Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 2 Iunie 2015, ora 18:59
Hmmm... parca si acordurile va scapa...
Alea intre subiect si predicat!
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 2 Iunie 2015, ora 19:01
Am mai dat peste ceva forum care etaleaza identic unele replici ca si unele replici de pe acest forum. E normal?
Sau cineva copiaza de aici si scrie dincolo? In acest caz, conducerea forumului de ce tace?
Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 2 Iunie 2015, ora 19:06
Cafea neagra merge!
Hmmm, ce aroma de cafea Ma imbia! Si ce splendida zi de Iunie, O bucurie! Soarele era la asfintit, Linistit Un sufet de om aparea In cafenea!
|
|
Postat pe: 2 Iunie 2015, ora 19:24
Tema de gandire:
www.cuplari.ro/intrebare-cafenea-cu-aroma-virtuala-21219.html Ce parere aveti? Cine e copia cui?
|
|
Postat pe: 2 Iunie 2015, ora 19:26
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Iunie 2015, ora 20:46
De la: Musetel, la data 2015-06-02 19:24:31Tema de gandire: daca ai fi vrut sa fi obiectiva pan' la capat ai fi observat ca topicul lu' nenea ala este deschis la doi ani dupa acest topic tolerant pe care postezi cu cerbicie numai tampenii....te rog sa te abtii...asta ca sa nu-mi fac o impresie complet gresita despre persoana ta conflictuala....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 2 Iunie 2015, ora 20:48
De la: Musetel, la data 2015-06-02 18:59:20Hmmm... parca si acordurile va scapa... incearca cu furazolidon si-atunci sigur nu te vei mai scapa....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 2 Iunie 2015, ora 20:48
De la: Musetel, la data 2015-06-02 18:58:17Nu am prins si nici inteles faza cu mitzu' si cu mitza, da' nu e bai! nici nu era cazu'....
|
|
|
|
|
Postat pe: 2 Iunie 2015, ora 20:54
tanti musetelu'...nu e vina mea ca frecventezi forumuri cu iz de matrimoniale...
|
|
Postat pe: 2 Iunie 2015, ora 20:57
De la: Musetel, la data 2015-06-02 18:53:32Florin... daca vrei, pot sa imi amintesc cine imi spusese in privat exact ceea ce afirma acum utilizatorul H! vad ca deja ai intrat in priza si-i faci jocul....tot inainte...tine-o tot asa si vezi unde se termina ....SPOR la BARFE....
|
|
Postat pe: 2 Iunie 2015, ora 21:00
tie bey kakanel nu-ti recomand decat o baie fierbinte, un ceai de tei si mult somn....OFTICOSULE....
vezi sa nu-ti crape vreo vena .....
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 3 Iunie 2015, ora 07:20
De la: Musetel, la data 2015-06-02 18:58:17Nu am prins si nici inteles faza cu mitzu' si cu mitza, da' nu e bai! baaa, o tzira de " bai" se-xista, ca-i de la nenea Iancu citire si inca din una din piesele lui clasice !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Iunie 2015, ora 07:23
moiiii, de grabit sa vin sa fac cafeluta cu caimac, ma grabi , dar ma grabi incet
dar uite ca tot prima ajunsei si am si pus fierturile la foc ! sa aveti o zi frumoasa si nu prea fierbinte, desi asa am fost amenintati : ca ne mai arde si azi canicula !
|
Postat pe: 3 Iunie 2015, ora 09:26
De la: gabigabi2, la data 2015-06-03 07:20:27De la: Musetel, la data 2015-06-02 18:58:17Nu am prins si nici inteles faza cu mitzu' si cu mitza, da' nu e bai! Merci, Gabi! Apreciez sincer!
|
|
Postat pe: 3 Iunie 2015, ora 09:34
Ceea ce nu apreciez deloc este tratamentul stil tavaleala pe care Florion mi-l aplica.
Adica eu incerc sa ii spun lui florion ca s-ar putea sa stiu cine sau in echipa cu cine lucreaza H pentru a ne ataca in continuu si tot io trec drept infractoru' de temut care inca mai indrazneste temerar sa posteze tampenii in vestita cafenea virtuala deschisa in premiera nationala de Florion? Nici nu de Florion, ci de Florin Petre Preda! Inca nu am convingerea ca ar fi unu' si acelasi...din pacate! Deci, dupa cum spuneam, io incerc sa intind o mana catre Florion , care stiu: nu are nevoie, bun!!!, si el imi aplica furazolidonul atat de pretios pe care il aplica lui H? Bine am mai spus io: Facerea de bine..... treaba aialalta! OK! Nu mai deranjez onorabila clientela cu tampeniile mele indraznete! Nu ii mai supun asfixierii si nici in calitate de toleranti nu ii mai pun, clar! Imi pare sincer rau ca am indraznit sa spun aici ca altii copiaza ceea ce domnul Preda scrisese pe aici odinioara. Nu trebe sa ma cuplez fizic si nici sa frecventez site-uri de matrimoniale ca sa gasesc copii, clar Florioane? Tasteaza si tu in motorul de cautare ''cafenea cu aroma virtuala'' si vezi cate site-uri iti gaseste motorul! Apoi iti sar in ochi cuvintele domnului Preda, care cred ca nu esti tu! Da, e clar ca nu voi mai posta in cafeneaua asta! O zi buna tuturor celor care nu aveti de ce sa cititi aceste randuri!
|
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Iunie 2015, ora 10:51
De la: giovausaro, la data 2015-06-02 04:11:03De la: Fl_Orion999, la data 2015-06-01 01:45:47De la: zenitt, la data 2015-05-31 19:44:34De la: giovausaro, la data 2015-05-31 00:57:46Mi-e dor de voi precum de dragostea de'ntai, Pescuit? Sigur... oricand, oricum, oriunde. Este pasiunea vietii mele si daca as putea, as sta pe balta 7 zile din 7, doar sa fiu cu pestii, apa, vantul care adie in stuf... Despre partea cealalta, nu ma exprim. Rezolvati-va singuri problemele, ca oameni maturi ce sunteti. Stiu, s-au spus cuvinte grele...Si eu am spus biblioteci intregi de cuvinte grele. Apoi, pentru unele persoane pe care le-am jignit, mi-a fost rusine mi-a parut rau. Vorba spusa nu poti sa o aduci inapoi, nu poti sa stergi cu buretele, insa in cele mai multe cazuri timpul rezolva si disputele astea. Nu sunt eu cel mai bun crestin, nu sunt nici porumbelul pacii, insa cred ca intre voi, intre noi, cei cativa din cei care au petrecut mai mult timp prin cafenea, poate sa existe toleranta, intelegere si de ce nu, prietenie. Parca noi nu ne-am aruncat tone de zoaie in cap si nici nu ne-a injurat de mame, ca la satra lui Kakaon, ca sa nu putem trece peste. Raporteaza abuz de limbaj |
|
zenitt 349 mesaje Membru din: 23/04/2015 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Iunie 2015, ora 11:30
A, nimeni, chiar nimeni prin cafenea?
Inteleg. pe canicula asta lumea e la plaja, prin balti sa se racoreasca, si-a luat cafeaua la pachet s-o bea rece. Pun eu ibricul de cafea sa gasiti o atmosfera calda, de pace si liniste. va las si un banc bun; Unu' moare si ajunge in iad. Acolo, descopera ca exista cate un iad pentru fiecare tara... Merge in iadul german si intreaba: - Ce ti se face aici ? - Pai, ce sa-ti faca, te pun pe scaunul electric pentru o ora, pe urma te aseaza pe un pat de cuie pentru inca o ora, si restul zilei te biciuieste dracul german... Omului nu-i place ce aude si incearca iadul rusesc: - Ce ti se face aici ? - Pai, te pun pe scaunul electric pentru o ora, pe urma te aseaza pe un pat de cuie pentru inca o ora, si restul zilei te biciuieste dracul rus... Pe urma verifica iadul american, francez, italian si primeste raspunsuri asemanatoare... Apoi, ajunge la iadul romanesc si descopera ca este o coada foarte, foarte mare la intrare. - Ce ti se face aici ? - Pai, te pun pe scaunul electric pentru o ora, pe urma te aseaza pe un pat de cuie pentru inca o ora, si restul zilei te biciuieste dracul roman. - Pai, este cam la fel ca in celelalte iaduri, de ce vrea atata lume sa intre ? - Pentru ca scaunul electric nu functioneaza , nimeni nu vine sa-l repare, cuiele de la pat au fost furate si vindute la fier vechi iar dracul roman este un fost senator, care , semneaza de prezenta si se duce la bar... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Iunie 2015, ora 13:13
De la: zenitt, la data 2015-06-03 11:30:21A, nimeni, chiar nimeni prin cafenea? am apreciat din plin si cafeaua si bancul !acuuuu' ce sa zic, ma risei, da-i de plins, de fapt ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Iunie 2015, ora 13:30
De la: Musetel, la data 2015-06-03 09:34:17Ceea ce nu apreciez deloc este tratamentul stil tavaleala pe care Florion mi-l aplica. Musetelule, SPUNE clar si raspicat ce vrei sa spui, nu o mai rasuci si o-nvirti pe dupa deget ....la fel ai facut si cu El Matadore si ne-ai lasat cu ochii-n soare ..... dar, pe bune : pe mine, una, chiar nu ma mai intereseaza cine si pe unde se zbenguie si cu cine dar, constat ca are lumea timp de pierdut pe net, berechet ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 26 mesaje Membru din: 2/06/2015 |
Postat pe: 3 Iunie 2015, ora 13:51
De la: Black_Friday_, la data 2015-06-03 10:51:55 SIKTIR, gunoiule infect ! Jigniti si etichetati primii, iar atunci cand primti raspunsuri in limbajul pe care il folositi prin mahalaua voastra insalubra, va dati loviti , va autoisterizati si tot voi aveti pretentia sa-si ceara SCUZE de la voi , nemernicilor, cel pe care il jignit sau l-ati jignit cu o nesimtire inimaginabila! SIKTIR leprelor , v-ati crezut shmekeri, dar sunteti niste scursuri sociale cameleonice, ipocrite, nesimtite si idioate ! Buey, Clopuitule si, tu, celalalt, @ zenit,. voi chiar nu va dati seama cu ce fel de scusura sociala aveti de-a face ? Incercati o analiza semantica pe textele postate -de acest infect idiot paranoic- sub enshpe nickname si o sa va convingeti cu siguranta cine este idiotul care incearca sa para un erudit, dar in fond si de facto, este o lepra ordinara lipsita de caracter si de orice fel de principii, un tarlicar urbanizat si-o opincareasa colhoznica consacrata o mahalagioaica ingalata! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Iunie 2015, ora 14:27
n-ai facut NICIODATA Dovada ca tu - user cuminte si politicos - ai fost " tavalit " DEGEABA de mine sau de altii ! in schimb, tu o tii langa cu insultele si nu e bine, domnule hakon....nu e bine ! P.S si, tot degeaba il inviti pe noul venit @ Zenitt sa citeasca textele unuia si altuia , incercind sa-l atragi de partea ta , ca si el stie sa citeasca si sa traga singur concluziile care se cuvin a fi trase , caci cuvintele pe care le folosesti in mod curent te dau de gol, intrucit sunt suburbane si de nefolosit de catre un om ce se pretinde a fi intelectual si doreste sa fie respectat ptr. ceea ce este ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Iunie 2015, ora 14:46
De la: zenitt, la data 2015-06-03 11:30:21A, nimeni, chiar nimeni prin cafenea? exceptionale acele postere si ochii mei s-au incintat cu ele ! multumesc, dara !
|
Fosta membra 9am.ro 26 mesaje Membru din: 2/06/2015 |
Postat pe: 3 Iunie 2015, ora 18:49
Dovada vie esti tu insati , mahalagioaico ingalata, impreuna cu tarlicarul urbanizat care ti tine hangul, infulecati de zor din acelasi sherbeleu apoi regurgitati si popularizati falosi pe forum ceea ce ati infulecat din sherbeleu.
Atat stiti , imbecilizatilor ticalositi, si asta practicati de ani in sir,mahalagiilor nesimtiti, SIKTIR ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Iunie 2015, ora 18:58
De la: __HAAK0N__, la data 2015-06-03 18:49:46Dovada vie esti tu insati , mahalagioaico ingalata, impreuna cu tarlicarul urbanizat care ti tine hangul, infulecati de zor din acelasi sherbeleu apoi regurgitati si popularizati falosi pe forum ceea ce ati infulecat din sherbeleu. taicule...vezi bre c-a inceput sa se dea bilete la tratament....poate-ti iei si tu o vacanta binemeritata pe la sanatoriul din PREDEAL....ar fii ceva s-ajungi de la BALACEANCA la PREDEAL....
|
|
Postat pe: 3 Iunie 2015, ora 19:02
De la: Musetel, la data 2015-06-03 09:34:17Ceea ce nu apreciez deloc este tratamentul stil tavaleala pe care Florion mi-l aplica. MANDRO...sa nu spui ca nu-ti place ,,tavaleala''....nu neaparat cu mine....sincer, ce m-a deranjat pe mine a fost lipsa ta de discernamant....prea usor treci de la una la alta...de la acoarde, la racoarde si-apoi direct la coarde...nu ti-ar strica totusi sa-ncerci sa te maturizezi olecuta...in rest iti doresc multa sanatate si fericire...
|
|
Postat pe: 4 Iunie 2015, ora 07:00
haide repede, repede cu cafeaua aia, madam Gabi, ca se facu de ora 7 !
buna dimineata si, sa aveti spor la treaba !
|
Postat pe: 4 Iunie 2015, ora 15:22
pfiii, cit pe ce sa ma oparesc de grabita ce eram sa pun cafeaua ptr. onor clientela, dis de dimineata si , degeabaaaaa ! noooo, " asta e " !
|
Postat pe: 4 Iunie 2015, ora 17:18
ca de obicei
te dai in stamba !.... da' de ce 'oi zice eu de stamba, cind ea - saracuta, desi e ieftina si mai amarasteanca - e curata si intreaga ?!ori mintea si cuvintele tale sunt precum cirpele zoite de spalat pe casa scarii !
|
Postat pe: 4 Iunie 2015, ora 17:21
" hop s'asa " de Malineanu : prin disparitia subita a mizeriei scrise de hakonu, textul de deasupra, adresat lui, devine de neinteles ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
zenitt 349 mesaje Membru din: 23/04/2015 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Iunie 2015, ora 18:19
''Povestea neºtiutã a regelui umorului din România, Ion Pribeagu, evreul care a inventat-o pe „Zaraza“ ºi i-a adus faimã lui Constantin Tãnase. Pribeagu la cafea cu Minulescu si Gârleanu Pribeagu frecventa cafenelele boemei bucureºtene, unde stãtea la masã cu Victor Eftimiu, Ion Minulescu sau Emil Gârleanu. „Prin anul nouã sute nouã / Nu mai eram un oarecare, / Veneam la clubul «Lumea nouã» / ªi alte cercuri literare, / Îl cunoscusem pe Gârleanu, / Pe Cincinat, pe Eftimiu, / Îmi oferise Minulescu / «Romanþe pentru mai târziu»“, preciza umoristul în poezia „Veriºoara“. Ion Minulescu a fost unul dintre apropiaþii lui Ion Pribeagu. În anii ’30, Ion Pribeagu era curtat de multe teatre din Bucureºti, dar ºi de artiºti, pentru a le scrie versurile. De notorietatea botoºãneanului îºi aducea aminte ºi dramaturgul ºi realizatorul TV Octavian Sava. „Era un om mãrunþel, îmbrãcat îngrijit, cu o pãlãrie «Borsalino», cu gulerul cãmãºii apretat ºi de o albeaþã imaculatã, cu hainele bine croite pentru trupul sãu de liliputan, cu ochelari rotunzi, imenºi pentru persoana atât de gracilã, dindãrãtul cãrora te þintuia o privire sclipind de inteligenþã. Umbla totdeauna grav, frãmântat parcã de mersul inexorabil al omenirii cãtre pieire. Copil fiind, m-am încruciºat nu o datã cu el pe stradã ºi-i auzeam pe cei din jurul meu ºoptind cu respect: «E Ion Pribeagu!»“, scria Sava pe 17 ianuarie 2008 pe site-ul de presa 9.a.m.'' „Ora veselã“ cu Ion Pribeagu Isac Lazarovici colabora la mai toate revistele de profil, dar ºi la ziarele importante ale Bucureºtiului, precum „Adevãrul“ lui Constantin Graur. „Din 17 ianuarie 1929, când s-a inaugurat la Radiodifuziunea Românã emisiunea «Ora veselã», numele lui Ion Pribeagu a devenit cunoscut pe tot cuprinsul românesc, textele sale umoristice, multe în lecturã proprie, fiind difuzate în numeroase emisiuni“, precizeazã Median. κi deschidea emisiunile radiofonice, dar ºi apariþiile din ziare, cu o formulã devenitã consacratã în perioada interbelicã: „Fraþilor din toatã þara / Din Arad ºi Hunedoara / Din Constanþa ºi Sascut / Vã salut! ªi vã spun la toþi cinstit: / Bine v-am gãsit!“. Inspiraþia pentru ”Zaraza'' La începutul anilor ’30, Ion Pribeagu era un personaj cunoscut în cercurile culturale de la Bucureºti. Aºa s-a întâmplat sã fie rugat sã scrie versurile unei melodii pentru celebrul trubadur al României interbelice Cristian Vasile. Este vorba de versurile celebrei sale melodii „Zaraza“. Ion Pribeagu a scris versurile pentru melodia ”Zaraza” interpretatã de Cristian Vasile „Ion Pribeagu a scris versurile acestei melodii. Putem spune cã botoºãneanul este cel care a creat acest personaj. Zaraza, ca linie melodicã, este de fapt un tango uruguayan, creaþia lui Benjamin Tagle Lara, compus în 1929. Cu alte cuvinte, «Zaraza» pe care o cunoaºtem este la nivel de versuri creaþia lui Pribeagu, iar ca linie melodicã a lui Tagle Lara“, spune istoricul botoºãnean Gheorghe Median. Sursa de inspiraþie a acestor versuri ar fi fost o tânãrã botoºãneancã pe care micuþul ºi timidul evreu venit din micul târg Suliþa a vãzut-o în adolescenþã, când îºi încerca norocul în Botoºani. Întâlnirea ar fi avut loc la intrarea în Grãdina Publicã Vârnav din Botoºani, astãzi Parcul „Mihai Eminescu“. De altfel, nu a fost greu pentru Pribeagu sã compunã o melodie de dragoste, umoristul recunoscând în poeziile sale cã este mereu înamorat. Melodia „Zaraza“ a fost înregistratã în studiourile Odeon din Berlin în 1931.'' Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Alea intre subiect si predicat!
Prieteni sau il lasam sa ne spulbere asta toate relatiile amicale, ha?
si nu prea fierbinte, desi asa am fost amenintati : ca ne mai arde si azi canicula !
n-ai facut NICIODATA Dovada ca tu - user cuminte si politicos - ai fost " tavalit " DEGEABA de mine sau de altii !
pfiii, cit pe ce sa ma oparesc de grabita ce eram sa pun cafeaua ptr. onor clientela, dis de dimineata si , degeabaaaaa !
noooo, " asta e " !
te dai in stamba !....