Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 22:59
De la: Fl_Orion999, la data 2014-10-15 10:33:34Ștefan Moișanu, 33 de ani, un inginer român, proprietarul unei firme cu 120 de angajați, a publicat pe blogul său o scrisoare în care anunță că nu mai poate sta în România. Este dezamăgit și umilit de sistem. Scrisoarea este una de dragoste și de despărțire. |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 16 Octombrie 2014, ora 08:29
trec in goana calului sa iau si eu o gura de cafea, ca am o treaba....aaaa nu-i cafea ! nu e ? pfoaiii, ce de lipsusuri ...biine, bre, bine...da' de ce .tot io, tot io s-o fac ? nu-i frumos ce faceti ....v-ati lenevit !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Octombrie 2014, ora 13:34
asa deci : eu o fac, eu o beau !
|
Postat pe: 16 Octombrie 2014, ora 15:17
Am facut cafea,am adaugat lapte si....laptele e alterat....as ca mai facui una si o baui neagra si fierbinte.....
|
Postat pe: 16 Octombrie 2014, ora 15:25
auu si s-a brinzit sau doar are gustul ala groaznic de amar ? brrr
hai ca vin si eu alaturi si pun pe masa o conopida fiarta, cu maioneza si verdeata !....era asa de alba si buchetele - buchetele, ca n-am putut ramine nepasatoare la frumusetea ei si am luat-o acas' ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Octombrie 2014, ora 21:49
Culmea e ca pe ambalaj scrie ca expira pe 21 oct.Nu am gustat da' am vazut ca s-a branzit in cafea...
pe azi, gata cu munca.Plec sa iau mancare la gaini,apoi mai pe seara , prima degustare la vin......
|
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 04:22
Mmmmm....pisca la limba ,da-i bun....
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 12:32
Ma tot miram de ce nu-l intreaba basistii pe VICTOR VIOREL de vanzarea terenurilor agricole, a padurilor, de exploatarea criminala a gazelor de sist, a aurului de la Rosia Montana etc, adica sa-l atace cu adevaratele subiecte ale agendei cetateanului din Ro. Am gasit raspunsul si va puteti ingrozi: pt ca si puterea si opozitia sunt la cheremul americanilor si ai altor capitalisti mafioti, practicanti ai jafului mondial. Prin regula de trei simpla, am obtinut raspunsul cel mai clar si mai alarmant:
Atat basistii, cat si pontistii ne-au dat pe mana criminala a marii finante mondiale! Asadar nu avem cu cine vota! Singurul care face exceptie de la regula acestor alegeri prezidentiale este DAN CRISTIAN DIACONESCU In concluzie VOTATI ---DAN CRISTIAN DIACONESCU !!! Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
|
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 13:42
De la: Fl_Orion999, la data 2014-10-17 12:32:10Ma tot miram de ce nu-l intreaba basistii pe VICTOR VIOREL de vanzarea terenurilor agricole, a padurilor, de exploatarea criminala a gazelor de sist, a aurului de la Rosia Montana etc, adica sa-l atace cu adevaratele subiecte ale agendei cetateanului din Ro. Am gasit raspunsul si va puteti ingrozi: pt ca si puterea si opozitia sunt la cheremul americanilor si ai altor capitalisti mafioti, practicanti ai jafului mondial. Prin regula de trei simpla, am obtinut raspunsul cel mai clar si mai alarmant: eeeeeei, ce faci, te-ai angajat la strigat lozinci , facind si tu un ban cinstit ? CARE Cr. Diaconescu ? cine-i el ? e tipul ala care a fost cit pe ce sa devina pres. PSD si, brusc s-a retras dupa ce i s-a pus un dosar in fata ? e tipul ala care s-a dat la fund un timp, pina l-am regasit consilier la Cotroceni ? ala de i-a facut fundatia PMP domnului presedinte ? ....si apoi partid dlui presedinte ca s-o serveasca pe Udrea ? ....si apoi e candidatul lansat cu multe aplauze si vorbe bune din partea basescului ? si deodata , troooosc- pleosc , ii dete Lenuta 2 dupa ceafa , trimitindu-l la colt ? despre ASTA spui tu ca e nepatat da' ptr. cine candideaza minunea asta de om , Florine , ca parca stiam ca s-a retras !?
|
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 13:48
De la: giovausaro, la data 2014-10-17 04:22:05Mmmmm....pisca la limba ,da-i bun.... e vin d'asta nou ? adica un fel de tulburel ? hai c-am pus de cafea ca-mi ardea buza dupa una, neagra si fierbinte !
|
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 15:10
nou-nout si piscacios.....infocat si tumultos,adorat mult de femei,daca il consuma ei
|
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 15:31
De la: giovausaro, la data 2014-10-17 15:10:46nou-nout si piscacios.....infocat si tumultos,adorat mult de femei,daca il consuma ei dar cu masura, bineinteles , caci exista citeva riscuri la un consum prea entuziast ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 18:04
De la: gabigabi2, la data 2014-10-17 13:42:22De la: Fl_Orion999, la data 2014-10-17 12:32:10Ma tot miram de ce nu-l intreaba basistii pe VICTOR VIOREL de vanzarea terenurilor agricole, a padurilor, de exploatarea criminala a gazelor de sist, a aurului de la Rosia Montana etc, adica sa-l atace cu adevaratele subiecte ale agendei cetateanului din Ro. Am gasit raspunsul si va puteti ingrozi: pt ca si puterea si opozitia sunt la cheremul americanilor si ai altor capitalisti mafioti, practicanti ai jafului mondial. Prin regula de trei simpla, am obtinut raspunsul cel mai clar si mai alarmant: io nu sunt platit sa strig lozinci, nici sa fac propaganda desantata ca nenea orban sau ca d'alde blaga,sova sau base....este crezul meu si mi-l exprim public...atat...te rog sa nu mai faci confuzii...ala de-i zici tu nu mai candideaza din cauza de...dosar...ala-i omu' reevaluat al lu' base...io vorbeam de dan cristian diaconescu zis si otv ppdd.... Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 18:05
De la: gabigabi2, la data 2014-10-17 13:48:57De la: giovausaro, la data 2014-10-17 04:22:05Mmmmm....pisca la limba ,da-i bun.... hop si io sa savurez una d'astea negre si cu zvac in continut....
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 18:13
|
|
Fosta membra 9am.ro 544 mesaje Membru din: 13/10/2014 |
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 18:15
buey acesta, care ai defecat/defectat
din gasca kgb-isto-iliesciana si te-ai infiltrat iscoada (acoperita) in gloata SENZATIONESCULUI de la ZERO Tv, pentru a castiga si tu un ban cinstit, nu ciordit sau cersit, de ce ai eliminate textul si postarea recedenta, te ustura adevarul si faptul ca BASHTEAPTA ramolita a confundat Cristienii POPONDETZI !? RAMOLITO habarnita, n-o mai face pe inteligenta , ca esti praf!
|
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 18:42
De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-17 18:15:33buey acesta, care ai defecat/defectat cu cin' te certi mai trogloditule...??? despre ce ,,adevar'' vorbesti si ce cauti sa te bagi in zeama care nu-ti prieste...vrei sa-ti agravezi boala....???
|
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 18:58
De la: Fl_Orion999, la data 2014-10-17 18:42:07De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-17 18:15:33buey acesta, care ai defecat/defectat Nu are nimeni loc de asta sa ia o palma. Cred ca daca nu si-o ia de la cineva intr-o zi, se taie cu lama. Ct de tampit poate sa fie insistand sa se bage in seama, desi nimeni nu il vrea prin preajma? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 19:06
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 19:08
De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-17 19:00:34 buey parasupermegatantalaule..ia zi sti de ce-i vara cald si iarna frig...??? hai ca nu-i greu ....doar v-a invatat la ,,scoala de vara'' dictachioru' ...ca ,,iarna nu-i ca vara''....
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 19:25
www.evz.ro/iohannis-despre-faptul-ca-alti-profesori-nu-au-sase-c...
cititi pe siteul oficial al ACL ce propune nenea klaus ....taieri de investitii, de pensii si salarii,impozitarea pensiilor si marirea de taxe si impozite....la munca cu pensionarii...ce daca au muncit o viata intreaga...avem cea mai mica rata de ocuparea a fortei de munca cu pensionari din toata ue....
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 23:23
De la: Fl_Orion999, la data 2014-10-17 19:25:15www.evz.ro/iohannis-despre-faptul-ca-alti-profesori-nu-au-sase-c... Maaaae mincinos dobitoc poti sa fii, buey ciordila ! citez: PONTA, atac PLATIT la Iohannis. Inregistrarea e FURATA! Iata DOVADA! - contracandidatii pe retelele de socializare. Seful PSD a platit o postare pe Facebook in care a preluat un fragment din emisiunea Gandul Live cu KLAUS IOHANNIS, fragment ce fusese furat si incarcat pe Youtube. Concret, este vorba despre raspunsurile pe care prezidentiabilul ACL, KLAUS IOHANNIS, le-a oferit la intrebarile moderatorului, referitoare la sursa banilor pentru cele sase case si la cum se simt profesorii care nu au reusit sa faca astfel de achizitii. La aceasta ultima intrebare Iohannis a raspuns sec: Ghinion. Intrebat: ghinion pentru cine?, IOHANNIS a spus: Ghinion pentru mine - See Acum, intr-o postare platita pe Facebook, VICTOR PONTA se foloseste de raspunsurile contracandidatului sau, pe care il acuza ca nu ii pasa de oamenii obisnuiti Adevarul este ca lui KLAUS IOHANNIS nu ii pasa de oamenii obisnuiti, cu probleme si griji. Mi se pare foarte urat sa spui ca profesorii care nu au sase case au avut ghinion in viata , suna mesajul sponsorizat care insoteste fragmentul furat din emisiunea celor de la Gandul si postat pe Youtube cu titlul VIDEO SOCANT! De ce nu au si ceilalti profesori 6 case, domnule Iohannis? IOHANNIS: au avut GHINION!. - See more at: www.mondonews.ro/ponta-atac-platit-la-iohannis-cu-un-furt-iata-d... apoi, cum ar putea un presedinte sa afirme ceea ce baigui tu acolo, buey ciordila, esti nebun ? fisa functiei de presedinte cuprinde cu totul alte atributii , vezi constitutia romaniei, secatura, decat cele pe care le borborasti tu , buey ciordila infam, infiltrat de kgb isto iliescieni in trupa de clowns a SENZATIONESCULUI ZERO Tv, ca iscoada acoperita! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Octombrie 2014, ora 08:10
De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-17 23:23:04De la: Fl_Orion999, la data 2014-10-17 19:25:15www.evz.ro/iohannis-despre-faptul-ca-alti-profesori-nu-au-sase-c... ei, ce sa spun ! d'aia s-a basinit don pres. in nasul Ro, a Constitutiei, a Democratiei, a Parlamentului, a CCR.ului care trebuia sa pazeasca Litera si Spiritul Constitutiei, ca scria acolo care-i fisa functiei de presedinte : MEDIATOR ! ...al institutiilor statului , a societatii si presedinte al tuturor romanilor ! si ce-a facut el ? s-autoinvestit in JUCATOR si a jucat tare pe toate palierele societatii pina ne-a facut zob ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Octombrie 2014, ora 08:13
gata, am facut si cafeaua, am aliniat si canile si va las, ca am nitica treaba !
sa aveti o zi buna !
|
Postat pe: 18 Octombrie 2014, ora 16:28
De la: gabigabi2, la data 2014-10-18 08:13:07gata, am facut si cafeaua, am aliniat si canile si va las, ca am nitica treaba ! ....ahhhh....si voi aveti alta treaba, de nu dati p'aici ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Octombrie 2014, ora 09:17
De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-17 23:23:04De la: Fl_Orion999, la data 2014-10-17 19:25:15www.evz.ro/iohannis-despre-faptul-ca-alti-profesori-nu-au-sase-c... CIOABA....tu esti ma mancati-as....scuza-ma te rog ca nu te-am recunoscut din prima.... si ne iarta majestate ca nu ne putem ridica la nivelu' si rangu' lu' matale...e prea sus si prea departe...
|
|
Postat pe: 19 Octombrie 2014, ora 09:18
De la: gabigabi2, la data 2014-10-18 16:28:55De la: gabigabi2, la data 2014-10-18 08:13:07gata, am facut si cafeaua, am aliniat si canile si va las, ca am nitica treaba ! avem boala pe hoti si escroci...
|
|
Postat pe: 19 Octombrie 2014, ora 09:19
buna dimineata...no gata...no hai...hai ia cafeaua neamule...frige si n-are gura sa strige...
|
|
Postat pe: 19 Octombrie 2014, ora 09:59
Klaus W. Iohannis
Cum răspundem la viitorul sistemului de pensii Actualul sistem de pensii din România se confruntă cu câteva probleme majore, care sunt cunoscute de ani buni, dar la care nu există încă răspunsuri coerente și general acceptate. Din păcate, teama de a nu mai putea plăti pensii este adesea utilizată în discursul public din considerente electorale sau populiste, în locul unei abordări serioase și al unei proiecții de viitor. Există un set de realități care privesc sistemul de pensii și pe care suntem datori să le luăm în calcul: - raportul dintre salariați și pensionari, care devine din ce în ce mai disproporționat în defavoarea salariaților, fapt ce determină o creștere a deficitului la bugetul asigurărilor sociale. Acest raport disproporționat a fost accentuat de încurajarea pensionărilor anticipate, ca modalitate de a rezolva problema lipsei locurilor de muncă; - rata de ocupare în rândul pensionarilor din țara noastră este una dintre cele mai mici din Uniunea Europeană; - ponderea cheltuielilor cu pensiile (raportată la PIB) este una dintre cele mai mici din UE; - România se află în primele 5 state membre UE care vor cunoaște cel mai rapid ritm de îmbătrânire a populației în următoarele decenii, fapt ce are un impact extins din punct de vedere bugetar, economic și social. În afara unor măsuri punctuale care pot fi gândite pe termen scurt, în perspectiva anilor ce vor urma, va trebui adoptată o decizie cu privire la modul în care arată sistemul de pensii pentru a răspunde acestor probleme și pentru a acționa înainte ca el să devină nesustenabil. Ca Președinte al României, voi chema toate forțele politice să decidem împreună viitorul sistemului de pensii. Spre exemplu, este important de stabilit ca obiectiv strategic conservarea actualului sistem care se bazează pe principiul solidarității între generații, așa-numitul sistem pay-as-you-go (în care plata pensiilor este plătită din contribuțiile celor aflați în muncă) sau trecerea la un sistem de conturi individuale de economisire prin investiții prudențiale, centrat pe principiul contributivității, al responsabilității individuale și al definirii și garantării beneficiilor. De asemenea, în paralel cu sistemul public de pensii, voi solicita decidenților politici să-și îndrepte atenția către alte formule de asigurare de venituri la bătrânețe și, după o dezbatere amplă, să luăm de comun acord decizii. Prima dintre ele se referă la întărirea încrederii participanților în sistemul de pensii private obligatorii pilonul II și lărgirea bazei participanților la acesta. Va trebui să răspundem la mai multe provocări la acest capitol, printre care se numără: - adoptarea legislației privind plata pensiilor obligatorii private; - protejarea drepturilor participanților, prin reglementarea mai multor tipuri de tipuri de fonduri de pensii administrate privat, pentru ca aderarea să se facă în condiții mai transparente; - adecvarea capitalului social al administratorilor fondurilor de pensii pentru îndeplinirea cerințelor minime de solvabilitate; - compensarea diferențelor de rentabilitate sub rentabilitatea minimă, detalierea și diversificarea formelor de plată. Pentru a lărgi baza participanților, va fi nevoie de modificări legislative, dar, pentru ca ele să fie durabile, în beneficiul cetățenilor, și nu supuse arbitrariului schimbărilor politice, va fi necesară o abordare consensuală. Un al doilea subiect de dezbatere și decizie se referă la încurajarea pensiilor private facultative pilonul III, prin acordarea unui regim egal de deductibilități fiscale pentru asigurările de viață plătite sub formă de pensie și posibilitatea diversificării portofoliului de investiții. Ca președinte, voi încuraja dezbaterea cu privire la introducerea unui sistem de pensii ocupaționale și a unui sistem de asigurări sociale pentru activități ocazionale. Susțin introducerea sistemului facultativ de pensii ocupaționale, prin statutul profesional și/sau contractul colectiv de muncă aplicabil, bazat pe contribuția asiguratului și a angajatorului, inclusiv a statului, acolo unde angajatorul este statul. Vorbim despre beneficii definite, cu o componentă de asigurare de viață, pornind de la specificul unor profesii sau domenii de activitate (sistemul de apărare, ordine publică, dar și profesii unde, prin negociere colectivă, se constituie o schemă de pensii, în vederea fidelizării salariaților). În acest fel, sunt eliminate nedreptățile create beneficiarilor pensiilor speciale din legea pensiilor publice și pot fi stimulate pe termen lung profesiile cu grad mai mare de uzură. De asemenea, având în vedere rata ocupării formale reduse în agricultură, dar și în alte sectoare de activitate activități ziliere sau sezoniere, este necesară crearea unui sistem de drepturi de asigurări sociale care să permită celor vizați accesul la servicii medicale, dar și drepturi de pensie publică administrată privat. Gradul de dezvoltare a unei societăți este vizibil prin modul în care își tratează pensionarii. Ca Președinte al României, consider că sistemul de pensii și preocuparea pentru pensionari nu este nici o chestiune de ordin ideologic și nici una pentru care este suficientă o gestionare curentă și o privire în prezent. La fel ca și în cazul celorlalte mari sisteme publice, precum educația și sănătatea, problema sistemului de pensii trebuie abordată pe termen lung. Ea îi privește, astăzi, deopotrivă pe cei care sunt beneficiari acum ai sistemului de pensii, pe cei care sunt salariați, dar și generațiile mai tinere care vor fi cele mai afectate de schimbările sociale și demografice. Trebuie să avem înțelepciunea de a lua acum decizii ale căror efecte se vor vedea peste mai multe decenii, peste mai multe generații. Iar ca Președinte al României, voi fi garantul luării acestor decizii în urma unor dezbateri și pe bază de acord. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Octombrie 2014, ora 14:44
De la: Fl_Orion999, la data 2014-10-19 09:18:23De la: gabigabi2, la data 2014-10-18 16:28:55De la: gabigabi2, la data 2014-10-18 08:13:07gata, am facut si cafeaua, am aliniat si canile si va las, ca am nitica treaba ! stai sa-ti spui una buna rau : cind l-am auzit spunind chestia asta , cum ca are boala pe hoti - el ,cel a carui familie musteste de ei - m-a apucat un ris la fel de mare ca atunci cind l-am auzit pe betivul satului Optasi - unde ma mai duc din cind in cind ,vara - raspunzind rituos la intrebarea mea :mai, Bebe, ai cumva acasa.... ? nu mai stiu ce anume voiam de la el si nici ca mai are vreo importanta, caci raspunsul lui Bebe ne-a dat pe toti cu cracile-n sus de ris ....zice : AM , ca nu beau !exact asa si raspunsul lu' jupinu' ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

trec in goana calului sa iau si eu o gura de cafea, ca am o treaba....
nu-i cafea ! nu e ?
pfoaiii, ce de lipsusuri ...biine, bre, bine...da' de ce .tot io, tot io s-o fac ?
nu-i frumos ce faceti ....v-ati lenevit !
asa deci : eu o fac, eu o beau !
prima degustare la vin......
da' ptr. cine candideaza minunea asta de om , Florine , ca parca stiam ca s-a retras !?