back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2497 2498 2499 2500 2501 2502 2503 2504 2505 2506 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2016, ora 14:07

@Florine, din " FLANTA" , de la don Ciolos - strasburghezul, ca el e un pic peltic?! nu-i rau, nu-i rau, devreme ce ne-am internationalizat atit de tare ca nici nu mai stim de noi !

@Blackulet, buna remarca ta: 2500 pg ! cel mai lung si longeviv topic, de unde se vede ca oamenii-si doresc, totusi, un tarim al armistitiului .... ma rog, cit de cit, acolo !

@ Musetelule , caleasca ce se opri in fata Cafenelei ptr. o mica pauza, ii ducea pe dl. Goe , mamita si mamare , la Bulivard ca sa vada parada de 10 Mai - ziua Regelui !

si , zicind toate astea, asa mi se facu pofta de un profiterol si o cafeluta cu caimac, de nu mai am stare .... sunt in bucatarie , manevrez ibricul si va astept care cind puteti !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2016, ora 13:50

ehhh...daca nu puturati , inseamna ca nu puturati asa ca, degustez profiterolul si reactualizez cafeaua da' macar tzigarusca-i proaspata ! sa aveti o zi cu spor care pe unde sunteti maximum de ocupati !

Raporteaza abuz de limbaj
Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Mai 2016, ora 10:45

oameni buni , buna dimineata....am trait s-o vad si p'asta...,,NOAPTEA MINTII'' [hakon]...incearca sa-l lumineze pe ,,INTUNERICUL MINTII'' [7993]... da' se dovedesc a fi unu' mai prost ca altu'.... este exact ca-n povestea cu doi betivi in care cel de pe buza santului incearca sa-l scoata afara din sant pe celalalt da' sfarseste prin a fi tras in noroiul din sant de betivul cazut...acu'...in povestea noastra-i cam la fel...,,noaptea mintii'' ,cel cu alcoolu-n sange , incearca sa-i lumineze creierii lu' ,,intunericul mintii'' cel cu urme de sange-n alcool... si incalecai pe-o sa si v-am spus povestea asa... hai sa fiti iubiti si sa savurati cafeluta frantuzeasca lasata de mine-n ibric...

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
zenitt

349 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Mai 2016, ora 11:43

La Cafeneaua cu bucluc
mulþi se-mproaºcã ºi se duc.
Unora aºa le place
sã nu bea cafeaua-n pace,
eu aº bea o sãptãmânã
numai cu muzicã bunã.
Numai Gabi-i supãratã
cã n-a fost aplaudatã.
De eram acolo ieri
îi mâncam profiterolul,
ba mai beam ºi doua beri.

www.youtube.com/watch?v=HXvQj5OB-yg

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Mai 2016, ora 14:25

De la: zenitt, la data 2016-05-13 11:43:47La Cafeneaua cu bucluc
mulþi se-mproaºcã ºi se duc.
Unora aºa le place
sã nu bea cafeaua-n pace,
eu aº bea o sãptãmânã
numai cu muzicã bunã.
Numai Gabi-i supãratã
cã n-a fost aplaudatã.
De eram acolo ieri
îi mâncam profiterolul,
ba mai beam ºi doua beri.

www.youtube.com/watch?v=HXvQj5OB-yg[/quote]

Zenitule, nu ma vreau Aplaudata, ci doar Acompaniata, ca d'aia tin Cafeneaua calda : ca sa mai avem unde ne refugia cind vrem sa mai avem si un dialog normal, fara patima si ura !

P.S
da' sa nu care cumva sa-ncerci combinatia profiterol + vreo 2 beri , ca te-ai spart !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Mai 2016, ora 14:31

si, na : ca sa mearga cele vreo 2 beri, facui niste pateuri cu brinza ....hirst ie fierbinte - fierbinte , da' ie buuuneee

Florine buna, dle , cafeluta asta frantozeasca !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 13 Mai 2016, ora 21:22

De la: gabigabi2, la data 2016-05-13 14:31:10si, na : ca sa mearga cele vreo 2 beri, facui niste pateuri cu brinza ....hirst ie fierbinte - fierbinte , da' ie buuuneee

Florine buna, dle , cafeluta asta frantozeasca !

Ce facurati, Carte Noire cumva? Io numa' de asta beau! Merci!

Exact cu paine cu branza St Moret si cu niste ceapa verde vin si eu la o cafea de seara...

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2016, ora 15:18

la fix taie ceapa efectul cafelei baute cam prea pe seara, intrucit ceapa are un efect strasnic asupra mea : ma adoarme bustean !

da' acu-i ora 15 si ceva si daca va e pofta de'o cafea si niste chec cu lamiie, poftiti de va serviti !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 14 Mai 2016, ora 16:20

De la: gabigabi2, la data 2016-05-14 15:18:00la fix taie ceapa efectul cafelei baute cam prea pe seara, intrucit ceapa are un efect strasnic asupra mea : ma adoarme bustean !

da' acu-i ora 15 si ceva si daca va e pofta de'o cafea si niste chec cu lamiie, poftiti de va serviti !

Atunci, ceapa sa fie! Eu daca beau cafea dupa amiaza, nu ma mai ia somnul.

www.youtube.com/watch?v=ggPWbsRpOe0

www.youtube.com/watch?v=7hCo60hmOF0

www.youtube.com/watch?v=AcN7WSeRJo8

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Mai 2016, ora 14:53

chiar o consider un fel de regina a legumelor pe dna ceapa , caci nimic nu se gateste fara ea si vreau sa-ti spun ca , din cind in cind, fac o salata de ceapa si are mare succes in familia mea !
cum o fac ? simplu : tai ceapa solzisori , o dau cu sare si o las un pic, apoi o storc bine ; o trec prin jet de apa , o scurg si-i adaug otet , ulei si o boare de piper si -i mai pun si citeva masline ! ....e o bunatate si nu te arde pe mate si nici nu-ti vine a rigii !

si cit am stat de vorba, s-a facut si cafeluta de dupa masa, ptr. o digestie mai buna !

P.S
nici eu nu mai beau cafea dupa ora asta , ca pe urma numar stelele de pe cer !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2016, ora 13:55

dat fiindca e abia ora 14 , o cafeluta si o prajiturica , merge grozav !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Mai 2016, ora 13:48

moaaaama, parca-s in filmul ala de se chema " Ziua cirtitei " ! cine cunoaste , stie ce zic !

lngrid

294 mesaje
Postat pe: 18 Mai 2016, ora 09:04

De la: gabigabi2, la data 2016-05-17 13:48:15 moaaaama, parca-s in filmul ala de se chema " Ziua cirtitei " ! cine cunoaste , stie ce zic !

Na ca-ti stric filmul!

Buna dimineata, ma simt ca in bancul cu soricelul, pe vremuri ii gaseam aici si pe Gabi si pe Florin.
Acum, nici Gabi, nici Florin!

Bag eu cafele pentru tot poporul care-o fi care-o veni, in aceasta frumoasa si tomnateca zi de mai!

Simplitatea este sofisticarea extremã - Leonardo da Vinci
lngrid

294 mesaje
Postat pe: 18 Mai 2016, ora 09:14

www.youtube.com/watch?v=WDL_horrqdw

Iaca am gasit, LA MULTI ANI FLORIN, l-am cautat pe Paleru special pentru tine, ia si-un camion de bere

Am comandat la Dedulesti si niste mici / litãlși mustarul cred ca l-a pitit Gabi pe aici.

LA MULTI ANI; SA FII SANATOS SI VESEL; SA NU UMBLI DUPA BANI; SA TE GASEASCA EI PE TINE

Simplitatea este sofisticarea extremã - Leonardo da Vinci
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 18 Mai 2016, ora 12:00

De asta intrai si io, doar sa ii urez LA MULTI ANI ficiorului care azi isi sarbatoreste ziua de nastere!

Va salut cu respect de departe pe aproape, toujours lost in France, mes chers concitoyens.

That's all folk! Pour aujourd'hui, aham !

Bag un rosé la carafa in frigo, poate am cu cine bea diseara un verre ?

Reverente, mes chers!

PS Astept sa mai fiu facuta FUFA ca sa mai stau departe de aceasta cafenea inca un veac!

In rest, cei dragi cu cei dragi, cei fericiti cu cei dragi si toti sanatosi! LA MULTI ANI, Florioane! Dumnezeu sa te binecuvanteze! Cu drag!

www.youtube.com/watch?v=uzAeTtsrbcc ... musai trebuia sa raman originala, SALUTE !

Stimata cafenea ... va imbratisez cu drag!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 18 Mai 2016, ora 12:27

De la: lngrid, la data 2016-05-18 09:14:26www.youtube.com/watch?v=WDL_horrqdw

Iaca am gasit, LA MULTI ANI FLORIN, l-am cautat pe Paleru special pentru tine, ia si-un camion de bere

Am comandat la Dedulesti si niste mici / litãlși mustarul cred ca l-a pitit Gabi pe aici.

LA MULTI ANI; SA FII SANATOS SI VESEL; SA NU UMBLI DUPA BANI; SA TE GASEASCA EI PE TINE

sarut mana si multumesc frumos...

www.youtube.com/watch?v=KlLJVMxKPRw

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 18 Mai 2016, ora 12:33

De la: Musetel, la data 2016-05-18 12:00:04De asta intrai si io, doar sa ii urez LA MULTI ANI ficiorului care azi isi sarbatoreste ziua de nastere!

Va salut cu respect de departe pe aproape, toujours lost in France, mes chers concitoyens.

That's all folk! Pour aujourd'hui, aham !

Bag un rosé la carafa in frigo, poate am cu cine bea diseara un verre ?

Reverente, mes chers!

PS Astept sa mai fiu facuta FUFA ca sa mai stau departe de aceasta cafenea inca un veac!

In rest, cei dragi cu cei dragi, cei fericiti cu cei dragi si toti sanatosi! LA MULTI ANI, Florioane! Dumnezeu sa te binecuvanteze! Cu drag!

www.youtube.com/watch?v=uzAeTtsrbcc ... musai trebuia sa raman originala, SALUTE !

Stimata cafenea ... va imbratisez cu drag!

multumesc frumos...

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 18 Mai 2016, ora 13:04

Sa traiesti, patroane! La multi ani, sa fii sanatos si sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 18 Mai 2016, ora 13:11

De la: lngrid, la data 2016-05-18 09:04:49
De la: gabigabi2, la data 2016-05-17 13:48:15 moaaaama, parca-s in filmul ala de se chema " Ziua cirtitei " ! cine cunoaste , stie ce zic !

Na ca-ti stric filmul!

Buna dimineata, ma simt ca in bancul cu soricelul, pe vremuri ii gaseam aici si pe Gabi si pe Florin.

Bag eu cafele pentru tot poporul care-o fi care-o veni, in aceasta frumoasa si tomnateca zi de mai!

Saru' mana!
Da' aditiv ai pus in cafea? Pe frigul asta merg niste picaturi.

Si eu abia am schimbat cauciucurile de iarna cu alea de vara. Trebuie sa ma duc sa imi cumpar lopata de zapada...

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 18 Mai 2016, ora 13:59

Am pus de cafea.

Caut la pupitru , dar va aud!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 18 Mai 2016, ora 14:07

Am gasit K2-u' pentru sefu'! (k2 e cadou, in limbaj prescurtat, la cei ce au vreme putina a scrie! )

www.youtube.com/watch?v=91SwSJDpFtY

Let's have a celebration....

Unde e tortul? Vreau si io, cu ciocolata, va rog frumos! If you please.... S'il vous plaît.... Kerlem szepen.... Als je blieft.... Ti prego...

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 18 Mai 2016, ora 14:19

Azi am aflat ca in Marea Neagra nu sunt colonii de creveti, nici crabi, nici stridii, nici caracatite... Dar ca ar fi colonii de stridii, midii si unele scoici. De aceea la noi la mare nu ai supe de fructe de mare pe plaja , ca la flamanzi/belgieni de origine olandeza. Mananci niste supe la ei, ihmmmm, un deliciu! Musai cu friten/frites/carttofi pai! Nimeni nu face cartofii pai precum belgienii! Ei ii frig in grasime de vita, unici! Dar tot mai buni sunt cartofii mei pai! Asa zice si fiul meu! Eu ii fac din cartofi adevarati de la ferma, in ulei din 4 plante.

Adevarat sa va spun, Marea Neagra o vazui de 2 ori. Mai des vazui Marea Nordului. Mintenash incepe perioada soldurilor de vara. La noi in Franta incep pe 22 Iunie. Stiu, defect profesional!

Ei, vorbind de mari si tari, va spusei ca am invatat a inota in Marea Rosie? Pe bune! Dar stiu inota si in piscina, cum sa nu? Pana la 1.65 m profunzime, la 2 m ma confundati cu submarinu'! Àla galben, da,da!

Bun, mi-o trecut pauza de masa! Mi-a facut placere sa va soptesc o poveste adevarata. Pacat ca nu riscati a sta la un cavei cu mine, no, ce sa fac mai mult... ?

O zi faina! numa' bine! Angajez unde pozitive in rezervor!

www.youtube.com/watch?v=hjNnqvGdd-I.... las' sa vina VARA! Vreau concediu, vacanta, mare.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Mai 2016, ora 14:24

Na ca-ti stric filmul!

strica- mi-l de tot, ca si personajul din acel film nu stia ce sa mai faca ptr. a modifica evenimentele zilei si a intrerupe reluarea ei , mereu la fel !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Mai 2016, ora 14:30

De la: Black_Friday_, la data 2016-05-18 13:11:41

Na ca-ti stric filmul!

Saru' mana!
Da' aditiv ai pus in cafea? Pe frigul asta merg niste picaturi.

Si eu abia am schimbat cauciucurile de iarna cu alea de vara. Trebuie sa ma duc sa imi cumpar lopata de zapada...

" ADITIVI " ? zi-le, dle, asa cum s-au consacrat deja : picaturi antistres! merg si eu la cafeluta facuta de Ingrid si, ti-am admirat pozele puse pe FB ! minunate !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Mai 2016, ora 14:35

vi s-a-ntimplat sa aveti senzatia ca ati uitat ceva important, dar nu mai stiti ce ?
ei, bine, de vreo 2 zile ma munceste impresia asta si azi m-am limpezit ! noroc de FB ca-ti da de veste a cui zi de nastere tre' s-o sarbatorim !
Florine, sa traiesti, maica ! ce-a fost rau a trecut si d'acum incolo sa-ti vina binele ...io asa-ti doresc ! La Multi Ani !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Mai 2016, ora 14:38

eiii, daca avem s'un vin roze in frigider, mici si bere , ia sa fac si o placinta creata cu brinza de oaie , sarata ! ar merge ? poiiiii, cred ca da !

da' ntii sa " verific " si cafeaua facuta de Musetelu' s'apoi ma pun pe treaba !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Mai 2016, ora 15:20

mai frate, ce-i cu vremea asta, ca m-a ologit de tot ?! iar s-au invinetit niste nori deasupra blocului meu si da cu vint de se vinzolesc toti copacii de peste drum si usa de la bucatarie face poc- poc- poc ! da' i-am pus si eu un ziar impaturit si-am intepenit -o - n toc !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 18 Mai 2016, ora 19:00

De la: gabigabi2, la data 2016-05-18 15:20:54mai frate, ce-i cu vremea asta, ca m-a ologit de tot ?! iar s-au invinetit niste nori deasupra blocului meu si da cu vint de se vinzolesc toti copacii de peste drum si usa de la bucatarie face poc- poc- poc ! da' i-am pus si eu un ziar impaturit si-am intepenit -o - n toc !

Cica asta este incalzirea globala.
Cum o fi racirea globala?

Dar a fost buna si vremea asta....pentru agricultura. O sa se faca grau, de nu o sa mai avem unde sa il exportam, ca asa suntem noi destepti, exportam graul si importam paine.

radu-tudor.ro/incredibil-romania-importa-sute-de-mii-de-tone-de-...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2016, ora 14:03

nu stiu ce sa mai zic, mai Blackuletule, ca parca ne-a luat Dumnezeu mintile de tot !.....oriunde te uiti la stiri, dai despre tunuri, minarii, hotomanii , turnatorii , acte false si uz de fals ; DNA si penali , dar mai putini bani recuperati la buget !

P.S
da' noroc de plantatiile de cafea ca din asta avem din belsug, sa ne punem si-n cap , asa ca pun ibricul la fiert !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2016, ora 13:52

si reintru-n bucla : am baut cafeaua, mi-am fumat si va

Pagini: << 2497 2498 2499 2500 2501 2502 2503 2504 2505 2506 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: