Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Noiembrie 2014, ora 14:15
Una neagra si fierbinte,pentru un baiat cuminte.....
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 7 Noiembrie 2014, ora 15:05
vineeee baiatuuu !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 544 mesaje Membru din: 13/10/2014 |
Postat pe: 7 Noiembrie 2014, ora 15:07
De la: Musetel, la data 2014-11-07 11:27:58Aha.... Flacai voinici si admirabil de incapatanati.... Cred ca numa' io lipsesc acu' cu sabia, este? P'al Falosului ! problem, Clopuitule !? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2014, ora 15:28
Nu-mi dau clopu si nici strutu,pentru jumatate Turtzu,
Nu-mi dau clopu si nici pana ,pentru toata Camarzana
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2014, ora 15:42
no, d'apai nu mere'-asa ,
pune clopu' mai pa ceafa scoate brisca, slana, pita si stergaru cu placinta, baga si tri doable j'arsu' pregateste-ti si carasu' si invita pe zurlia sa-ti decapiteze falnicia s-o ghilotineze dara de cu zori pana pe seara Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 02:55
Totul e-n schimbare...
Alte vremuri,alte flamuri Falfaie prin cafenea, Am ramas doar triste ramuri Ca nefolosite hamuri, Umbre,himere abia. Ne-au parasit multi,in graba, Ne-au lasat in voia sortii..... Ramasei,dar multi ma-ntreaba, Daca conversez cu....mortii. Daniela cea iubita S-a retras,usor,discret, Cred ca s-a simtit ranita, De,un suflet gingas,dulce,de poet. Sandu mai incearca pana, Dar este blocat,politic, Emilas panseaza rana, Blestemand guvernul mitic. Ingrid doamna cea iubita cu sclipiri de iamb si ghiers, A preferat,si evita, Vr-un conflict, ori gand pervers. Musetel se tine tare, Tot incearca poezia, Dar acuma mi se pare,, Si o cred a fi in stare, Sa imi taie falosia.... ...................................... Incerc sa tin sus stindardul, Sa compun cate ceva.... Iar de apreciati bardul, Poate,poate....va urma.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 08:06
asaaaa
buna dimineata ! soare nu prea e, ca-i ceata si prin ea, asaaa , ca un vis , se itea Luna ...maaare, plina si ma-ntrebam de ce visez bazaconii poiii, hai sa-ncepem cu-nceputul : dam drumul la cuptoare si punem si de'o friptura la cuptor...si de' o placinta cu dovleac , dar mai intii de toate, facem cafeaua ! ....uite si frisca, picaturile anti- ceata si o prajitura tiramisu ! sa aveti o zi buna de tot ! P.S poetii sunt asteptati cu drag , de oriunde ar fi ei ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 09:02
Io-s in deal si badea-n shesu'
La La La- la la-la La! 'Neatza! 7 www.youtube.com/watch?v=0EEWe1Mckm8
Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
|
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 09:10
buna dimineata !
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 09:14
Aha, acum vazui ce era cu falosu' si cu prestidigitatia in n luat d e cate k de , oferta inaintata de mandru' cavaler Haakon domniei mele molcome aseara pe politichii!
Adecatelea de la capu' tzintit mi se tragea, bine! No bun, daca azi e sambata si m-am trezit bine, trag un ghiers pana in curtea lui Giova, sa ii tremure obloacele de spaima, no! Di ce de spaima? Apoi ....cum sa va spui io......da'...... nu imi mai aflu excaliburu! Pe bune, acu'! Necesita o cafea... Gabriela: LA MULTI ANI cu sanatate, sa va dea Domnul tot ce doriti, zile senine si ferricire, LA MULTI ANI SA TRAITI! Si cine, si cine, si cine sa traiasca? Si cine, si cine, si cine sa traiascaaaaa? LA MULTI ANI, LA MULTI ANI LA MULTI ANI , LA MULTI ANI LA MULTI ANI sa traiti fericiti! www.youtube.com/watch?v=GYorjAtjXWc NOI, intreaga echipa de CARCOTASI 9 anti meridiani, te tzucam si te imbratisam cu drag! Te iubim! Cu drag! Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 09:18
De la: gabigabi2, la data 2014-11-08 09:10:45buna dimineata ! Neatza buna Gabrielei dragi! Am asezat frumos si cu delicatete 67 de trandafiri in glastra! Ii datorez lui Daddy Giova si tie, Gabi, defapt voua tuturora, cel putin un catren. Mereu original , astfel incat sa nu ma uitati!
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 09:47
da' lasati, lasati , ca ma intimidez
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 09:58
Cine ma cunoaste mai bine ca voi?
Musetel alunga tihna De pe imaginile fixe; Aprinde chiar si lumina In toate spatiile inchise. Sabia ii sta complice Balansand pe soldul drept, Cine ziua vrea sa-i strice, Duel va naste, este drept! Diminetile sunt senine, Zilele se scurg incet, Serile de iubire pline, Nopti de vis si-un menuet? Daca visul e o cale De a accede cerul? Noaptea lin isi tese zale Intarindu-ne felul. Sabia eu stiu s-o stapanesc Si cu stanga si cu dreapta! Cum altfel sa reusesc A strabate calea toata? Daddy Giova, sezi bland Si mai dormi cateva ceasuri, Pana pasarile-n crang Te-or trezi cu-ale lor glasuri! Nu al tau cap l-as fi tintit Ca sa readuc pacea aici, Pe tine doar te-as fi iubit Ca TATIC de departe aici! Te tzuc cu drag inca odata, Ti-astept viersul luminat; Sabia mi-e la loc -in teaca, Te asigur ca nimic rau nu s-ar fi intamplat! Haakon, ca sa fiu sincera.... Capul tau de l-oi nimeri, Mi-e teama ca in atmosfera Antrenor ca tine n-oi mai gasi! Si s-o spun si p-aia dreapta... Catre mine tu de-i mai tzinti, Voi deveni si mai inteleapta, Iar de iubit... tot te voi iubi! Florine, ti-am soptit si in secret: Bara sus mereu o voi pune Pentru toti cei dragi, e drept! Vreau sa fii perfect, pe bune! Gabriela sa ne mentii Mereu alaturi la o cafea! Impratiala sa intervii! Asta e menirea ta! Black, noi doi avuram certuri... Taman asa vom tine minte Ca trebuie sa facem eseuri Sa invartim roata inainte! NeaMarin a disparut... Stiu ca ne receptioneaza! Din inima il salut Daruindu-i aceasta fraza! NeaEmil apare iarasi Dupa o vara intreaga, Sa ne incante , tovarasi, Cu vreo poezie draga! Sandu e si el pe-aici, Ne semnaleaza tern, Mai bate baietescul 5 Cu cate un catren. Bella imi confirma prezenta Si prin telepatie, directa, Ma obliga sa motivez absenta Ivindu-ma mereu din stanga. .......va urma, va tzuc cu drag! Fug ca timpu' tace si trece! O zi faina tuturor! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 219 mesaje Membru din: 1/07/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 11:49
**NeaEmil apare iarasi Dupa o vara intreaga, Sa ne incante , tovarasi, Cu vreo poezie draga! ** Muºeþel, nu te-am uitat, deseori te-am luat în seamã, ce pãcat cã nu te cheamã Gabriela lui Muºat, azi te-aº fi felicitat. Constat cã ai progresat, cã eºti singura pe-aici care gratis dã pupici, scrie rime la pãtrat ºi alintã ne-încetat. Sã nu uit de ce-am intrat: azi e mare sãrbãtoare; Gabriele-n calendare, Gabrieli ºi ei ca sfinþi, nu ºtiu dacã sunt cuminþi, dar la toþi câte-o urare! La mulºi ani cu sãnãtate, masa plinã cu bucate, aibã parte de iubire ºi de vrednicã cinstire! .......
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 12:13
De la: emil9am, la data 2014-11-08 11:49:00 NeaEmil, bine-ai venit, Si de n-o fi cu pacat, Eu te tzuc cu drag, timid, Iti multumesc ca nu m-ai uitat! Gabriel mi-e ingerul de paza Si cu sfiala il ascult, El ma tine mereu treaza, Niciun iamb nu mi-e descult! Eu port cu mandrie Alte doua nume de sfinti, Cred ca este- o maestrie Daca pe 30 nu ma uiti! NeaEmil, ma bucur tare Ca 'napoi tu ai venit, Drag ne esti si stii tu oare Cat de mult te faci iubit? Ei si-acum, sa nu uitam, Vreau a striga o urare Pentru MIHAIL sa cantam LA MULTI ANI si la mai mare! Mihai, nu te-am uitat, Insa puiul meu de om, Se trezi neasteptat Si viersu'-mi fu in pom! Dar acu' c-au coborat, Viersu' meu si inima buna, Cu drag eu te-am tzucat Si-ti urez o zi buna! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 12:31
De la: giovausaro, la data 2014-11-08 02:55:03Totul e-n schimbare... Bardule, rima þi-e tristã înnecatã de amar, versul insã-i plin de har, nu abandona, insistã! ªi eu plâng acele vremuri când eram in armonie, când vreo frumoasã poezie te fãcea sã te cutremuri. Ce emnoþii, ce simþiri îþi dãdeau acele rime, s-au dus parcã în vechime cu frumoasele trãiri. ªi astãzi mai visez în noapte cu ochii deschiºi pe pereþi la iubirile-ncercate de nastruºnicii poeþi. Azi îmi par cã duse-s toate. Totu-a fost, dar ºters deodatã într-un topic cam trãznit, dar amuzant. Duse-s toate într-un pieritor neant, nu mai e ce-a fost odatã. Unde-s astãzi artizanii unor rime infocate, unor versuri palpitante, indrãcite, care-atât de mult iubite, rând pe rând erau postate? Unde este acea vervã care-n versuri exalta? Muza nu-are tocu- în mânã? Si-a sleit toatã puterea sau este acum bãtrânã? Azi mã-ntreb de-acestea toate, neºtiind de voi afla. Mulþi au ridicat stindardul unui topic obosit, perindaþi sub un alt nume, dar tulburãtori de ape, au înpestriþat natura cu un soi de versuri scalpe fãrã cap ºi fãrã coadã, cu un iz de mucegai. Pe-acest topic obosit, a-încerca, pare cã ºtiu; nu e Dana cu-ale ei versuri de vis ce sunau aºa feeric, ca o lirã-n Paradis. Azi nostalgic, mi-ar plãcea, cititorul ei sã fiu. Dar ca sã nu fie tern, azi mai strãluceºte Giova, nelipsit animator, un talent spontan ºi verv, gratula mereu pe doamne, când scria, scria cu nerv, cãdeau toate în extaz atunci când îi sorbeau slova. Deseori, ºi ea prezentã, dând o tentã ºugubeaþã apãrea, de te miri unde,, graþioasã ºi vivace. cu sclipiri ºi replici blânde, Ingrid, impãciuitoare, veselã , plinã de viaþã. Dar nu cel din urmã, ºarmant,Sandu, când ºi când, maiestos, fãcea ofrande versuri chiar meºteºugite, împletite în ghirlande, doamnelor, de pe-al sãu cal, un Donjuan tandru. Astãzi, resemnat, mã îgrop în amintiri; nu mai sper, nu mai cred în vreo minune, în renaºteri, s-a stins tot ca un tãciune, topicul cu-atâta vervã cu tercutele iubiri. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 12:43
La multi ani ºi enuigmaticului Mihai, tuturor celor cu acest nume, sau mihail, Mihaelelor de pretutindeni, toþi sã se bucure de sãnãtate dragoste alãturi de cei dragi ºi bunã stare!
....O zi bunã tuturor! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 13:08
Aha, La Multi Ani Mihaelelor, sa le iubiti si sa va iubeasca mereu si mereu si mereu!
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 13:13
O zi frumoasa, nea Emil! Numa' bine si te astept mai des pe la o cafea si o poveste, ritmata sau nu!
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 13:59
O cafea?
www.youtube.com/watch?v=BUg9WFM5gF0 Nu ca n-am avea putere, dar ni-i mai usor a cere! Ioaerisesc azi bufetu', bre? Da' ce e cu voi?
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 14:02
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 14:08
www.youtube.com/watch?v=h863rO_SYwg
Ioi, in oglinda-mi faceam freza si am depasit viteza......cred! Zic bine merci ca nu mi-o luat carnetu!
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 14:33
|
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 14:41
De la: gabigabi2, la data 2014-11-08 09:10:45buna dimineata ! La multi ani Gabi!!!! Sa traiesti, sa fii sanatoasa alaturi de cei dragi si sa ti se implineasca toate dorintele! La multi ani si Sirenei, sa traiasca sa fie sanatoasa si sa-si implineasca visul. Nu in cele din urma, la multi ani si lui Mihail, sanatate si tot ce iti doresti. Daca mai sunt si alti sarbatoriti sub acoperire, la multi ani tuturor.
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 15:47
No drajilor, La multi ani,fericire si multi bani,
Bucurosi de-acu inainte,cu proaspatul presedinte, si cu noul prim ministru,de la Tisa pan' la Nistru, sa faceti cu toti avere,sa curga lapte si miere.....
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 16:19
Clopuitule, nici nu sti ce ... Din nefericire, pentru romani, razboiul rece a fost reincalzit, iar Putin, s-a razgandit, "tratatul Ribbentrop-Molotov a fost un lucru bun" , un tratat pacifist in optica lui putin, "rusia nu dorea a lupte" ( nu , citez: "un act imoral" asa cum declarase in urma cu peste un deceniu ), prin urmare, cortina, tot pe Prut ,pe Prut-Pe Prut.! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 16:29
De la: emil9am, la data 2014-11-08 12:31:56De la: giovausaro, la data 2014-11-08 02:55:03Totul e-n schimbare... si tu m-ai facut sa oftez, chiar daca eu- fara harul vostru intr-ale versificarii- doar va citeam si aplaudam ! am imbatrinit, Emile....toti am imbatrinit si lupta asta continua a romanilor cu romanii ne-a imbatrinit cel mai tare si ne-a uritit , caci dintotdeauna , Ura schilodeste sufletele si omoara Speranta ! .... eiiii....poate nu chiar de tot- de tot , ca sa nu mai fie nici-o farima cit de mica, pentru ca eu inca mai sper la o renastere !
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 16:33
De la: giovausaro, la data 2014-11-08 15:47:42No drajilor, La multi ani,fericire si multi bani, Astfel incat sa nu cereti statului niciun banutz! Fiecare sa se descurce independent! Ba io va sfatuiesc sa profitati de toate facilitatile legale si sa luati banii ce vi se cuvin! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 16:41
Foaie verde de pelin,ori putina,ori Putin,
Io cand beu cate-o palinca ii zic lu' Ivan turbinca, sa-si spele obielele,c-amputit soselele, Unde pune el piciorul ,imputeste ca dihorul.
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 16:47
Numa' bine de un ceai de ora 5 (la voi!) la mine e 4!
Ce ai? Cine face ceaiu'?
|
|
|
|

vineeee baiatuuu !
buna dimineata ! soare nu prea e, ca-i ceata si prin ea, asaaa , ca un vis , se itea Luna ...maaare, plina si ma-ntrebam de ce visez bazaconii
da' lasati, lasati , ca ma intimidez