Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
Fosta membra 9am.ro 311 mesaje Membru din: 7/05/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 16:50
De la: gabigabi2, la data 2014-05-24 16:43:58De la: 9am_3909, la data 2014-05-24 16:08:54De la: mary_ana, la data 2014-05-24 16:02:58 Pai in primul rand renuntati la vot....voi generatia care ati adus la putere acest FSN,PDSR,PSD. Dati dovada de intelepciune. |
|
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 16:52
Aveti de gand sa repetati votul din DUMINICA ORBULUI???
Aminti-va ca acel vot a insemnat 24 de ani de subdezvoltare si aducerea la putetre a unui PCR (FSN,PDSR,PSD) antinational cu o politica de izolare a statului si de favorizare a infractorilor. Aminti-va ca datorita acelui vot am ramas codasii Europei cu cel mai mic nivel de trai si cu o coruptie institutionalizata. Spuneti un NU raspicat statului MAFIOT mergand la vot...iar daca nu aveti incredere in niciun partid atunci ANULATI-VA VOTUL prin aplicarea mai multor stampile pe buletin. Prin absenteism nu faceti altceva decat sa lasati PARTIDUL STAT PSD sa castige detasat. NU REPETATI GRESELILE PARINTILOR SI BUNICILOR VOSTRII DIN DUMINICA ORBULUI deoarece acest vot va aduce dupa sine alti ani de chin si subdezvoltare.! VOTATI INPOTRIVA USD care in fapt este acel FSN antinational .!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 803 mesaje Membru din: 16/04/2014 |
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 18:48
De la: gabigabi2, la data 2014-05-24 16:43:58De la: 9am_3909, la data 2014-05-24 16:08:54De la: mary_ana, la data 2014-05-24 16:02:58 de ce intrebati pe altii, bastetilor ipocriti nesimtiti si minicinosi, pe voi doi, flymucea cu moustache si flegmaPartonita nu va duce bostanaria cum s-ar putea realiza o asemenea minune ? buey.... dati-o dreaqului buey, voi, nesimtitii fuduli si ipocriti ai forumului nu stiu? vai, cum s-ar putea intampla o asemenea minune pranormala? pai, ce sunteti voi in fata voastra si-a noastra/mea, buey !?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 18:52
eu am spus cum se poate intimpla una ca asta : Intoarcerea unei societati la O si insasi aceasta formulare duce/ confirma postarea mea anterioara si o reiau ca sa nu te obosesti prea mult :
- o Catastrofa - un Razboi planetar , devastator - o Revolutie Mondiala acum, Spune si tu ceva de te duce dovleacul ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 18:58
da' mai ai putzintica rabdare pina miine, stamabile ( pe stimabil ), ca acusica ma retrag ca sa recapitulez ce a postat ca nebunu' don Corcodel, toata ziua si la logica beton a ta si a " madamei " 2148 cind ratiunea face nani
|
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 19:01
Aminti-va ca acel vot a insemnat 24 de ani de subdezvoltare si aducerea la putetre a unui PCR (FSN,PDSR,PSD) antinational cu o politica de izolare a statului si de favorizare a infractorilor. Aminti-va ca datorita acelui vot am ramas codasii Europei cu cel mai mic nivel de trai si cu o coruptie institutionalizata. Spuneti un NU raspicat statului MAFIOT mergand la vot...iar daca nu aveti incredere in niciun partid atunci ANULATI-VA VOTUL prin aplicarea mai multor stampile pe buletin. Prin absenteism nu faceti altceva decat sa lasati PARTIDUL STAT PSD sa castige detasat. NU REPETATI GRESELILE PARINTILOR SI BUNICILOR VOSTRII DIN DUMINICA ORBULUI deoarece acest vot va aduce dupa sine alti ani de chin si subdezvoltare.! VOTATI INPOTRIVA USD care in fapt este acel FSN antinational .!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 19:05
De la: gabigabi2, la data 2014-05-24 18:52:50eu am spus cum se poate intimpla una ca asta : Intoarcerea unei societati la O si insasi aceasta formulare duce/ confirma postarea mea anterioara si o reiau ca sa nu te obosesti prea mult : la mintea ta de Partoneta enorioaso-paranormala este sufficient sa-i oferi un impuls pentru a exploda ineptia conspirationista din ea cu o forta mai mare decat a tarului atomic. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 19:09
De la: gabigabi2, la data 2014-05-24 18:58:46 Stimata Doamna IVANOV GABRIELA ...eu sunt undeva la un gratar ,intr-un foisor misto cu un spritz in fata si ma mai delectez postand acel apel catre cretini. Totusi m-am cam plictisit de monotonia interlocutorilor care dau dovada de prea multa prostie..asa ca ma retrag .... Nu uita ca votul pe care l-ai dat in urma cu 24 de ani ti-a adus saracie si coruptie...deci in cesul de pe urama(al tau) incerca sa-ti pui la loc caldut vesnicia votand inpotriva ateilor(PSD)...... Hai pa ....comunisto! PS. As dori ca maine sa-mi spui ca ai fost si ti-ai anulat votul iar eu sa-mi schimb parerea despre tine si chiar sa te intampin cu un salut respectuos de cate ori vei intra pe acest forum. Atunci vei merita respectul cuvenit unei persoane in varsta! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 19:10
|
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 19:19
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 19:43
Da' o ciorba de loboda nu v-ar placea?.Mai subtiaza sangele mai iriga creieru'.....
|
9am_750 3755 mesaje Membru din: 3/09/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 20:06
nu mai e nimeni pe aici cu care sa ma duelez in argumente?
|
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 20:13
De la: 9am_750, la data 2014-05-24 20:06:07nu mai e nimeni pe aici cu care sa ma duelez in argumente? ia-l in primire pe clopuit, momentan este disponibil daca nu cumva repeata vreo piesa muzicala ptr. corul bisericii al carui tenor enorias de nadejde este ! baga-i argumentul orthodox pe sub clop si daca n-o scoate brisca inseamna ca l-ai convertit la orientalism religios de tip orthodox. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 74 mesaje Membru din: 18/05/2014 Oras: Galati |
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 20:15
De la: 9am_750, la data 2014-05-24 20:06:07nu mai e nimeni pe aici cu care sa ma duelez in argumente? In ce vreti sa ne duelam, in sabii sa ne taiem , in sulite sa ne impungem, sau in lupta ca e mai dreapta... Pe vremuri asta a dat nastere la un banc mai putin gustat de public. Cred ca stiti la ce ma refer. Eu am spus sa schimbam banii nu sa dispara de tot. Asta ar duce la zero. Credeti ca daca vine regele maine, o sa mai avem acest LEU PARALEU? Poate ne da si noua LIRA., daca nu EURO! Dar pentru asta mai trebuie sa mai si muncim. Domnu@3909 faceti parte cumva din alianta pensionarilor. Ca am vazut pe facebook acealeasi indemnuri de la ei.
|
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 20:28
De la: mary_ana, la data 2014-05-24 20:15:23De la: 9am_750, la data 2014-05-24 20:06:07nu mai e nimeni pe aici cu care sa ma duelez in argumente? dna marioara, mataluta cu ce muncesti: cu intelectul, cu fizicul, sau cu ambele ?
|
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 20:40
Cu fizicul pe la straini! Pentru o viata mai buna.
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 23:11
De la: giovausaro, la data 2014-05-24 19:43:45Da' o ciorba de loboda nu v-ar placea?.Mai subtiaza sangele mai iriga creieru'..... Organismul isi ia proteinele din creier daca il tratezi numa cu loboda.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 23:13
De la: mary_ana, la data 2014-05-24 20:40:05Cu fizicul pe la straini! Pentru o viata mai buna. Si ce va dau strainii la schimb? Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 23:27
Euro!
|
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 23:32
Daca credeti ca munca la straini e o mare placere, va inselati. Numai eu stiu cat de greu o duc. Am plecat la disperare ptr a nu fi aruncati in strada din pricina datoriilor. Am un sot bolnav, de ceva timp, iar acu cand am venit si eu acasa ”in concediu”, a trebuit sa-l internez”. Numai inima mea stie cat indur si cat sufar. Dar cine nu stie da din gura numai.
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Mai 2014, ora 02:58
Mary,daca imi dai voie o sa ma rog pentru tine si pentru sotul tau.Tot ce ai de facut ,alunga-ti mandria,pune genunchii jos si roaga-te, cu convingerea ca esti ascultata......Spune-i lui Dumnezeu totul,nu iti trebuie preot,nu ai nevoie de intermediari.....sunt sigur ca vei primi raspuns....
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Mai 2014, ora 07:13
hai bonjur si bonjurica la toate domniile dumneavoastra...intariti-va cu cafea si kkao si mergeti la vot [daca vreti s-o luati in bot]...
hai la buna vedere si sa va feriti de necazuri....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 25 Mai 2014, ora 11:10
|
Postat pe: 25 Mai 2014, ora 11:16
De la: _haakon_, la data 2014-05-24 19:05:45De la: gabigabi2, la data 2014-05-24 18:52:50eu am spus cum se poate intimpla una ca asta : Intoarcerea unei societati la O si insasi aceasta formulare duce/ confirma postarea mea anterioara si o reiau ca sa nu te obosesti prea mult : lasa gargara : CUM se poate intoarce o societate la O , in mod Pasnic ? e atit de simplu de dat un raspuns si nu stiu de ce o scalzi ? nu stii ce sa spui sau nu poti sa-mi dai Dreptate si asta spune cit de Ranchiunos esti ? ca daca n-ai fi, nu ar trebui sa conteze ca eu sau un alt opozant d'al tau spune ceva corect ....dar, deh : astia mai democrati de democrati nu accepta asa ceva ! deci : PASNIC zise Maryann ....CUM ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Mai 2014, ora 11:24
De la: 9am_3909, la data 2014-05-24 19:09:00De la: gabigabi2, la data 2014-05-24 18:58:46 pimpule, in momentul in care mi-ai spus ca tu-l preferi pe Cr. Diaconescu, fost membru Marcant PSD si banuit ca-i ofiter acoperit, deconspirat cu ocazia alegerilor ptr. presedentia PSD.ului, moment in care s-a retras la baza sub aripa ocrotitoare a baselului, devenindu-i consilier , sunt vreo 2 -3 variante in legatura cu tine : ori esti prost de bubui ori esti un ticalos fara scrupule ori esti un fost tovaras cu ochi albastri, retras la " minastirea " PDL ului !..continuat sub sigla PMP prin oamenii cei mai de nadejde !
|
Fosta membra 9am.ro 1909 mesaje Membru din: 11/05/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Mai 2014, ora 11:32
Buna ...ziua, stimate doamne, stimati domni, va salut si va imbratisez cu drag !
Eu sunt in urma voastra cu o ora, dar promit ca dupa masa ma duc sa imi exprim cuvantul la nivel european. Fiind rezidenti intr-un stat membru al uniunii europeene, avem dreptul la a ne exprima pentru alegerile locale(municipale)in tara de rezidenta, pentru alegerile europeene -pentru tara in care rezidam- si pentru prezidentialele tarii de origine, fiind in continuare mândri si cinstiti cetateni români ! Imi permit cate un gand aparte celor pe care ii simt mai apropiati de mine, asa cum sunt eu. Alors.....So....: @Maryana ..... Dumnezeu sa binecuvanteze familia ta si pe tine. Stii sa te rogi ? Nu trebuie sa raspunzi aici, ci tie insati. Pentru ca nu toti stim sa ne rugam. Dar invatam. Ajunge sa avem mintile limpezi, inimile curate , iar Dumnezeu este mereu cu noi, in noi, prin insasi constiinta noastra. Repet, dar asta este adevarul. Nu inceta sa te rogi! La fel si sotul tau . Va imbratisez cu drag si va doresc numai bine! Si eu sunt printre straini, eu sunt cu familia mea, mai concret cu sotul si fiul nostru. Tatal meu a decedat in timp ce eu ma aflam la 2 000 km. O mai am pe mama , Dumnezeu sa o binecuvanteze ! Ma bucur ca ai venit in acest spatiu virtual, ma bucur sa te cunosc si doersc sa impartasim si bune si rele. Te rog sa nu pui la suflet micile replici piscatoare ale userilor, fiecare are momente bune si momente rele, dar in ansamblu, suntem buni cu totii, nimeni nu este rau sau hain aici! Cand interceptezi rautate, ori o ignori, pentru a te proteja, ori o combati, dar te asigur ca iti ia o parte din tine, este obositor..... dar mereu culegem roadele, ulterior. @Daddy Cool.... Te imbratisez cu drag si iti transmit numai ganduri curate ! Sa ai o zi faina si numai bine ! Ma gandisem ieri la tine, vazusem un reportaj despre ''my genom'' , ideea de a preveni inainte / in loc de a trata. De ce ma gandisem latine? Daddy.... in Europa nu este acceptat de lage sa iti faci un test de adn pentru a prevedea ceea ce te va ucide din punct de vedere al predispozitiei genetice. Era in Statele Unite....San Diego, parca. Dar tu esti acolo. Astfel gandul mi-a calatorit pana la dumneata, mereu cu bine! @Florion..... Si eu am optat pentruo miscare ecologista independenta.... franceza. Nu am dreptul sa votez pentru ai nostri, deci trebuie sa ma conformez, sa ma supun. Cand e musai, e mereu cu placere, asa s-ar spune! In fine, este o uniune de centru, independenta, care preia ce este mai bun atat din ideologia nationalistilor cat si din ideologia pro-europei unite. In plus, sunt ''verzi'', culoarea naturii samd. Sa fie intr-un ceas bun! Poporul trebuie ascultat si de abia apoi luate masuri, puse planuri la bataie, odata pe masa, votate de popor si de abia apoi decretate drept legi si adoptate peste tot. Ma refer atat national in fiecare tara, cat si european, pentru ca suntem toti uniti. Traiasca unirea, dar fie adaptata cerintelor poporului , spre protectia poporului ! No bun.... acestea fiindspune, exprimandu-mi gandurile pentru voi, va mai precizez ca azi francezii sarbatoresc MAMICILE! Cu aceasta ocazie, doresc sa felicit toate mamicile de pe forum si din lumea intreaga, urandu-le o viata frumoasa si sa fie fericite pentru ca o merita ! Dumnezeu sa le binecuvanteze! Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti! Va imbratisez, cu drag! Raporteaza abuz de limbaj
Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum !
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Postat pe: 25 Mai 2014, ora 11:36
De la: mary_ana, la data 2014-05-24 15:19:02Si eu sunt lucida si am capul pe umeri. Dar chiar nu exista nici o solutie? Eu cred ca da: O destabilizare. Daca lumea nu ar mai avea multi munti de bani, altfel ar sta lucrurile. Pentru ca puterea banului nu are granite! Nu ai bani nu ai nimic, nici chiar sanatate sau o paine. Ar fi bine daca am lua-o de la zero toti. Asta da solutie!. deci, Maryann, reciteste-ti postarea si poate sesizezi cele 2 afirmatii care se bat cap in cap ! prima idee expusa : ...pentru ca puterea banului nu are granite ! nu ai bani, nu ai nimic , nici chiar sanatate sau o piine . a doua : ar fi bine daca am lua-o de la zero toti . deci, cum e ? murim fara bani .... da' e bine s-o luam de la zero, fara bani , fara nimic, caci ZERO inseamna nimic: fara vile, masini, tzoale , doar miinile goale !? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Mai 2014, ora 11:39
De la: gabigabi2, la data 2014-05-25 11:16:30De la: _haakon_, la data 2014-05-24 19:05:45De la: gabigabi2, la data 2014-05-24 18:52:50eu am spus cum se poate intimpla una ca asta : Intoarcerea unei societati la O si insasi aceasta formulare duce/ confirma postarea mea anterioara si o reiau ca sa nu te obosesti prea mult : Luand atitudine! Negociind! Exprimandu-si LIBER punctul de vedere, cerintele! Avand curajul de a seexprima, indiferent ce are de spus, sa o spuna, clar, liber si deschis! UNINDU-SE ! Zic si eu..... Poate cineva o citi! Numai bine doamna Gabi! Pe curand!
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Postat pe: 25 Mai 2014, ora 11:50
Ma refeream la vocea poporului. Poporul sa se uneasca si sa ceara! Sa negocieze! Sa isi gaseasca liderii apropriati care sa ii reprezinte, sa le reprezinte interesele.Interesele sa fie comune spre protectia poporului! Conducerea este si ea .... poporul, nu-i asa? Unire! Scopuri comune! Samd.....
Pentru inceput : MERGETI SI VOTATI AZI ! Cuvantul fiecaruia conteaza ! Votati si nu va anulati votul! Cuvantul nu merita anulare ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Mai 2014, ora 12:18
De la: mary_ana, la data 2014-05-24 20:40:05Cu fizicul pe la straini! Pentru o viata mai buna. raspunsul corect era: cu ambele ! numai lichelele comuniste ii determinau sa creada si ii stimulau sa scandeze : "noi muncim nu gandim"! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

da' mai ai putzintica rabdare pina miine, stamabile ( pe
stimabil ), ca acusica ma retrag ca sa recapitulez ce a postat ca nebunu' don Corcodel, toata ziua