Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 1 Iulie 2015, ora 15:18
pffff.....
s-a uscat si zatul in ibric ! ce sa mai intreb de se poate bea o cafea pe aici ?! nasooool !
|
|
zenitt 349 mesaje Membru din: 23/04/2015 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Iulie 2015, ora 15:54
Nu-l mai citez pe Florion,
poate va încerca sã fie domn, Cu toþi sã se poarte frumos, sã nu mai fie fioros, Sã fie pace-n cafenea, pe orice topic, dacã vrea... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Iulie 2015, ora 16:04
Amin !
am adus un pepene galben, parfumat si dulce ca mierea ! si mai e si rece ! merge cu o cafea sau ne-apuca burtile ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Iulie 2015, ora 16:22
De la: zenitt, la data 2015-07-01 15:54:26Nu-l mai citez pe Florion, adica tu nu, nimic,niciodata,nu tu esti un frustrat si-un orgolios, un neica nimeni care a incercat sa manipuleze totul in favoarea sa, desi stia ca n-are dreptate, mai bine pune mana si cere-ti scuze pt. toate mizeriile pe care mi le-ai aruncat in fata....altfel poti sa te dai de ceasu' mortii ca tu esti nevinovat...nu esti credibil, bai dobi.... doar io sunt singuru' de vina...niste scuze nu crezi ca s-ar cuveni bai balamuc ambulant...decat sa continui sa-ncerci sa manipulezi si sa minti, mai bine accepta ca esti un nimeni in drum care nici macar n-avea dreptu' sa ridice privirea din pamant in fata mea
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 1 Iulie 2015, ora 17:02
De la: Fl_Orion999, la data 2015-07-01 16:22:26De la: zenitt, la data 2015-07-01 15:54:26Nu-l mai citez pe Florion, Nu te vezi moftangiule cât eºti de obraznic, cum continui cu vulgaritaþile, ºi vrei scuze? Tu ai auzit de ele? Ce sa cred ca eºti un phsihopat? Intrteb ºi eu...
|
Postat pe: 1 Iulie 2015, ora 17:06
Sã mai râdem cu Bulã...
Se spune ca in zilele noastre nu au mai ramas barbati adevarati. Dar nu este adevarat. Chiar astazi, de exemplu, am vazut un barbat, care tinea o umbrela deasupra sotiei sale, in timp ce ea schimba roata la masina. ;; Prietenii pot fi ºi falºi, duºmanii sunt întotdeauna autentici. ;;; Logica este ºtiinþa care îi permite bãrbatului sã nu înþeleagã femeia. ;;;;; Se aude ca un profesor de 50 de ani se va insura cu o studenta de 20. Un student mai apropiat il intreaba: -Dar aveti deja 50 de ani, dom‘ profesor, iar ea numai 20! Cum o sa va descurcati? -Sunt sigur ca bine, tinere! -Dar peste 10 ani o sa aveti 60 de ani si ea numai 30! Cum o sa va descurcati? -Sunt sigur ca tot bine, tinere! -Dar peste alti 10 ani o sa aveti 70 de ani si ea numai 40! Cum o sa va descurcati? -Tinere, tu nu esti in toate mintile? Cine mai sta cu o baba de 40 de ani? '''''' -Hei, cine a spart geamul de la sufragerie? - Eu, dar e de vinã soacrã-mea! - De ce? - Pãi s-a ferit atunci când am aruncat cu ciocanul dupã ea! ;;;; Care e diferenta dintre vina si pacat? E o vina sa te culci cu nevasta altuia dar e pacat sa ratezi ocazia. ''''' Pentru ca oamenii sa nu arunce noul CD scos de Andreea Balan imediat dupa ce-l asculta, ea a mai imprimat pe disc schema metroului bucurestean, mersul trenurilor si un calendar pentru anul 2012! '''' -Profesorul meu m-a pedepsit pentru ceva ce nu am facut... -Si ce nu ai facut? -Tema pt acasa -Bunicule, tu știi sã faci ca mierla? -Mmm...nu cred...da' de ce? -Tati a zis c-o sã fim bogați când ai s-o mierlești. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Iulie 2015, ora 17:30
'' adica tu nu, nimic,niciodata,nu tu esti un frustrat si-un orgolios, un neica nimeni care a incercat sa manipuleze totul in favoarea sa, desi stia ca n-are dreptate, mai bine pune mana si cere-ti scuze pt. toate mizeriile pe care mi le-ai aruncat in fata....altfel poti sa te dai de ceasu' mortii ca tu esti nevinovat...nu esti credibil, bai dobi.... doar io sunt singuru' de vina...niste scuze nu crezi ca s-ar cuveni bai balamuc ambulant...decat sa continui sa-ncerci sa manipulezi si sa minti, mai bine accepta ca esti un nimeni in drum care nici macar n-avea dreptu' sa ridice privirea din pamant in fata mea'' Am primit aceste rânduri de la ''o mare somitate'', mã-nchin Celui de Sus, ºi-i dau dreptate, dar rogu-L sã-mi spunã ºi mie, ce fel de somitate, în prostie? ªi-aceastã somitate(dupã-a lui cuvânt), cicã-i asemeni unei stele ce luceºte; n-o poþi privi în faþã, te orbeºte, mai bine îºi þii ochiiîn pãmânt. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Iulie 2015, ora 17:35
eratã.
mai bine îþi þii ochii în pãmânt. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 1 Iulie 2015, ora 18:29
De la: zenitt, la data 2015-07-01 17:02:21De la: Fl_Orion999, la data 2015-07-01 16:22:26De la: zenitt, la data 2015-07-01 15:54:26Nu-l mai citez pe Florion, Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 1 Iulie 2015, ora 18:32
De la: zenitt, la data 2015-07-01 17:30:23 iarasi si din nou , ba chiar inc-o data , ai reusit sa-ti arati adevarata masura...ti-ai dat cu stangu-n dreptu'....fatarnicie ce esti.....
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Iulie 2015, ora 03:16
Glumele au fost bune,peste restul am dat cu mopul,ma inclin si imi scot clopul,daca renuntati cu totul,la limbajul indecent,pentru cel intelligent......sunt convins ca-mi dati dreptate....haideti incercati,se poate........drept rasplata am sa va fac o cafea cu mult caimac,iar apoi langa café,o portie de parfe......
|
Postat pe: 2 Iulie 2015, ora 14:48
De la: giovausaro, la data 2015-07-02 03:16:30Glumele au fost bune,peste restul am dat cu mopul,ma inclin si imi scot clopul,daca renuntati cu totul,la limbajul indecent,pentru cel intelligent......sunt convins ca-mi dati dreptate....haideti incercati,se poate........drept rasplata am sa va fac o cafea cu mult caimac,iar apoi langa café,o portie de parfe...... oooo, parfe, Giovo ? pfoaiiii, da' de cind n-am mai vazut asa ceva ! da' de casata, iti mai aduci aminte cit de buna era ? dar de profiterol ? ehhhhh, amintiri ! mersic de cafea ....bunuta ! ai fost la control ptr. hernie ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Iulie 2015, ora 17:14
Se pare cã s-au liniºtit apele.
Trecem la cafea si parfe. Mi-amintesc cã pe vremuri era un parfe fff delicios, împachetat in staniol. S-aveþi o zi bunã! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Iulie 2015, ora 17:27
neeeee, te contrazic : nu parfeul era invelit in staniol ci, casata , aia care era in mai multe culori !
ala era invelit intr-o biata hirtie pergament, de mirare fiind aspectul lui total necomercial dar bun la gust si cam scumput ca pret : 4.50 buc ....stiu sigur - sigur, ca-mi placea la nebunie .... dar si casata, ce sa zic ....si profiterolu, dar si inghetata de fistic !
|
Postat pe: 2 Iulie 2015, ora 19:49
Da,parca se scria parfait,apoi profiterolul,savarinele,ce sa zic ,avem si amintiri frumoase,cat despre hernie, nu e hernie,e ceva referitor la intestine.....s-au separat cumva.Important e ca pot sa fac "abdomene'.Multam de intrebare
|
Postat pe: 2 Iulie 2015, ora 19:58
Doctorul care m-a vazut e foarte apreciat....totusi,cred ca o sa merg la second opinion......Baiatul care lucreaza pentru mine mi-a bagat mortu-n casa,cica nu o fi cancer?
|
Postat pe: 3 Iulie 2015, ora 14:46
De la: giovausaro, la data 2015-07-02 19:58:17Doctorul care m-a vazut e foarte apreciat....totusi,cred ca o sa merg la second opinion......Baiatul care lucreaza pentru mine mi-a bagat mortu-n casa,cica nu o fi cancer? corect, asa se scrie : parfait , dar am dat-o si eu pe romaneste gresit, evident ! dar, vorba inaintasului : monseur se scrie, monseur se citeste parfe se spune , asa se scrie ! P.S da, trebuie o a 2 a,chiar si o a 3 a opinie, da' nu lasa sa-ti intre ghimpele fricii-n inima si-n minte, ca amindoua lucreaza prost in cazul fricii ! te sarut si Sanatate !
|
Postat pe: 3 Iulie 2015, ora 14:49
da' cafeaua? am uitat de ea, scuzati !
e gata , puteti trece si sa va serviti !
|
Postat pe: 4 Iulie 2015, ora 16:31
De la: gabigabi2, la data 2015-07-03 14:49:29da' cafeaua? am uitat de ea, scuzati ! aaaaa, nu-i cea de ieri facui una proaspata si v-am adus un pepene rosuuuuu , coooopt si dulce ca mierea ! nu merge combinatia ? e prea exploziva ? adevarul e ca eu mi-o caut !
|
Postat pe: 4 Iulie 2015, ora 16:32
frate, azi e 4 iulie !
americanii astia nu fac si cinste c'un visichi, ceva ?Giova, treci si fa tratatia, haide- haide ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Iulie 2015, ora 16:37
Dar o cafea cu cuburi de gheata nu merge? Si o limonada? Face madam Black o limonada cu lamai, miere ghimbir si cuburi de gheata, de am capatat dependenta...
Ma topesc! S-a parjolit totul in Germanica si s-a deformat si asfaltul. Faimoasele autostrazi ale nemtilor cedeaza din cauza caldurii. Solutia lor, cu autostrazi din beton peste care au turnat asfalt a fost excelenta si autostrazile au rezistat mult mai bine decat la noi, fara sa apara gropi, tasari...pana cand a venit canicula cu care nu sunt obisnuiti. La temperaturile de acum, de aproape 40 de grade la umbra, betonul s-a dilatat si a explodat. www.spiegel.de/auto/aktuell/hitzeschaeden-auf-autobahnen-blow-up... A se vedea ca nu totul este pefect aici si ca modelul german este frumos dar are fisurile lui. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Iulie 2015, ora 16:50
Happy Independence Day,fac cinste:hot dogs,burgers,....mici ,pulpe,bere Coors la butoi,doar stati la rand cu halba-n mana...
cafea,apa cu lamae si gheata,Sunt in pregatiri intense,totul pe terasa si pe afara printre copaci,sa nu va rataciti,luati gps-ul cu voi
|
Postat pe: 4 Iulie 2015, ora 16:54
De la: giovausaro, la data 2015-07-04 16:50:48Happy Independence Day,fac cinste:hot dogs,burgers,....mici ,pulpe,bere Coors la butoi,doar stati la rand cu halba-n mana... puteti si pescui ......uneltele si momeala sunt la indemana,gratarul asisderea.SCALDATUL INTERZIS!Apa e atat de rece.......... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Iulie 2015, ora 16:54
De la: giovausaro, la data 2015-07-04 16:50:48Happy Independence Day,fac cinste:hot dogs,burgers,....mici ,pulpe,bere Coors la butoi,doar stati la rand cu halba-n mana... puteti si pescui ......uneltele si momeala sunt la indemana,gratarul asisderea.SCALDATUL INTERZIS!Apa e atat de rece.......... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Iulie 2015, ora 17:04
De la: giovausaro, la data 2015-07-04 16:50:48Happy Independence Day,fac cinste:hot dogs,burgers,....mici ,pulpe,bere Coors la butoi,doar stati la rand cu halba-n mana... Sa-ti traiasca, Giova, ca acu, na...este tara care te-a adoptat si trebuie cinstita si respectata. Dar micii de unde ii procuri? Sau ii faci tu? Berea cum e? Nu am baut niciodata bere americana sau britanica, dar un coleg mi-a spus ca nu i-a placut cea englezeasca. Acu' e si dupa gustul fiecaruia. Eu sunt acum in patria berii, unde nu stii ce sa alegi, atat de multe soiuri sunt, fiind produsa si la nivel de sat, sau de mica berarie in parte. Unii se dau in vant dupa berea bavareza, Weizenbier si in special Hefeweizenbier, o bere tulbure obtinuta din grau. Nu imi place. Zici ca a stat desfacuta mai mult timp si a fermentat. Are mai putin acid si are si un gust specific. Asa ca dau noroc cu tine, dar cu o halba de Pilsner Urquell, preferata mea.
|
Postat pe: 4 Iulie 2015, ora 17:14
De la: Black_Friday_, la data 2015-07-04 16:37:32Dar o cafea cu cuburi de gheata nu merge? Si o limonada? Face madam Black o limonada cu lamai, miere ghimbir si cuburi de gheata, de am capatat dependenta... cum, cum e reteta aia ? oauuuu, suna de milioane si e si sanatoasa ! pupa pe dna Black din partea mea ptr. reteta ! iubire, la 40 si ceva de grade te poti astepta la multe ...da' pe la aia de au frecvent asemenea temperaturi, ce reteta de asfalt or folosi ?
|
Postat pe: 4 Iulie 2015, ora 17:20
De la: giovausaro, la data 2015-07-04 16:54:25De la: giovausaro, la data 2015-07-04 16:50:48Happy Independence Day,fac cinste:hot dogs,burgers,....mici ,pulpe,bere Coors la butoi,doar stati la rand cu halba-n mana... ahaaaa, mi-ai auzit strigarea, Giovo ! sa-ti traiasca mama adoptiva - de America vorbesc - devreme ce a fost mai buna si mai primitoare decit cea naturala !hai ca ciocnesc si eu o bere cu voi in cinstea ei ! P.S de ce zici ca e apa rece ? nu-i cald pe la tine, pe acolo ? in Bucuresti....cel putin la mine-n Militari, a plouat in 2 reprize, cu galeaaata ....avantaj eu : ca mi-a spalat geamurile de la balcon, pe dinafara, mai bine decit o pot face eu ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Iulie 2015, ora 17:36
De la: gabigabi2, la data 2015-07-04 17:14:30De la: Black_Friday_, la data 2015-07-04 16:37:32Dar o cafea cu cuburi de gheata nu merge? Si o limonada? Face madam Black o limonada cu lamai, miere ghimbir si cuburi de gheata, de am capatat dependenta... Pai cum sa fie? La limonada clasica rade si ceva ghimbir...Cat, nu stiu sa iti spun, nu foarte mult, pentru ca are un gust puternic. Incerci putin intai si daca mai merge, mai adaugi. Gustul este intr-advar mult mai bun si am auzit ca este si sanatos ghimbirul. Daca ai si niste frunze de menta proaspata, e si mai buna.
|
Postat pe: 4 Iulie 2015, ora 17:37
De la: gabigabi2, la data 2015-07-04 17:20:48De la: giovausaro, la data 2015-07-04 16:54:25De la: giovausaro, la data 2015-07-04 16:50:48Happy Independence Day,fac cinste:hot dogs,burgers,....mici ,pulpe,bere Coors la butoi,doar stati la rand cu halba-n mana... Vreau si eu ploaie!
|
Postat pe: 4 Iulie 2015, ora 17:48
De la: Black_Friday_, la data 2015-07-04 17:37:41De la: gabigabi2, la data 2015-07-04 17:20:48De la: giovausaro, la data 2015-07-04 16:54:25De la: giovausaro, la data 2015-07-04 16:50:48Happy Independence Day,fac cinste:hot dogs,burgers,....mici ,pulpe,bere Coors la butoi,doar stati la rand cu halba-n mana... aoleu, ai grija ce-ti doresti ca, se stie deja : dupa o asemenea caldura urmeaza o vijelie, ca deh....evaporare masiva, nori care se condenseaza si , poc-poc , se bat cap in cap si gata-i furtuna ! ghimbirul nu-mi prea place la gust ....e cam iute da' , asa-i : depinde si de concentratie, dar si de gustul fiecaruia ! da' Giova o fi facut si el o crema de zahar ars, ca desert ca, slava domnului, gainusele lui cele fericite, dau productie !? si ce prajitura mai iute de facut si buna, pusa la rece, poate fi ?
|
|
|

s-a uscat si zatul in ibric !
nasooool !
merge cu o cafea sau ne-apuca burtile ?
ai vazut de ce nu esti credibil ....???
pai ce faceam daca ma incredeam in asa zisele tale ,,regrete'' si mergeam sa ma culc pe-o ureche precum vezi doamne ..gata, nenorocitu' s-a pocait....
tot un orgolios fara masura ramai prostanacule....
gresit, evident !
dar, vorba inaintasului : monseur se scrie, monseur se citeste
facui una proaspata si v-am adus un pepene rosuuuuu , coooopt si dulce ca mierea !
americanii astia nu fac si cinste c'un visichi, ceva ?