back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2322 2323 2324 2325 2326 2327 2328 2329 2330 2331 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2015, ora 15:08

fi darnica si pune un chicutz din toate cele ! asa, bravo !

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Ianuarie 2015, ora 15:09

La Timisoara aveam o colega , coincidenta sau nu, Gabriela, care facea o mancare grozava, da' o cafea si mai si! Iacobs verde era mereu, insa ca si cafeaua Gabitzei nu era alta! Mereu ne spunea ca strecurare o picatura de dragoste in ea. Era atat de usor de iubit Gabitza.... Nu mai stiu nimic de ea de ceva ani buni... Firma cred ca e in insolventa, managerul buctase....

Raporteaza abuz de limbaj
Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2015, ora 15:10

De la: gabigabi2, la data 2015-01-20 15:08:25 fi darnica si pune un ghicutz din toate cele ! asa, bravo !

Ok.... Cafea, zahar, iubire si ganduri curate.... Am uitat ceva?

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2015, ora 15:14

Va datorez o ''iexplicatiune''. Tuturor. De ce ma interpuneam intre cei ce se luau mai-mai la pumni si isi imparteau cuvinte grele si injurii.... Pentru ca daca nu este armonie unde merg eu, nu mai am ce cauta acolo....

Bref..... Aici e frig si se chinuie sa iasa soarele. Pe la voi cum e? Nu vreau sa stiu nimic din scena politica, se poate sa ma menajati?

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Ianuarie 2015, ora 22:07

Romania Mariei

miercuri, 17 decembrie 2014
25 de ani de la revolutie
In anul 1990 (Doamne, multi dintre voi, cititorii blogului meu, nu erati nascuti inca), Silviu Brucan (fost nomenclaturist si analist politic comunist) isi dadea cu parerea si afirma ca ne vor trebui 20 de ani pentru a face tranzitia dintre comunism si capitalism. Spunea el: "pentru a deprinde democratia, romanii vor avea nevoie de 20 de ani". Doamne, cat de mult l-am injurat la acel moment pentru afirmatia sa. Cu timpul am ajuns sa-i dau dreptate si sa spun ca a avut foarte multe sperante sa aiba o astfel de premonitie. Daca ma gandesc mai bine, el chiar credea in acest popor, el chiar isi imagina ca vom reusi sa depasim destul de usor lunga perioada de comunism pe care am traversat-o de-a lungul istoriei. Insa asta am inceput sa vad tarziu, mult dupa momentul in care a facut aceasta precizare. Daca faceti un calcul veti constata ca omul a gresit nepermis de mult. Au trecut deja 25 de ani de la revolutia din decembrie 1989 si mi se pare indepartat momentul in care vom putea afirma ca am depasit perioada comunista. Ca sa dau un singur exemplu: ma uit in Parlamentul Romaniei unde, in afara batailor pe care le-am vazut prin institutii similare ale altor tari, vad cu tristete profunda dar si cu acceptarea unei realitati la care am contribuit si eu, ca sunt si comunisti cu state de plata vechi. Nu voi da nume, pentru ca mi-ar trebui prea multe dovezi care sa-mi sustina afirmatia. Dar uitati-va si voi la gusile si burtile unora dintre alesii nostri si veti vedea ca am dreptate. In ceea ce-i priveste pe alesii mai tineri, putini dintre ei au cheag exprimational, putini dintre ei stiu sa lege frazele sau, daca o fac, pur si simplu turuie fara a avea consistenta. Dar nu este vina lor, nicidecum, ci este vina noastra ca le-am permis, ba chiar i-am votat, pentru a ajunge acolo. V-ati intrebat de ce? Pentru ca raspunsul este foarte simplu: ceilalti, adica noi, marea masa, am refuzat sa ne implicam in viata publica. Am refuzat pentru ca nu ni s-a parut demn de statutul nostru, am refuzat pentru ca am sperat ca altii, cei pe care ii votam noi, ne vor reprezenta cu maxim interes, fara nici un fel de ascunzisuri, fara alte interese absconse. Simtiti ca asa stau lucrurile? Eu nu! Asa ca ajung la concluzia ca am gresit enorm neimplicandu-ne in viata politica a societatii. Este si asta un motiv al precaritatii tarii nostre. Nu vreau sa scriu acum despre mersul economiei, cu toate ca acesta este principalul motiv al traiului nostru cotidian. Dar am atat de multe cunostinte, in diferite zone ale tarii, care traiesc de pe o zi pe alta, care nu au de mancare, ca sa nu mai spun ca nu au bani, dar care voteaza dupa cum le spune un x sau un y. Si stiti de ce? Pentru ca o persoana s-a gandit sa le spuna cu cine sa voteze, iar ei asa fac. Nu am sa-l uit pe nenea dintr-n sat obscur al Constantei, care imi spunea in 1992 ca el voteaza ce i-a spus candidatul din acea comuna. Candidatul bogat si gras, care fura si face numai ce vrea el! Pentru ca altcineva nu i s-a adresat. Altcineva nu a batut drumul pana in satul lui pentru a-i spune ce si cum, de ce o duce prost si pe cine ar trebui sa voteze. Si ce ar trebui sa faca pentru a duce o viata ceva mai buna. Stiti ca Ilie Serbanescu a afirmat ca s-au furat 1.500 de miliarde de euro? In opinia mea s-a furat mai mult, dar intrebarea ar trebui sa fie alta: cine sunt hotii si unde sunt banii. Mii de pensionari traiesc de pe o zi pe alta pentru ca pensiile sunt mizerabile si nu le ajung nici pentru a-si plati iarna intretinerea. Sute de mii de copii au alocatii penibile, iar cei care traiesc in caminele de stat nu-si pot macar imagina cum o duc altii de varsta lor. Verisoarele mele si foarte multe cunostinte au ales sa plece in Italia sau Spania si Marea Britanie pentru ca aveau 50 de ani si au ramas fara serviciu, iar in Romania nu le-a angajat nimeni. Acum locuiesc in strainatate, vin acasa o data pe an si si-au adunat bani pentru batranete. Nu este normal ce se intampla. Nu asa trebuie sa fie o viata de om. Cei ce fura uita un lucru elementar (si le-as recomanda sa mearga mai des la inmormantari pentru a-si aminti acest lucru): nu luam nimic cu noi atunci cand murim. Conteaza ca familia isi permite sa construiasca cine stie ce edificiu pentru a-si aminti de cei care pleaca "dincolo"? Pe naiba! Conteaza doar ce fel de viata alegem sa avem. Pentru ca acum ne permitem: au trecut 25 de ani de cand ne straduim sa schimbam ceva in bine. Poate vom reusi pe viitor. Sper!

romania-mariei.blogspot.ro/2014/12/25-de-ani-de-la-revolutie.html

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2015, ora 22:12

"Viata este o tragedie atunci cand e privita in prim-plan si o comedie cand o privesti in plan larg" - spunea Charlie Chaplin.

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2015, ora 22:49

www.curierulnational.ro/Piata%20bursiera/2015-01-20/Mircea+Ursac...

Afacerea Harinvest se apropie de momentul în care vom vedea vinovaþii pedepsiþi, spune vicepreºedintele Autoritãþii de Supraveghere Financiarã (ASF) Mircea Ursache care a calificat drept „o hoþie stranie” cazul în care câteva zeci de investitori reclamã furturi de acþiuni ºi active în valoare de aproximativ 17 milioane lei. O sã vedem înaintând ancheta DIICOT ºii vor fi „persoane puse în gard”, a declarat astãzi Ursache în cadrul unei conferinþe de presã organizatã la instituþia pe care o reprezintã.

De asemenea, ancheta va identifica în baza documentaþiei ASF ºi unde sunt banii ºi activele de care au fost prejudiciaþi clienþii Harinvest, a mai spus înaltul oficial al Autoritãþii. Cãtãlina Sava, ºefa Direcþiei de Supraveghere ºi Control în cadrul segmentului de Instrumente ºi Investiþii Financiare al ASF a declarat pentru Curierul Naþional cã instituþia are toleranþã zero faþã de orice nereguli ºi cã ºi în cazul de la Harinvest a documentat foarte bine ceea ce s-a întâmplat. Conform reprezentanþilor supraveghetorului pieþei, sesizarea cãtre procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizatã și Terorism (DIICOT) este foarte detaliatã ºi include un istoric al traanzacþiilor astfel încât sã se dea de urma activelor furate.

Casa de brokeraj vâlceanã a fost exclusã pe piaþa de capital la sfârºitul anului 2013, dupã ce clienþi ai acesteia au reclamat devalizarea porrtofoliilor de acþiuni ºi cash. Aparent, cea mai mare parte a furturilor s-a realizat în zilele de 14-15 noiembrie 2013 când traderul de la Harinvest a realizat vânzãri fãrã autorizare în valoare de 8,2 milioane lei, banii fiind utilizaþi pentru închiderea unor poziþii iniþiate în piaþa produselor structurate cu market-makerii BCR ºi SSIF Broker Cluj ºi care fuseserã rostogolite timp de aproximativ 12 luni printr-un numãr de 798 de operaþiuni speciale de tip sell-out.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2015, ora 02:42

De la: PaulaZ, la data 2015-01-20 15:14:14Va datorez o ''iexplicatiune''. Tuturor. De ce ma interpuneam intre cei ce se luau mai-mai la pumni si isi imparteau cuvinte grele si injurii.... Pentru ca daca nu este armonie unde merg eu, nu mai am ce cauta acolo....

Bref..... Aici e frig si se chinuie sa iasa soarele. Pe la voi cum e? Nu vreau sa stiu nimic din scena politica, se poate sa ma menajati?

