back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2468 2469 2470 2471 2472 2473 2474 2475 2476 2477 >> Sari la pagina:

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2016, ora 12:05

De la: 9am_7993, la data 2016-02-08 09:30:37Acesta lege asunde in esența doar un singur scop, acela de a obliga bolnavii sa platesca o parte insemnata a serviciilor de sanatate, nimic mai mult.
Sub acel stindard al grijei fata de cetațean, care nu s-a materializat niciodata in decursul celor 26 de ani, jigodiile gasesc acum soluția de a mai impovara bietul pacient cu sume uriașe pe care cu siguranța nu are de unde le suporta și in consecința mulți vor murii cu zile.
Nu scot o vorba nesimțiții de faptul ca sistemul funcționeaza deficitar și ca medicilor de familie nu le sunt decontate decat maxim 20 de consultații pe zi.
Daca un medic de famile reușește sa consulte mai mulți pacienți o face benevol fara a fi platit de catre Casa de Asigurari.
Daca scopul real era prevenirea atunci nu era mai simplu ca cetațeanul care nu se prezenta anual la analize sa fie amendat ?
Din nou lichelele dau dovada de un cinism fara precedent .
Mama lor de ticaloși .

Nu vor ''murii', ci eventual vor MURI. Si totusi, nu vor muri!

Mai comentezi ca ma duc la '' spalat de batrani francezi batrani''? In orice limba ai fi perceput-o, te pot ierta, dar cat te vad, iti amintesc acest comentariu, ficior! Eu sunt DAC si refuz sa tac!

Medicii , déjà, sa invete a nu face diferente intre pacienti, dragule! Sa nu uite ca jurasera sa salveze vieti si sa faca tot ce le sta in capacitate inainte de a semna un contract (de munca, de colaborare samd)!

Io, indiferent ca sunt contabil, manager, comerciant, ma pasioneaza viata intreaga, nu imi permit sa desconsider niciun omce trece de exemplu prin fata magazinului meu CARE E TOT IN PICIOARE contrar aluziilor vehiculate de catre persoane INCOMPETENTE pe acest forum!

Sper ca sunt in continuare destul de clara!

7993...vizita ta pe acest forum se va scurta daca nu te repozitionezi!

A propos, nascui intr-o clinica din Romania. Asigurare medicala obligatorie si complementara aveam si evident era valabila SI in Romania. Nenea administratoru' de la clinica nu vru a accepta sa imi acorde cele 5mil lei vechi erau atunci, ca deh, nu cotizam la statu' roman! No nu e bai, ca sotu' suna presa locala si stii cum se schimba nea' admini' la fata, la alura,la.... factura?

Fratilor, cunoasteti-va drepturile inainte de a plati in veselie. Apoi puneti-le in aplicare!

O zi mirobolanta tuturor!

Dati respect ca sa capatati respect!

Nihil sine Deo!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2016, ora 12:13

www.youtube.com/watch?v=OUjh93Tnf9g

Soare in Februarie !

PS Sunt printre dosarele de la masa 7, cu permisiunea domiilor voastre stimate !

Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2016, ora 12:24

Mai am doua surprize pentru doua persoane diferite de pe acest forum. Sper sa va fie placute si sa pecetluiasca viitoarea nostra cohabitare impreuna pe aceasta platforma !

Florin....

Hakon....

Fiti cu ochii pe mine, va voi aduce vesti bune, promit!

Gabita, te tzuc si te imbratisez cu drag!

Zenitt, ramai cu noi, ne face placere sa te avem alaturi!

Ingrid, te asteptam sa revii, mereu cu drag!

Black, si pentru dumneata coc io ceva. Va fi placut, promit...sper...

No, acestea fiind spuse, sa fim binecuvantati cu totii !

Nihil sine Deo!

PS Cred ca Giova are nevoie de gandurile noastre bune! Sper sa fiti alaturi de mine pentru a i le transmite! Stiu io ca are nevoie de ele....Sper ca de Pasti sa se iteasca , sper din tot sufletul... A propos, avem un decalaj de o luna intre pastele catolic si cel ortodox. Sper sa ajunga la un consens cat de curand cele doua biserici. Dumnezeu este unul singur, de ce calendarele ne impun date diferite de celebrare a Invierii Fiului lui Dumnezeu care este unul singur, vesnic viu?!

Ok, ies, pe curand!

Intentionat nu il voi corecta, eventual pot deschide un topic unde va pot explica de ce scriu déjà si/sau habitat etc! Cereti-mi si va voi raspunde!

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Februarie 2016, ora 14:20

Luni, 08.02.2016:
visumbrasov.org/events/lansare-si-conferinta-civilizatia-analfab...
Librãria ªt. O. Iosif Braºov, orele 14:00 – Lansare Civilizaþia analfabetismului – Mihai Nadin, în prima ediþie româneascã

Biblioteca Judeþeanã George Bariþiu Braºov, Sala mare de lecturã, orele 17:00 – Conferinþã susþinutã de Mihai Nadin: Civilizaþia analfabetismului

Nãscut la Braºov, în 2 februarie 1938, Mihai Nadin a absolvit Facultatea de Electronicã ºi Facultatea de Filosofie la Bucureºti, unde ºi-a luat doctoratul în esteticã. Experimentele sale în grafica de computer, un pionierat la vremea aceea, i-au adus recunoaºterea pentru contribuþii la o nouã esteticã. Dupã studii postdoctorale inovatoare la Universitãþile Ludwig Maximilian (München) ºi John Hopkins, a desfãºurat o activitate interdisciplinarã de cercetare care acoperã domeniul electronicii, esteticii, semioticii, interacþiunii om-computer. Mihai Nadin a întemeiat computational design ca disciplinã. Preocupat de sistemele de anticipare, a înfiinþat în anul 1994 primul Institut de Cercetare a Sistemelor de Anticipare. A predat la universitãþile Stanford, Berkeley ºi Bremen. Continuã sã studieze sistemele de anticipare, în special conceperea unor noi forme computaþionale ºi interacþiunea lor cu mediul fizic ºi oamenii. Cunoscut de braºoveni pentru monografia din 1975, Pictori din Braºov, lucrare de referinþã ºi astãzi, Mihai Nadin este recunoscut pretutindeni ca un spirit inovator ºi creativ, prin analizele sale despre artã ºi tehnologie. Aflat în România, turneul sãu de lansare ºi promovare a cãrþii include ºi Braºovul, oraºul natal.

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2016, ora 14:31

ia priviti, cititi si va minunati cum se cearta ,,parintii si binefacatorii romanilor''....

Cãtre,
Guvernul României,

Spre ºtiinþã: Preºedintelul României, dl. Klaus Werner Iohannis.

Domnule prim-ministru,

Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureºti, avînd în vedere prevederile pîngãritei Constituþii a României ºi Legea 544/2001, ca ºi lipsa permanentã de fonduri în bugetul de stat, vã rog sã îmi comunicaþi, în termenul prevezut expres de lege, care ar fi motivul legitim, moral, legal sau constituþional pentru care contrar prevederilor legale au fost numiþi ºi sînt încã menþinuþi ºi sînt ºi plãtiþi în conducerea Institutului Revoluþiei Române agenþi ai unui stat strãin, aºa cum a scris în presã, foºti criminali comuniºti, mari mîncãtori de cãcat cu polonicul, dar ºi progeniturile unor asemenea elemente declasate, dujmãnoase, ce nu au avut absolut nici o contribuþie deosebitã, doveditã pînã astãzi, la victoria Revoluþiei Române, din însîngeratul ºi teribil de ruºinosul Decembrie 1989, în loc sã fi fost numiþi, aºa cum cere legea, personalitãþi recunoscute ale Revoluþiei Române, al cãrei pãrinte am fost.
Vã solicit aceste informaþii publice cu convingerea cã dvs. nu vreþi sã îmi spuneþi cã, perpetuînd astfel situaþia intolerabilã, impusã de criminalul comunist, alogen, jos ilici iliescu, prin menþinerea unor asemenea penali, ce sînt subiecþi – învinuiþi, de 26 de ani, în atîtea dosare de cercetare penalã, ce nu sînt nici astãzi, în România lucrului bine fãcut, cercetate temeinic, pentru a fi trimise la instanþele de judecatã competente sã judece aceºti odioºi criminali, fiind încãlate astfel ºi angajamentele României la C.E.D.O., vã e total indiferentã legea, adevãrul devenit acum istoric, dar ºi principiile cheltuirii transparente ºi eficiente a banului puplic?
Avînd în vedere faptul cã în conducerea Institutului Revoluþiei Române au fost impuºi, încã de la înfiinþare, numai infractori propuºi ºi numiþi de criminalul fost Preºedinte al României, comunistul alogen jos ilici iliescu, nu credeþi cã a sosit timpul sã decideþi sã fie de îndatã desfiinþatã aceastã adunãturã pestilenþialã formatã doar din neica nimeni, total neproductivã, inutulã ºi ruºinoasã pentru un stat ce clameazã cã ar fi de drept, ce poartã încã numele de institut, care în tot acest timp cît a funcþionat, nu a fãcut altceva decît sã ascundã adevãrul ce stã la baza Revoluþiei Române, producînd astfel numai minciuni, concomitent cu risipirea unor sume mult mai important sã fie cheltuite în alte domenii utile ºi necesare societãþii româneºti, atît de greu prãduitã ºi astãzi ºi prin asemenea metode josnice, penale?
Avînd în vedere cele de mai sus, cît ºi prevederile legale, vã rog sã îmi comunicaþi dacã aþi dispus sã fie desfiinþatã o asemenea ruºine, numitã Institutul Revoluþiei Române ºi, în cazul în care decideþi sã îl menþineþi în funcþiune, pentru a fi risipiþi astfel, inutil ºi pãgubos banii puþini ai românilor, vã rog sã îmi comunicaþi lista „personalitãþilor” recunoscute în Revoluþia Românã, cu care sînteþi încã de acord sã fie menþinuþi în acestã inutilã ºi pãguboasã fãcãturã, ce sînt plãtite de acest aºa-zis institut, precum ºi copia actului prin care respectivii au fost declaraþi sau au fost recunoscuþi vreodatã de o instanþã competentã sã decidã cã respectivii ar fi fost într-adevãr, personalitãþi ale Revoluþiei Române.
Totodatã, vã rog sã îmi comunicaþi ºi copia actului în care a fost legiferatã definiþia personalitãþii Revoluþiei Române.

Cu mulþumiri,

Nica Leon,
Binefãcãtorul României ºi al românilor, persecutat din motive politice.
07.02.2016

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2016, ora 14:33

mariusmioc.wordpress.com/2016/02/08/timisoara-21-decembrie-1989-pe-strada-si-in-balconul-operei-noi-sintem-fauritorii-bunurilor-materiale-noi-sintem-poporul-care-trudeste-noi-dorim-libertate-noi-dorim-alegeri-libere/

Timișoara 21 Decembrie 1989, Pe Stradã Și În Balconul Operei. „Noi Sîntem Fãuritorii Bunurilor Materiale! Noi Sîntem Poporul Care Trudește! Noi Dorim Libertate! Noi Dorim Alegeri Libere!” (Video)

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2016, ora 14:33

De la: Fl_Orion999, la data 2016-02-08 14:33:06https://mariusmioc.wordpress.com/2016/02/08/timisoara-21-decembr...

Timișoara 21 Decembrie 1989, Pe Stradã Și În Balconul Operei. „Noi Sîntem Fãuritorii Bunurilor Materiale! Noi Sîntem Poporul Care Trudește! Noi Dorim Libertate! Noi Dorim Alegeri Libere!” (Video)

www.youtube.com/watch?v=09QORcCivVw

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2016, ora 15:27

Quand tu chantes, je chante avec toi, LIBERTE....

www.youtube.com/watch?v=VJWPrSO3vBc

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2016, ora 15:40

De la: gabigabi2, la data 2016-02-07 16:06:27pfiii, cind sa-ti raspund, a aparut anuntul ala ciudat cum ca :" timpul conexiunii a expirat " ! sinu-i prima oara si nu stiu de ce, ca doar n-am contract pe timpi de folosire a net.ului ?!
in sfirsit, voiam sa-ti spun ca nici eu n-am greturi la mincare si probez cu interes ce apare nou....dar, dupa ce le-am verificat , pe unele le introduc in meniul casei, iar pe altele, nu !

am vazut la Vulturul o varza calita cu ditamai ciolanul, de mi-a plouat in gura de pofta si, abia astept sa -i facem o verificare !

Apare ''timpul conexiunii a expirat'' in momentul cand ai depasit un timp T, considerand de cand te-ai conectat pe site si pana in momentul cand vrei sa scrii.De exemplu, daca te conectezi aici si te duci la bucatarie sa ne faci de mancare, a trecut un timp si conexiunea expira. Necesita sa te reconectezi si te citim ce ne scrii!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2016, ora 15:58

De la: zenitt, la data 2016-02-07 22:19:31
De la: gabigabi2, la data 2016-02-07 16:06:27pfiii, cind sa-ti raspund, a aparut anuntul ala ciudat cum ca :" timpul conexiunii a expirat " ! sinu-i prima oara si nu stiu de ce, ca doar n-am contract pe timpi de folosire a net.ului ?!
in sfirsit, voiam sa-ti spun ca nici eu n-am greturi la mincare si probez cu interes ce apare nou....dar, dupa ce le-am verificat , pe unele le introduc in meniul casei, iar pe altele, nu !

am vazut la Vulturul o varza calita cu ditamai ciolanul, de mi-a plouat in gura de pofta si, abia astept sa -i facem o verificare !

Pãi, s-o verificãm sã ne plouã în gurã cu un vin bun!

paiii ? zi cind vreti sa ne intilnim la un ciolan afumat cu varza calita ....bineinteles s'un burgundel alaturi si o facem !? de ce nu, ca doar tre' sa ne bucuram de orice ocazie de a ne face o placere !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2016, ora 16:06

De la: gabigabi2, la data 2016-02-08 15:58:37
De la: zenitt, la data 2016-02-07 22:19:31

Pãi, s-o verificãm sã ne plouã în gurã cu un vin bun!

paiii ? zi cind vreti sa ne intilnim la un ciolan afumat cu varza calita ....bineinteles s'un burgundel alaturi si o facem !? de ce nu, ca doar tre' sa ne bucuram de orice ocazie de a ne face o placere !

