Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Ianuarie 2016, ora 18:14
De la: gabigabi2, la data 2016-01-23 15:21:05 Saru' mana! O cafeluta, o biscuite?
|
|
gerard 1100 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 23 Ianuarie 2016, ora 20:13
Vreau un ceai si eu, de musetel!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
lngrid 294 mesaje Membru din: 25/12/2015 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2016, ora 07:21
Buna dimineataaaaa soare!!! ...vorba vine, ca e un ,,soare" de crapa pietrele, tocmai acum, iarna!
....dar de, ma bucur si eu ca s-a insufletit cafeneaua, mai misca lumea si pe aici, mai trece cate un vechi prieten - i poop u Gerard! Gata olocul de cafea si apa pentru ceai, sa ne dezghetam nasurile in aburii din cana pana or fi gata merele coapte si nucile - prea devreme sa ma apuc de fursecuri si chestii din aluat. Raporteaza abuz de limbaj
Simplitatea este sofisticarea extremã - Leonardo da Vinci
|
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2016, ora 11:18
No, serustoc! Va scriu in calitate de Atlas, pe bune... Fac alergie la atata umezeala... Radius, cubitus, humerus, iliaciiiiiiiiiiii....
.... cutiuta craniana : par blond, suvite blonde....ptiu, mai am pana la cioante/oase! Iau un taxi, e mai rapid: www.youtube.com/watch?v=Ulay2FvUEd8 sau asta? www.youtube.com/watch?v=dLXmcjIhx4g Merci de cavei, Ingrid ! Gata fursecurile? Io inca nici nu vad in bucatarie, de gri ce este azi....
Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2016, ora 11:21
De la: zenitt, la data 2016-01-23 18:08:18De la: Musetel, la data 2016-01-23 13:05:01De la: zenitt, la data 2016-01-22 23:31:02www.youtube.com/watch?v=NJsa6-y4sDs Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2016, ora 11:26
De la: gerard, la data 2016-01-23 20:13:10Vreau un ceai si eu, de musetel! Acum vine... ceaiu' ala... e drum lung, Gerard! www.youtube.com/watch?v=k9bknvV1mn0 Bonne appétit !
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2016, ora 11:32
www.youtube.com/watch?v=WDKEcI6fIwg
Ce facea, oare Atlas, cand trebuia sa tine un pamant intreg pe umerii sai? Simtea el mirosu' de spaghetti adente, de Saint Emilion 2012 (evident ca era aroma din viitor! ), da' de fursecuri cu ghimbir, ca io le simt de aici, de pe la canalelemanecutelor, pe bune! Ingrid, te-ai mutat peste drum de mine si nu mi-ai trimis un platou cu ceva dulce, ha?
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2016, ora 11:36
Gabi o zis sa dosesc io niste sampanie pe undeva. Pentru azi, o vrut.
www.youtube.com/watch?v=QAzKBLjJADE .... am dat de asta.... MAmma Maria, ma....ma, ma, ma.... Mai strang pe shaibe, poate, poate.... HINT? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2016, ora 11:38
YES!
www.youtube.com/watch?v=T4wlHPYEb9Q A mea este rece, da' e mereu pe aproape! Cred...io... LA MULTI ANI, dragi români de pretutindeni! LA MULTI ANI ROMÂNIA!
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2016, ora 11:41
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2016, ora 11:43
Doamne, ocroteste-i pe ROMÂNI !
www.youtube.com/watch?v=ayDBUjnrADg Suntem saraci, plini de amar Plansu' nostru-i in zadar?
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2016, ora 11:48
Aseara, Tanti G. zicea : Mai copii, miemi-e dor! Cum? Pur si simplu MI-E DOR!
www.youtube.com/watch?v=Naj6m2ucUtw Incepem sa ne descoperim, incet, chitingan, ca defapt suntem o mana de români si pe aici. In nord de hexagon... Da'io tot m-am saturat de umezeala, vreau in sud , vreau la Soare si parca sunt satula de rasism. Unde scap de el... acasa, inca de mica, bunica prietenilor mei nu ma suporta ca aveam sange de strain in vene... Hmm... De parca nu toti o apa si un pamant suntem!
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2016, ora 12:15
Si voi chefuiti prin zapada, ai? Aici nu va ititi... Nu-i bai, iar va gatesc pungi ! Mi-iti asculta in replay !
www.youtube.com/watch?v=ihrJhtNePi4 www.youtube.com/watch?v=kzg3suXNoa4 Asta o prefer io, e mai nealcoshe : www.youtube.com/watch?v=SwPt5YZh57M Alegeti-va varianta dupa bunul plac : www.youtube.com/watch?v=hkWmqrIpQm4 Nu puteam sa nu o las si pe aceasta : www.youtube.com/watch?v=17FPKQVbLlA O zi binecuvantata ! ACASA -Paula Seling www.youtube.com/watch?v=P-n7mb8DOG4
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2016, ora 14:26
De la: Musetel, la data 2016-01-24 11:36:31Gabi o zis sa dosesc io niste sampanie pe undeva. Pentru azi, o vrut. ei, vezi ce bine c-ai pastrat sampania ? La Multi Ani, Romania ! aaaa, da' buna-i si cafeaua Ingridutei, buuuuna - buna ! da' o tigarusca, pooot ?
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2016, ora 14:31
De la: Black_Friday_, la data 2016-01-23 18:14:20De la: gabigabi2, la data 2016-01-23 15:21:05 m-ai facut sa zimbesc si asta ptr. ca Ingrid zise vorba asta si mi s-a parut tare nostima ! ce faci, pe unde- ngheti ? la copca ?
|
lngrid 294 mesaje Membru din: 25/12/2015 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2016, ora 18:43
nu cred, asta cu biscuitele cred ca-i de la Florin citire www.youtube.com/watch?v=W3y8DpBGFEk ...da' chiar crezi ca Blackul s-a dus la copca? cand e atat de bine la cabana plapumioara? Raporteaza abuz de limbaj
Simplitatea este sofisticarea extremã - Leonardo da Vinci
|
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2016, ora 18:54
Buna seara!
Asta cu biscuitele e o replica clasica din "BD la munte si la mare". Nu merg iarna la copca. Nu imi place. Este prea frig, nici nu prea se prinde, te duci degeaba. Cei mai multi se duc pentru socializare la o tuica fiarta sau la un vin fiert. Astazi chiar am lenevit. De dimineata am fost Bubulina - Gospodina, mi-am calcat camasile si tricourile, le-am impachetat frumos, pentru inca 5 zile cat mai am de stat pe aici. AMR 5. Practic 4, pentru ca vineri plec de dimineata si putin dupa pranz sunt in tara. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 09:04
buna dimineata...o cafeluta, o biscuite....o ceva...???
www.youtube.com/watch?v=STJvq03mODc www.youtube.com/watch?v=W3y8DpBGFEk www.youtube.com/watch?v=lUy3HOlu6RQ
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 09:24
La multi ani Romania , cu ocazia aniversarii a 157 de ani de la Unirea Principatelor Romane....
Moarte tradatorilor...Iliescu, Roman si Nastase...DATORITA ACESTOR TREI TRADATORI ASTAZI AVEM DOUA REPUBLICI IN LOC DE UNA...La 24 august 1991 era previzibila declararea independentei republicii Moldova ...la manastirea Pasarea, langa Bucuresti...a fost cazata o delegatie din partea parlamentului si guvernului moldovean cu ,,PACTUL UNIRII''...un act ce trebuia semnat de cei trei tradatori care indeplineau la acea data functiile de ministru de externe, prim-ministru respectiv presedintele Romaniei, urmand ca in urma semnarii acestui act cele doua republici sa se uneasca dupa declararea independentei republicii moldova la 27 august 1991...tradatorii insa au ascultat vocea rusiei in loc de vocea neamului romanesc....LA PUSCARIE PE VIATA CU ACESTI TREI VIERMI....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 10:31
Când românii merg la vot e ca și cum li se spune: Alegeți-vã otrava!” Declarații ȘOCANTE ale unui fost șef de Serviciu Secret AMERICAN! https://www.social-media-romania.eu/cand-romanii-merg-la-vot-e-c... Declarații ȘOCANTE ale unui fost șef de Serviciu Secret AMERICAN România are o imagine nefavorabilã în lume din cauza liderilor ei. Este sufocatã de corupþie, iar cei au funcþii înalte nu fac nimic pentru cã ºi-ar tãia sursele de finanþare. Sunt concluziile pe care le transmite fostul ºef al US Secret Service din Europa de Est, Darren White, într-un interviu acordat publicaþiei PoliticScan.ro. La mai bine de un an de zile de la finalizarea mandatului de șef al US Secret Service – regiunea Europa de Est, Darren White vorbeºte într-un interviu acordat publicaþieiPoliticScan despre corupția din România ºi despre cei care sunt vinovaþi de aceastã situaþie. Darren White spune cã 85% din Parlament este corupt: „Cei care conduc sunt corupți, în Parlament și în alte poziții-cheie pe tot cuprinsul țãrii. Dacã ei ar stârpi corupția, atunci și-ar tãia sursa de finanțare și beneficiile din corupție. Judecãtorii, procurorii, toți. Noi știm, pentru cã am fost acolo și știm exact ce se întâmplã. De ce judecãtorii, procurorii, parlamentarii și liderii României și-ar tãia sursa de finanțare? Sunt concentrați sã punã mâna pe orice pot. Cei mai buni oameni pe care îi poți avea în preajmã sunt cei muncitori și cinstiți. Și apoi mergi la Parlament, 85% din Parlament e corupt, toți iau mitã. O știu și ei, se supãrã când eu vorbesc despre asta”. Darren White a vorbit ºi despre preºedintele României, spunând cã are nevoie de o ºansã. „Așa cum spunem noi americanii: juriul încã delibereazã. Este probabil prea devreme pentru a trage concluzii fațã de actualul președinte Iohannis, cred cã e corect sã îi dãm o șansã realã, hai sã nu ne grãbim sã judecãm.” Un alt subiect atins de Darren White este cel legat de relaþiile cu Rusia ºi încercãrile acesteia de a-și recâștiga influența în Europa de Est. Interviul INTEGRAL NOTA REDACȚIEI: Interviul a fost realizat în 22 decembrie 2015. Suntem alãturi de dl. Darren White, fostul șef al US Secret Service Europa de Est. Suntem în biroul domniei sale din Carolina de Sud, Statele Unite ale Americii. Vã mulțumim pentru interviu! Vã mulțumesc. Mã bucur sã vã vãd. Sunteți bineveniți. Bun venit în casa mea! Ați fost responsabil de întreaga Europã de Est. Pentru US Secret Service, da. Din noiembrie 2009 pânã în februarie 2014. Dar biroul dvs a fost în România. București, România, Ambasada SUA. Dar, pentru cã eram un birou regional, eram constant în cele 8 țãri care înconjoarã România. Deci multe mile parcurse, mulți oameni grozavi, multe prietenii. De fapt, de asta sunteți și voi aici: prietenii grozave. „Rușilor le-ar plãcea ca în loc de SUA-România sã fie Rusia-România” Scutul de la Deveselu a fost declarat oficial funcțional din punct de vedere tehnic în urmã cu câteva zile. Cum va influența relațiile externe ale României? De câte ori ai ceva de genul unui scut antirachetã, întotdeauna vor fi oameni care vor fi încântați și oameni care nu vor fi încântați. Ca sã vã rãspund la întrebarea privind relațiile externe ale României, toți oamenii care iubesc pacea, toate țãrile care iubesc pacea, oamenii de bunã-credințã vor sprijini decizia României de a-și uni forțele cu Statele Unite pentru a pãstra pacea. Un sistem antirachetã precum cel realizat de România și SUA bineînțeles cã va fi un simbol al pãcii. Acesta este marele scop al scutului, asta înseamnã sã aperi, nu cum rușii ar putea sugera, cã e ceva ofensiv. Nu, este un scut de apãrare. Deci apãrã împotriva atacurilor, nu e un sistem ofensiv. OK, dar rușii încã sunt de pãrere cã scutul de la Deveselu este îndreptat împotriva lor. Este teama lor justificatã? Sunt încã și români care se tem cã scutul de la Deveselu va plasa țara noastrã în mijlocul unui conflict SUA-Rusia. E ușor de înțeles. Și iatã de ce: cei care se tem sau care sunt slab informați pot înțelege greșit cã sistemul este o sursã de conflict. Este exact invers. Apropos, rușii nu sunt dezinformați, știu foarte bine ce se întâmplã. Ar putea fi puținã gelozie din partea rușilor când vine vorba de parteneriatul dintre România și Statele Unite ale Americii. Dacã rușii ar fi avut un scut antirachetã în România vã garantez cã nu s-ar fi plâns. Deci asta e tot. Rușilor le-ar plãcea ca în loc de SUA-România sã fie Rusia-România. Au avut oportunitatea sã facã un parteneriat cu România, mai puțin anatagonic și mai prietenos. Nu au fãcut asta. Înțeleg… De aceea americanii sunt puternici, solizi, parteneri de nãdejde pentru România. Și asta creeazã multã invidie, desigur. Și oamenii care sunt de partea cealaltã a scutului, rușii în acest caz, vor încerca sã prezinte sistemul ca ceva de care trebuie sã te temi, ceva care ar putea lucra împotriva rușilor. Singurul lucru care e împotriva rușilor este cã ei nu sunt în locul americanilor. Și nu e neapãrat vina românilor sau vina americanilor. Mai rãmâne doar o singurã țarã de la care poți afla rãspunsul la asta… Vorbind despre Rusia, cum comentați faptul cã Rusia încearcã sã recâștige influența în întreaga Europã de Est? (Ungaria, Moldova, Ucraina). Practic România este înconjuratã de țãri care se ghideazã mai mult dupã politica Moscovei… La suprafațã ar putea pãrea așa, dar trebuie sã vã amintiți și cã România este înconjuratã de țãri NATO. Deci ar fi de înțeles de ce Rusia ar vrea sã își creascã influența, pentru cã unul din liderii mondiali, președintele Obama, a spus cã Rusia este o putere regionalã și nu una mondialã. Nu cred cã rușii au înțeles corect aceastã declarație și vor sã își umfle mușchii ca reacție la mai multe politici americane care sunt în vigoare acum. Deci când vezi ce se întâmplã în Ucraina, când vezi influența Rusiei în Republica Moldova, Ungaria și alte câteva locuri, chiar și în Siria și Turcia, îți dai seama cã nu vor sã simtã cã au fost „reduși” la o putere regionalã, de la o putere mondialã. E firesc sã vedem rușii rãspunzând și reacționând și nu se va termina foarte bine pentru ei din cauza sancțiunilor economice, din cauza altor lideri mondiali care i-au pus la colt pe ruși, din cauza deciziilor luate, probabil pe baza unor sfaturi greșite. „Când românii merg la vot e ca și cum li se spune ” A trecut un an de când Klaus Iohannis este președintele României. Cum vedeți România dupã acest an? Așa cum spunem noi americanii: juriul încã delibereazã. Este probabil prea devreme pentru a trage concluzii fațã de actualul președinte Iohannis, cred cã e corect sã îi dãm o șansã realã, hai sã nu ne grãbim sã judecãm. Legat de asta, România are un rol de jucat, dar partenerii României trebuie sã îl întâlneascã pe președintele României la jumãtatea drumului. Deci nu m-aș grãbi sã dau un verdict despre președintele Iohannis, aș spune sã ne uitãm la tabloul de ansamblu, sã ne uitãm cum partenerii României îl întâlnesc pe președintele României la jumãtatea drumului. Deci e o stradã cu douã sensuri și nu pot sã spun cã sunt multe lucruri negative despre actualul președinte al României, haideți sã fim corecți și sã îi dãm o șansã. În 2015 mulți parlamentari români au fost cercetați de cãtre DNA pentru corupție, o micã parte au fost și arestați. Credibilitatea Parlamentului este la pãmânt, președintele pare copleșit de aceastã situație, românii cred cã corupția nu se va termina niciodatã și cã vor fi mereu puși în situația de a alege între politicieni corupți. Cum credeți cã poate România câștiga lupta împotriva corupției? Știți, asta a fost o bãtãlie neîncetatã, a fost o problemã constantã pentru România în fața comunitãții internaționale. De exemplu, dacã dumneavoastrã sunteți în SUA și cineva spune „hei, sunt doi români acolo”, oamenii se vor gândi automat „o, sunt infractori cibernetici, sau se întâmplã ceva corupție acolo”. Aceastã patã pe românii inocenți în ochii comunitãții internaționale merge înapoi direct cãtre conducerea României. Trebuie sã o opreascã. Sunt prea mulți oameni care aratã cu degetul spre România și nu se face nimic. De exemplu, recent ați vãzut în presã cã ambasadorul SUA i-a spus președintelui Iohannis „Hei, ce facem cu corupția?”. Asta cade în responsabilitatea SUA și totodatã în responsabilitatea României. Pentru cã, de prea mult timp, tot ce auzi e doar vorbãrie, nu s-a fãcut nimic și când eu eram acolo, fiind agent regional responsabil (de Europa de Est – n.r.) din timp în timp aveam aceste discuții cu conducerea României. Problema o reprezintã cei din conducerea României, pentru cã nu fac nimic în privința asta și ce se întâmplã e cã liderii politici din afara Parlamentului aratã cãtre Parlament ca fiind problema. Pentru cã membrii Parlamentului sunt cu siguranțã corupți, toatã lumea o știe, dar nimeni nu face nimic în privința asta. Eu am spus, și am fost foarte criticat pentru asta, dar este parte a problemei și parte a soluției: cred cã e jenant și cred cã e nefericit cã oameni din afara României trebuie sã vinã aici și sã preia rolul conducãtor în lupta împotriva corupției. E ca și cum le-ai spune românilor atunci când merg sã voteze „Alegeți-vã otrava!”. Când scapi de un membru al Parlamentului care e corupt, cel care îi ia locul e și mai corupt. Acest cerc vicios al corupției în România va continua. „Aduceți britanici, americani, germani, italieni, spanioli în Parlamentul României!” Sugestia mea a fost: aduceți un britanic, un american, un german și poate cineva din Italia sau Spania. Lãsați-i sã vinã și o vedeți cã toatã lumea va spune „oh, cineva din afara României va veni aici și va face parte din Parlamentul României pentru a stârpi corupția”. Dacã nu faceți asta, uitați-vã unde suntem acum, uitați-vã unde eram când am fãcut acele comentarii și am primit multe mesaje cu reacții de urã din partea comunitãții românești (e vorba de un interviu acordat în mai 2014 în România, n.red.). Deci asta e o altã parte a problemei: sã fii criticat când vorbești despre soluții, cum ar fi aceea de aduce incoruptibili, americani, germani, italieni, spanioli, pentru cã, acum, ce aveți în politica româneascã este corupt peste corupt. Dar știți ceva? Pot sã spunã oricât de multe lucruri rãutãcioase despre mine. Ei nu vin cu nicio soluție, nimic care sã funcționeze. Și știți de ce? Pentru cã sunt încã foarte corupți. Pentru cã ei nu au o soluție viabilã, singurul lucru pe care îl pot face este sã mã urascã, pentru cã ei nu au rãspunsuri. Și asta înseamnã sã nu fii lider. De asta e statul corupt și va continua sã fie așa, pânã când cineva curajos va spune „Stați așa, americanul avea dreptate! Ca sã stârpim corupția trebuie sã aducem pe cineva din afara țãrii”. E trist, e jenant, dar e adevãrul. Exact în acest moment în România sunt zvonuri cã ministrul Justiției nu îi va da un nou mandat Laurei-Codruța Kovesi la conducerea DNA. Cum comentați? loading… Știți, ar trebui sã facem douã lucruri: întâi ar trebui sã avem un tablou corect al performanței doamnei Kovesi și apoi ar trebui sã ne întrebãm cu cine o înlocuim și de ce? Care sunt opțiunile? Pentru cã cel mai rãu lucru care s-ar putea întâmpla e sã o înlocuiești pe Kovesi cu cineva care e mai puțin agresiv, mai puțin inteligent, mai puțin determinat și care sã nu fie obiectiv în lupta pentru prinderea corupților. Poziția de șef al DNA e importantã, deoarece România e sufocatã de corupție. Încã o datã, când noi vorbeam despre a-i prinde pe infractori sau despre recuperarea prejudiciului unei infracțiuni, am adus specialiști și România i-a respins pentru cã românii erau prea corupți. Când am avut conferința despre corupție și confiscarea averilor, românii n-au vrut sã aibã de-a face cu noi, de teamã cã vom merge dupã „bãieții rãi” și am identifica prea mulți politicieni și judecãtori corupți. E o situație foarte tristã. România e parte a problemei, pentru cã nu le-au permis partenerilor sã vinã și sã îi ajute sã facã curãțenie. De ce credeți cã s-a întâmplat asta? Pentru cã cei care conduc sunt corupți, în Parlament și în alte poziții-cheie pe tot cuprinsul țãrii. Dacã ei ar stârpi corupția, atunci și-ar tãia sursa de finanțare și beneficiile din corupție. Judecãtorii, procurorii, toți. Noi știm, pentru cã am fost acolo (în țarã – n.r.) și știm exact ce se întâmplã. De ce judecãtorii, procurorii, parlamentarii și liderii României și-ar tãia sursa de finanțare? Sunt concentrați sã punã mâna pe orice pot. „România trebuie sã se curețe!” Ai oamenii sãrmani din Buzãu, agricultorii din Buzãu, care fac câțiva lei pe zi doar cât sã reușeascã sã își hrãneascã familiile, iar pe de altã parte ai politicienii corupți care duc o viațã de lux, trãiesc în „Stejarii” (Complexul de locuințe de lux „Stejarii” din Capitalã – n.red.), conduc mașini care valoareazã 300.000 de euro. Știu pentru cã am locuit în „Stejarii”, deci nu inventez, nu mã iau dupã zvonuri, ci știu. Am trãit acolo și am vãzut ce s-a întâmplat. Știm ce se întâmplã. România trebuie sã se curețe! Dar nu vor, și știți de ce? Pentru cã banii circulã și circulã în mâinile oamenilor corupți care au ruinat România. România e o țarã atât de frumoasã, cu oameni extraordinari, cu o istorie extraordinarã, geografia este grozavã. România are 41 de județe, eu am fost destul de norocos sã ajung în 35 dintre ele: oameni grozavi! Cei mai buni oameni pe care îi poți avea în preajmã sunt cei muncitori și cinstiți. Și apoi mergi la Parlament, 85% din Parlament e corupt, toți iau mitã. O știu și ei, se supãrã când eu vorbesc despre asta. Statele Unite trebuie sã fie mai agresive și sunt multe feluri în care putem face asta. Trebuie sã conducem aceste procese, nu doar sã arãtãm cu degetul spre România, pentru cã americanii sunt la fel de vinovați pentru cã au închis ochii: aveau o conversație, plecau, și corupția o lua de la capãt. Atunci când atrãgeam atenția României pe tema corupției, lucrurile se linișteau pentru o perioadã. Spuneau „OK, americanii cred cã facem ceva împotriva corupției” și apoi se întorceau la afacerile lor obișnuite. Asta a fost o slãbiciune a liderilor americani. Sã nu dãm vina doar pe români, America are partea ei de vinã. Pentru cã dacã românii ar afla cât de serioși sunt americanii când vine vorba despre corupție, atunci nu s-ar limita doar la vorbe. Românii doar vorbesc, apoi se duc în birourile lor și nu ne iau în serios. Europa a fost afectatã în 2015 de scandalul refugiaților din Siria. În opinia dumneavoastrã care este calea pe care România ar trebui sã o urmeze în problema refugiaților? Din funcțiile pe care le ocupã, liderii trebuie sã se punã în poziția oamenilor care acum sunt fãrã case, a oamenilor care au fugit de violențã, a oamenilor care acum sunt refugiați politic și ei sunt victimele luptelor altor persoane. Dar înainte ca România sã poatã ajuta alți oameni, România trebuie sã se ajute pe sine. Cu cât te poți ajuta mai mult pe tine, cu atât poți ajuta mai bine alți oameni. România trebuie sã înceapã din interior. Nu încercați sã treceți în afara granițelor voastre când nu sunteți pregãtiți. Nu zic sã fie oarbã la oamenii în nevoie, dar România trebuie sã se repare pe sine mai întâi. Pentru cã, în ochii comunitãții internaționale, credibilitatea României e la pãmânt. Și e la pãmânt din cauza corupției. O parte din asta reprezintã amprenta comunismului. Pentru cã, dupã cãderea comunismului, România a deschis larg ușa corupției. Și România încã mai suferã din cauza asta. Dar nu putem sã ne mai scuzãm cu comunismul, pentru cã asta a fost în urmã cu 30 de ani. „Nu existã o metodã 100% sigurã sã depistezi teroriștii” Mergând mai departe, țãri precum Rusia, SUA, Marea Britanie, Franța, toți trebuie sã dacã ceva, dar cred cã trebuie sã fie un efort colectiv, în care toatã lumea se mișcã în direcția corectã. Existã teama cã sunt teroriști infiltrați printre refugiați și noi credem cã așa se întâmplã. Una dintre opțiuni ar fi sã se acorde ajutor în locul respectiv și sã construiești facilitãți în toate aceste țãri bogate. Aceste țãri au resurse pentru a construi tabere în care acești oameni sã trãiascã, sã li se asigure apã, hranã, adãpost și îngrijire medicalã. Odatã ce ai toate acestea, poți stabiliza situația, ca sã nu ai oameni care sunt prinși la granița Ungariei, așa cum ați vãzut cã s-a întâmplat. Și oamenii au fost întorși din drum, iar asta s-a adãugat haosului. De ce sã nu-i adãpostim într-o zonã în care nu este nicio luptã? De ce sã nu îi adãpostim într-un loc așa încât sã permitem situației sã se stabilizeze? Apoi sistematic, cu grijã, sã te asiguri cã nu te confrunți cu terorismul. Rețineți cã nu existã o metodã garantatã 100% sã spui cã o persoanã nu va comite acte de terorism, dar poți sã reduci oportunitãțile unora de a scãpa de filtre, cum ar fi teroriștii deghizați în refugiați. Deci cu siguranțã poți reduce posibilitãțile, oferind ajutor umanitar, fãrã sã-ți deschizi granițele, întrebându-te cine intrã și pleacã. România poate participa la asta, dar încã o datã, România mai are mult de lucru în interior, dupã care va fi mult mai capabilã sã îi ajute pe alții. Și o va face cu o credibilitate mai bunã. Pentru cã ești pe drumul greșit, dacã în fiecare zi ai alt scandal de corupție, de la cel mai înalt birou pânã la un polițist local care ia mitã ca sã nu scrie o amendã, și înapoi iar pânã la biroul prim-ministrului. Nu existã nicio scuzã pentru asta și România nu are pe cine da vina decât pe sine. Dar și SUA trebuie de asemenea sã intervinã. Și dacã e un partener real pentru România, atunci trebuie sã sã fie lideri adevãrați. Încetați sã mai scuzați eșecul! „Sunt țãri care fac mai mult pentru România decât România însãși” Care credeți cã sunt cele mai importante obiective pentru România în 2016? Sã meargã înainte în noul an. Așa cum am spus mai devreme, România este un loc frumos, cu o istorie bogatã, o culturã grozavã, dar lipsa liderilor adevãrați și corupția stricã toate astea. E atât de mult potențial acolo! Chiar și în perioada comunismului, România era puternicã în agriculturã, era unul dintre principalii exportatori în agriculturã și toate astea s-au schimbat pentru cã acum fiecare e pentru el. Sunt mai multe programe ale SUA care oferã mai mult ajutor, atenție, grijã și considerație românilor decât programele din România. Sunt țãri care fac mai mult pentru România decât face România. Asta e trist, nu se face așa. Sunt români super-bogați care nu ar da un bãnuț unei persoane sãrace care trãiește pe strãzile din România. Dar veți vedea americani fãcând acest lucru, veți vedea britanici fãcând acest lucru, veți vedea germani fãcând acest lucru. Românii nu-și ajutã sãrmanii lor și se gândesc – am destul pentru mine, nu-mi pasã de ceilalți. Sunt unii în afara granițelor României care vor sã adopte copii români, dar Guvernul României nu le permite. Asta e trist, iar România e singura vinovatã. Uneori, România e propriul sãu dușman, poate fi cel mai mare dușman al sãu, pentru cã nu face îndeajuns sã se ajute pe sine, nu face suficient pentru a-și ajuta propriul popor. Atunci ai 5% din populație care e super-bogatã și apoi masa aceea de jos, pentru cã nu existã clasã mijlocie. Sunt super-sãraci, iar acei 5% practic conduc țara și au un singur lucru în minte: sã facã doar pentru ei. Mã întorc la agricultorii sãraci din Buzãu, pentru cã treceam prin Buzãu în drum spre Bacãu, și am vãzut un țãran acolo. Cred cã erau vreo 40 de grade Celsius. Și am spus „uite un om care își câștigã corect existența și uitã-te la politicienii bogați și corupți din Parlament și din pozițiile-cheie și de la Stejarii, unde am locuit, ei nu vãd asta”. Și eu nici mãcar nu sunt din aceastã țarã și îmi pare foarte rãu pentru acel țãran, care își câștiga corect existența. „Sunteți sigurã cã voi mai fi invitat în România dupã acest interviu?” Ca sã vã rãspund la întrebare, în 2016 România trebuie sã continue sã se curețe. Sã se curețe înainte de a încerca sã îi ajute pe alții pentru cã sunt prea mulți oameni sãraci în România. Înainte de a încerca sã îi ajuți pe refugiații din Siria, ajutã oamenii sãraci din România. Ajutã-i sã se punã pe picioare și fã ce trebuie pentru ei și opriți-vã din a vã plimba în Bentley-uri, Rolls Royce-uri și toate aceste mașini scumpe pe care le poți vedea la Stejarii. Oameni din cluburi, care vã simțiți importanți, sunteți importanți dacã îi ajutați pe oamenii sãraci. Ei se gândesc doar sã se ajute pe sine, stând în cluburi mari și luxoase. Și asta e greșit și face mai dificil pentru cei din afarã, ca americanii, britanicii, germanii, canadienii, care sunt cu adevãrat interesați sã facã din România un loc mai bun. Ei sunt mai interesați de acest lucru decât sunt românii. Asta e dureros, asta e jenant, asta e dezamãgitor. Vã mulțumesc pentru acest interviu acordat pentru PoliticScan și vã așteptãm sã vã întoarceți în România. Mulțumesc, dar sunteți sigurã cã voi mai fi invitat dupã acest interviu? Pentru cã am fost destul de dur în comentariile mele. Știți ce? Poți fi parte a problemei, sau parte a soluției. Dacã nu aș fi putut face ceva care sã ducã la o schimbare pozitivã în România, nu aș fi stat 5 ani în România. Mandatul meu a fost de trei ani, l-am prelungit de douã ori, pentru cã mi-a plãcut acolo și mi-au plãcut oamenii, viața și prieteniile pe care le-am legat acolo. Mã simt apropiat de țara voastrã și abia aștept sã mã întorc. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 10:33
www.activenews.ro/stiri/Mircea-Diaconu-spulberat-de-Iulian-Capsa...
Joi, 21 ianuarie 2016 Mircea Diaconu, spulberat de Iulian Capsali, dupã ce europarlamentarul a semnat documentul care prevede o uniune europeanã federalã și DESFIINȚAREA STATELOR NAȚIONALE DE ȘTEFANIA BRÂNDUȘÃ Dupã ce a votat în legislativul UE în favoarea legalizãrii cãsãtoriilor între persoane de același sex, europarlamentarul Mircea Diaconu semneazã acum un document în aceeați mãsurã de controvesat. Alãturi de alți doi europarlamentari români, Renate Weber și Marinescu Marian Jean, Diaconu și-a pus semnãtura pe manifestul Spinelli, document care spune cã "Soluțiile naționale nu pot furniza soluții adecvate. (...) Soluțiile naționale aparțin trecutului. Scopul nostru este o Europã Federalã, o Europã post-naționalã". Regizorul și publicistul Iulian Capsali criticã, într-un comentariu pe Facebook, decizia lui Mircea Diaconu de a semna un document lansat de grupul Spinelli (al comunistului cu același nume) în Parlamentul European, care prevde nici mai mult nici mai puțin decât instituirea unei uniuni europene federale. Mai pe scurt, desființarea statelor naționale. Acesta este textul postat de Iulian Capsali: "Pentru mocofanii care l-au trimis pe Diaconu în PE ca fiind o soluție "antisistem" Soluțiile naționale sunt soluții ale trecutului. Scopul nostru este o Europã federalã post-naționalã, o Europã a cetãțenilor. Acesta este visul pãrinților fondatori atât de greu de înfãptuit. A fost proiectul lui Altiero Spinelli. Aceastã Europã o vrem. Pentru aceastã Europã ne luptãm. Pentru cã aceasta este Europa viitorului." (manifest al grupului Spinelli din PE) Semnat de parlamentarii români Mircea Diaconu, Renate Weber și Marinescu Marian Jean. Spinelli a fost un comunist italian care a conceput, ca "pãrinte fondator" al UE, direcția federalistã și a pus la punct manifestul Ventotene semnat de comuniști și stânga italianã pe insula care i-a dat numele, devenit ulterior program al Mișcãrii Federaliste Europa, fondatã de Altiero Spinelli în 1943". Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 10:33
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 10:36
Nu vedeti ca in tara lui Kafka totul e posibil? Rastorni valorile, faci dintr-un patriot roman un sarlatan nationalist dezaxat si negi gesturile jignitoare si chiar penale ale unei minoritati schizoide si-i acuzi pe cei care nu-ti accepta manipularile de orice iti trece prin cap. La noi se poate, pentru ca avem presedinte sas, premier impus de la Ioropa si serviciile secrete pe mana evreilor. Un exemplu de declaratie de presedinte de stat tradator, care recunoaste in fata multimii, ziua in amiaza mare, ca lucreaza pentru o putere straina, nu pentru tara pe care o conduce (ieri, la Iasi):
Localnic: „Iohannis, ai ajuns sluga americanilor!” Klaus Iohannis: „Decat a rusilor, tot e mai bine asa!” LA PUSCARIE...!!!
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 10:43
Dezvaluiri șocante ale spionului rus Alexander Litvinenko înainte sa moara -Video
Dezvaluiri șocante ale spionului rus Subiectul morþii spionului rus Alexander Litvinenko a revenit în atenþie dupã anunþul despre posibila implicare a lui Vladimir Putin. Unul dintre puþinii oameni care au trecut pragul casei lui Litvinenko în perioada în care se afla la Londra este istoricul român Marius Oprea, fostul preºedinte al Institului de Investigare a Crimelor Comunismului. Întâlnirea dintre Marius Oprea ºi Litvinenko a avut loc în anul 2004, cu doi ani înainte ca fostul ofiþer FSB sã fie otrãvit. Istoricul a dezvãluit pentru Digi24 culisele acelei discuþii pe care ºi acum o pãstrazã întregistratã pe o casetã audio. Istoricul Marius Oprea l-a întâlnit pe Alexander Litvinenko în mai 2004, la Londra.Povesteºte cã a ajuns sã-l cunoascã prin intermediul lui Vladimir Bukovsky, un disident antisovietic ºi un adversar al preºedintelui Vladimir Putin. Marius Oprea se afla la Cambridge, unde urma sã scrie o carte despre comunism cu ajutorul lui Bukovsky. „El mi-a spus: „Marius , þi-am pregãtit o surprizã”. Surpriza era acea întâlnire cu Alexander Litvinenko despre care Vladimir îmi spusese ºi mai aflasem ºi eu câte ceva. Practic, el este ultimul mare defector din FSB din Occident ºi dezvãluirile sale, la vremea respectivã, erau de naturã sã zguduie încrederea într-o Rusie democraticã”, spune istoricul Marius Oprea. loading… Drumul pânã la casa lui Alexander Litvinenko a fost plin de peripeþii, a povestit Marius Oprea pentru Digi24. „A ajunge pânã la el a fost aºa o aventurã. Se pare am fost verificat de cãtre contrainformaþiile britanice pentru cã, fiind un azilant politic în Marea Britanie – ºi nu orice azilant, ci un locotenent colonel al serviciilor secrete ruse -, el se bucura de protecþia serviciilor britanice ºi a poliþiei. De la garã am luat un metrou douã staþii, dupã care, chiar de la gura staþiei de metrou, mã aºtepta un taxi al cãrui numãr mi-l dãduse Vladimir Bukovsky pe o foaie de hârtie. M-am urcat în taxi, mi s-a spus „bunã seara” ºi am fost dus undeva în estul Londrei”, povestește Marius Oprea. Nouã ni se spune cã meritul lui Putin este stabilitatea. Minciuni! Este o nebunie sã spui cã Rusia este astãzi un stat stabil. Ar fi aºa doar dacã are societate civilã, democraþie, preºedinte ales în mod democratic, are o constituþie respectatã de toþi cetãþenii. Putin ºi apropiaþii lui… apropo, în Rusia nu mai existã jurnalism, doar propagandã. Iar maºina de propagandã ruseascã, aflatã sub controlul serviciilor speciale, va introduce în mintea cetãþeanului rus ideea cã prãbuºirea URSS a fost rezultatul manipulãrii de cãtre CIA ºi de cãtre serviciile secrete din vest. Ideile de propagandã sunt cã trebuie refãcut Imperiul Sovietic ºi fostul lagãr socialist. ªi ei, încet-încet prin companiile petroliere preiau puterea, încep sã se implice în treburile interne ale statelor vecine: Ucraina, Belarus, Polonia, România ºi Bulgaria”, i-a spus Alexander Litvinenko lui Marius Oprea, potrivit înregistrãrii puse la dispoziþia Digi24. Aleksander Litvinenko a deþinut poziþii importante în cadrul Serviciului Federal de Securitate. A condus Direcþia a 7-a, cea care se ocupa cu lupta împotriva grupãrilor de crimã organizatã. Istoricul român povesteºte cã motivul pentru care Litvinenko a ajuns sã dezerteze a fost strâns legat de implicare serviciilor în acþiuni criminale. „Treptat, acestea se transformaserã dintr-un serviciu de informaþii într-o organizaþie de tip criminal. Într-o organizaþie care completa ºi colabora la nivel oficial cu reþele de crimã organizatã pe care el era pus, vezi Doamne, sã le combatã. Aceste descoperiri pe care le fãcuse ºi le documentase serios au avut darul de a atinge limita”, povestește istoricul român. Alexander Litvinenko a fãcut o conferinþã de presã în care a spus public tot ce descoperise despre activitãþile FSB. Potrivit anchetatorilor britanici, spionul rus a fost otrãvit cu poloniu pe 1 noiembrie 2006. Otrava ar fi fost pusã în ceai la ordinul directorului FSB de atunci ºi probabil, spun anchetatorii, la îndemnul lui Vladimir Putin. „Ceea ce este evident în legãturã cu comportamentul autoritãþilor din Federaþia Rusã este cã Andrei Lugovoy, cel care l-a otrãvit pe Saha, a ajuns deputat în Duma de Stat ºi unul dintre cei mai apropiaþi colaboratori ai lui Putin”, subliniazã Marius Oprea. Federaþia Rusã considerã cã acuzaþiile britanicilor sunt nefondate ºi cã dezvãluirile vor face mult rãu relaþiilor bilaterale dintre cele douã þãri. https://www.social-media-romania.eu/dezvaluiri-socante-a-spionul... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 10:45
De la: gerard, la data 2016-01-23 20:13:10Vreau un ceai si eu, de musetel! da' o tuica fiarta nu-i mai buna...???
|
|
Polixenia 2831 mesaje Membru din: 9/12/2012 Oras: Resita |
Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 10:58
De la: Fl_Orion999, la data 2016-01-25 10:45:08De la: gerard, la data 2016-01-23 20:13:10Vreau un ceai si eu, de musetel! Incerci sa-l corupi? Mai buna e o
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 12:41
Ex-ministrul de externe Natalia Gherman este printre FAVORITII la functia de secretar general ONU. Organizatia vrea sa-si aleaga in frunte o femeie
inprofunzime.md/stiri/politic/ex-ministrul-de-externe-natalia-gh... Fostul ministru de externe Natalia Gherman este printre favoritii la functia de secretar general ONU. Mandatului lui Ban Ki-Moon expira in toamna acestuia an, iar organizatia vrea sa-si aleaga in frunte o femeie. Astfel, printre candidatii favoriti este si Natalia Gherman, care figureaza chiar pe site-ul ONU drept Femeia Saptamanii. In grupul candidatelor din Europa de Est, pe langa Gherman, mai sunt alte 7 femei favorite. In total, in intreaga lume sunt 38 de favorite. Totusi, se doreste ca anul acesta sa fie ales un candidat din Europa de Est. Candidatii vor fi selectati de un comitet autorizat, iar apoi inaintati statelor membre. Alegerile vor avea loc in toamna. Fiica fostului presedinte Mircea Snegur, Natalia Gherman a fost ministru de externe din 2013 pana acum cateva zile. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 12:42
De la: Polixenia, la data 2016-01-25 10:58:47De la: Fl_Orion999, la data 2016-01-25 10:45:08De la: gerard, la data 2016-01-23 20:13:10Vreau un ceai si eu, de musetel! asa o fi....OK...
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 14:40
De la: Black_Friday_, la data 2016-01-24 18:54:51Buna seara! pfiii, am mai invatat ceva azi : tricourile se calca ! nu se calca, bre ....se scutura bine - bine si se-ntind cu grija pe sfoara, netezind fiecare pliu sau cutulita si asa scapi de calcatul lor ! si, oricum, daca vara le mai calci, iarna chiar nu se vad de sub camasa ....asta-i pedanterie, boier dvs ., dar daca asta ti-e placerea, io ce sa-ti mai zic ? doar iti dau un , o cafea si oooo
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 15:35
De la: Fl_Orion999, la data 2016-01-25 10:31:58 apropos de lupta asta , anti-coruptie, endemica la noi , exista o poveste....sau, mai curind o legenda precum ca, MJR Carol I, speriat de preamulta coruptie a soc. romanesti a solicitat ajutorul Germaniei care i-a trimis - incognito- un general von numaistiucum ....si, spune povestea ca , obosit de drumul lung, generalul von numaistiucum, adoarme ....iar un batrinel cumsecade din fata lui, privindu-l cum le soileste, vede o atzisoara alba pe pantalonul negru al domniei sale si-si zice ca nu da bine .....si trage de atzisoara.....si trage....si tot trage , pin' se face ditamai ghemul .... povestea spune mai departe ca apropiindu-se de Bucuresti se duce si von. ul, ca tot omul la toilette si descopera ca nu mai are izmenutele pe el asa ca, odata ajuns in fata Regelui, isi cere scuze ca va recuza postul de comisar insarcinat cu lupta anticoruptie, intrucit furindu-i-se si chilotii de pe el, pe nesimtite, inseamna ca-i depasit total de situatie si se retrage ! draguta poveste, nu-i asa si cu tilc ?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

da' un cafelutz, un bombon, nica ?
da' o tigarusca, pooot ?
.... povestea spune mai departe ca apropiindu-se de Bucuresti se duce si von. ul, ca tot omul la toilette si descopera ca nu mai are izmenutele pe el