Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 14:43
De la: gabigabi2, la data 2014-11-11 14:37:03De la: Musetel, la data 2014-11-11 14:23:23Gabitza? Atata timp cat nu esti MOROCANOSU', mai bag moshini pe foc de o cafea sa iasa! Lemnele .... Mai stracor regionalisme, sa va invat si io ceva ce nu stiti, na!
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 14:45
De la: Musetel, la data 2014-11-11 14:43:55De la: gabigabi2, la data 2014-11-11 14:37:03De la: Musetel, la data 2014-11-11 14:23:23Gabitza? Atata timp cat nu esti MOROCANOSU', mai bag moshini pe foc de o cafea sa iasa! Tot voi ma invatara-ti! Da' cum sa nu stiu, bre? Integrai un joc de cuvinte cu rima lapatrat, na! Normal ca imi face bine ''aspirina saracului'', io doar cu cea netamponata nu ma inteleg bine!
Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 14:53
aha, bine !
da' cafeaua aia se facu sau mai stau o tzira ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 14:55
De la: Musetel, la data 2014-11-11 14:45:59De la: Musetel, la data 2014-11-11 14:43:55De la: gabigabi2, la data 2014-11-11 14:37:03De la: Musetel, la data 2014-11-11 14:23:23Gabitza? Atata timp cat nu esti MOROCANOSU', mai bag moshini pe foc de o cafea sa iasa! poi aspirina saracului nu se ia pe cale bucala
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 14:57
De la: gabigabi2, la data 2014-11-11 14:53:33aha, bine ! Aham! Ia uite cu ce te servesc, daca tot ai avut rabdarea sa ma astepti atata! www.youtube.com/watch?v=ddJsS-38BSg
|
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 14:57
Ma iertati....buna dmi/ziua.....
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 15:00
De la: giovausaro, la data 2014-11-11 14:55:36De la: Musetel, la data 2014-11-11 14:45:59De la: Musetel, la data 2014-11-11 14:43:55De la: gabigabi2, la data 2014-11-11 14:37:03De la: Musetel, la data 2014-11-11 14:23:23Gabitza? Atata timp cat nu esti MOROCANOSU', mai bag moshini pe foc de o cafea sa iasa! Nici nu se tamponeaza! Stiu, Daddy! Buna Dimineata! Cu ce ne rasfeti azi? Iubesc ultima strofa a poezieimatale despre trecut. Am indraznit o replica in my way, cu drag!
|
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 15:03
Giova..... ai facut inviorarea? Un step touch, ceva?
www.youtube.com/watch?v=oo4PNxTj-fo Sa ai o zi faina si spor in toate!
|
|
|
|
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 15:05
Giova.... imi permiti o intrebare la care vreau si cer raspuns?
De ce Daddy Cool si Coptila zapacita nu pot deveni prieteni? Ce setari ai prin mailurile tale?
|
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 15:15
Merci pentru apreciere.Poi suntem prieteni,numa'ca nu poci sa confirm in scris....ca administratorele m-o dezabonat,zice ca din motive tehnice.....fraiereala curata.
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 15:46
De la: Musetel, la data 2014-11-11 14:57:04De la: gabigabi2, la data 2014-11-11 14:53:33aha, bine ! moaaama cafeaua asta-i fierbinte rau si se bea tiris ! mie mi-e frica
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 15:53
Azi e Veterans Day p'aici.sarbatoare mare,parada dupa parada,grupuri,grupuri,comemorari,mancare ,bautura...Io stau acasa,vorba vine, ca nu stau,e treaba de facut...
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 16:22
De la: giovausaro, la data 2014-11-11 15:53:52Azi e Veterans Day p'aici.sarbatoare mare,parada dupa parada,grupuri,grupuri,comemorari,mancare ,bautura...Io stau acasa,vorba vine, ca nu stau,e treaba de facut... zauuu ? car' va sa zica, sarbatoresti prin munca .... munca...munca....munca ! ia de fa o pauza de cafea si te servesc cu niste icre si o maslina ....ca, mama-i numa' una si am uitat sa mai cumpar !
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 16:42
Icre,slabiciunea mea,sarumana,da'daca nu fac treaba, se aduna tate cele si tot io trebe sa le fac....spalat rufe,spalat vase,gatit....spart lemne,si multe altele....A,am uitat frunzele......un covor de frunze moarte,da nu le adun azi ca maine va sufla vantul si poate voi primi ajutor....
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 17:03
De la: giovausaro, la data 2014-11-11 16:42:37Icre,slabiciunea mea,sarumana,da'daca nu fac treaba, se aduna tate cele si tot io trebe sa le fac....spalat rufe,spalat vase,gatit....spart lemne,si multe altele....A,am uitat frunzele......un covor de frunze moarte,da nu le adun azi ca maine va sufla vantul si poate voi primi ajutor.... hai, ca ma aburesti : rufele le spala automata ; vasele...cite vase de spalat ai tu, ca doar n'oi spune c'ai dat banchet aseara si te-au lasat mosafirii cu toate alea vraiste... ce-ai mai zis spart lemne ? haaaa mai sparge cineva azi, lemnele , cu toporu' ? cit despre frunze, lasa-le Giovo, acolo unde sunt ca-si fac datoria si imbogatesc pamintul !
|
Fosta membra 9am.ro 1228 mesaje Membru din: 4/07/2013 Oras: Galati |
Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 17:05
imi pare rau, mai Musetelule, dar tu nu vezi ce prinsa-s de politica ? ei, cum crezi c-as putea bea cafea cu gura-nchisa ? zi-i si tu ! io nu-s Mutulica, nici macar cind dau din taste , unde nu-s deloc experta ! Eu am incercat ! Cu paiul! Nu joc cu ursul, dar nici nu am cu cine? mersi ptr capsuni! Nu prea am ce iti da la schimb. Poate o placinta de mere... Poi chiar daca ma gandeam sa ies in starda, la oi nu e loc de asa ceva, ca te inchide astia repede. Si apoi la ce sa-mi pierd timpul si nervii? Ca tot degeaba! Unde-i unul nu-i putere. Ce sa fac eu singur? vad ca Ponta tine cu ursul ... adica cu popii... asa ca ne asteapta zile grele din partea lor...Daca au cerut bani ptr catedrala ne legal , acu o s-o faca cu acte in regula. Vai de noi! O sa fim inconjurati numai de taxe. taxe pe cimitir , taxe pe morminte , taxe pe morti, taxe pe vii, taxe pe aer... sa vedeti cati bani o sa scoata ptr buget numai de la noi saracii...Ca de la ceilalti ...sunt scutiti!
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 17:26
ei, atunci alege-l pe celalalt, ca base, boc, blaga si PDL.ul ti-au taiat salariul si ceva din pensie ; ti-a marit TVA .ul si ti-a-nchis spitale si scoli si i-a trimis AFAR' pe cei ce vor sa traiasca mai bine, intrucit Romania nu-i Stat Social si NU E RESPONSABILA pentru cetatenii ei !
|
Fosta membra 9am.ro 73 mesaje Membru din: 10/11/2014 |
Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 19:51
De la: Fl_Orion999, la data 2014-11-11 09:31:10De la: gabigabi2, la data 2014-11-11 08:53:26 De la: Fl_Orion999, la data 2014-10-17 12:31:03Ma tot miram de ce nu-l intreaba basistii pe VICTOR VIOREL de vanzarea terenurilor agricole, a padurilor, de exploatarea criminala a gazelor de sist, a aurului de la Rosia Montana etc, adica sa-l atace cu adevaratele subiecte ale agendei cetateanului din Ro. Am gasit raspunsul si va puteti ingrozi: pt ca si puterea si opozitia sunt la cheremul americanilor si ai altor capitalisti mafioti, practicanti ai jafului mondial. Prin regula de trei simpla, am obtinut raspunsul cel mai clar si mai alarmant:
|
EGAL__ 164 mesaje Membru din: 9/11/2014 |
Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 20:10
Votati-l pe Mos Craciun (Santa Klaus) !
Nu e nimeni pe aici? Nu da nimeni nimic? Raporteaza abuz de limbaj
,Tu sa nu te tragi cu mine de sireturi, intrucat eu ma port descult" Nichita Stanescu
|
|
Fosta membra 9am.ro 1228 mesaje Membru din: 4/07/2013 Oras: Galati |
Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 20:20
De la: gabigabi2, la data 2014-11-11 17:26:59ei, atunci alege-l pe celalalt, ca base, boc, blaga si PDL.ul ti-au taiat salariul si ceva din pensie ; ti-a marit TVA .ul si ti-a-nchis spitale si scoli si i-a trimis AFAR' pe cei ce vor sa traiasca mai bine, intrucit Romania nu-i Stat Social si NU E RESPONSABILA pentru cetatenii ei ! Poi da! Chiar ma gandeam ca ar fi o solutie. Ramane de vazut daca se si aplica. daca il voteaza toti popii ortodoxi din lume, Grecia , Bulgaria si alte state, crestin Ortodoxe, sigur iese cine nu trebuie. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 21:35
Moshini sau shalitre, sunt banalele chibrituri......prin unele locuri se numesc lemnushe....
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 22:25
De la: H44k0n, la data 2014-11-11 19:51:25De la: Fl_Orion999, la data 2014-11-11 09:31:10De la: gabigabi2, la data 2014-11-11 08:53:26
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2014, ora 08:26
' neata ....cafeaua-i facuta , tigarile-s pe masa si va astept la o " confruntare-n " virtual : eiiii, ce ziceti ? cum vi s-a parut Iohannis, draga amatori de "dreapta" basista ? este ca bietul om ne-a fost Impus ca sa duca la indeplinire planul lui Merkel si UE si atit ? sunt curioasa sa vad daca va mai veni la urmatoarele confruntari si inclin sa cred ca NU ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Noiembrie 2014, ora 09:57
'neata la toate lumile..bune sau nebune....gata ...e clar...nimic nu e clar....de-acum incolo apele s-au limpezit ...exista doua categorii de votanti de-ai lu' iohannis...interesatii sau cretinii...retardatii mintal...a treia categorie nu exista...
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2014, ora 10:01
De la: _2148_, la data 2014-11-11 22:25:21De la: H44k0n, la data 2014-11-11 19:51:25De la: Fl_Orion999, la data 2014-11-11 09:31:10De la: gabigabi2, la data 2014-11-11 08:53:26 razi tu ...razi...harap alb....da' nu prea e rasul tau...singurul care ar fii avut sanse reale sa-l invinga-n turul 2 pe ponta era dan diaconescu...io v-am avertizat la timpul potrivit...n-am ce va face ...pupati-l pe nazistu' vostru cretin ....totu-i degeaba...victor viorel este viitorul presedinte al romanilor....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2014, ora 10:48
buey astia iohanisto-basisti...hai ca va fac cinste c-o cafea...nu mai plangeti...las' ca castigati la loz in plic...mai trageti odata ...peste cinci ani...
|
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2014, ora 10:50
Decizie definitivã în procesul Parcului Bordei
Decizie definitivã în procesul dintre omul de afaceri Costicã Constanda ºi Primãria Municipiului Bucureºti. În 2011, omul de afaceri a câºtigat 163 de milioane de euro în procesul cu municipalitatea, într-un litigiu vechi de ºase ani, vizând mai multe terenuri din Parcul Bordei. Constanda a cumpãrat, acum circa 15 ani, dreptul litigios asupra a 3,3 ha din Satul Francez. În 2003, Primãria Capitalei i-a dat omului de afaceri la schimb pentru Sat, unde deþinea construcþii, aceeaºi suprafaþã în Parcul Bordei. Pentru cã a vrut sã construiascã locuinþe în zonã, iar primãria s-a opus fiindcã era spaþiu verde, Constanda s-a adresat instanþei. Dupã cinci ani, instanþa i-a dat câºtig de cauzã, obligând consiliul sã-i plãteascã 18 milioane de euro despãgubire. CGMB a vrut sã evite plata despãgubirii ºi în schimbul Parcului Bordei i-a dat 2,8 hectare în Satul Francez, obligându-se sã-i aprobe un plan urbanistic zonal pentru a putea construi acolo. Cum hotãrãrârea de consiliu nu a fost aprobatã a urmat procesul. Tribunalul Bucureºti a decis în iulie 2011 ca omul de afaceri Costicã Constanda sã fie despãgubit cu circa 165 de milioane de euro în urma procesului pe care l-a intentat Primãriei Capitalei. Cuantumul despãgubirilor a fost diminuat la Curtea de Apel. Curtea de Apel Bucureºti a decis, pe 7 noiembrie, cã Primãria Capitalei va trebui sã plãteascã peste 115 milioane euro soþiior Costicã Constanda ºi Maria Costanda în cazul afacerii Satul Francez vs Parcul Bordei. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2014, ora 10:55
www.stiripesurse.ro/o-noua-runda-ponta-vs-iohannis-la-b1tv_93879...
O nouã rundã Ponta vs.Iohannis la B1TV/ OFICIAL O nouã rundã de dezbateri directe între cei doi prezidențiabii va aveam loc în aceastã searã la B1TV de la Ora 20.00 în cadrul Emisiunii "Bunã seara România", moderatã de Mãdãlina Pușcalãu. "Klaus va merge sigur în seara asta la B1TV", a declarat pentru stiripesurse.ro Vasile Blaga, șeful campaniei prezidențiale a Alianței Creștin Liberale. Prima întâlnire directã dintre cei doi a avut loc asearã la Realitatea TV. Anterior au fost surse cã dupã prestația de la Realitatea TV Klaus Iohannis nu ar mai merge la altele. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2014, ora 11:02
www.stiripesurse.ro/verdictul-lui-ion-cristoiu-klaus-iohannis-a-...
VERDICTUL lui Ion Cristoiu: Klaus Iohannis a fost atras într-o CAPCANÃ Analistul Ion Cristoiu e de pãrere cã prezidențiabilul ACL Klaus Iohannis a fost atras în capcana întinsã de Cozmin Gușã, consultantul politic al Elenei Udrea prin acceptul de a participa la confruntarea cu Victor Ponta de la Realitatea TV. ”Dînd curs șantajului practicat de Cozmin Gușã, consultantul politic al Elenei Udrea, Klaus Iohannis a fãcut greșeala vieții sale: S-a decis cu o orã înainte de dezbaterea la care se anunțase Victor Ponta sã participe. Dupã ce și pe drept cuvînt a susținut cã va participa la o confruntare serioasã, anunțatã și negociatã dinainte, cum se întîmplã în lumea civilizatã, s-a dus la o emisiune improvizatã (nici n-avea cum, odatã ce Realitatea Tv era pregãtitã pentru o dezbatere doar cu Victor Ponta, dat fiind cã Klaus Iohannis anunțase cã nu vine la nici o televiziune de știri), fãrã o minimã organizare, de parcã ar fi fost vorba de o confruntare între Elena Udrea și Traian Bãsescu, fãrã întrebãri gîndite bine, pentru a acoperi tot spectrul problematicii prezidențiale. Rareș Bogdan, complexat de ideea cã-l are în fațã pe Însãși Înãlțimea Sa Victor Ponta, l-a lãsat practic pe Victor Ponta sã fie moderatorul emisiunii. Ideea nenorocitã de a se dezbate nu atribuțiile președintelui, ci atribuțiile premierului l-a favorizat în chip nedrept pe Victor Ponta. Era de așteptat ca în condițiile în care s-au discutat numai prerogativele premierului, Klaus Iohannis sã nu se descurce. Decizia luatã în ultimul minut de a veni la confruntare a fãcut ca Klaus Iohannis sã nu fie pregãtit. În 2004 și-n 2009, candidații s-au pregãtit inclusiv psihologic pentru marea confruntare, devenitã eveniment național și nu o clacã la o televiziune de știri, antrenîndu-se cu persoane care jucau rolul adversarului. Cum a fost posibil ca staff-ul sã nu reziste șantajului lui Cozmin Gușã și l-a forțat pe Klaus Iohannis sã meargã în ultimul moment, fãrã o minimã negociere a formatului? Și acum ce face Klaus Iohannis? Se va duce și la celelalte televiziuni de știri? Va mai vrea o confruntare pe teren neutru? Pe scurt, și la cald: A fost un dezastru. Nu pentru cã Klaus Iohannis n-ar fi bun. La interviul de pe Realitatea Tv, la care am participat, a fost senzațional. A fost un dezastru din cauza improvizației absolute care a fost aceastã așa zisã confruntare.”, scrie Ion Cristoiu pe blogul personal. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2014, ora 11:03
Cititi si aici
m.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/klaus-iohannis-a-pierdut-a... www.justitiarul.ro/klaus-iohannis-a-pierdut-in-instanta-al-doile... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

da' tu stii la ce se spunea " aspirina saracului", ca m-ai facut sa ma scarpin in cap a mirare zicind ca nu te intelegi bine cu ea !?
sau mai stau o tzira ?