Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 19 Mai 2015, ora 14:04
De la: 9am_5164, la data 2015-05-19 09:55:38De la: Black_Friday_, la data 2015-05-16 19:47:28De la: gabigabi2, la data 2015-05-16 07:06:47 trosc, pleosc ! pe ce chestie are el sau eu sau oricine , obligatia sa-ti dea tie socoteala ? drept cine te crezi TU, ca noi stim deja cite parale faci !? si, dupa cum ti-am zis si ieri : mai bine puneai mina si faceai cafeaua , devenind util celorlalti ! NU mai astepta sa fi Servit , daca tot te crezi un credincios , ca doar ISUS a spus ca a venit sa-i Serveasca pe oameni si nu sa fie servit si cine Vrea sa-i conduca pe ceilalti, sa Stie ca e Servitorul acelora ! pricepusi ?
|
|
Postat pe: 19 Mai 2015, ora 14:10
De la: Fl_Orion999, la data 2015-05-19 12:58:59De la: gabigabi2, la data 2015-05-19 07:15:41fiind placerea mea de a va servi cu o cafea neagra si fierbinte , asaaaa, de dimineata , va anunt ca-i GATA cafeaua ! asaaaaa deci, d'aia ai lipsit, ca te-ai calatorit ! brava, neicusorule, sa-ti fie de bine si sa ai parte numa' de chestii d'astea-ncintatoare : calatorii, peisaje, sampanie, fete frumoasa, soarele , marea si , faru'
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Edelweis 528 mesaje Membru din: 31/05/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Mai 2015, ora 14:33
Bine faci, bine gasesti....
Cu ce mana dai? Tot asa ai sa primesti ...... ....o gasesc io!
Raporteaza abuz de limbaj
''Imaginatia ne va purta de multe ori catre lumi care nu au existat niciodata. Dar fara ea, nu vom pleca nicaieri.'' Carl Sagan
''Prietenia, ca si dragostea, e de fapt cale impreuna spre DUMNEZEU.'' Alexandru Paleologu
''Natura este arta lui Dumnezeu cel vesnic.'' Dante Alighieri
|
|
Postat pe: 19 Mai 2015, ora 14:40
Era una maramureseana, da' nu o aflu amu'....
O gasai pe aiasta! www.youtube.com/watch?v=1rR9OgJQtQc
''Imaginatia ne va purta de multe ori catre lumi care nu au existat niciodata. Dar fara ea, nu vom pleca nicaieri.'' Carl Sagan
''Prietenia, ca si dragostea, e de fapt cale impreuna spre DUMNEZEU.'' Alexandru Paleologu
|
|
Postat pe: 19 Mai 2015, ora 14:49
I-auziti ce bine graieste conitza Ancuta Anghel !
www.youtube.com/watch?v=b6lMHhsHO1E Cred ca va descurcati la pasi, aain?
|
|
Postat pe: 19 Mai 2015, ora 14:57
|
|
Postat pe: 19 Mai 2015, ora 15:05
|
|
Postat pe: 19 Mai 2015, ora 15:09
|
|
|
|
|
Postat pe: 19 Mai 2015, ora 15:14
|
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Mai 2015, ora 15:14
De la: AxiAdS, la data 2015-05-19 15:09:08Cetera, caut si torogoata! Frumoooooos,mersic,la mine-I opt am,inca nu-I vreme de giucat si e de lucru mult....Da' incep cu o pauza de o cafea...
|
Postat pe: 19 Mai 2015, ora 15:28
De la: giovausaro, la data 2015-05-19 15:14:43De la: AxiAdS, la data 2015-05-19 15:09:08Cetera, caut si torogoata! Numa' bine de inviorare, Daddy! O zi faina si spor la trebi! Vezi,manumisi dumneata, facui caveiu'! Am legat pana si cocosu' cu o funditza roz de o tacut sa urce soarele tihnit la zenit!
|
|
Postat pe: 19 Mai 2015, ora 18:09
De la: giovausaro, la data 2015-05-19 15:14:43De la: AxiAdS, la data 2015-05-19 15:09:08Cetera, caut si torogoata! poiii, orice lucru bine facut incepe cu o pauza si asta ptr. ca exact in timp ce-ti bei cafeaua si minci oleaca , sa nu pice pe matzu' gol, iti faci strategia de atac a lucrului ce urmeaza a fi facut ! daaaa', apropo de picat pe matzu gol, va aduceti aminte de bancul cu Ceasca, Dascalescu si Leana ? ala cu intrebarea : Nicule, tu cite chiftele poti minca pe burta goala ?
|
Postat pe: 19 Mai 2015, ora 20:19
|
|
Postat pe: 19 Mai 2015, ora 20:22
In cazu' in care domnul Zenitt nu isi indeplineste maine sarcina de mester cafegist... cine ii salveaza postu', aain?
Gabi? Flo'? Io si Daddy Giova am onorat clientela! Oricum stim ca asta cafenea e pe maini bune! Deci numa' cavei bun 'om pute' be' ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 19 Mai 2015, ora 20:25
Amintirea de maine
Azi traiesc o amintire De mult in minte inchisa, Revocand a mea iubire Fara lacrima rapusa. Se facea ca eram liberi Si eu si tu, si tu si eu, Lipsiti de orice constrangeri Si tot zburam, zburam mereu. Eu zburam, fugeam de tine De teama sa nu ma impiedic. Tu ma priveai tacut... Bine, Te si incruntai: Sa ma ridic. Sa fiu doar sus, ca sa ma vezi, Lumina-albastra sa ti-o dau, Doar asa in mine tu crezi Iar eu acolo am sa stau. Sus e bine, dar e rece, De multe stele ma lovesc, Insa nici prin gand nu-mi trece Sa incetez sa te privesc. Ma intreb de-ar fi sa cobor, Iar lumina sa se stinga, De cine tie ti-ar fi dor? Cine-n brate sa te stranga? Albastra este calea mea Si larga ca infinitul, Pe umeri port din catifea Doi epoleti si argintul. Din el picur cateodata Lacrimi de iubire pline, Iar de ele te saruta, E sa-ti amintesti de mine. ...a voastra Musetel... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Mai 2015, ora 05:44
De la: AxiAdS, la data 2015-05-19 20:22:54In cazu' in care domnul Zenitt nu isi indeplineste maine sarcina de mester cafegist... cine ii salveaza postu', aain? io nu mi-s de la armata salvarii , da' zisei ca-i de bun simt sa fac io cafeluta daca tot fusei primu-n ea...[in cafenea],,,asadar va las prospatura de cafea pt. suflet si inima...din suflet pt. sufletele si inimile calatorilor ce-si abat pasii pe-aci....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 20 Mai 2015, ora 06:33
De la: Fl_Orion999, la data 2015-05-20 05:44:22De la: AxiAdS, la data 2015-05-19 20:22:54In cazu' in care domnul Zenitt nu isi indeplineste maine sarcina de mester cafegist... cine ii salveaza postu', aain? pfiiii, mi-ai luat-o- nainte ! moiii si ce m-am mai grabit sa pun zemurile la fiert : un ceai, o cacao si, cafeauaaaa, bineinteles ! eeeei ....da' nu-i deloc rau sa vi si s-o gasesti gata preparata ! traiasca cine a facut-o , daaaaa si cine o bea !sa aveti spor ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 475 mesaje Membru din: 4/05/2015 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Mai 2015, ora 09:55
De la: gabigabi2, la data 2015-05-19 14:04:04De la: 9am_5164, la data 2015-05-19 09:55:38De la: Black_Friday_, la data 2015-05-16 19:47:28De la: gabigabi2, la data 2015-05-16 07:06:47 Ma gandeam ca poate, raspopitul multinational a gasit intre timp ceva de munca dar bag seama ca de el nici apa nu se lipește ,dar munca! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Mai 2015, ora 10:10
De la: Fl_Orion999, la data 2015-05-20 05:44:22De la: AxiAdS, la data 2015-05-19 20:22:54In cazu' in care domnul Zenitt nu isi indeplineste maine sarcina de mester cafegist... cine ii salveaza postu', aain? Un singur lucru am de semnalat, Flo'! In virtutea carui principiu sustii ca , citez: ''Io nu mi-s de la armata salvarii''? Se multumeste de cafea si de gandurile sincere si curate! Sorb cafeaua cu drag si imi iau aripile-n spate. O zi frumoasa sa avem cu totii, binecuvantati de bunul Dumnezeu! Si, sa nu cumva sa uit, ieri, spre seara, am avut prilejul de a admira cel mai frumos curcubeu pe care l-as fi putut vedea vreodata! Niciodata in precedent nu vazusem culoarea indigo atat de clar sus pe cer, conturand linia inferioara a paletei de culori celesti! Puteti voi vedea prin ochii mei asta? Sunt prea mica pentru a reusi sa va fac sa vedeti? Un curcubeu pentru noi toti, acelasi sa fie! www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I Iubiti-va aproapele ca pe voi insiva!
|
|
Fosta membra 9am.ro 475 mesaje Membru din: 4/05/2015 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Mai 2015, ora 10:20
De la: AxiAdS, la data 2015-05-20 10:10:40De la: Fl_Orion999, la data 2015-05-20 05:44:22De la: AxiAdS, la data 2015-05-19 20:22:54In cazu' in care domnul Zenitt nu isi indeplineste maine sarcina de mester cafegist... cine ii salveaza postu', aain? Vino mai aproape si o rezolvam!
|
zenitt 349 mesaje Membru din: 23/04/2015 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Mai 2015, ora 12:14
Am ratat programarea?
Ei, bine, maine va cafegesc, va servesc si cu oua vopsite cu duco rosu ca doar e Ispasul. poate vine si vreun sfant-sfantã in cafenea s-o sfinteasca. O zi buna tuturor si spor gospodinelo, nu inainte de a va distra cu un banc( cum se face rost de oua) Viorica, o moldoveancã drãcoasã s-a mãritat în Ardeal ºi locuia cu socrii. Într-o zi soțul Ion era la servici iar soacra voia sã zugrãveascã bucãtãria dar nu avea bidinea. Soacra: – Viorico, bucataria ar trebui zugravita, dar n-avem bidinea… Viorica: – Mamã soacrã, var avem?! Soacra: – Avem! Merge Viorica la socru, îi taie barba, face o bidinea ºi una-douã terminã de zugrãvit. Soacra: – Viorico, geamurile ar trebui vopsite, dar n-avem pensulã… Viorica: – Vopsea avem? Soacra: – Avem! Merge Viorica la socru, ii taie mustãțile, face 2 pensule ºi una-douã vopsesc geamurile. Seara, vine Ion de la sevici si când intrã in curte îl vede pe tatã-sãu sus în nuc. Ion: – Ce faci mã tatã acolo, dã-te jos sã nu cazi cã eºti om bãtrân… Tatãl: – Nu mã dau mã… mi-e frica… Ion: – De ce mã tatã?! Tatãl: – Ai grijã mã copile cã nebunele astea au zis ca fac clãtite… dar n-au ouã. Atentie barbati, azi se face cozonci! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Mai 2015, ora 12:14
De la: 9am_5164, la data 2015-05-20 10:20:20De la: AxiAdS, la data 2015-05-20 10:10:40De la: Fl_Orion999, la data 2015-05-20 05:44:22De la: AxiAdS, la data 2015-05-19 20:22:54In cazu' in care domnul Zenitt nu isi indeplineste maine sarcina de mester cafegist... cine ii salveaza postu', aain? Deschide-ti ochii mintii! Incepe sa iubesti cu inima! Doar aceea e IUBIRE! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Mai 2015, ora 12:16
De la: zenitt, la data 2015-05-20 12:14:26Am ratat programarea? Nadir este opusul lui zenit. De ce extrapolezi atat de usor? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Mai 2015, ora 12:19
Zenit....esti tu prea mic in credinta de nu indraznesti a binecuvanta cafeneaua si/sau vreun om ? De ce astepti sa intervina sfintii ?
|
|
Postat pe: 20 Mai 2015, ora 12:20
Ozi frumoasa in care sa predomine BINELE!
|
|
zenitt 349 mesaje Membru din: 23/04/2015 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Mai 2015, ora 13:27
De la: AxiAdS, la data 2015-05-20 12:19:28Zenit....esti tu prea mic in credinta de nu indraznesti a binecuvanta cafeneaua si/sau vreun om ? De ce astepti sa intervina sfintii ? Pen'ca eu nu-s nici Costica nici Constantin, cinstesc doar sticla cu vin. Dupa nume sunt Zenitt, ma ocup de asfintit.
|
Postat pe: 20 Mai 2015, ora 17:08
De la: zenitt, la data 2015-05-20 12:14:26Am ratat programarea? dar, nu-ti fa probleme c-ai fi ratat ceva : AICI NU programeaza nimeni pe nimeni si nici nu-i face program ! asta-i problema celui care-si inchipuie ca e-n masura s-o faca ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Mai 2015, ora 17:11
Ispasul se sarbatoreste la 40 de zile de la Pasti, de la Invierea Domnului Isus Cristos. Avand in vedere ca Pastele ortodox si pastele catolic au fost sarbatorite la un interval de o saptamana diferenta, Ridicarea la Cer a Domnului Isus Cristos se sarbatoreste in doua zile diferite. Anul acesta. Catolicii l-au sarbatorit pe 14. Ortodocsii il vor sarbatori maine, pe 21.
Duminica ce urmeaza sunt sarbatorite Rusaliile la catolici. Duhul Sfant coboara pe Pamant la cerinta Domnului nostru Isus Cristos pentru a-i intari in Credinta pe pamanteni si pentru a-i tine pe Calea Adevarului si a Luminii Divine. A propos de sfintirea vinului ... In Gradina Ghetsimani/Ghetsemani, Isus cere ucenicilor sai sa ramana sa se roage impreuna cu El ca sa nu cada in ispita. Ucenicii adorm indurerati. Isus cere Tatalui Sau sa-I dea sa bea paharul, cere ca Tatal sa faca voia Sa si nu voia lui Isus. Paharul.... este utilizat simbolic. Apoi, la Cina cea de taina, cand Isus sfarma painea nedospita prezentand-o ca si corpul Sau fizic si inchina Paharul cu vin rosu prezentandu-l ca si Sangele Sau, este tot simbolic. Noi, oamenii, ne pierdem in interpretari, stiu... Ce este vinul ? Este seva, tot ce e mai bun din vita de vie. Ce este vita de vie? Este viata noastra insasi. Vinul, dragii mei, vinul nu este zeama alcoolizata din sticlele de pe rafturile supermarchetelor, vinul este SPIRITUL nostru, tot ceea ce este mai bun in noi! Daca fiecare dintre noi ar avea un copac.... Daca fiecare dintre noi ar fi un copac.... sau o biata frunza....
|
|
Postat pe: 20 Mai 2015, ora 17:15
pentru ca se spune ca omul sfinteste locul , fiecare dintre noi o face in felul sau : cu o vorba de duh, cu o povata, cu un cintec sau banc , intretinind o atmosfera senina si binecuvintata !
asadar : am facut un pic de cafea ptr. de dupa- masa si ptr. ca am facut dulceata de capsuni, pun pe masa o mostra cu frisca, piscoturi si inghetata, ca s-o degustati !
|
Postat pe: 21 Mai 2015, ora 07:28
Cristos s-a Inaltat !
frunze am fost si flori am fost ....acum suntem copaci infloriti - unii .....altii , au dat deja rod si ciclul natural al vietii isi vede de treaba lui ! LA MULTI ANI ptr. toti cei numiti Elena si Constantin ! si cafeaua e gata ! sa aveti o zi splendida !
|
|
|

Blackule, ce faci, maica , de ce te sculasi cu noaptea-n cap ?....moiii, tu pleci la pescuit, moiii !
hai ca nu-ti mai urez nimic, ca doar mi-am invatat lectia !
pricepusi ?
moiii si ce m-am mai grabit sa pun zemurile la fiert : un ceai, o cacao si, cafeauaaaa, bineinteles !