Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
Fosta membra 9am.ro 311 mesaje Membru din: 7/05/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 14:43
De la: mary_ana, la data 2014-05-24 14:39:26 Cu siguranta este singura solutie care ar da rezultate imediate....dar priveste in jurul tau si vei intelege ca nivelul de inteligenta al acestui popor nu corespunde acestui ideal. |
|
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 14:46
Aveti de gand sa repetati votul din DUMINICA ORBULUI???
Aminti-va ca acel vot a insemnat 24 de ani de subdezvoltare si aducerea la putetre a unui PCR (FSN,PDSR,PSD) antinational cu o politica de izolare a statului si de favorizare a infractorilor. Aminti-va ca datorita acelui vot am ramas codasii Europei cu cel mai mic nivel de trai si cu o coruptie institutionalizata. Spuneti un NU raspicat statului MAFIOT mergand la vot...iar daca nu aveti incredere in niciun partid atunci ANULATI-VA VOTUL prin aplicarea mai multor stampile pe buletin. Prin absenteism nu faceti altceva decat sa lasati PARTIDUL STAT PSD sa castige detasat. NU REPETATI GRESELILE PARINTILOR SI BUNICILOR VOSTRII DIN DUMINICA ORBULUI deoarece acest vot va aduce dupa sine alti ani de chin si subdezvoltare.! VOTATI INPOTRIVA USD care in fapt este acel FSN antinational .!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 803 mesaje Membru din: 16/04/2014 |
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 14:54
De la: mary_ana, la data 2014-05-24 14:39:26 O monarhie constitutional, da ! insa, nu sunt un admirator al actualului statut al casei regale romane, avand in vedere precedentele fapte isorice prin care si-a jalonat/ determinat existenta exceptand perioada Carol I, Ferdinand si Carol II, restul ....pffff , Jalnic !. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 74 mesaje Membru din: 18/05/2014 Oras: Galati |
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 14:57
Poi asa cum spunea si cel de la emisiune, mai trebuie sa treaca inca vreo 50 de ani ca sa se mai schimbe nivelul ... de incredere, si nu numai. Am auzit pe la buniciii mei, ca a fost bine pe vremea regelui. Eu binneteles, nu aveam da unde sa stiu, cum era pe vremea aia, deci nu-i puteam contrazice. Poate asa era. Dar atunci daca politicienii iubesc asa de mult pe cei cu biserica, de ce nu accepta un compromis? De a da cartile pe fata. De fapt ei sunt schimbatori de felul lor, si se dau dupã soare. Sunt ca niste camelioni. I-au culoarea mediului. Daca prin absurd maine ar veni un rege la putere, ar zice : ” Traiasca regele!” Ca maine...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 15:07
De la: mary_ana, la data 2014-05-24 14:57:13Poi asa cum spunea si cel de la emisiune, mai trebuie sa treaca inca vreo 50 de ani ca sa se mai schimbe nivelul ... de incredere, si nu numai. Am auzit pe la buniciii mei, ca a fost bine pe vremea regelui. Eu binneteles, nu aveam da unde sa stiu, cum era pe vremea aia, deci nu-i puteam contrazice. Poate asa era. Dar atunci daca politicienii iubesc asa de mult pe cei cu biserica, de ce nu accepta un compromis? De a da cartile pe fata. De fapt ei sunt schimbatori de felul lor, si se dau dupã soare. Sunt ca niste camelioni. I-au culoarea mediului. Daca prin absurd maine ar veni un rege la putere, ar zice : ” Traiasca regele!” Ca maine... Pai am fi avut sanse daca babacii nu ar fi votat in DUMINICA ORBULUI in proportie de 80% cu Iliescu FSN,PDSR,PSD,USD.........deoarece atunci cand a venit regele pentru prima oara in tara a fost salutat si ovationat de peste un milion de Bucuresteni. Atunci ILIESCU ..FSN ,PDSR,PSD, USD....la gonit din tara deoarece era un pericol pentru MAFIA PCR,PSD. Acum CASA REGALA a fost prea mult terfelita si poate doar generatiile viitoare vor mai putea readuce tara pe fagasul normal de la care a fost oprita in anul 1947. Intradevar ar fi o solutie salvatoare pentru Romania. Priveste cum dupa 24 de ani avem un popor sinucigas care voteaza in proportie foarte mare chiar cu calaii lor.USD.PSD.FSN PS. Niciodata actuala clasa politica nu va renunta la privilegii deoarece odata cu incoronarea unui rege si destinul lor ar lua o directie precisa....adica PUSCARIA! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 803 mesaje Membru din: 16/04/2014 |
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 15:09
De la: mary_ana, la data 2014-05-24 14:57:13Poi asa cum spunea si cel de la emisiune, mai trebuie sa treaca inca vreo 50 de ani ca sa se mai schimbe nivelul ... de incredere, si nu numai. Am auzit pe la buniciii mei, ca a fost bine pe vremea regelui. Eu binneteles, nu aveam da unde sa stiu, cum era pe vremea aia, deci nu-i puteam contrazice. Poate asa era. Dar atunci daca politicienii iubesc asa de mult pe cei cu biserica, de ce nu accepta un compromis? De a da cartile pe fata. De fapt ei sunt schimbatori de felul lor, si se dau dupã soare. Sunt ca niste camelioni. I-au culoarea mediului. Daca prin absurd maine ar veni un rege la putere, ar zice : ” Traiasca regele!” Ca maine... hai, mai ia o pilula amara, v-o spune R. Banciu, un roman get-beget ! www.youtube.com/watch?v=YfedCYcRjNc bagati-va mintile in cap si nu mai filosofati de-a-mboulea! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 15:11
Aminti-va ca acel vot a insemnat 24 de ani de subdezvoltare si aducerea la putetre a unui PCR (FSN,PDSR,PSD) antinational cu o politica de izolare a statului si de favorizare a infractorilor. Aminti-va ca datorita acelui vot am ramas codasii Europei cu cel mai mic nivel de trai si cu o coruptie institutionalizata. Spuneti un NU raspicat statului MAFIOT mergand la vot...iar daca nu aveti incredere in niciun partid atunci ANULATI-VA VOTUL prin aplicarea mai multor stampile pe buletin. Prin absenteism nu faceti altceva decat sa lasati PARTIDUL STAT PSD sa castige detasat. NU REPETATI GRESELILE PARINTILOR SI BUNICILOR VOSTRII DIN DUMINICA ORBULUI deoarece acest vot va aduce dupa sine alti ani de chin si subdezvoltare.! VOTATI INPOTRIVA USD care in fapt este acel FSN antinational .!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 15:19
Si eu sunt lucida si am capul pe umeri. Dar chiar nu exista nici o solutie? Eu cred ca da: O destabilizare. Daca lumea nu ar mai avea multi munti de bani, altfel ar sta lucrurile. Pentru ca puterea banului nu are granite! Nu ai bani nu ai nimic, nici chiar sanatate sau o paine. Ar fi bine daca am lua-o de la zero toti. Asta da solutie!.
|
|
|
|
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 15:28
De la: mary_ana, la data 2014-05-24 15:19:02Si eu sunt lucida si am capul pe umeri. Dar chiar nu exista nici o solutie? Eu cred ca da: O destabilizare. Daca lumea nu ar mai avea multi munti de bani, altfel ar sta lucrurile. Pentru ca puterea banului nu are granite! Nu ai bani nu ai nimic, nici chiar sanatate sau o paine. Ar fi bine daca am lua-o de la zero toti. Asta da solutie!. OK. Solutia suntem NOI. In primul rand trebuie sa scoatem de pe harta politica PSD deoarece este cel mai mare dusman al democratiei...apoi poate cand acesti vanzatori de tara vor fi la puscarie sa ne gandim mai departe. Primul pas insemna starpirea mafiei comuniste care in proportie uriasa este stransa in jurul ,,comandantului suprem'' Victor Viorel Ponta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 15:29
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 15:29
De la: mary_ana, la data 2014-05-24 15:19:02Si eu sunt lucida si am capul pe umeri. Dar chiar nu exista nici o solutie? Eu cred ca da: O destabilizare. Daca lumea nu ar mai avea multi munti de bani, altfel ar sta lucrurile. Pentru ca puterea banului nu are granite! Nu ai bani nu ai nimic, nici chiar sanatate sau o paine. Ar fi bine daca am lua-o de la zero toti. Asta da solutie!. si lucida si cu capul pe umeri, zici ? pffff, luatul de la O se poate realiza asa : - un Cataclism ... si, se zguduie pamintul si azi veni unul tocmai din marea Egee, ceea ce e o premiera - un Razboi mondial distrugator - o REVOLUTIE mondiala ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 15:31
De la: 9am_3909, la data 2014-05-24 15:28:19De la: mary_ana, la data 2014-05-24 15:19:02Si eu sunt lucida si am capul pe umeri. Dar chiar nu exista nici o solutie? Eu cred ca da: O destabilizare. Daca lumea nu ar mai avea multi munti de bani, altfel ar sta lucrurile. Pentru ca puterea banului nu are granite! Nu ai bani nu ai nimic, nici chiar sanatate sau o paine. Ar fi bine daca am lua-o de la zero toti. Asta da solutie!. .....nu uita de don base', ca el e capo del tutti .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 15:31
De la: _haakon_, la data 2014-05-24 15:09:07De la: mary_ana, la data 2014-05-24 14:57:13Poi asa cum spunea si cel de la emisiune, mai trebuie sa treaca inca vreo 50 de ani ca sa se mai schimbe nivelul ... de incredere, si nu numai. Am auzit pe la buniciii mei, ca a fost bine pe vremea regelui. Eu binneteles, nu aveam da unde sa stiu, cum era pe vremea aia, deci nu-i puteam contrazice. Poate asa era. Dar atunci daca politicienii iubesc asa de mult pe cei cu biserica, de ce nu accepta un compromis? De a da cartile pe fata. De fapt ei sunt schimbatori de felul lor, si se dau dupã soare. Sunt ca niste camelioni. I-au culoarea mediului. Daca prin absurd maine ar veni un rege la putere, ar zice : ” Traiasca regele!” Ca maine... Intradevar o emisiune care ar trebui sa puna pe ganduri o mare parte a populatiei Romaniei. Subsciu! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 15:33
De la: gabigabi2, la data 2014-05-24 15:31:26De la: 9am_3909, la data 2014-05-24 15:28:19De la: mary_ana, la data 2014-05-24 15:19:02Si eu sunt lucida si am capul pe umeri. Dar chiar nu exista nici o solutie? Eu cred ca da: O destabilizare. Daca lumea nu ar mai avea multi munti de bani, altfel ar sta lucrurile. Pentru ca puterea banului nu are granite! Nu ai bani nu ai nimic, nici chiar sanatate sau o paine. Ar fi bine daca am lua-o de la zero toti. Asta da solutie!. Doamna IVANOV ......sunteti prea VACA in cuget si nesimtire pentru a va da un raspuns pe masura iq dvs. |
|
De la: _haakon_, la data 2014-05-24 14:54:42De la: mary_ana, la data 2014-05-24 14:39:26 dar nu vreti voi sa va mutati pe topicul cu Monarhia vs. Republica ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 15:38
timpitelule , Nu sunt @ Ivanov , dar mosia Nana e cu ochi si cu sprincene si oricit v-ati da voi cu popoul de pamint, traficul de influenta si spalarea de bani, ramin valabile ca motive ptr. un dosar penal !
|
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 15:44
De la: gabigabi2, la data 2014-05-24 15:38:34timpitelule , Nu sunt @ Ivanov , dar mosia Nana e cu ochi si cu sprincene si oricit v-ati da voi cu popoul de pamint, traficul de influenta si spalarea de bani, ramin valabile ca motive ptr. un dosar penal ! Tovarasa IVANOV ...mintiti! Mosia Nana este cumparata cu credit CEC de la o firma italiana....nu? Daca ai avea cat decat ceva cunostiintele necesare poate ca ai intelege ca niciun notar nu semneaza un act de vanzare-cumparare inainte de a avea un EXTRAS DE AUTENTIFICARE eliberat de catre OCPI care este un subordinea primului ministru din anul de gratie 2012. Acel EXTRAS DE AUTENTIFICARE certifica autenticitatea proprietarului. In concluzie un Act de Vanzare-Cumparare autentificat si intabulat la OCPI este PERFECT VALABIL. A3 nu va mai putea sa p[acaleasca prostii prea multa vreme. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 15:45
|
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 15:48
bine, bine, asa-i cum zici, du-te si pupa-i mina DREAPTA in spirit democratic si european
....da' nu uita, apropie-te cu precautie si ai grija ce spui ca stii ce laba grea are incarcata cu pixeli albastri ....sa nu ti-o iei, adica, asta vreau sa spun !
|
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 15:49
si lucida si cu capul pe umeri, zici ? pffff, luatul de la O se poate realiza asa : - un Cataclism ... si, se zguduie pamintul si azi veni unul tocmai din marea Egee, ceea ce e o premiera - un Razboi mondial distrugator - o REVOLUTIE mondiala ! Vad ca d-na Gabi, nu prea imi impartasesti parerile. De ce oare va ganditi numai la solutii de distrugere in masa? E mai buna una pasnica. Daca lumea nu ar mai avea bani nu ar mai fi nici coruptie, ca nu ar mai avea de unde sa le mai dea bani.Poate cadouri, aur... dar nu ar mai avea nici o valoare. Poate asa mai starpim furtul, lacomia, minciuna...si reinviem -disciplina care lasa de dorit. Poate asta ne si lipseste. Nu conducatorul... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 15:54
De la: mary_ana, la data 2014-05-24 15:49:44 nu stiu de esti don Marin sau Musetica, dar in ce FEL se poate realiza una PASNICA ? puteti sa-mi explicati Lucid cum se poate face asta ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 15:59
De la: gabigabi2, la data 2014-05-24 15:48:49bine, bine, asa-i cum zici, du-te si pupa-i mina DREAPTA din spirit democratic ....da' nu uita, apropie-te cu precautie, ai grija ce spui ca stii ca laba grea are cu pixeli cu tot ! Tovarasa IVANOV GABRIELA.....Trebuie inteles ca modul de dobandire a acestor terenuri de catre predecesori care le-au intabulat pe baza de TITLURILOR DE PROPRIETATE eliberate de catre Consiliul Judetean inca din 1990...vandute si revandute nu este un motiv de a arunca cu noroi pe un proprietar actual. Lege spune ca daca acel proprietar a fost de buna credinta atunci actul este perfect valabil. Nu uita ca seful Consiliului Judeten din perioada 1990-2000 a fost TARACILA membru fondator al FSN,PDSR,PSD,UDS.si care detine actualmente peste 50% din terenurile judetului Calarasi. Din acest motiv am spus ca stiu ce vorbesc nu cum ai interpretat ca as fi procuror sau mai stiu eu ce. Acel act de vanzare-cumparare al Ioanei B este perfect valabil indiferent de ce manarii s-au facut in trecut.Deci nu mai pune botul la slujbele de pomenire ale imbecilului de la A3 deoarece minte cu multa nerusinare. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 16:02
nu stiu de esti don Marin sau Musetica, dar in ce FEL se poate realiza una PASNICA ? puteti sa-mi explicati Lucid cum se poate face asta ? Poi nu v-am spus , cum ? Pentru linistea voastra si a dvs, nu sunt nici Musetel, nici Marin. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 16:08
De la: mary_ana, la data 2014-05-24 16:02:58 Mariana ...nu-i baga in seama deoarece prostia si ura pe care o au acumulata in tartacutele lor stramte nu-i lasa sa fie obiectivi. Nu uita ...totul pleaca de la vot ....cum votam asa traim.......deci mergi maine la vot si daca nu ai un partid cu care te identifici atunci anuleaza-ti votul punand mai multe stampile....dar mergi la vot . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 16:10
|
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 16:29
De la: mary_ana, la data 2014-05-24 16:02:58
nu stiu de esti don Marin sau Musetica, dar in ce FEL se poate realiza una PASNICA ? puteti sa-mi explicati Lucid cum se poate face asta ? Poi nu v-am spus , cum ? Pentru linistea voastra si a dvs, nu sunt nici Musetel, nici Marin. Mariana ...nu-i baga in seama deoarece prostia si ura pe care o au acumulata in tartacutele lor stramte nu-i lasa sa fie obiectivi. Nu uita ...totul pleaca de la vot ....cum votam asa traim.......deci mergi maine la vot si daca nu ai un partid cu care te identifici atunci anuleaza-ti votul punand mai multe stampile....dar mergi la vot . Sigur ca voi merge la vot! Cred ca alta e problema. Nu le este pe plac celor care au bani la saltea. Asa ca puneti-i la CEC, pe card, banca...ca tot mai ramaneti cu ceva! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 16:35
|
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 16:40
De la: mary_ana, la data 2014-05-24 16:02:58 mai spuneti o data, dar ginditi-va LUCID si cu capul pe umeri la ce spuneti , caci o Societate fara Bani -ca modalitate de a plati Munca, nu poate exista ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Mai 2014, ora 16:43
De la: 9am_3909, la data 2014-05-24 16:08:54De la: mary_ana, la data 2014-05-24 16:02:58 lasa obsesia asta ptr. 5 minute si spune-mi CUM o poate lua o Societate de la O in mod pasnic, asa cum afirma Maryanna ? hai, gindeste-te si spune, ca ma intereseaza ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

....da' nu uita, apropie-te cu precautie si ai grija ce spui ca stii ce laba grea are incarcata cu pixeli albastri ....sa nu ti-o iei, adica, asta vreau sa spun !