back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2290 2291 2292 2293 2294 2295 2296 2297 2298 2299 >> Sari la pagina:

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Noiembrie 2014, ora 11:04

www.dcnews.ro/dezbatere-electorala-victor-ponta---klaus-iohannis...

DEZBATERE ELECTORALĂ VICTOR PONTA - KLAUS IOHANNIS. Rareș Bogdan: „Am ridicat mingea la fileu pentru Iohannis, îmi venea mie să sar. El se uita la ceas, fir-ar al dracului de ceas”

Rareș Bogdan, moderatorul dezbaterii Iohannis - Ponta de la Realitatea TV, a fost dezamăgit de prestația candidatului ACL.

„Am ridicat de trei ori mingea la fileu, îmi venea mie să sar. El se uita la ceas, fir-ar al dracului de ceas", a spus Rareș Bogdan la emisiunea în care a analizat dezbaterea alături de colegii săi.
CITEȘTE ȘI: Rareș Bogdan și Cozmin Gușă au criticat-o aspru pe Lavinia Șandru după dezbaterea Victor Ponta - Klaus Iohannis
www.dcnews.ro/rare-bogdan-i-cozmin-gu-a-au-criticat-o-aspru-pe-l...

„Era interesul lui Iohannis să stea mai mult la emisiune, al lui și al telespectatorilor, nu interesul meu. Nu poți să te cerți cu mine că de ce depășesc cu două minute. Trebuia să stai aici și să te bați cu ăla”, a spus Rareș Bogdan, făcând referire la desele atenționări ale lui Iohannis din timpul dezbaterii că se apropie sfârșitul emisiunii. Victor Ponta a menționat de câteva ori în emisiune că e dispus să stea peste ora programată.

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 12 Noiembrie 2014, ora 11:05

După 15 minute în care Iohannis nu a realizat nici măcar că a început dezbaterea, întrebând mirat ”despre ce subiect vorbim aici”, Iohannis a început să își sape singur groapa.
Șeful PNL nu a oferit niciun răspuns la niciun fel de întrebare adresată atât de moderatorul Rareș Bogdan, dar mai ales la acelea lansate de către contracandidatul său, Victor Ponta.

Fără replică, fără sentimente, fără să transmită niciun fel de emoție, rupt de realitatea cotidiană și habarnist în materie de Constituție, Iohannis pare să fie urmărit de ghinion până în ultima zi de campanie, lăsând impresia că nu se pricepe la nimic.

Mărturisirea că nu a fost niciodată la Chișinău și Cernăuți, coroborat cu lipsa oricărei reacții la atacurile furibunde lansate de Victor Ponta și finalul apoteotic al dezbaterii electorale par să îi fi distrus orice brumă de șansă pentru a câștiga alegerile prezidențiale din data de 16 noiembrie.

”Sunteti doar o poleilala a domnului Ratiu si Antonescu, in interior sunteti Traian Basescu Și eu nu l-am votat niciodata pe Basescu”, a fost probabil mesajul care l-a îngropat electoral definitiv pe Klaus Iohannis.
Iohannis a avut în această campanie ca slogan ”România lucrului bine făcut”. Având în vedere acest lucru, întrebarea următoare e cât se poate de firească: Dl. Iohannis nu a putut să vină cu temele bine făcute?

Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 12 Noiembrie 2014, ora 11:09

In situatia de fata dintre cei doi nu se ia in calcul politeturile.Dupa cum stim cu totii cei care sunt mai tare-n dantura si scoala omul dupa ...... au castig de cauza.Tupeul intotdeauna a avut de castigat iar oratorul cel mai bun va fi mai mereu invingator.
Ce este drept nu este stramb ,Ponta la capitolul oratorie sta bine ca sa nu mai vorbim despre partea cu imbarligaturile si aruncarea de cuvinte la misto.
Iohannis pe langa faptul ca este mai intarziat in exprimare [asta ca sa fiu dulce in exprimare], se pare ca n-a venit prea pregatit pentru o confruntare cu Ponta,mai degraba ar fi venit la o sueta de rutina.
Pana acum doar victor ponta a convins ca vrea sa fie presedintele romanilor.
Poate vom vedea la celelalte televiziuni un altfel de circ.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 12 Noiembrie 2014, ora 11:21

cei care inca il mai sustin pe tucalarul nazist sau incearca sa-i gaseasca scuze..e clar s-au uitat la postul discovery...sau probabil la cartoonnetwork...altfel nu-mi pot explica inversunarea imbecila cu care tot incearca sa ne convinga ca acest biet si nefericit infractor de duminica pe numele lui clovn ionescu de berlin ar merita macar sa fie vreun sef de c.a.p. sau de detasament de pionieri...probabil merita sa fie sef la organizatia de baza a ,,soimilor patriei'' clasa ajutatoare.....

Fosta membra 9am.ro

73 mesaje
Postat pe: 12 Noiembrie 2014, ora 12:47

ai dat in fiert !
senzationescu ti-a cam pus harbul electoral dupa ce s-a aliat cu pretenul pe care il posiclea cu toate vasilinele produse de Oltchim !

EGAL__

164 mesaje
Postat pe: 12 Noiembrie 2014, ora 13:42

Penibil !
Cine l-a impins in fata pe "hans", si-a batut joc de inteligenta noastra, a tuturor.
Omul e din categoria " Emil Bobu"...chiar 'Bobu- Bobilor' Despre Ponta, ce sa mai zic... ca s-au spus destule si din pacate am vazut ce i-a putut pielea de cand e in fruntea guvernului.
Oricare dintre ei ar castiga alegerile, noi romanasii de rand avem de tras.

,Tu sa nu te tragi cu mine de sireturi, intrucat eu ma port descult" Nichita Stanescu
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Noiembrie 2014, ora 14:02

De la: Fl_Orion999, la data 2014-11-12 11:02:54www.stiripesurse.ro/verdictul-lui-ion-cristoiu-klaus-iohannis-a-...

VERDICTUL lui Ion Cristoiu: Klaus Iohannis a fost atras într-o CAPCANĂ

Analistul Ion Cristoiu e de părere că prezidențiabilul ACL Klaus Iohannis a fost atras în capcana întinsă de Cozmin Gușă, consultantul politic al Elenei Udrea prin acceptul de a participa la confruntarea cu Victor Ponta de la Realitatea TV.

”Dînd curs șantajului practicat de Cozmin Gușă, consultantul politic al Elenei Udrea, Klaus Iohannis a făcut greșeala vieții sale:
S-a decis cu o oră înainte de dezbaterea la care se anunțase Victor Ponta să participe.

După ce și pe drept cuvînt a susținut că va participa la o confruntare serioasă, anunțată și negociată dinainte, cum se întîmplă în lumea civilizată, s-a dus la o emisiune improvizată (nici n-avea cum, odată ce Realitatea Tv era pregătită pentru o dezbatere doar cu Victor Ponta, dat fiind că Klaus Iohannis anunțase că nu vine la nici o televiziune de știri), fără o minimă organizare, de parcă ar fi fost vorba de o confruntare între Elena Udrea și Traian Băsescu, fără întrebări gîndite bine, pentru a acoperi tot spectrul problematicii prezidențiale. Rareș Bogdan, complexat de ideea că-l are în față pe Însăși Înălțimea Sa Victor Ponta, l-a lăsat practic pe Victor Ponta să fie moderatorul emisiunii. Ideea nenorocită de a se dezbate nu atribuțiile președintelui, ci atribuțiile premierului l-a favorizat în chip nedrept pe Victor Ponta. Era de așteptat ca în condițiile în care s-au discutat numai prerogativele premierului, Klaus Iohannis să nu se descurce. Decizia luată în ultimul minut de a veni la confruntare a făcut ca Klaus Iohannis să nu fie pregătit. În 2004 și-n 2009, candidații s-au pregătit inclusiv psihologic pentru marea confruntare, devenită eveniment național și nu o clacă la o televiziune de știri, antrenîndu-se cu persoane care jucau rolul adversarului.

Cum a fost posibil ca staff-ul să nu reziste șantajului lui Cozmin Gușă și l-a forțat pe Klaus Iohannis să meargă în ultimul moment, fără o minimă negociere a formatului? Și acum ce face Klaus Iohannis? Se va duce și la celelalte televiziuni de știri? Va mai vrea o confruntare pe teren neutru?

Pe scurt, și la cald:
A fost un dezastru.
Nu pentru că Klaus Iohannis n-ar fi bun.
La interviul de pe Realitatea Tv, la care am participat, a fost senzațional.
A fost un dezastru din cauza improvizației absolute care a fost această așa zisă confruntare.”, scrie Ion Cristoiu pe blogul personal.

a fost " Senzational" pe naiba ghem....n-a fost, ca doar l-am urmarit in direct, iar Rares Bogdan....( ia ziceti , nu va pare ca seamana cu actorul interpret al lui H. Poirot , in tinerete? ).....lasam frivolitatile si trecem la subiect : iar moderatorul - un simpatizant al lui K.I via Liberali - i-a ridicat, intr-adevar , mingea la fileu ca sa dea bine !
asa ca nea Cristoiu s-a mai aratat o data ca-i e imposibil sa fie impartial !

Fosta membra 9am.ro

73 mesaje
Postat pe: 12 Noiembrie 2014, ora 14:05

De la: 9am_4565, la data 2014-11-12 13:42:17Penibil !
Cine l-a impins in fata pe "hans", si-a batut joc de inteligenta noastra, a tuturor.
Omul e din categoria " Emil Bobu"...chiar 'Bobu- Bobilor' Despre Ponta, ce sa mai zic... ca s-au spus destule si din pacate am vazut ce i-a putut pielea de cand e in fruntea guvernului.
Oricare dintre ei ar castiga alegerile, noi romanasii de rand avem de tras.

serios ?
daca nu raspunzi obrazniciilor, flecarelilor citite de pe copiute sau nesimtirii crase a unui latrau incompetent si hot intellectual dovedit, inseamna ca esti in categoria lui Emil Bobu?

nenea, iti lipsesc neuronii sau bagajul de cultura generala veritabila, educatia, atitudinea si comportamentul unei personane intelepte, rationala si realista ?

pai, cum poti raspunde mai bine unui palavragiu care nu a realizat cu onestitate nimic in viata lui decat, IGNOANDU-I ineptiile, mizeriile minciunile si nesimtrea explicit afisate ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Noiembrie 2014, ora 14:20

De la: Fl_Orion999, la data 2014-11-12 11:09:12In situatia de fata dintre cei doi nu se ia in calcul politeturile.Dupa cum stim cu totii cei care sunt mai tare-n dantura si scoala omul dupa ...... au castig de cauza.Tupeul intotdeauna a avut de castigat iar oratorul cel mai bun va fi mai mereu invingator.
Ce este drept nu este stramb ,Ponta la capitolul oratorie sta bine ca sa nu mai vorbim despre partea cu imbarligaturile si aruncarea de cuvinte la misto.
Iohannis pe langa faptul ca este mai intarziat in exprimare [asta ca sa fiu dulce in exprimare], se pare ca n-a venit prea pregatit pentru o confruntare cu Ponta,mai degraba ar fi venit la o sueta de rutina.

dupa cum am mai spus si ieri sau azi dimineata, e un Biet Om IMPUS de altii , ce NU are ce cauta in postura de Presedinte al Romaniei ! mi-a cam fost mila de el , dar si stafful lui de campanie, niste dobitoci care NU au fost capabili sa-l evalueze la justa lui masura, neglijind exact ce era esential : ca Iohannis Nu e spontan la replica si atunci trebuia Pregatit Beton cu tot ce-i trebuia ca sa-l incurce pe Ponta !
cu alte cuvinte : alea jacta est !

EGAL__

164 mesaje
Postat pe: 12 Noiembrie 2014, ora 14:22

Cand te asezi la masa la o confruntare electorala la cel mai inalt nivel, eu cred ca trebuie sa te prezinti cu lectiile bine facute, stiind sa raspunzi prompt, inteligent si cu bun simt. Chestia cu ignoratul nu merge aici.
Asta o putem face noi pe forum sa ignoram pe cei ce ne provoaca sau pe cei pentru care nu merita sa uzam tastele.

,Tu sa nu te tragi cu mine de sireturi, intrucat eu ma port descult" Nichita Stanescu
Fosta membra 9am.ro

73 mesaje
Postat pe: 12 Noiembrie 2014, ora 14:23

despre ce salariu mediu, despre ce pensie minima sau medie vorbea incompetentul mincinos, ponta?

salariu mediu = 350 de euro?
pensie minima = 80 de euro?
pensie medie = 217 de euro?

politicienii romaniei sa aiba curajul sa vrbeasca despre salariul mediu, pensia minima si pensia medie din Romania numai atunci cand acestea vor fi aliniate salariului mediu, pensiei minime si medii EUROPENE

salariu mediu = 3.500 de euro
pensia minima = 1.100 de euro
pensia medie = 2.800 de euro.

pana atunci, hahalere gen ponta si intreaga gasca de penali din care face parte, ciocul mic !
furati mai putin sau deloc si aliniati veniturile cetatenilor romani la cele ale cetatenilor vest europeni, daca intr-adevar va prcepeti la economie buey manelistilor politici.

fapte, nu vorbe !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 12 Noiembrie 2014, ora 14:33

De la: H44k0n, la data 2014-11-12 12:47:01

ai dat in fiert !
senzationescu ti-a cam pus harbul electoral dupa ce s-a aliat cu pretenul pe care il posiclea cu toate vasilinele produse de Oltchim !

ce-ai patit pretenas...iar n-ai fost cuminte si ti-au suprimat banditii astia dreptul la libera exprimare....???
io ti-am recomandat sa nu depasesti numarul maxim de prostie....vei ajunge exact ca nazistu' si chioru' ...sa fii de ras si-n direct si in reluare...treaba ta....ce zici o punem si noi doi de-o dezbatere fata-n fata....??? macar asa de amorul artei deoarece sunt sigur ca nu vei face fata...cel mult spate sau ceva oral sa reusesti sa executi... asa cum te-nvata la partid, cica daca stai aplecat nu-i nimc rau....poti s-o faci si din genunchi ... .chiar daca nu ma voi simti satisfacut....da' cel putin poti afirma c-ai incercat...exact cum se maguleste nemtalau'....

Fosta membra 9am.ro

73 mesaje
Postat pe: 12 Noiembrie 2014, ora 14:58

iar te balbai printre puncte-puncte, buey ciordaule cersetor, incearca un copy/paste, "eruditule"!
daca imi oferi un inscris notarial priin care nu ridici pretentii financiare, material sau de alta natura, post mortem, poate am sa-mi fac de lucru si cu tine ca si-asa faci umbra pamantului degeaba si consumi de-a-n bulea oxigenul planetei !
ce zici, semnezi sau procedezi exact ccum au procedat si rudele tale din opera lui i.b. deleanu ?

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 12 Noiembrie 2014, ora 15:04

De la: H44k0n, la data 2014-11-12 14:58:20iar te balbai printre puncte-puncte, buey ciordaule cersetor, incearca un copy/paste, "eruditule"!
daca imi oferi un inscris notarial priin care nu ridici pretentii financiare, material sau de alta natura, post mortem, poate am sa-mi fac de lucru si cu tine ca si-asa faci umbra pamantului degeaba si consumi de-a-n bulea oxigenul planetei !
ce zici, semnezi sau procedezi exact ccum au procedat si rudele tale din opera lui i.b. deleanu ?

nesimtit ca-ntotdeauna...daca mai ai vreo vena nestrangulata de sifilis in instalatia ruginita de prostie vei accepta ca nu-i decat clantaul infect de tine....
in continuare doresc dezbatere face-to-face cu infecta-ti persoana....

Fosta membra 9am.ro

73 mesaje
Postat pe: 12 Noiembrie 2014, ora 15:28

De la: Fl_Orion999, la data 2014-11-12 15:04:43
De la: H44k0n, la data 2014-11-12 14:58:20iar te balbai printre puncte-puncte, buey ciordaule cersetor, incearca un copy/paste, "eruditule"!

nesimtit ca-ntotdeauna...daca mai ai vreo vena nestrangulata de sifilis in instalatia ruginita de prostie vei accepta ca nu-i decat clantaul infect de tine....

fotocopiaza documentul notarial,- hai, te pricepi la copy/paste-,posteaza documentul on line sa-l lectureze si retina mea, apoi, stabileste data, ora si locatia, buey prapaditule !

Fosta membra 9am.ro

73 mesaje
Postat pe: 12 Noiembrie 2014, ora 19:38

De la: Fl_Orion999, la data 2014-11-12 11:09:12

" Postarea de mai sus aparține celui mai arogant și mai disperat bășist de pe acest forum, Florin 1989. Acum pe ultima sută de metri înaintea alegerilor, acest Flocin1989 este ca porcul de Crăciun în agonie.
Dați cu flit nătântocului, acestui neumblat la biserică, ce face cea mai deșănțată propagandă bășistă. "

Iar postarea asta, ca de obicei , apartine unui pesedist disperat ca adevarul iese la iveala.Sa-i uram petreceri bunga-bunga cu pesedeii lui acolo unde merita sa ajunga, la lada de gunoi a istoriei ! ;D

emirad:
Citat din mesajul lui: florin1989 din Octombrie 19, 2014, 22:23:15

Agonizezi, agonizezi, Flaimuc!

www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=1157.205;wap2

Fosta membra 9am.ro

73 mesaje
Postat pe: 12 Noiembrie 2014, ora 19:47

auzi la el, "bunga-bunga"!

Fosta membra 9am.ro

73 mesaje
Postat pe: 12 Noiembrie 2014, ora 19:58

LIBERSCHIMBIST SADEA, n-asa ciordau cersau ?

florin1989:

" Falca: Ponta a intrat in politica dupa ce a fost eliminat din servicii pentru integrarea in NATO

Falca: Ponta a intrat in politica dupa ce a fost eliminat din servicii pentru integrarea in NATOFoto: vestic.ro
Seful PDL Arad, Gheorghe Falca, spune ca pentru Victor Ponta "a aparut oportunitatea de a intra in politica" dupa ce "a fost eliminat din structurile de securitate" in perioada cand "serviciile romane de informatii au fost curatate de lucratorii educati in spiritul rusesc", pentru integrarea in NATO.

"Anii 2001-2002 au fost anii in care serviciile romane de informatii au fost curatate de lucratorii educati in spiritul rusesc, ca si conditie obligatorie pentru integrarea Romaniei in NATO. Atunci a aparut oportunitatea domnului Ponta de a intra in politica, fiind eliminat din structurile de securitate", a spus Falca.

Basescu a dezvaluit: Ponta a fost ofiter acoperit al SIE (Video)

Liderul ACL a adaugat ca, in urma activitatii sale in SIE, Ponta nu ar fi agreat pe plan international.

"De activitatea domnului Ponta in cadrul SIE cred ca se stie foarte bine atat la Washington, cat si la Moscova, iar din acest motiv el nu este prea agreat pe plan international", a declarat Falca.

El a spus ca astazi romanii isi pot da seama "de ce Victor Ponta este dependent de Dan Voiculescu, un om al Securitatii comuniste si cu legaturi in afacerile serviciilor din anii 1990".

"Ponta este dependent de trecutul sau, trecut santajabil de anumite persoane. Acum ne mai dam seama de ce a reactionat cu blandete fata de Lukoil, companie care se pare ca a prejudiciat statul cu 230 de milioane de euro. Ne dam seama de ce Klaus Iohannis este atacat de Ponta si de Firea cu munciuni, pentru ca acest om, Victor Ponta, este omul format pentru destabilizare, este omul minciunii, care vinde tot pentru propriile interese", a spus Falca.

Ponta, o noua reactie dupa dezvaluirile lui Basescu: Merge cu Iohannis, au o alianta publica

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, ca Victor Ponta a fost ofiter acoperit al SIE in timp ce era procuror, fapt ce reprezinta "o ilegalitate constitutionala" si "o incompatibilitate", potrivit Constitutiei vechi.

www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=1157.200;wap2

cititi sursa si cruciti-va -evident astia naivi ignoranti si credinciosi- de ceea ce este in stare acest impostor biped decerebrat nesimtit!

Fosta membra 9am.ro

73 mesaje
Postat pe: 12 Noiembrie 2014, ora 20:01

emirad:
Citat din mesajul lui: florin1989 din Octombrie 15, 2014, 07:31:52

" www.bursa.ro/?s=politica&articol=250583 "

Începând de azi și până la terminarea alegerilor, ca replică celor foarte agitați, voi prezenta, în etape, lecția de medicină referitoare la turbare.
Alineatul 1.
"Rabia sau turbarea este o boală virală care afectează sistemul nervos central. 90% din rabia umană provine de la mușcătura de câine."

Fosta membra 9am.ro

73 mesaje
Postat pe: 12 Noiembrie 2014, ora 20:18

florin1989
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul

Răspuns: NOI CU CINE NU VOTAM !
« Răspunde #218 : Octombrie 23, 2014, 15:48:21 »

"

Doi pe o bicicletă Sputnik
de Nestor , 23 octombrie 2014

Doi pe o bicicletă Sputnik

Dacă tot e moda organizării campionatelor mondiale sau europene în parteneriat, Dragnea & Ghiță vor candida împreună pentru șefia PSD. Ce doi vor folosi un biciclu electoral deși, luați în parte, sunt amândoi unici și irepetabili. Dragnea e obișnuit cu proba în pereche, de când a încălecat Teleormanul alături de Bombonica și s-a plimbat cu faetonul gonflabil pe Nilul inundațiilor, cot la cot cu argounautul Ponta.

Acuma, să nu înțelegeți că PSD-ul va avea un Președinte bicefal; unul dintre ei va fi Șeful, iar celălalt varianta lui executivă. Hotărârea derivă din calitățile combinatorii excepționale ale numiților, care știu, la nivelul expert, cum se pedalează în politichia dâmbovițeană cu pretenții stângiste. Sau probabil că se pregătesc pentru momentul când vor fi chemați, tot în tandem, la DNA; văicăreala persecuției politice va fi mai zgomotoasă venind de la un duet trombonist, cu pretenții de talent trompetist.

Problema e că asta s-ar putea întâmpla după ce Băsescu nu va mai fi jucător. Cu Iohannis rezident, trâmbițatul ingerințelor băsiste va rămâne valabil pentru hrana mediatică a guguștiucilor. Ce te faci, însă, dacă la Cotroceni vine unsul cu alifia lui Năstase, Ponta? Care tocmai s-a scuturat rapid de guzganul Hrebenciuc, șoricelul Șova și rozătorul Vanghelie, fără să mai bată monedă pe abuzurile DNA. Uite așa va împlini, peste timp, tandemul Băsescu-Ponta blestemul faraonic al Tătucăi Ion, cel schimbat mișelește pe motiv de inadecvare la comision. Măi, rozaliilor, voi nu știați că Stăpânul Timpului își mănâncă toți copiii trădători? "

si pe forumul 9am , acelasi personaj infect ne tranteste un copy/paste din postarea unui alt user, pag 16 de facturaL

Aurelian Pavelescu
9 noiembrie · editat
Hai sa o luam de la capat cu macovistii, sa le spunem si altfel! Pentru ca, iata, nu se lasa. Nu au argumente, nu au idei, nu au decenta, nu au stiinta despre dreapta. Dar, nu si nu! As putea sa ma abtin, ca, oricum, nu cred ca pot intelege.

Ei vor revolutie. Au inceput-o de cateva ori, pe la televizoare, pe facebook, prin berarii si simpozioane, iar, ieri, la Cluj. O "primavara araba", o reincalzire a celei "protocalii", macar ce-a facut Voiculescu in iarna lui 2011 - 2012, un fel de trotkisti rahitici. Stanga revolutionara. Carne de tun se mai gaseste, declamatori "infatuati" ca Papahagi, care isi exersa si isi exerseaza si acum vocea baritonala moduland discursuri pe care le-a invatat pe de rost din oratorii antici (putin cam plagiator Papahagi, eu as fi spus si sursa, dar nu conteaza, plagiatul se practica si la case mai mari). Cum spuneam, revolutie, pentru ca macovistii vor sange. Cad victime tineri neputinciosi si fara speranta. L-am vazut dand un mesaj de razboi si pe Mircea Cartarescu, "mereu tanar si ferice", care a mai facut un fel de revolutie prin anii 80 si o tot face de atunci incoace (nu vreau sa merg mai departe, pentru ca suntem amici si il pretuiesc, asa cum este el).

Eu cred ca oamenii s-au saturat de revolutiile ploiestene, care le-au tot fost servite si pe care le-au tot inghitit pana au ajuns in sapa de lemn, "revolutii" care au lucrat doar pentru profitori (ca si cei de care spun). E nevoie de simboluri si valori, de recuperarea credintei si istoriei, de spiritul si lucrarea familiilor si comunitatilor, de cuvantul statornicie. De aceea eu sunt crestin-democrat, dar si national-taranist. Ati auzit-o pe Macovei, Preda, Papahagi, chiar Cartarescu sau Liiceanu vorbind despre Dumnezeu, despre monarhie, despre pamant si taranul roman, despre credinta? Eu nu! Nici despre modelele noastre istorice, despre sfinti si martiri, eroi si mosteniri. Dreapta nu este revolutionara, nu taie capete, nu face huliganism, nu experimenteaza folosindu-se de slabiciunile si sentimentele gregare ale poporului. Mi-e dor de Petre Tutea si Ioan Alexandru! Ei, Monica Macovei si Soros-ul asta fac, provoaca si lasa in urma numai praf si pulbere, pe cadavrul istoriei, pentru ca nu au suflet. Ce credeti ca i-ar fi spus Ioan Alexandru Monicai Macovei? Purta aproape tot timpul o cruce in mana.

Cum as putea sa tac? Sunt multi, foarte multi, care au intrat si au comentat cu vulgaritate si obraznicii. Cei mai multi nu au niciun reper, de aceea nu-i invinovatesc. Este la moda injuratura si spiritul de gasca si turma. Faceti stanga voastra si faceti ce aveti de facut!

hallooooo, hhhero member, te-a tampit prostia, buey ciordel cersau !

Fosta membra 9am.ro

73 mesaje
Postat pe: 12 Noiembrie 2014, ora 20:27

giovausaro

4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 02:39

Tot ce se intampla acum in Ro,este sub ochiul protector al secu,belive me or not..Lectia invatata..de la precedentele alegeri de a pune pumnu'n gura diasporei.dar de ne vom scula pre multi o sa popim.... Suntem noi ori capsunarii ori toti la un loc
Avem aceleasi drepturi ca si voi,noi facem parte din coloana vertebrala a romaniei

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 10:19

De la: H44k0n, la data 2014-11-12 15:28:46
De la: Fl_Orion999, la data 2014-11-12 15:04:43

fotocopiaza documentul notarial,- hai, te pricepi la copy/paste-,posteaza documentul on line sa-l lectureze si retina mea, apoi, stabileste data, ora si locatia, buey prapaditule !

mai baietas, spune-mi daca esti serios in cele ce afirmi ca sa stiu cum te tratez....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 13:43

De la: giovausaro, la data 2014-11-13 02:39:40Tot ce se intampla acum in Ro,este sub ochiul protector al secu,belive me or not..Lectia invatata..de la precedentele alegeri de a pune pumnu'n gura diasporei.dar de ne vom scula pre multi o sa popim.... Suntem noi ori capsunarii ori toti la un loc
Avem aceleasi drepturi ca si voi,noi facem parte din coloana vertebrala a romaniei

de ce te lasi atit de usor de manipulat, mai Giova si faci spume, cind tu NU mai traiesti in ciorba noastra si PRACTIC nu mai e treaba ta ?!
CUM vi s-a pus pumnul in gura cind acum s-a votat- ca numar de persoane- cu mult mai mult decit la precedentele, iar in 2009 Diaspora a Hotarit ca noua, timpitilor care traim in tara , ne e mai bine cu Base pres. si ni l-ati facut cadou !?

Fosta membra 9am.ro

135 mesaje
Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 18:16

daca l-ai eliminat, inseamna ca l-ai retinut si inteles, PAPITOIULE !

mai nou, observ ca oferi si consultant juridical, copistule analfabet !

florin1989
Hero Member
Deconectat Deconectat

Vezi Profilul

Răspuns: CONSFATUIRI PE TEME JURIDICE
« Răspunde #2960 : Septembrie 16, 2014, 09:07:28 »

" Prietene, cum ziceam mai sus, nu am intenția să dezvolt subiectul. Nu interesează pe nimeni să vadă pe forum doi juriști care își dau cu părerea și se contrazic, explicând tot felul de chestiuni tehnice.
Îmi pare rău că ai ratat ocazia să porți o discuție tehnică serioasă, fără să invoci politicul. Dar în stilul tău, te-ai kkt în cartușieră, și ai făcut afirmații juridice la care ai băgat "...contrar părerii pesediștilor...". Bineînțeles că o părere juridică nu are de-a face cu apartenența sau simpatia politică.
Ca să încheiem, aștept să aduci la cunoștința noastră primul caz în care vreun reclamant câștigă, în dauna guvernului un proces pe tema avută în discuție (discriminare la Ordonanța privind amnostia fiscală).
Până atunci eu recomand cu toată tăria celor interesați să nu-ți urmeze sfatul și să nu-și piardă vremea și banii pe procese pierdute înainte de a începe. "

Pe linga ca nu vi cu vreo solutie , mai esti si habarnist in domeniul juridic.cred ca esti jurist in stilul stapinului tau, PM-ul Pinnochio! Indemni pe altii sa se lase calcati in picioare de guvernul Poanta.Bravos mai Pesedila!

Fosta membra 9am.ro

135 mesaje
Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 18:36

emirad
Hero Member

Mi-am propus să fiu politicos cu tine și să văd dacă putem purta și discuții serioase, chiar dacă contradictorii.
Dar mi-am dat seama încă o dată că te-am supraestimat, crezând că ai ceva în cap. Dar în afară de bășini (bășiste, of course) nu ai nimic, prostovane.
Cu ce kkt de soluții să vin, năbârgeacule? Ceea ce pretinzi tu, zevzecule sună cam așa? "-Știi, dragă guvernule, eu am niște datorii la tine. Te rog să mi le ștergi, în caz contrar o să te dau în judecată pentru discriminare". Una e, hăbăucule, faptul că am fi meritat și noi să fim amnistiați și alta e ca guvernul să fie obligat să facă asta, tălășmanule.
Spune mă loază, unde tă-ma-n cur ai fost tu jurist și cum ai intrat tu în tagma juriștilor. Hai, mangositule, că oricum te-am mai somat odată să produci această probă și nu ai făcut-o. Ia povestește-ne tu câte ceva despre procesele în care ai reprezentat tu firma Frozeman s.r.l.
Cât despre cei care vor să-ți urmeze sfatul și să deschidă procese, le mai spun odată, cu tărie: Nu vă luați după chiombul de Florin 1989 că vă pierdeți timpul și banii.

www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=586.2955

no comment !

Fosta membra 9am.ro

135 mesaje
Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 18:41

mare grija, nu cumva sa te oparesti cu cafea c-o sa sufli si-n p-la-mea!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 18:57

chiar nu te prinzi ca NU intereseaza pe nimeni razboiul tau, dus impotriva anti- basistilor si intra la categoria ZOAIE ??

Fosta membra 9am.ro

135 mesaje
Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 19:04

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Noiembrie 2014, ora 08:26

buna dimineata ! am pus de cafea pentru toate lumile ....ptr. hakon una mai speciala, cu ceva smecta-n ea, ca -i prea cufurit si-l mai stringe un chicutz !

Pagini: << 2290 2291 2292 2293 2294 2295 2296 2297 2298 2299 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: