Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Ianuarie 2016, ora 18:14
De la: gabigabi2, la data 2016-01-23 15:21:05 Saru' mana! O cafeluta, o biscuite?
|
|
gerard 1100 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 23 Ianuarie 2016, ora 20:13
Vreau un ceai si eu, de musetel!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
lngrid 294 mesaje Membru din: 25/12/2015 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2016, ora 07:21
Buna dimineataaaaa soare!!! ...vorba vine, ca e un ,,soare" de crapa pietrele, tocmai acum, iarna!
....dar de, ma bucur si eu ca s-a insufletit cafeneaua, mai misca lumea si pe aici, mai trece cate un vechi prieten - i poop u Gerard! Gata olocul de cafea si apa pentru ceai, sa ne dezghetam nasurile in aburii din cana pana or fi gata merele coapte si nucile - prea devreme sa ma apuc de fursecuri si chestii din aluat. Raporteaza abuz de limbaj
Simplitatea este sofisticarea extrem� - Leonardo da Vinci
|
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2016, ora 11:18
No, serustoc! Va scriu in calitate de Atlas, pe bune... Fac alergie la atata umezeala... Radius, cubitus, humerus, iliaciiiiiiiiiiii....
.... cutiuta craniana : par blond, suvite blonde....ptiu, mai am pana la cioante/oase! Iau un taxi, e mai rapid: www.youtube.com/watch?v=Ulay2FvUEd8 sau asta? www.youtube.com/watch?v=dLXmcjIhx4g Merci de cavei, Ingrid ! Gata fursecurile? Io inca nici nu vad in bucatarie, de gri ce este azi....
Raporteaza abuz de limbaj
''Dac� ar trebui s� scriu o carte de moral�, primele 99 de pagini le-a� l�sa goale �i pe a o suta a� scrie: "Exist� o singur� datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me l�ser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exup�ry
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2016, ora 11:21
De la: zenitt, la data 2016-01-23 18:08:18De la: Musetel, la data 2016-01-23 13:05:01De la: zenitt, la data 2016-01-22 23:31:02www.youtube.com/watch?v=NJsa6-y4sDs Raporteaza abuz de limbaj
''Dac� ar trebui s� scriu o carte de moral�, primele 99 de pagini le-a� l�sa goale �i pe a o suta a� scrie: "Exist� o singur� datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me l�ser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exup�ry
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2016, ora 11:26
De la: gerard, la data 2016-01-23 20:13:10Vreau un ceai si eu, de musetel! Acum vine... ceaiu' ala... e drum lung, Gerard! www.youtube.com/watch?v=k9bknvV1mn0 Bonne app�tit !
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2016, ora 11:32
www.youtube.com/watch?v=WDKEcI6fIwg
Ce facea, oare Atlas, cand trebuia sa tine un pamant intreg pe umerii sai? Simtea el mirosu' de spaghetti adente, de Saint Emilion 2012 (evident ca era aroma din viitor! ), da' de fursecuri cu ghimbir, ca io le simt de aici, de pe la canalelemanecutelor, pe bune! Ingrid, te-ai mutat peste drum de mine si nu mi-ai trimis un platou cu ceva dulce, ha?
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2016, ora 11:36
Gabi o zis sa dosesc io niste sampanie pe undeva. Pentru azi, o vrut.
www.youtube.com/watch?v=QAzKBLjJADE .... am dat de asta.... MAmma Maria, ma....ma, ma, ma.... Mai strang pe shaibe, poate, poate.... HINT? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2016, ora 11:38
YES!
www.youtube.com/watch?v=T4wlHPYEb9Q A mea este rece, da' e mereu pe aproape! Cred...io... LA MULTI ANI, dragi rom�ni de pretutindeni! LA MULTI ANI ROM�NIA!
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2016, ora 11:41
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2016, ora 11:43
Doamne, ocroteste-i pe ROM�NI !
www.youtube.com/watch?v=ayDBUjnrADg Suntem saraci, plini de amar Plansu' nostru-i in zadar?
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2016, ora 11:48
Aseara, Tanti G. zicea : Mai copii, miemi-e dor! Cum? Pur si simplu MI-E DOR!
www.youtube.com/watch?v=Naj6m2ucUtw Incepem sa ne descoperim, incet, chitingan, ca defapt suntem o mana de rom�ni si pe aici. In nord de hexagon... Da'io tot m-am saturat de umezeala, vreau in sud , vreau la Soare si parca sunt satula de rasism. Unde scap de el... acasa, inca de mica, bunica prietenilor mei nu ma suporta ca aveam sange de strain in vene... Hmm... De parca nu toti o apa si un pamant suntem!
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2016, ora 12:15
Si voi chefuiti prin zapada, ai? Aici nu va ititi... Nu-i bai, iar va gatesc pungi ! Mi-iti asculta in replay !
www.youtube.com/watch?v=ihrJhtNePi4 www.youtube.com/watch?v=kzg3suXNoa4 Asta o prefer io, e mai nealcoshe : www.youtube.com/watch?v=SwPt5YZh57M Alegeti-va varianta dupa bunul plac : www.youtube.com/watch?v=hkWmqrIpQm4 Nu puteam sa nu o las si pe aceasta : www.youtube.com/watch?v=17FPKQVbLlA O zi binecuvantata ! ACASA -Paula Seling www.youtube.com/watch?v=P-n7mb8DOG4
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2016, ora 14:26
De la: Musetel, la data 2016-01-24 11:36:31Gabi o zis sa dosesc io niste sampanie pe undeva. Pentru azi, o vrut. ei, vezi ce bine c-ai pastrat sampania ? La Multi Ani, Romania ! aaaa, da' buna-i si cafeaua Ingridutei, buuuuna - buna ! da' o tigarusca, pooot ?
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2016, ora 14:31
De la: Black_Friday_, la data 2016-01-23 18:14:20De la: gabigabi2, la data 2016-01-23 15:21:05 m-ai facut sa zimbesc si asta ptr. ca Ingrid zise vorba asta si mi s-a parut tare nostima ! ce faci, pe unde- ngheti ? la copca ?
|
lngrid 294 mesaje Membru din: 25/12/2015 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2016, ora 18:43
nu cred, asta cu biscuitele cred ca-i de la Florin citire www.youtube.com/watch?v=W3y8DpBGFEk ...da' chiar crezi ca Blackul s-a dus la copca? cand e atat de bine la cabana plapumioara? Raporteaza abuz de limbaj
Simplitatea este sofisticarea extrem� - Leonardo da Vinci
|
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2016, ora 18:54
Buna seara!
Asta cu biscuitele e o replica clasica din "BD la munte si la mare". Nu merg iarna la copca. Nu imi place. Este prea frig, nici nu prea se prinde, te duci degeaba. Cei mai multi se duc pentru socializare la o tuica fiarta sau la un vin fiert. Astazi chiar am lenevit. De dimineata am fost Bubulina - Gospodina, mi-am calcat camasile si tricourile, le-am impachetat frumos, pentru inca 5 zile cat mai am de stat pe aici. AMR 5. Practic 4, pentru ca vineri plec de dimineata si putin dupa pranz sunt in tara. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 09:04
buna dimineata...o cafeluta, o biscuite....o ceva...???
www.youtube.com/watch?v=STJvq03mODc www.youtube.com/watch?v=W3y8DpBGFEk www.youtube.com/watch?v=lUy3HOlu6RQ
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 09:24
La multi ani Romania , cu ocazia aniversarii a 157 de ani de la Unirea Principatelor Romane....
Moarte tradatorilor...Iliescu, Roman si Nastase...DATORITA ACESTOR TREI TRADATORI ASTAZI AVEM DOUA REPUBLICI IN LOC DE UNA...La 24 august 1991 era previzibila declararea independentei republicii Moldova ...la manastirea Pasarea, langa Bucuresti...a fost cazata o delegatie din partea parlamentului si guvernului moldovean cu ,,PACTUL UNIRII''...un act ce trebuia semnat de cei trei tradatori care indeplineau la acea data functiile de ministru de externe, prim-ministru respectiv presedintele Romaniei, urmand ca in urma semnarii acestui act cele doua republici sa se uneasca dupa declararea independentei republicii moldova la 27 august 1991...tradatorii insa au ascultat vocea rusiei in loc de vocea neamului romanesc....LA PUSCARIE PE VIATA CU ACESTI TREI VIERMI....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 10:31
C�nd rom�nii merg la vot e ca și cum li se spune: Alegeți-v� otrava!� Declarații ȘOCANTE ale unui fost șef de Serviciu Secret AMERICAN! https://www.social-media-romania.eu/cand-romanii-merg-la-vot-e-c... Declarații ȘOCANTE ale unui fost șef de Serviciu Secret AMERICAN Rom�nia are o imagine nefavorabil� �n lume din cauza liderilor ei. Este sufocat� de corup�ie, iar cei au func�ii �nalte nu fac nimic pentru c� �i-ar t�ia sursele de finan�are. Sunt concluziile pe care le transmite fostul �ef al US Secret Service din Europa de Est, Darren White, �ntr-un interviu acordat publica�iei PoliticScan.ro. La mai bine de un an de zile de la finalizarea mandatului de șef al US Secret Service � regiunea Europa de Est, Darren White vorbe�te �ntr-un interviu acordat publica�ieiPoliticScan despre corupția din Rom�nia �i despre cei care sunt vinova�i de aceast� situa�ie. Darren White spune c� 85% din Parlament este corupt: �Cei care conduc sunt corupți, �n Parlament și �n alte poziții-cheie pe tot cuprinsul ț�rii. Dac� ei ar st�rpi corupția, atunci și-ar t�ia sursa de finanțare și beneficiile din corupție. Judec�torii, procurorii, toți. Noi știm, pentru c� am fost acolo și știm exact ce se �nt�mpl�. De ce judec�torii, procurorii, parlamentarii și liderii Rom�niei și-ar t�ia sursa de finanțare? Sunt concentrați s� pun� m�na pe orice pot. Cei mai buni oameni pe care �i poți avea �n preajm� sunt cei muncitori și cinstiți. Și apoi mergi la Parlament, 85% din Parlament e corupt, toți iau mit�. O știu și ei, se sup�r� c�nd eu vorbesc despre asta�. Darren White a vorbit �i despre pre�edintele Rom�niei, spun�nd c� are nevoie de o �ans�. �Așa cum spunem noi americanii: juriul �nc� delibereaz�. Este probabil prea devreme pentru a trage concluzii faț� de actualul președinte Iohannis, cred c� e corect s� �i d�m o șans� real�, hai s� nu ne gr�bim s� judec�m.� Un alt subiect atins de Darren White este cel legat de rela�iile cu Rusia �i �ncerc�rile acesteia de a-și rec�știga influența �n Europa de Est. Interviul INTEGRAL NOTA REDACȚIEI: Interviul a fost realizat �n 22 decembrie 2015. Suntem al�turi de dl. Darren White, fostul șef al US Secret Service Europa de Est. Suntem �n biroul domniei sale din Carolina de Sud, Statele Unite ale Americii. V� mulțumim pentru interviu! V� mulțumesc. M� bucur s� v� v�d. Sunteți bineveniți. Bun venit �n casa mea! Ați fost responsabil de �ntreaga Europ� de Est. Pentru US Secret Service, da. Din noiembrie 2009 p�n� �n februarie 2014. Dar biroul dvs a fost �n Rom�nia. București, Rom�nia, Ambasada SUA. Dar, pentru c� eram un birou regional, eram constant �n cele 8 ț�ri care �nconjoar� Rom�nia. Deci multe mile parcurse, mulți oameni grozavi, multe prietenii. De fapt, de asta sunteți și voi aici: prietenii grozave. �Rușilor le-ar pl�cea ca �n loc de SUA-Rom�nia s� fie Rusia-Rom�nia� Scutul de la Deveselu a fost declarat oficial funcțional din punct de vedere tehnic �n urm� cu c�teva zile. Cum va influența relațiile externe ale Rom�niei? De c�te ori ai ceva de genul unui scut antirachet�, �ntotdeauna vor fi oameni care vor fi �nc�ntați și oameni care nu vor fi �nc�ntați. Ca s� v� r�spund la �ntrebarea privind relațiile externe ale Rom�niei, toți oamenii care iubesc pacea, toate ț�rile care iubesc pacea, oamenii de bun�-credinț� vor sprijini decizia Rom�niei de a-și uni forțele cu Statele Unite pentru a p�stra pacea. Un sistem antirachet� precum cel realizat de Rom�nia și SUA bine�nțeles c� va fi un simbol al p�cii. Acesta este marele scop al scutului, asta �nseamn� s� aperi, nu cum rușii ar putea sugera, c� e ceva ofensiv. Nu, este un scut de ap�rare. Deci ap�r� �mpotriva atacurilor, nu e un sistem ofensiv. OK, dar rușii �nc� sunt de p�rere c� scutul de la Deveselu este �ndreptat �mpotriva lor. Este teama lor justificat�? Sunt �nc� și rom�ni care se tem c� scutul de la Deveselu va plasa țara noastr� �n mijlocul unui conflict SUA-Rusia. E ușor de �nțeles. Și iat� de ce: cei care se tem sau care sunt slab informați pot �nțelege greșit c� sistemul este o surs� de conflict. Este exact invers. Apropos, rușii nu sunt dezinformați, știu foarte bine ce se �nt�mpl�. Ar putea fi puțin� gelozie din partea rușilor c�nd vine vorba de parteneriatul dintre Rom�nia și Statele Unite ale Americii. Dac� rușii ar fi avut un scut antirachet� �n Rom�nia v� garantez c� nu s-ar fi pl�ns. Deci asta e tot. Rușilor le-ar pl�cea ca �n loc de SUA-Rom�nia s� fie Rusia-Rom�nia. Au avut oportunitatea s� fac� un parteneriat cu Rom�nia, mai puțin anatagonic și mai prietenos. Nu au f�cut asta. �nțeleg� De aceea americanii sunt puternici, solizi, parteneri de n�dejde pentru Rom�nia. Și asta creeaz� mult� invidie, desigur. Și oamenii care sunt de partea cealalt� a scutului, rușii �n acest caz, vor �ncerca s� prezinte sistemul ca ceva de care trebuie s� te temi, ceva care ar putea lucra �mpotriva rușilor. Singurul lucru care e �mpotriva rușilor este c� ei nu sunt �n locul americanilor. Și nu e neap�rat vina rom�nilor sau vina americanilor. Mai r�m�ne doar o singur� țar� de la care poți afla r�spunsul la asta� Vorbind despre Rusia, cum comentați faptul c� Rusia �ncearc� s� rec�știge influența �n �ntreaga Europ� de Est? (Ungaria, Moldova, Ucraina). Practic Rom�nia este �nconjurat� de ț�ri care se ghideaz� mai mult dup� politica Moscovei� La suprafaț� ar putea p�rea așa, dar trebuie s� v� amintiți și c� Rom�nia este �nconjurat� de ț�ri NATO. Deci ar fi de �nțeles de ce Rusia ar vrea s� �și creasc� influența, pentru c� unul din liderii mondiali, președintele Obama, a spus c� Rusia este o putere regional� și nu una mondial�. Nu cred c� rușii au �nțeles corect aceast� declarație și vor s� �și umfle mușchii ca reacție la mai multe politici americane care sunt �n vigoare acum. Deci c�nd vezi ce se �nt�mpl� �n Ucraina, c�nd vezi influența Rusiei �n Republica Moldova, Ungaria și alte c�teva locuri, chiar și �n Siria și Turcia, �ți dai seama c� nu vor s� simt� c� au fost �reduși� la o putere regional�, de la o putere mondial�. E firesc s� vedem rușii r�spunz�nd și reacțion�nd și nu se va termina foarte bine pentru ei din cauza sancțiunilor economice, din cauza altor lideri mondiali care i-au pus la colt pe ruși, din cauza deciziilor luate, probabil pe baza unor sfaturi greșite. �C�nd rom�nii merg la vot e ca și cum li se spune � A trecut un an de c�nd Klaus Iohannis este președintele Rom�niei. Cum vedeți Rom�nia dup� acest an? Așa cum spunem noi americanii: juriul �nc� delibereaz�. Este probabil prea devreme pentru a trage concluzii faț� de actualul președinte Iohannis, cred c� e corect s� �i d�m o șans� real�, hai s� nu ne gr�bim s� judec�m. Legat de asta, Rom�nia are un rol de jucat, dar partenerii Rom�niei trebuie s� �l �nt�lneasc� pe președintele Rom�niei la jum�tatea drumului. Deci nu m-aș gr�bi s� dau un verdict despre președintele Iohannis, aș spune s� ne uit�m la tabloul de ansamblu, s� ne uit�m cum partenerii Rom�niei �l �nt�lnesc pe președintele Rom�niei la jum�tatea drumului. Deci e o strad� cu dou� sensuri și nu pot s� spun c� sunt multe lucruri negative despre actualul președinte al Rom�niei, haideți s� fim corecți și s� �i d�m o șans�. �n 2015 mulți parlamentari rom�ni au fost cercetați de c�tre DNA pentru corupție, o mic� parte au fost și arestați. Credibilitatea Parlamentului este la p�m�nt, președintele pare copleșit de aceast� situație, rom�nii cred c� corupția nu se va termina niciodat� și c� vor fi mereu puși �n situația de a alege �ntre politicieni corupți. Cum credeți c� poate Rom�nia c�știga lupta �mpotriva corupției? Știți, asta a fost o b�t�lie ne�ncetat�, a fost o problem� constant� pentru Rom�nia �n fața comunit�ții internaționale. De exemplu, dac� dumneavoastr� sunteți �n SUA și cineva spune �hei, sunt doi rom�ni acolo�, oamenii se vor g�ndi automat �o, sunt infractori cibernetici, sau se �nt�mpl� ceva corupție acolo�. Aceast� pat� pe rom�nii inocenți �n ochii comunit�ții internaționale merge �napoi direct c�tre conducerea Rom�niei. Trebuie s� o opreasc�. Sunt prea mulți oameni care arat� cu degetul spre Rom�nia și nu se face nimic. De exemplu, recent ați v�zut �n pres� c� ambasadorul SUA i-a spus președintelui Iohannis �Hei, ce facem cu corupția?�. Asta cade �n responsabilitatea SUA și totodat� �n responsabilitatea Rom�niei. Pentru c�, de prea mult timp, tot ce auzi e doar vorb�rie, nu s-a f�cut nimic și c�nd eu eram acolo, fiind agent regional responsabil (de Europa de Est � n.r.) din timp �n timp aveam aceste discuții cu conducerea Rom�niei. Problema o reprezint� cei din conducerea Rom�niei, pentru c� nu fac nimic �n privința asta și ce se �nt�mpl� e c� liderii politici din afara Parlamentului arat� c�tre Parlament ca fiind problema. Pentru c� membrii Parlamentului sunt cu siguranț� corupți, toat� lumea o știe, dar nimeni nu face nimic �n privința asta. Eu am spus, și am fost foarte criticat pentru asta, dar este parte a problemei și parte a soluției: cred c� e jenant și cred c� e nefericit c� oameni din afara Rom�niei trebuie s� vin� aici și s� preia rolul conduc�tor �n lupta �mpotriva corupției. E ca și cum le-ai spune rom�nilor atunci c�nd merg s� voteze �Alegeți-v� otrava!�. C�nd scapi de un membru al Parlamentului care e corupt, cel care �i ia locul e și mai corupt. Acest cerc vicios al corupției �n Rom�nia va continua. �Aduceți britanici, americani, germani, italieni, spanioli �n Parlamentul Rom�niei!� Sugestia mea a fost: aduceți un britanic, un american, un german și poate cineva din Italia sau Spania. L�sați-i s� vin� și o vedeți c� toat� lumea va spune �oh, cineva din afara Rom�niei va veni aici și va face parte din Parlamentul Rom�niei pentru a st�rpi corupția�. Dac� nu faceți asta, uitați-v� unde suntem acum, uitați-v� unde eram c�nd am f�cut acele comentarii și am primit multe mesaje cu reacții de ur� din partea comunit�ții rom�nești (e vorba de un interviu acordat �n mai 2014 �n Rom�nia, n.red.). Deci asta e o alt� parte a problemei: s� fii criticat c�nd vorbești despre soluții, cum ar fi aceea de aduce incoruptibili, americani, germani, italieni, spanioli, pentru c�, acum, ce aveți �n politica rom�neasc� este corupt peste corupt. Dar știți ceva? Pot s� spun� oric�t de multe lucruri r�ut�cioase despre mine. Ei nu vin cu nicio soluție, nimic care s� funcționeze. Și știți de ce? Pentru c� sunt �nc� foarte corupți. Pentru c� ei nu au o soluție viabil�, singurul lucru pe care �l pot face este s� m� urasc�, pentru c� ei nu au r�spunsuri. Și asta �nseamn� s� nu fii lider. De asta e statul corupt și va continua s� fie așa, p�n� c�nd cineva curajos va spune �Stați așa, americanul avea dreptate! Ca s� st�rpim corupția trebuie s� aducem pe cineva din afara ț�rii�. E trist, e jenant, dar e adev�rul. Exact �n acest moment �n Rom�nia sunt zvonuri c� ministrul Justiției nu �i va da un nou mandat Laurei-Codruța Kovesi la conducerea DNA. Cum comentați? loading� Știți, ar trebui s� facem dou� lucruri: �nt�i ar trebui s� avem un tablou corect al performanței doamnei Kovesi și apoi ar trebui s� ne �ntreb�m cu cine o �nlocuim și de ce? Care sunt opțiunile? Pentru c� cel mai r�u lucru care s-ar putea �nt�mpla e s� o �nlocuiești pe Kovesi cu cineva care e mai puțin agresiv, mai puțin inteligent, mai puțin determinat și care s� nu fie obiectiv �n lupta pentru prinderea corupților. Poziția de șef al DNA e important�, deoarece Rom�nia e sufocat� de corupție. �nc� o dat�, c�nd noi vorbeam despre a-i prinde pe infractori sau despre recuperarea prejudiciului unei infracțiuni, am adus specialiști și Rom�nia i-a respins pentru c� rom�nii erau prea corupți. C�nd am avut conferința despre corupție și confiscarea averilor, rom�nii n-au vrut s� aib� de-a face cu noi, de team� c� vom merge dup� �b�ieții r�i� și am identifica prea mulți politicieni și judec�tori corupți. E o situație foarte trist�. Rom�nia e parte a problemei, pentru c� nu le-au permis partenerilor s� vin� și s� �i ajute s� fac� cur�țenie. De ce credeți c� s-a �nt�mplat asta? Pentru c� cei care conduc sunt corupți, �n Parlament și �n alte poziții-cheie pe tot cuprinsul ț�rii. Dac� ei ar st�rpi corupția, atunci și-ar t�ia sursa de finanțare și beneficiile din corupție. Judec�torii, procurorii, toți. Noi știm, pentru c� am fost acolo (�n țar� � n.r.) și știm exact ce se �nt�mpl�. De ce judec�torii, procurorii, parlamentarii și liderii Rom�niei și-ar t�ia sursa de finanțare? Sunt concentrați s� pun� m�na pe orice pot. �Rom�nia trebuie s� se curețe!� Ai oamenii s�rmani din Buz�u, agricultorii din Buz�u, care fac c�țiva lei pe zi doar c�t s� reușeasc� s� �și hr�neasc� familiile, iar pe de alt� parte ai politicienii corupți care duc o viaț� de lux, tr�iesc �n �Stejarii� (Complexul de locuințe de lux �Stejarii� din Capital� � n.red.), conduc mașini care valoareaz� 300.000 de euro. Știu pentru c� am locuit �n �Stejarii�, deci nu inventez, nu m� iau dup� zvonuri, ci știu. Am tr�it acolo și am v�zut ce s-a �nt�mplat. Știm ce se �nt�mpl�. Rom�nia trebuie s� se curețe! Dar nu vor, și știți de ce? Pentru c� banii circul� și circul� �n m�inile oamenilor corupți care au ruinat Rom�nia. Rom�nia e o țar� at�t de frumoas�, cu oameni extraordinari, cu o istorie extraordinar�, geografia este grozav�. Rom�nia are 41 de județe, eu am fost destul de norocos s� ajung �n 35 dintre ele: oameni grozavi! Cei mai buni oameni pe care �i poți avea �n preajm� sunt cei muncitori și cinstiți. Și apoi mergi la Parlament, 85% din Parlament e corupt, toți iau mit�. O știu și ei, se sup�r� c�nd eu vorbesc despre asta. Statele Unite trebuie s� fie mai agresive și sunt multe feluri �n care putem face asta. Trebuie s� conducem aceste procese, nu doar s� ar�t�m cu degetul spre Rom�nia, pentru c� americanii sunt la fel de vinovați pentru c� au �nchis ochii: aveau o conversație, plecau, și corupția o lua de la cap�t. Atunci c�nd atr�geam atenția Rom�niei pe tema corupției, lucrurile se linișteau pentru o perioad�. Spuneau �OK, americanii cred c� facem ceva �mpotriva corupției� și apoi se �ntorceau la afacerile lor obișnuite. Asta a fost o sl�biciune a liderilor americani. S� nu d�m vina doar pe rom�ni, America are partea ei de vin�. Pentru c� dac� rom�nii ar afla c�t de serioși sunt americanii c�nd vine vorba despre corupție, atunci nu s-ar limita doar la vorbe. Rom�nii doar vorbesc, apoi se duc �n birourile lor și nu ne iau �n serios. Europa a fost afectat� �n 2015 de scandalul refugiaților din Siria. �n opinia dumneavoastr� care este calea pe care Rom�nia ar trebui s� o urmeze �n problema refugiaților? Din funcțiile pe care le ocup�, liderii trebuie s� se pun� �n poziția oamenilor care acum sunt f�r� case, a oamenilor care au fugit de violenț�, a oamenilor care acum sunt refugiați politic și ei sunt victimele luptelor altor persoane. Dar �nainte ca Rom�nia s� poat� ajuta alți oameni, Rom�nia trebuie s� se ajute pe sine. Cu c�t te poți ajuta mai mult pe tine, cu at�t poți ajuta mai bine alți oameni. Rom�nia trebuie s� �nceap� din interior. Nu �ncercați s� treceți �n afara granițelor voastre c�nd nu sunteți preg�tiți. Nu zic s� fie oarb� la oamenii �n nevoie, dar Rom�nia trebuie s� se repare pe sine mai �nt�i. Pentru c�, �n ochii comunit�ții internaționale, credibilitatea Rom�niei e la p�m�nt. Și e la p�m�nt din cauza corupției. O parte din asta reprezint� amprenta comunismului. Pentru c�, dup� c�derea comunismului, Rom�nia a deschis larg ușa corupției. Și Rom�nia �nc� mai sufer� din cauza asta. Dar nu putem s� ne mai scuz�m cu comunismul, pentru c� asta a fost �n urm� cu 30 de ani. �Nu exist� o metod� 100% sigur� s� depistezi teroriștii� Merg�nd mai departe, ț�ri precum Rusia, SUA, Marea Britanie, Franța, toți trebuie s� dac� ceva, dar cred c� trebuie s� fie un efort colectiv, �n care toat� lumea se mișc� �n direcția corect�. Exist� teama c� sunt teroriști infiltrați printre refugiați și noi credem c� așa se �nt�mpl�. Una dintre opțiuni ar fi s� se acorde ajutor �n locul respectiv și s� construiești facilit�ți �n toate aceste ț�ri bogate. Aceste ț�ri au resurse pentru a construi tabere �n care acești oameni s� tr�iasc�, s� li se asigure ap�, hran�, ad�post și �ngrijire medical�. Odat� ce ai toate acestea, poți stabiliza situația, ca s� nu ai oameni care sunt prinși la granița Ungariei, așa cum ați v�zut c� s-a �nt�mplat. Și oamenii au fost �ntorși din drum, iar asta s-a ad�ugat haosului. De ce s� nu-i ad�postim �ntr-o zon� �n care nu este nicio lupt�? De ce s� nu �i ad�postim �ntr-un loc așa �nc�t s� permitem situației s� se stabilizeze? Apoi sistematic, cu grij�, s� te asiguri c� nu te confrunți cu terorismul. Rețineți c� nu exist� o metod� garantat� 100% s� spui c� o persoan� nu va comite acte de terorism, dar poți s� reduci oportunit�țile unora de a sc�pa de filtre, cum ar fi teroriștii deghizați �n refugiați. Deci cu siguranț� poți reduce posibilit�țile, oferind ajutor umanitar, f�r� s�-ți deschizi granițele, �ntreb�ndu-te cine intr� și pleac�. Rom�nia poate participa la asta, dar �nc� o dat�, Rom�nia mai are mult de lucru �n interior, dup� care va fi mult mai capabil� s� �i ajute pe alții. Și o va face cu o credibilitate mai bun�. Pentru c� ești pe drumul greșit, dac� �n fiecare zi ai alt scandal de corupție, de la cel mai �nalt birou p�n� la un polițist local care ia mit� ca s� nu scrie o amend�, și �napoi iar p�n� la biroul prim-ministrului. Nu exist� nicio scuz� pentru asta și Rom�nia nu are pe cine da vina dec�t pe sine. Dar și SUA trebuie de asemenea s� intervin�. Și dac� e un partener real pentru Rom�nia, atunci trebuie s� s� fie lideri adev�rați. �ncetați s� mai scuzați eșecul! �Sunt ț�ri care fac mai mult pentru Rom�nia dec�t Rom�nia �ns�și� Care credeți c� sunt cele mai importante obiective pentru Rom�nia �n 2016? S� mearg� �nainte �n noul an. Așa cum am spus mai devreme, Rom�nia este un loc frumos, cu o istorie bogat�, o cultur� grozav�, dar lipsa liderilor adev�rați și corupția stric� toate astea. E at�t de mult potențial acolo! Chiar și �n perioada comunismului, Rom�nia era puternic� �n agricultur�, era unul dintre principalii exportatori �n agricultur� și toate astea s-au schimbat pentru c� acum fiecare e pentru el. Sunt mai multe programe ale SUA care ofer� mai mult ajutor, atenție, grij� și considerație rom�nilor dec�t programele din Rom�nia. Sunt ț�ri care fac mai mult pentru Rom�nia dec�t face Rom�nia. Asta e trist, nu se face așa. Sunt rom�ni super-bogați care nu ar da un b�nuț unei persoane s�race care tr�iește pe str�zile din Rom�nia. Dar veți vedea americani f�c�nd acest lucru, veți vedea britanici f�c�nd acest lucru, veți vedea germani f�c�nd acest lucru. Rom�nii nu-și ajut� s�rmanii lor și se g�ndesc � am destul pentru mine, nu-mi pas� de ceilalți. Sunt unii �n afara granițelor Rom�niei care vor s� adopte copii rom�ni, dar Guvernul Rom�niei nu le permite. Asta e trist, iar Rom�nia e singura vinovat�. Uneori, Rom�nia e propriul s�u dușman, poate fi cel mai mare dușman al s�u, pentru c� nu face �ndeajuns s� se ajute pe sine, nu face suficient pentru a-și ajuta propriul popor. Atunci ai 5% din populație care e super-bogat� și apoi masa aceea de jos, pentru c� nu exist� clas� mijlocie. Sunt super-s�raci, iar acei 5% practic conduc țara și au un singur lucru �n minte: s� fac� doar pentru ei. M� �ntorc la agricultorii s�raci din Buz�u, pentru c� treceam prin Buz�u �n drum spre Bac�u, și am v�zut un ț�ran acolo. Cred c� erau vreo 40 de grade Celsius. Și am spus �uite un om care �și c�știg� corect existența și uit�-te la politicienii bogați și corupți din Parlament și din pozițiile-cheie și de la Stejarii, unde am locuit, ei nu v�d asta�. Și eu nici m�car nu sunt din aceast� țar� și �mi pare foarte r�u pentru acel ț�ran, care �și c�știga corect existența. �Sunteți sigur� c� voi mai fi invitat �n Rom�nia dup� acest interviu?� Ca s� v� r�spund la �ntrebare, �n 2016 Rom�nia trebuie s� continue s� se curețe. S� se curețe �nainte de a �ncerca s� �i ajute pe alții pentru c� sunt prea mulți oameni s�raci �n Rom�nia. �nainte de a �ncerca s� �i ajuți pe refugiații din Siria, ajut� oamenii s�raci din Rom�nia. Ajut�-i s� se pun� pe picioare și f� ce trebuie pentru ei și opriți-v� din a v� plimba �n Bentley-uri, Rolls Royce-uri și toate aceste mașini scumpe pe care le poți vedea la Stejarii. Oameni din cluburi, care v� simțiți importanți, sunteți importanți dac� �i ajutați pe oamenii s�raci. Ei se g�ndesc doar s� se ajute pe sine, st�nd �n cluburi mari și luxoase. Și asta e greșit și face mai dificil pentru cei din afar�, ca americanii, britanicii, germanii, canadienii, care sunt cu adev�rat interesați s� fac� din Rom�nia un loc mai bun. Ei sunt mai interesați de acest lucru dec�t sunt rom�nii. Asta e dureros, asta e jenant, asta e dezam�gitor. V� mulțumesc pentru acest interviu acordat pentru PoliticScan și v� aștept�m s� v� �ntoarceți �n Rom�nia. Mulțumesc, dar sunteți sigur� c� voi mai fi invitat dup� acest interviu? Pentru c� am fost destul de dur �n comentariile mele. Știți ce? Poți fi parte a problemei, sau parte a soluției. Dac� nu aș fi putut face ceva care s� duc� la o schimbare pozitiv� �n Rom�nia, nu aș fi stat 5 ani �n Rom�nia. Mandatul meu a fost de trei ani, l-am prelungit de dou� ori, pentru c� mi-a pl�cut acolo și mi-au pl�cut oamenii, viața și prieteniile pe care le-am legat acolo. M� simt apropiat de țara voastr� și abia aștept s� m� �ntorc. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 10:33
www.activenews.ro/stiri/Mircea-Diaconu-spulberat-de-Iulian-Capsa...
Joi, 21 ianuarie 2016 Mircea Diaconu, spulberat de Iulian Capsali, dup� ce europarlamentarul a semnat documentul care prevede o uniune european� federal� și DESFIINȚAREA STATELOR NAȚIONALE DE ȘTEFANIA BR�NDUȘ� Dup� ce a votat �n legislativul UE �n favoarea legaliz�rii c�s�toriilor �ntre persoane de același sex, europarlamentarul Mircea Diaconu semneaz� acum un document �n aceeați m�sur� de controvesat. Al�turi de alți doi europarlamentari rom�ni, Renate Weber și Marinescu Marian Jean, Diaconu și-a pus semn�tura pe manifestul Spinelli, document care spune c� "Soluțiile naționale nu pot furniza soluții adecvate. (...) Soluțiile naționale aparțin trecutului. Scopul nostru este o Europ� Federal�, o Europ� post-național�". Regizorul și publicistul Iulian Capsali critic�, �ntr-un comentariu pe Facebook, decizia lui Mircea Diaconu de a semna un document lansat de grupul Spinelli (al comunistului cu același nume) �n Parlamentul European, care prevde nici mai mult nici mai puțin dec�t instituirea unei uniuni europene federale. Mai pe scurt, desființarea statelor naționale. Acesta este textul postat de Iulian Capsali: "Pentru mocofanii care l-au trimis pe Diaconu �n PE ca fiind o soluție "antisistem" Soluțiile naționale sunt soluții ale trecutului. Scopul nostru este o Europ� federal� post-național�, o Europ� a cet�țenilor. Acesta este visul p�rinților fondatori at�t de greu de �nf�ptuit. A fost proiectul lui Altiero Spinelli. Aceast� Europ� o vrem. Pentru aceast� Europ� ne lupt�m. Pentru c� aceasta este Europa viitorului." (manifest al grupului Spinelli din PE) Semnat de parlamentarii rom�ni Mircea Diaconu, Renate Weber și Marinescu Marian Jean. Spinelli a fost un comunist italian care a conceput, ca "p�rinte fondator" al UE, direcția federalist� și a pus la punct manifestul Ventotene semnat de comuniști și st�nga italian� pe insula care i-a dat numele, devenit ulterior program al Mișc�rii Federaliste Europa, fondat� de Altiero Spinelli �n 1943". Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 10:33
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 10:36
Nu vedeti ca in tara lui Kafka totul e posibil? Rastorni valorile, faci dintr-un patriot roman un sarlatan nationalist dezaxat si negi gesturile jignitoare si chiar penale ale unei minoritati schizoide si-i acuzi pe cei care nu-ti accepta manipularile de orice iti trece prin cap. La noi se poate, pentru ca avem presedinte sas, premier impus de la Ioropa si serviciile secrete pe mana evreilor. Un exemplu de declaratie de presedinte de stat tradator, care recunoaste in fata multimii, ziua in amiaza mare, ca lucreaza pentru o putere straina, nu pentru tara pe care o conduce (ieri, la Iasi):
Localnic: �Iohannis, ai ajuns sluga americanilor!� Klaus Iohannis: �Decat a rusilor, tot e mai bine asa!� LA PUSCARIE...!!!
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 10:43
Dezvaluiri șocante ale spionului rus Alexander Litvinenko �nainte sa moara -Video
Dezvaluiri șocante ale spionului rus Subiectul mor�ii spionului rus Alexander Litvinenko a revenit �n aten�ie dup� anun�ul despre posibila implicare a lui Vladimir Putin. Unul dintre pu�inii oameni care au trecut pragul casei lui Litvinenko �n perioada �n care se afla la Londra este istoricul rom�n Marius Oprea, fostul pre�edinte al Institului de Investigare a Crimelor Comunismului. �nt�lnirea dintre Marius Oprea �i Litvinenko a avut loc �n anul 2004, cu doi ani �nainte ca fostul ofi�er FSB s� fie otr�vit. Istoricul a dezv�luit pentru Digi24 culisele acelei discu�ii pe care �i acum o p�straz� �ntregistrat� pe o caset� audio. Istoricul Marius Oprea l-a �nt�lnit pe Alexander Litvinenko �n mai 2004, la Londra.Poveste�te c� a ajuns s�-l cunoasc� prin intermediul lui Vladimir Bukovsky, un disident antisovietic �i un adversar al pre�edintelui Vladimir Putin. Marius Oprea se afla la Cambridge, unde urma s� scrie o carte despre comunism cu ajutorul lui Bukovsky. �El mi-a spus: �Marius , �i-am preg�tit o surpriz�. Surpriza era acea �nt�lnire cu Alexander Litvinenko despre care Vladimir �mi spusese �i mai aflasem �i eu c�te ceva. Practic, el este ultimul mare defector din FSB din Occident �i dezv�luirile sale, la vremea respectiv�, erau de natur� s� zguduie �ncrederea �ntr-o Rusie democratic�, spune istoricul Marius Oprea. loading� Drumul p�n� la casa lui Alexander Litvinenko a fost plin de peripe�ii, a povestit Marius Oprea pentru Digi24. �A ajunge p�n� la el a fost a�a o aventur�. Se pare am fost verificat de c�tre contrainforma�iile britanice pentru c�, fiind un azilant politic �n Marea Britanie � �i nu orice azilant, ci un locotenent colonel al serviciilor secrete ruse -, el se bucura de protec�ia serviciilor britanice �i a poli�iei. De la gar� am luat un metrou dou� sta�ii, dup� care, chiar de la gura sta�iei de metrou, m� a�tepta un taxi al c�rui num�r mi-l d�duse Vladimir Bukovsky pe o foaie de h�rtie. M-am urcat �n taxi, mi s-a spus �bun� seara� �i am fost dus undeva �n estul Londrei�, povestește Marius Oprea. Nou� ni se spune c� meritul lui Putin este stabilitatea. Minciuni! Este o nebunie s� spui c� Rusia este ast�zi un stat stabil. Ar fi a�a doar dac� are societate civil�, democra�ie, pre�edinte ales �n mod democratic, are o constitu�ie respectat� de to�i cet��enii. Putin �i apropia�ii lui� apropo, �n Rusia nu mai exist� jurnalism, doar propagand�. Iar ma�ina de propagand� ruseasc�, aflat� sub controlul serviciilor speciale, va introduce �n mintea cet��eanului rus ideea c� pr�bu�irea URSS a fost rezultatul manipul�rii de c�tre CIA �i de c�tre serviciile secrete din vest. Ideile de propagand� sunt c� trebuie ref�cut Imperiul Sovietic �i fostul lag�r socialist. �i ei, �ncet-�ncet prin companiile petroliere preiau puterea, �ncep s� se implice �n treburile interne ale statelor vecine: Ucraina, Belarus, Polonia, Rom�nia �i Bulgaria�, i-a spus Alexander Litvinenko lui Marius Oprea, potrivit �nregistr�rii puse la dispozi�ia Digi24. Aleksander Litvinenko a de�inut pozi�ii importante �n cadrul Serviciului Federal de Securitate. A condus Direc�ia a 7-a, cea care se ocupa cu lupta �mpotriva grup�rilor de crim� organizat�. Istoricul rom�n poveste�te c� motivul pentru care Litvinenko a ajuns s� dezerteze a fost str�ns legat de implicare serviciilor �n ac�iuni criminale. �Treptat, acestea se transformaser� dintr-un serviciu de informa�ii �ntr-o organiza�ie de tip criminal. �ntr-o organiza�ie care completa �i colabora la nivel oficial cu re�ele de crim� organizat� pe care el era pus, vezi Doamne, s� le combat�. Aceste descoperiri pe care le f�cuse �i le documentase serios au avut darul de a atinge limita�, povestește istoricul rom�n. Alexander Litvinenko a f�cut o conferin�� de pres� �n care a spus public tot ce descoperise despre activit��ile FSB. Potrivit anchetatorilor britanici, spionul rus a fost otr�vit cu poloniu pe 1 noiembrie 2006. Otrava ar fi fost pus� �n ceai la ordinul directorului FSB de atunci �i probabil, spun anchetatorii, la �ndemnul lui Vladimir Putin. �Ceea ce este evident �n leg�tur� cu comportamentul autorit��ilor din Federa�ia Rus� este c� Andrei Lugovoy, cel care l-a otr�vit pe Saha, a ajuns deputat �n Duma de Stat �i unul dintre cei mai apropia�i colaboratori ai lui Putin�, subliniaz� Marius Oprea. Federa�ia Rus� consider� c� acuza�iile britanicilor sunt nefondate �i c� dezv�luirile vor face mult r�u rela�iilor bilaterale dintre cele dou� ��ri. https://www.social-media-romania.eu/dezvaluiri-socante-a-spionul... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 10:45
De la: gerard, la data 2016-01-23 20:13:10Vreau un ceai si eu, de musetel! da' o tuica fiarta nu-i mai buna...???
|
|
Polixenia 2831 mesaje Membru din: 9/12/2012 Oras: Resita |
Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 10:58
De la: Fl_Orion999, la data 2016-01-25 10:45:08De la: gerard, la data 2016-01-23 20:13:10Vreau un ceai si eu, de musetel! Incerci sa-l corupi? Mai buna e o
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 12:41
Ex-ministrul de externe Natalia Gherman este printre FAVORITII la functia de secretar general ONU. Organizatia vrea sa-si aleaga in frunte o femeie
inprofunzime.md/stiri/politic/ex-ministrul-de-externe-natalia-gh... Fostul ministru de externe Natalia Gherman este printre favoritii la functia de secretar general ONU. Mandatului lui Ban Ki-Moon expira in toamna acestuia an, iar organizatia vrea sa-si aleaga in frunte o femeie. Astfel, printre candidatii favoriti este si Natalia Gherman, care figureaza chiar pe site-ul ONU drept Femeia Saptamanii. In grupul candidatelor din Europa de Est, pe langa Gherman, mai sunt alte 7 femei favorite. In total, in intreaga lume sunt 38 de favorite. Totusi, se doreste ca anul acesta sa fie ales un candidat din Europa de Est. Candidatii vor fi selectati de un comitet autorizat, iar apoi inaintati statelor membre. Alegerile vor avea loc in toamna. Fiica fostului presedinte Mircea Snegur, Natalia Gherman a fost ministru de externe din 2013 pana acum cateva zile. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 12:42
De la: Polixenia, la data 2016-01-25 10:58:47De la: Fl_Orion999, la data 2016-01-25 10:45:08De la: gerard, la data 2016-01-23 20:13:10Vreau un ceai si eu, de musetel! asa o fi....OK...
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 14:40
De la: Black_Friday_, la data 2016-01-24 18:54:51Buna seara! pfiii, am mai invatat ceva azi : tricourile se calca ! nu se calca, bre ....se scutura bine - bine si se-ntind cu grija pe sfoara, netezind fiecare pliu sau cutulita si asa scapi de calcatul lor ! si, oricum, daca vara le mai calci, iarna chiar nu se vad de sub camasa ....asta-i pedanterie, boier dvs ., dar daca asta ti-e placerea, io ce sa-ti mai zic ? doar iti dau un , o cafea si oooo
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2016, ora 15:35
De la: Fl_Orion999, la data 2016-01-25 10:31:58 apropos de lupta asta , anti-coruptie, endemica la noi , exista o poveste....sau, mai curind o legenda precum ca, MJR Carol I, speriat de preamulta coruptie a soc. romanesti a solicitat ajutorul Germaniei care i-a trimis - incognito- un general von numaistiucum ....si, spune povestea ca , obosit de drumul lung, generalul von numaistiucum, adoarme ....iar un batrinel cumsecade din fata lui, privindu-l cum le soileste, vede o atzisoara alba pe pantalonul negru al domniei sale si-si zice ca nu da bine .....si trage de atzisoara.....si trage....si tot trage , pin' se face ditamai ghemul .... povestea spune mai departe ca apropiindu-se de Bucuresti se duce si von. ul, ca tot omul la toilette si descopera ca nu mai are izmenutele pe el asa ca, odata ajuns in fata Regelui, isi cere scuze ca va recuza postul de comisar insarcinat cu lupta anticoruptie, intrucit furindu-i-se si chilotii de pe el, pe nesimtite, inseamna ca-i depasit total de situatie si se retrage ! draguta poveste, nu-i asa si cu tilc ?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

da' un cafelutz, un bombon, nica ?
da' o tigarusca, pooot ?
.... povestea spune mai departe ca apropiindu-se de Bucuresti se duce si von. ul, ca tot omul la toilette si descopera ca nu mai are izmenutele pe el