Io sa ma aranjez sa va trimit batar caveiu'?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2016, ora 16:16

De la: Musetel, la data 2016-02-08 15:40:39

Apare ''timpul conexiunii a expirat'' in momentul cand ai depasit un timp T, considerand de cand te-ai conectat pe site si pana in momentul cand vrei sa scrii.De exemplu, daca te conectezi aici si te duci la bucatarie sa ne faci de mancare, a trecut un timp si conexiunea expira. Necesita sa te reconectezi si te citim ce ne scrii!

himmmm da' de ce asa ceva, ca nu inteleg ? nu se-ntimpla des sa apara acest anunt, dar de aparut, mai apare si iata , ieri de ex., nu a durat decit atit cit am scris raspunsul catre Florin....deci, ma mir in continuare

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2016, ora 16:19

De la: gabigabi2, la data 2016-02-08 16:16:17
De la: Musetel, la data 2016-02-08 15:40:39

himmmm da' de ce asa ceva, ca nu inteleg ? nu se-ntimpla des sa apara acest anunt, dar de aparut, mai apare si iata , ieri de ex., nu a durat decit atit cit am scris raspunsul catre Florin....deci, ma mir in continuare

Imi apare si mie si pe diferite site-uri ale organismelor oficiale de stat sau private. Dupa un anumit timp de conectare pe un anumit site, iti cere sa te conectezi din nou, pt ca ''a expirat conexiunea''.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2016, ora 16:21

Ioi, tre' sa ii raspund pe undeva domnului Sir Boby, referitor la stampile... Pe careva de pe politice era.... ptiu, ghici ciuperca pe care?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2016, ora 16:27

De la: 9am_7993, la data 2016-02-08 09:30:37Acesta lege asunde in esența doar un singur scop, acela de a obliga bolnavii sa platesca o parte insemnata a serviciilor de sanatate, nimic mai mult.
Sub acel stindard al grijei fata de cetațean, care nu s-a materializat niciodata in decursul celor 26 de ani, jigodiile gasesc acum soluția de a mai impovara bietul pacient cu sume uriașe pe care cu siguranța nu are de unde le suporta și in consecința mulți vor murii cu zile.
Nu scot o vorba nesimțiții de faptul ca sistemul funcționeaza deficitar și ca medicilor de familie nu le sunt decontate decat maxim 20 de consultații pe zi.
Daca un medic de famile reușește sa consulte mai mulți pacienți o face benevol fara a fi platit de catre Casa de Asigurari.
Daca scopul real era prevenirea atunci nu era mai simplu ca cetațeanul care nu se prezenta anual la analize sa fie amendat ?
Din nou lichelele dau dovada de un cinism fara precedent .
Mama lor de ticaloși .

bineinteles ca asta-i scopul si acea lege prin care TREBUIA sa vi la analizele anuale, in luna nasterii, vad ca s-a facut uitata ! acea prevedere era tocmai ptr. a preveni boala !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2016, ora 16:30

De la: Musetel, la data 2016-02-08 16:21:16Ioi, tre' sa ii raspund pe undeva domnului Sir Boby, referitor la stampile... Pe careva de pe politice era.... ptiu, ghici ciuperca pe care?!

las' ca te urmez si te vad acolo !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2016, ora 17:42

www.dcnews.ro/cine-vrea-exterminarea-romanilor_496730.html

Cine vrea exterminarea românilor?

Președintele PRU, Bogdan Diaconu, a realizat o analizã în exclusivitate pentru DC News unde vorbește despre exterminarea unui popor, mai precis România.

Iatã analiza lui Bogdan Diaconu:

Ca sã extermini un popor ai nevoie sã-l prãbușești sub o povarã imensã de vinovãție pe care sã nu o poatã explica, depãși sau rezolva și care sã justifice orice mãsurã împotriva acelei națiuni. Iatã cum se aplicã ele în România. În primul rând, trebuie sã-i faci pe români sã se simtã vinovați pentru cã sunt sãraci. Sãracii sunt responsabili pentru cã nu sunt bogați și "descurcãreți", în schimb, hoții au meritul de a fi știut sã fure. Așadar, sãrãcia și decãderea României e din vina românilor. Politicile europene au aceași menire, de a da vina pe populație pentru ruina țãrii, nu pe politicienii care, cu complicitatea Europei, au deținut pârghiile României și au furat cot la cot cu multinaționalele în beneficiu propriu dar și pentru profitul nemãsurat al bãncilor și companiilor strãine!

Apoi, etapa a doua, românii sunt vinovați pentru cã sunt bolnavi. Acesta este sensul legii inițiate recent de PNL, dar semnatã și de alți parlamentari de la PSD, MP și UDMR. Dacã ești bolnav, este pentru cã nu te-ai descurcat sã te ții sãnãtos, iar statul nu are nicio obligație fațã de tine deși tu i-ai plãtit contribuții consistente. Așa cã, dacã te-ai îmbolnãvit, n-ai decât sã te descurci. Românii sunt bolnavi pentru cã nu au grijã de ei înșiși și nu sunt civilizați, asta e filosofia oficialã care, cu bunãvoința PNL, va deveni și lege de pedepsire a celor nevoiași care firește cã nu au grijã de ei înșiși pentru cã abia supraviețuiesc! Doar sistemul de sãnãtate e mai bun decât meritãm și dacã vrem o țarã ca afarã trebuie sã muncim ca afarã, cum spune ministrul sãnãtãții.

Țara întreagã e pe butuci din cauza românilor, vinovãția e colectivã și generalã, a treia etapã. Românii sunt vinovați cã nu au autostrãzi, nu firmele românești sau strãine care furã banii și nu politicienii care gestioneazã aceste furturi. Românii sunt vinovați cã orașele sunt ruinate, ca și cum nu ar plãti impozite și taxe pentru ca administrația sã aibã grijã de felul cum aratã localitãțile. Cei inundați sunt vinovați cã a venit apa peste ei. Înzãpeziții sunt direct responsabili pentru cã a nins. Salariile sunt mici în România pentru cã nu muncim, în schimb taxele și prețurile sunt ca afarã pentru cã cei care ne iau taxe și impozite și care ne iau suprapeț pe orice știu sã "munceascã" profesionist, adicã sã ne jefuiascã la maximum!

Vinovãția nu se oprește aici. Victimele violurilor sunt vinovate pentru cã i-au "provocat" pe violatori, cei furați sunt vinovați pentru cã i-au atras pe hoți sau pentru cã nu s-au pãzit, cei cãlcați de mașinile cocalarilor pe verde și pe trecerea de pietoni sunt vinovați pentru cã nu au fost atenți pe stradã. În general, în rapoartele poliției, victimele sunt vinovate, iar infractorii sunt de neatins, de multe ori pentru cã aceștia din urmã sunt prieteni cu polițiștii sau cu judecãtorii sau cu politicienii sau cu toatã lumea care conteazã. Așa încât chiar dacã pãțești ceva, e mai bine sã taci și sã nu faci plângere la poliție pentru cã tot tu ești vinovat. Cine sunã la 112 sã reclame o infracțiune e amendat, la fel cine reclamã defrișãrile ilegale sau cine protesteazã împotriva abuzurilor din România. Ați vãzut doar cã jandarmul fuma liniștit în timp ce prietenul lui de la masã, un interlop violent, o snopea în bãtaie pe salvamontista din Hunedoara!

Orice vinovãție posibilã care sã justifice un nou val de taxe sau un nivel de trai și mai scãzut va fi gãsitã și pusã imediat pe spatele populației. Așa se conduce un popor spre exterminare. Existã totuși și o vinovãție realã în tot acest proces: faptul cã stãm și acceptãm sã fim bãtaia lor de joc...

Nota redacției - titlul de homepage și lead-ul aparțin redacției.
- See more at: www.dcnews.ro/cine-vrea-exterminarea-romanilor_496730.html#sthas...

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2016, ora 11:58

De la: gabigabi2, la data 2016-02-08 16:30:33
De la: Musetel, la data 2016-02-08 16:21:16Ioi, tre' sa ii raspund pe undeva domnului Sir Boby, referitor la stampile... Pe careva de pe politice era.... ptiu, ghici ciuperca pe care?!

las' ca te urmez si te vad acolo !

Apoi te dusesi si ma lasasi singurica la masa 7?

N
E
A
T
Z
A
!
!
!

Am ajuns mai tarziu, dar e gata cafeaua! Am facut si ceai, musai de musetel, cu lamaie bio, cu miere tot bio si cu zahar brun!

La mine plange natura, toarna cu galeata! A propos, ma intreaba odata fiul meu cand ii spusesem ''ca toarna cu galeata'': Da', mami, unde e galeata? Asa si francezi au o zicala cand exclama: ''Oh, la vache!'' care este utilizata de cineva ca sa isi exprime mirarea/surprinderea in mod pozitiv sau negativ deopotriva. Auzind-o pe o alta mamica exclamand, tot fiul meu: ''Mami, da' unde a vazut tanti aceea vaca? ''

Soarele fu ieri pe la noi, se razboia cu rafalele vantului de 150 km/ora. Niste acoperisuri nu mai sunt la locurile lor, unele masini rulau ieri pe doua roti in viraje, marea avea valuri imense de 13 metri, plopul din spatele casei exersa miscari de teck-tonique sau poate de brek...

O zi faina sa avem cu totii!

Nihil sine Deo! Sa fiti binecuvantati!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2016, ora 14:50

poii, m-am dus pe " ciuperca" respectiva si te-am semnalizat ca am ajuns ....baaa, ti l-am si scos pe @ Sir in fata . ca sa puteti discuta de la francez la englez

mersic de cafea , e foarte bine venita dupa ce-am pigulit la 1 kg de urzici , de ma ustura degetele, desi am avut manusi si le- am tuns cu foarfeca de bucatarie !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2016, ora 15:06

www.dcnews.ro/cedo-obliga-romania-sa-renun-e-la-dragobete_496817.html

CEDO obligã România sã renunțe la Dragobete
Decizie istoricã astãzi la CEDO în cauza Rozmarin I. și alții vs România. Curtea Europeanã a Drepturilor Omului a luat o hotãrâre prin care obligã România sã includã iubirea homosexualã sau de orice orientare în sãrbãtorile anuale ale dragostei, Curtea considerind cã numai „sãrbãtoarea Occidentalã Valentine’s Day îndeplinește standardele actuale de toleranțã și multiculturalism”.

Decizia vine în urma contestației înaintatã de mai multe persoane ce s-au simțit lezate de faptul cã statul Român nu a recunoscut oficial ziua internaționalã a Sf. Valentin. Aceștia au arãtat în cererile formulare în fața instanței cã „sãrbãtoarea Dragobetelor are un caracter mistic-conservator, heterosexual, fiind o sãrãbãtoare discriminatorie re-popularizatã de tineri tradiționaliști care nu doreau sã își scoatã iubitele la restaurant conform tradiției occidentale în data de 14 februarie, Valentine's Day."

Curtea a impus o perioadã de implementare de 15 zile în care autoritãțile române trebuie sã aprobe acte normative care prevãd sancționarea manifestațiilor publice de Dragobete.

Amendã dacã vã îmbrãcați în straie populare de Dragobete

Cãtãlin Hârcionosu, secretar de stat în Ministerul de Interne, a declarat pentru Cotidian Zilnic cã Ministerul ia în considerare redactarea unei propuneri de Hotãrâre de Guvern care sã amendeze cu sume de la 400 – 800 de lei portul de straie populare de Dragobete, precum și orice manifestãri publice specifice în ziua de 24 februarie. Conform aceleiași surse, straiele populare, decorațiunile și orice obiecte specifice hand-made neincripționate cu simbolurile universale ale iubirii aprobate de Comisia Europeanã ar putea face obiectul confiscãrii.

Hotãrârea prevede și cã Statul român va trebui sã asigure și manifestãri adresate oamenilor care nu au un partener și/sau care se simt singuri în evenimente de tipul „Iubește-te singur", astfel încât aceștia sã nu se simtã lezați de bucuria celor îndrãgostiți.

Dragobetele este o sãrbãtoare cu origini romane, venitã din veche tradiție pãginã. Numele vine de la latinul „dragis / dragii" (îndrãgite) + latinul „bibere" (a bea) respectiv ziua cind femeile beau și se îndrãgostesc
- See more at: www.dcnews.ro/cedo-obliga-romania-sa-renun-e-la-dragobete_496817...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2016, ora 15:27

neneee, scoatem si Istoria ....poate scoatem si lb. romana si daca tot ne deznationalizam si uitam cine suntem, haideti sa-nvatam lb. germana sau, orice va Considera UE ca e de bine ptr. toata comunitatea din care facem parte doar cu obligatiile, nu insa si cu drepturile !
a-nceput sa-mi vina cu sictir !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2016, ora 15:40

De la: gabigabi2, la data 2016-02-09 14:50:54poii, m-am dus pe " ciuperca" respectiva si te-am semnalizat ca am ajuns ....baaa, ti l-am si scos pe @ Sir in fata . ca sa puteti discuta de la francez la englez

mersic de cafea , e foarte bine venita dupa ce-am pigulit la 1 kg de urzici , de ma ustura degetele, desi am avut manusi si le- am tuns cu foarfeca de bucatarie !

Buna, Gabi!

Cu toate ca-s cu fundu' in doua luntre, românca cu rezidenta in Franta, tot românca sunt!

Chiar ma gandeam la Sir Boby ce o fi facand cu vantu' ala de ''adie'' pe la el, mai precis pe coasta de sud a Marii Britanii cu 160 km/ora?! Erau valuri imense, spuma marii spala trotuarele, casele cu totu'! Si aici la noi a dus acoperisul de la o sala de sport, gardul dela unele case ce erau in vadul vantului. Of, of! De obicei sunt vanturi puternice in aceasta perioada a anului.

Urzici zici? Io aseara am aruncat spanacul gatit ca nu l-au mancat ai mei. Intre timp facuse sotul meu pizza adevarata, si spanacul meu a ajuns la pubela, va deveni cel mai probabil calorie in iarna asta!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2016, ora 15:52

De la: gabigabi2, la data 2016-02-09 15:27:49neneee, scoatem si Istoria ....poate scoatem si lb. romana si daca tot ne deznationalizam si uitam cine suntem, haideti sa-nvatam lb. germana sau, orice va Considera UE ca e de bine ptr. toata comunitatea din care facem parte doar cu obligatiile, nu insa si cu drepturile !
a-nceput sa-mi vina cu sictir !

Io incepusem a lua cursuri de germana prin adolescenta, tata turuia cu mine in româneste dupa ce am inceput scoala. Asa am uitat si maghiara.. ma rog, asta fu riscu'! Deci la noi in casa, mai ales cand eram implicata si eu in discutii, se rula limba româna! Apoi , voind a percfectiona cunostintele mele bazice , mai trageam cu ochiul la emisiunile de la tv, imediat dupa revolutie aveam posibilitatea sa invatam limbi straine de la tv. Engleza si franceza erau déjà incepute a fi consolidate si am décis sa ''atac'' germana. Ne motivam reciproc cu un vecin, Atti, fiul unui tare bun amic inca din copilarie al tatalui meu. Fain era ca profesoara ce ne preda era o nemtoaica jet bejet-vorba lu' Tati - deci nu aveam posibilitatea sa ne adresam ei in alta limba decat in germana. Ich heiBe A..... Wie heiB du? Stiam sa numar si sa imi numesc parintii, sa imi prezint familia inca de la tata. Apoi am abandonat si io si Atti. Se aglomera programa scolara, eram déjà la liceu la real chimie-bio... Dar am facut progrese frumoase in engleza si franceza, avandu-le inclusiv probe optionale la BAC! Dar germana fu ''abandonata''.

Ulterior am luat cateva cursuri de flamanda/dialect de oandeza vorbit in Belgia. Hoe gaat het met ja? Ik ben A......Este tot o limba germanica, un cocteil intre germana si engleza. Dar apoi ne-am intors in tara si gata si cu flamanda/olandeza.

Acum cred ca voi invata ch'ti/ un dialect francez, poate vazura-ti filmu' LES CH'TI! Daca l-ati vazut, sa stiti ca e realitatea! Plangi cu zilele la astia, nush' cum am nimerit taman aici, bre! Da'.... nimic nu e hazard, stim doar, nu-i asa? Lectii avem de invatat peste tot si in permanenta in perpetuum mobile! Si pot doar sa ii multumesc lui Dumenzeu ca imi permite sa invat mereu si mereu!

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2016, ora 16:13

io zic sa ne mai indulcim un pic...ca destul ne amarasc tovarasii de la ue, de la noi si-altii de aiurea...

Tiramisu cu biscuiți

Tiramisu cu biscuiți este o rețetã pentru desert delicios, natural si usor, potrivit oricarei ocazii.

Tiramisu cu biscuiti

Tiramisu cu biscuiți se face foarte usor. Va prezentãm cum puteți prepara o cantitate pentru 4 porții.

Ingrediente pentru tiramisu cu biscuiți:

1 pachet de biscuiți pentru ceai, sfãrâmați
150 g de fulgi de ciocolatã amãruie sau de ciocolata cu lapte + 50 g de ciocolatã (sau cacao) pentru decor
80 g unt, tãiat cubulețe
50 g de mascarpone sau cremã de brânzã
1 ceașcã de cafea espresso

Mod de preparare pentru tiramisu cu biscuiți:

Topiți fulgii de ciocolatã împreunã cu untul, la cuptorul cu microunde. Când s-au topit aproape în totalitate, adãugați mascarpone și amestecați cu o spatulã.
Aveți nevoie de 4 pahare sau boluri pentru servit. Așezați pe fundul fiecãruia un strat de biscuiți sfãrâmați, apoi stropiți ușor cu puținã cafea. Adãugați un strat de ciocolatã, apoi iarãși unul de biscuiți sfãrâmați și stropiți cu cafea. Repetați procedeul în funcție de câte straturi doriți sã adãugați, iar ultimul strat trebuie sã fie din biscuiți, peste care adãugați fulgi de ciocolatã (sau cacao).
Lãsați paharele (sau bolurile) cu tiramisu pentru 3 ore la frigider, dupã care puteti sa le consumați.

Notã: Dacã folosiți suc natural de portocale în loc de cafea, obțineți un tiramisu ideal pentru copii.

Poftã bunã!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2016, ora 16:45

De la: Fl_Orion999, la data 2016-02-09 16:13:30io zic sa ne mai indulcim un pic...ca destul ne amarasc tovarasii de la ue, de la noi si-altii de aiurea...

Tiramisu cu biscuiți

Tiramisu cu biscuiți este o rețetã pentru desert delicios, natural si usor, potrivit oricarei ocazii.

Tiramisu cu biscuiti

Tiramisu cu biscuiți se face foarte usor. Va prezentãm cum puteți prepara o cantitate pentru 4 porții.

Ingrediente pentru tiramisu cu biscuiți:

1 pachet de biscuiți pentru ceai, sfãrâmați
150 g de fulgi de ciocolatã amãruie sau de ciocolata cu lapte + 50 g de ciocolatã (sau cacao) pentru decor
80 g unt, tãiat cubulețe
50 g de mascarpone sau cremã de brânzã
1 ceașcã de cafea espresso

Mod de preparare pentru tiramisu cu biscuiți:

Topiți fulgii de ciocolatã împreunã cu untul, la cuptorul cu microunde. Când s-au topit aproape în totalitate, adãugați mascarpone și amestecați cu o spatulã.
Aveți nevoie de 4 pahare sau boluri pentru servit. Așezați pe fundul fiecãruia un strat de biscuiți sfãrâmați, apoi stropiți ușor cu puținã cafea. Adãugați un strat de ciocolatã, apoi iarãși unul de biscuiți sfãrâmați și stropiți cu cafea. Repetați procedeul în funcție de câte straturi doriți sã adãugați, iar ultimul strat trebuie sã fie din biscuiți, peste care adãugați fulgi de ciocolatã (sau cacao).
Lãsați paharele (sau bolurile) cu tiramisu pentru 3 ore la frigider, dupã care puteti sa le consumați.

Notã: Dacã folosiți suc natural de portocale în loc de cafea, obțineți un tiramisu ideal pentru copii.

Poftã bunã!

Accept cu placere! Ador tiramisu! Merci, Flo'! Mere perfect cu un cavei fierbinte! Treci la masa me', e si Gabi cu noi! Ai vazut ''lucru'' meu mesterit azi si pentru matalutza, 'au ba?

...Lucru 'cela de pe ''casa ta''... (de pe topicu' 'mnetale)

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2016, ora 16:48

A propos io nu va amarasc, sper...

www.youtube.com/watch?v=tD3mr2d-khg

Am busit-o cu a amarî!!! Ptiu, mea culpa! Ced ca fu de vina amareto din tiramisu', nu o divulgat totsecretu' retetei, sefu' Florion!

Io nu vroiesc a va amarî! NA, ca si in romana merge utilizarea infinitivelor, ca si in franceza!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2016, ora 16:54

Citisem pe undeva ca o viitoare mamica, fiind insarcinata, facuse o criza de apendicita care a trebuit operata imediat sub anestezia pacientei. Copilasul ar fi fost afectat, dar a supravietuit si este Andrea Bocelli!

www.youtube.com/watch?v=FK5VulNn3so

O seara faina tuturor! Sa fim binecuvantati cu totii! Nihil sine Deo!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2016, ora 17:07

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2016, ora 09:56

Neata buna!

Ma strecor chitingan si pun de o cafea. In frigider sta maglavaisul de clatite.

Intre timp gandesc oarice si va astern gandurile pe peretele asta mare, nesfarsit si alb!

Florine, Gabriela, stimat auditoriu prezent si /sau viitor...
Sa presupunem ca X cunoaste data de nastere a lui Y, fiind alaturi o perioada din viata, petrecand impreuna fiecare aniversare , evident ca nu vor uita sa se caute macar cu gandul chiar daca la un moment dat se vor separa fizic. Deci, daca noi stim ca Dragobete si/sau orice sarbatoare are loc in noi, ce ne retine sa o celebram in noi si intre noi prin gand, prin cuvant, prin fapta?

A fost pentru voi, Musetel, cu drag!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2016, ora 10:03

Azi catolicii celebreaza MIERCUREA CENUSII. Nu e musai sa va cer a veni cu crengutele uscate ramase de anul trecut de la Florii spre a face un foc de tabara si cu cenusa rezultata sa cerem unui om mai curat decat mine sa ne faca crucea pe frunte amintindu-ne ca din tarana venim, in tarana ne vom intoarce....

Nu ca nu ar conta faptele noastre, sanu maintelegeti eronat. Totul, orice conteaza si se pune la socoteala!

Azi incepe postul Pastelui. fix de azi inainte mai sunt 47 de zile pana la Pasti. Catolic va soptesc...

Ieri a fost zi de clatite. La fel pe 2 Februarie. Deci, va astept azi la clatite , aici in cafenea!

Daca am timp, m-am gandit sa va calauzesc prin Europa anilor, secolelor trecute, povestindu-va despre Chandelleur, despre clatitele -simbol al Soarelui, de unde si forma lor.... apoi as povesti si de Sarbatoarea Ursului, de Prezentarea in Templu a lui Isus, despre celebrarea sfarsitului iernii, despre zei si zeite....

Poate, daca am timp...

Pagini: << 2468 2469 2470 2471 2472 2473 2474 2475 2476 2477 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: