. La auzul numelui meu, pronunţat de Gelu, Turcanu mi-a întins un ciomag şi mi-a ordonat: „Deci tu, banditele, ţi-ai gâdilat camaradul. Ia să te văd acum, cum îl mângâi cu ciomagul pe banditul pe care l-ai menajat”. Am luat ciomagul în mâna şi, cu un curaj care nu era al meu, venind parcă din altă lume, l-am înfruntat pe Turcanu, spunându-i că nu pot să bat, pentru că mi-e milă. Turcanu mi-a luat ciomagul din mâini, l-a întins lui Gheorghiu şi i-a ordonat să mă bată. Gheorghiu, om bun din fire, care nu cred să fi făcut vreun rău cuiva, i-a răspuns lui Turcanu cu un curaj care a cutremurat camera întreaga: „Eu sunt împotriva violenţei, nu am lovit pe nimeni în viaţa mea şi nici nu voi lovi, şi nimeni nu mă poate judeca fiindcă nu vreau să-mi lovesc semenul”. Gelu trăieşte încă şi poate mărturisi că toate acestea sunt adevărate. El terminase anul V la Politehnica din Bucureşti. Era originar din Constantă şi, rămas orfan de mama, fusese crescut de tatăl său. A fost una din figurile cele mai luminoase şi mai pline de bunătate, cu toate cumplitele degradări şi torturi prin care a trecut. În cele mai îngrozitoare torturi, faţa lui radia bunătate şi milă, privindu-şi camarazii chinuiţi. În faţa acestei situaţii, eram convins că Turcanu, care mai văzuse pe mulţi refuzând să-şi tortureze camarazii şi colegii, unii plătind cu viaţa, alţii cu schilodirea, nu va rămâne cu braţele încrucişate. Şi într-adevăr, Turcanu a început să-l lovească pe Gelu pe unde apucă, de parcă dădea într-un sac de nuci, până când, aruncând ciomagul, l-a desfigurat cu pumnii. Când s-a oprit, Gelu nu mai mişca. Le-a ordonat apoi lui Magirescu şi Pavaloaia să-l arunce pe prici lângă Reus”. Dumitru Bordeianu – MĂRTURISIRI DIN MLAŞTINA DISPERĂRII Ca o lacrima de sange / A cazut o stea, Gelu Gheorghiu a plecat cu fruntea senină nu, şi-a lovit semeni nici măcar în cele mai grele condiţii posibile. Experimentul Piteşti a eşuat, ca şi în cazul experimentelor ulterioare precum „stanford prison experiment” sau „milgram experiment” s-a constata că natura umană nu poate fi schimbată definitiv în rău. Subiecţi unor astfel de experimente şi-au revenit după ce constrângerea iniţială a fost înlăturată, iar statistic întotdeauna au existat cazuri de persoane care au refuzat orice compromis. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Iulie 2019, ora 11:56
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Iulie 2019, ora 11:58
Am văzut pe Facebook postată următorarea listă:
CARE SUNT SLUGILE NOII ORDINI MONDIALE ÎN ROMÂNIA - MUGUR ISĂRESCU, preşedintele BNR. - partidele neomarxiste USR şi PLUS, create de CIA şi Fundaţia Soroş. - preşedintele în exerciţiu KLAUS IOHANNIS. - masa de manevră #REZIST finanţată de ONG-uri străine. - Monica Macovei, preşedinta Fundaţiei Soroş pe UE. - fostul preşedinte Traian Băsescu. - viitorul procuror şef UE, LAURA CODRUŢA KOVESI. - viitorul şef DNA, CRISTI DĂNILEŢ. - postul DIGI24 TV finanţat de George Soroş. - Rareş Bogdan cu emisiunea Jocuri de Putere de la postul REALITATEA TV, emisiune finaţată de CIA. - CRISTIAN DIACONESCU, agent CIA. - ROBERT TURCESCU, agent CIA. - parţial PNL. - EUGEN TOMAC şi PMP, agent CIA. - VICTOR PONTA cu partidul său, finanţat de Fundaţia George Soroş. - CORINA CREŢU, marioneta lui George Soroş în Comisia UE. - SIEGFRIED MUREŞAN, marioneta lui George Soroş în PE. - CRISTI PREDA, marioneta lui George Soroş în PE. - MIHAIL NEAMŢU, “student” la Fundaţia Soroş. (Ce spuneți, o completăm?) Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Iulie 2019, ora 12:00
" Sefa ICCJ Cristina Tarcea a dat semnalul, iar magistratii activisti s-au pus pe treaba. Asociatia Formului Judecatorilor, condusa de judecatorul Dragos Calin de la Curtea de Apel Bucuresti, a iesit deja public pentru a contesta procedura de numire a judecatoarei Corina Corbu la conducerea Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Interesant este ca cea care il invata pe Dragos Calin cum sa procedeze pentru a o sabota pe Corina Corbu este nimeni alta decat vestita judecatoare Camelia Bogdan (foto), data afara de doua ori din magistratura de CSM. Cea care dupa executiile pe care le-a pus in practica a ajuns sa se faca remarcata doar prin actiunile ridicole prin care cere fara incetare apararea reputatiei profesionale sau a independentei sistemului. Cu alte cuvinte, in cazul rebeliunii impotriva Corinei Corbu, putem spune ca sefa ICCJ Cristina Tarcea este tartorul, Camelia Bogdan creierul, iar magistratii activisti pionii. F important: presa intermnationala si...daca om mai avea societatea civila...am participat miercuri la o debatere si am aflat ca in Mexic s-a blocat procedura de desemnare a judecatorilor supremi...v-as putea da cu drag numele avocatului, s-a oferit sa ne ajute. Daca mai vin idei, revin...in esenta, e mai simpla decat contestarea procedurii de numire a lui Neti si a concursului de numire la ICCJ. Felicitari inca o data, esti un adevarat LIDER al generatiei noastre, sper sa se mobilizeze insa si ICCJ, e de manual ca asa incepe acaparea Justitiei: prin numiri in functii-cheie... Toate cele bune, Camelia Bogdan” " Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Iulie 2019, ora 12:02
De la: Fl_Orion999, la data 2019-07-26 12:00:32 Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 26 Iulie 2019, ora 12:04
De la: Fl_Orion999, la data 2019-07-26 12:02:17De la: Fl_Orion999, la data 2019-07-26 12:00:32 Raporteaza abuz de limbaj
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 26 Iulie 2019, ora 16:00
valeu, mamaaaaaa
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Iulie 2019, ora 22:36
De la: _H44K_, la data 2019-07-26 07:28:38dintr-o tigva vacuumata nu poate rezulta decat un continuum de copy/paste. Ia cu murături în continuare, să nu ți se aplece Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Iulie 2019, ora 22:38
https://www.cotidianul.ro/sandra-budis-pralong-salvatoarea-secur...: Sandra Budiş-Pralong, salvatoarea securiştilor în decembrie 1989.
Eugen Mihăescu, fost consilier prezidenţial, senator şi ambasador al României la UNESCO (după 1989), celebru prin desenele sale din marile gazete internaţionale cum sunt “The New York Times”, “Time”, “Le Monde” etc., în volumul său de memorii, “Între linii”: Eu am profitat ca să o întreb pe Sandra ce-i cu cele două individe nesuferite. – Mă voi duce cu ele, cât de curând, în România, mi-a răspuns ea. Am aflat că la Timişoara securiştii sunt vânaţi sau reţinuţi, torturaţi şi batjocoriţi. Trebuie să vegheze totuşi cineva ca drepturile lor să fie respectate şi să organizăm ieşirea lor din ţară către Scandinavia.” Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Iulie 2019, ora 22:46
,ACESTI IDIOTI CARE CONDUC ROMANIA...
IDIÓT, -OÁTĂ, idioți, -oate, adj., s. m. și f. 1. Adj., s. m. și f. (Persoană) care suferă de idioție; tâmpit, cretin, imbecil. 2. Adj. (Despre manifestări ale oamenilor) Care manifestă, care denotă nerozie, stupiditate etc. [Pr.: -di-ot] – Din fr. idiot. Din pacate pentru ea, in Romania idiotenia nu lipseste, iar idioti avem destui. Atàta timp càt idiotii isi etaleaza idiotenia in "patratica" lor particulara, lucrurile ar fi cum ar fi. Rau este atunci cànd idiotii ajung sa ne conduca, sa decida in numele nostru si, uneori, sa ne decida chiar soarta... Dar, din pacate, si mai rau este atunci cànd prea multi cetateni romani sustin public si neconditionat acesti idioti ajunsi in functii de decizie doar pentru ca ei, cetatenii, inteleg sa ia atitudine doar in functie de propriile lor simpatii politice, fara a-i privi pe idiotii conducatori cu acei necesari ochi critici. Fara sa vada cetatenii ca, procedànd asa, la vot, de exemplu, isi promoveaza propria idiotenie si decid in functie de aceasta. In opinia mea, azi, doi dintre cei mai idioti conducatori pe care i-a avut sau ii are Romania ocupa primele doua functii in administratia tarii. Si ma refer la Presedintele Romaniei si la Primul-Ministru. Va mai amintiti? Daca ati uitat, va reamintesc... "A FOST NEVOIE SA MOARA OAMENI CA ACEASTA DEMISIE SA SE PRODUCA..." Aceasta a fost una dintre cele mai neroade declaratii politice pe care le-am auzit. Spre rusinea mea, ea a venit de la nerodul care ma reprezinta din cea mai inalta functie a statului. Atunci, la cald, K. W. Iohannis a acuzat guvernul ca fiind responsabil de tragedie. Dupa exact un an de la tragedie, acelasi K. W. Iohannis ne vorbea oficial si public despre slujbe de comemorare, despre neuitarea celor care au murit atunci sau au avut de suferit, despre compasiune si nevoia de consiliere ori empatie... Si, deloc lipsit de importanta, idiotul nostru presedinte isi schimba radical si public parerea despre tragedie, considerànd-o nu o vina a guvernului ci "UN TERIBIL ACCIDENT". Nimic nu ne-a spus "presedintele nostru", in cei aproape patru ani trecuti de la tragedie, despre aflarea si tragerea la raspundere a vinovatilor, ori despre ce anume a facut domnia sa, concret, pentru ca cei responsabili sa plateasca... Asadar, au trecut aproape patru ani de la infioratoarea tragedie si nimeni inca nu a fost gasit vinovat... Pentru un presedinte care si-a facut un titlu de glorie, in alegeri, din lozinca "ROMANIA LUCRULUI BINE FACUT", gestionarea situatiei post-tragedia de la "COLECTIV" nu poate fi decàt unul dintre "succesurile" de seama ale mandatului. La fel, sunt deja celebre declaratiile publice ale lui Iohannis in legatura cu (prea) numeroasele abuzuri produse in sistemul judiciar din Romania. "NU STIU, NU AM VAZUT, NU MA INTERESEAZA..." "NISTE PENALI ATACA JUSTITIA..." "SUNT MULTUMIT DE MODUL CUM ACTIONEAZA D:N:A...." Declaratii publice venite, in opinia mea, de la primul penal al tarii... Declaratii publice venite de la cel care a fost ales si este platit sa stie, sa vada, sa il intereseze si SA FACA TOT CEEA CE POATE SI TREBUIE... Pentru ca si-a facut un titlu de glorie si din din sustinerea statului de drept, sustinere limitata, din pacate, doar la protectia acordata anumitor structuri ale "statului de drept", structuri care, in ultimul timp si din-ce-in-ce mai des, gafeaza in serie si extrem de grav in exercitarea atributiilor de serviciu. "Serviciu" care se numara printre cel mai bine platite dintre serviciile exercitate la noi... Din nou si din pacate, azi, tot in urma unui eveniment tragic, presedintele tuturor romanilor declara public ca "[...] este profund îndurerat de tragedia petrecută la Caracal și este revoltat de faptul că, din cauza unor disfuncționalități, autoritățile responsabile nu au reușit să [...]" si cere anchete... Desigur, anchetele sunt necesare si ar trebui sa aiba efecte... Doar ca "disfunctionalitatile" despre care ne vorbeste presedintele nostru se manifesta in sectoarele care privesc exercitarea si aplicarea justitiei in Romania. Sectoare despre care, pàna azi, presedintele nostru spunea ca "nu stie, n-a vazut, nu-l intereseaza..." Oare, faptul ca presedintele nostru (idiotul de serviciu de la palatul Cotroceni, in opinia mea) s-a facut ca nu vede, nu stie si nu-l intereseaza ceea ce era de vazut, de stiut si de interes in zona exercitarii si aplicarii justitiei, nu cumva a dus la (si a cautionat) gravele si tragicele erori constatate azi in sistem? Oare faptul ca mult-iubitul si stimatul (unora) K. W. Iohannis a declarat oficial si public, citez: " Nu suntem pregătiţi pentru preluarea preşedinţiei Consiliului UE...", iar apoi, dupa succesul relativ inregistrat de Romania la Presedintia rotativa a Consiliului European, a declarat ca: "Rezultatele pe care LE-AM obținut sunt foarte bune", reprezinta altceva decàt o idiotenie mare càt Romania? Spun asta pentru ca doar idiotii aflati in functii publice isi pot insusi merite pentru realizari nationale la care nu au avut niciun aport... Despre V. V. Dancila, Prim-Ministrul al Romanie de azi, ce sa spun?!?! Pàna sa ajunga in actuala functie publica, sub 5% dintre cetatenii Romaniei auzisera de ea. Dupa acceptarea functiei, (functie in care a fost impusa de catre idiotul de serviciu din fruntea PSD de la acea vreme), intr-un rastimp extrem de scurt, V. V. Dancila si-a càstigat un binemeritat titlu de "IDIOATA NATIEI". Chiar daca se presupune ca a gestionat corect Presedintia Consiliului European si a avut càteva iesiri publice in care a sustinut destul de bine cauza Romaniei in fata Europei (capitol la care K. W. Iohannis, cel mai autorizat reprezentant al statului roman, inregistreaza alte mari "succesuri", preocuparea de capatài a actualului presedinte pàrànd a fi doar ca sefia viitorului Parchet European sa fie detinuta de catre L.C. Kovesi, "prietenii stiu de ce"...). Azi (insa doar dupa arestarea lui Dragnea) , Dancila striga din bojogi ca altii erau si sunt vinovati pentru numeroasele sale gafe, care au consacrat-o, "for ever", ca fiind cea mai idioata persoana ajunsa in functia de prim-ministru al Romaniei. Azi, in situatii dureroase si tragice (vezi cazul adoptiei Sorinei si crimele de la Caracal), Dancila mai ca nu se da cu curu' de pamànt atunci cànd isi manifesta ingrijorarea, preocuparea si afectarea proprie, cerànd demisii otova, cam facànd abstractie de faptul ca cea mai mare parte a "factorilor de raspundere" din cele doua cazuri sunt proprii subordonati, iar responsabilitatea ii apartine si ei... Mai mult, Dancila, azi, dupa ce a executat fara sa cràcneasca tot ce ii cerea Dragnea, vine si spune, dàndu-si "cu stàngu-n-dreptu", citez: "Am dovezi despre relația mea cu Dragnea, dar credeți că e bine să ies public? Nu, pentru că nu am să vorbesc de rău un fost președinte. Am fost izolată șase luni în guvern. Nu am avut voie să fac nimic. Nu mă acuzați că că am fost apropiată de Dragnea, pentru că nu eu am luat deciziile în partid. Eu eram izolată și aveam interzis să vorbesc cu colegii. Se plăteau bani de la partid ca să mă atace la tv." Idioata! Càt era Dragnea sef, ea era doar o biata victima ce nu merita atinsa nici cu o floare... Altii erau aia raii... Azi, fara nicio jena, Dancila poate musca decisiv si adànc din poponetul puscariasului... Si nu cred sa-i miroasa gura ori sa-i dauneze la digestie... Acu', daca Dragnea nu mai e, Dancila isi poate etala in voie idiotenia, mai ales ca nu mai are pe cine dea vina... Azi, aceste triste parsonaje, amàndoua, vor sa ocupe prima magistratura in statul roman: Iohannis pentru a doua oara, Dancila pentru prima data; drept pentru care amàndoi candideaza... Dar nu faptul ca Iohannis mai vrea prin Miami, ori prin Tenerife, ori pe terenul de golf pe cheltuiala romanilor este cel mai idiot lucru in ceea ce il priveste... Nici faptul ca Dancila, aceasta persoana care ocupa cu brio primul loc in ràndul persoanelor cel mai idioate care au ocupat functia de prim-ministru in Romania, doreste sa-si duca idiotenia la un alt nivel, superior... Cel mai idiot lucru, in aceasta poveste si ceea ce ii priveste pe cei doi, dar si pe noi, este faptul ca, amàndoi, au fost, "la baza", profesori... Va dati seama càte generatii de idioti au "educat" astia doi?!?! Daca nu credeti, ii gasiti deschizàndu-va cont pe ... Presupunànd ca nu aveti, deja, unul... Dar, cu cont pe sau nu, nu trebuie sa disperam... La càta idiotenie exista prin Romania si p'acilea, avem, totusi, optiuni... Pentru ca ne paste un nou rànd de alegeri, propun sa nu-i votam pe niciunul dintre cei doi si ne intoarcem la posibili dictatori... Noi, romanii, suntem capabili de asa ceva, iar ei, posibilii dictatori, ne promit ca aresteaza coruptii pe capete. Prin ordonanta de urgenta... "Quo Vadis, Domine?" Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Iulie 2019, ora 22:51
Dormiti bine ro? Contrar poruncii Imnului Nat, dormiti, dormiti, dormiti adormitilor!
Nicolae Nae Puiu a distribuit o postare. Administrator · 30 minute https://www.facebook.com/photo.php?fbid=893439471010544&set=a.13... Domnul Locotenent-Colonel (r) Daniel Dragomir , stie foarte bine cum este situatia in acest serviciu special #STS , el personal a fost acuzat pe nedrept de mafia #Statului_paralel intr-un dosar prefabricat de sistemul #SRI_DNA , cred ca a-ti auzit de falsul dosar #Black_Cube pentru care a fost arestat 6 luni de zile , si sigur ca stie ceea ce merita acest sistem de mafie , care pentru a intercepta si fila 6 milioane de cetateni nevinovati , doar pentru a-si justifica cheltuirea banilor publici care nu sunt putini , daca pentru fiecare interceptat , si filat , se incasau 3 mii de euro la fiecare 24 de ore , insa dupa desecretizarea protocoalelor de cooperare secreta dintre serviciile secrete si institutiile din justitie , aceste cheltuieli nu au mai fost posibile , iar acum se razbuna pe copii nostrii , ori pe noi ucigand copii nostri ! Domnilor Guvernanti , daca vrem dreptate , justitie independenta , si suveranitate , destructurati aceste servicii secrete , si reformatile cu oameni competenti . Daniel Dragomir Urmăreşte, 1 oră https://www.facebook.com/photo.php?fbid=893439471010544&set=a.13... Mizerabililor Ca sa fie clar. Sa nu mai minta toti soldatii din media ai lui Coldea si Dumbrava. - Fetita a sunat la 112 la orele 11, - Directia Operatiuni Speciale (Dos) de la Interne a identificat exact locatia la ora 19. Fara STS. Fara miliardele de euro ale STS. Politisti adevarati! - Procurorul s-a scarpinat in nas pana la ora 03 cand a luat mandatul. - Politistii s-au rugat in genunchi de procuror sa intre cat mai repede, dar acest procuror rezistent le-a interzis sa intre pana la ora 06. Asta e adevarul! Mizeria aia umana de procuror mai este liber acum? PS: Fetita asta a fost singurul om logic și inteligent din toată oroarea asta. Fata asta nu si-a sunat părinții, cum ar face un copil de 15 ani. Ci instituțiile statului. Care trebuiau sa o protejeze. A avut încredere. Mizerabililor! Daca as avea putere in statul asta, stiu bine ce v-as face si ce meritati. Pe lege. Legal. Fara protocoale si fara abuzuri! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Iulie 2019, ora 22:52
Sandra Pralong, https://www.presidency.ro/ro/administratia-prezidentiala/consili...
Consilier de Stat - Departamentul pentru Relația cu Românii din afara Granițelor Sandra-Marylin-Andreea Pralong (n. 1958) are titlul de doctor în Științe Politice, obținut cu distincție la Paris (2008) și a absolvit trei programe de master în marketing (Elveția, HEC Lausanne, 1981), relații internaționale & diplomație (SUA, The Fletcher School of Law and Diplomacy, Tufts University, Boston, 1985) și filosofie politică (SUA, Columbia University, New York, 1997). Sandra Pralong s-a întors în România în 1990 de la New York, unde era director de promovare (comunicare B2B) al săptămânalului internațional Newsweek. La București, a pus bazele Fundației pentru o Societate Deschisă, pe care a condus-o la începutul anilor '90. A fost consiliera Președintelui Emil Constantinescu (1998-2000) și înalt funcționar ONU (2002-2006). Din 2007, prin Fundația SynergEtica, îndeamnă tinerii români să experimenteze « bucuria eticii » și să înțeleagă că prosperitatea nu poate fi durabilă dacă nu este și etică. În 2008, Comisia Europeană a numit-o Ambasador al Bunăvoinței pentru Anul Internațional al Dialogului Intercultural. Este activă în societatea civilă, autor, profesor, fondatoarea Fundației SynergEtica, consultant, trainer și coach. Este cunoscută în diaspora datorită publicării, între altele, a volumelor De ce m-am întors în România (Polirom, 2010) și Mai români decât românii? De ce se îndrăgostesc străinii de România (Polirom, 2013), care pledează pentru redescoperirea dragostei de țară. A fost activă în diaspora încă din adolescență, semnând, în 1975, „Memorandumul de la Holloway”, prin care românii din exil cereau respectarea Drepturilor Omului în România. Sandra Pralong a mai publicat The Open Society after 50 Years—the Continuing Relevance of Karl Popper (Routledge, 1997) și Cum Schimbăm Mentalitatea ? 25 de ani in România (Polirom, 2014), precum și numeroase eseuri și articole științifice în țară și, mai ales, în străinătate. A câștigat premii internaționale în comunicare și publicitate, dar și în poezie, a fost inclusă în « Who’s Who in the World » și « Who’s Who of American Women », și a fost decorată de statul român, de Casa Regală a României și de Commonwealth-ul statului Massachusetts în SUA. Sandra Pralong a fost numită Consilier de Stat la data de 27 august 2015 Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Iulie 2019, ora 22:55
Pensionarul special Ilie Sârbu a încasat 34.000 lei/ lună de la stat
DE Mircea Marian | Actualizat: 28.06.2019 - 12:31 O familie fericită: fostul europarlamentar PSD Daciana Sârbu, fostul premier Victor Ponta și pensionarul Ilie Sârbu În conducerea Curții de Conturi se află nu mai puțin de trei foști parlamentari care, pe lângă salariul de la instituția pe care o conduc, mai încasează și pensii speciale consistente: Ilie Sârbu, Petru Lakatos și Vasile Gherasim Tatăl-socru al fostului premier Victor Ponta, Ilie Sârbu, a beneficiat, în 2018, de un salariu de 267.879 de lei de la Curtea de Conturi. La acest venit se adaugă pensia bazată pe contributivitate, de 43.140 de lei și pensia de parlamentar, care i-a adus 100.776 de lei. În total, el a încasat în 2018 nu mai puțin de 410.000 lei, adică aproximativ 34.000 de lei pe lună. Într-o situație asemănătoare este și fostul parlamentar UDMR, Petru Lakatos: 279.993 de lei de la Curtea de Conturi, 54.000 de lei pensia bazată pe contributivitate și 63.456 de lei pensia de la Parlament. În totatl peste 396.000 de lei încasați de la stat în 2018. Vasile Gherasim, fost primar PSD al sectorului 1, a încasat, în 2018, de la Curtea de Conturi 312.000 de lei, are o pensie de 37.200 de lei și mai primește și imndemnizația de fost deputat, de 38.000 de lei. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Iulie 2019, ora 22:59
Si o parerere pertinenta, care tine cont de evidenta si cronologia faptelor.
www.facebook.com/photo.php?fbid=10157666281279235&set=pcb.101576... Albert Toma 32 minute ȘI DACĂ PROCURORUL NU ESTE PROST CUM PARE? Și dacă procurorul Cristian Ovidiu Popescu nu este atât de imbecil pe cât îl credem noi? Dacă este doar un criminal, complicele criminalului sau traficantului de carne vie, ce-o fi ăla? Este extrem de ciudată insistența lui de a bloca accesul polițiștilor atâta vreme, oferindu-i acestuia un timp prețios. Caracatița mafiotă a traficului de persoane este imensă, tentaculele ei se întind până în vârful statului. Să nu uităm cum și-a făcut banii pentru primele case un profesoraș îngăimat din Sâghii, că doar nu crede cineva că a câștigat nătângu vreodată vreun leu din meditații. Această ipoteză a complicității a fost emisă chiar de unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu și împărtășită și de Sorina Matei în direct la B1 TV. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Iulie 2019, ora 23:03
anonimus.ro/2019/07/tara-de-nebuni/?fbclid=IwAR2mChcftjPtxjdYbtP...
Țară de nebuni… Jalnic spectacol al absurdului să plângi sincer, să pui lumânări, să blestemi și să condamni vehement, să dai sentințe asupra morții unor oameni pentru care nu există încă nicio probă a decesului. Infernală manifestare a puterii derapajului și nebuniei colective pe care le pot produce mass-media lăsând emoțiile să se transforme în certitudinile unei întregi nații, înaintea rațiunii, doar pentru că, ca de obicei, acolo duce valul speculațiilor și a informațiilor „din surse”, care să poziționeze aceste televiziuni una înaintea celeilalte într-o altă bătălie devoratoare pe subiectul zilei. Jalnic și absurd! Să emiți pretinse ”judecăți” de valoare universală și să constanți ”inteligent” imense conspirații pe baza unor lucruri pentru care nu există încă nicio evidență. Jenantă întreaga desfășurare de tirade explicative și speculative care au acaparat totul înaintea singurei voci a rațiunii, la care au dreptul, înainte de toate, specialiștii, criminaliștii, justiția care… l-a reținut pe SUSPECT „pentru viol și sechestrare de persoane”. Deci, nu și pentru crimă …SUSPECT! Și atunci, a cui moarte o plângeți?! A cărnii din frigider, despre care s-a PRESUPUS că e de om? A oaselor din grădină, despre care s-a PRESUPUS că ar fi de oameni? A bijuteriilor găsite în curtea unui om, PRESUSUSE a fi a victimelor? A cadavrului carbonizat care nu există? Deocamdată nu se știe nimic exact, deocamdată nu s-a stabilit nimic și… da, deocamdată sunteți doar actorii unei nebunii colective! În care vă integrați mai rău sau mai bine în discuțiile voastre și pe rețelele sociale, după talentul fiecăruia… Pentru că există două adolescente dispărute și trei telefoane date la 112 din Caracal de una dintre ele. Și atât. Restul e …nebunie. E o nebunie colectivă care, dacă nu ar putea fi legată de dispariția și prezumtiva, PREZUMTIVA moarte a două tinere, oricum dramatice și tragice, tot nu ar reuși să fie comică. Pentru că sunteți nebuni de legat! Da, sunteți nebuni de legat! De ce? Pentru că nu mai aveți discernământ, dacă l-ați avut vreodată, iar faptele nu vă mai spun nimic. Pentru că mintea voastră nu mai operează cu datele concrete ale realității (Nu mai puteți observa că criminaliștii s-au dus spre iazul din apropiere tocmai pentru că nu au găsit nicio probă a crimelor în locuință și împrejurimi, spre exemplu). Pentru că vă scandalizați și vă înfiorați cu fiecare gogoriță și minciună a televiziunilor, dar nu mai puteți observa când acestea plesnesc ca niște baloane de săpun. Pentru că nu v-ați mai învățat minte să nu mai credeți nimic din ceea ce reporterul sau promteristul începe a recita cu „s-ar părea” sau „se spune că” (bijuterii, oase, carnea din frigider, hainele victimelor). Pentru că nu mai aveți nicio rigoare în a vă găsi „călare” pe eveniment și situație, în ton cu „opinia publică”, care opinie publică zilele astea chiar nu mai permite altceva, pentru a vă pronunța „aiurea în tranvai”, dar cât mai distinct și „filosofic”. Pentru că trebuie să fiți doar „pe val” odată cu manipulatorii voștri de ocazie și toți cel puțin asemănători cu „editorialiștii” și „comentatorii”, „maeștii” neamului, dacă nu și mai și… Pentru că v-ați pierdut echilibrul. Pentru că nu mai aveți răbdare și nici atenție în a găsi subiectele cele mai potrivite, ocaziile cele mai bune spre a vă devora unii pe alții, „opoziția” pe „putere”, „rezist” pe „criminali”, „publicul” pe „instituții” șamd. Sunteți nebuni de legat! Cu cât judecățile voastre se înalță mai sus deasupra acestui caz, deci asupra unei situații care NU EXISTĂ ÎN REALITATE (pentru că, apropo, fetele nu au fost găsite în casa suspectului, nu au fost găsite moarte și nici nu există dovezi ale morții!!!), cu atât sunteți mai nebuni, mai descreierați. Iar de abia asta e singura evidență în toată această poveste! Și aceea că în România devine tot mai greu să rămâi întreg la minte… Și poate că v-a da Dumnezeu ca fetele să fie găsite vii și ferească Dumnezeu ca ele să fie găsite moarte, dar, în orice caz, spectacolul național al nebuniei colective este în prezent de-a dreptul cutremurător și mai mult decât îngrijorător. Ce nu reușea propaganda comunistă în strădania sa continuă, a focusa atenția tuturor asupra unor teme, mai ales emoționale, astăzi a devenit floare la ureche pentru dezlănțuitele media și social-media. Nu poți, nu ai voie să nu trăiești deformat cazul celor două fete de la Caracal, dar, mai ales și mai grav, nu ai voie să știi doar esențialul, adică ceea ce trebuie și atât. Nu, trebuie să trăiești în emoție și să percepi distorsionat, odată cu informațiile false sau trunchiate furnizate, să-ți lași rațiunea în urmă și să te dedai nebuniei alături de toată lumea, să fii parte a spectacolului burlesc al unei nații, care trăiește într-o abundență de fantasmagorii și își pierde cu cea mai mare ușurință busola… Iar pentru cei care mărșăluiesc acum și se expun cu flori și lumânări pentru fetele care nu au fost declarate decedate de nimeni… Ce vă veți face dacă ele vor fi găsite vii curând? Există ceva mai penibil decât să fi jelit o ființă vie, în necunoștință de cauză, din prostie?! Dar nu e nimic, vă veți reveni ușor și vă veți reintegra perfect! Doar în România penibilul a devenit demult un mod de viață, există de la vârful statului, unde găsim doi oameni care practică aflarea în treabă, în parlamentul plini de afoni și trișori, la vârful instituțiilor căptușite de gloabe politice incompetente, printre funcționarii de pile pentru care „treaba merge oricum” dintotdeauna… Așa că e firesc ca în această țară în care s-a murit literalmente de extenuare pentru Elodia, o poveste din care nimeni nu a înțeles nimic, toată lumea să spună orice și să creadă orice și oricine să creadă sau să nu creadă ceea ce spune sau crede oricare altul. Asta dacă servește unicului scop comun: a arăta cât e de rău în țara asta… E rău, într-adevăr, rațiunea e moartă și înmormântată, domnește nebunia! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Iulie 2019, ora 23:05
Dana Girbovan www.facebook.com/groups/1728273234065209/?multi_permalinks=28361... 51 minute Este trista si foarte cinica folosirea cazului de la Caracal pentru ca diversi magistrati, jurnalisti sau formatori de opinie sa isi valideze tezele despre justitie si modificarile aduse legilor justitiei. Nu exista astfel de legaturi decat in distorsiunea faptelor si a adevarului facuta prin tacticile lor manipulatorii. Iata cateva dintre astfel de manipulari: 1. Cativa procurori au afirmat direct sau pe surse ca "frica" generata de noile modificari ale legilor si posibilitatea ca procurorii care nu respecta strict legea sa fie trasi la raspundere i-au determinat sa nu intre mai repede de ora 6 dimineata sa faca perchezitie, pentru ca legea nu le permite. "Cand intre dreptul la viata al unui copil si dreptul la somn ori inviolabilitatea domiciliului unui infractor conteaza acestea din urma, inseamna ca drepturile omului au devenit un lux teoretic. (expresia din ultima parte a fost imputata unui fost ministru al justitiei de niste jurnalisti care au scos-o din context...dar - iata - se potriveste, din pacate)", scrie Cristi Danilet pe Facebook. Nici o lege nu impiedica patrunderea intr-un spatiu, oricand si oriunde, pentru a salva viata unui copil. Nu trebuie sa fii procuror sau judecator in penal pentru a sti asta. Dincolo de toate, indiferent de lege, nu se poate justifica alegerea sigurantei locului de munca in defavoarea salvarii vietii unui om. Pur si simplu nu exista comparatie, daca mai exista o urma de decenta, moralitate si umanitate. In realitate insa, contrar celor spuse de unii in spatiul public, Codul de procedura penala actual - care nu a fost modificat!!!! - permite perchezitia si inainte de ora 6 dimineata. Art. 159 alin. (3) din CPP prevede: "Perchezitia domiciliara nu poate fi inceputa inainte de ora 6,00 sau dupa ora 20,00, CU EXCEPTIA INFRACTIUNII FLAGRANTE sau cand perchezitia urmeaza sa se efectueze intr-un local deschis publicului la acea ora." Art. 293 prevede: "Constatarea infractiunii flagrante (1) Este flagranta infractiunea descoperita in momentul savarsirii sau imediat dupa savarsire. (2) Este de asemenea considerata flagranta si infractiunea al carei faptuitor, imediat dupa savarsire, este urmarit de organele de ordine publica si de siguranta nationala, de persoana vatamata, de martorii oculari sau de strigatul public ori prezinta urme care justifica suspiciunea rezonabila ca ar fi savarsit infractiunea sau este surprins aproape de locul comiterii infractiunii cu arme, instrumente sau orice alte obiecte de natura a-l presupune participant la infractiune. (3) În cazul infractiunii flagrante, organele de ordine publica si siguranta nationala intocmesc un proces-verbal, in care consemneaza toate aspectele constatate si activitatile desfasurate, pe care il inainteaza de indata organului de urmarire penala." In concluzie, DEJA EXISTA cadru legal pentru a face perchezitie si inainte de 6 dimineata. Daca si de ce au asteptat organele de ordine ora 6 pentru efectuarea perchezitiei vor decide anchetele in curs. Dar sa justifici o astfel de potentiala atitudine prin raportare la "frica" si modificari inexistente ale legii e incalificabil! 2. Am vazut tot procurori spunand ca pe vremea cand colaborau prin protocoale secrete cu SRI li se ofereau date exacte in privinta localizarii, ceea ce STS nu poate face. Ce lege din Romania da dreptul DOAR SRI sa faca astfel de localizari la nivel de performanta? De ce nu are si STS aparatura necesara, daca STS si nu SRI e raspunzator de gestionarea apelurilor de urgenta? Adica SRI are mijloacele tehnice, dar nu are competente legale, iar STS are competente, dar nu are mijloace tehnice? Iar pentru aberatia asta e de vina CCR, pentru ca a insistat ca nimeni nu este mai presus de lege? In realitate, insa, o practica nelegala, bazata pe hotarari secrete ale CSAT, a dus la un veritabil monopol al SRI in materie. Subiectul e in aer de ani de zile, insa se ocoleste a fi transat. Se invoca o situatie de fapt aberanta, generata de hotarari secrete CSAT, pentru a justifica incalcarea legii sau a forta modificarea ei. E inadmisibil! Centrul national de interceptari, creat printr-o hotarare secrete a CSAT - care nu e for legiuitor -, trebuie reglementat urgent prin lege si trecut de la SRI sub autoritate civila. La acest centru trebuie sa se poata conecta atat SRI cat si procurorii sau politia pentru a-si exercita atributii prevazute de lege. Politia si procurorii trebuie sa poata face interceptarile fara intermediul - direct sau indirect - al serviciilor de informatii. Si trebuie sa raspunda transparent pentru cum o fac. In final, un singur lucru: justitia e in slujba cetateanului si in fata cetatenilor trebuie sa raspunda. Sa raspunda onest si responsabil, pentru competentele ce-i revin, fara a cauta mereu vinovati in alta parte. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Iulie 2019, ora 23:07
Imi voi spune si eu parerea. Va fi una foarte incomoda si aducatoare de mari necazuri. Pana atunci sa vedem ce informatii ne mai parvin.
Luminita Arhire www.facebook.com/groups/2211032509211326/permalink/2284480588533184/ Povestitor vizual · 8 ore SĂ DĂM DOMNILOR CRIMINALI ÎN SERIE ȘANSA DE A FI AMNISTIAȚI, CĂ DOAR NU SUNT NIȘTE NENOROCIȚI DE CORUPȚI ! Nu este România o țară ciudată? Se inflamează ușor... iar cetățenii adoptă atât de repede o cauză comună când este vorba despre un om politic. De-atâtea ori a ieșit o parte consistentă a României spumegând de ură în stradă și vânturând sicrie și momâi de Iordachi și Tăriceni înțolite în zeghe! Apoi a votat cu sete doar pentru a-l băga la pușcărie pe Dragnea- tartorul, dictatorul, bestia, tiranul, căci, evident, toate problemele poporului român se vor rezolva dacă ajunge nemernicul la răcoare, cu trei metri cubi de aer, întinși frumos, disciplinat, deasupra capului, așa cum e legal în Europa civilizată. Pentru publicul din România omul politic, în general, e PERSONAJUL NEGATIV ; el este rău, hoț, corupt, lacom, imbecil, leneș, insensibil la suferințele poporului... există însă, în această poveste simplă și PERSONAJUL POZITIV ... acesta este, după caz, președintele (care, nu-i așa? nu mai e om politic ci devine „decât” un turist fericit din clipa în care s-a ales)... sau procurorul... omul din servicii... # REZISTENTUL activist... ONG-istul de omenie finanțat obscur ... De aceea, lucrurile fiind clare, problema unei consistente părți a societății este să scape de politicianul cel ticălos și să-l pupe cu sfielnică afecțiune între fese pe PERSONAJUL POZITIV, indiferent care din lista de mai sus ar fi acela... Și viața merge înainte. Până într-o zi ... Căci într-o zi când deși „tiranul” e deja la pușcărie și, ca urmare a acestui fapt, lucrurile ne așteptăm să meargă excelent, România iubitoare de procurori vede, la televizor, cum o distinsă reprezentantă a Parchetelor numită Pițurcă târâie pe asfalt o fetiță pe care o livrează ca pe-o marfă unor părinți adoptivi de peste mări și țări. Doamna procuror ridică un salariu baban, va avea o pensie grozavă și-o bătrânețe tihnită din punct de vedere financiar, nu răspunde nicicum pentru faptele sale iar bugetele instituției în care cu onoare își desfășoară activitatea cresc în fiecare an, ca aluatul pus la dospit. Dânsa are, în plus, un STATUT SOCIAL incontestabil. În numele acestui statut, pe care populația României și nimeni altcineva i l-a atribuit cu entuziasm, ea poate să șteargă pe jos cu trupul unei fetițe, în mod legitim. Și viața iar merge înainte... Numai că nu trece mult până ce România # revoluționară ca reacție la OUG 13 este pusă din nou în situația de a asista stupefiată la gestionarea unei situații dramatice cum rar i-a fost dat să vadă: e vorba de un caz de presupusă dublă crimă (deocamdată presupusă, pentru că ancheta se află în desfășurare), suspiciunea fiind de ucidere a unor adolescente în Caracal. Acolo, una dintre fete ar fi avut o șansă. Ea a făcut ce trebuia: a sunat la 112, nu o dată, ci de trei ori!!! Numai că un hățis uluitor de gafe și bâlbe ale autorităților au condus-o către un oribil deznodământ. Printre alte greșeli și stupizenii oficiale, ultima a fost aceea că polițiștii nu au intervenit pentru salvarea fetei până la ora fixată de procuror. Deoarece procurorul -PERSONAJUL POZITIV- nu a fost de acord, nici la insistențele acestora, să le permită intervenția înainte de ora 6.00... că așa a hotărât el. Acel procuror poate face asta deoarece deține UN STATUT SOCIAL conferit de dragostea și corcolirea nemărginită a poporului, deci are și el un salariu baban, se bucură de impunitate totală și întrezărește, ca și doamna Pițurcă, perspectiva unei bătrâneți îndestulate . În România numai așa-zisele cazuri de „corupțe” contează... ne-o zice președintele nostru înalt de doi metri de fiecare dată când deschide gura. Iar cazurile de „corupțe”, lucrate pe repede înainte, au stimulat apariția unei pături de angajați ai Parchetelor cu trăsături distincte: superficiali, leneși, indolenți, infatuați, sprijinindu-și cariera nu pe inteligența și strădania lor de zi cu zi, ci pe NUMELE ÎNSCRIS PE DOSARUL INSTRUMENTAT. Numele, în măsura în care aparține unui politician mai de soi, le deschide portița către onoruri și promovare... căci COPERTA iar nu DOSARUL face gloria procurărimii- nu toată, ci doar aceea ținută-n brațe de Kovesi, medaliată de werneri și cocoșată de premii pe la GDS și Societatea Timișoara. O să-mi spuneți că și polițiștii sunt la fel de vinovați pentru crimele din Caracal și nu o să vă contrazic. Doar că Poliția nu are un statut de „iubire specială” în ochii publicului. Pachetele însă, au. Serviciile -o, da! și ele. De aceea, dacă reacția demisului-șef al Poliției române, Ioan Buga, a fost cam cu coada-ntre picioare, reacția doamnei Anca Anuța, prim-procuror pe lângă Parchetul Tribunalului Olt, a prezentat o țâfnă specifică unor galinacee mult mai de soi. Și-acum mizeria adusă pe valurile acestei tragedii: Ioana Ene Dogioiu, pe pagina de FACEBOOK, 27 iulie 2019: „...Atenție mare, mare la manipulări! Am vorbit cu criminaliști despre ratarea localizării de care STS în sinistrul caz de la Caracal. Problema e din nou de sistem și lege.(...) As vrea să fie foarte clar, nu apăr și nu acuz pe nimeni, dar mi se pare că acest caz e folosit în asaltul general împotriva STS pe motiv de alegeri. A3 a început deja.”( aha! a vorbit ea cu niște criminaliști și ăia i-au spus că STS-ul care a dat-o bară până acum de câte ori a avut ocazia e victima inocentă a luʹ ANTENA 3.) Laurențiu Ciocăzanu, ZIARIȘTII.ro, 27 iulie 2019 : „...Ce trăim azi este în mare şi efectul legăturii politicului cu lumea infracţională de orice fel. Violatorii şi criminalii au simţit că a venit vremea lor atunci când Tudorel Toader le-a dat liber din puşcării şi a mazilit-o, la cererea lui Dragnea şi Tăriceanu, pe fosta şefă a DNA (...)«Acum e de noi! Ăştia-s de-ai noştri», îşi vor fi zis în barbă însetaţii de sânge nevinovat. «Dacă trag sforile pentru amnistie şi graţiere, n-avem a ne mai teme!», au simţit ei combustibil în instalaţia lor criminală. Şi au început să atace la drumul mare.”( remarcați, vă rog, ce frumos mută Laurențiu cadavrul de pe Edgar Quinet pe Academiei... căci ne amintim cu toții că populația indignată a votat la referendum, la sfatul prezidentului, numai pentru interzicerea grațierii și amnistiei CORUPȚILOR, nu și pentru cea a CRIMINALILOR ÎN SERIE!!!, căci ăia nu prezentau interes pentru Klaus) Claudiu Sandu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov , interviu pentru G4 MEDIA.ro, 26 iulie 2019: „...Eu cred că dacă se întâmpla o asemenea faptă acum 4-5 ani, polițiștii ar fi intrat fără să stea pe gânduri la trei dimineața, să încerce să salveze copila. Acum nu mai intră nimeni, nicăieri, dacă nu scrie în CP și CPP, pentru că nu mai are nimeni curaj. Acesta este adevărul. Nu mai are nimeni curaj. Pentru că orice măsură mai fermă pe care o iei generează o nebunie. Eu cred că dacă nu ar fi existat acele schimbări legislative care au slăbit intervenția procurorilor și au crescut libertățile infractorilor poate că în cazul Caracal s-ar fi acționat altfel, nu știu. Nu am o certitudine, este opinia mea...”(deci, vi s-a părut că a spus: „Desființați dracului Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție”? Nu greșiți, prieteni...și eu am auzit la fel.) Căci dintr-o crimă multiplă fiecare canalie poate stoarce orice concluzie... M-am gândit de ce anume îmi amintește tragedia de la Caracal? Și mi-am adus aminte: de Ionela , fetița ucisă de Iancu Măran în septembrie 2002 , într-un sat din Caraș Severin... ucigașul a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de omor (nu “omor calificat” şi nici “omor deosebit de grav”). În nepăsarea totală pentru rezolvarea abominabilei crime, rechizitoriul era un fel de „ Speedy Gonzales”: avea doar două pagini şi jumătate, iar descrierii faptei îi fuseseră rezervate 47 de rânduri. Ucigașul a scăpat printr-o incredibilă suită de interpretări și erori judiciare ; ieșit din închisoare, Măran a mai omorât o fetiță de 14 ani și era cât pe ce s-o omoare și pe sora ei. În schimb, în Dosarul Zambaccian, unde, evident, nu exista nici o crimă, cele peste o sută de volume ale dosarului erau plimbate în sala de judecată, ostentativ, cu căruciorul. Două pagini despre viața furată cu sălbăticie a unui copil și sute de volume pentru niște fapte de corupție nebuloase, niciodată dovedite... Acesta este un model impus, prostește, de o Românie stând cocârjată în colțul întunecat al Europei și povestind oricui este dispus să o asculte cât de coruptă... oh! cât de fatal, cât de îngrozitor de coruptă este dânsa! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|