back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2318 2319 2320 2321 2322 2323 2324 2325 2326 2327 >> Sari la pagina:

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 09:55

De la: _geta_, la data 2015-01-15 08:46:37gabigabi: m-ai ucissss !
bine ai revenit !
La Multi Ani cu sanatate pe anul asta, tot si la anu' care vine !
ba , avem si de post : cornurile cu nuca facute ieri, sunt 100% de post ..... avem si o zacusca de ciuperci ; o salata de vinete , o salata orientala ....
upssss, iarta-mi nestiinta : da' de ce ti tu post ? pen' ce ?
Multumesc pentru urari! Am scris, e adevarat ca tin, nu post, ci regim sever. Mi-a fost dor de 9AM si am fost dezamagita de cat de putine cunostinte mai sunt si mai ales ca cei de care nu-mi amintesc, unii, scriu urat si mai ales nu respecta titlul paginii. Virtual, o sa te rog sa-mi umpli masa cu toate bunatatile ca profitand de imaginatia de care inca ma bucur sa le savurez.

la multi ani getuto...

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 10:02

De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-15 09:54:37buna dimineata dragii mei ...stiti cum se spune...nu incepe o noua zi fara sa apara un prost nou-nout...va las ibricul plin de cafea proaspat rasnita si fiarta ca la carte....s-aveti o zi buna...

sunt curios ce specimen ne mai livreaza haita de ,,apucati'' tineri si frumosi a la kkanelu...

Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 10:03

De la: Black_Friday_, la data 2015-01-15 09:45:41
De la: gabigabi2, la data 2015-01-15 09:09:36
bine ai revenit !
ba , avem si de post : cornurile cu nuca facute ieri, sunt 100% de post ..... avem si o zacusca de ciuperci ; o salata de vinete , o salata orientala ....
Multumesc pentru urari! Am scris, e adevarat ca tin, nu post, ci regim sever. Mi-a fost dor de 9AM si am fost dezamagita de cat de putine cunostinte mai sunt si mai ales ca cei de care nu-mi amintesc, unii, scriu urat si mai ales nu respecta titlul paginii. Virtual, o sa te rog sa-mi umpli masa cu toate bunatatile ca profitand de imaginatia de care inca ma bucur sa le savurez.

te sarut si ma bucur tare mult ca esti sanatoasa si ca mai ai chef de cite o conversatie si pe 9 AM !
e adevarat, din citi am fost putini am mai ramas si, daca as fi fost mai slaba de inger- la cum se manifesta unii de grosolan - demult ar fi trebuit sa ma retrag !
dar , si mie mi-e drag site.ul asta, iar Face book .ul nu-mi place si intru foarte rar, doar atunci cind @Ingrid imi mai face cu ochiul
asadar , cind ai chef de'o vorba, usa Cafenelei e deschisa si oricind se gaseste o cafea de vorba !
te astept si, multa sanatate iti doresc !

Buna dimineata!

buna sa-ti fie inima, calatorule !
cafeau inca-i calda !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 10:06

De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-15 10:02:20
De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-15 09:54:37buna dimineata dragii mei ...stiti cum se spune...nu incepe o noua zi fara sa apara un prost nou-nout...va las ibricul plin de cafea proaspat rasnita si fiarta ca la carte....s-aveti o zi buna...

sunt curios ce specimen ne mai livreaza haita de ,,apucati'' tineri si frumosi a la kkanelu...

neata, ti-ai luat cafeluta ? da' tigara ti-ai aprins-o ?
au inceput sa-l haleasca de fund si pe Iohannis ! cine ? dintre ai lui, unde-i o lupta care pe care !
o sa vezi ca am nimerit-o zicind ca, sa nu ne mire daca se rastoarna situatia si cei ce nu l-au votat sa-si schimbe parerea despre el, iar ailalti , toje !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 10:08

ia stai, bre !
ce zisesi de prostul nou-nout ?
momentan, nu-i nimeni pe aici neintarcat !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 10:11

De la: gabigabi2, la data 2015-01-15 10:08:52 ia stai, bre !
ce zisesi de prostul nou-nout ?
momentan, nu-i nimeni pe aici neintarcat !

pai tocmai despre asta vorbeam...sa vedem ce ipochimen ambalat in foita de staniol si cu mot in dos ne mai este aruncat in scena de gasca multicolora...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 10:13

De la: gabigabi2, la data 2015-01-15 10:06:41

au inceput sa-l haleasca de fund si pe Iohannis ! cine ? dintre ai lui, unde-i o lupta care pe care !
o sa vezi ca am nimerit-o zicind ca, sa nu ne mire daca se rastoarna situatia si cei ce nu l-au votat sa-si schimbe parerea despre el, iar ailalti , toje !

nici un om sanatos la cap nu-l poate sustine pe infractorul IOHANNIS KLAUStrofobul...

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 10:25

De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-15 10:13:13

nici un om sanatos la cap nu-l poate sustine pe infractorul IOHANNIS KLAUStrofobul...

Niciun militian cretin nu poate sustine un partid Mafiot si sa voteze un plagiator ordinar, mincinos si profund corrupt!

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 10:30

astazi se mplinesc 165 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 10:34

De la: 9am_4158, la data 2015-01-15 10:25:45

Niciun militian cretin nu poate sustine un partid Mafiot si sa voteze un plagiator ordinar, mincinos si profund corrupt!

nu stiu de ce insisti cu militienii tai sa ni-i tot bagi in fata ...probabil fusesi tu sau ceva rude de-ale tale exmatriculate din scoala de subofiteri ....altfel nu-mi explic de unde atata inversunare sau probabil extaz in fata purtatorilor de cascheta....

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 10:37

De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-15 10:30:32astazi se mplinesc 165 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu

Mihai Eminescu - Ai nostri tineri

Ai nostri tineri la Paris invata
La gat cravatei cum se leaga nodul
S-apoi ni vin de fericesc norodul
Cu chipul lor istet de oaie creata.

La ei si casca ochii sai nerodul,
Ca-i vede-n birje rasucind mustata,
Ducnd n dinti tigara lungareata
Ei toata ziua bat de-a lungul Podul.

Vorbesc pe nas, ca saltimbanci se strmba:
Stlpi de bordel, de crsme, cafenele
Si viata lor nu si-o muncesc si-o plimba.

S-aceste marfuri fade, usurele,
Ce au uitat pn si a noastra limba,
Pretind a fi pe cerul tarii: stele.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 13:24

De la: gabigabi2, la data 2015-01-15 10:03:13
bine ai revenit !

te sarut si ma bucur tare mult ca esti sanatoasa si ca mai ai chef de cite o conversatie si pe 9 AM !
e adevarat, din citi am fost putini am mai ramas si, daca as fi fost mai slaba de inger- la cum se manifesta unii de grosolan - demult ar fi trebuit sa ma retrag !
dar , si mie mi-e drag site.ul asta, iar Face book .ul nu-mi place si intru foarte rar, doar atunci cind @Ingrid imi mai face cu ochiul
asadar , cind ai chef de'o vorba, usa Cafenelei e deschisa si oricind se gaseste o cafea de vorba !

Buna dimineata!

cafeau inca-i calda !

M-ai nimerit, pentru ca iar sunt pe drumuri. Deocamdata prin Germanika, dar cred ca ajung si mai la nord, pe unde se agata harta in cui...

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 13:28

De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-15 10:34:15
De la: 9am_4158, la data 2015-01-15 10:25:45

nu stiu de ce insisti cu militienii tai sa ni-i tot bagi in fata ...probabil fusesi tu sau ceva rude de-ale tale exmatriculate din scoala de subofiteri ....altfel nu-mi explic de unde atata inversunare sau probabil extaz in fata purtatorilor de cascheta....

4158 asta nu avea cum sa intre la Militie, decat la bulau. La cat este de prost, cred ca nici pe post de caine politist nu il primeau.
Poate porc politist.... Stiu ca porcii pot fi dresati sa gaseasca trufe. Asta gaseste trufe maro.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 14:25

De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-15 10:30:32astazi se mplinesc 165 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu

da', mai, da, si uitai sa spui asta azi dimineata ! lecitinaaaaa vezi cum ce spunem altora, ni se potriveste noua insine ?
revenind la Eminescu , mi-a trimis un prieten ultima lui poezie gasita-n buzunarul halatului cu care era imbracat atunci cind a fost omorit : " Stele-n cer" , dar n-am reusit sa-i deschid "mielu' ! o sa mai incerc o data !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 14:29

De la: Black_Friday_, la data 2015-01-15 13:24:31
De la: gabigabi2, la data 2015-01-15 10:03:13
bine ai revenit !

Buna dimineata!

cafeau inca-i calda !

M-ai nimerit, pentru ca iar sunt pe drumuri. Deocamdata prin Germanika, dar cred ca ajung si mai la nord, pe unde se agata harta in cui...

Am banuit eu si asta ptr. ca de atitia ani de cind suntem impreuna pe forumul asta, am inceput sa-ti cunosc programul de munca ! Spor la treaba !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 20:11

Mihai Eminescu - Doina

De la Nistru pn' la Tissa
Tot Romnul plnsu-mi-s'a,
Ca nu mai poate strabate
De-atta strainatate.
Din Hotin si pn la Mare
Vin Muscalii de-a calare,
De la Mare la Hotin
Mereu calea ne-o atin;
Din Boian la Vatra-Dornii
Au umplut omida cornii,
Si strainul te tot paste
De nu te mai poti cunoaste.
Sus la munte, jos pe vale
Si-au facut dusmanii cale,
Din Satmar pn' n Sacele
Numai vaduri ca acele.
Vai de biet Romn saracul!
ndarat tot da ca racul,
Nici i merge, nici se 'ndeamna,
Nici i este toamna, toamna,
Nici e vara vara lui,
Si-i strain n tara lui.
De la Turnu 'n Dorohoi
Curg dusmanii n puhoi
Si s'aseaza pe la noi;
Toate cntecele pier,
Sboara paserile toate
De neagra strainatate;
Numai umbra spinului
La usa crestinului.
si desbraca tara sinul,
Codrul - frate cu Romnul -
De secure se tot pleaca
Si isvoarele i seaca -
Sarac n tara saraca!

Cine-au ndragit strainii,
Mnca-i-ar inima cinii,
Mnca-i-ar casa pustia,
Si neamul nemernicia!

Stefane Maria Ta,
Tu la Putna nu mai sta,
Las' Archimandritului
Toata grija schitului,
Lasa grija Sfintilor
n seama parintilor,
Clopotele sa le traga
Ziua 'ntreaga, noaptea 'ntreaga,
Doar s'a 'ndura Dumnezeu,
Ca sa 'ti mntui neamul tau!
Tu te 'nalta din mormnt,
Sa te aud din corn sunnd
Si Moldova adunnd.
De-i suna din corn odata,
Ai s'aduni Moldova toata,
De-i suna de doua ori,
ti vin codri 'n ajutor,
De-i suna a treia oara
Toti dusmanii or sa piara
Din hotara n hotara -
ndragi-i-ar ciorile
Si spnzuratorile!

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 20:27

De la: gabigabi2, la data 2015-01-15 14:25:24

da', mai, da, si uitai sa spui asta azi dimineata ! lecitinaaaaa vezi cum ce spunem altora, ni se potriveste noua insine ?
revenind la Eminescu , mi-a trimis un prieten ultima lui poezie gasita-n buzunarul halatului cu care era imbracat atunci cind a fost omorit : " Stele-n cer" , dar n-am reusit sa-i deschid "mielu' ! o sa mai incerc o data !

Mihai Eminescu - Stelele-n cer

Stelele-n cer
Deasupra marilor
Ard departarilor
Pana ce pier.

Dupa un semn
Clatind catargele
Tremura largele
Vase de lemn;

Niste cetati
Plutind pe marile
Si miscatoarele
Pustietati.

stol de cocori
Apuca-ntinsele
Si necuprinsele
Drumuri de nori.

Zboara ce pot
Si-a lor intrecere
Vecinica trecere:
Asta e tot...

floare de crang:
Astfel vietile
Si tineretile
Trec si se sting.

Orice noroc
Si-ntinde-aripile,
Gonit de clipele
Starii de loc.

Pana nu mor
Pleaca-te, ingere,
La trista-mi plangere
Plina de-amor.

Nu e pacat
Ca sa se lepede
Clipa cea repede
Ce ni s-a dat?

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 21:03

Julian Assange ridic semne de ntrebare: Teroritii din Paris, protejai de Serviciile Secrete?
Julian Assange

Julian Assange, fondatorul website-ului de dezvluiri Wikileaks, ridic semne de ntrebare cu privire la atentatele din Paris i sugereaz, printre altele, c atacatorii ar fi putut fi protejai de Serviciile Secrete franceze.

ntr-un rspuns pe Twitlonger, ca reacie dup ce a fost acuzat c ar fi slbit securitatea tuturor dezvluind jihaditilor i gruprilor teroriste c guvernele lumii le urmresc comunicaiile electronice, Assange militeaz pentru supraveghere electronica intit, nu n mass.

Fondatorul Wikileaks spune c statul francez a ncercat s-i prezinte pe ucigai drept super-ri, pentru a-i ascunde propria incompeten, cu toate c realitatea este c asasinii de la Charlie Hebdo erau mpiedicai, fr speran, i-au lsat n urm cartea de identitate, s-au coordonat prin telefon i au murit rapid. Tragedia din Paris este nc un exemplu c e nevoie de o supraveghere competent, intit, nu de supraveghere n mass, explic acesta.

Assange ncheie cu o serie de ntrebri legate de eecurile dubioase ale autoritilor din Frana, din ultimele zile. Cherif Kouachi a fost anterior implicat n insurgen sunnit din Siria. Fraii erau cumva protejai de Serviciile Secrete franceze, n cadrul aventurismului francez n Siria, Libia i aiurea fiind o cale de a ifona bani, arme i militani n Africa i Orientul Mijlociu?, ntreab acesta. Assange continu: Erau fraii protejai cumva pentru c erau informatori, cu consimmnt sau fr? Erau protejai pentru a efectua o arestare telegenic, posibil s sporeasc bugetele, cu cteva secunde nainte de nceperea atacului ns atacul a fost devansat? De ce arhitectura de securitate din cldirea Charlie Hebdo era att de slab? Cum de au intrat n Frana i n minile unor cunoscui jihaditi arme semiautomate? i, mai ales, de ce aventurismul sunnit nebunesc al Franei n Siria, Libia i alte pri din Africa a fost tolerat, n pofida inevitabilei destabilizri, radicalizri i efecte secundare?.

Postarea lui Assange se ncheie cu un link ctre site-ul su, Wikileaks, unde este postat un document secret, din 2011, despre implicarea marilor puteri n conflictul din Siria.
www.ziartricolorul.ro/julian-assange-ridica-semne-de-intrebare-t...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 21:17

eful Centralei CIA pentru Europa de Est, Harry Giknavorian, va media o nelegere ntre Klaus Iohannis i Traian Bsescu!!!
basescu doamne apara

Mari seara, n jurul orelor 21,45, Traian Bsescu i-a telefonat lui Klaus Iohannis. Ttarul i-a propus sasului s se vad cu el, duminic seara, la o vil de protocol a Administraiei Prezideniale din zona Sibiului. De asemenea, l-a informat c la ntlnire va participa i Harry Giknavorian, eful rezidenei SUA din aceast parte a Europei, care se va deplasa, special, de la Frankfurt la Sibiu. Klaus Iohannis a fost de acord, ce era s zic? Mai mult ca sigur c fostul preedinte a cerut sprijinul americanilor (folosind, discret, arma antajului) pentru a se muamaliza Dosarele Penale ale lui, ale familiei sale (frate, ginere) i ale amantei.
www.ziartricolorul.ro/seful-centralei-cia-pentru-europa-de-est-h...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 21:21

Criz de gelozie a lui Traian Bsescu Criz de gelozie a lui Traian Bsescu-Othello, care i-a reproat Elenei Udrea-Desdemona c a fost curva fotbalitilor-Othello, care i-a reproat Elenei Udrea-Desdemona c a fost curva fotbalitilor
basescu inchiderea editiei

Smbt seara, ntre orele 21 i 22, scandal violent ntre amanii morii! Pazvante Chiorul a aflat, din Libertatea, c femeia vieii lui a trit i cu fotbalistul Ilie Stan. Dac ar fi fost ceva mai bine informat, el ar fi tiut chestia asta nc de acum 5-6 ani, cnd a publicat Romnia Mare povestea despre pasiunea pe care, la nceputul anilor 90, a fcut-o juna Nimf din Plecoi pentru juctorul Stelei, cu care se pare c, uneori, fcea amor n Prelungirea Ghencea, chiar n Dacia alb a acestuia.

Elena_Udrea inchiderea editieiMai trziu, cnd ea a ajuns pe cai mari, i-a aranjat lui Ilie Stan s antreneze Gloria Buzu i, zic unii, i o echip din Israel. tii ce-a rspuns Elena Udrea la reprourile gelosului? Ce, numai cu Ilie Stan? Ce jignire! Arzoaica a zis c s-a culcat cu toat generaia de aur! Desigur, este o exageraiune n mod sigur, cu cei 3-4 fotbaliti homosexuali ea nu s-a tvlit n pcat. Atta i-a trebuit lui Othello cel Chel! A luat foc! A insultat-o, a slobozit palavre grele etc. Tot ce-am vorbit acolo s-a drmat! a constatat, cu nduf, femeia pctoas, referindu-se la planurile de nunt pe care le-a fcut, serile trecute, la vila de protocol din Pdurea Bneasa. Vorba cntecului interpretat de Mirabela Dauer i Marian Nistor: Ne-ar trebui 1.000 de ani s recldim/ Ce-am sfrmat asear cu desprirea noastr㓅 Dup care a trecut la contra-atac: O s vezi tu cine snt eu!. Probabil c o s vad, dar numai cu un ochi, din motivele tiute.
www.ziartricolorul.ro/criza-de-gelozie-a-lui-traian-basescucriza...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 21:28

Dintr-o simpl micare de condei, dictat de americani, Klaus Iohannis scap de dosarul de incompatibilitate
klaus-iohannis

n urma vizitei n SUA, unde la Washington s-a artat dispus s joace aa cum i se va cnta de pe malul Potomacului, Klaus Iohannis este scpat de procesul de incompatibilitate. Curtea Constituional a Romniei a luat, astzi, o decizie care va avea impact i n cazul procesului de la CCJ n cazul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis. Astfel, aleii locali nu-i vor mai pierde mandatul dup ce CCR a hotrt c articolul privind incompatibilitatea primarilor care au avut funcia de reprezentant n adunrile generale ale societilor comerciale de interes local este neconstituional. Iniial, excepia a fost ridicat de primarul comunei Tuzla, Constantin Micu, dar ulterior s-au adugat mai multe dosare n care era ridicat aceeai excepie.

n fapt, dispoziiile ce au fost atacate la Curte snt cele n baza crora Agenia Naional de Integritate i-a declarat incompatibili pe mai muli alei locali, ntre care i preedintele ales, Klaus Iohannis, fost primar al Sibiului. Astfel, dintr-o simpl micare de condei CCR las fr obiect procesul lui Iohannis, al crui termen urma s se judece la CCJ n luna februarie. Conform surselor noastre, Zegrean a primit ordinul de a declara neconstituional respectivul articol de la Washington, via Traian Bsescu, iar jocurile au fost fcute la sfritul sptmnii trecute.
www.ziartricolorul.ro/dintr-o-simpla-miscare-de-condei-dictata-d...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 21:30

Rusia pregtete narmarea. Ce a artat lumii ntregi Vladimir Putin
putin

Cel mai modern sistem de rachete ruseti a fost expus n centrul Moscovei. Potrivit Ministrului rus al Aprrii, echipamentul militar a fost expus cu ocazia a 100 de ani de la crearea forelor de aprare aerian a Rusiei. Localnicii au profitat de ocazie i s-au fotografiat cu sistemele de rachete. Presa occidental a criticat decizia autoritilor ruse de a-i arta public puterea militar, n contextul tensiunilor create de conflictul din Ucraina.
www.ziartricolorul.ro/rusia-pregateste-inarmarea-ce-a-aratat-lum...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 21:57

in sfarsit aflam cine a vandut vila din poiana tapului infractorului ioan niculae si ce cauta noaptea in vizita ,,protocolara'' la miezul unei nopti de vara, anul trecut tovarasul victor viorel...----actual prim-[s]ministru un mincinos notoriu care se credea prim-secretar al pcr organizandu-si ziua de nastere mai ceva decat ceausescu, kim-ir-sen, mao-tze-dong si kim-il jung la un loc pe stadionul national pe banii fraierilor care platesc taxe si impozite---la aceasta locatie unde-si petrece weekendurile tov. ofiter fost sub acoperire , unul dintre baietii smecheri si distrugator al unei bune parti din economia nationala , vajnicul manager si ,,om de bine'', asa zisul patron IOAN NICULAE....

Fiica lui Petre Pandrea le aduce grave acuzaii lui Victor Ponta i Alexe Ivanov, doi secretari de Stat ai Guvernului Nstase
basescu-eu-am-cu-ponta-un-pact-de-coabitare-nu-un-pact-al-tacerii-102337-1

Subsemnata NADIA MARCU-PANDREA, ziarist, fiica avocatului i scriitorului PETRE PANDREA i nepoat de sor a lui LUCREIU PTRêCANU, v aduc la cunotin un caz ieit din comun, o fapt att de murdar i de revolttoare, pe care nu ezit s-o inseriez la capitolul crim organizat i la care, din pcate, prtai au fost, dup cum vei vedea, i doi dintre stlpii actualei Puteri: secretarul de Stat VICTOR PONTA, nou-numitul ef al Corpului de Control al primului-ministru, i ALEXE COSTACHE IVANOV, secretar de Stat la Ministerul Justiiei. Dar iat despre ce este vorba. n anul 1988, dat fiind situaia politic i social din Romnia ceauist, ca i persecuiile pe care le aveam de suportat, ca fiic i nepoat a celor mai sus-numii, am cerut azil politic n Frana.

mi rmnea n ar, ca motenire de familie, vila de la Poiana apului (oraul Buteni), construit de bunicul meu, scriitorul D. D. PTRêCANU i transmis mie, pe cale legal, prin mama mea, ELIZA PTRêCANU-PANDREA, care o primise ca zestre din partea prinilor ei. n aceste condiii, n care eu eram departe de ar, am ncredinat aceast vil, pentru folosin temporar, celei pe care o credeam cea mai bun prieten a mea, prieten din copilrie, VERONICA NACEA (nscut NAUM), cadru universitar, i atunci, ca i acum, la Universitatea de Medicin i Farmacie Carol Davila Bucureti, efa Catedrei de chimie anorganic. Iar ca lucrurile s fie foarte clare, am ntocmit cu sus-numita un contract de nchiriere, pe o durat de 3 ani. ntre timp, a avut loc rsturnarea de regim politic din decembrie 1989. Dar eu, sftuit de buna mea prieten, VERONICA NACEA, ca i de sora acesteia, CORNELIA NAUM (fost PONTA i revenit, prin divor, la numele de fat), care mi-au fcut mai multe vizite, n cea mai mare parte pe cheltuiala mea, la Paris, nu m-am ntors, cum ar fi fost normal, n ar. Ideea pe care au reuit s mi-o fixeze bine n minte cele dou surori, ca i fiul CORNELIEI NAUM, pe atunci de 18-19 ani, nimeni altul dect actualul secretar de Stat i ef al Corpului de Control al primului-ministru, VICTOR PONTA, pe care l-am gzduit mai multe luni, ca transfug, la diferite adrese, inclusiv la locuina mea din Paris, era aceea c nu aveam ce s caut n Romnia, indiferent de cine avea s ctige alegerile din 20 mai 1990, ntruct mi spuneau ei i pentru FSN, i pentru adversarii acestuia eu eram, prin biografia antecesorilor mei, la fel de indezirabil. Tributar n cel mai nalt grad spaimelor ce-mi nsoiser ntreaga mea via din Romnia i rupt cum eram de realitile romneti din ultima vreme, pe care le percepeam doar prin mijlocirea devotailor mei prieteni, i-am socotit de bun-credin i am mers, cu ochii nchii, pe mna lor. Astfel, aa cum am dovedit-o mai trziu n Justiie, cu documente originale, asupra mea se svrea, de ctre persoanele enumerate mai sus, un dol (n termeni de specialitate, aciune svrit cu rea-credin, cu viclenie, pentru a determina pe cineva s ncheie un contract nefavorabil sau s admit o clauz defavorabil ntr-un contract). Dar, iat cum s-au desfurat lucrurile. Prin viu grai, prin scrisori persuasive, ca i prin emisarii si speciali (CORNELIA NAUM i VICTOR PONTA, fiul acesteia), VERONICA NACEA a reuit s m conving c simplul contract de nchiriere nu-mi mai putea salva casa de la confiscare i c singura soluie pentru salvarea acesteia era ncheierea fictiv a unui act de vnzare-cumprare, ntre mine i ea, urmnd ca dreptul meu asupra vilei din Poiana apului (oraul Buteni) s fie restabilit de ndat ce lucrurile vor reintra n normal i m voi ntoarce n ar. n acest scop, a fost trimis la Paris sora ei, CORNELIA NAUM (fosta PONTA), cu un model de procur, pe care i-am legalizat-o, pentru a m reprezenta n aceast tranzacie fictiv, care s-a i realizat. Caracterul fictiv al acestui act de vnzare-cumprare reiese cu limpezime att din scrisorile VERONICI NACEA, de dinaintea, ca i de dup ntocmirea acestuia, ct i din aceea c suma tranzaciei era absolut neserioas (70.000 de lei, la nivelul lunii decembrie 1990, pentru o vil care valoreaz sute de mii de dolari). Dac mai lum n calcul i faptul c nici mcar aceast insignifiant sum nu mi-a fost nmnat vreodat, avem tabloul exact al seriozitii acelui act.

De altfel, analiznd cu imparialitate probele pe care le-am administrat prin documente i martori, att Judectoria Sinaia, ct i Tribunalul Judeean Prahova mi-au dat ctig de cauz, constatnd nulitatea contractului de vnzare-cumprare autentificat sub nr. 5950/12 decembrie 1990 la fostul Notariat de Stat Local Cmpina, i dispune repunerea prilor n situaia anterioar ncheierii acestui contract (sentina civil nr. 577/29 iunie 1999 a Judectoriei Sinaia i Decizia nr. 3087/10 decembrie 1999 a Tribunalului Prahova). Dar, hotrt s duc ticloia pn la capt, clanul NACEA-NAUM-PONTA pstrase asul ctigtor n mnec. Acesta nu era altul dect actualul secretar de Stat de la Ministerul Justiiei, ALEXE COSTACHE IVANOV, fost ef al Seciei Civile din Tribunalul Suprem, retras pentru o vreme n avocatur. i acum, urmeaz o poveste incredibil. n toamna anului 1998, proaspt rentoars de la Paris pentru a edita lucrrile tatlui meu, PETRE PANDREA, mare parte din ele scrise n pucriile comuniste i recuperate prin bunvoina Serviciului Romn de Informaii, cutam un avocat bun, care s m reprezinte n litigiul ce se ivise, n mod cu totul neateptat pentru mine, n vederea recuperrii casei de la Poiana apului (oraul Buteni). VERONICA NACEA recunotea, n particular, nulitatea actului de vnzare-cumprare, dar refuza s-mi napoieze proprietatea pe motiv c eu, neavnd urmai, tot nu a fi avut cui s-o las! Sora ei, CORNELIA NAUM (fost PONTA), care cunotea cel mai bine jocul acesta (aa cum l numise VERONICA NACEA, ntr-o scrisoare viclean, din acelea care probeaz indubitabil dolul, depus la dosarul cauzei), a recunoscut i ea, ntr-o lung convorbire telefonic, la care prin amplificarea sunetului n ntreaga camer din care vorbeam au asistat mai muli martori, c sora ei, VERONICA NACEA, svrea un furt, ndemnndu-m ns la conciliere (adic la acceptarea, n compensaie, a unei garsoniere) i mrturisind c, n cazul n care se va ajunge n Justiie, nici ea i nici fiul ei nu vor depune mrturie mpotriva surorii, respectiv mtuii, ntruct sngele ap nu se face. Auzind c VICTOR PONTA (pe care l cunosc, practic, de la natere) devenise procuror, deci aprtor al legii, i nu oriunde, ci pe lng Tribunalul Suprem, i-am trimis o scrisoare, rugndu-l s le readuca la normal pe mama i pe mtua sa, dar nu am primit nici un rspuns. Am ncercat apoi s-l contactez, dar mi-a fost imposibil s-l gsesc, impresia mea fiind c, pactiznd cu nelegiuirea, n-a avut curajul s m priveasc n ochi. Aadar, cutnd un avocat bun, am fost ndrumat de ctre domnul CONSTANTIN RTESCU, unul dintre discipolii tatlui meu astzi octogenar la domnul ALEXE COSTACHE IVANOV, cruia, n prezena mai multor martori, i-am predat copii dup toate documentele, prin care mi apram dreptul de proprietate asupra VILEI PTRêCANU din Poiana apului (oraul Buteni), urmnd ca n scurt vreme s declanm aciunea n Justiie. Dar, spre surprinderea mea, toate ncercrile ulterioare de a-l determina pe domnul avocat ALEXE COSTACHE IVANOV s declanm procesul au fost sortite eecului, acesta pretextnd, mai nti, c nu i-a fcut nc timp s citeasc materialul, apoi mrturisndu-mi, stupefiant, la telefon, c mi-a rtcit documentele i c, n momentul n care le va gsi, m va cuta, ceea ce nu s-a ntmplat nici pn n ziua de azi. Norocul meu a fost c nu i-am dat chiar documentele originale! Aproape c uitasem acest incident, cnd, la sfritul lunii martie 2000, domnul avocat ALEXE COSTACHE IVANOV a aprut din nou n viaa mea. i nu oricum, ci, de ast dat, ca aprtor al clanului mafiot NACEA-NAUM-PONTA, n procesul judecat n grab, fr s fiu citat, i deci fr ca eu sau aprtorul meu s fim de fa, de ctre Curtea de Apel Ploieti (pstorit ani de zile de el, ca ef de secie al Tribunalului Suprem), care a rsturnat cele dou sentine anterioare, dnd ctig de cauz (definitiv i irevocabil) celor care mi-au furat casa. i, desigur, domnului avocat ALEXE COSTACHE IVANOV, actualul secretar de Stat din Ministerul Justiiei, care cunotea mai bine dect oricine altcineva justeea cauzei mele! Exist oare un cuvnt destul de expresiv pentru a caracteriza un asemenea om i o asemenea fapt? Mai cu seam cnd omul respectiv este pus acum s gireze, cu numele i cu moralitatea sa, calitatea Justiiei din Romnia, n general! Care om?! Care moralitate?! nelegnd cu ce fore am de-a face i n ce joc murdar am intrat, am ncercat s obin strmutarea procesului i apoi rejudecarea recursului de la Curtea de Apel, n prezena mea i a avocatului meu, dar acelai domn avocat ALEXE COSTACHE IVANOV s-a opus cu nverunare la ambele aciuni, sentina Curii de Apel Ploieti rmnnd astfel definitiv i irevocabil. De ast dat, am avut prilejul s-l vd plednd mpotriva mea pe cel cruia i ncredinasem, cu un an i jumtate n urm, toate atuurile i toate speranele mele, pentru a-mi redobndi bunul furat. El trecuse acum, fr scrupule i fr ruine, de partea rufctorilor, a sperjurului, a jefuitorilor. Am simit dintr-o dat cum mi se-ntunec minile i cum renvie n mine toate spaimele trecutului. De la aflarea vetii asasinrii unchiului meu, LUCREIU PTRêCANU, i de la ntemniarea fr nici un temei legal a tatlui meu, dr. PETRE PANDREA, nu mai cunoscusem asemenea stare. Dar cei care svriser aceste fapte au fost catalogai de Istorie ca nite criminali sadici. Cum s-l taxez atunci pe omul care, ales de mine s m apere de o nedreptate att de flagrant, s-a transformat, fr veste, n torionarul meu? Nici n-am avut puterea s-l ntreb cum a putut svri aceast nelegiuire. Prietenii care m nsoeau m-au scos din sal n stare de oc. Una dintre persoanele prezente, care fusese de fa i n noiembrie 1998, la prima mea ntlnire cu domnul avocat (pe atunci) ALEXE COSTACHE IVANOV, mprejurare n care i nmnasem documentele respective i-l angajasem, n fapt, pentru aprarea cauzei mele, l-a ntmpinat la ieirea din Tribunal, n prezena mea, a avocatului meu i a altor persoane care mai erau de fa, ntrebndu-l pe tonul cel mai civilizat: Cum ai putut, domnule avocat, s trecei de partea cealalt? Mai cu seam, avnd convingerea c aprai o nedreptate?. Domnul avocat ALEXE COSTACHE IVANOV a declarat textual: Eu snt mercenar, domnule! Apr pe cine pltete mai mult. De menionat, ns, c nici la ntrevederea noastr din noiembrie 1998 i nici apoi, la telefon, nu fusese vorba de vreo sum. Cum stabilise atunci domnul avocat ALEXE COSTACHE IVANOV cine pltete mai mult? Concluzia care mi se impune ar fi aceea c, din capul locului, era evident c, ntr-adevr, de la houl dovedit putea pretinde i obine mai mult. Ct despre profilul moral, ca s-i spunem aa, al domnului avocat ALEXE COSTACHE IVANOV, acesta reiese i mai pregnant din aceea c, vzndu-se ntr-un fel strns cu ua, acesta a spus, n continuare: De altfel, dac doamna Nadia Marcu-Pandrea i gsete un avocat bun, tot ce-am obinut eu astzi pentru doamna Veronica Nacea rmne un simplu petic de hrtie. Totul este s tie din ce parte s atace. Vaszic, dvs. tiai, i totui ai aprat nite hoi. Nu v-am spus, domnule, c eu snt mercenar? a rspuns relaxat domnul avocat ALEXE COSTACHE IVANOV. Aadar, un mercenar ntr-una din cele mai nalte funcii din Ministerul Justiiei: secretarul de Stat ALEXE COSTACHE IVANOV! Nici nu-i vine s crezi! S alerg la Putere? El este atotputernic! La Justiie? Cine m va apra? spune Biblia. Dar, spun astzi atia alii, cu asemenea secretar de Stat la Justiie, s ne mai mirm c domnul Gnther Verheugen i manifest nelinitile n legtur cu corupia din Justiia Romn? Gndindu-m, n acelai timp, la implicarea domnului VICTOR PONTA, de asemenea secretar de Stat, de ast dat la Corpul de Control al primului-ministru, nu numai ca martor mut, dar i ca beneficiar direct, n furtul VILEI PTRêCANU (din 1983 i pn la plecarea mea din ar, n 1988, vila de la Poiana apului Buteni a stat tot timpul la dispoziia familiilor NACEA-NAUM-PONTA, iar din 1988 i pn astzi, toi membrii acestei familii, inclusiv VICTOR PONTA, snt locatarii ei obinuii, n weekend-uri sau n zilele de vacan), mi pot pune, de asemenea, ntrebarea: cum poate cntri un asemenea om cinstea unor nali demnitari, cnd el nsui este implicat n tinuirea, i pentru el profitabil, a unui furt de asemenea proporii, nfptuit prin mijlocirea direct a mamei sale? Nu vreau s fac afirmaii hazardate, dar sugerez celor n drept s studieze dac ntre numirea recent a domnului VICTOR PONTA n fruntea Corpului de Control al primului-ministru i posibila sa recomandare n aceast funcie de ctre secretarul de Stat ALEXE COSTACHE IVANOV, pn mai ieri unul din efii si ierarhici, nu este cumva o legtur mai mult sau mai puin direct. n orice caz, antecedentele celor 2 permit asemenea suspiciuni. Cu siguran c domnul prim-ministru Adrian Nstase nu a cunoscut aceste antecedente atunci cnd i-a numit pe acetia doi n funcii att de importante secretari de Stat la Justiie i la Corpul de Control. Important este ns cum va reaciona domnia-sa cnd va cunoate aceste lucruri. Avnd n vedere caracterul su ferm, ca i dorina sa de a nfptui, prin oameni neptai, actul de Justiie n Romnia, snt convins c nu va ngdui n staff-ul su nici mercenari de talia domnului ALEXE COSTACHE IVANOV, nici prtai la nelciune, ca domnul VICTOR PONTA. Ct despre-proprietatea mea de la Poiana apului (Buteni), de care am fost deposedat, mai nti, prin nemernicia i necinstea unor oameni pe care i-am socotit prieteni (i care, n cazul profesoarei universitare VERONICA NACEA, de la nlimea catedrei universitare, ar trebui s fie i exemplu de moralitate pentru generaiile de studeni, romni i strini, cu care a venit i vine nc n contact) i, apoi, prin justiiabili din specia domnului ALEXE COSTACHE IVANOV, snt hotrt s merg pn la capt pentru recuperarea ei. i cnd spun asta, sper sincer c nu va trebui s-mi gsesc aceast dreptate tocmai la Tribunalul Internaional de la Strasbourg. Oare chiar nu mai exist dreptate n Romnia? Oare trebuie s ne facem nc o dat de rs n faa Europei? n numele Justiiei adevrate, dar i n numele printelui meu, dr. PETRE PANDREA, i al unchiului meu, LUCREIU PTRêCANU, amndoi juriti emineni i oameni politici de renume, care i-au sacrificat vieile pentru dreptate i adevr, atept un semn, o mn de ajutor din partea celui sau celor care pot face ca dreptatea i adevrul s triumfe i pentru mine. i, prin mine, pentru societatea romneasc, n general. Apelez, n acest sens, la domnul preedinte al Romniei, ION ILIESCU, la domnul prim-ministru ADRIAN NSTASE, la domnul preedinte al Senatului, NICOLAE VCROIU, la domnul preedinte al Camerei Deputailor, VALER DORNEANU, la PARLAMENTUL ROMNIEI, n general, la doamna ministru al Justiiei, RODICA STNOIU, la Consiliul Suprem al Magistraturii ANA BOAR, la Uniunea Juritilor din Romnia GAVRIL IOSIF CHIUZBAIAN, la Baroul Avocailor din Bucureti TOMA DRAGOMIR, la toi cei crora nu le pot rmne indiferente prestigiul Justiiei romneti i nici lipsa de moralitate a unora dintre slujitorii ei. n mod concret, cer s fiu repus n drepturile mele fireti asupra casei de la Poiana apului (ora Buteni), de care am fost deposedat n mod viclean. Aceasta este, de altfel, i concluzia primelor dou instane de judecat, ale cror hotrri au fost infirmate, aa cum am artat, de ctre Curtea de Apel Ploieti, prin complicitatea avocatului (pe atunci) ALEXE COSTACHE IVANOV, astzi secretar de Stat n Ministerul Justiiei.

NADIA MARCU-PANDREA

(Text reprodus din Romnia Mare,

din 14 iunie 2002)

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 22:05

Improspatarea memoriei
POVESTEA FIRMEI-CPU SIVECO
dan nica povestea firmei siveco

Fenomenul exist de mai bine de 10 ani, cu complicitatea unor salariai certai cu legea chiar din organisme de siguran a Statului Romn: SRI, SIE, PICCJ, PNA, MFP, Curtea de Conturi. Prima prob c aceste organisme nu ar fi chiar ele implicate total presupune expulzarea complicilor lui SIVECO din aceste instituii, tragerea lor la rspundere i trimiterea dup gratii, depresurizarea ICI i evacuarea firmei SIVECO din sediul institutului, precum i anchetarea ultimilor 3 directori generali ai ICI, a membrilor Consiliului de Administraie al ICI din aceast perioad, precum i a minitrilor MEC i MCTI, preedinilor CNI i ANCI, implicai n parazitarea bugetului rii i falimentarea ICI.

Dup 1989, Institutul Naional de Cercetare-Dezvoltare n Informatic ICI, a fost decapitat, parazitat, falimentat i supus la cel puin 3 tentative de adjudecare frauduloas.

Ultimii 3 directori generali snt complici pe fa la asaltul asupra ICI:

1) Ing. Florin Gheorghe Filip (director general din 1991 pn n vara lui 1997) este, actualmente, vicepreedinte al Academiei Romne, dintr-un obscur ef de laborator, nainte de 1989, cnd naul su, Marius Guran, era director general adjunct al ICI. Filip a devenit, dup lovitura de stat antiromneasc, director general ICI. Desigur, dup ce Marius Guran ajunsese consilier pe probleme de cercetare al preedintelui emanat, Ion Iliescu. Pe de alt parte, Marius Guran este finul lui Mihai Drgnescu, fost consilier al lui Nicolae Ceauescu, pe care l-a virusat i, apoi, l-a trdat. Dup cderea din graia lui Ceauescu, Mihai Drgnescu a fost numit director general al ICI, fiind nlocuit de Nicolae Badea, ginerele numrului 3 n CC al PCR (Ion Dinc), astzi preedinte la Dinamo i Computerland etc. Mihai Drgnescu a fost vicepreedinte al CPUN i preedinte al Academiei Romne. n prezent, printre altele, este preedinte al Consiliului tiinific al ICI i, automat, membru n Consiliul de Administraie al ICI, organism ilegal, care administreaz, de mai bine de 4 ani, institutul, n afara cadrului legal.

2) Profesor la Facultatea de Construcii Bucureti, Viorel Alexandru Marinescu a fost director general ICI din vara lui 1997 i pn n martie 2001. Acesta este implicat, parial, n tentativa lui Iustin Tnase de adjudecare frauduloas a ICI, pentru c i-a lsat n ofsaid eful, jucnd, probabil, la dou capete, unul fiind al lui Sergiu Iliescu, succesor al lui Iustin Tnase (fost i consilier la preedintele Emil Constantinescu).

3) Prin Ordinul nr. 151/5 aprilie 2001, ministrul MCTI, Dan Nica, l-a numit pe consilierul su n funcia de director general, cu delegaie (care este valabil legal numai dou luni), pn la organizarea concursului cerut de lege. Este vorba de (sub?) inginerul energetician, persoana multivalent Doina Banciu (din staff-ul PSD, mpreun cu soul Dan Banciu, consilier, pe atunci, la Miron Mitrea), cu multiple job-uri asumate simultan; fantoma nr.1″ n ICI a ajuns ntre timp chiar i profesoar la Facultatea de Litere, Universitatea Bucureti, dup ce i-a etalat cunotinele i talentul la Universitatea Valahia, unde n-a avut prilejul s-l ntlneasc pe Vlad epe. Concursul nefiind organizat i inut nici mcar de actualul ministru MCTI, Zsolt Nagy, care a promis intrarea n legalitate dup o interpelare n plenul Parlamentului, ICI este administrat n afara cadrului legal, cu complicitatea unor salariai certai cu legea din MCTI, MEC, MFP, MMSSF, ministere care i-au trimis reprezentanii n Consiliul de Administraie al ICI, fiind, i aceti membri, tot complici la ceea ce s-a ntmplat n ultimii ani n ICI. De aproape 4 ani, prestigiosul ICI, cu o istorie unicat n dezvoltarea informaticii din Romnia, este condus dup legea bunului-plac impus de Doina Banciu, ale crei studii de baz n-au legtur cu profilul acestui institut, de pe urma cruia ncaseaz venituri lunare chiar i de sute de milioane, n timp ce majoritatea populaiei este subnutrit i ngrijorat de ziua de mine. n mare grab, HG nr. 1330/2000 a fost nlocuit prin Hotrrile de Guvern nr. 1621/03 i nr. 544/04, fr a fi respectate menirea i profilul ICI, ct i prevederile OG nr. 57/2002, cu scopul vdit de a pregti terenul favorabil adjudecrii frauduloase a acestui institut de ctre firma de rechini internaionali SIVECO, care, de circa 11 ani, paraziteaz institutul la toate capitolele, chiar n sediul acestuia. n 29 iulie 2004, ilegalul Consiliu de Administraie al ICI (din care se remarc actualul ocupant abuziv al postului de director general, Doina Banciu, i fostul ocupant, Mihai Drgnescu, ambii aflai ilegal n CA), hotrte prelungirea consistent a parteneriatului cu SIVECO, cruia s i se atribuie ali specialiti, precum i etajul 6 din Cldirea A, dup ce, tot oneros, ocup ntreaga Cldire B. Avnd n vedere HG nr. 1621/2003, putem spune c avem de-a face cu legalizarea asaltului final asupra ICI. Firma SIVECO, n conflict clar de interese cu ICI, folosete spaii, utilizeaz resurse, inclusiv umane, ale ICI, utilizeaz n public adresa ICI etc. Zeci de specialiti, afar de cei adjudecai dup o perioad de prob ilegal, au fost deturnai la obiectivele SIVECO, n timp ce ICI nu mai are obiective, fiind n curs de adjudecare frauduluoas de ctre aceast firm. De la nfiinare i pn n prezent, firma SIVECO este implicat n afaceri, fr licitaii, i dubioase cu MEC i MCTI, pe aa-numitul Sistem Educaional Informatizat, n care snt derulate miliarde de euro/dolari. Astfel, cifra de afaceri a firmei SIVECO a crescut spectaculos n ultimii ani, de la circa 6 milioane dolari, n 2001, la circa 12 milioane n 2002 i la circa 18 milioane n 2003 etc. Se afirm c venitul mediu pe salariat al firmei SIVECO a atins 65.000 de euro pe an. Datele trebuie privite ca date pentru pres, realitatea fiind, cu siguran, alta! Multiple articole de pres i texte pe Internet au dezbtut aceast stare de ilegalitate i de parazitare a bugetului rii de ctre aceast firm, n complicitate cu salariaii certai cu legea din instituii importante ale Statului Romn. Firma SIVECO a pornit cu doi salariai, din care unul din ICI, anume co-fondatoarea Irina Socol, care este i director general al firmei. Cel de-al doilea salariat este tatl acesteia, inginerul petrolist Sebastian Socol. Amndoi, ca modeti colaboratori, s-au instalat de la nceput n Cldirea B a ICI, care este ca i adjudecat de muli ani. Dei i-au declarat sediul social ntr-un apartament din strada Rsritului, Bucureti, nu i-au dezvoltat afacerea acolo, din motive lesne de neles. Pe lng parazitarea din plin a resurselor ICI, de la bun nceput au utilizat ilegal i n public, inclusiv pe Internet, ca sediu, adresa ICI, adic Bd. Mareal Al. Averescu nr. 8-10, Sector 1, Bucureti. Este interesant biografia acestei fiine superdotate, care a reuit s ngenuncheze ICI i s ne sfideze pe noi, cei batjocorii din ICI, i de ce nu? s sfideze pe toi cei crora le plng copiii de foame fr a putea s le-o astmpere, rmnnd mpietrii de durere. Irina Socol s-a nscut la data de 17 septembrie 1957, n Bucureti, tatl fiind Sebastian Socol, prezentat mai sus, i mama, Capitolina Socol, de formaie economist. n 1981, Irina a absolvit Facultatea de Automatic, din Politehnica Bucureti, formaie pe care o are i Constantin, fratele acesteia. Pn n 1986, a lucrat ca programatoare la Centrul de Calcul al Ministerului Chimiei, unde activa i tatl ei. Curios c n 1986 se simte atras de ICI, unde va lucra, pn n 1990, ca programatoare n subordinea lui Florin Gheorghe Filip, ef atelier din Direcia Cercetare. Ca urmare a loviturii de stat antiromneti din decembrie 1989, Irina Socol se transfer, ca inginer de soft, la Ministerul Afacerilor Externe al Romniei, unde a lucrat pn n 1992! Ciudat este faptul c, n 1991, face un stagiu de pregtire la SIVECO Elveia. Din 1992, este cofondatoare a firmei SIVECO Romnia SA i director general al acesteia. n 1993, face un stagiu la Academia de Management din Niedersachse, Germania, i ncepe din plin colaborarea fructuoas cu ICI, fiind avantajat de faptul c cealalt firm de rechini internaionali, ERNST & YOUNG, a trebuit s prseasc sediul ICI dup deconspirarea n pres, de ctre subsemnatul, a tentativei de adjudecare frauduloas a acestuia, n fapt prima tentativ de adjudecare, n complicitate cu Florin Gheorghe Filip, ajuns director general ICI, din 1991. Firma ERNST & YOUNG este implicat n mari inginerii financiare n Romnia, de unde au scos miliarde de dolari numai civa oameni, doi prezeni la nfiinare; firma avea ca nainta tot un fost salariat ICI. Este vorba de ginerele fostului ministru de Interne, Alexandru Drghici, pe nume Dan Vineiu, fugar n Frana, revenit n ICI imediat dup lovitura de stat din decembrie 1989. Era nsoit de ceteanul francez Pierre Schlemberg, mandatat cu drepturi speciale de firma-mam, cu adresa ntr-o csu potal din SUA. Aceast firm, mpreun cu cei 6, din care prezeni la nfiinare numai 2, aducea 10.000 de dolari, temelie a puiului de cuc romnizat ERNST & YOUNG Romnia SA (ulterior, numai SRL i fr Romnia, care la SIVECO a prins). Dar mama csua potal, a dorit pentru puiul ei romnizat nici mai mult nici mai puin dect sediul Institutului Naional de Cercetare-Dezvoltare n Informatic, lucru lesne de neles. Cu institutul n rol de girant n penetraia din Romnia, i ilegal pus la dispoziia acestor rechini, de ctre mercenarul Florin Gheorghe Filip, puiul romnizat s-a implicat i a iniiat mari inginerii financiare pe: Tarom-Otopeni, Rafo, UTB, APSA SA, Electrofar SA, Republica, Silcotub, Petrotub, Artrom, Fruleg SA etc., de pe urma crora a scos miliarde de dolari din ar.

Epilog:

1) ara moare i este colonizat, fiind prsit de ctre romnce, care merg la cules cpuni n Spania, la Istanbul, Cairo, Roma etc.

2) Mercenarul lui ERNST & YOUNG i al lui SIVECO a ajuns vicepreedinte al Academiei Romne, pe unde a pstorit cndva la nivel maxim i Mihai Drgnescu, care l-a colit pe Petre Roman cum se face revoluia.

3) Cel care s-a opus la procesul de parazitare i falimentare a ICI, precum i la tentativele de desfiinare i de adjudecare frauduloas a fost concediat abuziv de 3 ori din ICI:

* Perioada 28 ianuarie 1993 31 mai 1994, de ctre mercenarul Filip, dup ce n pres am dejucat tentativa ERNST & YOUNG.

* Perioada 27 februarie 2003 23 noiembrie 2004, de ctre europrofesoara Doina Banciu i specialista n textile i pielrie Ileana Trandafir.

* Perioada care ncepe cu 23 decembrie 2003, tot de ctre europrofesoara Doina Banciu.

GHEORGHE BORCAN,

Matematician, cercettor principal

(Text reprodus din Romnia Mare,

din 12 august 2005)

Explicaie foto Dan Nica: Prin intermediul SC SIVECO ROMNIA SA, Dan Nica a fraudat alegerile parlamentare i prezideniale din noiembrie 2004.
www.ziartricolorul.ro/povestea-firmei-capusa-siveco/

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 22:12

EditorialOperaiunea Charlie Hebdo: propagand, contrapropagand i dezinformare
charliehebdo1

Aa cum imposibilitatea explicrii cu raionamente logice a unor ntmplri neobinuite le transform n fenomene paranormale, unele aspecte ocultate ale istoriei umanitii snt atribuite unor teorii ale conspiraiei i supuse ironiilor. Nu ntotdeauna un asemenea raionament este valabil, pentru c operaiunile discrete ale rzboiului invizibil al prezentului includ i aciuni perfect reale, dar ascunse cu grij sub eticheta Conspiracy Theory. Anul 2015 a debutat, neateptat, sub semnul terorii i al morii, cu mitraliera ndreptat spre Europa. Mass-media de pe mapamond are int-fix atentatul de la redacia Charlie Hebdo. Nu mi-am propus o analiz a evenimentului n sine, pentru c mi-a depi competena.

Tare a vrea s fiu contrazis, ns pn acum nici o imagine de la redacia publicaiei amintite nu a fost prezentat public, nici mcar una imortalizat dup evacuarea victimelor. Oare numai din motivaii profesionale sau de ordin moral? Greu de acceptat. Vizionarea uneia dintre scenele Operaiunii Charlie Hebdo, prezentat la televiziune, scoate n eviden unele ciudenii care contrazic logica: operatorul care, cu un calm de invidiat n astfel de momente, a filmat secvena terorist adaptnd zoom-ul dup cerinele distanei fa de int, fapt care ar fi permis facila observare de ctre actorii scenei i iminenta sa mitraliere. De asemenea, efectul mpucrii n cap a poliistului francez deja rnit i czul la pmnt -, este de neacceptat. Experii n domeniu pot confirma c un foc de arm de calibrul 7,65 executat cu o arm de asalt AK-47 de la distana de cca. 1 metru ar fi avut un efect devastator asupra craniului victimei, ori, n filmarea respectiv, nu se poate observa nici mcar o tresrire a victimei. Nu este exclus ca focul tras nspre int s nici nu fi atins capul poliistului, ci s fi ricoat n asfalt (a se observa momentul cnd teroristul trage asupra poliistului); nici o pictur de snge scurs, chiar acceptnd c s-ar fi utilizat gloane cu calibrul 5,45 De altfel, o alt filmare pe care o consider autentic pus pe YouTube nu concord cu cea para-mediatizat; nu mai apare coloana de maini staionat, existent n prima filmare, iar timpul derulrii aciunii este diferit; pn i poziionarea mainii teroritilor arat altfel. Din motive lesne de neles, finalul Operaiunii Charlie Hebdo era mai mult dect previzibil: autorii asasinatelor au fost trecui n lumea umbrelor, de unde nimeni nu s-a mai ntors i nu a transmis mesaje. Mortua est!, sau ca s fim mai aproape de subiect, Les morts vont vite!.

Sindromul Facebook: Je suis Charlie!

Super-para-mediatizarea evenimentelor alimenteaz isteria: Dup uciderea autorilor atentatului terorist din Frana, teroarea cuprinde, se pare, ntreaga Europa. De aceast dat, un cotidian din Hamburg, Germania, a fost n dimineaa zilei de duminic, 11 ianuarie, inta unui atac cu un dispozitiv incendiar. Asta, dup ce cotidianul publicase caricaturi cu profetul Mahomed preluate din revista Charlie Hebdo. La rndul ei, Agenia A.F.P., citat de Mediafax, ne anun c Un lider religios din cadrul gruprii Al-Qaida n Peninsula Arab (AQPA) a ameninat Frana cu noi atacuri teroriste. Harith al-Nadhari, o autoritate a Sharia (legea islamic) a declarat: Nu vei fi n siguran att timp ct vei lupta mpotriva lui Allah, mesagerului su i credincioilor. Soldai ai lui Allah au ajuns printre voi!. Cu mijloace obinuite, limita dintre adevr i manipulare este dificil, chiar imposibil de stabilit. Colac peste pupz, Sindromul Facebook pe care l asemui expresiei franceze al lui Rabelais Les moutons de Panurge (mai pe romnete, ca oile) a fcut ca, dup ce Joachim Roncin director artistic i jurnalist n domeniul muzical pentru revista Stylist a publicat pentru prima oar mesajul Je suis Charlie, o puzderie de imitatori neinformai sau de interesai s-au bulucit s afieze iresponsabil, pe reelele de aa-zis socializare, Je suis Charlie!. E problema lor i nu le doresc s aib parte de un final ca al celor vizai, dar demonstreaz elocvent rolul i efectul manipulrii, amintindu-mi i de 16 noiembrie 2014. Ar fi multe de spus, dar, n cele ce urmeaz, voi cita dou dintre prestaiile jurnalistice relevante. Pentru nceput, cteva extrase din textul profesionist al domnului general Aurel I. Rogojan, pe care l putei lectura integral n revista ART-EMIS nu las loc de comentarii: n contextul evenimentelor extremist-teroriste, cum au fost cele recente din Frana, media deneaz n spaiul informaional agenii de influen, propagand, contrapropagand i dezinformare, ntrebuinai n astfel de situaii pentru crearea i ntreinerea suportului public al operaiunilor contrateroriste. Cel mai adesea, n astfel de momente canalele de comunicare public snt prinse de val i devin relee de intermediere i amplificare a mesajelor oficiale, fr a preexista o convenie n acest sens. Dup cum, se recurge i la folosirea suportului mass-media specializat ca parte integrat a operaiunilor contrateroriste. C Serviciile Secrete autohtone nu snt pensioane pentru domnioare i nici mnstiri de maici este loc comun. Dar de la acest adevr universal tuturor comunitilor Serviciilor de Informaii, pn la afiarea venalitii, a cinismului i nesimirii parveniilor, pe spezele Serviciilor, din societatea civil este, totui, o cale suficient de lung, pentru a fi posibil i un popas al minimei i obligatoriei reflecii, nainte de a ni se transmite chiar toate nvturile reinute de la maetri, n sesiunile de instruire, inute n prip prin separeurile popotelor cu firm de restaurant de lux. () Mai trebuie spus c nici nu era ngduit oricui s emit judeci de valoare n spaiul public, cu privire la astfel de chestiuni grave, dac nu avea un curriculum jurnalistic solid i un atestat c este un avizat asupra domeniului. n spea recent, documentarea prealabil a productorilor din teleleviziunile autohtone ar fi trebuit s includ i lecturi istorice asupra Serviciilor Speciale ale Franei. Comunitatea Serviciilor Secrete franceze i structurile ei de suport operaional nu snt un exemplu de coeziune profesional i nici de bune maniere. Cnd trebuie dat un exemplu de rzboi fratricid al Serviciilor Secrete, Frana este de departe cu un bogat palmares. () Cauzele reale, dac vor fi cutate, se vor identifica dup antecendente istorice cunoscute n friciunile cu substrat politic existente n interiorul comunitii Serviciilor de Informaii, care ating praguri critice sub mandatele preedinilor de stnga ai Republicii Franceze. (General Aurel I. Rogojan).

Cerebrala jurnalist Maria Diana Popescu, director la revista ART-EMIS, are multe de spus:

Francezii i englezii ar trebui s-i mai modereze sarcasmul vetust i dispreul lor fa de alte naiuni i culte religioase

n acest moment asistm la o schimbare de paradigme: teroritii nu mai cltoresc cu avionul spre locul vizat, ci snt racolai chiar dintre cetenii rilor adoptive. Cred tot mai mult c atentatele de la Paris au i ele o regie de Oscar, menit s uneasc naiunile mpotriva islamismului. Timpul foarte mare pn la prinderea teroritilor (48 de ore), cei 90.000 de lupttori francezi incapabili s-i gseasc, dar i alte indicii: buletinul uitat n main la ce i-ar fi folosit teroristului buletinul n timpul atacului?, i culoarea oglinzilor mainii folosite de teroriti, vorbesc de la sine. () Regret nespus pierderea de viei omeneti. M declar solidar cu familiile celor disprui, ns, francezii ar trebui s-i mai modereze sarcasmul vetust i dispreul lor fa de alte naiuni i culte religioase, dect cel practicat la ei, operele de art ale celor de la Charlie Hebdo fiind edificatoare. Ar trebui s neleag c valorile civilizatoare nu snt cele impuse de marile puteri, ci acelea pe care naiunile le motenesc de la naintai. () Ar fi o eroare s credem c mcelul de la redacia Charlie Hebdo a fost provocat de caricaturile deloc onorabile la adresa Profetului. Experii n anti-terorism ai site-ului de intelligence Debka spun c locul atacului a fost ales dintr-un calcul rece: centrul unei mari capitale europene, pentru a oca Occidentul, i la sediul unei redacii, pentru a provoca o reacie masiv de solidaritate a presei din toat lumea, i, implicit, de a supramediatiza aciunea.

Primverile eliberatoare, blnuri de oaie pentru doctorate n terorism

Prin similitudine, s ne amintim c umoritii emisiunii Les Guignols dinfo Canal Plus Frana au fcut repetate ironii la adresa romnilor, leznd sentimentul naional i bunul-sim al romnilor: sportul naional n Romnia, spuneau acetia, nu este fotbalul, ci ceritul; romnii au pduchi, iar Bucureti nseamn co de gunoi. tiu c inteligena lor e dat la minimum, pentru c le vine din afar, mai cu seama de la noi, dar noi am fost rbdtori cu ei i nu ne-am mniat. Pentru c ei nu snt cu nimic superiori naiunii romne. Naiunea romn a fost i de rsul nerod al umoristului francez Jonathan Lambert, cu toate c spiritualitatea romneasc a dat Europei, fr s cereasc, aa cum am fost acuzai, destule capete luminate pe care se reazem istoria continentului i a omenirii. Snt impardonabile atitudinile premeditate ale francezilor i dispreul fa de alte naiuni i fa de Poporul Romn. Lambert a vrut s-l lingueasc, s-l perie pe realizatorul Laurent Ruquier pentru c l-a invitat n emisiune. Spunndu-i c-i aduce salutul suprem, a executat salutul romnesc, cu mna ntins, precum ceretorii i rostind replica Sil vous plait, Messieurs, Mesdames!. Laurent Ruquier a continuat reprezentaia, replicnd: O s ne trezim cu Ambasada Romniei pe cap. Un alt actor francez, pe numele su, Jamel Debbouze, invitat la o emisiune a postului de radio Rire et Chansons, a afirmat c echipa de fotbal a Franei ar trebui s aib un cpitan romn, care ar ceri ntr-un mod plcut: V rog, dai-mi mingea c am doi copii acas. Deci, cine a amalgamat bunul mers al statelor lumii, nct au creat guri negre care au nghiit milioane de viei omeneti? n numele democraiei, cucerirea naiunilor prin tot felul de primveri eliberatoare de suveranitate i bogii i prin ndatorare va fi declarat, mine, poimine, filozofie, tiin, art i cultur universal, iar miliienii lumii capitaliste, preocupai, orict ar costa, doar s mbrace, funcie de interese, cte o blan de oaie, vor obine doctorate n terorism. (Maria Diana Popescu)

Jurnalista Mihaela Brbu a publicat n Ziua Veche un text din care am extras unele pasaje, pentru c, dei i respect opinia, nu subscriu in integrum recentei sale reacii cu referire la recentele evenimente derulate n Frana. (Ion Mldrescu):

Redactorii de la Charlie Hebdo i-au btut joc de Cretinism i Islamism, echidistant i multicultural.

La Paris s-a ntmplat o mare tragedie. () O societate liber e mereu fragil n faa barbarilor, astfel c trebuie s fie aprat mereu i integral, nu doar pe bucele, pentru c Dumnezeu ne-a dat libertatea la pachet. Cu alte cuvinte, cine i bate joc sistematic i mitocnete de libertatea religioas nu este un aprtor credibil al libertii. () Redactorii de la Charlie Hebdo nu au neles ce li s-a ntmplat. Cum ei nu au observat diferena dintre cretinism i islam, i-au btut joc de ambele, echidistant i multicultural. () Charlie Hebdo are o ironie jignitoare, grosier i stupid. Nu e doar lips de politee, ci dispre generalizat. () Charlie Hebdo e o miniatur trist a actualului comportament al Europei, un continent dominat de diveri Charlie Hebdo, mai mici sau mai mari, care i taie craca de sub picioare. κi bat joc de fundamentele societii n care triesc i deschid porile barbarilor care stau s npdeasc cetatea. Pentru c nu neleg c libertatea ncepe din domeniul ideilor i c unele idei au un foarte mare potenial de a submina civilizaia.() (Maria Brbu)

Un interesant comentariu care pare s se muleze foarte bine pe cele prezentate mai sus este semnat de Julian Assange, fondatorul website-ului de dezvluiri Wikileaks i ridic semne de ntrebare cu privire la atentatele din Paris: El sugereaz, printre altele, c atacatorii ar fi putut fi protejai de serviciile secrete franceze: Statul francez a ncercat s-i prezinte pe drept super-eroi pe teroriti, pentru a-i ascunde propria incompeten. Realitatea este ca asasinii de la Charlie Hebdo erau mpiedicai, fr speran, i-au lsat n urma cartea de identitate, s-au coordonat prin telefon i au murit rapid. Tragedia din Paris este nc un exemplu c e nevoie de o supraveghere competent, direcionat, nu de supraveghere n mas, explic acesta. Assange ncheie cu o serie de ntrebri legate de eecurile dubioase ale autoritilor din Frana, din ultimele zile. Postarea lui Assange se ncheie cu un link ctre site-ul su, Wikileaks, unde este postat. Nu totul se reduce la Conspiracy Teory!

Spectacol sau subscriere la scenariu?

Peste 50 de lideri ai lumii, printre care i preedintele romn Klaus Iohannis, se afl n fruntea marului republican mpotriva terorismului care a nceput la Paris n Piaa Republicii, alturi de alte peste 1 milion de persoane. Nu tiu cnd s-au adunat i contorizat atia participani, dar citez ca-n 907: Dac nu-i omorm i nu le dm foc () nseamn c nu facem revoluie!.

Protocoalele N.W.O.

Aparent, cele ce urmeaz par a fi desprinse din atmosfera declanat de evenimentele pariziene ale acestui nceput de an, totui n 1773 (nainte de Revoluia Francez din 1789), pe o strad evreiasc din Frankfurt (Germania), n casa lui Mayer Amschel Rothschild (ce coinciden!), a avul loc o ntrunire a 12 evrei bogai ntre care se aflau i marii bancheri Rockefeller si Rothschild -, prilej cu care s-a emis pentru prima oar ideea de dominare a planetei i a crerii unui Guvern Mondial a unei Noi Ordini Mondiale (New World Order). Cu acel prilej s-au creionat primele msuri, cunoscute n zilele noastre sub denumirea Protocoalele nelepilor Sionului. Cele 24 de Protocoale au fost finalizate cu ocazia Marelui Congres Secret de la Basel (Elveia) din anul 1897 susinut de ctre printele sionismului, Theodor Herzl. Protocoalele au rmas secrete pn cnd, printr-o ntmplare, au ajuns n minile profesorului rus, Serghei Nilus, care le-a publicat. Un exemplar al acestor planuri a fost tradus n anul 1921 de ctre Victor Marsden n limba englez i se afl la la British Museum din Londra. Intervenia deputatului evreu Malone din Camera Deputailor, care, n anul 1906 a cerut ca Parlamentul s ordone distrugerea exemplarului s-a soldat cu un refuz categoric din partea guvernului britanic: Ne temem ca legea nu ne d nici o posibilitate de a suprima aceast publicaie. Henry Kissinger, fost secretar de Stat al Administraiei Americane sub doi preedini, este deintor de rang nalt n organizaia Bnai Brith, n grupul Bildeberg i n Comisia Trilateral. Aparine Marii Loji Elveiene Alpina, Clubului elitist Bohemian i este un membru al Cluburilor Phi Beta Cappa, Cosmos, Federal City i Century. Conectndu-v la declaraia acestui reprezentant marcant al New World Order (N.W.O.) Noua Ordine Mondial: Prioritatea pentru lumea a treia este depopularea, v putei completa imaginea viitorului omenirii. La rndul su, Prinul Charles al Marii Britanii, un alt susintor al N.W.O., a avertizat c: Dac omenirea continu s creasc n acelai ritm accelerat, atunci vom avea de nfruntat o problema monumental㔅 Se pare c instaurarea N.W.O. a nceput odat cu Revoluia Francez de la 1789. Este, de asemenea, posibil ca instaurarea N.W.O. s fi marcat o treapt mportant odat cu Marea Revoluie din Octombrie 1917 din Rusia, cum la fel de posibil este ca instaurarea N.W.O. s nu fie strin nici de primul, nici de cel de-al II-lea rzboi mondial. Noaptea de 13spre 14 februarie 1945, cnd, fr motive de ordin militar i lsnd n urm zeci de mii de cadavre umane, Dresda a fost incinerat de bombele celor 1.400 de aeronave anglo-americane pot face parte din aciunile N.W.O. Poate, o alt etap o constituie zilele de 6 i 9 august 1945, cnd s-a produs primele bombardamente atomice din istoria umanitii, cele de la Hiroshima i Nagasaki Nu este exclus s fi continuat cu Tsunamiul din Oceanul Indian, din anul 2004, i cu marele cutremur de la Fukushima, din 11 martie 2011. Realitile trecutului nu pot fi modificate. Ale prezentului, ale viitorului, da!

Decalogul sindromului antiterorist etapa contemporan:

Auto-distrugerea celor dou turnuri W.T.C. linie de start pentru declanarea luptei mpotriva terorismului (n fapt practicarea terorismului ca politic de stat);
Tsunami 2004 din Oceanul Indian;
Marele cutremur de la Fukushima, 11 martie 2011;
ISIL i spectacolele decapitrilor demonstrative premeditat supra-mediatizate;
Prbuirea avioanelor companiei Malaysian Airlines, 2014;
Diversiunea ucrainian, 2014;
Recunoaterea de ctre Frana a Statului Palestinian (2014) i riposta unui serviciu expert n diversiuni (2015), prin folosirea Religiei ca pretext pentru a declana scnteia;
Scnteia: mcelul din Frana, o diversiune-avertisment (2015). Caricaturitii au primit ce meritau, dei au pltit un pre exorbitant pentru mzglelile lor Era de ateptat ca teroritii neglijeni, care-i uit crile de identitate n main s fie eliminai nainte de a putea vorbi.
Finalizarea diversiunii: asmuirea rilor mpotriva Islamismului;
inta real: depopularea planetei, conform recomandrilor Licuricilor N.W.O. (ca n 1907): Dac nu-i omorm i nu le dm foc conacelor, nseamn c nu facem revoluie!

M ntreb dac atacul terorist de la Paris nu se vrea un pretext, o reeditare a aciunilor din Sarajevo i din Regiunea Sudet (debutul celor dou conflicte mondiale)? Vom tri i vom vedea.

ION MLDRESCU

www.ziartricolorul.ro/editorialoperatiunea-charlie-hebdo-propaga...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 22:17

Numai i numai joc de glezne, aciuni exterioare, de faad DE DOU LUNI, CAVALERUL TRISTEI FIGURI KLAUS IOHANNIS FREAC IPARUL
Klaus Iohannis - generic principal trucaj

Am fost primul care a avertizat c acest mechera din Sibiu n-are ce cuta n funcia de ef al Statului Romn, din foarte multe puncte de vedere. n primul rnd c NU e romn, ci minoritar i nc unul de cea mai proast factur. n al doilea rnd c are multe bube-n cap: traficant internaional de copii, geamba de case etc. n al treilea rnd c e un Prost cu P mare, iar asta se vede din modul cum se comport i cum vorbete. Astzi, dup numai dou luni de la acea oroare istoric, pn i cei mai nrii susintori ai plvanului cu cap de piatr ponce ncep s se dezmeticeasc. Unii chiar strig la televizor: mpratul e gol!. Eu am folosit exclamaia asta preventiv, nc din toamna anului trecut. Poate c n-ar fi ru ca basmul Hainele mpratului, de danezul Hans Christian Andersen, s devin obiect de studiu obligatoriu n colile romneti. Mcar pn ce ne vom spla de zoaiele acestei ruini inimaginabile. De bun seam, nu-i cerea nimeni acestui nrod care tace de prost ce e, nu de nelept s se metamorfozeze, n numai dou luni, dintr-un obscur baron local n ditamai eful de Stat, de anvergur european. Dar ar fi putut mcar s depun un minim efort. Cine, ns, s-l scoat din ritmul de melc al unui creier care s-a trndvit, zeci de ani, cu palink, bere i slnin? Ori poate credei c alimentaia n-are nici o contribuie? Are! Sntem ceea ce mncm spunea un om de spirit. Dar acest Ciolannis nu mnnc numai slan el a nceput s mnnce i rahat. Fiindc minte de nghea apele. i-a falsificat biografia. Mai nou, falsific i agenda ceteanului, pe care o mutileaz dup lenea i lipsa lui de inteligen politic. N-avem dect s observm (fie i numai superficial) ce a fcut el n dou luni.

1) A chefuit cu prietenii i sponsorii nemi n Capital.

2) A mai dat un chiolhan i la Sibiu.

3) Apoi, o alt paranghelie la Timioara.

4) S-a crat n SUA, chipurile, la finii lui (care, de fapt, se aflau n Romnia i au plecat peste Ocean odat cu el); n realitate, el s-a prezentat la un nou instructaj CIA.

5) L-a decorat pe un legionar btrn, strnind protestele evreilor.

6) A ciocnit pahare de ampanie cu Traian Bsescu.

7) S-a vzut cu Kvesi, n mare secret, ntr-un separeu, la Sibiu, pentru a-i cere hruirea adversarilor politici.

8) A dat un interviu presei nemeti.

9) A dat un alt interviu presei chelnereti (adic fiuicii falite Adevrul, patronat de fostul osptar i traficant de copii Cristian Burci).

10) A participat la edina Consiliului Superior al Magistraturii, unde a debitat nite prostii ct bania lui de mare.

11) A numit nite imbecili pe post de consilieri, n frunte cu bsistul M.R. Ungureanu, pesedistul Dan Mihalache i exorcista tanac i proast ca o vac Tatiana Niculescu-Bran.

12) A fcut turul bisericilor, ca un Mucea Flaimucea milog, cu palma ntins pentru coliv.

13) Mar la Paris! aa s-ar putea intitula vjiala lui n Capitala Franei, unde n-avea nici o treab, era mgaru-ntre oi, dar ddea bine la diversionitii care au pus la cale acea fars atroce.

Dup cum se vede, totul la plezneal! Joc de glezne! Fente din buric! Nici o micare i nici o msur n folosul romnilor, care bat ambalul n iarna asta geroas i strng cureaua din ce n ce mai dureros. Referindu-se la o oper literar, George Clinescu zicea: Nu trebuie s mnnci tot butoiul de brnz ca s-i dai seama c e stricat; ajunge doar s iei pe vrful cuitului (citat din memorie). Aa i cu arlatanul impus de SUA i Germania pe tronul lui Mihai Viteazul (coleg cu Valeriu Zgonea, s nu uitm). Nu e nevoie s ateptm 2 ani pentru a pricepe c specimenul e cea mai sinistr alegere care se putea face. El d cu oitea-n gard din ce n ce mai des. Mie mi se face ru, fizic, cnd l vd. Sufr ca intelectual. Sufr ca ef de partid. Iar ca romn, plnge inima-n mine. Doamne, de ce-ai lsat Romnia pe mna Antichristului? Mai este ara asta Grdina Maicii Domnului sau Podul Minciunii?

CORNELIU VADIM TUDOR

Duminic, 11 ianuarie 2015

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2015, ora 10:19

buna dimi...o tigara si-o cafea....asta e placerea mea...va las cafea sa beti cata oti putea....hai sa va mearga din plin...

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2015, ora 10:35

O tire despre Charlie Hebdo pierdut pe drum
charliehebdo1

n nebunia din ultima sptmn cu atentatele teroriste de la Paris, am vzut la televizor i am citit n pres i n e-media stream tone de relatri, iar mediatizarea tragicului eveniment a fost halucinant. Au fost exprimate milioane de opinii, toate firele au fost despicate n patru, s-au exprimat deschis cele mai diferite simminte; solidaritatea europenilor i a multor americani pare s fi fost cea mai puternic dintre ele. Toi am fost, zile n ir, Charlie. Foarte puini, gic-contra fnoi din fire, nu. O tire, ns, s-a pierdut pe drum. Cea care ar fi trebuit s declaneze cea mai furtunoas, cea mai puternic dintre toate dezbaterile, cel mai formidabil tsunami de luri de poziie, comentarii, argumente pro i contra i, n final, consensul unanim, Marele consens al tuturor, Charlie, ne-Charlie i cum i mai cheam. A fost o tire generat de Charlie Hebdo, dar colateral lui.

A fost o tire despre posibila pace la Paris, n toat Europa, de la Atlantic la Urali, o tire despre pacea n toat lumea. A fost o tire candid, raional i pozitiv, prima de acest fel din 1994 ncoace, care ne privete pe noi, toi europenii, cum am spus, Charlie, sau ne-Charlie. tirea a aprut n mass-media romneasc i internaional, desigur, aproape imediat dup atacurile teroriste din Frana, a aprut pentru o clip, i apoi a disprut imediat, complet, peste tot, la noi i n restul lumii euro-atlantice. Mi-a prut c toi ori n-au crezut-o, ori s-au speriat de ea. La 8 ianuarie, n oraul bavarez Kreuth, din Germania, secretarul general al NATO, norvegianul Jens Stoltenberg, a declarat urmtoarele: Cooperarea dintre NATO i Rusia n lupta contra terorismului este o chestiune important, chiar i acum, n vremea conflictului din Ucraina. Acesta este motivul pentru care ne vom pronuna pentru o relaie mai cooperant, mai constructiv, cu Rusia. Credem c este important ca Rusia, cea mai mare vecin a noastr din Europa, i NATO s poat coopera n probleme importante, cum ar fi, de exemplu, lupta mpotriva terorismului. NATO i Rusia au lucrat mpreun muli ani. Aceasta este tirea produs de Charlie Hebdo la care ne-am referit i este, repetm, cea mai important tire despre pace de dou decenii ncoace, din 1994, de cnd la Washington, cu notificare ctre Bruxelles, s-a decis extinderea NATO ctre Est. Extindere care a produs, n 20 de ani, multe convulsii, controverse i, de un an de zile, criza din Ucraina i un rzboi rece remixat, ca s nu spunem al II-lea rzboi rece, al Occidentului cu Rusia. Deci, ce este cu aceast, s zicem astfel, ntoarcere cu 180, pe dou roi scrnind asurzitor, a Humveeului NATO n plin strad i n plin ofensiv n Est, pn la linia roie a rzboiului? Ce este cu porumbelul alb de la captul unei ramuri de mslin, cu aceast declaraie de prietenie i colaborare fcut agresorului rus, agresor pn acum o secund? Nu dl. Stoltenberg este acela care, cu puine sptmni n urm, acuza Rusia c este cea mai mare ameninare la securitatea Europei de Est, inclusiv a Romniei, c Putin este un revanard i arunc o umbr sinistr asupra ntregului continent? Nu cumva, n urm cu puine luni, la New York i n Australia, preedintele Barack Obama a pus semnul de egalitate ntre Rusia i terorismul internaional, iar secretarul de Stat John Kerry l-a comparat pe Putin cu fascitii europeni ai Secolului XX? n sfrit, nu cumva cuvintele i invitaia la cooperare adresate Rusiei la 8 ianuarie de ctre Stoltenberg anuleaz absolut tot ce au spus i au fcut vizavi de Rusia, de un an ncoace, preedintele Obama, secretarul Kerry, generalul cu 4 stele Philip Breedlove, fostul secretar al NATO, Rasmunssen; tot ce au zis la Varovia, Bucureti i Kiev, despre Moscova i criza ucrainian, senatorul John McCain i Victoria Nuland? Dac da, atunci nseamn c am avut dreptate i c, de fapt, nefericitul Charlie Hebdo a ajuns nu numai simbolul luptei contra terorismului islamic, dar i altceva, mult mai mare: simbolul posibilei i adevratei pci n Europa i n lume. Trei par s fie motivele care l-au ndemnat pe secretarul Stoltenberg s fac declaraia menionat. Primul, c sanciunile economice impuse de Vest Moscovei au produs contra-sanciunile economice ale acesteia mpotriva occidentalilor, c aceste contra-sanciuni i-au lovit greu pe fermierii vest-europeni i Germania, i c exist riscul ca recesiunea economic din Vest s se adnceasc. Al doilea, pare s aib tot rdcini economice, anume costurile excesive ale militarizrii flancului est-european al NATO i consecinele lor negative asupra americanilor i europenilor (aici apare o ntrebare: chiar s fie aa o mare victorie a noului preedinte al Romniei consensul politic obinut, cu cele 2% din buget pentru Armat?). Al treilea, c este posibil ca, la Washington i Bruxelles, cei interesai de rzboi s nceap s realizeze c marfa Rusia o ameninare la pacea lumii se vinde din ce n ce mai greu, sau chiar a expirat, i c trebuie s inventeze altceva.

RADU TOMA
www.ziartricolorul.ro/o-stire-despre-charlie-hebdo-pierduta-pe-drum/

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2015, ora 10:37

stiti voi ce inseamna U.S.A. ???
MAJORITATEA vor raspunde statele unite ale americii....nimic mai fals...USA inseamna UNIUNEA SOVIETICA AILALTA....

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2015, ora 11:15

De la: Fl_Orion999, la data 2015-01-16 10:19:05buna dimi...o tigara si-o cafea....asta e placerea mea...va las cafea sa beti cata oti putea....hai sa va mearga din plin...

Io iau cafeaua!
Cu dreapta, ca cu stanga am patinat-o destul!

Sa aveti o zi faina si sa fiti iubiti!

Va asteapta la rece cate o cupa de sampanie de la ma-sa de acasa! Odata implinesc si io o....frumoasa varsta, na!

Gabitza.... Nu iti para rau ca ma ratasi, iaca, aci' sunt, scumpa mea! Cu ce ma rasfeti azi, in ziua lu' 7?

''Dac ar trebui s scriu o carte de moral, primele 99 de pagini le-a lsa goale i pe a o suta a scrie: "Exist o singur datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me lser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupry
Pagini: << 2318 2319 2320 2321 2322 2323 2324 2325 2326 2327 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: