Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
Fosta membra 9am.ro 1909 mesaje Membru din: 11/05/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 19:08
De la: mary_ana, la data 2014-05-27 18:42:28Daca te referi la carnetul de conducere auto, nu! Asa cum ziceai si tu, ne conducem reciproc.Intr-o casnicie intelegerea conteaza. Si nu numai. As vrea un carnet, dar poate mai tarziu. Acu nu e timpul si nici momentul, din toate punctele de vedere: cost , costuri, etc.... Doamna Rodi, asa am tot amanat si eu. Dar gata! Am decis ca imi iau carnetu' de musai! Stii, ce e musai, e mereu cu placere! Pana cand sa depind de altii, ''nu ma duci te rog acolo?'', ba il iau pe sotul de la munca, de la trebi sa ma duca el, nu se mai putea asa! Copilul incepe sportul, se impunea carnetul! atata ma rog sa nu dau peste un examinator rasist, ca in mine am incredere!
Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum !
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 19:09
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 19:14
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 19:16
De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 18:04:33De la: gabigabi2, la data 2014-05-27 15:27:43De la: mary_ana, la data 2014-05-27 11:06:35Vad ca sunteti tare curiosi. Si mai vad un obicei pe aici. As zice ca e o traditie la voi.. Mereu va impungeti. Cred ca voi nu puteti tra, sau respira pe ziua respectiva, daca nu jigniti sau vorbiti de rau pe cineva. Bine o sa va spun care e treaba. Asta ca sa pun capat multiplelor investigatii la adresa persoanei mele. Dupa treaba cu jignirile aduse sotului, si unele chiar gratuite, a cerut sa i se stearga contul. Am aflat si eu, asta , ieri de la el. Dar a primit acea atentionare ca a fost banat, cu explicatiile de rigoare. Tot el mi-a spus ca asa e procedura. Ma rog. Cum el nu a vrut sa-si mai faca alt cont, i-am spus sa-mi faca mie cu un nume fictiv. I-am spus, pune adresa mea si numele varei mele- Mariana. Acu cat sunt si eu aici cu el, am zis hai sa intru eu in locul lui. Dar vad ca nu sunteti de acord cu asa ceva. El fiind internat am scris eu in locul lui. Am vrut sa-i i-au locul. Daca nu credeti intrebati-o pe Andreea, alias - Paula sau Musetel, ca a vorbit cu mine. Ea nu stia ca sunt eu si asa a dat peste mine. Numele lui era Marin56! Nu stiu daca o sa-l mai conving sa mai intre cu vechiul nume. Si asa dupa ce plec eu iar, il va sterge si pe acesta. Asa ca o sa scapati si de mine. exact ce-am spus : cind te joci cu cuvintele intrebind ghici cine sunt ....ba ca sunt ,ba ca nu sunt Marin , asteapta-te si la banuieli si presupuneri si ptr. asta se cere un dram de Onestitate in relatiile dintre noi ! in rest, adica cum e DEFORMATA realitatea , devreme ce Nimeni nu avea de unde sa stie ce discuti tu cu dinsul in particular ajungind sa-ti spuna atitea taine , normal ca apar indoieli ....dar, te superi - nu te superi , atit eu cit si cel caruia ii spui "SIR " desi e eu cred ca acest avatar al maryannei esti tot tu ! cum te-a-ntrebat la o zi -doua dupa aparitia maryannei : ce faci transparento ? si te-ai prefacut ca nu stii despre ce-i vorba ! mai bine iti spun cinstit, in fata, ca sa stii ce cred .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 19:23
Deci nu mai vrea nimeni cafea?
Io la cearta nu ma bag! PAS! Muzica? Sous le ciel de Paris....pas loin www.youtube.com/watch?v=kouTi-0csLg . Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 803 mesaje Membru din: 16/04/2014 |
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 19:27
De la: gabigabi2, la data 2014-05-27 19:16:02De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 18:04:33De la: gabigabi2, la data 2014-05-27 15:27:43De la: mary_ana, la data 2014-05-27 11:06:35Vad ca sunteti tare curiosi. Si mai vad un obicei pe aici. As zice ca e o traditie la voi.. Mereu va impungeti. Cred ca voi nu puteti tra, sau respira pe ziua respectiva, daca nu jigniti sau vorbiti de rau pe cineva. Bine o sa va spun care e treaba. Asta ca sa pun capat multiplelor investigatii la adresa persoanei mele. Dupa treaba cu jignirile aduse sotului, si unele chiar gratuite, a cerut sa i se stearga contul. Am aflat si eu, asta , ieri de la el. Dar a primit acea atentionare ca a fost banat, cu explicatiile de rigoare. Tot el mi-a spus ca asa e procedura. Ma rog. Cum el nu a vrut sa-si mai faca alt cont, i-am spus sa-mi faca mie cu un nume fictiv. I-am spus, pune adresa mea si numele varei mele- Mariana. Acu cat sunt si eu aici cu el, am zis hai sa intru eu in locul lui. Dar vad ca nu sunteti de acord cu asa ceva. El fiind internat am scris eu in locul lui. Am vrut sa-i i-au locul. Daca nu credeti intrebati-o pe Andreea, alias - Paula sau Musetel, ca a vorbit cu mine. Ea nu stia ca sunt eu si asa a dat peste mine. Numele lui era Marin56! Nu stiu daca o sa-l mai conving sa mai intre cu vechiul nume. Si asa dupa ce plec eu iar, il va sterge si pe acesta. Asa ca o sa scapati si de mine. rowpics.com/htdocs/images/uploads/images/19_04_2013fgf4_216_2_.gif distruso,esti intra-atat de proastaincat nici nu poti constientiza credintele/convingerile inepte pe care le vehiculezi, nesimtito ! sictir. ultimul pentru astazi, m-am plictisit sictirindu-te si tot degeaba, ipocrito nesimtita!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 19:28
Oameni frumosi, voci incontestabile, ganduri bune tuturor si seara faina!
www.youtube.com/watch?v=Zj81NPEHUR8
|
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 20:05
De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 18:04:33De la: gabigabi2, la data 2014-05-27 15:27:43De la: mary_ana, la data 2014-05-27 11:06:35Vad ca sunteti tare curiosi. Si mai vad un obicei pe aici. As zice ca e o traditie la voi.. Mereu va impungeti. Cred ca voi nu puteti tra, sau respira pe ziua respectiva, daca nu jigniti sau vorbiti de rau pe cineva. Bine o sa va spun care e treaba. Asta ca sa pun capat multiplelor investigatii la adresa persoanei mele. Dupa treaba cu jignirile aduse sotului, si unele chiar gratuite, a cerut sa i se stearga contul. Am aflat si eu, asta , ieri de la el. Dar a primit acea atentionare ca a fost banat, cu explicatiile de rigoare. Tot el mi-a spus ca asa e procedura. Ma rog. Cum el nu a vrut sa-si mai faca alt cont, i-am spus sa-mi faca mie cu un nume fictiv. I-am spus, pune adresa mea si numele varei mele- Mariana. Acu cat sunt si eu aici cu el, am zis hai sa intru eu in locul lui. Dar vad ca nu sunteti de acord cu asa ceva. El fiind internat am scris eu in locul lui. Am vrut sa-i i-au locul. Daca nu credeti intrebati-o pe Andreea, alias - Paula sau Musetel, ca a vorbit cu mine. Ea nu stia ca sunt eu si asa a dat peste mine. Numele lui era Marin56! Nu stiu daca o sa-l mai conving sa mai intre cu vechiul nume. Si asa dupa ce plec eu iar, il va sterge si pe acesta. Asa ca o sa scapati si de mine. Sa mori tu ca nen'tu Marin a fost hartuit de mine? El s-a exprimat mizerabil la adresa unor oameni pentru faptul ca ei cred in Dumnezeu sau respecta niste sarbatori. Cand te dai in spectacol si ii dispretuiesti pe cei din jurul tau, este posibil ca si tu sa fii analizat si sa ti se scoata in evidenta prostiile. Trebuie sa iti asumi riscul. Pe tine tot eu te-am hartuit, nu-i asa? Tu revii sub alta identitate, ca Zpaula din Sf. Gheorghe ( a se vedea intentia clara de a insela), te iei de mine si imi propui prietenii, desi stii ca imi provoci sila si nu vreau sa mai am de a face cu tine...si tot eu te hartuiesc? Tu distrugi toate topicele pe care stii ca se mai aduna un anumit grup de persoane, intervenind aiurea in discutii si facand intentionat aceleasi si aceleasi lucruri despre care ti s-a spus clar ca deranjeaza si tu esti hartuita? Ca Kaakaon iti arata limitele, este normal. Nu este nici foarte greu. Dara daca face bascalie de tine si pe nen'tu Marin sesibilul il face analfabet, este un lucru bun, pentru ca va stimuleaza inteligenta...Pai meritati sa va trateze asa din moment ce va simtiti asa de mandri cand va jigneste! Suntem pe un forum public. Am dreptul sa comentez si nu sunt obligat sa o fac la modul laudativ. Tu postezi, eu iti comentez prostiile. Asta nu e hartuire. Daca nu iti convine, discuta in cadru privat, pe mail, mess, skype... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 20:14
Intr-adevar taurul si soferul daltonist accelereaza pe rosu la semafor!
|
|
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 20:15
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 20:18
De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 18:47:02De la: symy1, la data 2014-05-27 18:23:58De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 18:10:36Duminica cand vi la beserica,te rog sa-ti lasi masina in fata usii...De la: _2148_, la data 2014-05-27 17:52:35De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 17:47:46Bella, bine te-am regasit! Te tzuc cu drag ! Totul depinde de credinta ta,orce rugaciune sincera este primita,indiferent de locul in care o faci,acasa/metrou/servici..ect In privinta condusului,ati doresc succes.. stau in casa pana al iei
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 20:21
De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 20:15:33www.youtube.com/watch?v=l2KWpeq53EU Roxette https://www.youtube.com/watch?v=O53wOEV1liU Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 20:24
De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 19:14:49Cine mai vrea cafea? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 20:25
Avand in vedere ca Black si-a varsat naduful, sa ascultam in liniste niste muzichie !
www.youtube.com/watch?v=_GKQi4a78ZE Ceai, cafea, apa cu lamaie?
|
|
Fosta membra 9am.ro 74 mesaje Membru din: 18/05/2014 Oras: Galati |
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 20:25
Ce aveti oameni buni? Chiar nu ne putem intelege omeneste? Gata, am inteles. A primit sotul ce a meritat, de a nu se mai baga in vorba. Nici nu o sa-l mai las sã mai comenteze cand vine acasa. Chiar eu o sã cer sa mi se inchida contul. Doamna @Ggabi, @Paula nu are nici o vina in toate astea, cel putin la persoana mea. Eu m-am inspirat de la @Haakon, cu acel cuvant. Daca am suparat-o imi cer scuze. Nu stiam inca cu cine defilez. Cum nici acu nu am aflat inca. In ziua de azi nu mai stii in cine sa ai incredere, cine iti este prieten sau dusman. Dar parca tot mai bine e, cand cel frustrat, iti da replica directa, decat sa te barfeasca la colturi. Cel putin este sincer.
|
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 20:28
De la: symy1, la data 2014-05-27 20:18:32De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 18:47:02De la: symy1, la data 2014-05-27 18:23:58De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 18:10:36Duminica cand vi la beserica,te rog sa-ti lasi masina in fata usii...De la: _2148_, la data 2014-05-27 17:52:35De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 17:47:46Bella, bine te-am regasit! Te tzuc cu drag ! Merci,Symy! Ei, sunt cu masina cu instructor si cu doua randuri de pedale. Eu zic ca azi a fost mai greu, apoi va deveni obisnuinta si din ce in ce mai usor! Nu, ca tu ai carnetu?
|
|
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 20:37
De la: symy1, la data 2014-05-27 20:24:11De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 19:14:49Cine mai vrea cafea? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 20:42
De la: mary_ana, la data 2014-05-27 20:25:59Ce aveti oameni buni? Chiar nu ne putem intelege omeneste? Gata, am inteles. A primit sotul ce a meritat, de a nu se mai baga in vorba. Nici nu o sa-l mai las sã mai comenteze cand vine acasa. Chiar eu o sã cer sa mi se inchida contul. Doamna @Ggabi, @Paula nu are nici o vina in toate astea, cel putin la persoana mea. Eu m-am inspirat de la @Haakon, cu acel cuvant. Daca am suparat-o imi cer scuze. Nu stiam inca cu cine defilez. Cum nici acu nu am aflat inca. In ziua de azi nu mai stii in cine sa ai incredere, cine iti este prieten sau dusman. Dar parca tot mai bine e, cand cel frustrat, iti da replica directa, decat sa te barfeasca la colturi. Cel putin este sincer. Doamna Rodi, io nu ma supar. Ia hai sa iti arat! Mereu cu drag! A propos, stiati cum se zice: Care se supara, mai sta odata! Deci, ofticatu' fiind tovarasu' cu semaforu' in fatza coarnelor, care mai joaca leapsa cu noi? Io zic PAS! Mi-e ca mi se rupe manutza si e mai pretzioasa decat obrazul domnului Negru!
|
|
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 20:47
|
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 20:55
Blackule , schimba placa cu topicele frecventate de un anumit grup de persoane stricate de Musetica , au fost perioade in care nu v-a deranjat nimeni cafeneaua ,vizibil chiar si pentru mine , care nu prea o frecventez !
Ai gasit tu tapul ispasitor pentru faptul ca nu e trafic in cafenea , ce sa-ti spun ! Asa cum zici , e un forum public si nimeni nu are dreptul sa se cramponeze de prezenta cuiva , motivandu-si absenta . Astea sunt ifose de pension ! Cine vrea sa scrie , e liber , nu tre' sa-si dea cineva acceptul , ai inteles ? Ca sa te citez , cui nu-i convine ," discuta in cadru privat, pe mail, mess, skype..." E alegerea lui , nu e vina cuiva ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 21:07
|
|
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 21:09
Nea' Admine , m-ai zapacit cu reclamele !
|
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 21:11
No, ia asa ne-om aminiti si noi de certurile de pe aici , ruland in oarece masina peste vreo 5 ani.... Ce ziceti ? Ne mai suportam 5 ani ?
www.youtube.com/watch?v=XDIYOiQUi2s Ma duc sa imi fac patu', Bella, cantarea me', please!
|
|
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 21:15
De la: _2148_, la data 2014-05-27 21:09:38Nea' Admine , m-ai zapacit cu reclamele ! La noapte o sa visam toti ca suntem la volanul daca nu al unui Opel, macar al unui Mercedes rosu, cutie automatica! Mamaaaa, si ce de carduri bancare 'om avea! Dragilor, dragelor, va pup de noapte buna! Parinte symy, da-ne binecuntarea ta! Nu ascunde berea ce te vazui! Gata..... Noapte buna!
|
|
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 22:54
De la: PaulaZ, la data 2014-05-27 21:11:53No, ia asa ne-om aminiti si noi de certurile de pe aici , ruland in oarece masina peste vreo 5 ani.... Ce ziceti ? Ne mai suportam 5 ani ? Acum vazui , scuze dar am fost ocupata , incercand sa-l driblez pe Messi cu reclama lui la sampon !Cantarea ta , iah ! www.youtube.com/watch?v=gsFQcQKWgTQ Noapte buna !
|
Postat pe: 28 Mai 2014, ora 08:57
Buna dimineata la toata lumea,cu inima buna si un cuget curat...poftiti la cafenea,care sunteti liberi,restul la munca,nu la taiat frunze
de muzica ambientala se ocupa doamna Paula doamna Gabi ne citeste ordonanta de urgenta tragand cu sete o
|
|
Fosta membra 9am.ro 74 mesaje Membru din: 18/05/2014 Oras: Galati |
Postat pe: 28 Mai 2014, ora 09:18
Buna dimineata! O cafeluta, ceva? Cam tarziu. Dar macar acu sa dorm si eu mai mult. Pana acu, sculata de la 5, eram satula de treaba.
|
Postat pe: 28 Mai 2014, ora 10:15
De la: mary_ana, la data 2014-05-27 20:25:59Ce aveti oameni buni? Chiar nu ne putem intelege omeneste? Gata, am inteles. A primit sotul ce a meritat, de a nu se mai baga in vorba. Nici nu o sa-l mai las sã mai comenteze cand vine acasa. Chiar eu o sã cer sa mi se inchida contul. Doamna @Ggabi, @Paula nu are nici o vina in toate astea, cel putin la persoana mea. Eu m-am inspirat de la @Haakon, cu acel cuvant. Daca am suparat-o imi cer scuze. Nu stiam inca cu cine defilez. Cum nici acu nu am aflat inca. In ziua de azi nu mai stii in cine sa ai incredere, cine iti este prieten sau dusman. Dar parca tot mai bine e, cand cel frustrat, iti da replica directa, decat sa te barfeasca la colturi. Cel putin este sincer. aproape intotdeauna primim ce meritam, dar se intimpla de foarte multe ori sa fim nedreptatiti , jigniti si umiliti peste masura ! don Marin isi avea stilul lui de a provoca discutii desigur, ca oricare altul si ne-am combatut amindoi cit cuprinde ,caci si el ca si tine , venea cu idei d'alea traznite spuse senin, exact cum ai facut tu cu Intoarcerea lumii la O si , bineinteles ca discutia s-a rostogolit mai cu bune, mai cu rele ! ce-am vrut sa-ti spun, de fapt ? ca -i urez sanatate lui don Marin si sa revina daca vrea , ca nu-i bai , iar tu , ca esti sau nu Musetica sau Marin , nu mai conteaza...stai si scrie exact ce gindesti, chiar daca vei mai primi si cite un bobirnac...c'asa-i in viata si, te tine-n forma astfel , pe principiul :ce nu te omoara, te-ntareste ! ....am glumit si nu tocmai ! sa ai o zi buna ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Mai 2014, ora 10:34
De la: gabigabi2, la data 2014-05-28 10:15:13De la: mary_ana, la data 2014-05-27 20:25:59Ce aveti oameni buni? Chiar nu ne putem intelege omeneste? Gata, am inteles. A primit sotul ce a meritat, de a nu se mai baga in vorba. Nici nu o sa-l mai las sã mai comenteze cand vine acasa. Chiar eu o sã cer sa mi se inchida contul. Doamna @Ggabi, @Paula nu are nici o vina in toate astea, cel putin la persoana mea. Eu m-am inspirat de la @Haakon, cu acel cuvant. Daca am suparat-o imi cer scuze. Nu stiam inca cu cine defilez. Cum nici acu nu am aflat inca. In ziua de azi nu mai stii in cine sa ai incredere, cine iti este prieten sau dusman. Dar parca tot mai bine e, cand cel frustrat, iti da replica directa, decat sa te barfeasca la colturi. Cel putin este sincer. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Mai 2014, ora 10:34
mersic ptr. cafea si ptr. ahhhh, ce sa fac daca-i asa de buna ? mai lasa-ma nitel si, poaaaate-poate ma las si de politicutza !
|
|
|

eu cred ca acest avatar al maryannei esti tot tu ! cum te-a-ntrebat la o zi -doua dupa aparitia maryannei : ce faci transparento ? si te-ai prefacut ca nu stii despre ce-i vorba !
Musetico , ti-ai schimbat iar nick name-ul ?