back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2491 2492 2493 2494 2495 2496 2497 2498 2499 2500 >> Sari la pagina:

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2016, ora 19:25

Imi place a sta langa Gabi! Si ce daca nu avem aceleasi conceptii? Asa povestim mereu pana ne trage nea Ene in lumea sa! Merci Gabi, esti un partener demn de orice poveste! Respectele mele!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2016, ora 19:28

O piesa draga mie...

www.youtube.com/watch?v=w5O0FP-hxr0&nohtml5=False

Amore mio...

Seara faina lumile bune! ALea rele sa stea in propriul lor venin, sa PERSEVEREZE!

Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Fosta membra 9am.ro

185 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2016, ora 20:04

OOOOOOOOOOO, probabil! )))))

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2016, ora 14:01

eiii, ia sa vedem ce-avem noi aicI ?! un fitilist , doi fitilisti..... norocul nostru ca au fitilul scurt si focul se stinge repede !

paii, pun si eu de'o cafeluta si aduc un tiramisu comis de minutele astea doua !
cine pofteste sa se serveasca ! e la libera alegere !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2016, ora 15:00

frumooos, mai poet de curtea de gunoaie !
atit te duce bibilica, atita produci !
esti simpatic ! ia si tu , de colea, o felie de prajitura, da' nu si cafea, ca te apuca zbenga aia de care tot spui !

P.S
fitilist nu ptr. ca ai spune vreun adevar- ca tu NU STII ce-i ala- ci, ptr. ca incerci s-o fitilizezi pe Musetica impotriva mea , dasteptule care esti tu dastept , dar nu intelegi nimic !

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2016, ora 15:43

pentru gunoaie sociale si pe intelesul lor bre, lumpenjanhineta miasmata !

n-am ,,fitilit-o" bre, am felicitat-o pentru realizarea obiectivului dorit si propus a fi infaptuit: legarea iepii exact acolo unde ii este teapa ! ce, nu-ti convine enoriasa partenera kkarmica!? ))))

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2016, ora 15:56

mai nefericitule de om ! DACA ai fi cu adevarat inteligent, asa cum te pretinzi, ai intelege ce viata de rahat ai !
urasti tara asta ; iti urasti conationalii si te urasti pe tine insuti ;
urasti tot ce misca-n jurul tau si toti sunt niste prosti si tu te sufoci de atita ura !
norocul tau- daca se poate spune asta - este ca NU esti suficient de inteligent ca sa intelegi situatia in care esti si dai vina Inca, pe altii , scuzindu-te pe tine , caci daca ai intelege poate ca ai trece la gesturi extreme !
pe partea cealalta, ghinionul nostru si al celor care traiesc in preajma ta, ca NU iti dai seama cit de bolnav la suflet si minte, esti ....poate ca daca ai intelege, te-ai duce sa te tratezi, totusi, inainte de a trece la gesturile definitive !

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2016, ora 16:07

,, bolnav la suflet"!? )))))!!!!!

lumpenjanghinoaso, vomiti numai acuzatii aiuristice si speculatii infecte la fel de miasmate ca tigva imputita de imbecilitati si prostie pe care o porti pe acei garboviti injegosati cu o colosala fudulie de oligofrena nesimtita.

hai, continua cu ,,revelatiile" care iti trec prin acea tigva de lumpenjanghinoasa stulta nesimtita si ai sa primesti exact ceea ce meriti, hodoroago dezaxata impertinenta !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2016, ora 16:20

ehhh...deci , nu-ti dai seama
mda....daca ti-ai da seama cit esti de bolnav la Cap- ca vad ca zici ca n-ai Suflet - te-ai duce sa te tratezi....dar, asta ar insemna ca nu esti nebun de'abinelea si jumate din treaba ar fi rezolvata !
din pacate, chiar nu-ti dai seama in ce stare esti !

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2016, ora 16:50

harboneto janghinoasa, numai goange si baliverne iti fermenteaza in acea tigva miasmata, latrinisto nesimtita.
te-au imbecilizat :toti pochii, toti sarlatanii ezoteristii si toti activistii stalinisto-ceausisti, ai ajuns mai proasta decat te-ai nascut dar o tii tot intr-o lalaiala cu ineptiile care iti trec rin acea minte de habarnista dezaxata.
hai, misca-ti hoitul si lasa-te de goange ezoterice , ineptii si baliverne religioase sau speculatii aiuristice bre, oligofreno impertinenta miasmata, nu reusesti decat sa-ti etalezi adevarata postura si nivel intelectual derizoriu in si pe care te afli, bre miasmato ingalata!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2016, ora 17:55

De la: gabigabi2, la data 2016-04-09 15:56:40mai nefericitule de om ! DACA ai fi cu adevarat inteligent, asa cum te pretinzi, ai intelege ce viata de rahat ai !
urasti tara asta ; iti urasti conationalii si te urasti pe tine insuti ;
urasti tot ce misca-n jurul tau si toti sunt niste prosti si tu te sufoci de atita ura !
norocul tau- daca se poate spune asta - este ca NU esti suficient de inteligent ca sa intelegi situatia in care esti si dai vina Inca, pe altii , scuzindu-te pe tine , caci daca ai intelege poate ca ai trece la gesturi extreme !
pe partea cealalta, ghinionul nostru si al celor care traiesc in preajma ta, ca NU iti dai seama cit de bolnav la suflet si minte, esti ....poate ca daca ai intelege, te-ai duce sa te tratezi, totusi, inainte de a trece la gesturile definitive !

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Aprilie 2016, ora 18:43

De la: gabigabi2, la data 2016-04-09 16:20:31ehhh...deci , nu-ti dai seama
mda....daca ti-ai da seama cit esti de bolnav la Cap- ca vad ca zici ca n-ai Suflet - te-ai duce sa te tratezi....dar, asta ar insemna ca nu esti nebun de'abinelea si jumate din treaba ar fi rezolvata !

Gabi, ignora-l. Iti dai seama ce viata de cacao are latura asta daca singura lui placere intr-o dupa amiaza de weekend este sa stea pe forum ca sa te injure pe tine. Fara catel, fara purcel, fara o femeie langa el sau o familie...Singur in zeama nebuniei lui infecte!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2016, ora 18:43

mda....daca ti-ai da seama cit esti de bolnav la Cap - ca vad ca zici ca n-ai Suflet si se vede asta - te-ai duce sa te tratezi....dar, asta ar insemna ca nu esti nebun de'abinelea daca-ti dai seama ca esti nebun si, jumate din treaba ar fi rezolvata !
din pacate, chiar nu-ti dai seama in ce stare jalnica esti !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2016, ora 18:47

De la: Black_Friday_, la data 2016-04-09 18:43:50

Gabi, ignora-l. Iti dai seama ce viata de cacao are latura asta daca singura lui placere intr-o dupa amiaza de weekend este sa stea pe forum ca sa te injure pe tine. Fara catel, fara purcel, fara o femeie langa el sau o familie...Singur in zeama nebuniei lui infecte!

pooooc, la secunda ne-am intersectat !

mai, Blaculet, mai , ma gindesc si eu, na, ca poate se trezeste si el pina nu-i prea tirziu sa mai repare ceva ! nu-i posibil ca un om care se considera si normal....baaa, chiar super- cognitiv si sa nu-si dea seama ca e deja paranoic ! o sa-i crape naibii ceva la cap si-l am pe constiinta !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2016, ora 18:49

da' uitai sa-ti trimit un ce faci , esti acasa ?

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2016, ora 19:23

De la: gabigabi2, la data 2016-04-09 18:47:43

mai, Blaculet, mai , ma gindesc si eu, na, ca poate se trezeste si el pina nu-i prea tirziu sa mai repare ceva ! nu-i posibil ca un om care se considera si normal....baaa, chiar super- cognitiv si sa nu-si dea seama ca e deja paranoic ! o sa-i crape naibii ceva la cap si-l am pe constiinta !

Om? Nu cred ca mai e cazul. Asta este un caz inchis, nu ai ce sa mai scoti din el. Crezi ca se mai poate ridica din mocirla unul care a ajuns atat de jos incat ii vorbeste astfel unei femei, revarsand atatea valuri de dejectii din mintea lui bolnava?
Eu nu cred.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 9 Aprilie 2016, ora 19:26

De la: gabigabi2, la data 2016-04-09 18:49:59da' uitai sa-ti trimit un ce faci , esti acasa ?

Da, sunt acasa, dupa ce am dat o tura astazi la o balta. In afara de cativa stropi de ploaie, vant si bronz de tractorist cu maieu, nu am prins nimic.

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2016, ora 20:22

flegmoana si puroiu', ce poa' sa mai zica si ei...
baaaaaai, secaturilor nesimtitie, nu puteti sa ma ignorati ba', imbecililor idiotizati!
v-am oferit sansa de-a ma ignora, ati ratat-o !
v-am ignorat insa cu nesimtirea si in colosala voastra prostie, ati ratat cu brio si aceasta oportunitate .
acum, primiti ceea ce meritati intr-un limbaj pe care il meritati si intelegeti, scursurilor sociale nesimtite!
nici in cele mai futuristice imaginatii si nici in revelatiile care va inunda acele tigve imbecile, nu v-ati putut imagina sau crede ca, o sa va achit toate politele promise, janghinosilor nesimtiti insistent.

ba' linginelule janghinos nesimtit, tu, cate reincarnari ti-ai tras pana sa-ti consumi actuala kkarma existentiala de kkt in care baltesti, idiotule nesimtit !?))))

fuck off, lichelelor nesimtite, insistente si stulte facute gramada!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2016, ora 08:33

De la: Black_Friday_, la data 2016-04-09 19:23:52
De la: gabigabi2, la data 2016-04-09 18:47:43

Om? Nu cred ca mai e cazul. Asta este un caz inchis, nu ai ce sa mai scoti din el. Crezi ca se mai poate ridica din mocirla unul care a ajuns atat de jos incat ii vorbeste astfel unei femei, revarsand atatea valuri de dejectii din mintea lui bolnava?
Eu nu cred.

Buna dimineata !
dupa cum a continuat sa raspunda, incep si eu sa cred asta dar, speranta moare ultima, caci e o durere ptr. orice persoana pasnica si prietenoasa de felul ei , sa vada cum se pierde un om !
in sfirsit : fiecare isi duce crucea ! asta e !
te sarut si mai vorbim !

P.S
nu ca asa vorbeste unei femei , mizerabil ci, ca asta-i limbajul folosit cu oricine !....aaaa, se mai fandoseste el cind vorbeste cu @ Rabdu vrind sa-si etaleze vocabularul elevat , dar e doar gomos si , ca atare, caraghios !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2016, ora 09:01

De la: Black_Friday_, la data 2016-04-09 19:26:05
De la: gabigabi2, la data 2016-04-09 18:49:59da' uitai sa-ti trimit un ce faci , esti acasa ?

Da, sunt acasa, dupa ce am dat o tura astazi la o balta. In afara de cativa stropi de ploaie, vant si bronz de tractorist cu maieu, nu am prins nimic.

ia vezi tu cu iesitul asta pe balta tocmai acum, cind e norul asta saharian care te-a si plouat ieri !
chiar am remarcat ce s-au pleostit frunzele copacilor dupa ploaia asta ...parca-s oparite si praful ala ne-a intrat si noua in ochi, in gura , in plamini si ni s-a asezat pe piele !

da' hai sa pun si cafeluta virtuala pe masa !

zenitt

349 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Aprilie 2016, ora 13:06

O cafeluþã virtualã merge mai bine cu muzicã

www.youtube.com/watch?v=kJbHLOLYI3U&nohtml5=False

zenitt

349 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Aprilie 2016, ora 13:21

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2016, ora 14:11

De la: zenitt, la data 2016-04-10 13:21:07www.youtube.com/watch?v=PDkxUmMiL3U&nohtml5=False

stii de ce mi-ai adus tu aminte ? era o gluma care suna cam asa :
Ioaneee, mai ioane mai , iti plac fetele, mai ?
ihiiiii !
da' ele pe tine ?
si io pe ele !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2016, ora 11:50

No ziua buna, la voi e amiaza, la mine e inca dimineata!

Da' ce faceti? Cum fu week end -ul?

E soare, e primavara, se apropie luna Iulie, vacanta, marea, eeeeeeeh?

Maria, Maria? www.youtube.com/watch?v=4dghopRKWbo

Gabi, da-mi idei de mancare gatita acasa. Nu mai stiu ce sa mesteresc. Noi nu suntem cu restaurantele, fast foodurile si aldele. Prefer sagatesc zilnic de 2 si de 3 ori de trebe, dar stiu ce mananca ai mei! Inclusiv pe perioada scolara, fiul meu mananca acasa cu mine. Prefer sa fugtoata ziua, sa ma impart in 5, sama clonez de trebe, dar musai sa mancam zilnic acasa, ceea ce fac eu sau sotul meu! Ei, mai am incredere in unele persoane si in mainile lor dibace!

Primesc vopsea de oua de acasa pentru a efectua, cu manutele mele doua, decorarea oualor pentru Pastele Ortodox. Sotul meu si familia sa sunt ortodocsi. La fel cum in familia mea, de cand ma stiu, sarbatoream ambele Pasti, la fel procédez si eu sotul meu. Ei, à propos, umblu dupa certificat de botez pentru a-mi inscrie puiul la catecism. De nu ajunge la mine certificatul in timp optim, o sa incep a preda eu ore de religie! Ma ajuti, Gabi? Facem normape din doua? Tu cu 4 ore, io cu 4 ore pe zi, pe saptamana, asa avem grija de casa, de masa, de catel de pisica, de cei dragi, ce zici?

Bun asa! Da' pe unde e patronu'? Sper ca nu esuparat pe mine,iara'? Ca nu sunt io fufa aia re' ce o crezu el , nah! SEFUUUUUUUUUUUUUUUUUU, esti solicitat ,te asteapta mesterii sa stabiliti limitele cafenelei!

Sal-tare tuturor! Cafeneaua nu e in faliment, sa se stie, da? Lupii latra, oile pasc, cafeaua curge!

Hey, yah: www.youtube.com/watch?v=V7tozSqetAU&nohtml5=False

A propos, vazui in Auchan, parca, stand de PLACI! Iar sunt la moda, deci, lume draga lume, hai cu pic -up-u', io va imprumut placile! Azi am ....Ney, na, na, na! Remix, of course!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2016, ora 11:56

E in renovare cafenetu! Ptiu, merge ori ba?

Cica nu exista mesaje pe acest topic. Noi vrem sa existe, da!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2016, ora 11:58

Va astept cu scrierile si gandurile bune! Sa stea luptii in coada,nah!

www.youtube.com/watch?v=n2ym1Of5Es8&nohtml5=False

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2016, ora 13:43

De la: Musetel, la data 2016-04-11 11:50:28No ziua buna, la voi e amiaza, la mine e inca dimineata!

Da' ce faceti? Cum fu week end -ul?

E soare, e primavara, se apropie luna Iulie, vacanta, marea, eeeeeeeh?

Maria, Maria? www.youtube.com/watch?v=4dghopRKWbo

Gabi, da-mi idei de mancare gatita acasa. Nu mai stiu ce sa mesteresc. Noi nu suntem cu restaurantele, fast foodurile si aldele. Prefer sagatesc zilnic de 2 si de 3 ori de trebe, dar stiu ce mananca ai mei! Inclusiv pe perioada scolara, fiul meu mananca acasa cu mine. Prefer sa fugtoata ziua, sa ma impart in 5, sama clonez de trebe, dar musai sa mancam zilnic acasa, ceea ce fac eu sau sotul meu! Ei, mai am incredere in unele persoane si in mainile lor dibace!

Primesc vopsea de oua de acasa pentru a efectua, cu manutele mele doua, decorarea oualor pentru Pastele Ortodox. Sotul meu si familia sa sunt ortodocsi. La fel cum in familia mea, de cand ma stiu, sarbatoream ambele Pasti, la fel procédez si eu sotul meu. Ei, à propos, umblu dupa certificat de botez pentru a-mi inscrie puiul la catecism. De nu ajunge la mine certificatul in timp optim, o sa incep a preda eu ore de religie! Ma ajuti, Gabi? Facem normape din doua? Tu cu 4 ore, io cu 4 ore pe zi, pe saptamana, asa avem grija de casa, de masa, de catel de pisica, de cei dragi, ce zici?

Bun asa! Da' pe unde e patronu'? Sper ca nu esuparat pe mine,iara'? Ca nu sunt io fufa aia re' ce o crezu el , nah! SEFUUUUUUUUUUUUUUUUUU, esti solicitat ,te asteapta mesterii sa stabiliti limitele cafenelei!

Sal-tare tuturor! Cafeneaua nu e in faliment, sa se stie, da? Lupii latra, oile pasc, cafeaua curge!

Hey, yah: www.youtube.com/watch?v=V7tozSqetAU&nohtml5=False

A propos, vazui in Auchan, parca, stand de PLACI! Iar sunt la moda, deci, lume draga lume, hai cu pic -up-u', io va imprumut placile! Azi am ....Ney, na, na, na! Remix, of course!

oooo, da' de mult se stie ca aici, in Cafenea, Nu exista decit limita unui limbaj decent ! in rest, e la liber !

mi-a mai ramas de ieri cite o portie de supa de vita cu taitei si ca felul 2, am facut o musaca de cartofi ! n-am mai facut demult si chiar ne era pofta !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2016, ora 13:45

am pus si de'o cafea , ca sa se stie !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Aprilie 2016, ora 16:56

clinc-clinc- clinc : e vremea ceaiului de la ora 5 !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 12 Aprilie 2016, ora 18:26

De la: gabigabi2, la data 2016-04-12 16:56:43clinc-clinc- clinc : e vremea ceaiului de la ora 5 !

Prezenta!

Sunt cu cana de ceai de menta proaspata!

Cin!

Pagini: << 2491 2492 2493 2494 2495 2496 2497 2498 2499 2500 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: