back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2400 2401 2402 2403 2404 2405 2406 2407 2408 2409 >> Sari la pagina:

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2015, ora 09:00

Neatza buna oameni dragi si stimati, cafegii, cafenea, piscina, Ali Baba!

Ieri ma simtii coptil inca odata! Ai mei baieti, cel de 40 si cel de 6 ani , ma dusera la film. MINIONS! L-am vazut in 3D, vi-l recomand tuturor! Astfel vazui reclama la ali Baba, realizare franceza ce va iesi pe marile ecrane in octombrie, comedie. Francezii sunt buni sa realizeze comedii, il stim pe celebrul Louis de Funes, stim Cezar si Cleopatra, filme celebre care iti readuc zambetul pe fata, in inima si in suflet, chiar atunci cand crezi ca uitasesi ce este A ZAMBI, parol!

Citindu-l pe Daddy Cool, alias Giova, ma gandesc sa va spun si eu ca zilnic , aici in hexagon, ma strecor facand efectiv slalomuri intre oameni frumosi si oameni rasisti. Confruntandu-ma de atatia ani cu rasismul, fiind plecati din 2002 din tara, cu doi ani reveniti in Romania, apoi din 2009 plecati cu totu'...cred io........uneori nu prea imi pica bine sa va citesc apropourile cu tenta de rasism, credeti-ma! Astfel am facut cale intoarsa in unele relatii de amicitie ce le infiripasem cu unii dintre voi, permitandu-mi sa va judec dupa ceea ce afirmarati despre una, despre alta. Asta e, asum! De ce mi-am permis sa va judec , io, muritoarea de rand? Pentru ca daca voi afirmati despre unii oameni pe care poate nu ii cunoasteti ca ar fi asa si asa, nu va mai puteam deosebi de categoria negativa de oameni cu care ma confrunt zilnic aici in Franta.

Vreau sa stiti ca exista oameni care vin in magazinul meu incantati, chiar de sunt snobi, nu isi pot ascunde, nu isi pot camufla nicicum admiratia intrand in magazin. Amenajarea efectuata de sotul meu, hainele pe care le propun spre vanzare selectionate de mine, culorile samd. Ei, la un moment dat, sesizand accentul meu nefrantuzesc si nenordic , ii aud exprimandu-si curiozitatea printr-o fraza interogativa : Ce frumos accent? De unde vine? Le raspund sec, scurt si la obiect, continuand a zambi si satula oarecum de aceste interogatorii care stiu unde duc: Bonne continuation, vous êtes courageuse madame! Pe unii ii revad , unii poate imi devin clienti, insa unii .... continua sa traiasca in obscuritatea ideilor lor preconcepute despre români si/sau despre oricine ce nu este francez!

That's all folk!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2015, ora 09:15

Mertzanu' nu este pe numele meu, insa avand in considerare ca nu am intocmit/realizat/semnat reciproc un contract de mariaj prealabil casatoriei, este al nostru. Jipan visez si eu inca sa am intr-o zi, il prefer oricarei masini joase! Prefer masinile inalte, imi inspira mai multa siguranta pe autostrada si nu numai! Indiferent ca o fi jeep, mercedes, bmw, ferrari samd!

Ce vreau sa va transmit prin asta?

Ca nu faptul ca detii o masina te catalogheaza , de ce nu pricepeti asta? Nu marca de haina ce o porti te catalogheaza! Ci A FI CEEA CE ESTI conteaza!

Daca tot veni vorba despre realizari, ce considerati voi ca este cea mai semnificativa realizare a voastra, ihm? Hai, fiecare sa ia cuvantul pe rand, nu va inghesuiti, va rog....

PS Sper sa scoata Ferrari oarece model 4x4!

PPS Imi respect presedintele indiferent cine ar fi si din ce clasa politica ar face parte!

Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2015, ora 09:25

Va doresc o zi frumoasa si vreau sa va remarcati, toti concetatenii mei aici prezenti, prin ceea ce aveti voi mai bun in voi! Credeti ca sunt pretentioasa?

Gabitza te imbratisez cu drag si promit sa revin pe topicul dedicat tie cu drag, Stalpii destinului! Ma gandeam sa urmez sfatul domnului Preda si sa imi bag sinapsele defavorizand chishoarili in acest forumel care mi-e drag , no! Sunteti cu totii oameni frumosi si vreau sa imi demonstrati asta de azi inainte!

La re! Am un magazin de deschis si tre' sa tin piept oricarui gen de om ce imi calca teritoriu'....convingandu-l ca iubesc sa fiu ceea ce sunt !

NIHIL SINE DEO!

PS Umpleti piscina aia cu apa, asum io plata facturii catre Vital!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2015, ora 13:30

De la: 9am_4421, la data 2015-07-08 22:01:37
De la: Black_Friday_, la data 2015-07-08 20:09:32 Ce imi place mie la fanaticii astia basisti este faptul ca toti, fara exceptie, au situatii materiale, vieti sociale, familii, cariere...cu cel putin 10 clase peste noi, poolimea.

Dar cum naiba o fi sa traiesti "high class", in vile de lux, nu in apartamente ceausiste care vor cadea peste sarantoci la cutremur, sa conduci "gipane" si sa bei vin in foisor si singura ta placere sa fie atunci cand intri pe forumul asta populat cu "saracii", doar scandalul, doar luarea in gura cu toata lumea si sa iti versi frustrarile?

Fara sa postezi ceva constructiv, sa te saluti cu cineva, sa spui si tu ceva macar neutru, gen, "ba, ce ploua afara! creste porcii, se face pateul"...
Nu, ei vin chititi pe scandal si pe apararea onoarei chiorului, luceafarul care le calauzeste vietile.

Dar in rest...Lux a'ntaia! Si vieti pline de realizari...

Ceva scartaie...Si pute!

Da , da , vezi ca iti scartaie patul si poate ai vreo rama in nas , pescuita de la balta !
Ce treaba are basismul in discutia asta , Blackule ?
Va mai mirati ca nu intra lumea in cafenea sa va salute , poi hai sa-ti zic io , mai , ce trebuia sa-ti puta tie !
Cand toaisu tau de pahar , a postat sub userul Giova acest comentariu imbecil si ca nuca'n perete
citez "GOD BLESS AMERICA...ea saraca n-are nici o vina ca-i locuita si populata in majoritate de prosti, imbecili, frustrati si-alte specii psihiatrice....da' io zic sa bem o cafea in cinstea ei....fac io cinste..."
nu ti-a putit a mitocan ? Nu !

Nazomer forte , blackule !

Daca ai fi impartial , ai fi observat ca i-am urat imbecilului sa aiba cel putin 10 % din realizarile vietii mele "de c..cat " ! Insa el , lacom , a plusat

Nu traiesc in vila cu piscina si nu posed "gipan" sau "mertzan " .
Sunt multumita cu ceea ce/cat am , le doresc altora mai mult !

iiii, da' ce piscareata esti in limba si-n taste !
ia baga tu, madam, daca ai curaj sa te dezvalui ceva mai mult , Anul nasterii, luna si ora daca o sti cumva ! m-am uitat la avatarul tau si vazui ca ai declarat 42 ani ....ca atare e posibil sa fi al 4 lea Sobolan, daca esti nascuta pina-n 2 feb. 1973 sau, dupa acea data, Bou de Apa ! ....tare mi-e ca mai ai s'un Scorpion ( mistret ,adica) sau un Tigru ( geamanu' fiind fiorosul asta ) ! hai, zici ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2015, ora 13:34

De la: Musetel, la data 2015-07-09 09:25:19Va doresc o zi frumoasa si vreau sa va remarcati, toti concetatenii mei aici prezenti, prin ceea ce aveti voi mai bun in voi! Credeti ca sunt pretentioasa?

Gabitza te imbratisez cu drag si promit sa revin pe topicul dedicat tie cu drag, Stalpii destinului! Ma gandeam sa urmez sfatul domnului Preda si sa imi bag sinapsele defavorizand chishoarili in acest forumel care mi-e drag , no! Sunteti cu totii oameni frumosi si vreau sa imi demonstrati asta de azi inainte!

La re! Am un magazin de deschis si tre' sa tin piept oricarui gen de om ce imi calca teritoriu'....convingandu-l ca iubesc sa fiu ceea ce sunt !

NIHIL SINE DEO!

PS Umpleti piscina aia cu apa, asum io plata facturii catre Vital!

astept vijelioasa ce s-a anuntat dupa canicula asta , apoi o curat si o umplu !

da' o cafeluta, un cafe frappe, ceva ? nica ?

P.S

lasa -n pace, te rog, topicul ala cu stilpii, nu-l mai dezgropa ca ma jeneaza de nu mai pot !
macar de ne-am juca frumos pe astea cite sunt acum functionale !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2015, ora 14:12

No, stati, ca nu sunt singura .....

Io incercai sa il jinesc pe Zenitt, sa vad de e Mistret sau Caine. Gabi pe 4421! Ia uite bre echipa perfecta!

Gabi, hai sa te tzuc inca odata!

Da'...stai asa ca nu pricepui maria me': di ce te oftica mai topicu' mieu , cetatea me' ridicata pentru tine mai?

O jeneaza.... jena... da' di ce?????

4421 e Bella? Ca io nu am confirmarea, sa stiti! Feelingu' mieu nu imi spune nika!

Bun, hai sa pun de cafea ca ne asteptam la lume in cafenea, sampania e la rece, caviaru' e in peste.... Black, am nevoie de tine: Prinzi pestele ala ce ne va asigura caviaru' pe diseara la pipa pacii cafegistico-forumistice? TE ROG FRUMOS!

Zicea Gabi ca am fi cati dragoni, ha? aici e unu'...una bucata dragon de foc! Care esti cu mine?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2015, ora 14:24

io, io-s Dragon si, desi astuia ii sta bine-n prim plan, ca d'ai-i un sef inascut,io mi-s mai timida....mai modesta si ma jeneaza prea multele laude ....de fapt, nu-mi plac deloc ! ni, dar nici sa fiu injurata....eu caut Calea de mijloc !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2015, ora 14:33

Invetariem?

1 Sobolan
1 Dragon
2 Maimute
1 Mistret posibil 2 Mistreti
Tind sa cred ca 4421 este Bivol
As risca sa cred ca Hak' este Sarpe...posibil sa ma Insel, Hak?
Bella avea 40, poate azi 41....nu cred sa fi trecut atat ...peste 2 ani de atunci.... nush...

Giova... ce ne esti? Nu e musai sa expuneti data nasterii, ajunge sa cautati fiecare pe net si sa ne prezentati rezultatul: zodia!

Mihail.... cene esti? Ca de a fi, ne esti! Treci la poveste, ai trei zile sa te prezinti la cafea!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2015, ora 14:35

De la: gabigabi2, la data 2015-07-09 14:24:38io, io-s Dragon si, desi astuia ii sta bine-n prim plan, ca d'ai-i un sef inascut,io mi-s mai timida....mai modesta si ma jeneaza prea multele laude ....de fapt, nu-mi plac deloc ! ni, dar nici sa fiu injurata....eu caut Calea de mijloc !

La an esti Sobolan....Dragon esti dupa luna?

Da' cum il imparti pe ianuarie, sa descalcesc si io reteaua incalcita in care ne prinseram in hora! amu' am intrat, ne invartim, da mana si tine-te!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2015, ora 14:39

De la: gabigabi2, la data 2015-07-09 13:30:08
De la: Black_Friday_, la data 2015-07-08 20:09:32 Ce imi place mie la fanaticii astia basisti este faptul ca toti, fara exceptie, au situatii materiale, vieti sociale, familii, cariere...cu cel putin 10 clase peste noi, poolimea.

Dar cum naiba o fi sa traiesti "high class", in vile de lux, nu in apartamente ceausiste care vor cadea peste sarantoci la cutremur, sa conduci "gipane" si sa bei vin in foisor si singura ta placere sa fie atunci cand intri pe forumul asta populat cu "saracii", doar scandalul, doar luarea in gura cu toata lumea si sa iti versi frustrarile?

Fara sa postezi ceva constructiv, sa te saluti cu cineva, sa spui si tu ceva macar neutru, gen, "ba, ce ploua afara! creste porcii, se face pateul"...
Nu, ei vin chititi pe scandal si pe apararea onoarei chiorului, luceafarul care le calauzeste vietile.

Ceva scartaie...Si pute!

Da , da , vezi ca iti scartaie patul si poate ai vreo rama in nas , pescuita de la balta !
Va mai mirati ca nu intra lumea in cafenea sa va salute , poi hai sa-ti zic io , mai , ce trebuia sa-ti puta tie !
Cand toaisu tau de pahar , a postat sub userul Giova acest comentariu imbecil si ca nuca'n perete
citez "GOD BLESS AMERICA...ea saraca n-are nici o vina ca-i locuita si populata in majoritate de prosti, imbecili, frustrati si-alte specii psihiatrice....da' io zic sa bem o cafea in cinstea ei....fac io cinste..."

Daca ai fi impartial , ai fi observat ca i-am urat imbecilului sa aiba cel putin 10 % din realizarile vietii mele "de c..cat " ! Insa el , lacom , a plusat

ia baga tu, madam, daca ai curaj sa te dezvalui ceva mai mult , Anul nasterii, luna si ora daca o sti cumva ! m-am uitat la avatarul tau si vazui ca ai declarat 42 ani ....ca atare e posibil sa fi al 4 lea Sobolan, daca esti nascuta pina-n 2 feb. 1973 sau, dupa acea data, Bou de Apa ! ....tare mi-e ca mai ai s'un Scorpion ( mistret ,adica) sau un Tigru ( geamanu' fiind fiorosul asta ) ! hai, zici ?

pfoaaaai ce-am zbircit-oooo cu geamanu care nu e Tigru , ci e Cal ! scuzati graba, neatentia, caldura

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2015, ora 14:43

No deschideti usa, ca vine Dragonu'!

Reprezentantuil acestui an este bataios, agresiv, impetuos, intruchipand forta si nebunia la cel mai inalt nivel. Este o fire imprevizibila, cu o forta imensa si o imaginatie fara limite. Exigent, dur, face intotdeauna ceea ce vrea, de aceea va suporta mereu consecintele propriilor sale actiuni necugetate. Nu ii place o existenta monotona, care nu aduce nimic palpitant, ci doreste o viata in care sa se simta perpetuu provocat si atras in lupta. Nu accepta sa fie contrazis, nu suporta actiunile repetate si rutina, ci cauta mereu sa fie deschizator de drumuri, avand un curaj ajuns la extreme. Stie sa se impuna, are o prestanta care ii intimideaza pe ceilalti. Striveste tot ce ii opreste evolutia. Este atras de scandal – daca nu exista unul, atunci il provoaca el – si e gata sa raspunda oricarei provocari. Are incredere absoluta in fortele proprii si nu reunoaste niciodata ca poate gresi. Este ca un vulcan gata mereu sa erupa. Incapatanat, irational, inconstient, chiar nebun, spune intotdeauna ce are pe limba, chiar daca distruge totul prin ceea ce spune sau face. In ciuda firii sale impetuoase, uneori periculoase, este o prezenta placuta in societate, fiind fidel amicilor si gata oricand sa acorde ajutor la nevoie. Nu il deranjeaza singuratatea, pentru ca stie sa isi canalizeze energia spre munca si realizarea unei cariere deosebite. Cauta mereu sa depaseasca limitele, inclusiv pe cele personale, de aceea are mereu alte si alte standarde, din ce in ce mai inalte, nestiind niciodata unde sa se opreasca. Are un curaj care il ajuta sa reuseasca de obicei acolo unde nimeni nu reuseste. Nu se gandeste niciodata inainte de a face ceva, ci mai intai actioneaza si apoi descopera efectele actiunilor sale.

COMPATIBILITATE: Se intelege bine cu cei nascuti in anul Sobolanului (1900, 1012, 1924, 1936, 1948, 1950, 1972, 1984, 1996, 2008) si Sarpelui (1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001). Maimuta (1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001) i-ar putea fi un bun partener de viata sau de afaceri, dar de Tigru (1902, 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998) si Caine (1922, 1934, 1946, 1970, 1982, 1994, 2006) ar fi bine sa se fereasca, relatia fiind periculoasa.

sursa : www.horoscop24.ro/zodiac/Zodiac_Chinezesc/Dragon-27.htm

Succes si spor in cercetare, echipaj! Bine ati ajuns la bord! Capitana Musetel va tzuca cu drag si va doreste o zi faina! In care, evident, BINELE sa domine! Ma'c sa vand tzoale! Salut cu respect onorata echipa!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2015, ora 14:47

De la: gabigabi2, la data 2015-07-09 14:39:47

Ceva scartaie...Si pute!

pfoaaaai ce-am zbircit-oooo cu geamanu care nu e Tigru , ci e Cal ! scuzati graba, neatentia, caldura

Tigru si Dragon, nu am vazut filmu'....Io mi-s Dragon, sotul meu e Tigru.... cica nu se inteleg...Io rastorn orice situatie, pariu? Infirm orice confirmare si viceversa! Paradigmatica de mine, pfffffffffff!

Gabi.... te voi citi mereu cu drag, povestim, pa pa! Las cafea pentru toata cafeneaua, de se termina, am incredere ca te ocupi tu sa fie totul PARFAIT!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2015, ora 14:47

De la: Musetel, la data 2015-07-09 14:35:25
De la: gabigabi2, la data 2015-07-09 14:24:38io, io-s Dragon si, desi astuia ii sta bine-n prim plan, ca d'ai-i un sef inascut,io mi-s mai timida....mai modesta si ma jeneaza prea multele laude ....de fapt, nu-mi plac deloc ! ni, dar nici sa fiu injurata....eu caut Calea de mijloc !

La an esti Sobolan....Dragon esti dupa luna?

Da' cum il imparti pe ianuarie, sa descalcesc si io reteaua incalcita in care ne prinseram in hora! amu' am intrat, ne invartim, da mana si tine-te!

hai ca sti si tu : toate zodiile se termina-n 21 sau 23 ale lunii , dar Anul aferent este socotit dupa Anul Nou chinezesc , undeva in sf. de ian, inceput de februarie si tocmai asta i-am spus " Bellei " cum ii spui tu si, " madam" cum ii spun eu :
daca-i nascuta-n ' 73 pina-n 2 Februarie e anul Sobolanului.....daca-i nascuta dupa data respectiva, atunci e in anul Boului de Apa care tine si el pina-n 21 ian 1974 !

giovausaro

4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Iulie 2015, ora 15:22

De la: Musetel, la data 2015-07-09 14:43:03No deschideti usa, ca vine Dragonu'!

Reprezentantuil acestui an este bataios, agresiv, impetuos, intruchipand forta si nebunia la cel mai inalt nivel. Este o fire imprevizibila, cu o forta imensa si o imaginatie fara limite. Exigent, dur, face intotdeauna ceea ce vrea, de aceea va suporta mereu consecintele propriilor sale actiuni necugetate. Nu ii place o existenta monotona, care nu aduce nimic palpitant, ci doreste o viata in care sa se simta perpetuu provocat si atras in lupta. Nu accepta sa fie contrazis, nu suporta actiunile repetate si rutina, ci cauta mereu sa fie deschizator de drumuri, avand un curaj ajuns la extreme. Stie sa se impuna, are o prestanta care ii intimideaza pe ceilalti. Striveste tot ce ii opreste evolutia. Este atras de scandal – daca nu exista unul, atunci il provoaca el – si e gata sa raspunda oricarei provocari. Are incredere absoluta in fortele proprii si nu reunoaste niciodata ca poate gresi. Este ca un vulcan gata mereu sa erupa. Incapatanat, irational, inconstient, chiar nebun, spune intotdeauna ce are pe limba, chiar daca distruge totul prin ceea ce spune sau face. In ciuda firii sale impetuoase, uneori periculoase, este o prezenta placuta in societate, fiind fidel amicilor si gata oricand sa acorde ajutor la nevoie. Nu il deranjeaza singuratatea, pentru ca stie sa isi canalizeze energia spre munca si realizarea unei cariere deosebite. Cauta mereu sa depaseasca limitele, inclusiv pe cele personale, de aceea are mereu alte si alte standarde, din ce in ce mai inalte, nestiind niciodata unde sa se opreasca. Are un curaj care il ajuta sa reuseasca de obicei acolo unde nimeni nu reuseste. Nu se gandeste niciodata inainte de a face ceva, ci mai intai actioneaza si apoi descopera efectele actiunilor sale.

COMPATIBILITATE: Se intelege bine cu cei nascuti in anul Sobolanului (1900, 1012, 1924, 1936, 1948, 1950, 1972, 1984, 1996, 2008) si Sarpelui (1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001). Maimuta (1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001) i-ar putea fi un bun partener de viata sau de afaceri, dar de Tigru (1902, 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998) si Caine (1922, 1934, 1946, 1970, 1982, 1994, 2006) ar fi bine sa se fereasca, relatia fiind periculoasa.

sursa : www.horoscop24.ro/zodiac/Zodiac_Chinezesc/Dragon-27.htm

Succes si spor in cercetare, echipaj! Bine ati ajuns la bord! Capitana Musetel va tzuca cu drag si va doreste o zi faina! In care, evident, BINELE sa domine! Ma'c sa vand tzoale! Salut cu respect onorata echipa!

sobolan1950,tigru 1950...greu bde preceput,no io-s varsator...ce sobolan,ce sarpe,ce bou,nimica din astea

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2015, ora 17:58

ia uite ce atent ai fost la anii aia - ' 50 ptr. Sobolan si tot ' 50 ptr. Tigru , moi Giova, moi ! da, s-o fost strecurat o greseala la anul Sobolanului : nu-i 1950 ca n-are cum sa fie, ca doar tot din 12 ' n 12 ani revine aceeasi zodie, dar cu alt Element decisiv ! asadar, corect este 1960 !
hai, ca-ti fac cinste Tigrule, daca am inteles bine ce-ai zis !
o gulerata merge ?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2015, ora 18:16

Ha? Giova e Tigru? En garde, aici Dragonu' de serviciu!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2015, ora 18:19

Of, Gabi, cum stiu ce zodie sunt in functie de data , de zi? Asta era intrebarea, no!

Ca an, e ok! Ca luna, iar e ok! Da' ca zi nush. Apoi ca ora iara' e ok! 75% tabloul realizat!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2015, ora 18:20

Unde e piscina aia sa exersez si io un feiesh?

Da'....mai intai spuneti-mi inaltimea/profunzimea piscinei, ca de trece de 1'65 m cred ca ma iaamnezia si uit sa inot!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2015, ora 18:22

Aoleoooooooooo, dragon la apa! Sariti!

... de nu, vi s-a dus aprinderea pentru barbeque-ul de seara!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2015, ora 18:39

De la: Musetel, la data 2015-07-09 18:19:05Of, Gabi, cum stiu ce zodie sunt in functie de data , de zi? Asta era intrebarea, no!

Ca an, e ok! Ca luna, iar e ok! Da' ca zi nush. Apoi ca ora iara' e ok! 75% tabloul realizat!

nu stiu nici eu , dar stiu ca fiecareia ii este atasata o zeitate tutelara ce poate fi regasita in zodiac !
asa se face ca ziua de Luni e tutelata de Selena si Luna domina Racul ....
Marti e ziua lui Marte si el tuteleaza Berbecul , dar si pe Scorpion cu partea lui tenebroasa...
ziua de Joi e tutelata de Jupiter si Sagetatorul e marcat de el ....si tot asa ....se poate face o corelatie pina la urma !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2015, ora 18:54

De la: gabigabi2, la data 2015-07-09 18:39:02
De la: Musetel, la data 2015-07-09 18:19:05Of, Gabi, cum stiu ce zodie sunt in functie de data , de zi? Asta era intrebarea, no!

nu stiu nici eu , dar stiu ca fiecareia ii este atasata o zeitate tutelara ce poate fi regasita in zodiac !
asa se face ca ziua de Luni e tutelata de Selena si Luna domina Racul ....
Marti e ziua lui Marte si el tuteleaza Berbecul , dar si pe Scorpion cu partea lui tenebroasa...
ziua de Joi e tutelata de Jupiter si Sagetatorul e marcat de el ....si tot asa ....se poate face o corelatie pina la urma !

Da, asta gasisem si eu si povestisem despre acestea pe Stalpii tai, doamna draga.

Dar credeam ca imi scapa mie ceva.... Deci atat e cu zilele, in functie de ce zi a saptamanii era in momentul nasterii. OK! Merci! Imi ramane Soarele! Dragon de foc, cum sa fi fost altceva decat dominat de Soare?

Am zbughit-o, mai am trebi! Seara faina si ne regasim maine in formatie completa!

Fosta membra 9am.ro

509 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2015, ora 21:49

Ceva scartaie...Si pute!

Sobolan Hai , sa te vad ce talente ai , baga mare !
Da' de ce al 4 lea ?

Fosta membra 9am.ro

509 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2015, ora 21:59

De la: Musetel, la data 2015-07-09 14:33:37Invetariem?

1 Sobolan
1 Dragon
2 Maimute
1 Mistret posibil 2 Mistreti
Tind sa cred ca 4421 este Bivol

Zdrang , m-ai bagat in ceata .
Ai si argumentatie ?
Adica intr-un an se nasc numa' sobolani , in alt an se nasc dragoni , dup'aia maimute si tot asa , pana se termina gradina zoologica ?

Fosta membra 9am.ro

509 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2015, ora 22:22

Smechera , madam Gabi , vrea data nasterii si ora exacta , cand de fapt , ptr. chinezesc se cere doar anul . Nah ,ca m-am "documentat " :

Zodiei ªobolanului de apã îi aparþin persoanele nãscute între 18 februarie 1912 ºi 5 februarie 1913, precum ºi cele nãscute între 15 februarie 1972 ºi 2 februarie 1973.

Caracteristicile zodiei Sobolan de apa

Sobolanului i se potriveºte postura de lider, deoarece îmbinã douã calitãþi esenþiale pentru un conducãtor: cutezanþa ºi corectitudinea. De fapt, se poate spune cã se pricepe mai bine sã îi dirijeze pe alþii, decât sã se stãpâneascã pe sine.

Sobolanul de apã are sentimente are o profunzime emoþionalã care îi permite sã înþeleagã ce simt ºi cei din jur. Datoritã acestor calitãþi empatice, ºtie când sã intervinã într-o discuþie, ce sã spunã ºi cum sã facã oamenii sã îi împãrtãºeascã opiniile.
Rareori vezi un Sobolan de apã singur. De obicei, se aflã în mijlocul unui grup de prieteni, amici, cunoºtinþe. Dacã ai nevoie de ajutor în vreun domeniu, el va ști sã te îndrume spre persoana potrivitã.
Într-o relaþie, Sobolanul de apã este foarte diplomat, ºtiind sã îºi controleze partenerul, dându-i totuºi impresia cã el deþine controlul.
Una dintre cele mai apreciate calitãþi ale sale este imparþialitatea. Ca urmare,e bun sã fie mediator într-un conflict între prieteni Cu siguranþã, nu va lua partea nimãnui, indiferent de simpatiile ºi de preferinþele sale, ci va fi de partea celui care are dreptate. Pentru cã sobolanul de apa chiar reușește sã fie imparțial.

Moaaaaahma , cate calitati am : Mi-am ratat cariera

Textele astea se repeta pe la toate zodiile , este ? Cu mici modificari de asezare a propozitiei in fraza , probabil .

Distractiv , mi-a placut !

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2015, ora 23:20

O bere,doua,merg cu niste mici , pe o terasa mai retrasa,putem apoi discuta despre tigri,lei,sobolani...cah....etc.Cu zodiile e cam asa:cand ti-se potriveste ceva zici ca,da stiu ele zodiile ceva....cand nu,ei, ce naiba,mai sunt si exceptii.....

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2015, ora 09:14

De la: 9am_4421, la data 2015-07-09 21:49:05

Ceva scartaie...Si pute!

Sobolan Hai , sa te vad ce talente ai , baga mare !
Da' de ce al 4 lea ?

Sobolan ?

Bine ai venit in hora! Important e sa fie armonie, asa-i ca da ?

Ok! Inseamna ca ieri feelingu' meu o luat-o razna. Sa fi fost din cauza racirii considerabile? Sa fi fost prea rece apa din piscina?

Zdrangu' ala poti sa il treci prin amplificator si il perfectionez io prin egalizator sa il percep in timpane mai .... armonios, il amortizam cumva!

Na, unde e oglinda, tre' sa imi studiez coarnele...pardon, antenele, ca percep eronat!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2015, ora 09:22

Ii spuneam lu' Giova ca ardeleanu' functioneaza fara regulator de viteze, mereu la viteza optima! Cred ca de aceea nu vazui decat tarziu ca 1950 se repeta la doua semne, no!

Dar nu mi-a luat comentul...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2015, ora 09:26

De la: 9am_4421, la data 2015-07-09 22:22:23Smechera , madam Gabi , vrea data nasterii si ora exacta , cand de fapt , ptr. chinezesc se cere doar anul . Nah ,ca m-am "documentat " :

Zodiei ªobolanului de apã îi aparþin persoanele nãscute între 18 februarie 1912 ºi 5 februarie 1913, precum ºi cele nãscute între 15 februarie 1972 ºi 2 februarie 1973.

Caracteristicile zodiei Sobolan de apa

Sobolanului i se potriveºte postura de lider, deoarece îmbinã douã calitãþi esenþiale pentru un conducãtor: cutezanþa ºi corectitudinea. De fapt, se poate spune cã se pricepe mai bine sã îi dirijeze pe alþii, decât sã se stãpâneascã pe sine.

Sobolanul de apã are sentimente are o profunzime emoþionalã care îi permite sã înþeleagã ce simt ºi cei din jur. Datoritã acestor calitãþi empatice, ºtie când sã intervinã într-o discuþie, ce sã spunã ºi cum sã facã oamenii sã îi împãrtãºeascã opiniile.
Rareori vezi un Sobolan de apã singur. De obicei, se aflã în mijlocul unui grup de prieteni, amici, cunoºtinþe. Dacã ai nevoie de ajutor în vreun domeniu, el va ști sã te îndrume spre persoana potrivitã.
Într-o relaþie, Sobolanul de apã este foarte diplomat, ºtiind sã îºi controleze partenerul, dându-i totuºi impresia cã el deþine controlul.
Una dintre cele mai apreciate calitãþi ale sale este imparþialitatea. Ca urmare,e bun sã fie mediator într-un conflict între prieteni Cu siguranþã, nu va lua partea nimãnui, indiferent de simpatiile ºi de preferinþele sale, ci va fi de partea celui care are dreptate. Pentru cã sobolanul de apa chiar reușește sã fie imparțial.

Moaaaaahma , cate calitati am : Mi-am ratat cariera

Textele astea se repeta pe la toate zodiile , este ? Cu mici modificari de asezare a propozitiei in fraza , probabil .

Distractiv , mi-a placut !

nu sunt smechera, madam, sunt Sobolan !

da' daca ai zis ca te-ai documentat si-mi spui ca in zodiacul chinezesc e suficient Anul nasterii , inseamna c-ai sarit paginile in care se vorbeste despre cit de importanta este Luna si Ora nasterii !

da, toti copiii nascuti in Anul Sobolanului de Apa, de ex., au niste puncte comune regasibile in fiecare , la care se adauga Luna nasterii si Ora si astfel se diversifica fiecare personalitate !
speculind ce-ai spus , te-ai nascut ori in luna Ianuarie pina-n 21-23 si atunci esti un Capricorn ( bou sau bivol, dupa unii ) sau te-ai nascut pina-n acel 2 feb. data la care se schimba Anul si atunci esti un Varsator ( tigru ) ca Luna de nastere si uite asa un copil nascut in Anul Sobolanului de apa + Bivolul de pamint, are alte date si aptitudini decit cel nascut in acelasi An de Sobolan , dar ca luna de nastere ar fi tot Sobolan, de ex.....eeeee, otrasoza !

chestia draguta si care explica atit de bine de ce am ramas ultimii pe aici , este ca suntem atit de asemanatori prin Sobolanul nostru ; prin Tigrul, prin Dragonul , Maimuta sau Sarpele pe care-l tinem ascuns in caracterul nostru si , evident : cine seamana se aduna !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2015, ora 09:33

No... si mai buctai odata , tot ieri, ca sa fie meniu' complet! Nu avem 2 Maimute, ci o Maimuta si 1 Cocos! Ca avui io o iesire cu Matahari si cu James Bond si ma pusesera la curent, no.

Deci....dupa anul nasteri, ne prezentam la adunarea cafegistica astfel :

3 Sobolani pe care ii punem in capu' mesei Gabi, Bella si domnu' 5mii si ceva... De ce nu iti iei un avatar, oare? Ar simplifica sa te putem diferentia de atatea cifre, parol!
1 Maimuta care nu s-o prezentat la cavei inca Flo'
1 Cocos care tre' sa apara cu icrele nu mai putem bea sampania pe sec ca Behaim, serios! Blacku'
1 posibil Mistret sau Caine pe care il asteptam sa ne faca lumina in hangaru' unde ne-o parcat Zenitt
1 Tigru hrrrrrrrrrrr stati , incetuc, inca doarme, deci pot bate toba...inca Daddy Giova
1 Mihail care refuza sa ne onoreze cu prezenta
1.... Dragon inventaristu' si subsemnatu'...a

De am omis pe cineva, nu e vina mea, avansati si luati-ne de mana, hora curge ca pe roate, nu ne putem opri sa va cautam ca pierdem ritmu'!

Ah, stiu, lipseste la appel Sarpele care ar putea fi Cal, ca nu o buctai io numa' de 3 ori, sa fim seriosi!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2015, ora 09:34

De la: giovausaro, la data 2015-07-09 23:20:36O bere,doua,merg cu niste mici , pe o terasa mai retrasa,putem apoi discuta despre tigri,lei,sobolani...cah....etc.Cu zodiile e cam asa:cand ti-se potriveste ceva zici ca,da stiu ele zodiile ceva....cand nu,ei, ce naiba,mai sunt si exceptii.....

si da si nu si spun asta ptr. ca la o prima sau o a doua privire, asa s-ar putea spune dar, daca incepi sa sapi mai adinc, atunci vei intelege ce-s talentele-nnascute si De CE in ADN.ul nostru e inscris cam totul !

am facut si cafeaua si trag cu urechea la bubuiturile d'afara ! momentan sunt sus- sus de tot, dar dupa norul asta gros si negru, nu mai dureaza mult pina se deslantuie !

Pagini: << 2400 2401 2402 2403 2404 2405 2406 2407 2408 2409 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: