Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
Fosta membra 9am.ro 803 mesaje Membru din: 16/04/2014 |
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 17:27
De la: gabigabi2, la data 2014-05-27 17:06:21@blackule, ce zice asta ? iar o baga pe aia ca tu esti eu ? saracu' om....mi se rupe inima, cind il vad in criza ...o sa-i dau o pauza ! asta ai inteles tu? imbecilo ! hai sictir! |
|
Fosta membra 9am.ro 1909 mesaje Membru din: 11/05/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 17:34
Sire Hakon, am o veste buna, eram cu gandul la tine ! Ti-o dau, vestea buna ?
Bine v-am regasit pe toti ! Aduc liniste si pace, ne asezam la o cafea libera de orice ganduri negative?
Raporteaza abuz de limbaj
Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum !
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 17:38
asa ce mi se rupe si mie cate ceva cand imi amintesc cum ma atacau niste persoane ca as fi Hakon , ca i-as fi mamica , ca i-as fi tatic , ca as fi click ( nu stiu cum ).. etc , acum ca as fi barbat , poate maine oi fi extraterestra Ete, bre , ca se si motiveaza lumea , cica era si este in criza
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 17:44
De la: symy1, la data 2014-05-27 13:49:31@Symy..... bine ai revenit, da' pe unde ai fost , ca long time no see you ?! Hai mai aproape sa iti soptesc ca toti cunoastem atat binele cat si raul, dar ceea ce conteaza este sa stim si sa avem puterea de a discerne pe care il infaptuim ! Nu raspunde raului pe limba sa, il vei multiplica inevitabil ! Ce vreau sa spun? .... Ia, , sa fii cu mintea limpede, ca apoi vei sti sa adaptezi orice situatie ! Symy.... Ma bucur ca te regasesc si ca ma recunosti! nu ca as fi eu greu de recunoscut.... Symy, stii ca eu sunt romano-catolica. Ei bine, in procedeul bisericesc (caruia m-am supus pana la un anumit moment X...;Bref.....) dupa ce ai facut prima impartasanie, ''mireasa mica'', este ungerea cu mir.......cred ca asa se numeste. Iarta-ma, Parinte, eu am o altfel de relatie cu divinitatea. In fine, la acel eveniment, fiecare persoana care urmeaza sa fie unsa cu mir, isi alege un prenume in care crede ca se regaseste. Astfel poti sa iti pastrezi prenumele de la botez sau iti iei un altul. Eu as fi ales Paula..... daca as fi participat la acel eveniment. Daca ma intrebi DE CE il ratasem...evenimentul....Pentru ca nu cunosteam destul de bine limba maghiara, eu, cetatean român nascut si trait in România! Clerul bisericesc imi cerea sa cunosc anumite scrieri si invataturi bisericesti in maghiara, scris, citit, recitat samd. Ei, cu prima impartasanie a fost ok, unchiul meu, preot, Dumnezeu sa il binecuvanteze! , a acceptat sa fiu mireasa mica si singura (ca ma deocheasera cei din comunitate!, vezi Doamne, preotul privilegieaza acest copil....) si a acceptat si ca ritualul si tot sa se desfasoare in limba româna, singura limba oficiala a tarii ! No..... acum stii de ce ma numesc Paula, parca suna mai frumos decat Musetel, nu-i asa ?
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 17:47
si nu e-n criza ? de unde crezi ca vin toti
astia de toata lumea se cearta cu toata lumea, basca persoanele care si-o cauta cu luminarea , ca nu se simt bine decit daca toarna gaz pe foc?!
|
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 17:47
Bella, bine te-am regasit! Te tzuc cu drag !
Numai mie sa imi canti de leagan din Elvis, sa ne intelegem!
|
|
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 17:48
Gabi, bine te-am regasit ! De va mai certati odata, dau cu laptopu' de pamant, sa nu va mai vad altu', no!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 17:52
De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 17:47:46Bella, bine te-am regasit! Te tzuc cu drag ! Musetico , ti-ai schimbat iar nick name-ul ? Sa-ti cant de leagan ? Vrei sa faci nani la ora asta ?Hai , baga o cafea , daca vrei s-apuci cantarea !
|
|
|
|
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 17:53
De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 17:44:50De la: symy1, la data 2014-05-27 13:49:31@Symy..... bine ai revenit, da' pe unde ai fost , ca long time no see you ?! Hai mai aproape sa iti soptesc ca toti cunoastem atat binele cat si raul, dar ceea ce conteaza este sa stim si sa avem puterea de a discerne pe care il infaptuim ! Nu raspunde raului pe limba sa, il vei multiplica inevitabil ! Ce vreau sa spun? .... Ia, , sa fii cu mintea limpede, ca apoi vei sti sa adaptezi orice situatie ! deci : ai participat sau nu la mica impartasanie , ca ai spus ca DACA ai fi participat ti-ai fi ales Paula.... apoi, spui ca totusi ai primit prima impartasanie si d'aia iti spui pe acel nume ?
|
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 17:55
De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 17:48:56Gabi, bine te-am regasit ! De va mai certati odata, dau cu laptopu' de pamant, sa nu va mai vad altu', no! nu se cearta nimeni, asa se converseaza lumea prin romanica !
|
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 18:04
De la: gabigabi2, la data 2014-05-27 15:27:43De la: mary_ana, la data 2014-05-27 11:06:35Vad ca sunteti tare curiosi. Si mai vad un obicei pe aici. As zice ca e o traditie la voi.. Mereu va impungeti. Cred ca voi nu puteti tra, sau respira pe ziua respectiva, daca nu jigniti sau vorbiti de rau pe cineva. Bine o sa va spun care e treaba. Asta ca sa pun capat multiplelor investigatii la adresa persoanei mele. Dupa treaba cu jignirile aduse sotului, si unele chiar gratuite, a cerut sa i se stearga contul. Am aflat si eu, asta , ieri de la el. Dar a primit acea atentionare ca a fost banat, cu explicatiile de rigoare. Tot el mi-a spus ca asa e procedura. Ma rog. Cum el nu a vrut sa-si mai faca alt cont, i-am spus sa-mi faca mie cu un nume fictiv. I-am spus, pune adresa mea si numele varei mele- Mariana. Acu cat sunt si eu aici cu el, am zis hai sa intru eu in locul lui. Dar vad ca nu sunteti de acord cu asa ceva. El fiind internat am scris eu in locul lui. Am vrut sa-i i-au locul. Daca nu credeti intrebati-o pe Andreea, alias - Paula sau Musetel, ca a vorbit cu mine. Ea nu stia ca sunt eu si asa a dat peste mine. Numele lui era Marin56! Nu stiu daca o sa-l mai conving sa mai intre cu vechiul nume. Si asa dupa ce plec eu iar, il va sterge si pe acesta. Asa ca o sa scapati si de mine. Iertata-mi fie interventia, dar nu pot sa tac pentru ca iar este deformata realitatea de doamna Gabi! Stiam de doamna Rodi de la nea Marin. Nea Marin este ca si un tata pentru mine. Astfel se explica apartenenta mea in conflictele iscate pe forum. Pentru Nea Marin merg mai departe ! Nea Marin nu a fost raportat. A fost hartuit, stimati forumisti! Da, hartuit de Black Friday. Nu de Hakon, din contra, Hakon il stimula sa mearga mai departe in cunoastere, sa aprofundeze, exact ceea ce face si cu mine. Hakon ne deschide ochii sa vedem dincolo de limitele noastre! Ce e greu de inteles? Black este cel care ii ridica tensiunea lui nea Marin! De Black era terorizat! Eu am fost alaturi pe mess de nea Marin cand i se facea rau si il ajutam cum stiam eu mai bine! Asa ca, va rog, incetati cu montarile de scena demna de Buftea and Co! Ma scuzati daca nu am folosit cuvintele cele mai apropriate, intervenisem pentru ca iar se lanseaza judecati eronate! Cu respect si echitabilitate ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 74 mesaje Membru din: 18/05/2014 Oras: Galati |
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 18:08
Stiti ceva ? O greseala nu mai poate fi reparata , nici cu o mie de vorbe. O mie de vorbe nu mai fac un ban. Ce a fost, a fost. Nu mai putem da timpul inapoi. V-am mai spus el a cerut-o, pentru ca nu a mai suportat criticile la adresa lui. A schimbat mereu userii? Da! Tot din motivele de mai sus, sau motive tehnice, pus in situatia de a nu mai putea posta. Si au scris ca e banat. Atat stiu. Este o fire mai inchisa si pune totul la inima. Nu mai conteaza cine pe cine a suparat. Hai sa inchidem subiectul. Eu il consider deja inchis.
|
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 18:10
De la: _2148_, la data 2014-05-27 17:52:35De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 17:47:46Bella, bine te-am regasit! Te tzuc cu drag ! Apoi am crezut ca ma recunoscusesi cand faceam parada colectiei de primavara cu Sir Hakon ! El m-o ginit primu' ! No hai ca bag o cafea, azi am rulat cu masina pentru prima data! Ghici ce nota capatai pe o scara de la -12 la +12? Prima data la volan, pe strada.....
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 18:11
De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 17:44:50De la: symy1, la data 2014-05-27 13:49:31@Symy..... bine ai revenit, da' pe unde ai fost , ca long time no see you ?! Hai mai aproape sa iti soptesc ca toti cunoastem atat binele cat si raul, dar ceea ce conteaza este sa stim si sa avem puterea de a discerne pe care il infaptuim ! Nu raspunde raului pe limba sa, il vei multiplica inevitabil ! Ce vreau sa spun? .... Ia, , sa fii cu mintea limpede, ca apoi vei sti sa adaptezi orice situatie ! Diseara beu...cant...bat pe picior...si ma culc...sigur SINGUR da duminica tot vi pe la mine la beserica sa am si io bani de-o cafea...
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 18:12
De la: mary_ana, la data 2014-05-27 18:08:09Stiti ceva ? O greseala nu mai poate fi reparata , nici cu o mie de vorbe. O mie de vorbe nu mai fac un ban. Ce a fost, a fost. Nu mai putem da timpul inapoi. V-am mai spus el a cerut-o, pentru ca nu a mai suportat criticile la adresa lui. A schimbat mereu userii? Da! Tot din motivele de mai sus, sau motive tehnice, pus in situatia de a nu mai putea posta. Si au scris ca e banat. Atat stiu. Este o fire mai inchisa si pune totul la inima. Nu mai conteaza cine pe cine a suparat. Hai sa inchidem subiectul. Eu il consider deja inchis. Doamna Rodi, din respect pentru tine si pentru nea Marin, am zis ce cunosc concret si promit sa tac ! Conduceti, doamna Rodi?
|
|
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 18:16
De la: gabigabi2, la data 2014-05-27 15:36:43De la: symy1, la data 2014-05-27 13:49:31@Symy..... bine ai revenit, da' pe unde ai fost , ca long time no see you ?! Hai mai aproape sa iti soptesc ca toti cunoastem atat binele cat si raul, dar ceea ce conteaza este sa stim si sa avem puterea de a discerne pe care il infaptuim ! Nu raspunde raului pe limba sa, il vei multiplica inevitabil ! Ce vreau sa spun? .... Ia, , sa fii cu mintea limpede, ca apoi vei sti sa adaptezi orice situatie ! Vrei sa creada lumea ca mi-a luat foc beserica???? iara cu vinul meu sfintit,e alcazat pentru don Nelo ca de cand esti in parlament,strici mai multi bani ca inainte ...stresu..???
|
|
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 18:17
De la: mary_ana, la data 2014-05-27 18:08:09Stiti ceva ? O greseala nu mai poate fi reparata , nici cu o mie de vorbe. O mie de vorbe nu mai fac un ban. Ce a fost, a fost. Nu mai putem da timpul inapoi. V-am mai spus el a cerut-o, pentru ca nu a mai suportat criticile la adresa lui. A schimbat mereu userii? Da! Tot din motivele de mai sus, sau motive tehnice, pus in situatia de a nu mai putea posta. Si au scris ca e banat. Atat stiu. Este o fire mai inchisa si pune totul la inima. Nu mai conteaza cine pe cine a suparat. Hai sa inchidem subiectul. Eu il consider deja inchis. n-am sa-l inchid, aceste lepre ordinare enoriaso-paranormalo-consirationiste nesimtite, mincinoase ipocrite si lase, vor primi exact ceea ce merita. nu poti jigni pe cieva numi pentru faptul ca nu este convins de ineptia de factura religioasa in care ai crezut tu si stramaosii tai cu mintea lor putina si defoarmata de prostie si ignoranta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 18:12:58Pe nea Marin...sigurDe la: mary_ana, la data 2014-05-27 18:08:09Stiti ceva ? O greseala nu mai poate fi reparata , nici cu o mie de vorbe. O mie de vorbe nu mai fac un ban. Ce a fost, a fost. Nu mai putem da timpul inapoi. V-am mai spus el a cerut-o, pentru ca nu a mai suportat criticile la adresa lui. A schimbat mereu userii? Da! Tot din motivele de mai sus, sau motive tehnice, pus in situatia de a nu mai putea posta. Si au scris ca e banat. Atat stiu. Este o fire mai inchisa si pune totul la inima. Nu mai conteaza cine pe cine a suparat. Hai sa inchidem subiectul. Eu il consider deja inchis.
|
|
De la: symy1, la data 2014-05-27 18:11:22De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 17:44:50De la: symy1, la data 2014-05-27 13:49:31@Symy..... bine ai revenit, da' pe unde ai fost , ca long time no see you ?! Hai mai aproape sa iti soptesc ca toti cunoastem atat binele cat si raul, dar ceea ce conteaza este sa stim si sa avem puterea de a discerne pe care il infaptuim ! Nu raspunde raului pe limba sa, il vei multiplica inevitabil ! Ce vreau sa spun? .... Ia, , sa fii cu mintea limpede, ca apoi vei sti sa adaptezi orice situatie ! Asa te-apuca martea ceasurile rele, Symy? Mai bine uita de beutura, bea apa, ca e mai buna decat toate, un ceai , o cafea, o limonada si joaca cat te tin topancile! Mai, tu vrei sa vindem cafea in fata bisericii? Tz! Sau vrei sa iti vand io ceva informatii, ha?
|
|
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 18:22
De la: symy1, la data 2014-05-27 18:17:45De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 18:12:58Pe nea Marin...sigurDe la: mary_ana, la data 2014-05-27 18:08:09Stiti ceva ? O greseala nu mai poate fi reparata , nici cu o mie de vorbe. O mie de vorbe nu mai fac un ban. Ce a fost, a fost. Nu mai putem da timpul inapoi. V-am mai spus el a cerut-o, pentru ca nu a mai suportat criticile la adresa lui. A schimbat mereu userii? Da! Tot din motivele de mai sus, sau motive tehnice, pus in situatia de a nu mai putea posta. Si au scris ca e banat. Atat stiu. Este o fire mai inchisa si pune totul la inima. Nu mai conteaza cine pe cine a suparat. Hai sa inchidem subiectul. Eu il consider deja inchis. Ce poate fi mai frumos intr-un cuplu decat conducerea bilaterala in armonie ?.... Si la noi conduce cand domnul dafin, cand eu, in functie de cine se suie ''la volan''!
|
|
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 18:23
De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 18:10:36Duminica cand vi la beserica,te rog sa-ti lasi masina in fata usii...De la: _2148_, la data 2014-05-27 17:52:35De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 17:47:46Bella, bine te-am regasit! Te tzuc cu drag ! si sa nu-mi calci babele,ca-s cam surde felicitari pentru permis...aleluia...aleluia...
|
|
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 18:24
De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 18:10:36De la: _2148_, la data 2014-05-27 17:52:35De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 17:47:46Bella, bine te-am regasit! Te tzuc cu drag ! 0 !
|
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 18:27
De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 18:17:57De la: symy1, la data 2014-05-27 18:11:22De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 17:44:50De la: symy1, la data 2014-05-27 13:49:31@Symy..... bine ai revenit, da' pe unde ai fost , ca long time no see you ?! Hai mai aproape sa iti soptesc ca toti cunoastem atat binele cat si raul, dar ceea ce conteaza este sa stim si sa avem puterea de a discerne pe care il infaptuim ! Nu raspunde raului pe limba sa, il vei multiplica inevitabil ! Ce vreau sa spun? .... Ia, , sa fii cu mintea limpede, ca apoi vei sti sa adaptezi orice situatie ! Apa nu-i buna nici la genunchi,si eu am reumatism de obicei spovedesc duminica seara...dar fac si exceptii,daca ai un pont bun
|
|
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 18:30
De la: _haakon_, la data 2014-05-27 18:24:29De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 18:10:36De la: _2148_, la data 2014-05-27 17:52:35De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 17:47:46Bella, bine te-am regasit! Te tzuc cu drag ! 0 pietoni...0 pisici...0politai...
|
|
Fosta membra 9am.ro 74 mesaje Membru din: 18/05/2014 Oras: Galati |
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 18:42
Daca te referi la carnetul de conducere auto, nu! Asa cum ziceai si tu, ne conducem reciproc.Intr-o casnicie intelegerea conteaza. Si nu numai. As vrea un carnet, dar poate mai tarziu. Acu nu e timpul si nici momentul, din toate punctele de vedere: cost , costuri, etc....
|
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 18:47
De la: symy1, la data 2014-05-27 18:23:58De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 18:10:36Duminica cand vi la beserica,te rog sa-ti lasi masina in fata usii...De la: _2148_, la data 2014-05-27 17:52:35De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 17:47:46Bella, bine te-am regasit! Te tzuc cu drag ! Ei, de abia m-au testat sa vada cat cunosc pe masina. direct pe oras m-au bagat, direct la volan! Sper sa il am prin Octombrie, depinde peste ce fel de examinatori dau. Sunt multi rasisti in Franta. a propos, la europeene a iesit Marie Le Pen cu ai ei..... asa ca vom trai si vom vedea! Dumnezeu sa fie cu noi toti! Da' auzi..... io chiar nu merg la biserica. Iar de spovedit, cred ca nu simt nevoia. Imi spun pacatele direct lui Dumnezeu, e mai simplu !
|
|
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 18:51
De la: _haakon_, la data 2014-05-27 18:24:29De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 18:10:36De la: _2148_, la data 2014-05-27 17:52:35De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 17:47:46Bella, bine te-am regasit! Te tzuc cu drag ! Atata incredere imi dai, ai coama ta! Nu, am avut +8 aditionat cu -5; per ansamblu am luat cu +3! Am calat odata motoru', odata am franat din pod, de ai fi zis ca voiam sa o vad pe examinatare pe capota, m-am invartit de vreo trei ori intr-un sens giratoriu ca sa exersez unghiurile de inclinare si sa gasesc iesirea..... Oi mai fi facut ceva..... Ah da, intrai pe un sens interzis si ma oprii la trei metri de un STOP! +3
|
|
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 18:54
De la: symy1, la data 2014-05-27 18:27:57De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 18:17:57De la: symy1, la data 2014-05-27 18:11:22De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 17:44:50De la: symy1, la data 2014-05-27 13:49:31@Symy..... bine ai revenit, da' pe unde ai fost , ca long time no see you ?! Hai mai aproape sa iti soptesc ca toti cunoastem atat binele cat si raul, dar ceea ce conteaza este sa stim si sa avem puterea de a discerne pe care il infaptuim ! Nu raspunde raului pe limba sa, il vei multiplica inevitabil ! Ce vreau sa spun? .... Ia, , sa fii cu mintea limpede, ca apoi vei sti sa adaptezi orice situatie ! Nu am nimic de confesat, parinte ! Tine o cafea, iti era goala cana!
|
|
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 18:57
De la: symy1, la data 2014-05-27 18:30:01De la: _haakon_, la data 2014-05-27 18:24:29De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 18:10:36De la: _2148_, la data 2014-05-27 17:52:35De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 17:47:46Bella, bine te-am regasit! Te tzuc cu drag ! Apoi avui si noroc, a fost o marti pozitiva pentru mine, din mai multe puncte de vedere! Norocul meu ca ma cunosc cu agentii de politie municipali, pisicile dormeau , iar pietonii erau daca nu la pauza de mas, pe la scoli sau pe la servici!
|
|
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 19:07
De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 18:54:13De la: symy1, la data 2014-05-27 18:27:57De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 18:17:57De la: symy1, la data 2014-05-27 18:11:22De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 17:44:50De la: symy1, la data 2014-05-27 13:49:31@Symy..... bine ai revenit, da' pe unde ai fost , ca long time no see you ?! Hai mai aproape sa iti soptesc ca toti cunoastem atat binele cat si raul, dar ceea ce conteaza este sa stim si sa avem puterea de a discerne pe care il infaptuim ! Nu raspunde raului pe limba sa, il vei multiplica inevitabil ! Ce vreau sa spun? .... Ia, , sa fii cu mintea limpede, ca apoi vei sti sa adaptezi orice situatie ! rowpics.com/htdocs/images/uploads/images/19_04_2013fgf4_216_2_.gif Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

).. etc , acum ca as fi barbat , poate maine oi fi extraterestra
Eram la beserica,nu plecasi nicaeri
concurenta ami fura clientii
dar ma bucur ca esti bine,cu pofta de viata..si vom bea o cafeluta buna maine dimineata,oferita de doamna politician Gabi ,pe care o
doar cand nu e la ''servici''in parlamentul 9am
nu se cearta nimeni, asa se converseaza lumea prin romanica !
....bine....biiiine....am inteles : tigarusca o fumez afara pe terasa