Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Aprilie 2016, ora 10:56
De la: gabigabi2, la data 2016-04-24 07:57:21nooo, haideti gata bre...aici suntem...care-i graba...???
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
lngrid 294 mesaje Membru din: 25/12/2015 |
Postat pe: 24 Aprilie 2016, ora 12:36
Neataaa....Multumesc multumesc pentru urari, inca nu era gata tratatia!!!
Sunt la a doua pauza de cafea, deja sunt satula de treaba si mai am pana vin ..cine? Muțafiriiiii... c-așa-i la mine, daca-mi vine o idee trage dupa ea inca vreo doua trein Iaca v-am adus niste wisichi single malt din cadoul sotului, sa vedeti ce gust de motorina are, deliciu nu alta! e preferatul lui, nu ma bag in gustul omului! Noroc ca m-a apucat harnicia de ieri ca am facut niste biscuiti cu nuca si cacao pe margine dupa o reteta de pe net...cica erau deliciosi. Ei bine, sunt chiar gretosi, adica dulci, sfaramiciosi si lasa in gura o senzatie cleioasa de-mi venea sa-i arunc. Nu i-am aruncat, am facut din ei salam de biscuiti si un platou de bomboane tavalite prin nuca, super extra!!! astea da sunt delicioase, luati si gustati sunt mandra de mine! Tortul mai pe dupa amiaza, dupa fripturi!!! Raporteaza abuz de limbaj
Simplitatea este sofisticarea extremã - Leonardo da Vinci
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Aprilie 2016, ora 13:20
De la: lngrid, la data 2016-04-24 12:36:37Neataaa....Multumesc multumesc pentru urari, inca nu era gata tratatia!!! hai odata cu fripturile alea ca mi s-a facut foame.... da' 'nainte baga o ciorba de burta...
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 24 Aprilie 2016, ora 13:42
hop si eu ! iaca si tacimurile gata pregatite, ca venii cu ele d'acasa ca nu se stie niciodata la ce tratatie te nimeresti si n-ai ce-ti trebe ! Dragilor, inca o data LA MULTI ANI cu sanatate si belsug in casa !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Aprilie 2016, ora 13:45
De la: Fl_Orion999, la data 2016-04-24 10:56:54De la: gabigabi2, la data 2016-04-24 07:57:21nooo, haideti eeee asaaaa ziceam si eu ca poetul ca " era in zori si eu voiam sa stiu cum ati dormit " si sa va mai intreb de una- de alta , la cafelua de buna dimineata !
|
Postat pe: 25 Aprilie 2016, ora 07:42
Ingriduto, inca o data : LA MULTI ANI ! sa fii sanatoasa si iubita de toti ai tai !
P.S pfiii, da' cum e frate sa ai 3 zile speciale si s-o tii tot intr-o petrecere ? tare greu tre' sa fie !
|
Postat pe: 25 Aprilie 2016, ora 14:00
|
Postat pe: 26 Aprilie 2016, ora 14:15
salut!
ora 14 a venit si cafeaua-i in ibric ! cine pofteste sa vina sa-si ia !
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 57 mesaje Membru din: 21/04/2016 |
Postat pe: 26 Aprilie 2016, ora 16:03
lumpenlatrinisto miasmata, gata bre, s-o gatat distractia-n spelunca, cauta-ti de alta treaba !
o sa mai treaca arar pe aci, numai clonatu' si dna Depamplezir, numai asa la oha! vezi, prostia si nesimtirea ta e cauza si efectul....
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 27 Aprilie 2016, ora 11:22
Don't have to be ... reach
www.youtube.com/watch?v=baPsgmDexno ...to be ... what you are ! HELLO! Da'... ce mai faceti? V-am lipsit?
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 27 Aprilie 2016, ora 11:40
De cati psihologi e nevoie sa schimbi un bec?a) de niciunul, becul se va schimba singur cand va fi pregatit. b) doar de unul, dar becul trebuie sa vrea cu adevarat sa se schimbe. c) doar de unul, dar e nevoie de 9 sedinte.
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 27 Aprilie 2016, ora 11:43
Ai, ai, ai,A-I....
Culmea matematicii: Sa stai de unu singur si sa te simti in plus… OOOh, sole mi.......a! www.youtube.com/watch?v=zqBYTTbyVtI BTW... in italiana se intocmeste acordul ? Solemio de esti barbat... Side esti femeie, cum e? Sole mia ori sole moi? Sa cante muzica, Soarele e cu noi!
|
|
Postat pe: 27 Aprilie 2016, ora 11:50
|
|
Postat pe: 27 Aprilie 2016, ora 12:04
Uitai a face caveiu'!
Bun,am rezolvat problema! Am facut vant, aer, cafea, ceai de urzici, lamaia e in arborele din curte, mierea e in stupul din spate, ce mai lipseste? Acu'! Ei, stim noi pen't al cui cojic, BRE! Ac...rimeaza cu ....hâc, n'asha? Hak, sâc, sâc, sâc, fa si hâc, ca tot aici pe spelunca batem flosteru', asa, arar, numa' ashe, bre, numa' ashe: www.youtube.com/watch?v=cRaqS0ZhFwc PS.... ''Cojic'' zisei, da' un' imi statu gandu'? PE floaster, ha? Ei nah, ma gandii io la MOJIC de ratai COJOCU4 in care sa testez enduranta ACULUI !
|
|
Postat pe: 27 Aprilie 2016, ora 12:13
O zi faina, lumile bune !
www.youtube.com/watch?v=aLRP1uO2Zy4 Numa' bine! PS Astept sa-mi catalogati caveiu' de azi, cu drag! Reverente! Con permiso!
|
|
Postat pe: 27 Aprilie 2016, ora 14:09
De la: Musetel, la data 2016-04-27 11:22:05Don't have to be ... reach paiii, da ! ca ma si gindi la tine : ca unde - pe und' te afli , da' cum ti-o fi , dupa ce-ti luara aia atitea flacoane cu singe ? da' acu' ca te vazui si te aflaram la fel de sprintara , ca-ntotdeauna, prin Cafenea, ma linisti ! si cafeaua e buna, multam fain !
|
Postat pe: 28 Aprilie 2016, ora 14:02
salut !
eiii, dupa atita harnicie de furnicutza, chiar merit o cafea motata cu niste frisca, la ora asta ! da' nu prea e , asa ca ma duc sa pun ibricul pe foc !
|
Postat pe: 29 Aprilie 2016, ora 14:01
constatind ca ce-am zis ieri e valabil si ptr. azi, ma duc iute si degraba sa fac o cafeluta !
mica- nu mare....asaaa, de gust si de o
|
Postat pe: 29 Aprilie 2016, ora 22:36
De la: gabigabi2, la data 2016-04-27 14:09:53De la: Musetel, la data 2016-04-27 11:22:05Don't have to be ... reach Salut! Ei, fusei bine dupa ce am scapat de vreo 7-8 flacoane de sange. Flacon sa nu iti inchipui ca ar fi de 5l unul! Auintre 1mlsi 5ml, ale mele erau de maxim 2ml. Fiecare are un capac de culoare diferita, unele contin déjà anumite substante care in contact cu sangele extras din vena determina déjà unele rezultate. Dupa mine a urmat sotul meu la anlize. El e hipertensiv si eu hipo, daca facem media aritmetica, iese de doi oameni buni si perfecti! Voi ce mai faceti? E buna cafeaua, mi-am pus si eu una mica. De obicei seara imi scade tensiunea si pulsul , apar acufenele . Dar sunt cu bomboanele de menta dupa mine si cu coca cola de cirese. Imi revin instant.Apoi dorm si e perfect! Nu ma prindeti des la poveste pentru ca lupt ,inclusiv cu morile de vant! Musai sa mearga treaba cum vreu io, da' cum altu' fel, aain? Sunt in plina campanie publicitara, tre' sa imi fac cunoscut magazinul prin imprejurimi. Pe localnici pot conta cateva zile din luna, cat ii tin ajutoarele sociale si somajurile, in rest tre' developare si lupta fetita, sa arate ca ea poate! Evident ca am sustinere, multumesc lui Dumnezeu! Am refuzat un imprumut, tre' sa pot fara putere financiara din exterior! Poate de eram pe Paris era alta poveste... Dar cine stie ce ne rezerva ziua de maine, iscali Scarlet printre altele! Sa aveti grija de voi! Tineti-mi canita curata, ca revin cand pot, fara acufene si aldele cele treburi! Va tzuc cu drag! 'Bitzule... Gabi.... ai grija sa fie cafeaua facuta zi de zi,gandurile ne sunt alaturi! Sarbatori Fericite tuturor! Pascuta e gata, am facut-o fara stafide si din branza dela ferma din vecini. Restul pe maine... Sa nu faceti excès de nimic, nici de mancare, nici de ... altecele! Bun... asa... ganduri bune catre voi toti! Angajez! Gabita, Nea Marin,Mihail, Flo', Ingrid, Daddy Giova, Gând Bun, Sorin alias Black, Symy,Razzy, 4421, Nea Sandu, Doruletz, Daniela, 7993 sau cum e... , Haak'.... Reverente! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 Aprilie 2016, ora 22:41
|
|
Postat pe: 30 Aprilie 2016, ora 13:54
De la: Musetel, la data 2016-04-29 22:36:12De la: gabigabi2, la data 2016-04-27 14:09:53De la: Musetel, la data 2016-04-27 11:22:05Don't have to be ... reach Multumesc mult ! mai, mama, mai , Sorin NU este Black ....crede-ma pe cuvint , ca nu am de ce sa te mint !in rest , pasca-i foarte buna si pun si eu pe masa un cosuletz cu oua rosii ; un cozonac si o sticla cu vin rose ! Doaaaamne, oameni buni eu va doresc masa plina si o inima senina si fericita ! Cristos a Inviat !
|
Postat pe: 1 Mai 2016, ora 08:57
Cristos a Inviat !
Buna dimineata , Soare ! ce bine ca s-au inselatara astia de la INM cu ciclonul ce va sa vina peste noi.... da' cica de venit, tot sa vina, numa' sa avem un bob zabava ! oricum, a fost o noapte senina si azi e si mai frumos ! si, apropo de noapte senina, unuia i-au ramas niste artificii de la Anul Nou si le detuna la ora 24 ....daca tot e sarbatoare , apoi sa se vada si auda !
|
Postat pe: 1 Mai 2016, ora 09:47
adevarat, si-a revenit gagiul !
![]() pentru a cata oara !? dar, lumpenstalinist ceausisto Achtung ! Feiertag der internationalen Arbeiterbewegung 1 Mai
|
Postat pe: 1 Mai 2016, ora 14:37
hehehe, isi va reveni cit va fi omul pe pamint , caci El este arhetipul nostru !
cafeluta-i fierbinte si haideti sa taiem si tortul !
|
Postat pe: 1 Mai 2016, ora 14:42
no, acu' ce sa zic : tu ca un adevarat om al muncii, ateist convins si adept al materialismului stiintific , poti sarbatori cu mult fast si elan 1 Mai , exact la fel cum, in copilaria mea , se spunea ca 1 Mai e Pastele comunist si se iesea la iarba verde cu oua rosii, friptura de miel, drob, cozonac si vin si se petrecea o zi intreaga !
|
Postat pe: 1 Mai 2016, ora 18:54
De la: gabigabi2, la data 2016-04-30 13:54:22De la: Musetel, la data 2016-04-29 22:36:12De la: gabigabi2, la data 2016-04-27 14:09:53De la: Musetel, la data 2016-04-27 11:22:05Don't have to be ... reach ADEVARAT A INVIAT! 1. CRISTOS A INVIAT! (ma adresez cu drag tuturor cafegiilor forumisti stimati )2. Bine va regasesc, cu drag! Am si buturuga de ciocolata, iar am afcut si de ieri e mancata de jumatate! Am servit-o cu capsuni proaspeti si cu frisca naturala. Am oua vopsite de mine, le-am terminat azi-noapte (de vopsit!) pe la 1 jumate, respectiv 2jumate la domniile voastre. Am dormit 5 ore, dupa care la munca! Ei, 1 MAI muncitoresc, este? Poi cu drag muncim si sarbatorim! 3. LA MULTI ANI de 1 MAI Muncitoresc! Sper ca ati mancat mici/mititei si pentru mine! Promit sa beau un pahar de CAHORS 2012 pentru voi. daca beau pt fiecare, cam greu fi-va, da' beau un pahar cu gandul la toti,merge? 4.Sorin... nu e Sorin, cu certitudine! DAR eu prefer a-l numi Sorin (de la Soare, Lumina, Caldura samd!!!) decat Negru, Black, samd! ...nici nu zisei io ca Sorin ar fi Sorin .... Care Sorin, mama draga? 5. Numai bine va doresc! Sa nerevedem cu bine! PE curand! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 2 Mai 2016, ora 08:14
Buna dimineata, fratilor !
cum e cu burtica plina de alea- alea ? stati cumva precum coiotul ala din reclama ptr. digenzim ? si eu cam tot asa, doar ca ma tratez c'un colebil s'un triferment !am pus de cafea si cozonacul cu muuuulte stafide si fructe confiate , e pe masa ! spor la sarbatorit in continuare !
|
Postat pe: 2 Mai 2016, ora 08:18
poiiii, Musetelule, daca l-ai botezat pe @ Black - Sorin, atunci e musai sa-i dai mielu' !
dar, nu te mai gindi la el ca la un negru ci,ca la cineva care, din respect ptr. Templieri si-a ales avatarul asa cum si l-a ales ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Mai 2016, ora 11:20
De la: Musetel, la data 2016-04-29 22:36:12 pai, cum sa fie.... ce ai facut bre, ierbivoro transparenta , ai mancat planta cu frisca si arucasesi capsuna/capsune/capsunele!? capsun/capsuni-planta capsuna/capsune-fruct nu este posibil ca o somitate polilimbista de talia ta sa comita o asemenea ...pffff! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 509 mesaje Membru din: 21/09/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Mai 2016, ora 14:58
De la: Musetel, la data 2016-05-01 18:54:56
|
|
|

cafeluta-i aburinda, breee !
da' 'nainte baga o ciorba de burta...
hop si eu !
asaaaa
pfiii, da' cum e frate sa ai 3 zile speciale si s-o tii tot intr-o petrecere ?
tare greu tre' sa fie !
cine pofteste sa vina sa-si ia !