Aici e cald de se inmoaie asfaltul pe strazi.
Si se chinuie sa o puna de un viscol.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2015, ora 08:20

buuuun ! citind ce-a postat Florin, iar ma cuprinse o tristete iremediabila....oare ? la cita superficialitate avem fiecare dintre noi, in doze mai mari sau mai mici , as zice ca mie-mi trece cu o cafea dichisita cu alea- alea !
de ce asa de usor si repede imi trece ? pen' ca asa cum am inteles inca din vremea lu' ceasca, pe Nimeni nu intereseaza ce Vrem noi si ca Sistemul e mai tare decit persoana !
cine sunt hotii care au devalizat Romania ? oooo, e usor de aflat asta , dar pe nimeni nu intereseaza , caci sunt Partasi TOTI !
asa ca , devreme ce nu pot schimba nimic, ia mai bine sa ma duc eu sa pun de'o cafea, un ceai...o cacao si sa pregatesc lopata ptr. viscolul lui Mihail !
sa aveti o zi faina !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2015, ora 12:12

am vinit si io la o cafeluta cu lapte...ia sa vedem ...cica vaca nu mai da lapte...a fost stresata de noul pnl si de marean agramatu' si de mircea prostanacu'...pai s-a speriat si ea saraca cand a auzit ca astia doi sunt stalpii de baza ai lu' ciolannis si-a zis ca nu mai da lapte pana cand muhaielele lu' stefania gorghiu---o fi ruda cu stefan gheorghiu...???---si-ale lu' blaga betivanu' nu ajung la putere...adica fix pe 30 februarie...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2015, ora 12:16

De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-21 12:12:18am vinit si io la o cafeluta cu lapte...ia sa vedem ...cica vaca nu mai da lapte...a fost stresata de noul pnl si de marean agramatu' si de mircea prostanacu'...pai s-a speriat si ea saraca cand a auzit ca astia doi sunt stalpii de baza ai lu' ciolannis si-a zis ca nu mai da lapte pana cand muhaielele lu' stefania gorghiu---o fi ruda cu stefan gheorghiu...???---si-ale lu' blaga betivanu' nu ajung la putere...adica fix pe 30 februarie...

,,O sã vedeți între 1 februarie și 30 februarie (sic!) câți oameni, vorbim de oameni acum, nu de parlamentari”, a adãugat primarul sectorului 5.
www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Politica/Cine+il+urmeaza+...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2015, ora 13:37

C.I.A. I-A IMPUS MARIONETEI KLAUS IOHANNIS CA, PÎNÃ ÎN 2016, SÃ-L FACÃ PRIM-MINISTRU PE AGENTUL AMERICAN TRAIAN BÃSESCU
Traian-Basescu ultima ora

Aºa dupã cum am anunþat, duminicã searã a avut loc o întîlnire secretã, între ºeful agenturii C.I.A. pe acest spaþiu european, Harry Giknavorian, ºi cele douã caricaturi care rãspund la numele Traian Bãsescu ºi Klaus Iohannis. Dialogul s-a desfãºurat la cererea Matrozului. Locul: o vilã de protocol din Miercurea Sibiului, aparþinînd RA-APPS. Întîlnirea a început la orele 21 ºi s-a terminat în jurul orelor 22,30. Armeanul americanizat a început prin a spune cã ceea ce afirmã el e punctul de vedere, oficial, al Administraþiei SUA. El s-a arãtat îngrijorat cu privire la soarta lui Traian Bãsescu, cerîndu-i lui Klaus Iohannis sã-l asigure cã nici un dosar al acestuia nu va ajunge în instanþã (?!).De asemenea, a afirmat cã americanii îl vor pe Bãsescu prim-ministru, cel tîrziu pînã în anul 2016. Motivul? Ei ar avea niºte socoteli neîncheiate, mai ales în domeniul energiei (?!). Spionul armeano-yankeu a continuat pe acelaºi ton de stãpîn, zicînd cã el ºi superiorii lui agreeazã ideea ca Bãsescu sã devinã preºedintele PNÞCD, sperînd ca acest partid sã racoleze cel puþin 25 de parlamentari. La rîndul sãu, Salamul de Sibiu a promis cã va primi PNÞCD-ul, în aceastã formulã, la Palatul Cotroceni, pentru consultãri.

La sfîrºit, Traian Bãsescu a rãmas sã doarmã, peste noapte, în acea vilã, unde a tras o beþie crîncenã. Ceilalþi au plecat care încotro: Iohannis a înnoptat acasã, la Sibiu, iar stãpînul de sclavi, a doua zi, s-a întors la Frankfurt.
Ce dovadã mai vreþi cã România e cea mai sinistrã colonie?
www.ziartricolorul.ro/c-i-a-i-a-impus-marionetei-klaus-iohannis-...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2015, ora 13:37

Americanii i-au impus lui Klaus Iohannis un agent CIA drept… consilier prezidenþial (?!)
klaus-johannis ultima ora

Încep sã iasã la ivealã ºi alte dedesubturi ale instructajului pe care Harry Giknavorian i l-a fãcut, duminicã seara, la Miercurea Sibiului, ºarlatanului Klaus Iohannis. Astfel, la scurtã vreme dupã acea întîlnire secretã, Salamul de Sibiu l-a numit consilier prezidenþial, pe probleme politice, pe un oarecare Mihai Ionaºcu, care a lucrat, ani de zile, la Ambasada SUA. Individul e cunoscut ca agent CIA. Ce demonstreazã asta? În primul rînd cã nemþãlãul mut n-a avut, niciodatã, echipã. În al doilea rînd, cã stãpînii americani n-au încredere în el ºi i-au plantat niºte gardieni, care sã-l þinã din scurt. În al treilea rînd, România avea, parcã, ceva mai multã demnitate pe vremea cînd era sub cizma ruseascã – mãcar atunci existau ºi niºte personalitãþi cu ºira spinãrii, gen Gheorghiu-Dej, Petru Groza, Emil Bodnãraº, Al. Bîrlãdeanu. Pe cînd acum? Numai slugi ºi agenþi de 2 lei.
www.ziartricolorul.ro/americanii-i-au-impus-lui-klaus-iohannis-u...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2015, ora 13:43

www.ziartricolorul.ro/padurea-cocosatilor/

MRU vrea dictaturã.

Domnul MRU, fost beneficiar al unor burse Söröº, decorat ºi paradecorat de unele state strãine de interesele României, fost preºedinte U.A.S.C.R., fost ºef S.I.E., fost prim-ministru uns cu toate alifiile, actualmente consilier personal al preºedintelui Iohannis, sau, mai bine spus, ofiþer de legãturã între acesta ºi partid, „înspãimîntat” de atentatele din Franþa ºi „plin de griji” faþã de soarta mea, cere nici mai mult nici mai puþin, decît sã mi se ia unele drepturi consfinþite în Constituþie ºi în Declaraþia Universalã a Drepturilor Omului, pentru a mi se „asigura securitatea”. Zice domnia-sa: „Trebuie sã alegem între drepturi cetãþeneºti ºi nevoia de siguranþã!”. Mîine o sã spunã cã tot pentru siguranþa noastrã, „trebuie sã alegem între democraþie ºi dictaturã”. Oricum, ceea ce insinueazã ºi doreºte sã impunã domnia-sa împreunã cu musiu Ghiþã, cu domnul procuror general, cu domnul Iohannis este nimic altceva decît dictaturã, dictatura terorii statului asupra cetãþeanului. Au ajuns niºte foºti comuniºti, actuali „securiºti” îmbogãþiþi peste noapte, sã decidã ce este mai bine pentru mine ºi sã îmi ia din drepturi pentru „siguranþa” mea deºi nu le-am cerut aºa ceva. Pe mine m-a întrebat cineva ce aleg? Dacã tot este de ales domnule MRU, atunci dã-mi voie sã aleg eu ce e mai bine pentru mine, nu alege dumneata cu ceata de politruci. Dumneata ai dreptul sã alegi ce tip de ºuncã, parfum sau alifie îþi prieºte. Faceþi un referendum, un plebiscit ºi întrebaþi populaþia dacã vrea sã fie „protejatã” de aceste legi, nu decideþi voi aºa cum e mai bine pentru voi, sã ne cocoºaþi cu „grija” voastrã, cã zic ceva de grijanie. Dacã cetãþenii vor accepta acest joc prin care statul ne cocoºeazã zi de zi, lege cu lege, vom muri sub apãsarea acestor „bunãvoinþe” a politicienilor sau vom rãmîne cocoºaþi pe veci. Justiþia va avea grijã de corupþi, dar de corupþii din justiþie cine se ocupã? Nici preºedintele în exerciþiu nu este mai blînd, ºi acesta cere „drepturi suplimentare”, dar nu pentru cetãþeni, ci pentru magistraþi pentru care vrea lãrgirea sau încãlcarea competenþelor constituþionale, pentru cã nu a fãcut referire în propunerile sale la modificarea Constituþiei, ci la lãrgirea competenþei acestora ºi acordarea dreptului de a iniþia legi. Mai pe româneºte, amestec în treburile puterii legislative, fapt care nu se poate face, aºa cum am mai spus, decît cu încãlcarea articolelor 1, 16 ºi 74 din Constituþie. Iatã, deci, cã nici domnul Iohannis nu mai poate de dragul meu ºi încearcã sã mã mai cocoºeze puþin dînd magistraþilor alte puteri cu care sã îi þinã, cicã, pe corupþii de politicieni în frîu. Dar pe corupþii de magistraþi cine îi þine în frîu, domnule Iohannis, sau doamna Alina Bicã nu era magistrat, era portar la D.I.I.C.O.T.? Repet invitaþia cãtre dvs., de a lua toate mãsurile pe care Constituþia vi le permite, în primul rînd pentru eradicarea corupþiei din Justiþie ºi abia apoi sã purcedeþi la judecarea cazurilor din orice domeniu sau la lãrgirea competenþelor magistraþilor, altfel veþi înlocui niºte corupþi cu alþi corupþi. Mai cocoºaþi bãieþi, mai cocoºaþi!

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2015, ora 13:47

Rezerva de alimente a Romaniei in caz de calamitate este la pamant. Cum s-a golit depozitul de la Peris in ultimii 25 de ani
Embed:

Dupa rezerva de stat pentru medicamente, acum aflam ca si cea de alimente, in caz de calamitati, este la pamant. Afirmatia extrem de grava este facuta de reprezentantii patronatelor din domeniu, care sustin ca in acest moment depozitele sunt goale.

Nu avem nici carne si nici lapte praf. Totul, in conditiile in care, tot mai des, se produc cutremure. Numai luni noapte au fost doua, sub 4 pe Richter. Chiar daca specialistii spun ca acestea nu reprezinta un pericol, ce facem totusi daca vine unul mare cu adevarat?

Inainte de Revolutie, alimentele din rezerva de stat erau pastrate in locuri special amenajate. Intre timp, lucrurile s-au schimbat. Depozitele, dupa cum sustin patronatele, sunt goale. La Peris, in apropiere de Bucuresti, s-a aflat, de pilda, pana in 2003 o ferma cu 250 de mii de porci.

In urma cu mai bine de zece ani, la Peris exista o rezerva de 400 de tone de carne de porc, reprezentand animale vii, care ar fi fost sacrificate in caz de nevoie. Dar si un depozit in care era depozitata o cantitate destul de mare de carne congelata, in jur de 40 de tone. Aici, luna de luna se facea un inventar, iar controalele erau facute de reprezentanti ai Guvernului.

Totul in conditiile in care patronatul din domeniu sustine ca pentru calamitati ar trebui sa avem deoparte 25 de mii de tone de carne de porc.

In plus, potrivit legii, rezerva de stat ar trebui sa contina grau, lapte praf, ulei si zahar.

"In Romania nu s-a mai cumparat carne pentru rezervele de stat din anul 2005, iar conservele de carne din 2007 sau 2008. In caz de cataclism trebuie sa ne prinda pregatiti, in acest moment trebuie sa spun cu responsabilitate ca ne prinde absolut nepregatiti. In rezervele de stat nu exista nicio sursa de proteina alimentara pentru consumatorul roman pentru urmatoarele 3-6 luni", a declarat Alexandru Jurconi, Pro Agro.

Nici proviziile de lapte praf nu stau mai bine de doi ani incoace.

Situatia pare sa fie mai buna doar in ceea ce priveste stocul de grau. Conform patronatelor, 800 de mii de tone ar fi depozitate in silozuri private din Dolj, Vaslui si Calarasi.

Chiar daca seismologii romani NU confirma apropierea unui cutremur de mare magnitudine, Guvernul ar trebui sa ia masuri pentru refacerea rezervei nationale de medicamente si alimente.

Potrivit legii, rezerva de stat ar trebui folosita, in caz de calamitati naturale, epidemii, atentate teroriste, accidente industriale, crize economice sau razboaie, iar depozitarea produselor poate fi facuta in unitati de stat sau private.

Achizitiile ar trebui facute anual prin legea achizitiilor publice. Administratia Nationala a Rezervelor de Stat, aflata in subordinea Ministerului Administratiei si Internelor, nu precizeaza ce avem acum si nu raspunde la intrebarea daca aceste stocuri exista.

Administratia sublineaza insa caracterul secret al rezervelor si precizeaza ca, in cazul unor situatii exceptionale, produsele ar urma sa fie acordate cu titlu umanitar.

stirileprotv.ro/stiri/social/rezerva-de-alimente-a-romaniei-in-c...

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2015, ora 13:47

De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-21 12:12:18am vinit si io la o cafeluta cu lapte...ia sa vedem ...cica vaca nu mai da lapte...a fost stresata de noul pnl si de marean agramatu' si de mircea prostanacu'...pai s-a speriat si ea saraca cand a auzit ca astia doi sunt stalpii de baza ai lu' ciolannis si-a zis ca nu mai da lapte pana cand muhaielele lu' stefania gorghiu---o fi ruda cu stefan gheorghiu...???---si-ale lu' blaga betivanu' nu ajung la putere...adica fix pe 30 februarie...

ha ha ha! 30 februarie anul cailor ce pasc in campii elizee?

Salute sefu'! Beu o cafea si io.... mai este?

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2015, ora 13:48

De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-21 13:47:03
Rezerva de alimente a Romaniei in caz de calamitate este la pamant. Cum s-a golit depozitul de la Peris in ultimii 25 de ani
Embed:

Dupa rezerva de stat pentru medicamente, acum aflam ca si cea de alimente, in caz de calamitati, este la pamant. Afirmatia extrem de grava este facuta de reprezentantii patronatelor din domeniu, care sustin ca in acest moment depozitele sunt goale.

Nu avem nici carne si nici lapte praf. Totul, in conditiile in care, tot mai des, se produc cutremure. Numai luni noapte au fost doua, sub 4 pe Richter. Chiar daca specialistii spun ca acestea nu reprezinta un pericol, ce facem totusi daca vine unul mare cu adevarat?

Inainte de Revolutie, alimentele din rezerva de stat erau pastrate in locuri special amenajate. Intre timp, lucrurile s-au schimbat. Depozitele, dupa cum sustin patronatele, sunt goale. La Peris, in apropiere de Bucuresti, s-a aflat, de pilda, pana in 2003 o ferma cu 250 de mii de porci.

In urma cu mai bine de zece ani, la Peris exista o rezerva de 400 de tone de carne de porc, reprezentand animale vii, care ar fi fost sacrificate in caz de nevoie. Dar si un depozit in care era depozitata o cantitate destul de mare de carne congelata, in jur de 40 de tone. Aici, luna de luna se facea un inventar, iar controalele erau facute de reprezentanti ai Guvernului.

Totul in conditiile in care patronatul din domeniu sustine ca pentru calamitati ar trebui sa avem deoparte 25 de mii de tone de carne de porc.

In plus, potrivit legii, rezerva de stat ar trebui sa contina grau, lapte praf, ulei si zahar.

"In Romania nu s-a mai cumparat carne pentru rezervele de stat din anul 2005, iar conservele de carne din 2007 sau 2008. In caz de cataclism trebuie sa ne prinda pregatiti, in acest moment trebuie sa spun cu responsabilitate ca ne prinde absolut nepregatiti. In rezervele de stat nu exista nicio sursa de proteina alimentara pentru consumatorul roman pentru urmatoarele 3-6 luni", a declarat Alexandru Jurconi, Pro Agro.

Nici proviziile de lapte praf nu stau mai bine de doi ani incoace.

Situatia pare sa fie mai buna doar in ceea ce priveste stocul de grau. Conform patronatelor, 800 de mii de tone ar fi depozitate in silozuri private din Dolj, Vaslui si Calarasi.

Chiar daca seismologii romani NU confirma apropierea unui cutremur de mare magnitudine, Guvernul ar trebui sa ia masuri pentru refacerea rezervei nationale de medicamente si alimente.

Potrivit legii, rezerva de stat ar trebui folosita, in caz de calamitati naturale, epidemii, atentate teroriste, accidente industriale, crize economice sau razboaie, iar depozitarea produselor poate fi facuta in unitati de stat sau private.

Achizitiile ar trebui facute anual prin legea achizitiilor publice. Administratia Nationala a Rezervelor de Stat, aflata in subordinea Ministerului Administratiei si Internelor, nu precizeaza ce avem acum si nu raspunde la intrebarea daca aceste stocuri exista.

Administratia sublineaza insa caracterul secret al rezervelor si precizeaza ca, in cazul unor situatii exceptionale, produsele ar urma sa fie acordate cu titlu umanitar.

stirileprotv.ro/stiri/social/rezerva-de-alimente-a-romaniei-in-c...]

Romania incearca sa-si refaca rezervele pentru cazuri de calamitate. Descoperire ingrijoratoare intr-un obiectiv strategic
Embed:

Un nou cutremur de 4,1 pe scara Richter a avut loc, miercuri, in zona Vrancea. Specialistii ne linistesc si spun ca, deocamdata, asistam la o activitate seismica normala.

Chiar si asa autoritatile iau masuri. Ministerul Sanatatii si cel al Internelor incearca sa refaca rezerva nationala de medicamente, si materiale sanitare. Mai ales ca exista un Oficiu Central de Stocare, unde ar trebui sa existe tot soiul de materiale utile in caz de calamitate.

Chiar daca este un obiectiv strategic, care ar trebui pazit ca atare, oricine poate trece de poarta Oficiului Central de Stocare din Bucuresti. Aici, cativa angajati gestioneaza cladirile, mai mult goale, in care ar trebui sa fie depozitate materiale medicale pentru situatii de urgenta.

Acum, in depozitul strategic, unele dintre putinele lucruri ramase sunt dispozitive medicale si truse chirurgicale care vor fi distribuite catre spitale pentru ca ies curand din garantie.

Nu ni se permite accesul in interior, insa nici nu ar fi mult de filmat. Cateva carucioare, carje, galeti, corturi, pense si clesti pentru uz medical amintesc de ceea ce era odata Depozitul Strategic pentru Situatii de Urgenta.

Potrivit legislatiei, in rezerva Ministerului Sanatatii ar trebuie sa existe stocuri cu medicamente, vaccinuri, dezinfectante, anestezice, dispozitive medicale si alte materiale specifice. Acestea ar trebui reinnoite o data la zece luni.

Oficiul are cinci astfel de depozite in intreaga tara si toate ar trebui sa fie pline.

Situatia din prezent poate fi pusa pe seama reorganizarii acestui oficiu, la care participa doua ministere - cel al Sanatatii si cel de Interne.

Oficiul pentru Situatii de Urgenta a fost infiintat in anul 1953, iar rezervele au fost folosite pana acum in cazul calamitatilor naturale, inclusiv la cutremurul din 1977.

stirileprotv.ro/stiri/social/depozitele-din-romania-care-ar-treb...

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2015, ora 13:49

De la: Musetel, la data 2015-01-21 13:47:08

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2015, ora 14:02

De la: Musetel, la data 2015-01-21 13:49:43

cafea este din belsug...taman ce-am refacut rezervele strategice...cu iaurtul si smantana, frisca si laptele stam pe loc pana or depune astia-n parlament motiunea de cenzura ,,cu ce v-a gresit vaca mea de ati dat boala-n ea''....

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2015, ora 14:03

De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-21 14:02:39
De la: Musetel, la data 2015-01-21 13:49:43

cafea este din belsug...taman ce-am refacut rezervele strategice...cu iaurtul si smantana, frisca si laptele stam pe loc pana or depune astia-n parlament motiunea de cenzura ,,cu ce v-a gresit vaca mea de ati dat boala-n ea''....

www.romaniatv.net/boala-vacii-nebune-a-ajuns-in-romania-carnea-i...

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2015, ora 14:05

Nu cunosc despre vaca ....

Oricum cafeaua e buna neagra si cu zahar! Pe gustul meu!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2015, ora 14:15

De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-21 13:37:01C.I.A. I-A IMPUS MARIONETEI KLAUS IOHANNIS CA, PÎNÃ ÎN 2016, SÃ-L FACÃ PRIM-MINISTRU PE AGENTUL AMERICAN TRAIAN BÃSESCU

Aºa dupã cum am anunþat, duminicã searã a avut loc o întîlnire secretã, între ºeful agenturii C.I.A. pe acest spaþiu european, Harry Giknavorian, ºi cele douã caricaturi care rãspund la numele Traian Bãsescu ºi Klaus Iohannis. Dialogul s-a desfãºurat la cererea Matrozului. Locul: o vilã de protocol din Miercurea Sibiului, aparþinînd RA-APPS. Întîlnirea a început la orele 21 ºi s-a terminat în jurul orelor 22,30. Armeanul americanizat a început prin a spune cã ceea ce afirmã el e punctul de vedere, oficial, al Administraþiei SUA. El s-a arãtat îngrijorat cu privire la soarta lui Traian Bãsescu, cerîndu-i lui Klaus Iohannis sã-l asigure cã nici un dosar al acestuia nu va ajunge în instanþã (?!).De asemenea, a afirmat cã americanii îl vor pe Bãsescu prim-ministru, cel tîrziu pînã în anul 2016. Motivul? Ei ar avea niºte socoteli neîncheiate, mai ales în domeniul energiei (?!). Spionul armeano-yankeu a continuat pe acelaºi ton de stãpîn, zicînd cã el ºi superiorii lui agreeazã ideea ca Bãsescu sã devinã preºedintele PNÞCD, sperînd ca acest partid sã racoleze cel puþin 25 de parlamentari. La rîndul sãu, Salamul de Sibiu a promis cã va primi PNÞCD-ul, în aceastã formulã, la Palatul Cotroceni, pentru consultãri.

La sfîrºit, Traian Bãsescu a rãmas sã doarmã, peste noapte, în acea vilã, unde a tras o beþie crîncenã. Ceilalþi au plecat care încotro: Iohannis a înnoptat acasã, la Sibiu, iar stãpînul de sclavi, a doua zi, s-a întors la Frankfurt.
www.ziartricolorul.ro/c-i-a-i-a-impus-marionetei-klaus-iohannis-...]

nu stiu ce Surse foloseste ziarul " Tricolorul " dar, tot tu, citind din el mai zilele trecute spuneai ca americanii il agreeaza pe Ponta pe post de prim ministrusi nicidecum pe don base !
ca atare, cit inca mai am un tzir de memorie , nu pot crede azi o stire infirmata Total de una de ieri-alaltaieri !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2015, ora 14:23

Calatorului ii sade bine la drum! Multzam de cafea ! O zi faina in continuare!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2015, ora 14:28

ia sa accesez si eu stocul de cafea ! ce ziceti ? ce-mi trebe' ? card ? parola ? si ce-mi mai trebuie, analizele medicale la zi ? sunt ! si am si reteta , na !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2015, ora 14:32

De la: gabigabi2, la data 2015-01-21 14:15:23
De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-21 13:37:01C.I.A. I-A IMPUS MARIONETEI KLAUS IOHANNIS CA, PÎNÃ ÎN 2016, SÃ-L FACÃ PRIM-MINISTRU PE AGENTUL AMERICAN TRAIAN BÃSESCU

www.ziartricolorul.ro/c-i-a-i-a-impus-marionetei-klaus-iohannis-...]

nu stiu ce Surse foloseste ziarul " Tricolorul " dar, tot tu, citind din el mai zilele trecute spuneai ca americanii il agreeaza pe Ponta pe post de prim ministrusi nicidecum pe don base !
ca atare, cit inca mai am un tzir de memorie , nu pot crede azi o stire infirmata Total de una de ieri-alaltaieri !

lucrurile in politica se schimba iute-iute si-uite-acus incepe iara coabitarea dintre base si ponta...

Fosta membra 9am.ro

595 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2015, ora 15:12

spelunca-i junk , oricate clone ti-ai fabrica, de-al naibii!
spelunca-i sedusa cu copy/paste si abandonata de-a-n pulea !

populata numai cu o tartaleca obsedata, o zurbagie mistica,un habarnul obosit , un pitiponc expirat, un cocalar schizofrenic si un meltean psihotic, in rest, clone cate incap si mai mult decat atat, cine se-ncumeta sa mai soarba nekezolul vostru reincalzit in acel ibric kitschos si ingalat ?

a propos, am remarcat: promiscuitatea in care stapanul si motanul convietuiesc.

ba', sterge drakului pozele ca te faci de bacanie, spala-ti cercevelele tamplariei si vopseste-ti noptiera, putoare bieda, sau vrei sa te viziteze cei de la SANEPID ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2015, ora 15:20

eeee, da' tu in ce categorie te-ncadrezi ca , iata-te : spelunca, nespelunca si tu mai dai cu nasul pe aici ?!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2015, ora 20:29

Kakanele...inchide mah ca te sunam noi!

Fi-r-ai tu al boalii, te pomenesti ca tu ti-ai pus cercevele la cort. Sau ti-ai echipat coviltirul cu termopane?

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2015, ora 21:31

Dosarul Microsoft va face sã cadã multe capete din politica româneascã, mai ales acum, când principalelor persoane implicate le-a venit cheful de vorbã, dupã câteva luni de arest preventiv.

Unul dintre principalii pioni din dosarul Microsoft este Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicațiilor, acuzat de luare de mitã în formã continuatã și spãlare de bani, arestat preventiv din 25 octombrie. Pe Sandu procurorii îl acuzã cã ar fi primit 3 milioane de euro mitã pentru a facilita unei asocieri de firme încheierea acordului-cadru pentru achiziþia dreptului de utilizare produse software prin închiriere cu opþiune de cumpãrare.

Se pare însã cã lista celor care au primit mitã în acest dosar este mai lungã și implicã în principal nume din fostul PDL, actual PNL. Sandu a declarat în fața procurorilor cã o parte din mita vehiculatã în dosarul Microsoft a ajuns la foști miniștri PDL. Fostul ministru le-ar fi spus anchetatorilor cã fosta șefã a Camerei Deputaților, Roberta Anastase, și doi foști miniștri, Adriean Videanu și Radu Berceanu, au primit bani în schema Microsoft. Primul care a reacționat a fost Videanu, care evident a negat orice implicare în acest dosar, în timp ce Roberta Anastase, prezentatã la televiziuni ca membrã a PNL (cât de haios sunã), a refuzat sã comenteze acuzația.

Partea interesantã este cã acești oameni fac parte dintr-un partid care se considerã îndreptãțit sã preia guvernarea, în baza votului din 16 noiembrie. Dacã vor reuși, guvernul nu va fi format din oameni noi, care sã ajute la construirea „României lucrului bine fãcut”, ci vor fi cunoștințe vechi ale acestui popor chinuit, ghidați de sloganul „România lucrului bine furat”. Iatã totuși cã n-au furat atât de bine cum au crezut, iar acum, cã protectorul lor a pãrãsit Palatul Cotroceni, procurorii au mânã liberã sã-i prindã și sã-i aducã în fața Justiției.
Mai grav este cã acești oameni sunt cei care dețin în realitate puterea în noul PNL. Ei sunt cei care l-au ajutat pe Iohannis sã câștige președinția țãrii. Dintre cele douã partide, chiar și șubrezit dupã despãrțirea de Traian Bãsescu, PDL a fost întotdeauna partidul mai puternic și mai bine organizat, nu PNL. Peneliștii sunt mai degrabã genul de oameni „la plãcinte înainte, la rãzboi înapoi”, care nu sunt dispuși sã își asume riscuri, care vorbesc mult dar nu prea trec la fapte. Întotdeauna când au ajuns la putere, liberalii au ajuns pe spinarea altuia, dar au avut pretenții de egali. De data aceasta însã li s-a cam înfundat, iar egalitatea apare doar pe ecrane, în spatele ușilor închise lucrurile fiind diferite. Pedeliști cu state vechi încearcã sã ne vândã acum ideea unui mare partid de dreapta, care dorește reformarea țãrii. În realitate, ei doresc doar întoarcerea la putere, unde sã dea iarãși drumul la robinetul de bani publici, care pe mulți i-a îmbogãțit. Din fericire, iatã cã și procurorii încep sã afle ceea ce noi știam de mult: cât de mult au furat oamenii aceștia.
- See more at: www.obiectiv.info/corup-ii-pdl-in-noul-pnl_64482.html#sthash.vqJ...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2015, ora 21:34

Noi DEZVÃLUIRI în dosarul Microsoft. Elena Udrea: Victor Ponta a luat bani

Elena Udrea, lanseazã noi atacuri la adresa premierului Victor Ponta. Liderul PMP condamnã media din România pentru faptul cã numele sãu este cel mai des vehiculat în Dosarul Microsoft ºi atrage atenþia cã ºi alte nume grele din politicã sunt implicate, printre ele fiind Victor Ponta sau Vasile Blaga.

”Și eu mã mir cum de trei luni de zile cã aproape nu existã un subiect legat de un dosar penal în care sã aparã și numele meu. Eu nu sunt implicatã în niciun dosar penal, în timp ce lideri politici de talia mea, adicã oameni politici influenți, apar în dosare penale. Sunt declarații de martor, direct împotriva lor, în Dosarul Microsoft în care unul dintre martori spune în clar cã Victor Ponta a luat bani, cã Vasile Blaga a luat bani, dar în spațiul public se vorbește doar de Elena Udrea. Mã mir de ce nu vorbește nimeni despre faptul cã acel martor a spus cã Victor Ponta a luat bani în acest dosar”, a declarat Elena Udrea, la TVR.

”Pe Victor Ponta nu-l întreabã nimeni despre implicarea socrului sãu în Dosarul retrocedãrilor, el vine și vorbește pe alte teme”, a mai spus Udrea.
- See more at: www.obiectiv.info/noi-dezvaluri-in-dosarul-microsoft-victor-pont...

Pagini: << 2322 2323 2324 2325 2326 2327 2328 2329 2330 2331 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: