back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2318 2319 2320 2321 2322 2323 2324 2325 2326 2327 >> Sari la pagina:

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 09:55

De la: _geta_, la data 2015-01-15 08:46:37gabigabi: m-ai ucissss !
bine ai revenit !
La Multi Ani cu sanatate pe anul asta, tot si la anu' care vine !
ba , avem si de post : cornurile cu nuca facute ieri, sunt 100% de post ..... avem si o zacusca de ciuperci ; o salata de vinete , o salata orientala ....
upssss, iarta-mi nestiinta : da' de ce ti tu post ? pen' ce ?
Multumesc pentru urari! Am scris, e adevarat ca tin, nu post, ci regim sever. Mi-a fost dor de 9AM si am fost dezamagita de cat de putine cunostinte mai sunt si mai ales ca cei de care nu-mi amintesc, unii, scriu urat si mai ales nu respecta titlul paginii. Virtual, o sa te rog sa-mi umpli masa cu toate bunatatile ca profitand de imaginatia de care inca ma bucur sa le savurez.

la multi ani getuto...

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 10:02

De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-15 09:54:37buna dimineata dragii mei ...stiti cum se spune...nu incepe o noua zi fara sa apara un prost nou-nout...va las ibricul plin de cafea proaspat rasnita si fiarta ca la carte....s-aveti o zi buna...

sunt curios ce specimen ne mai livreaza haita de ,,apucati'' tineri si frumosi a la kkanelu...

Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 10:03

De la: Black_Friday_, la data 2015-01-15 09:45:41
De la: gabigabi2, la data 2015-01-15 09:09:36
bine ai revenit !
ba , avem si de post : cornurile cu nuca facute ieri, sunt 100% de post ..... avem si o zacusca de ciuperci ; o salata de vinete , o salata orientala ....
Multumesc pentru urari! Am scris, e adevarat ca tin, nu post, ci regim sever. Mi-a fost dor de 9AM si am fost dezamagita de cat de putine cunostinte mai sunt si mai ales ca cei de care nu-mi amintesc, unii, scriu urat si mai ales nu respecta titlul paginii. Virtual, o sa te rog sa-mi umpli masa cu toate bunatatile ca profitand de imaginatia de care inca ma bucur sa le savurez.

te sarut si ma bucur tare mult ca esti sanatoasa si ca mai ai chef de cite o conversatie si pe 9 AM !
e adevarat, din citi am fost putini am mai ramas si, daca as fi fost mai slaba de inger- la cum se manifesta unii de grosolan - demult ar fi trebuit sa ma retrag !
dar , si mie mi-e drag site.ul asta, iar Face book .ul nu-mi place si intru foarte rar, doar atunci cind @Ingrid imi mai face cu ochiul
asadar , cind ai chef de'o vorba, usa Cafenelei e deschisa si oricind se gaseste o cafea de vorba !
te astept si, multa sanatate iti doresc !

Buna dimineata!

buna sa-ti fie inima, calatorule !
cafeau inca-i calda !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 10:06

De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-15 10:02:20
De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-15 09:54:37buna dimineata dragii mei ...stiti cum se spune...nu incepe o noua zi fara sa apara un prost nou-nout...va las ibricul plin de cafea proaspat rasnita si fiarta ca la carte....s-aveti o zi buna...

sunt curios ce specimen ne mai livreaza haita de ,,apucati'' tineri si frumosi a la kkanelu...

neata, ti-ai luat cafeluta ? da' tigara ti-ai aprins-o ?
au inceput sa-l haleasca de fund si pe Iohannis ! cine ? dintre ai lui, unde-i o lupta care pe care !
o sa vezi ca am nimerit-o zicind ca, sa nu ne mire daca se rastoarna situatia si cei ce nu l-au votat sa-si schimbe parerea despre el, iar ailalti , toje !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 10:08

ia stai, bre !
ce zisesi de prostul nou-nout ?
momentan, nu-i nimeni pe aici neintarcat !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 10:11

De la: gabigabi2, la data 2015-01-15 10:08:52 ia stai, bre !
ce zisesi de prostul nou-nout ?
momentan, nu-i nimeni pe aici neintarcat !

pai tocmai despre asta vorbeam...sa vedem ce ipochimen ambalat in foita de staniol si cu mot in dos ne mai este aruncat in scena de gasca multicolora...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 10:13

De la: gabigabi2, la data 2015-01-15 10:06:41

au inceput sa-l haleasca de fund si pe Iohannis ! cine ? dintre ai lui, unde-i o lupta care pe care !
o sa vezi ca am nimerit-o zicind ca, sa nu ne mire daca se rastoarna situatia si cei ce nu l-au votat sa-si schimbe parerea despre el, iar ailalti , toje !

nici un om sanatos la cap nu-l poate sustine pe infractorul IOHANNIS KLAUStrofobul...

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 10:25

De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-15 10:13:13

nici un om sanatos la cap nu-l poate sustine pe infractorul IOHANNIS KLAUStrofobul...

Niciun militian cretin nu poate sustine un partid Mafiot si sa voteze un plagiator ordinar, mincinos si profund corrupt!

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 10:30

astazi se �mplinesc 165 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 10:34

De la: 9am_4158, la data 2015-01-15 10:25:45

Niciun militian cretin nu poate sustine un partid Mafiot si sa voteze un plagiator ordinar, mincinos si profund corrupt!

nu stiu de ce insisti cu militienii tai sa ni-i tot bagi in fata ...probabil fusesi tu sau ceva rude de-ale tale exmatriculate din scoala de subofiteri ....altfel nu-mi explic de unde atata inversunare sau probabil extaz in fata purtatorilor de cascheta....

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 10:37

De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-15 10:30:32astazi se �mplinesc 165 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu

Mihai Eminescu - Ai nostri tineri

Ai nostri tineri la Paris invata
La gat cravatei cum se leaga nodul
S-apoi ni vin de fericesc norodul
Cu chipul lor istet de oaie creata.

La ei �si casca ochii sai nerodul,
Ca-i vede-n birje rasucind mustata,
Duc�nd �n dinti tigara lungareata�
Ei toata ziua bat de-a lungul Podul.

Vorbesc pe nas, ca saltimbanci se str�mba:
St�lpi de bordel, de cr�sme, cafenele
Si viata lor nu si-o muncesc � si-o plimba.

S-aceste marfuri fade, usurele,
Ce au uitat p�n� si a noastra limba,
Pretind a fi pe cerul tarii: stele.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 13:24

De la: gabigabi2, la data 2015-01-15 10:03:13
bine ai revenit !

te sarut si ma bucur tare mult ca esti sanatoasa si ca mai ai chef de cite o conversatie si pe 9 AM !
e adevarat, din citi am fost putini am mai ramas si, daca as fi fost mai slaba de inger- la cum se manifesta unii de grosolan - demult ar fi trebuit sa ma retrag !
dar , si mie mi-e drag site.ul asta, iar Face book .ul nu-mi place si intru foarte rar, doar atunci cind @Ingrid imi mai face cu ochiul
asadar , cind ai chef de'o vorba, usa Cafenelei e deschisa si oricind se gaseste o cafea de vorba !

Buna dimineata!

cafeau inca-i calda !

M-ai nimerit, pentru ca iar sunt pe drumuri. Deocamdata prin Germanika, dar cred ca ajung si mai la nord, pe unde se agata harta in cui...

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 13:28

De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-15 10:34:15
De la: 9am_4158, la data 2015-01-15 10:25:45

nu stiu de ce insisti cu militienii tai sa ni-i tot bagi in fata ...probabil fusesi tu sau ceva rude de-ale tale exmatriculate din scoala de subofiteri ....altfel nu-mi explic de unde atata inversunare sau probabil extaz in fata purtatorilor de cascheta....

4158 asta nu avea cum sa intre la Militie, decat la bulau. La cat este de prost, cred ca nici pe post de caine politist nu il primeau.
Poate porc politist.... Stiu ca porcii pot fi dresati sa gaseasca trufe. Asta gaseste trufe maro.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 14:25

De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-15 10:30:32astazi se �mplinesc 165 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu

da', mai, da, si uitai sa spui asta azi dimineata ! lecitinaaaaa vezi cum ce spunem altora, ni se potriveste noua insine ?
revenind la Eminescu , mi-a trimis un prieten ultima lui poezie gasita-n buzunarul halatului cu care era imbracat atunci cind a fost omorit : " Stele-n cer" , dar n-am reusit sa-i deschid "mielu' ! o sa mai incerc o data !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 14:29

De la: Black_Friday_, la data 2015-01-15 13:24:31
De la: gabigabi2, la data 2015-01-15 10:03:13
bine ai revenit !

Buna dimineata!

cafeau inca-i calda !

M-ai nimerit, pentru ca iar sunt pe drumuri. Deocamdata prin Germanika, dar cred ca ajung si mai la nord, pe unde se agata harta in cui...

Am banuit eu si asta ptr. ca de atitia ani de cind suntem impreuna pe forumul asta, am inceput sa-ti cunosc programul de munca ! Spor la treaba !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 20:11

Mihai Eminescu - Doina

De la Nistru p�n' la Tissa
Tot Rom�nul pl�nsu-mi-s'a,
Ca nu mai poate strabate
De-at�ta strainatate.
Din Hotin si p�n la Mare
Vin Muscalii de-a calare,
De la Mare la Hotin
Mereu calea ne-o atin;
Din Boian la Vatra-Dornii
Au umplut omida cornii,
Si strainul te tot paste
De nu te mai poti cunoaste.
Sus la munte, jos pe vale
Si-au facut dusmanii cale,
Din Satmar p�n' �n Sacele
Numai vaduri ca acele.
Vai de biet Rom�n saracul!
�ndarat tot da ca racul,
Nici �i merge, nici se 'ndeamna,
Nici �i este toamna, toamna,
Nici e vara vara lui,
Si-i strain �n tara lui.
De la Turnu 'n Dorohoi
Curg dusmanii �n puhoi
Si s'aseaza pe la noi;
Toate c�ntecele pier,
Sboara paserile toate
De neagra strainatate;
Numai umbra spinului
La usa crestinului.
�si desbraca tara sinul,
Codrul - frate cu Rom�nul -
De secure se tot pleaca
Si isvoarele �i seaca -
Sarac �n tara saraca!

Cine-au �ndragit strainii,
M�nca-i-ar inima c�inii,
M�nca-i-ar casa pustia,
Si neamul nemernicia!

Stefane Maria Ta,
Tu la Putna nu mai sta,
Las' Archimandritului
Toata grija schitului,
Lasa grija Sfintilor
�n seama parintilor,
Clopotele sa le traga
Ziua 'ntreaga, noaptea 'ntreaga,
Doar s'a 'ndura Dumnezeu,
Ca sa 'ti m�ntui neamul tau!
Tu te 'nalta din morm�nt,
Sa te aud din corn sun�nd
Si Moldova adun�nd.
De-i suna din corn odata,
Ai s'aduni Moldova toata,
De-i suna de doua ori,
�ti vin codri 'n ajutor,
De-i suna a treia oara
Toti dusmanii or sa piara
Din hotara �n hotara -
�ndragi-i-ar ciorile
Si sp�nzuratorile!

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 20:27

De la: gabigabi2, la data 2015-01-15 14:25:24

da', mai, da, si uitai sa spui asta azi dimineata ! lecitinaaaaa vezi cum ce spunem altora, ni se potriveste noua insine ?
revenind la Eminescu , mi-a trimis un prieten ultima lui poezie gasita-n buzunarul halatului cu care era imbracat atunci cind a fost omorit : " Stele-n cer" , dar n-am reusit sa-i deschid "mielu' ! o sa mai incerc o data !

Mihai Eminescu - Stelele-n cer

Stelele-n cer
Deasupra marilor
Ard departarilor
Pana ce pier.

Dupa un semn
Clatind catargele
Tremura largele
Vase de lemn;

Niste cetati
Plutind pe marile
Si miscatoarele
Pustietati.

stol de cocori
Apuca-ntinsele
Si necuprinsele
Drumuri de nori.

Zboara ce pot
Si-a lor intrecere
Vecinica trecere:
Asta e tot...

floare de crang:
Astfel vietile
Si tineretile
Trec si se sting.

Orice noroc
Si-ntinde-aripile,
Gonit de clipele
Starii de loc.

Pana nu mor
Pleaca-te, ingere,
La trista-mi plangere
Plina de-amor.

Nu e pacat
Ca sa se lepede
Clipa cea repede
Ce ni s-a dat?

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 21:03

Julian Assange ridic� semne de �ntrebare: Terori�tii din Paris, proteja�i de Serviciile Secrete?
Julian Assange

Julian Assange, fondatorul website-ului de dezv�luiri Wikileaks, ridic� semne de �ntrebare cu privire la atentatele din Paris �i sugereaz�, printre altele, c� atacatorii ar fi putut fi proteja�i de Serviciile Secrete franceze.

�ntr-un r�spuns pe Twitlonger, ca reac�ie dup� ce a fost acuzat c� ar fi sl�bit securitatea tuturor dezv�luind jihadi�tilor �i grup�rilor teroriste c� guvernele lumii le urm�resc comunica�iile electronice, Assange militeaz� pentru supraveghere electronica �intit�, nu �n mass�.

Fondatorul Wikileaks spune c� �statul francez a �ncercat s�-i prezinte pe uciga�i drept super-r�i, pentru a-�i ascunde propria incompeten��, cu toate c� realitatea este c� asasinii de la �Charlie Hebdo� erau ��mpiedica�i, f�r� speran��, �i-au l�sat �n urm� cartea de identitate, s-au coordonat prin telefon �i au murit rapid�. �Tragedia din Paris este �nc� un exemplu c� e nevoie de o supraveghere competent�, �intit�, nu de supraveghere �n mass�, explic� acesta.

Assange �ncheie cu o serie de �ntreb�ri legate de �e�ecurile dubioase� ale autorit��ilor din Fran�a, din ultimele zile. �Cherif Kouachi a fost anterior implicat �n insurgen�� sunnit� din Siria. Fra�ii erau cumva proteja�i de Serviciile Secrete franceze, �n cadrul aventurismului francez �n Siria, Libia �i aiurea � fiind o cale de a �ifona bani, arme �i militan�i �n Africa �i Orientul Mijlociu?�, �ntreab� acesta. Assange continu�: �Erau fra�ii proteja�i cumva pentru c� erau informatori, cu consim��m�nt sau f�r�? Erau proteja�i pentru a efectua o arestare telegenic�, posibil� s� sporeasc� bugetele, cu c�teva secunde �nainte de �nceperea atacului � �ns� atacul a fost devansat? De ce arhitectura de securitate din cl�direa �Charlie Hebdo� era at�t de slab�? Cum de au intrat �n Fran�a �i �n m�inile unor cunoscu�i jihadi�ti arme semiautomate? �i, mai ales, de ce aventurismul sunnit nebunesc al Fran�ei �n Siria, Libia �i alte p�r�i din Africa a fost tolerat�, �n pofida inevitabilei destabiliz�ri, radicaliz�ri �i efecte secundare?�.

Postarea lui Assange se �ncheie cu un link c�tre site-ul s�u, �Wikileaks�, unde este postat un document secret, din 2011, despre implicarea marilor puteri �n conflictul din Siria.
www.ziartricolorul.ro/julian-assange-ridica-semne-de-intrebare-t...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 21:17

�eful Centralei CIA pentru Europa de Est, Harry Giknavorian, va media o �n�elegere �ntre Klaus Iohannis �i Traian B�sescu!!!
basescu doamne apara

Mar�i seara, �n jurul orelor 21,45, Traian B�sescu i-a telefonat lui Klaus Iohannis. T�tarul i-a propus sasului s� se vad� cu el, duminic� seara, la o vil� de protocol a Administra�iei Preziden�iale din zona Sibiului. De asemenea, l-a informat c� la �nt�lnire va participa �i Harry Giknavorian, �eful reziden�ei SUA din aceast� parte a Europei, care se va deplasa, special, de la Frankfurt la Sibiu. Klaus Iohannis a fost de acord, ce era s� zic�? Mai mult ca sigur c� fostul pre�edinte a cerut sprijinul americanilor (folosind, discret, arma �antajului) pentru a se mu�amaliza Dosarele Penale ale lui, ale familiei sale (frate, ginere) �i ale amantei.
www.ziartricolorul.ro/seful-centralei-cia-pentru-europa-de-est-h...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 21:21

Criz� de gelozie a lui Traian B�sescu Criz� de gelozie a lui Traian B�sescu-Othello, care i-a repro�at Elenei Udrea-Desdemona c� a fost �curva fotbali�tilor�-Othello, care i-a repro�at Elenei Udrea-Desdemona c� a fost �curva fotbali�tilor�
basescu inchiderea editiei

S�mb�t� seara, �ntre orele 21 �i 22, scandal violent �ntre �aman�ii mor�ii�! Pazvante Chiorul a aflat, din �Libertatea�, c� femeia vie�ii lui a tr�it �i cu fotbalistul Ilie Stan. Dac� ar fi fost ceva mai bine informat, el ar fi �tiut chestia asta �nc� de acum 5-6 ani, c�nd a publicat �Rom�nia Mare� povestea despre pasiunea pe care, la �nceputul anilor �90, a f�cut-o juna Nimf� din Ple�coi pentru juc�torul Stelei, cu care se pare c�, uneori, f�cea amor �n Prelungirea Ghencea, chiar �n Dacia alb� a acestuia.

Elena_Udrea inchiderea editieiMai t�rziu, c�nd ea a ajuns pe cai mari, i-a aranjat lui Ilie Stan s� antreneze Gloria Buz�u �i, zic unii, �i o echip� din Israel. �ti�i ce-a r�spuns Elena Udrea la repro�urile gelosului? Ce, numai cu Ilie Stan? Ce jignire! Arzoaica a zis c� s-a culcat cu toat� �genera�ia de aur�! Desigur, este o exagera�iune � �n mod sigur, cu cei 3-4 fotbali�ti homosexuali ea nu s-a t�v�lit �n p�cat. At�ta i-a trebuit lui Othello cel Chel! A luat foc! A insultat-o, a slobozit palavre grele etc. �Tot ce-am vorbit acolo s-a d�r�mat!� � a constatat, cu n�duf, femeia p�c�toas�, referindu-se la planurile de nunt� pe care le-a f�cut, serile trecute, la vila de protocol din P�durea B�neasa. Vorba c�ntecului interpretat de Mirabela Dauer �i Marian Nistor: �Ne-ar trebui 1.000 de ani s� recl�dim/ Ce-am sf�r�mat asear� cu desp�r�irea noastr㓅 Dup� care a trecut la contra-atac: �O s� vezi tu cine s�nt eu!�. Probabil c� o s� vad�, dar numai cu un ochi, din motivele �tiute.
www.ziartricolorul.ro/criza-de-gelozie-a-lui-traian-basescucriza...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 21:28

Dintr-o simpl� mi�care de condei, dictat� de americani, Klaus Iohannis scap� de dosarul de incompatibilitate
klaus-iohannis

�n urma vizitei �n SUA, unde la Washington s-a ar�tat dispus s� joace a�a cum i se va c�nta de pe malul Potomacului, Klaus Iohannis este sc�pat de procesul de incompatibilitate. Curtea Constitu�ional� a Rom�niei a luat, ast�zi, o decizie care va avea impact �i �n cazul procesului de la �CCJ �n cazul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis. Astfel, ale�ii locali nu-�i vor mai pierde mandatul dup� ce CCR a hot�r�t c� articolul privind incompatibilitatea primarilor care au avut func�ia de reprezentant �n adun�rile generale ale societ��ilor comerciale de interes local este neconstitu�ional. Ini�ial, excep�ia a fost ridicat� de primarul comunei Tuzla, Constantin Micu, dar ulterior s-au ad�ugat mai multe dosare �n care era ridicat� aceea�i excep�ie.

�n fapt, dispozi�iile ce au fost atacate la Curte s�nt cele �n baza c�rora Agen�ia Na�ional� de Integritate i-a declarat incompatibili pe mai mul�i ale�i locali, �ntre care �i pre�edintele ales, Klaus Iohannis, fost primar al Sibiului. Astfel, dintr-o simpl� mi�care de condei CCR las� f�r� obiect procesul lui Iohannis, al c�rui termen urma s� se judece la �CCJ �n luna februarie. Conform surselor noastre, Zegrean a primit ordinul de a declara neconstitu�ional respectivul articol de la Washington, via Traian B�sescu, iar jocurile au fost f�cute la sf�r�itul s�pt�m�nii trecute.
www.ziartricolorul.ro/dintr-o-simpla-miscare-de-condei-dictata-d...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 21:30

Rusia preg�te�te �narmarea. Ce a ar�tat lumii �ntregi Vladimir Putin
putin

Cel mai modern sistem de rachete ruse�ti a fost expus �n centrul Moscovei. Potrivit Ministrului rus al Ap�r�rii, echipamentul militar a fost expus cu ocazia a 100 de ani de la crearea for�elor de ap�rare aerian� a Rusiei. Localnicii au profitat de ocazie �i s-au fotografiat cu sistemele de rachete. Presa occidental� a criticat decizia autorit��ilor ruse de a-�i ar�ta public puterea militar�, �n contextul tensiunilor create de conflictul din Ucraina.
www.ziartricolorul.ro/rusia-pregateste-inarmarea-ce-a-aratat-lum...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 21:57

in sfarsit aflam cine a vandut vila din poiana tapului infractorului ioan niculae si ce cauta noaptea in vizita ,,protocolara'' la miezul unei nopti de vara, anul trecut tovarasul victor viorel...----actual prim-[s]ministru un mincinos notoriu care se credea prim-secretar al pcr organizandu-si ziua de nastere mai ceva decat ceausescu, kim-ir-sen, mao-tze-dong si kim-il jung la un loc pe stadionul national pe banii fraierilor care platesc taxe si impozite---la aceasta locatie unde-si petrece weekendurile tov. ofiter fost sub acoperire , unul dintre baietii smecheri si distrugator al unei bune parti din economia nationala , vajnicul manager si ,,om de bine'', asa zisul patron IOAN NICULAE....

Fiica lui Petre Pandrea le aduce grave acuza�ii lui Victor Ponta �i Alexe Ivanov, doi secretari de Stat ai Guvernului N�stase
basescu-eu-am-cu-ponta-un-pact-de-coabitare-nu-un-pact-al-tacerii-102337-1

Subsemnata NADIA MARCU-PANDREA, ziarist�, fiica avocatului �i scriitorului PETRE PANDREA �i nepoat� de sor� a lui LUCRE�IU P�TRêCANU, v� aduc la cuno�tin�� un caz ie�it din comun, o fapt� at�t de murdar� �i de revolt�toare, pe care nu ezit s-o inseriez la capitolul �crim� organizat� �i la care, din p�cate, p�rta�i au fost, dup� cum ve�i vedea, �i doi dintre �st�lpii� actualei Puteri: secretarul de Stat VICTOR PONTA, nou-numitul �ef al Corpului de Control al primului-ministru, �i ALEXE COSTACHE IVANOV, secretar de Stat la Ministerul Justi�iei. Dar iat� despre ce este vorba. �n anul 1988, dat� fiind situa�ia politic� �i social� din Rom�nia ceau�ist�, ca �i persecu�iile pe care le aveam de suportat, ca fiic� �i nepoat� a celor mai sus-numi�i, am cerut azil politic �n Fran�a.

�mi r�m�nea �n �ar�, ca mo�tenire de familie, vila de la Poiana �apului (ora�ul Bu�teni), construit� de bunicul meu, scriitorul D. D. P�TRêCANU �i transmis� mie, pe cale legal�, prin mama mea, ELIZA P�TRêCANU-PANDREA, care o primise ca zestre din partea p�rin�ilor ei. �n aceste condi�ii, �n care eu eram departe de �ar�, am �ncredin�at aceast� vil�, pentru folosin�� temporar�, celei pe care o credeam cea mai bun� prieten� a mea, prieten� din copil�rie, VERONICA NACEA (n�scut� NAUM), cadru universitar, �i atunci, ca �i acum, la Universitatea de Medicin� �i Farmacie �Carol Davila� � Bucure�ti, �efa Catedrei de chimie anorganic�. Iar ca lucrurile s� fie foarte clare, am �ntocmit cu sus-numita un contract de �nchiriere, pe o durat� de 3 ani. �ntre timp, a avut loc r�sturnarea de regim politic din decembrie 1989. Dar eu, sf�tuit� de buna mea prieten�, VERONICA NACEA, ca �i de sora acesteia, CORNELIA NAUM (fost� PONTA �i revenit�, prin divor�, la numele de fat�), care mi-au f�cut mai multe vizite, �n cea mai mare parte pe cheltuiala mea, la Paris, nu m-am �ntors, cum ar fi fost normal, �n �ar�. Ideea pe care au reu�it s� mi-o fixeze bine �n minte cele dou� surori, ca �i fiul CORNELIEI NAUM, pe atunci de 18-19 ani, nimeni altul dec�t actualul secretar de Stat �i �ef al Corpului de Control al primului-ministru, VICTOR PONTA, pe care l-am g�zduit mai multe luni, ca transfug, la diferite adrese, inclusiv la locuin�a mea din Paris, era aceea c� nu aveam ce s� caut �n Rom�nia, indiferent de cine avea s� c�tige alegerile din 20 mai 1990, �ntruc�t � �mi spuneau ei � �i pentru FSN, �i pentru adversarii acestuia eu eram, prin biografia antecesorilor mei, la fel de indezirabil�. Tributar� �n cel mai �nalt grad spaimelor ce-mi �nso�iser� �ntreaga mea via�� din Rom�nia �i rupt� cum eram de realit��ile rom�ne�ti din ultima vreme, pe care le percepeam doar prin mijlocirea �devota�ilor mei prieteni�, i-am socotit de bun�-credin�� �i am mers, cu ochii �nchi�i, pe m�na lor. Astfel, a�a cum am dovedit-o mai t�rziu �n Justi�ie, cu documente originale, asupra mea se s�v�r�ea, de c�tre persoanele enumerate mai sus, un dol (�n termeni de specialitate, �ac�iune s�v�r�it� cu rea-credin��, cu viclenie, pentru a determina pe cineva s� �ncheie un contract nefavorabil sau s� admit� o clauz� defavorabil� �ntr-un contract�). Dar, iat� cum s-au desf�urat lucrurile. Prin viu grai, prin scrisori persuasive, ca �i prin emisarii s�i speciali (CORNELIA NAUM �i VICTOR PONTA, fiul acesteia), VERONICA NACEA a reu�it s� m� conving� c� simplul contract de �nchiriere nu-mi mai putea salva casa de la confiscare �i c� singura solu�ie pentru salvarea acesteia era �ncheierea fictiv� a unui act de v�nzare-cump�rare, �ntre mine �i ea, urm�nd ca dreptul meu asupra vilei din Poiana �apului (ora�ul Bu�teni) s� fie restabilit de �ndat� ce lucrurile vor reintra �n normal �i m� voi �ntoarce �n �ar�. �n acest scop, a fost trimis� la Paris sora ei, CORNELIA NAUM (fosta PONTA), cu un model de procur�, pe care i-am legalizat-o, pentru a m� reprezenta �n aceast� tranzac�ie fictiv�, care s-a �i realizat. Caracterul fictiv al acestui act de v�nzare-cump�rare reiese cu limpezime at�t din scrisorile VERONIC�I NACEA, de dinaintea, ca �i de dup� �ntocmirea acestuia, c�t �i din aceea c� suma tranzac�iei era absolut neserioas� (70.000 de lei, la nivelul lunii decembrie 1990, pentru o vil� care valoreaz� sute de mii de dolari). Dac� mai lu�m �n calcul �i faptul c� nici m�car aceast� insignifiant� sum� nu mi-a fost �nm�nat� vreodat�, avem tabloul exact al �seriozit��ii� acelui act.

De altfel, analiz�nd cu impar�ialitate probele pe care le-am administrat prin documente �i martori, at�t Judec�toria Sinaia, c�t �i Tribunalul Jude�ean Prahova mi-au dat c�tig de cauz�, constat�nd �nulitatea contractului de v�nzare-cump�rare autentificat sub nr. 5950/12 decembrie 1990 la fostul Notariat de Stat Local C�mpina, �i dispune repunerea p�r�ilor �n situa�ia anterioar� �ncheierii acestui contract� (sentin�a civil� nr. 577/29 iunie 1999 a Judec�toriei Sinaia �i Decizia nr. 3087/10 decembrie 1999 a Tribunalului Prahova). Dar, hot�r�t s� duc� tic�lo�ia p�n� la cap�t, clanul NACEA-NAUM-PONTA p�strase asul c�tig�tor �n m�nec�. Acesta nu era altul dec�t actualul secretar de Stat de la Ministerul Justi�iei, ALEXE COSTACHE IVANOV, fost �ef al Sec�iei Civile din Tribunalul Suprem, retras pentru o vreme �n avocatur�. �i acum, urmeaz� o poveste incredibil�. �n toamna anului 1998, proasp�t re�ntoars� de la Paris pentru a edita lucr�rile tat�lui meu, PETRE PANDREA, mare parte din ele scrise �n pu�c�riile comuniste �i recuperate prin bun�voin�a Serviciului Rom�n de Informa�ii, c�utam un avocat bun, care s� m� reprezinte �n litigiul ce se ivise, �n mod cu totul nea�teptat pentru mine, �n vederea recuper�rii casei de la Poiana �apului (ora�ul Bu�teni). VERONICA NACEA recuno�tea, �n particular, nulitatea actului de v�nzare-cump�rare, dar refuza s�-mi �napoieze proprietatea pe motiv c� eu, neav�nd urma�i, tot nu a� fi avut cui s-o las! Sora ei, CORNELIA NAUM (fost� PONTA), care cuno�tea cel mai bine �jocul� acesta (a�a cum �l numise VERONICA NACEA, �ntr-o scrisoare viclean�, din acelea care probeaz� indubitabil dolul, depus� la dosarul cauzei), a recunoscut �i ea, �ntr-o lung� convorbire telefonic�, la care � prin amplificarea sunetului �n �ntreaga camer� din care vorbeam � au asistat mai mul�i martori, c� sora ei, VERONICA NACEA, s�v�r�ea un furt, �ndemn�ndu-m� �ns� la �conciliere� (adic� la acceptarea, �n compensa�ie, a unei garsoniere) �i m�rturisind c�, �n cazul �n care se va ajunge �n Justi�ie, nici ea �i nici fiul ei nu vor depune m�rturie �mpotriva surorii, respectiv m�tu�ii, �ntruc�t �s�ngele ap� nu se face�. Auzind c� VICTOR PONTA (pe care �l cunosc, practic, de la na�tere) devenise procuror, deci ap�r�tor al legii, �i nu oriunde, ci pe l�ng� Tribunalul Suprem, i-am trimis o scrisoare, rug�ndu-l s� le readuc�a la normal pe mama �i pe m�tu�a sa, dar nu am primit nici un r�spuns. Am �ncercat apoi s�-l contactez, dar mi-a fost imposibil s�-l g�sesc, impresia mea fiind c�, pactiz�nd cu nelegiuirea, n-a avut curajul s� m� priveasc� �n ochi. A�adar, c�ut�nd un avocat bun, am fost �ndrumat� de c�tre domnul CONSTANTIN R�TESCU, unul dintre discipolii tat�lui meu � ast�zi octogenar � la domnul ALEXE COSTACHE IVANOV, c�ruia, �n prezen�a mai multor martori, i-am predat copii dup� toate documentele, prin care �mi ap�ram dreptul de proprietate asupra VILEI P�TRêCANU din Poiana �apului (ora�ul Bu�teni), urm�nd ca �n scurt� vreme s� declan��m ac�iunea �n Justi�ie. Dar, spre surprinderea mea, toate �ncerc�rile ulterioare de a-l determina pe domnul avocat ALEXE COSTACHE IVANOV s� declan��m procesul au fost sortite e�ecului, acesta pretext�nd, mai �nt�i, c� nu �i-a f�cut �nc� timp s� citeasc� materialul, apoi m�rturis�ndu-mi, stupefiant, la telefon, c� mi-a r�t�cit documentele �i c�, �n momentul �n care le va g�si, m� va c�uta, ceea ce nu s-a �nt�mplat nici p�n� �n ziua de azi. Norocul meu a fost c� nu i-am dat chiar documentele originale! Aproape c� uitasem acest incident, c�nd, la sf�r�itul lunii martie 2000, domnul avocat ALEXE COSTACHE IVANOV a ap�rut din nou �n via�a mea. �i nu oricum, ci, de ast� dat�, ca ap�r�tor al clanului mafiot NACEA-NAUM-PONTA, �n procesul judecat �n grab�, f�r� s� fiu citat�, �i deci f�r� ca eu sau ap�r�torul meu s� fim de fa��, de c�tre Curtea de Apel Ploie�ti (p�storit� ani de zile de el, ca �ef de sec�ie al Tribunalului Suprem), care a r�sturnat cele dou� sentin�e anterioare, d�nd c�tig de cauz� (definitiv �i irevocabil) celor care mi-au furat casa. �i, desigur, domnului avocat ALEXE COSTACHE IVANOV, actualul secretar de Stat din Ministerul Justi�iei, care cuno�tea mai bine dec�t oricine altcineva juste�ea cauzei mele! Exist� oare un cuv�nt destul de expresiv pentru a caracteriza un asemenea om �i o asemenea fapt�? Mai cu seam� c�nd omul respectiv este pus acum s� gireze, cu numele �i cu moralitatea sa, calitatea Justi�iei din Rom�nia, �n general! Care om?! Care moralitate?! �n�eleg�nd cu ce for�e am de-a face �i �n ce joc murdar am intrat, am �ncercat s� ob�in str�mutarea procesului �i apoi rejudecarea recursului de la Curtea de Apel, �n prezen�a mea �i a avocatului meu, dar acela�i domn avocat ALEXE COSTACHE IVANOV s-a opus cu �nver�unare la ambele ac�iuni, sentin�a Cur�ii de Apel Ploie�ti r�m�n�nd astfel definitiv� �i irevocabil�. De ast� dat�, am avut prilejul s�-l v�d pled�nd �mpotriva mea pe cel c�ruia �i �ncredin�asem, cu un an �i jum�tate �n urm�, toate atuurile �i toate speran�ele mele, pentru a-mi redob�ndi bunul furat. El trecuse acum, f�r� scrupule �i f�r� ru�ine, de partea r�uf�c�torilor, a sperjurului, a jefuitorilor. Am sim�it dintr-o dat� cum mi se-ntunec� min�ile �i cum re�nvie �n mine toate spaimele trecutului. De la aflarea ve�tii asasin�rii unchiului meu, LUCRE�IU P�TRêCANU, �i de la �ntemni�area f�r� nici un temei legal a tat�lui meu, dr. PETRE PANDREA, nu mai cunoscusem asemenea stare. Dar cei care s�v�r�iser� aceste fapte au fost cataloga�i de Istorie ca ni�te criminali sadici. Cum s�-l taxez atunci pe omul care, ales de mine s� m� apere de o nedreptate at�t de flagrant�, s-a transformat, f�r� veste, �n tor�ionarul meu? Nici n-am avut puterea s�-l �ntreb cum a putut s�v�r�i aceast� nelegiuire. Prietenii care m� �nso�eau m-au scos din sal� �n stare de �oc. Una dintre persoanele prezente, care fusese de fa�� �i �n noiembrie 1998, la prima mea �nt�lnire cu domnul avocat (pe atunci) ALEXE COSTACHE IVANOV, �mprejurare �n care �i �nm�nasem documentele respective �i-l angajasem, �n fapt, pentru ap�rarea cauzei mele, l-a �nt�mpinat la ie�irea din Tribunal, �n prezen�a mea, a avocatului meu �i a altor persoane care mai erau de fa��, �ntreb�ndu-l pe tonul cel mai civilizat: �Cum a�i putut, domnule avocat, s� trece�i de partea cealalt�? Mai cu seam�, av�nd convingerea c� ap�ra�i o nedreptate?�. Domnul avocat ALEXE COSTACHE IVANOV a declarat textual: �Eu s�nt mercenar, domnule! Ap�r pe cine pl�te�te mai mult�. De men�ionat, �ns�, c� nici la �ntrevederea noastr� din noiembrie 1998 �i nici apoi, la telefon, nu fusese vorba de vreo sum�. Cum stabilise atunci domnul avocat ALEXE COSTACHE IVANOV �cine pl�te�te mai mult�? Concluzia care mi se impune ar fi aceea c�, din capul locului, era evident c�, �ntr-adev�r, de la ho�ul dovedit putea pretinde �i ob�ine mai mult. C�t despre profilul moral, ca s�-i spunem a�a, al domnului avocat ALEXE COSTACHE IVANOV, acesta reiese �i mai pregnant din aceea c�, v�z�ndu-se �ntr-un fel str�ns cu u�a, acesta a spus, �n continuare: �De altfel, dac� doamna Nadia Marcu-Pandrea �i g�se�te un avocat bun, tot ce-am ob�inut eu ast�zi pentru doamna Veronica Nacea r�m�ne un simplu petic de h�rtie. Totul este s� �tie din ce parte s� atace�. �Vas�zic�, dvs. �tia�i, �i totu�i a�i ap�rat ni�te ho�i.� �Nu v-am spus, domnule, c� eu s�nt mercenar?� � a r�spuns relaxat domnul avocat ALEXE COSTACHE IVANOV. A�adar, un mercenar �ntr-una din cele mai �nalte func�ii din Ministerul Justi�iei: secretarul de Stat ALEXE COSTACHE IVANOV! Nici nu-�i vine s� crezi! �S� alerg la Putere? El este atotputernic! La Justi�ie? Cine m� va ap�ra?� � spune Biblia. Dar, spun ast�zi at��ia al�ii, cu asemenea secretar de Stat la Justi�ie, s� ne mai mir�m c� domnul G�nther Verheugen �i manifest� nelini�tile �n leg�tur� cu corup�ia din Justi�ia Rom�n�? G�ndindu-m�, �n acela�i timp, la implicarea domnului VICTOR PONTA, de asemenea secretar de Stat, de ast� dat� la Corpul de Control al primului-ministru, nu numai ca martor mut, dar �i ca beneficiar direct, �n furtul VILEI P�TRêCANU (din 1983 �i p�n� la plecarea mea din �ar�, �n 1988, vila de la Poiana �apului � Bu�teni a stat tot timpul la dispozi�ia familiilor NACEA-NAUM-PONTA, iar din 1988 �i p�n� ast�zi, to�i membrii acestei familii, inclusiv VICTOR PONTA, s�nt locatarii ei obi�nui�i, �n weekend-uri sau �n zilele de vacan��), �mi pot pune, de asemenea, �ntrebarea: cum poate c�nt�ri un asemenea om cinstea unor �nal�i demnitari, c�nd el �nsu�i este implicat �n t�inuirea, �i pentru el profitabil�, a unui furt de asemenea propor�ii, �nf�ptuit prin mijlocirea direct� a mamei sale? Nu vreau s� fac afirma�ii hazardate, dar sugerez celor �n drept s� studieze dac� �ntre numirea recent� a domnului VICTOR PONTA �n fruntea Corpului de Control al primului-ministru �i posibila sa recomandare �n aceast� func�ie de c�tre secretarul de Stat ALEXE COSTACHE IVANOV, p�n� mai ieri unul din �efii s�i ierarhici, nu este cumva o leg�tur� mai mult sau mai pu�in direct�. �n orice caz, antecedentele celor 2 permit asemenea suspiciuni. Cu siguran�� c� domnul prim-ministru Adrian N�stase nu a cunoscut aceste antecedente atunci c�nd i-a numit pe ace�tia doi �n func�ii at�t de importante � secretari de Stat la Justi�ie �i la Corpul de Control. Important este �ns� cum va reac�iona domnia-sa c�nd va cunoa�te aceste lucruri. Av�nd �n vedere caracterul s�u ferm, ca �i dorin�a sa de a �nf�ptui, prin oameni nep�ta�i, actul de Justi�ie �n Rom�nia, s�nt convins� c� nu va �ng�dui �n staff-ul s�u nici �mercenari� de talia domnului ALEXE COSTACHE IVANOV, nici p�rta�i la �n�el�ciune, ca domnul VICTOR PONTA. C�t despre-proprietatea mea de la Poiana �apului (Bu�teni), de care am fost deposedat�, mai �nt�i, prin nemernicia �i necinstea unor oameni pe care i-am socotit prieteni (�i care, �n cazul profesoarei universitare VERONICA NACEA, de la �n�l�imea catedrei universitare, ar trebui s� fie �i exemplu de moralitate pentru genera�iile de studen�i, rom�ni �i str�ini, cu care a venit �i vine �nc� �n contact) �i, apoi, prin �justi�iabili� din specia domnului ALEXE COSTACHE IVANOV, s�nt hot�r�t� s� merg p�n� la cap�t pentru recuperarea ei. �i c�nd spun asta, sper sincer c� nu va trebui s�-mi g�sesc aceast� dreptate tocmai la Tribunalul Interna�ional de la Strasbourg. Oare chiar nu mai exist� dreptate �n Rom�nia? Oare trebuie s� ne facem �nc� o dat� de r�s �n fa�a Europei? �n numele Justi�iei adev�rate, dar �i �n numele p�rintelui meu, dr. PETRE PANDREA, �i al unchiului meu, LUCRE�IU P�TRêCANU, am�ndoi juri�ti eminen�i �i oameni politici de renume, care �i-au sacrificat vie�ile pentru dreptate �i adev�r, a�tept un semn, o m�n� de ajutor din partea celui sau celor care pot face ca dreptatea �i adev�rul s� triumfe �i pentru mine. �i, prin mine, pentru societatea rom�neasc�, �n general. Apelez, �n acest sens, la domnul pre�edinte al Rom�niei, ION ILIESCU, la domnul prim-ministru ADRIAN N�STASE, la domnul pre�edinte al Senatului, NICOLAE V�C�ROIU, la domnul pre�edinte al Camerei Deputa�ilor, VALER DORNEANU, la PARLAMENTUL ROM�NIEI, �n general, la doamna ministru al Justi�iei, RODICA ST�NOIU, la Consiliul Suprem al Magistraturii � ANA BOAR, la Uniunea Juri�tilor din Rom�nia � GAVRIL IOSIF CHIUZBAIAN, la Baroul Avoca�ilor din Bucure�ti � TOMA DRAGOMIR, la to�i cei c�rora nu le pot r�m�ne indiferente prestigiul Justi�iei rom�ne�ti �i nici lipsa de moralitate a unora dintre slujitorii ei. �n mod concret, cer s� fiu repus� �n drepturile mele fire�ti asupra casei de la Poiana �apului (ora� Bu�teni), de care am fost deposedat� �n mod viclean. Aceasta este, de altfel, �i concluzia primelor dou� instan�e de judecat�, ale c�ror hot�r�ri au fost infirmate, a�a cum am ar�tat, de c�tre Curtea de Apel Ploie�ti, prin complicitatea avocatului (pe atunci) ALEXE COSTACHE IVANOV, ast�zi secretar de Stat �n Ministerul Justi�iei.

NADIA MARCU-PANDREA

(Text reprodus din �Rom�nia Mare�,

din 14 iunie 2002)

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 22:05

Improspatarea memoriei
POVESTEA FIRMEI-C�PU�� SIVECO
dan nica povestea firmei siveco

Fenomenul exist� de mai bine de 10 ani, cu complicitatea unor salaria�i certa�i cu legea chiar din organisme de siguran�� a Statului Rom�n: SRI, SIE, PICCJ, PNA, MFP, Curtea de Conturi. Prima prob� c� aceste organisme nu ar fi chiar ele implicate total presupune expulzarea complicilor lui SIVECO din aceste institu�ii, tragerea lor la r�spundere �i trimiterea dup� gratii, �depresurizarea� ICI �i evacuarea firmei SIVECO din sediul institutului, precum �i anchetarea ultimilor 3 directori generali ai ICI, a membrilor Consiliului de Administra�ie al ICI din aceast� perioad�, precum �i a mini�trilor MEC �i MCTI, pre�edin�ilor CNI �i ANCI, implica�i �n parazitarea bugetului ��rii �i falimentarea ICI.

Dup� 1989, Institutul Na�ional de Cercetare-Dezvoltare �n Informatic� � ICI, a fost decapitat, parazitat, falimentat �i supus la cel pu�in 3 tentative de adjudecare frauduloas�.

Ultimii 3 directori generali s�nt complici pe fa�� la asaltul asupra ICI:

1) Ing. Florin Gheorghe Filip (director general din 1991 p�n� �n vara lui 1997) este, actualmente, vicepre�edinte al Academiei Rom�ne, dintr-un obscur �ef de laborator, �nainte de 1989, c�nd na�ul s�u, Marius Guran, era director general adjunct al ICI. Filip a devenit, dup� lovitura de stat antirom�neasc�, director general ICI. Desigur, dup� ce Marius Guran ajunsese consilier pe probleme de cercetare al pre�edintelui �emanat�, Ion Iliescu. Pe de alt� parte, Marius Guran este finul lui Mihai Dr�g�nescu, fost consilier al lui Nicolae Ceau�escu, pe care l-a �virusat� �i, apoi, l-a tr�dat. Dup� c�derea din �gra�ia� lui Ceau�escu, Mihai Dr�g�nescu a fost numit director general al ICI, fiind �nlocuit de Nicolae Badea, ginerele num�rului 3 �n CC al PCR (Ion Dinc�), ast�zi pre�edinte la Dinamo �i Computerland etc. Mihai Dr�g�nescu a fost vicepre�edinte al CPUN �i pre�edinte al Academiei Rom�ne. �n prezent, printre altele, este pre�edinte al Consiliului �tiin�ific al ICI �i, automat, membru �n Consiliul de Administra�ie al ICI, organism ilegal, care administreaz�, de mai bine de 4 ani, institutul, �n afara cadrului legal.

2) Profesor la Facultatea de Construc�ii Bucure�ti, Viorel Alexandru Marinescu a fost director general ICI din vara lui 1997 �i p�n� �n martie 2001. Acesta este implicat, par�ial, �n tentativa lui Iustin T�nase de adjudecare frauduloas� a ICI, pentru c� �i-a l�sat �n ofsaid �eful, juc�nd, probabil, la �dou� capete�, unul fiind al lui Sergiu Iliescu, succesor al lui Iustin T�nase (fost �i consilier la pre�edintele Emil Constantinescu).

3) Prin Ordinul nr. 151/5 aprilie 2001, ministrul MCTI, Dan Nica, l-a numit pe consilierul s�u �n func�ia de director general, cu delega�ie (care este valabil� legal numai dou� luni), p�n� la organizarea concursului cerut de lege. Este vorba de (sub?) inginerul energetician, persoana multivalent� Doina Banciu (din staff-ul PSD, �mpreun� cu so�ul Dan Banciu, consilier, pe atunci, la Miron Mitrea), cu multiple job-uri asumate simultan; �fantoma nr.1″ �n ICI a ajuns �ntre timp chiar �i profesoar� la Facultatea de Litere, Universitatea Bucure�ti, dup� ce �i-a etalat cuno�tin�ele �i talentul la Universitatea Valahia, unde n-a avut prilejul s�-l �nt�lneasc� pe Vlad �epe�. Concursul nefiind organizat �i �inut nici m�car de actualul ministru MCTI, Zsolt Nagy, care a promis intrarea �n legalitate dup� o interpelare �n plenul Parlamentului, ICI este administrat �n afara cadrului legal, cu complicitatea unor salaria�i certa�i cu legea din MCTI, MEC, MFP, MMSSF, ministere care �i-au trimis reprezentan�ii �n Consiliul de Administra�ie al ICI, fiind, �i ace�ti membri, tot complici la ceea ce s-a �nt�mplat �n ultimii ani �n ICI. De aproape 4 ani, prestigiosul ICI, cu o istorie unicat �n dezvoltarea informaticii din Rom�nia, este condus dup� legea bunului-plac impus� de Doina Banciu, ale c�rei studii de baz� n-au leg�tur� cu profilul acestui institut, de pe urma c�ruia �ncaseaz� venituri lunare chiar �i de sute de milioane, �n timp ce majoritatea popula�iei este subnutrit� �i �ngrijorat� de ziua de m�ine. �n mare grab�, HG nr. 1330/2000 a fost �nlocuit� prin Hot�r�rile de Guvern nr. 1621/03 �i nr. 544/04, f�r� a fi respectate menirea �i profilul ICI, c�t �i prevederile OG nr. 57/2002, cu scopul v�dit de a preg�ti terenul favorabil adjudec�rii frauduloase a acestui institut de c�tre firma de �rechini� interna�ionali SIVECO, care, de circa 11 ani, paraziteaz� institutul la toate capitolele, chiar �n sediul acestuia. �n 29 iulie 2004, ilegalul Consiliu de Administra�ie al ICI (din care se remarc� actualul ocupant abuziv al postului de director general, Doina Banciu, �i fostul ocupant, Mihai Dr�g�nescu, ambii afla�i ilegal �n CA), hot�r�te �prelungirea consistent� a parteneriatului� cu SIVECO, c�ruia s� i se atribuie al�i speciali�ti, precum �i etajul 6 din Cl�direa A, dup� ce, tot oneros, ocup� �ntreaga Cl�dire B. Av�nd �n vedere HG nr. 1621/2003, putem spune c� avem de-a face cu legalizarea asaltului final asupra ICI. Firma SIVECO, �n conflict clar de interese cu ICI, folose�te spa�ii, utilizeaz� resurse, inclusiv umane, ale ICI, utilizeaz� �n public adresa ICI etc. Zeci de speciali�ti, afar� de cei adjudeca�i dup� o perioad� de prob� ilegal�, au fost deturna�i la obiectivele SIVECO, �n timp ce ICI nu mai are obiective, fiind �n curs de adjudecare frauduluoas� de c�tre aceast� firm�. De la �nfiin�are �i p�n� �n prezent, firma SIVECO este implicat� �n afaceri, f�r� licita�ii, �i dubioase cu MEC �i MCTI, pe a�a-numitul Sistem Educa�ional Informatizat, �n care s�nt derulate miliarde de euro/dolari. Astfel, cifra de afaceri a firmei SIVECO a crescut spectaculos �n ultimii ani, de la circa 6 milioane dolari, �n 2001, la circa 12 milioane �n 2002 �i la circa 18 milioane �n 2003 etc. Se afirm� c� venitul mediu pe salariat al firmei SIVECO a atins 65.000 de euro pe an. Datele trebuie privite ca date �pentru pres�, realitatea fiind, cu siguran��, alta! Multiple articole de pres� �i texte pe Internet au dezb�tut aceast� stare de ilegalitate �i de parazitare a bugetului ��rii de c�tre aceast� firm�, �n complicitate cu salaria�ii certa�i cu legea din institu�ii importante ale Statului Rom�n. Firma SIVECO a pornit cu doi salaria�i, din care unul din ICI, anume co-fondatoarea Irina Socol, care este �i director general al firmei. Cel de-al doilea salariat este tat�l acesteia, inginerul petrolist Sebastian Socol. Am�ndoi, ca mode�ti �colaboratori�, s-au instalat de la �nceput �n Cl�direa B a ICI, care este ca �i adjudecat� de mul�i ani. De�i �i-au declarat sediul social �ntr-un apartament din strada R�s�ritului, Bucure�ti, nu �i-au dezvoltat afacerea acolo, din motive lesne de �n�eles. Pe l�ng� parazitarea din plin a resurselor ICI, de la bun �nceput au utilizat ilegal �i �n public, inclusiv pe Internet, ca sediu, adresa ICI, adic� Bd. Mare�al Al. Averescu nr. 8-10, Sector 1, Bucure�ti. Este interesant� biografia acestei fiin�e superdotate, care a reu�it s� �ngenuncheze ICI �i s� ne sfideze pe noi, cei batjocori�i din ICI, �i � de ce nu? � s� sfideze pe to�i cei c�rora le pl�ng copiii de foame f�r� a putea s� le-o ast�mpere, r�m�n�nd �mpietri�i de durere. Irina Socol s-a n�scut la data de 17 septembrie 1957, �n Bucure�ti, tat�l fiind Sebastian Socol, prezentat mai sus, �i mama, Capitolina Socol, de forma�ie economist�. �n 1981, Irina a absolvit Facultatea de Automatic�, din Politehnica Bucure�ti, forma�ie pe care o are �i Constantin, fratele acesteia. P�n� �n 1986, a lucrat ca programatoare la Centrul de Calcul al Ministerului Chimiei, unde activa �i tat�l ei. Curios c� �n 1986 se simte atras� de ICI, unde va lucra, p�n� �n 1990, ca programatoare �n subordinea lui Florin Gheorghe Filip, �ef atelier din Direc�ia Cercetare. Ca urmare a loviturii de stat antirom�ne�ti din decembrie 1989, Irina Socol se transfer�, ca inginer de soft, la Ministerul Afacerilor Externe al Rom�niei, unde a lucrat p�n� �n 1992! Ciudat este faptul c�, �n 1991, face un stagiu de preg�tire la SIVECO Elve�ia. Din 1992, este cofondatoare a firmei SIVECO Rom�nia SA �i director general al acesteia. �n 1993, face un stagiu la Academia de Management din Niedersachse, Germania, �i �ncepe din plin �colaborarea fructuoas� cu ICI, fiind avantajat� de faptul c� cealalt� firm� de �rechini� interna�ionali, ERNST & YOUNG, a trebuit s� p�r�seasc� sediul ICI dup� deconspirarea �n pres�, de c�tre subsemnatul, a tentativei de adjudecare frauduloas� a acestuia, �n fapt prima tentativ� de adjudecare, �n complicitate cu Florin Gheorghe Filip, ajuns director general ICI, din 1991. Firma ERNST & YOUNG este implicat� �n mari inginerii financiare �n Rom�nia, de unde au scos miliarde de dolari numai c��iva oameni, doi prezen�i la �nfiin�are; firma avea ca ��nainta�� tot un fost salariat ICI. Este vorba de ginerele fostului ministru de Interne, Alexandru Dr�ghici, pe nume Dan Vine�iu, fugar �n Fran�a, revenit �n ICI imediat dup� lovitura de stat din decembrie 1989. Era �nso�it de cet��eanul francez Pierre Schlemberg, mandatat cu drepturi speciale de firma-mam�, cu adresa �ntr-o c�su�� po�tal� din SUA. Aceast� firm�, �mpreun� cu cei 6, din care prezen�i la �nfiin�are numai 2, aducea 10.000 de dolari, temelie a �puiului de cuc rom�nizat� ERNST & YOUNG Rom�nia SA (ulterior, numai SRL �i f�r� Rom�nia, care la SIVECO a �prins�). Dar �mama� � �c�su�a po�tal�, a dorit pentru �puiul ei rom�nizat� nici mai mult nici mai pu�in dec�t sediul Institutului Na�ional de Cercetare-Dezvoltare �n Informatic�, lucru lesne de �n�eles. Cu institutul �n rol de girant �n penetra�ia din Rom�nia, �i ilegal pus la dispozi�ia acestor �rechini�, de c�tre mercenarul Florin Gheorghe Filip, �puiul rom�nizat� s-a implicat �i a ini�iat mari inginerii financiare pe: Tarom-Otopeni, Rafo, UTB, APSA SA, Electrofar SA, Republica, Silcotub, Petrotub, Artrom, Fruleg SA etc., de pe urma c�rora a scos miliarde de dolari din �ar�.

Epilog:

1) �ara moare �i este colonizat�, fiind p�r�sit� de c�tre rom�nce, care merg la �cules c�p�uni� �n Spania, la Istanbul, Cairo, Roma etc.

2) Mercenarul lui ERNST & YOUNG �i al lui SIVECO a ajuns vicepre�edinte al Academiei Rom�ne, pe unde a p�storit c�ndva la nivel maxim �i Mihai Dr�g�nescu, care l-a �colit pe Petre Roman cum se face revolu�ia.

3) Cel care s-a opus la procesul de parazitare �i falimentare a ICI, precum �i la tentativele de desfiin�are �i de adjudecare frauduloas� a fost concediat abuziv de 3 ori din ICI:

* Perioada 28 ianuarie 1993 � 31 mai 1994, de c�tre mercenarul Filip, dup� ce �n pres� am dejucat tentativa ERNST & YOUNG.

* Perioada 27 februarie 2003 � 23 noiembrie 2004, de c�tre �europrofesoara� Doina Banciu �i specialista �n textile �i piel�rie Ileana Trandafir.

* Perioada care �ncepe cu 23 decembrie 2003, tot de c�tre �europrofesoara� Doina Banciu.

GHEORGHE BORCAN,

Matematician, cercet�tor principal

(Text reprodus din �Rom�nia Mare�,

din 12 august 2005)

Explica�ie foto Dan Nica: Prin intermediul SC SIVECO ROM�NIA SA, Dan Nica a fraudat alegerile parlamentare �i preziden�iale din noiembrie 2004.
www.ziartricolorul.ro/povestea-firmei-capusa-siveco/

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 22:12

Editorial�Opera�iunea Charlie Hebdo�: propagand�, contrapropagand� �i dezinformare
charliehebdo1

A�a cum imposibilitatea explic�rii cu ra�ionamente logice a unor �nt�mpl�ri neobi�nuite le transform� �n �fenomene paranormale�, unele aspecte ocultate ale istoriei umanit��ii s�nt atribuite unor �teorii ale conspira�iei� �i supuse ironiilor. Nu �ntotdeauna un asemenea ra�ionament este valabil, pentru c� opera�iunile �discrete� ale r�zboiului invizibil al prezentului includ �i ac�iuni perfect reale, dar ascunse cu grij� sub eticheta Conspiracy Theory. Anul 2015 a debutat, nea�teptat, sub semnul terorii �i al mor�ii, cu mitraliera �ndreptat� spre Europa. Mass-media de pe mapamond are �int�-fix� atentatul de la redac�ia �Charlie Hebdo�. Nu mi-am propus o analiz� a evenimentului �n sine, pentru c� mi-a� dep�i competen�a.

Tare a� vrea s� fiu contrazis, �ns� p�n� acum nici o imagine de la redac�ia publica�iei amintite nu a fost prezentat� public, nici m�car una imortalizat� dup� evacuarea victimelor. Oare numai din motiva�ii profesionale sau de ordin moral? Greu de acceptat. Vizionarea uneia dintre scenele �Opera�iunii Charlie Hebdo�, prezentat� la televiziune, scoate �n eviden�� unele ciud��enii care contrazic logica: operatorul care, cu un calm de invidiat �n astfel de momente, a filmat secven�a terorist� adapt�nd zoom-ul dup� cerin�ele distan�ei fa�� de ��int�, fapt care ar fi permis facila observare de c�tre �actorii� scenei �i iminenta sa mitraliere. De asemenea, efectul �mpu�c�rii �n cap a poli�istului francez � deja r�nit �i c�zul la p�m�nt -, este de neacceptat. Exper�ii �n domeniu pot confirma c� un foc de arm� de calibrul 7,65 executat cu o arm� de asalt AK-47 de la distan�a de cca. 1 metru ar fi avut un efect devastator asupra craniului victimei, ori, �n filmarea respectiv�, nu se poate observa nici m�car o tres�rire a victimei. Nu este exclus ca focul tras �nspre �int� s� nici nu fi atins capul poli�istului, ci s� fi rico�at �n asfalt (a se observa momentul c�nd teroristul trage asupra poli�istului); nici o pic�tur� de s�nge scurs, chiar accept�nd c� s-ar fi utilizat gloan�e cu calibrul 5,45� De altfel, o alt� filmare � pe care o consider autentic� � pus� pe YouTube nu concord� cu cea para-mediatizat�; nu mai apare coloana de ma�ini sta�ionat�, existent� �n prima filmare, iar timpul derul�rii ac�iunii este diferit; p�n� �i pozi�ionarea ma�inii terori�tilor arat� altfel. Din motive lesne de �n�eles, finalul �Opera�iunii Charlie Hebdo� era mai mult dec�t previzibil: autorii asasinatelor au fost trecu�i �n lumea umbrelor, de unde nimeni nu s-a mai �ntors �i nu a transmis mesaje. �Mortua est!�, sau ca s� fim mai aproape de subiect, �Les morts vont vite!�.

Sindromul Facebook: �Je suis Charlie!�

Super-para-mediatizarea evenimentelor alimenteaz� isteria: �Dup� uciderea autorilor atentatului terorist din Fran�a, teroarea cuprinde, se pare, �ntreaga Europa. De aceast� dat�, un cotidian din Hamburg, Germania, a fost �n diminea�a zilei de duminic�, 11 ianuarie, �inta unui atac cu un dispozitiv incendiar. Asta, dup� ce cotidianul publicase caricaturi cu profetul Mahomed preluate din revista �Charlie Hebdo��. La r�ndul ei, Agen�ia A.F.P., citat� de Mediafax, ne anun�� c� �Un lider religios din cadrul grup�rii Al-Qaida �n Peninsula Arab� (AQPA) a amenin�at Fran�a cu noi atacuri teroriste. Harith al-Nadhari, o autoritate a Sharia (legea islamic�) a declarat: �Nu ve�i fi �n siguran�� at�t timp c�t ve�i lupta �mpotriva lui Allah, mesagerului s�u �i credincio�ilor. Solda�i ai lui Allah au ajuns printre voi!��. Cu mijloace obi�nuite, limita dintre adev�r �i manipulare este dificil, chiar imposibil de stabilit. Colac peste pup�z�, Sindromul Facebook � pe care �l asemui expresiei franceze al lui Rabelais �Les moutons de Panurge� (mai pe rom�ne�te, ca oile) a f�cut ca, dup� ce Joachim Roncin � director artistic �i jurnalist �n domeniul muzical pentru revista �Stylist� � a publicat pentru prima oar� mesajul �Je suis Charlie�, o puzderie de imitatori neinforma�i sau de interesa�i s-au bulucit s� afi�eze iresponsabil, pe re�elele de a�a-zis� socializare, �Je suis Charlie!�. E problema lor �i nu le doresc s� aib� parte de un final ca al celor viza�i, dar demonstreaz� elocvent rolul �i efectul manipul�rii, amintindu-mi �i de 16 noiembrie 2014. Ar fi multe de spus, dar, �n cele ce urmeaz�, voi cita dou� dintre presta�iile jurnalistice relevante. Pentru �nceput, c�teva extrase din textul profesionist al domnului general Aurel I. Rogojan, pe care �l pute�i lectura integral �n revista ART-EMIS nu las� loc de comentarii: ��n contextul evenimentelor extremist-teroriste, cum au fost cele recente din Fran�a, media de��n�eaz� �n spa�iul informa�ional agen�ii de influen��, propagand�, contrapropagand� �i dezinformare, �ntrebuin�a�i �n astfel de situa�ii pentru crearea �i �ntre�inerea suportului public al opera�iunilor contrateroriste. Cel mai adesea, �n astfel de momente canalele de comunicare public� s�nt �prinse de val� �i devin relee de intermediere �i amplificare a mesajelor oficiale, f�r� a preexista o conven�ie �n acest sens. Dup� cum, se recurge �i la folosirea suportului mass-media specializat ca parte integrat� a opera�iunilor contrateroriste. C� Serviciile Secrete autohtone nu s�nt �pensioane pentru domni�oare �i nici m�n�stiri de maici� este loc comun. Dar de la acest adev�r universal tuturor comunit��ilor Serviciilor de Informa�ii, p�n� la afi�area venalit��ii, a cinismului �i nesim�irii parveni�ilor, pe spezele Serviciilor, din societatea civil� este, totu�i, o cale suficient de lung�, pentru a fi posibil �i un popas al minimei �i obligatoriei reflec�ii, �nainte de a ni se transmite chiar toate ��nv���turile� re�inute de la �mae�tri�, �n sesiunile de instruire, �inute �n prip� prin separeurile popotelor cu firm� de restaurant de lux. (�) Mai trebuie spus c� nici nu era �ng�duit oricui s� emit� judec��i de valoare �n spa�iul public, cu privire la astfel de chestiuni grave, dac� nu avea un curriculum jurnalistic solid �i un atestat c� este un avizat asupra domeniului. �n spe�a recent�, documentarea prealabil� a produc�torilor din teleleviziunile autohtone ar fi trebuit s� includ� �i lecturi istorice asupra Serviciilor Speciale ale Fran�ei. Comunitatea Serviciilor Secrete franceze �i structurile ei de suport opera�ional nu s�nt un exemplu de coeziune profesional� �i nici de bune maniere. C�nd trebuie dat un exemplu de r�zboi fratricid al Serviciilor Secrete, Fran�a este de departe cu un bogat palmares. (�) Cauzele reale, dac� vor fi c�utate, se vor identifica � dup� antecendente istorice cunoscute � �n fric�iunile cu substrat politic existente �n interiorul comunit��ii Serviciilor de Informa�ii, care ating praguri critice sub mandatele pre�edin�ilor de st�nga ai Republicii Franceze�. (General Aurel I. Rogojan).

Cerebrala jurnalist� Maria Diana Popescu, director la revista ART-EMIS, are multe de spus:

�Francezii �i englezii ar trebui s�-�i mai modereze sarcasmul vetust �i dispre�ul lor fa�� de alte na�iuni �i culte religioase

�n acest moment asist�m la o schimbare de paradigme: terori�tii nu mai c�l�toresc cu avionul spre locul vizat, ci s�nt racola�i chiar dintre cet��enii ��rilor adoptive. Cred tot mai mult c� atentatele de la Paris au �i ele o regie de Oscar, menit� s� uneasc� na�iunile �mpotriva islamismului. Timpul foarte mare p�n� la prinderea terori�tilor (48 de ore), cei 90.000 de lupt�tori francezi incapabili s�-i g�seasc�, dar �i alte indicii: buletinul uitat �n ma�in� � la ce i-ar fi folosit teroristului buletinul �n timpul atacului?, �i culoarea oglinzilor ma�inii folosite de terori�ti, vorbesc de la sine. (�) Regret nespus pierderea de vie�i omene�ti. M� declar solidar� cu familiile celor disp�ru�i, �ns�, francezii ar trebui s�-�i mai modereze sarcasmul vetust �i dispre�ul lor fa�� de alte na�iuni �i culte religioase, dec�t cel practicat la ei, �operele de art� ale celor de la �Charlie Hebdo� fiind edificatoare. Ar trebui s� �n�eleag� c� valorile civilizatoare nu s�nt cele impuse de marile puteri, ci acelea pe care na�iunile le mo�tenesc de la �nainta�i. (�) Ar fi o eroare s� credem c� m�celul de la redac�ia �Charlie Hebdo� a fost provocat de caricaturile deloc onorabile la adresa Profetului. Exper�ii �n anti-terorism ai site-ului de intelligence Debka spun c� locul atacului a fost ales dintr-un calcul rece: centrul unei mari capitale europene, pentru a �oca Occidentul, �i la sediul unei redac�ii, pentru a provoca o reac�ie masiv� de solidaritate a presei din toat� lumea, �i, implicit, de a supramediatiza ac�iunea.

�Prim�verile eliberatoare�, bl�nuri de oaie pentru doctorate �n terorism

Prin similitudine, s� ne amintim c� umori�tii emisiunii �Les Guignols d�info� � Canal Plus Fran�a au f�cut repetate ironii la adresa rom�nilor, lez�nd sentimentul na�ional �i bunul-sim� al rom�nilor: �sportul na�ional �n Rom�nia�, spuneau ace�tia, �nu este fotbalul, ci cer�itul; rom�nii au p�duchi, iar Bucure�ti �nseamn� co� de gunoi�. �tiu c� inteligen�a lor e dat� la minimum, pentru c� le vine din afar�, mai cu seama de la noi, dar noi am fost r�bd�tori cu ei �i nu ne-am m�niat. Pentru c� ei nu s�nt cu nimic superiori na�iunii rom�ne. Na�iunea rom�n� a fost �i de r�sul nerod al umoristului francez Jonathan Lambert, cu toate c� spiritualitatea rom�neasc� a dat Europei, f�r� s� cer�easc�, a�a cum am fost acuza�i, destule capete luminate pe care se reazem� istoria continentului �i a omenirii. S�nt impardonabile atitudinile premeditate ale francezilor �i dispre�ul fa�� de alte na�iuni �i fa�� de Poporul Rom�n. Lambert a vrut s�-l lingu�easc�, s�-l perie pe realizatorul Laurent Ruquier pentru c� l-a invitat �n emisiune. Spun�ndu-i c�-i aduce salutul suprem, a executat �salutul rom�nesc�, cu m�na �ntins�, precum cer�etorii �i rostind replica �S�il vous plait, Messieurs, Mesdames!�. Laurent Ruquier a continuat reprezenta�ia, replic�nd: �O s� ne trezim cu Ambasada Rom�niei pe cap�. Un alt actor francez, pe numele s�u, Jamel Debbouze, invitat la o emisiune a postului de radio �Rire et Chansons�, a afirmat c� echipa de fotbal a Fran�ei ar trebui s� aib� un c�pitan rom�n, care ar cer�i �ntr-un mod pl�cut: �V� rog, da�i-mi mingea c� am doi copii acas�. Deci, cine a amalgamat bunul mers al statelor lumii, �nc�t au creat g�uri negre care au �nghi�it milioane de vie�i omene�ti? �n numele democra�iei, cucerirea na�iunilor prin tot felul de �prim�veri eliberatoare de suveranitate �i bog��ii� �i prin �ndatorare va fi declarat�, m�ine, poim�ine, filozofie, �tiin��, art� �i cultur� universal�, iar mili�ienii lumii capitaliste, preocupa�i, oric�t ar costa, doar s� �mbrace, func�ie de interese, c�te o blan� de oaie, vor ob�ine doctorate �n terorism�. (Maria Diana Popescu)

Jurnalista Mihaela B�rbu� a publicat �n �Ziua Veche� un text din care am extras unele pasaje, pentru c�, de�i �i respect opinia, nu subscriu in integrum recentei sale reac�ii cu referire la recentele evenimente derulate �n Fran�a. (Ion M�ld�rescu):

Redactorii de la �Charlie Hebdo� �i-au b�tut joc de Cre�tinism �i Islamism, echidistant �i multicultural.

�La Paris s-a �nt�mplat o mare tragedie. (�) O societate liber� e mereu fragil� �n fa�a barbarilor, astfel c� trebuie s� fie ap�rat� mereu �i integral, nu doar pe buc��ele, pentru c� Dumnezeu ne-a dat libertatea �la pachet�. Cu alte cuvinte, cine �i bate joc sistematic �i mitoc�ne�te de libertatea religioas� nu este un ap�r�tor credibil al libert��ii. (�) Redactorii de la �Charlie Hebdo� nu au �n�eles ce li s-a �nt�mplat. Cum ei nu au observat diferen�a dintre cre�tinism �i islam, �i-au b�tut joc de ambele, echidistant �i multicultural. (�) �Charlie Hebdo� are o ironie jignitoare, grosier� �i stupid�. Nu e doar lips� de polite�e, ci dispre� generalizat. (�) �Charlie Hebdo� e o miniatur� trist� a actualului comportament al Europei, un continent dominat de diver�i �Charlie Hebdo�, mai mici sau mai mari, care �i taie craca de sub picioare. κi bat joc de fundamentele societ��ii �n care tr�iesc �i deschid por�ile barbarilor care stau s� n�p�deasc� cetatea. Pentru c� nu �n�eleg c� libertatea �ncepe din domeniul ideilor �i c� unele idei au un foarte mare poten�ial de a submina civiliza�ia.(�)� (Maria B�rbu�)

Un interesant comentariu care pare s� se muleze foarte bine pe cele prezentate mai sus este semnat de Julian Assange, fondatorul website-ului de dezv�luiri Wikileaks �i ridic� semne de �ntrebare cu privire la atentatele din Paris: El sugereaz�, printre altele, c� atacatorii ar fi putut fi proteja�i de serviciile secrete franceze: �Statul francez a �ncercat s�-i prezinte pe drept super-eroi pe terori�ti, pentru a-�i ascunde propria incompeten��. Realitatea este ca asasinii de la Charlie Hebdo erau ��mpiedica�i�, f�r� speran��, �i-au l�sat �n urma cartea de identitate, s-au coordonat prin telefon �i au murit rapid. Tragedia din Paris este �nc� un exemplu c� e nevoie de o supraveghere competent�, direc�ionat�, nu de supraveghere �n mas�, explic� acesta. Assange �ncheie cu o serie de �ntreb�ri legate de �e�ecurile dubioase� ale autorit��ilor din Fran�a, din ultimele zile. Postarea lui Assange se �ncheie cu un link c�tre site-ul s�u, Wikileaks, unde este postat. Nu totul se reduce la Conspiracy Teory!

Spectacol sau subscriere la scenariu?

�Peste 50 de lideri ai lumii, printre care �i pre�edintele rom�n Klaus Iohannis, se afl� �n fruntea mar�ului republican �mpotriva terorismului care a �nceput la Paris �n Pia�a Republicii, al�turi de alte peste 1 milion de persoane�. Nu �tiu c�nd s-au adunat �i contorizat at��ia participan�i, dar citez ca-n 907: �Dac� nu-i omor�m �i nu le d�m foc (�) �nseamn� c� nu facem revolu�ie!�.

Protocoalele N.W.O.

Aparent, cele ce urmeaz� par a fi desprinse din atmosfera declan�at� de evenimentele pariziene ale acestui �nceput de an, totu�i� �n 1773 (�nainte de Revolu�ia Francez� din 1789), pe o strad� evreiasc� din Frankfurt (Germania), �n casa lui Mayer Amschel Rothschild (ce coinciden��!), a avul loc o �ntrunire a 12 evrei boga�i � �ntre care se aflau �i marii bancheri Rockefeller si Rothschild -, prilej cu care s-a emis pentru prima oar� ideea de dominare a planetei �i a cre�rii unui Guvern Mondial a unei Noi Ordini Mondiale (New World Order). Cu acel prilej s-au creionat primele m�suri, cunoscute �n zilele noastre sub denumirea �Protocoalele �n�elep�ilor Sionului�. Cele 24 de Protocoale au fost finalizate cu ocazia Marelui Congres Secret de la Basel (Elve�ia) din anul 1897 sus�inut de c�tre �p�rintele sionismului, Theodor Herzl. Protocoalele au r�mas secrete p�n� c�nd, printr-o �nt�mplare, au ajuns �n m�inile profesorului rus, Serghei Nilus, care le-a publicat. Un exemplar al acestor planuri a fost tradus �n anul 1921 de c�tre Victor Marsden �n limba englez� �i se afl� la la British Museum din Londra. Interven�ia deputatului evreu Malone din Camera Deputa�ilor, care, �n anul 1906 a cerut ca Parlamentul s� ordone distrugerea exemplarului s-a soldat cu un refuz categoric din partea guvernului britanic: �Ne temem ca legea nu ne d� nici o posibilitate de a suprima aceast� publica�ie�. Henry Kissinger, fost secretar de Stat al Administra�iei Americane sub doi pre�edin�i, este de�in�tor de rang �nalt �n organiza�ia B�nai B�rith, �n grupul Bildeberg �i �n Comisia Trilateral�. Apar�ine Marii Loji Elve�iene Alpina, Clubului elitist Bohemian �i este un membru al Cluburilor Phi Beta Cappa, Cosmos, Federal City �i Century. Conect�ndu-v� la declara�ia acestui reprezentant marcant al �New World Order� (N.W.O.) � Noua Ordine Mondial�: �Prioritatea pentru lumea a treia este depopularea�, v� pute�i completa imaginea viitorului omenirii. La r�ndul s�u, Prin�ul Charles al Marii Britanii, un alt sus�in�tor al N.W.O., a avertizat c�: �Dac� omenirea continu� s� creasc� �n acela�i ritm accelerat, atunci vom avea de �nfruntat o problema monumental㔅 Se pare c� instaurarea N.W.O. a �nceput odat� cu Revolu�ia Francez� de la 1789. Este, de asemenea, posibil ca instaurarea N.W.O. s� fi marcat o treapt� �mportant� odat� cu Marea Revolu�ie din Octombrie 1917 din Rusia, cum la fel de posibil este ca instaurarea N.W.O. s� nu fie str�in� nici de primul, nici de cel de-al II-lea r�zboi mondial. Noaptea de 13spre 14 februarie 1945, c�nd, f�r� motive de ordin militar �i l�s�nd �n urm� zeci de mii de cadavre umane, Dresda a fost incinerat� de bombele celor 1.400 de aeronave anglo-americane pot face parte din ac�iunile N.W.O. Poate, o alt� etap� o constituie zilele de 6 �i 9 august 1945, c�nd s-a produs primele bombardamente atomice din istoria umanit��ii, cele de la Hiroshima �i Nagasaki� Nu este exclus s� fi continuat cu Tsunamiul din Oceanul Indian, din anul 2004, �i cu marele cutremur de la Fukushima, din 11 martie 2011. Realit��ile trecutului nu pot fi modificate. Ale prezentului, ale viitorului, da!

Decalogul sindromului �antiterorist� � etapa contemporan�:

Auto-distrugerea celor dou� turnuri W.T.C. � linie de start pentru declan�area luptei �mpotriva �terorismului� (�n fapt practicarea terorismului ca politic� de stat);
Tsunami 2004 din Oceanul Indian;
Marele cutremur de la Fukushima, 11 martie 2011;
ISIL �i spectacolele decapit�rilor demonstrative premeditat supra-mediatizate;
Pr�bu�irea avioanelor companiei Malaysian Airlines, 2014;
Diversiunea ucrainian�, 2014;
Recunoa�terea de c�tre Fran�a a Statului Palestinian (2014) �i riposta unui �serviciu� expert �n diversiuni (2015), prin folosirea Religiei ca pretext pentru a declan�a �sc�nteia�;
�Sc�nteia�: m�celul din Fran�a, o diversiune-avertisment (2015). Caricaturi�tii au primit ce meritau, de�i au pl�tit un pre� exorbitant pentru m�zg�lelile lor� Era de a�teptat ca �terori�tii� neglijen�i, care-�i uit� c�r�ile de identitate �n ma�in� s� fie elimina�i �nainte de a putea vorbi.
Finalizarea diversiunii: asmu�irea ��rilor �mpotriva Islamismului;
�inta real�: depopularea planetei, conform recomand�rilor �Licuricilor� N.W.O. (ca �n 1907): �Dac� nu-i omor�m �i nu le d�m foc conacelor, �nseamn� c� nu facem revolu�ie!�

M� �ntreb dac� atacul �terorist� de la Paris nu se vrea un pretext, o reeditare a ac�iunilor din Sarajevo �i din Regiunea Sudet� (debutul celor dou� conflicte mondiale)? Vom tr�i �i vom vedea.

ION M�LD�RESCU

www.ziartricolorul.ro/editorialoperatiunea-charlie-hebdo-propaga...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 22:17

Numai �i numai joc de glezne, ac�iuni exterioare, de fa�ad� DE DOU� LUNI, �CAVALERUL TRISTEI FIGURI� KLAUS IOHANNIS FREAC� �IPARUL
Klaus Iohannis - generic principal trucaj

Am fost primul care a avertizat c� acest �mechera� din Sibiu n-are ce c�uta �n func�ia de �ef al Statului Rom�n, din foarte multe puncte de vedere. �n primul r�nd c� NU e rom�n, ci minoritar � �i �nc� unul de cea mai proast� factur�. �n al doilea r�nd c� are multe bube-n cap: traficant interna�ional de copii, geamba� de case etc. �n al treilea r�nd c� e un Prost cu P mare, iar asta se vede din modul cum se comport� �i cum vorbe�te. Ast�zi, dup� numai dou� luni de la acea oroare istoric�, p�n� �i cei mai �nr�i�i sus�in�tori ai pl�vanului cu cap de piatr� ponce �ncep s� se dezmeticeasc�. Unii chiar strig� la televizor: ��mp�ratul e gol!�. Eu am folosit exclama�ia asta preventiv, �nc� din toamna anului trecut. Poate c� n-ar fi r�u ca basmul �Hainele �mp�ratului�, de danezul Hans Christian Andersen, s� devin� obiect de studiu obligatoriu �n �colile rom�ne�ti. M�car p�n� ce ne vom sp�la de zoaiele acestei ru�ini inimaginabile. De bun� seam�, nu-i cerea nimeni acestui n�rod � care tace de prost ce e, nu de �n�elept � s� se metamorfozeze, �n numai dou� luni, dintr-un obscur baron local �n ditamai �eful de Stat, de anvergur� european�. Dar ar fi putut m�car s� depun� un minim efort. Cine, �ns�, s�-l scoat� din ritmul de melc al unui creier care s-a tr�nd�vit, zeci de ani, cu palink�, bere �i sl�nin�? Ori poate crede�i c� alimenta�ia n-are nici o contribu�ie? Are! �S�ntem ceea ce m�nc�m� � spunea un om de spirit. Dar acest Ciolannis nu m�n�nc� numai slan� � el a �nceput s� m�n�nce �i rahat. Fiindc� minte de �nghea�� apele. �i-a falsificat biografia. Mai nou, falsific� �i agenda cet��eanului, pe care o mutileaz� dup� lenea �i lipsa lui de inteligen�� politic�. N-avem dec�t s� observ�m (fie �i numai superficial) ce a f�cut el �n dou� luni.

1) A chefuit cu prietenii �i sponsorii nem�i �n Capital�.

2) A mai dat un chiolhan �i la Sibiu.

3) Apoi, o alt� paranghelie la Timi�oara.

4) S-a c�rat �n SUA, chipurile, la finii lui (care, de fapt, se aflau �n Rom�nia �i au plecat peste Ocean odat� cu el); �n realitate, el s-a prezentat la un nou instructaj CIA.

5) L-a decorat pe un legionar b�tr�n, st�rnind protestele evreilor.

6) A ciocnit pahare de �ampanie cu Traian B�sescu.

7) S-a v�zut cu K�vesi, �n mare secret, �ntr-un separeu, la Sibiu, pentru a-i cere h�r�uirea adversarilor politici.

8) A dat un interviu presei nem�e�ti.

9) A dat un alt interviu presei chelnere�ti (adic� fi�uicii falite �Adev�rul�, patronat� de fostul osp�tar �i traficant de copii Cristian Burci).

10) A participat la �edin�a Consiliului Superior al Magistraturii, unde a debitat ni�te prostii c�t bani�a lui de mare.

11) A numit ni�te imbecili pe post de consilieri, �n frunte cu b�sistul M.R. Ungureanu, pesedistul Dan Mihalache �i exorcista tanac� �i proast� ca o vac� Tatiana Niculescu-Bran.

12) A f�cut turul bisericilor, ca un Mucea Flaimucea milog, cu palma �ntins� pentru coliv�.

13) Mar� la Paris! � a�a s-ar putea intitula v�j�iala lui �n Capitala Fran�ei, unde n-avea nici o treab�, era m�garu-ntre oi, dar d�dea bine la diversioni�tii care au pus la cale acea fars� atroce.

Dup� cum se vede, totul la plezneal�! Joc de glezne! Fente din buric! Nici o mi�care �i nici o m�sur� �n folosul rom�nilor, care bat �ambalul �n iarna asta geroas� �i str�ng cureaua din ce �n ce mai dureros. Referindu-se la o oper� literar�, George C�linescu zicea: �Nu trebuie s� m�n�nci tot butoiul de br�nz� ca s�-�i dai seama c� e stricat�; ajunge doar s� iei pe v�rful cu�itului� (citat din memorie). A�a �i cu �arlatanul impus de SUA �i Germania pe tronul lui Mihai Viteazul (coleg cu Valeriu Zgonea, s� nu uit�m). Nu e nevoie s� a�tept�m 2 ani pentru a pricepe c� specimenul e cea mai sinistr� alegere care se putea face. El d� cu oi�tea-n gard din ce �n ce mai des. Mie mi se face r�u, fizic, c�nd �l v�d. Suf�r ca intelectual. Suf�r ca �ef de partid. Iar ca rom�n, pl�nge inima-n mine. Doamne, de ce-ai l�sat Rom�nia pe m�na Antichristului? Mai este �ara asta Gr�dina Maicii Domnului � sau Podul Minciunii?

CORNELIU VADIM TUDOR

Duminic�, 11 ianuarie 2015

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2015, ora 10:19

buna dimi...o tigara si-o cafea....asta e placerea mea...va las cafea sa beti cata oti putea....hai sa va mearga din plin...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2015, ora 10:35

O �tire despre �Charlie Hebdo� pierdut� pe drum
charliehebdo1

�n nebunia din ultima s�pt�m�n� cu atentatele teroriste de la Paris, am v�zut la televizor �i am citit �n pres� �i �n e-media stream tone de relat�ri, iar mediatizarea tragicului eveniment a fost halucinant�. Au fost exprimate milioane de opinii, toate firele au fost despicate �n patru, s-au exprimat deschis cele mai diferite sim��minte; solidaritatea europenilor �i a multor americani pare s� fi fost cea mai puternic� dintre ele. To�i am fost, zile �n �ir, Charlie. Foarte pu�ini, gic�-contra ��fno�i din fire, nu. O �tire, �ns�, s-a pierdut pe drum. Cea care ar fi trebuit s� declan�eze cea mai furtunoas�, cea mai puternic� dintre toate dezbaterile, cel mai formidabil tsunami de lu�ri de pozi�ie, comentarii, argumente pro �i contra �i, �n final, consensul unanim, Marele consens al tuturor, Charlie, ne-Charlie �i cum �i mai cheam�. A fost o �tire generat� de �Charlie Hebdo�, dar colateral� lui.

A fost o �tire despre posibila pace la Paris, �n toat� Europa, de la Atlantic la Urali, o �tire despre pacea �n toat� lumea. A fost o �tire candid�, ra�ional� �i pozitiv�, prima de acest fel din 1994 �ncoace, care ne prive�te pe noi, to�i europenii, cum am spus, Charlie, sau ne-Charlie. �tirea a ap�rut �n mass-media rom�neasc� �i interna�ional�, desigur, aproape imediat dup� atacurile teroriste din Fran�a, a ap�rut pentru o clip�, �i apoi a disp�rut imediat, complet, peste tot, la noi �i �n restul lumii euro-atlantice. Mi-a p�rut c� to�i ori n-au crezut-o, ori s-au speriat de ea. La 8 ianuarie, �n ora�ul bavarez Kreuth, din Germania, secretarul general al NATO, norvegianul Jens Stoltenberg, a declarat urm�toarele: �Cooperarea dintre NATO �i Rusia �n lupta contra terorismului este o chestiune important�, chiar �i acum, �n vremea conflictului din Ucraina. Acesta este motivul pentru care ne vom pronun�a pentru o rela�ie mai cooperant�, mai constructiv�, cu Rusia. Credem c� este important ca Rusia, cea mai mare vecin� a noastr� din Europa, �i NATO s� poat� coopera �n probleme importante, cum ar fi, de exemplu, lupta �mpotriva terorismului. NATO �i Rusia au lucrat �mpreun� mul�i ani�. Aceasta este �tirea produs� de �Charlie Hebdo� la care ne-am referit �i este, repet�m, cea mai important� �tire despre pace de dou� decenii �ncoace, din 1994, de c�nd la Washington, cu notificare c�tre Bruxelles, s-a decis extinderea NATO c�tre Est. Extindere care a produs, �n 20 de ani, multe convulsii, controverse �i, de un an de zile, criza din Ucraina �i un r�zboi rece remixat, ca s� nu spunem al II-lea r�zboi rece, al Occidentului cu Rusia. Deci, ce este cu aceast�, s� zicem astfel, �ntoarcere cu 180�, pe dou� ro�i scr�nind asurzitor, a Humveeului NATO �n plin� strad� �i �n plin� ofensiv� �n Est, p�n� la �linia ro�ie� a r�zboiului? Ce este cu porumbelul alb de la cap�tul unei ramuri de m�slin, cu aceast� declara�ie de prietenie �i colaborare f�cut� �agresorului rus�, �agresor� p�n� acum o secund�? Nu dl. Stoltenberg este acela care, cu pu�ine s�pt�m�ni �n urm�, acuza Rusia c� este cea mai mare amenin�are la securitatea Europei de Est, inclusiv a Rom�niei, c� Putin este un revan�ard �i arunc� o umbr� sinistr� asupra �ntregului continent? Nu cumva, �n urm� cu pu�ine luni, la New York �i �n Australia, pre�edintele Barack Obama a pus semnul de egalitate �ntre Rusia �i terorismul interna�ional, iar secretarul de Stat John Kerry l-a comparat pe Putin cu fasci�tii europeni ai Secolului XX? �n sf�r�it, nu cumva cuvintele �i invita�ia la cooperare adresate Rusiei la 8 ianuarie de c�tre Stoltenberg anuleaz� absolut tot ce au spus �i au f�cut vizavi de Rusia, de un an �ncoace, pre�edintele Obama, secretarul Kerry, generalul cu 4 stele Philip Breedlove, fostul secretar al NATO, Rasmunssen; tot ce au zis la Var�ovia, Bucure�ti �i Kiev, despre Moscova �i criza ucrainian�, senatorul John McCain �i Victoria Nuland? Dac� da, atunci �nseamn� c� am avut dreptate �i c�, de fapt, nefericitul �Charlie Hebdo� a ajuns nu numai simbolul luptei contra terorismului islamic, dar �i altceva, mult mai mare: simbolul posibilei �i adev�ratei p�ci �n Europa �i �n lume. Trei par s� fie motivele care l-au �ndemnat pe secretarul Stoltenberg s� fac� declara�ia men�ionat�. Primul, c� sanc�iunile economice impuse de Vest Moscovei au produs contra-sanc�iunile economice ale acesteia �mpotriva occidentalilor, c� aceste contra-sanc�iuni i-au lovit greu pe fermierii vest-europeni �i Germania, �i c� exist� riscul ca recesiunea economic� din Vest s� se ad�nceasc�. Al doilea, pare s� aib� tot r�d�cini economice, anume costurile excesive ale militariz�rii flancului est-european al NATO �i consecin�ele lor negative asupra americanilor �i europenilor (aici apare o �ntrebare: chiar s� fie a�a o mare victorie a noului pre�edinte al Rom�niei consensul politic ob�inut, cu cele 2% din buget pentru Armat�?). Al treilea, c� este posibil ca, la Washington �i Bruxelles, cei interesa�i de r�zboi s� �nceap� s� realizeze c� marfa �Rusia � o amenin�are la pacea lumii� se vinde din ce �n ce mai greu, sau chiar a expirat, �i c� trebuie s� inventeze altceva.

RADU TOMA
www.ziartricolorul.ro/o-stire-despre-charlie-hebdo-pierduta-pe-drum/

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2015, ora 10:37

stiti voi ce inseamna U.S.A. ???
MAJORITATEA vor raspunde statele unite ale americii....nimic mai fals...USA inseamna UNIUNEA SOVIETICA AILALTA....

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2015, ora 11:15

De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-16 10:19:05buna dimi...o tigara si-o cafea....asta e placerea mea...va las cafea sa beti cata oti putea....hai sa va mearga din plin...

Io iau cafeaua!
Cu dreapta, ca cu stanga am patinat-o destul!

Sa aveti o zi faina si sa fiti iubiti!

Va asteapta la rece cate o cupa de sampanie de la ma-sa de acasa! Odata implinesc si io o....frumoasa varsta, na!

Gabitza.... Nu iti para rau ca ma ratasi, iaca, aci' sunt, scumpa mea! Cu ce ma rasfeti azi, in ziua lu' 7?

''Dac� ar trebui s� scriu o carte de moral�, primele 99 de pagini le-a� l�sa goale �i pe a o suta a� scrie: "Exist� o singur� datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me l�ser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exup�ry
Pagini: << 2318 2319 2320 2321 2322 2323 2324 2325 2326 2327 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: