back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 2278 2279 2280 2281 2282 2283 2284 2285 2286 2287 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Octombrie 2014, ora 01:34

De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-21 19:37:23
De la: giovausaro, la data 2014-10-21 17:43:35

Florine,nu te-a durut tastatura scriind atata?

De la: gabigabi2, la data 2014-10-19 18:00:54
ti-am mai spus si acum 1-2 ani ca-mi datorezi o buna parte din banii ce-i incasezi de pe urma participarii mele intense !

Asta si-a basicat buricele deshtelor cu roll- copy/paste, iar Partoneta si-a batgit dosul si basicat buricele deshtelor tstand diferite ineptii pentru care doreste sa fie si remunerata corespunzator, ce stii tu, bueeey Clopuitule !

Hai ma ca deja ai facut iritatii pe bula. las-o mai usor.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2014, ora 01:36

De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-20 12:55:10
De la: giovausaro, la data 2014-10-20 00:03:23O duminica dupa amiaza singur...se poate si asa ....romanca s-a evaporat,doftora e bolnava de trei zile ,asa ca am pus de o friptura la gratar,am scos o ulcica de tulburel,pe hbo e un film cu van diesel ......departe de politichie,departe de lumea dezlantuita,cateva lemne troznind in soba,ma autoinvidiez... a inceput un nou film,Jenifer Lopez si Jane Fonda-....Monster in law,o comedie tare....

Cum sa fii singur cu atatea oratanii + albinute prin batatura, buey clopuitule, la ce sa-ti mai trebuiasca vreo romancuta sau doptorita?

Stii, buey clopuitule, arheologii au descoperit in cenusa vulcanica a vezuviului niste chestii antice, tu, de ce te plangi si prelingi ca apa de ploua pe clop !?

Si eu care credeam ca iti ploua in git. Tie iti ploua in bula direct.
Un asemenea comentator inteligent ca tine nici ca exista.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2014, ora 07:01

De la: giovausaro, la data 2014-10-24 18:51:39Ma duc sa rescriu declaratia aia......da in maniera personala...... De acum incolo daca are nevoie de ajutorul meu sa-mi ceara in...scris si plata in...... avans

da-te inaccesibil si misterios si sa vezi cum vine sa te imbuneze !
la mine e ora 7 fix si am pus cafeaua pe masa....sunt doar 2 grade, asa ca voi face si oala de ceai cu lamiie si 2-3 picaturi de rom- pentru parfum, desigur si, la cererea clientului, fac si o cacao , na !
hai, scularea si buna sa va fie ziua !

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2014, ora 10:11

De la: nastasemihail, la data 2014-10-25 01:33:53
De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-24 10:30:00"I am naturally anti-slavery.
If slavery is not wrong, nothing is wrong."

A. Lincoln, in a letter to Albert G. Hodges April 4, 1864

Hai ca deja mi se sculeste numai cind iti vad mirobolantele comentarii

urechistule habarnist , intr-atat de puternic te-a excitat lectura citatului respectiv incat s-a trezit sculerul din tine, pashpalogeo !?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2014, ora 11:30

www.youtube.com/watch?v=lzFLNRrjUks

Na' Ziua Buna! Dragu' mi-i unde-am zânit !

Bine v-am regasit! Pe cine bifez ca fiind prezent/a, îhmmm?

Ok, fac cafea! Fara picaturi, ca tre' sa fiti ipeni pentru o noua zi, altii depind de voi, nu uitati! Musai sa fiti cu mintea limpede si la purtator! Obligé(e)? Adica acceptati manusaaruncata de mine pentru a ne duela in lupta pentru perfectiune?

Va las DORUL www.youtube.com/watch?v=PkJwD2gK10I

....daca tot e sa fuga, macar sa fuga cu un scop benefic!

Aveti grija de voi si nu uitati ca precis cineva acolo sus va iubeste! Pe toti si pe fiecare , cu certitudine! Sa nu il/o dezamagiti, straduiti-va sa fiti PERFECTI!

V-am tzucat cu drag!

Ups, era sa uit de cafea, mea culpa :

2.bp.blogspot.com/-rUeGhMkYOPM/ToTftBGY0LI/AAAAAAAACOA/Pg0KdJoBe...

Un trzâr' de frisca pentru Gabriela si pentru Daddy Cool alias Giova www.cartenoire.fr/news/Images/blog_370_b98e640d2221784c3dacd2c88...

Nu va stiu gusturile tuturor, nu mi-ati permis sa comunic suficient cu voi, e numa' vina voastra, da' cum altfel!

O zi faina!

PS Stiu ca zisei ca nu mai vreu politica la cafea..... Sotul meu afirma ca sunt ca vantu'.... o fi ala din Pe-aripile vantului sau ala din Dirty Dancing, nush..... dar sa stiti ca un prezidential m-a convins aseara sa il votez si MA DEPLASEZ ACELE SUTE DE KM CA SA IMI SPUN CUVANTUL NUMA' SA NU IASA CINE NU ARE CE FACE BUN PT TARA SI PT NOI TOTI!!!! Asa, si ma duc si in turu' doi, nu ma intere' ca pierd cifra de afaceri!!!! M-o facut pe mine cateva sute de euros, ei nah!

Imi rezoneaza perfect cuvintele tatalui meu: Ca sa ai, trebuie sa dai!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2014, ora 14:50

mersic de frisca...picaturile Chiar sunt doar pentru aroma glumei ....
in concretul de zi de zi ,eu nu prea ma-ndes la "picaturi " dar, dupa o masa buna, merge un pahar de bere bruna, de s-ar putea....mai merge si la niste pateuri , saleuri sau o aluna, un fistic prajit ,cu sare !
P.S
apropo de politica-n cafenea, poi unde Doamne iarta-ma, combate cel mai bine omu' decit la o sueta fie ca-i la o berarie, fie ca-i intro cafenea cu amicii ca stia Nea Iancu ce spunea ?!
si dupa cum vedeti ca se-ntimpla, nu reusim nicicum sa iesim din zodia lui sa ne traiasca !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2014, ora 14:57

De la: gabigabi2, la data 2014-10-25 14:50:34mersic de frisca...picaturile Chiar sunt doar pentru aroma glumei ....
in concretul de zi de zi ,eu nu prea ma-ndes la "picaturi " dar, dupa o masa buna, merge un pahar de bere bruna, de s-ar putea....mai merge si la niste pateuri , saleuri sau o aluna, un fistic prajit ,cu sare !
P.S
apropo de politica-n cafenea, poi unde Doamne iarta-ma, combate cel mai bine omu' decit la o sueta fie ca-i la o berarie, fie ca-i intro cafenea cu amicii ca stia Nea Iancu ce spunea ?!
si dupa cum vedeti ca se-ntimpla, nu reusim nicicum sa iesim din zodia lui sa ne traiasca !

Spor la povesti! Va tzuc cu drag!

Duminica viitoare ne spunem cuvantul! 'Om vedea ce rezonanta o avea!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2014, ora 15:43

nu-mi vine sa cred : NINGE !
da' nu ziceau mai acu vreo 2 saptamini ca vom avea o toamna- iarna blinda, cu temperaturi cu mult peste media anuala si o s-o tinem asa pina-n anul Nou ?
aahhhaa, inteleg : d'aia-i se zice "Timpul Probabil" !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2014, ora 18:02

De la: gabigabi2, la data 2014-10-25 15:43:10nu-mi vine sa cred : NINGE !
da' nu ziceau mai acu vreo 2 saptamini ca vom avea o toamna- iarna blinda, cu temperaturi cu mult peste media anuala si o s-o tinem asa pina-n anul Nou ?
aahhhaa, inteleg : d'aia-i se zice "Timpul Probabil" !

Da, dar nu te increde niciodata in prognoze pe mai mult de 10 zile. Vrajelile astea pe trei luni sunt estimari probabilistice si sunt foare putin probabile.
Nebunia de acum este datorata lui Gonzales, o furtuna tropicala iscata prin Caraibe, care a traversat Atlanticul si cand a ajuns in Islanda a luat-o razna, ca prietenul nostru kakaon. S-a zbarlit, s-a infoiat si s-a reactivat tragand dupa el spre estul Europei mase de aer polar.

In Germania a lovit marti seara de ziceai ca smulge pomii din radacina. A daramat copaci, semafoare, panouri de afisaj si in urma lui au scazut temperaturile de la 24 de grade la 6 grade. Ieri era pe la Viena, cu vant si ploaie si astazi ne-a lovit pe noi.

giovausaro

4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Octombrie 2014, ora 00:06

In contrast,p-aici e o toamna splendida,senin si caldicel....fo 14C,iar marti vor fi fo 20C....p-urma ploi....dar"cand ma gandesc ca vine iarna mizerabila,ma cuprinde o tristete iremediabila" .

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2014, ora 07:31

tristetea ca tristetea, dar sa vezi ce ingrijorare ca-mi ingheata proviziile de pe balcon , m-a cuprins aseara vazind vijgalaul ala care vinzolea copacii de ziceam ca acu' se rup ...pina la urma m-am dus si mi-am invelit borcanele si ma-ntrebam , cum o sa mi se mai faca mie varza, daca a dat frigul peste ea, inainte de a se acri ?
in sfirsit....capricii femeiesti , ca doar Vremea e de genul feminin, nu ?!
hai, bine ! buna dimineata e gata cafeaua !

da' sa nu uit : nea MITICA , e ziua ta si azi si miine : La Multi Ani !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 26 Octombrie 2014, ora 08:08

De la: gabigabi2, la data 2014-10-26 07:31:50tristetea ca tristetea, dar sa vezi ce ingrijorare ca-mi ingheata proviziile de pe balcon , m-a cuprins aseara vazind vijgalaul ala care vinzolea copacii de ziceam ca acu' se rup ...pina la urma m-am dus si mi-am invelit borcanele si ma-ntrebam , cum o sa mi se mai faca mie varza, daca a dat frigul peste ea, inainte de a se acri ?

Buna dimineata Gabi! Lasa ca se acreste si varza, ca nu o sa ne tina rabufnirea asta a vremii prea mult, desi cand ma uit acum pe fereastra ma gandesc la brad, caltabosi si piftii.
Aseara am iesit pe afara. Per pedes, ca nu mi-am pus cauciucurile de iarna. Flescaiala la greu. O zloata si numai balti, pentru ca s-a infundat canalizarea cu toate frunzele aduse de vant.

Acu' ca a venit si nea Mitica, e vremea sa ma duc prin piata sa caut ceva pulpe de berbecut pentru pastrama.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2014, ora 13:30

De la: Black_Friday_, la data 2014-10-26 08:08:22
De la: gabigabi2, la data 2014-10-26 07:31:50tristetea ca tristetea, dar sa vezi ce ingrijorare ca-mi ingheata proviziile de pe balcon , m-a cuprins aseara vazind vijgalaul ala care vinzolea copacii de ziceam ca acu' se rup ...pina la urma m-am dus si mi-am invelit borcanele si ma-ntrebam , cum o sa mi se mai faca mie varza, daca a dat frigul peste ea, inainte de a se acri ?

Buna dimineata Gabi! Lasa ca se acreste si varza, ca nu o sa ne tina rabufnirea asta a vremii prea mult, desi cand ma uit acum pe fereastra ma gandesc la brad, caltabosi si piftii.
Aseara am iesit pe afara. Per pedes, ca nu mi-am pus cauciucurile de iarna. Flescaiala la greu. O zloata si numai balti, pentru ca s-a infundat canalizarea cu toate frunzele aduse de vant.

Acu' ca a venit si nea Mitica, e vremea sa ma duc prin piata sa caut ceva pulpe de berbecut pentru pastrama.

aoleu, ce ai cu mine ? ce faci , iar vrei sa-mi inec limba de pofta la gindul pastramei tale ? dar ti-aduci aminte ca anul trecut, pe vremea asta , era frumos si caldut si ne-ai amagit cu o iesire-n parcul Tineretului si Ingrid si cu mine abia asteptam momentul ? apoi, nu mai stiu ce s-a-ntimplat si, gata : proiectul a fost uitat !

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2014, ora 18:04

De la: giovausaro, la data 2014-10-26 00:06:42In contrast,p-aici e o toamna splendida,senin si caldicel....fo 14C,iar marti vor fi fo 20C....p-urma ploi....dar"cand ma gandesc ca vine iarna mizerabila,ma cuprinde o tristete iremediabila" .

ai dat-o-n bara, Clopuiyule. meri rapid la mall si achizitioneaza-ti o Pilota bipeda superdotata, altfel, la primavera te vor gasi cei de la parohie intr-o stare semicongelata !

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2014, ora 18:12

De la: Black_Friday_, la data 2014-10-25 18:02:50

a luat-o razna, ca prietenul nostru kakaon.

mare pupincurist mai esti !
ba', pupincuristule acoperit, anunta-ma data viitoare daca mai doresti sa-mi tzucalesti bucifalusul profitorule , sa-ti recompensez serviciile prestate, hotzomanule!

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 26 Octombrie 2014, ora 19:44

nu ma lasa vecinele...

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 26 Octombrie 2014, ora 21:15

Am bagat varza cu ciolan la cuptor,am prajit si un pic de bacon pentru gust,am si ciusca, ......si chiar smantana ....intr-o ora si ceva potiti...e cu autoservire...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Octombrie 2014, ora 21:40

Eu maninc 3 sortimente de brinza la cuptor sa ma incalzesc.
ma degresez de miine cu mere.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2014, ora 08:16

De la: giovausaro, la data 2014-10-26 21:15:05Am bagat varza cu ciolan la cuptor,am prajit si un pic de bacon pentru gust,am si ciusca, ......si chiar smantana ....intr-o ora si ceva potiti...e cu autoservire...

cu smintina ? sarut-mina, nu vreau cu smintina ca si asa-mi pare cam grasa , dar daca pui un catel - doi - trei de usturoi pe masa , vin in goana cea mai mare !

e Luni, face nea Mitica cel tinar , cinste ....sau nou, cum vreti sa-i spuneti .... cu un mic dejun consistent :
oua fierte: tari, cleioase sau moi....umplute....salata de oua cu maioneza , castravete acru si tarhon maruntit ....omlete de toate modelele si cu toate mirosurile ce te-ar putea baga-n boale. ...cafea, ceai , cacao si prajiturele !
sa aveti o saptamina cu mult spor !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2014, ora 08:19

De la: nastasemihail, la data 2014-10-26 21:40:22Eu maninc 3 sortimente de brinza la cuptor sa ma incalzesc.

te degresezi ? de la brinza ti se trage ? moi sa fie !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 27 Octombrie 2014, ora 09:10

De la: gabigabi2, la data 2014-10-27 08:16:41
De la: giovausaro, la data 2014-10-26 21:15:05Am bagat varza cu ciolan la cuptor,am prajit si un pic de bacon pentru gust,am si ciusca, ......si chiar smantana ....intr-o ora si ceva potiti...e cu autoservire...

cu smintina ? sarut-mina, nu vreau cu smintina ca si asa-mi pare cam grasa , dar daca pui un catel - doi - trei de usturoi pe masa , vin in goana cea mai mare !

e Luni, face nea Mitica cel tinar , cinste ....sau nou, cum vreti sa-i spuneti .... cu un mic dejun consistent :
oua fierte: tari, cleioase sau moi....umplute....salata de oua cu maioneza , castravete acru si tarhon maruntit ....omlete de toate modelele si cu toate mirosurile ce te-ar putea baga-n boale. ...cafea, ceai , cacao si prajiturele !
sa aveti o saptamina cu mult spor !

o cana cu cafea....atat....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 27 Octombrie 2014, ora 09:17

De la: Fl_Orion999, la data 2014-10-23 12:53:08www.libertatea.ro/detalii/articol/boc-se-rusina-de-colegi-la-bai...]

da' ce ma intriga pe mine...de unde-or fii gasit poza asta...ca doar nu le-a dat-o bocusor...???

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2014, ora 09:19

auzi la el ,urechistul habarnist vrea sa se degreseze si el este un sterpezit notoriu, mai vrea sa fie si centrifugat, de parca n-ar fi un ametit imprastiat !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 27 Octombrie 2014, ora 09:33

De la: nastasemihail, la data 2014-10-26 21:40:22Eu maninc 3 sortimente de brinza la cuptor sa ma incalzesc.

Marul face parte din categoria alimentelor-medicamente, fiind cunoscut ca remediu natural inca din cele mai vechi timpuri.

Merele se pot consuma atat crude, cat si uscate, murate, sub forma de gem, sau chiar si must.

Aprecierea marului in medicina naturista se datoreaza actiunii sale de tonic muscular, tonic al sistemului nervos, antireumatismal, ocrotitor gastric, laxativ, depurativ sanguin, reintineritor al tesuturilor.

In traditia populara merele coapte erau utilizate contra tusei. Astazi marul este utilizat in tratarea:

- obezitatii (timp de o saptamana se mananca numai mere),

- tratarea enterocolitelor, afectiunilor bronhice,

- eruptiilor cutanate,

- cancerului,

- asteniei fizice si intelectuale,

- amigdalitei, anemiei,

- constipatiei, nervozitatii,

- insomniilor, convalescentei,

- cefaleei.

Marul mancat crud curata si albeste dantura. Sucul de mere da o noua tinerete pielii prin revigorarea tesuturilor!!

Siropul de mere este utilizat in special pentru afectiunile copiilor, avand un rol laxativ si pectoral. Ceaiul de mere, baut in cursul zilei ajuta in vindecarea bronsitei, afectiunilor intestinale si reumatismului.

Marul crud se recomanda a se consuma cu tot cu coaja, pentru a nu-si pierde principiile active. Acesta este indicat ca laxativ (consumarea dupa cina), in stari febrile, sarcina, anemie, diaree la copii, surmenaj, gastrita, demineralizare, convalescenta.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 27 Octombrie 2014, ora 12:14

Dorin Cocoº, adus la DNA. Fostul soþ al Elenei Udrea este audiat în dosarul Microsoft

Omul de afaceri Dorin Cocoº, fostul soþ al Elenei Udrea, a fost adus la Direcþia Naþionalã Anticorupþie, fiind audiat în dosarul Microsoft. De asemenea, potrivit unor surse judiciare, a fost emis mandat de aducere la DNA ºi pentru omul de afaceri Nicolae Dumitru.

Procurorii DNA au efectuat, joi, percheziþii la oamenii de afaceri Dorin Cocoº, Remus Truicã, Nicolae Dumitru, precum ºi la Cãtãlin Harnagea, fost director SIE, în dosarul Microsoft. De asemenea, DNA a fãcut percheziþii la fostul ministru al Comunicaþiilor Gabriel Sandu, la fostul consilier prezidenþial Dorin Marian, la domiciliul fostului tenismen Dinu Pescariu, precum ºi la o fundaþie a acestuia, ºi la firma lui Claudiu Floricã, fost ºef Fujitsu în România.

În acest dosar, DNA a cerut avize pentru urmãrirea penalã a nouã foºti miniºtri - senatorii ªerban Mihãilescu ºi Ecaterina Andronescu, deputatul Valerian Vreme, europarlamentarul Dan Nica, Daniel Funeriu, Alexandru Athanasiu, Mihai Tãnãsescu, Gabriel Sandu ºi Adriana Þicãu. Potrivit DNA, persoanele din Guvern, ministere ºi din societãþile implicate în derularea proiectului privind licenþele Microsoft pentru ºcoli ar fi pretins 20 de milioane de dolari din cele 54 de milioane chitate de Executiv în cadrul contractului.

Procurorii susþin cã foºtii miniºtri Dan Nica, ªerban Mihãilescu, Þicãu Adriana, Alexandru Athanasiu, Mihai Tãnãsescu ºi Sandu Gabriel "ºi-au exercitat cu rea-credinþã atribuþiile de serviciu, determinând încheierea contractului cadru de licenþiere din 15.04.2004 în condiþii oneroase pentru bugetul de stat, asigurând posibilitatea deturnãrii unui discount de circa 47% acordat de Microsoft în considerarea Guvernului României, ºi implicit permiþând plata unor comisioane cãtre persoanele implicate".

Totodatã, anchetatorii au indicii cã cei ºase foºti miniºtri au pretins ºi primit sume de bani pentru a-ºi exercita în mod defectuos atribuþiile de serviciu ºi pentru a-ºi exercita influenþa asupra altor persoane, pentru a fi favorizatã firma Fujitsu Siemens Computers la încheierea ºi derularea contractului de licenþiere Microsoft.

FELICITARI D.N.A.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 27 Octombrie 2014, ora 12:17

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2014, ora 16:24

vrajeli d'ale basescului....probabil ca era intro pasa proasta, cu ochi lacrimosi
altfel spune ca E Perfect si ca NU are ce sa-si reproseze si miine de'ar fi reales ar face la fel !
asa ca, eu una, m-am saturat de gogosile lui ....sa-l mai creada cine n-are ce face !
si ma duc sa vad daca mai vreo gura de cafea, ca parca mi-e pofta !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2014, ora 17:39

Astept dhl-u' sa ma livreze, Daddy!

Dau la schimb popricash pe piept de curcan cu mamaligutza ! Si un cu drag!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2014, ora 17:54

Eu daca mananc mere, am dureri in partea inferioara a abdomenului... Maibine le evit!

In schimb ador branza! Si cea romaneasca(ce imi lipseste enorm!) cat si cea frantuzeasca. Sa vezi ce cornulete cu roquefort stiu sa fac....da' simplele toasturicu orice branza pe deasupra date la cuptor! Un deliciu! e drept ca doar in sezonul rece cere organismul branza, vara nu prea merge.

Da' fac des si chiar pot manca si eu fara efecte secundare tarta cu mere, chec cu mere, tort de mere! Salivez! Ieri am facut un sablé de visine, nu a mai ramas nici macar o firmitura sa va servesc azi.... da' mai fac una de vreti!

Ce-ti face al tau capricorn drag, vine acasa de sarbatori sau te duci tu la ea? Io, in locu' tau, m-as duce si m-as rataci pe acolo, serios!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2014, ora 18:08

Bun, haideti ca pun de o cafea, dragilor!

https://leblogdelapeste.files.wordpress.com/2011/11/carte-noire-...

Va trimit niste grade cu plus si raze de soare direct in suflete, cu drag!

Nu am mancat niciodata pastrama de berbecut, cum o fi oare? Sotul meu mai ia cate un pui afumat dar nu se compara u ce aveam noi pe vremea copilariei mele, deci il cam papa el singur, nici fiului nostru nu ii place.

Da' nici cu Miticii astia habar nu am ce e, io stiu altelese pare, da' mai pot invata, asa-i?

Gabriela.... ador lavanda si chiar am un ghiveci mare cu lavanda la scara ce da in curte. Infloerste a doua oara anul acesta. Cu rosiile am buctat-o anul asta, cu o parte dinele, care nu fusesera sub sera, o fi continand ploaia ceva ca le-a ars efectiv! Cele de sub sera, din seminte romanesti, au fost delicioase! Ardeii in schimb nu au prins deloc radacini odata plantati in gradina la exterior, mi i-au halit limacsii, cu toate berea si sarea ce le-am dat-o pe gratis! LA anu' punem paie pe solul unde plantam ceva, si de ciuda limacsilor si a melcilor! Ei, am cateva capsuni si zmeura. Pe unde o fi neaMarin oare,sa ii trimit io telepatic niste capusune...

Pagini: << 2278 2279 2280 2281 2282 2283 2284 2285 2286 2287 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: