Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 6 Octombrie 2014, ora 16:14
aloooo, patroaneeeee
s-a-nchis Cafeneaua si eu n-am aflat ? ca vad ca doar eu ce mai bintui pe aici ! deh, unse nefericitul ala , totul, cu scirna lui si a spurcat locul !
|
|
Fosta membra 9am.ro 349 mesaje Membru din: 18/09/2014 |
Postat pe: 6 Octombrie 2014, ora 17:03
De la: gabigabi2, la data 2014-10-06 16:14:32aloooo, patroaneeeee diea, asa este ! De la: Black_Friday_, la data 2014-10-01 18:28:13 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 07:04
sculareaaaa...ia uite cit e ceasul ! Cafeluta-i gata si aveti si niste cornuri cu dulceata si nuci ! spor in toate !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 15:11
Buna,buna dimineata
Cat e de frumoasa viata, Daca stii sa-i gusti dulceata..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 15:40
De la: gabigabi2, la data 2014-10-06 16:14:32aloooo, patroaneeeee Pina sa te vaiti, e singurul cu care discuti. Iti si place sa te injuri cu el. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 15:44
De la: gabigabi2, la data 2014-10-03 13:32:52De la: nastasemihail, la data 2014-10-03 12:16:58De la: gabigabi2, la data 2014-10-02 08:16:16si, ptr. ca mi se rupe-n 14 de ce spune Agitatorul-Mistificatorul si Denigratorul Hak , voi pune de o Cafea si voi spune povestea, asa cum am spus-o si acum nush citi ani, cind nu stiam ca va trebui sa-i dovedesc unui neica- nimeni, ca eu sunt eu ! Nu credea nimeni ca vor interzice munca. Si uite asa devenim cu totii nobili. Ca aia nu prea munceau. Creau in domeniul artistic. Sau mergeau la razboi. E si asta un ideal....nemunca. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 15:46
De la: Polixenia, la data 2014-10-03 19:16:48Si apropo de vedenii gabi si nu numai (blekoolee), eu si haq nu existam la rubrica ''activitate'' pe forum, noi nu existam decat in mintea voastra. server proxi sau ip ascuns, sau alteva. Orice e posibil cu programele. tu macar ai limbaj decent. va cunoasteti, de ce ii accepti mizeriile? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 15:50
De la: nastasemihail, la data 2014-10-07 15:40:00De la: gabigabi2, la data 2014-10-06 16:14:32aloooo, patroaneeeee mai uita-te-n jur, ca nu-i singurul ! si cu tine as discuta, daca as avea ce , dar daca eu vorbesc serios si tu o arzi aiurea, eu ce sa fac altceva decit sa nu-ti mai spun nimic ?! de altfel si tu te vaiti si tot cu el discuti ....uneori cu Museteaua si , citeodata, cu Marin ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 16:06
da' uitai sa spun : bai, frate, cum sa fie PAMINTUL o STEA ? da' chiar nu se stie Enorma Diferenta dintre o Stea si o Planeta ? haide, reveniti-va !
|
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 16:10
De la: giovausaro, la data 2014-10-07 15:11:19Buna,buna dimineata o dulceata si-o cafea ca sa-ti fie drag de ea .....de viata ta ! na, ca nu gasi decit o rima schioapa, da' vazui ca se poarta fara rima, fara ritm ! sa ai spor la munca ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 20:04
De la: gabigabi2, la data 2014-10-07 16:06:56da' uitai sa spun : bai, frate, cum sa fie PAMINTUL o STEA ? da' chiar nu se stie Enorma Diferenta dintre o Stea si o Planeta ? haide, reveniti-va ! Militianca stiintifico-fantastica! Ce pretentii ai? La cate stele verzi are in cap... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 20:16
Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2014, ora 14:07
asaaa ! buna ziua !
e trecut de ora prinzului, supa de rosii este tocmai buna de mincat, pilaful nu-i chiar chior, are si pui si, am dat cep - capac, de fapt- la un borcan de castravetii pusi ptr. iarna, dar pilaful cerea ceva acrutz, asa ca ...moaaama si ce buni sunt....treceti la rontait !cafea ? biiine, ma duc sa pun si de'o cafea !
|
Postat pe: 8 Octombrie 2014, ora 14:34
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .....
......p.............ciu! A........... ....spi.... ......rina..... ...a......veti? Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2014, ora 14:37
la baie
in cutia cu medicamente ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Octombrie 2014, ora 14:44
P
o t s a f o l o s e s c s i c u t i u t z a c u f a r d u r i v a r o g ?
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2014, ora 16:45
d'astea n-avem in Cafenea ! venim gata fardate de acasa si oricum, nu-i indicat sa folosesti puful altcuiva sau rujul !
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Octombrie 2014, ora 00:29
O supa de gaina am eu,te pune pe picioare cat ai zice...supa
|
Postat pe: 9 Octombrie 2014, ora 14:19
De la: giovausaro, la data 2014-10-09 00:29:34O supa de gaina am eu,te pune pe picioare cat ai zice...supa cu fidea, cu galusti sau zdrente ? ai facut din legumele fierte linga cea gaina si un pic de salata de " beuf", ca sa-ti imbogatesti masa si sa reduci pretul de cost / portie ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Octombrie 2014, ora 14:20
uitai de cafeluta de dupa masa, mei ! hai ca dau fuguta la bucatarie si-o pun la fiert !
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Octombrie 2014, ora 22:07
panait-munteanu.blogspot.ca/2014/06/cine-este-enigmaticul-klaus-...
aceasta este numai una din multiplele fatete ale candidatului klaus werner....alt escroc...alta glorie ce se vrea presedintele tarii....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 9 Octombrie 2014, ora 22:14
panait-munteanu.blogspot.ca/2014/07/ce-secrete-se-ascund-in-spat...
. Tariceanu...un tradator ce se vrea presedinte...n-ajunge cat a furat ca prim-ministru...vrea s-o faca si-n calitate de presedinte... Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 9 Octombrie 2014, ora 22:17
cat de imbecil sa fii sa votezi o macoveaica....o betiva ce vrea sa bage toata romania la puscarie....despre coana nuti spaima constitutii...ce pot sa spun decat...cin' se-aseamana se-aduna...ca doar n-o fii maica tereza si fufele sau martafoii de-o vor in postura de cotrocenista nu-s nici ei niste ,,taica lazar''....
|
|
Postat pe: 10 Octombrie 2014, ora 07:24
hai, buna dimineata, sa va fie !
aseara m-am uitat la Melescanu....ce zici de el ? ia, baga o parere ...uite si cana cu cafea ca sa-ti deschida cheful de vorba ....stau si eu linga tine, zi-i ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Octombrie 2014, ora 07:25
hai, buna dimineata, sa va fie !
aseara m-am uitat la Melescanu....ce zici de el ? ia, baga o parere ...uite si cana cu cafea ca sa-ti deschida cheful de vorba ....stau si eu linga tine, zi-i ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Octombrie 2014, ora 07:26
netul se bilbiie, nu eu ....ii place sa se repete!
|
Postat pe: 10 Octombrie 2014, ora 08:07
De la: gabigabi2, la data 2014-10-10 07:25:04hai, buna dimineata, sa va fie ! Bautorii de CAFEA se pricep mai bine la aceste 5 lucruri Poti sa te contrazici oricat de mult vrei, dar exista pur si simplu unele lucruri pe care bautorii de cafea le fac mai bine decat oricine altcineva de pe aceasta planeta. Consumatorii de cafea nu sunt tipul de oameni timizi, ei nu sunt tipul care sa dea inapoi atunci cand sunt implicati intr-o cearta. Bautorii de cafea sunt intelectualii, ganditorii si visatorii din societatea noastra. Ei sunt cei care fac lucruri, care pun lucrurile in miscare, care dau nastere unor tendinte si zguduie lumea din temelii. In opinia editorilor de la elitedaily.com ar trebui sa recunoastem ca bautorii de cafea se descurca mai bine decat alte persoane in urmatoarele situatii: 1. Intimidarea este punctul lor forte. Vrei sa intimidezi pe cineva pana il dai pe spate? Este suficient sa apari doar cu o cafea in mana. Cafeaua te face sa arati serioasa, te face sa arati - si sa ai un gust – bogat. Oamenii nu stiu cine esti, dar stiu ca esti genul de persoana care stie incotro se indreapta ei. Tu ai un plan, tu ai un scop si un obiectiv. De fapt, probabil ca ai multe obiective. Consumatorii de cafea nu sunt doar insetati si nu doar tanjesc dupa o cafea proaspata turnata in cana. Ei sunt insetati dupa putere. 2. Sunt stapani pe ei la interviuri. Nu se compara nimic cu gustul proaspat al cafelei, care parca te intinereste pana la nivel celular, care iti calmeaza nervii inaintea unui mare interviu. Indiferent daca este vorba de jobul visurilor tale, de jobul care te ajuta sa iti platesti facturile la utilitati sau de un al treilea job pe care il faci in regim de voluntatiat, nu exista o persoana, ci mai degraba o cana de cafea care iti da energie si iti calmeaza nervii inaintea unui interviu de angajare. 3. Diminetile lor sunt mai usoare. Poate ca bautorii de cafea nu iubesc diminetile, dar cu siguranta ei stiu cum sa atace orele de varf ale diminetii, sa profite de energia pe care le-o da aceasta licoare, cu sau fara lapte. Consumatorii de cafea se trezesc si de indata ce prima lingurita de cafea a ajuns pe buzele lor, ei se pun pe treaba pentru a face ca lucrurile sa prinda contur. Indiferent daca este vorba de o sedinta matinala la birou, de o conferinta cu partenerii de afaceri sau de o discutie cu seful, bautorii de cafea vin in fiecare dimineata pregatiti si antrenati de cana lor de cafea. 4. Sanatatea lor este mai buna. In caz ca nu stiai, trebuie sa fie clar din start: cafeaua este benefica pentru sanatatea ta. Iar stiinta este de acord. Iubitorii de cafea au sanse sa traiasca mai mult, tind sa fie atleti mai buni (atat pe teren, cat si in sala de sport). Consumatorii de cafea au avantajul ca le este mult mai usor sa piarda in greutate, iar cafeaua ii ajuta sa isi mentina memoria la cote maxime, deoarece cafeaua tine la distanta boli precum diabetul de tip 2, Alzheimer si Parkinson. 5. Au simtul aventurii. Bautorii de cafea stiu cum sa iasa din cele mai multe situatii - si nu sunt niciodata tipul de persoane care sa refuze o oportunitate. Consumatorii de cafea adora sa experimenteze si sunt aventurosi. Sunt versatili si nu se tem sa fie ciudati. Nu le este teama sa iasa din tipare si sa incerce tot felul de combinatii de cafea. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 10 Octombrie 2014, ora 08:33
|
|
Postat pe: 10 Octombrie 2014, ora 08:35
|
|
Postat pe: 10 Octombrie 2014, ora 08:42
hai la dans toata lumea....si-om dansa bauta si-om vota pe...cine-o vrea fiecare....
youtu.be/wmjYcHhy3Zk Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

s-a-nchis Cafeneaua si eu n-am aflat ? ca vad ca doar eu ce mai bintui pe aici !
deh, unse nefericitul ala , totul, cu scirna lui si a spurcat locul !
sculareaaaa...ia uite cit e ceasul !
e trecut de ora prinzului, supa de rosii este tocmai buna de mincat, pilaful nu-i chiar chior, are si pui si, am dat cep - capac, de fapt- la un borcan de castravetii pusi ptr. iarna, dar pilaful cerea ceva acrutz, asa ca ...moaaama si ce buni sunt....treceti la rontait !
cu fidea, cu galusti sau zdrente ?