Info
x
Cafenea cu aroma virtuala
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Iulie 2012, ora 07:12
Aha...de ciorba iti arde tie...ei, pun totusi si cafeaua la indemana, s-ar putea ca ciorba sa fie rece
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Fosta membra 9am.ro 3068 mesaje Membru din: 30/04/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Iulie 2012, ora 07:54
De la: _Ingrid, la data 2012-07-04 07:12:10Aha...de ciorba iti arde tie...ei, pun totusi si cafeaua la indemana, s-ar putea ca ciorba sa fie rece Raman totusi la cafea......cu Daniela nu se stie, il plange pe altul Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Iulie 2012, ora 12:36
De la: sandu60, la data 2012-07-04 07:54:38De la: _Ingrid, la data 2012-07-04 07:12:10Aha...de ciorba iti arde tie...ei, pun totusi si cafeaua la indemana, s-ar putea ca ciorba sa fie rece nu se stie....s-ar putea ca altul sa fie alesul...
Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Iulie 2012, ora 12:38
De la: _Ingrid, la data 2012-07-04 07:12:10Aha...de ciorba iti arde tie...ei, pun totusi si cafeaua la indemana, s-ar putea ca ciorba sa fie recepe caldura asta, e numai buna !!!!!!!!!
Daniela
|
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Iulie 2012, ora 14:13
Buna dimineata la toata lumea.Daca ar fi posibil v-as lua pe toate.Ca loc e destul,treaba de facut o gramada:mancare, pulpite ....albinarit,hranit orataniile,adunat ouale,tuns iarba,pregatit lemne pt iarna,lucru pe comp cat incape.reparatii la unele case,incasat chiria.M-as simti ca un pasa.Da printre altele,ma intreb ce fac ceilalti forumisti fara voi care sunteti sarea si piperul...Daca mai e un strop de cafea vin mai tarziu sa mai discutam ...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 4 Iulie 2012, ora 16:08
............................mica,neagra si...............................................
|
Postat pe: 4 Iulie 2012, ora 16:47
De la: Tramp, la data 2012-07-04 16:08:42pfuuuuuuuu.....m-am facut blonda!!!
Daniela
|
|
Postat pe: 4 Iulie 2012, ora 16:48
De la: giovausaro, la data 2012-07-04 14:13:30Buna dimineata la toata lumea.Daca ar fi posibil v-as lua pe toate.Ca loc e destul,treaba de facut o gramada:mancare, pulpite ....albinarit,hranit orataniile,adunat ouale,tuns iarba,pregatit lemne pt iarna,lucru pe comp cat incape.reparatii la unele case,incasat chiria.M-as simti ca un pasa.Da printre altele,ma intreb ce fac ceilalti forumisti fara voi care sunteti sarea si piperul...Daca mai e un strop de cafea vin mai tarziu sa mai discutam ...dupa cum vad, se poate intra pe forum si de-acolo...
Daniela
|
|
|
|
|
Postat pe: 4 Iulie 2012, ora 17:38
De la: giovausaro, la data 2012-07-04 14:13:30Buna dimineata la toata lumea.Daca ar fi posibil v-as lua pe toate.Ca loc e destul,treaba de facut o gramada:mancare, pulpite ....albinarit,hranit orataniile,adunat ouale,tuns iarba,pregatit lemne pt iarna,lucru pe comp cat incape.reparatii la unele case,incasat chiria.M-as simti ca un pasa.Da printre altele,ma intreb ce fac ceilalti forumisti fara voi care sunteti sarea si piperul...Daca mai e un strop de cafea vin mai tarziu sa mai discutam ... Cafeaua de dupa amiaza cat imi fac un decontel
|
|
alehin 2584 mesaje Membru din: 25/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Iulie 2012, ora 19:02
De la: daniela_, la data 2012-07-04 16:48:37De la: giovausaro, la data 2012-07-04 14:13:30Buna dimineata la toata lumea.Daca ar fi posibil v-as lua pe toate.Ca loc e destul,treaba de facut o gramada:mancare, pulpite ....albinarit,hranit orataniile,adunat ouale,tuns iarba,pregatit lemne pt iarna,lucru pe comp cat incape.reparatii la unele case,incasat chiria.M-as simti ca un pasa.Da printre altele,ma intreb ce fac ceilalti forumisti fara voi care sunteti sarea si piperul...Daca mai e un strop de cafea vin mai tarziu sa mai discutam ...dupa cum vad, se poate intra pe forum si de-acolo... Io zic ca ,, lasa printre altele.. si nu te mai intreba .. ca eu nu tin cont de ,, ocolLISURILE,, tale si am sa ma prezint luni direct pe plantatie la tine .Nu_mi pasa daca ai doar 10mp de iarba , 3 gaini ciufulite , 2 caini care latra intr_una de foame .. ..Parerea mea e ca n-ai nici bani sa platesti . ..daca ti_a fost frica si nici macar din politete nu ne_ai invitat .Te gandeai ...tu asa ,, ba nebunele alea sunt in stare sa vina ...Doamne _ fereste,,!Asa ca pregatete_te de ce_i mai rau!
|
Lylu67 1052 mesaje Membru din: 30/08/2011 Oras: Arad |
Postat pe: 4 Iulie 2012, ora 20:37
Salutare natiune,va invit la o cafea pe o terasa in Marienplazt, ce ziceti aveti drum prin München?
|
Postat pe: 4 Iulie 2012, ora 20:43
De la: lilu_67, la data 2012-07-04 20:37:35am un drum spre Campulung Moldovenesc ....am sa-mi beau cafeaua la umbra brazilor, pe malul paraului, in tara lui Stefan cel Mare... Nu stiu daca trece prin Munchen
Daniela
|
|
Postat pe: 4 Iulie 2012, ora 20:44
De la: alehin, la data 2012-07-04 19:02:25te-ai facut rea...!!
Daniela
|
|
Postat pe: 4 Iulie 2012, ora 21:51
De la: daniela_, la data 2012-07-04 20:44:38De la: alehin, la data 2012-07-04 19:02:25te-ai facut rea...!! Da m-am facut rea!! ce sa fac?? daca el s_a facut mosier ...exploatator sau rentier ?!
|
Postat pe: 4 Iulie 2012, ora 22:16
Ba ba,am si gaini si cocosi si caini,si am un paraias cu apa cristalina rece ca gheata.si copaci multi...si iepuri salbatici...aici cainii mananca mai bine decat oamenii,eu hranesc si caprioarele,daca vii te hranesc si pe tine ..fac salate o nebunie,dau drumul la gratar,ieri am facut branza de capra.Am cumparat lapte de la un farmer care are cateva sute de capre.Am scos si miere..Cine vine nu mai pleaca
Acum s-a copt zmeura,mai incolo se coc murele.Trebuie sa le culeg rapid ca ma concureaza pasarile.A..am uitat din cand in cand ma viziteaza pasari colibri...
|
Postat pe: 4 Iulie 2012, ora 22:21
De la: giovausaro, la data 2012-07-04 22:16:47 Ba ba,am si gaini si cocosi si caini,si am un paraias cu apa cristalina rece ca gheata.si copaci multi...si iepuri salbatici...aici cainii mananca mai bine decat oamenii,eu hranesc si caprioarele,daca vii te hranesc si pe tine ..fac salate o nebunie,dau drumul la gratar,ieri am facut branza de capra.Am cumparat lapte de la un farmer care are cateva sute de capre.Am scos si miere..Cine vine nu mai pleaca Of....pare sa fie raiul. De ce nu e si o femeie si multi copii? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 1431 mesaje Membru din: 26/03/2011 Oras: Sinaia |
Postat pe: 4 Iulie 2012, ora 22:30
De la: giovausaro, la data 2012-07-04 22:16:47 Ba ba,am si gaini si cocosi si caini,si am un paraias cu apa cristalina rece ca gheata.si copaci multi...si iepuri salbatici...aici cainii mananca mai bine decat oamenii,eu hranesc si caprioarele,daca vii te hranesc si pe tine ..fac salate o nebunie,dau drumul la gratar,ieri am facut branza de capra.Am cumparat lapte de la un farmer care are cateva sute de capre.Am scos si miere..Cine vine nu mai pleaca Nu mai rasuci si tu cutitul in rana!!! eu preferam sa cred chestua aia cu gainile ciufulite !! Trebuie sa_mi fac imaginea despre paradisul tau ..asa ca mai trebuie amanunte ..casa ta e ca o cabana din lemn ???Trebuie sa fie ! E musai! Sa nu_mi spui ca _ti afisezi si trofeele de vanatoare pe pereti ...si ca pe jos ai blani de ...animale ...Ce faci cu zmeura ??Tie iti lipseste un suflet de om acolo ! tu cu cine vorbesti dimineata la cafea???( in afara de noi ...sclavii pe plantatia 9am !)
|
Lylu67 1052 mesaje Membru din: 30/08/2011 Oras: Arad |
Postat pe: 4 Iulie 2012, ora 22:36
De la: daniela_, la data 2012-07-04 20:43:11De la: lilu_67, la data 2012-07-04 20:37:35am un drum spre Campulung Moldovenesc Apai fata draga,ai dreptate....tara lui Stefan cel Mare e mindra si faina........nu trece prin München,dar invitatia ramine.
|
Postat pe: 4 Iulie 2012, ora 22:39
De la: The_Mummy, la data 2012-07-04 22:30:57De la: giovausaro, la data 2012-07-04 22:16:47 Ba ba,am si gaini si cocosi si caini,si am un paraias cu apa cristalina rece ca gheata.si copaci multi...si iepuri salbatici...aici cainii mananca mai bine decat oamenii,eu hranesc si caprioarele,daca vii te hranesc si pe tine ..fac salate o nebunie,dau drumul la gratar,ieri am facut branza de capra.Am cumparat lapte de la un farmer care are cateva sute de capre.Am scos si miere..Cine vine nu mai pleaca Mumia tot mumie...se extaziaza la mortaciuni!! Ai vazut-o pe biciclista mea? ar pune anatema pe tine, pentru asta, e foarte ecologista si iubitoare de animale si lighionute.. Odata a refuzat o cazare la Putna cand eram deja inauntru din cauza blanurilor de pe jos...a zis ca nu poate calca pe animal mort
|
|
De la: giovausaro, la data 2012-07-04 22:16:47 Ba ba,am si gaini si cocosi si caini,si am un paraias cu apa cristalina rece ca gheata.si copaci multi...si iepuri salbatici...aici cainii mananca mai bine decat oamenii,eu hranesc si caprioarele,daca vii te hranesc si pe tine ..fac salate o nebunie,dau drumul la gratar,ieri am facut branza de capra.Am cumparat lapte de la un farmer care are cateva sute de capre.Am scos si miere..Cine vine nu mai pleaca Doooamneee ..chiar raiul pe pamant ! Vezi nu te lasa momit de vreo Eva ...ca ti-ai stricat paradisul ..si linistea ..si armonia ! N_o sa mai auzi tu ciripit de pasarele ...si o sa vrei sa pleci din ce in ce mai des de-acasa! !! Daca zici ca,, cine mai vie nu pleaca ,,inseamna ca pana acum n-ai invitat pe nimeni ,,,..Una- doua ne infiintam la tine .punem mana de la mana si_ti facem o vizita ...deocamdata virtuala ! Tu cu mierea , fragii , branza , laptele , aerul tau curat , lipsa stresului ...o sa traiesti de te vei plictisi E ceva ce ti-ai dori ...mult si nu ai??/(asta ca sa vad si eu ca cineva care traieste intr_un paradis terestru mai are nevoie de ..ceva )
|
De la: giovausaro, la data 2012-07-04 22:16:47 Ba ba,am si gaini si cocosi si caini,si am un paraias cu apa cristalina rece ca gheata.si copaci multi...si iepuri salbatici...aici cainii mananca mai bine decat oamenii,eu hranesc si caprioarele,daca vii te hranesc si pe tine ..fac salate o nebunie,dau drumul la gratar,ieri am facut branza de capra.Am cumparat lapte de la un farmer care are cateva sute de capre.Am scos si miere..Cine vine nu mai pleaca Doooamneee ..chiar raiul pe pamant ! Vezi nu te lasa momit de vreo Eva ...ca ti-ai stricat paradisul ..si linistea ..si armonia ! N_o sa mai auzi tu ciripit de pasarele ...si o sa vrei sa pleci din ce in ce mai des de-acasa! !! Daca zici ca,, cine mai vine nu pleaca ,,inseamna ca pana acum n-ai invitat pe nimeni ,..Una- doua ne infiintam la tine .punem mana de la mana si_ti facem o vizita ...deocamdata virtuala ! Tu cu mierea , fragii , branza , laptele , aerul tau curat , lipsa stresului ...o sa traiesti de te vei plictisi E ceva ce ti-ai dori ...mult si nu ai??/(asta ca sa vad si eu ca cineva care traieste intr_un paradis terestru mai are nevoie de ..ceva )
|
Postat pe: 5 Iulie 2012, ora 00:03
eu nu pun mana...de la mana....
eu pun mana pe el....direct!
Daniela
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2012, ora 00:15
De la: daniela_, la data 2012-07-05 00:03:46eu nu pun mana...de la mana.... Te saluta Sagetica, iti transmite pupici.
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2012, ora 00:21
Da...mi-as dori sa va am aici din cand in cand pe voi forumistii de la cafenea,schimba o litera.romanul s-a nascu poet.Aia de la politichie is prea porcosi la gura..Am pune de un foc de tabara,gratar,mci bere.Da Mumie, jumate casa e din lemn lacuit si podea veche de lemn, restul e modernizat un pic.N-am trofee de vanatoare.In sezon mai dobor cate o caprioara si fac ceva pastrama, restul la congelator.Casa nu e cine stie ce.Loul in schimb e de vis.cand lucram la ea ma rugam lui Dumnezeu sa nu mor pana ma mut.Iata ca sunt aici de mai bine de un an...
|
Postat pe: 5 Iulie 2012, ora 00:27
De la: giovausaro, la data 2012-07-05 00:21:44 Sa te bucuri de locul acela multi ani frumosi !
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Iulie 2012, ora 12:26
De la: alehin, la data 2012-07-04 19:02:25De la: daniela_, la data 2012-07-04 16:48:37De la: giovausaro, la data 2012-07-04 14:13:30Buna dimineata la toata lumea.Daca ar fi posibil v-as lua pe toate.Ca loc e destul,treaba de facut o gramada:mancare, pulpite ....albinarit,hranit orataniile,adunat ouale,tuns iarba,pregatit lemne pt iarna,lucru pe comp cat incape.reparatii la unele case,incasat chiria.M-as simti ca un pasa.Da printre altele,ma intreb ce fac ceilalti forumisti fara voi care sunteti sarea si piperul...Daca mai e un strop de cafea vin mai tarziu sa mai discutam ...dupa cum vad, se poate intra pe forum si de-acolo... pssst....psssst....hai la mine pe plantatie....nu ofer nimic da' cel putin sunt politicos si va invit la ...munca ....
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Iulie 2012, ora 12:27
De la: giovausaro, la data 2012-07-05 00:21:44Da...mi-as dori sa va am aici din cand in cand pe voi forumistii de la cafenea,schimba o litera.romanul s-a nascu poet.Aia de la politichie is prea porcosi la gura..Am pune de un foc de tabara,gratar,mci bere.Da Mumie, jumate casa e din lemn lacuit si podea veche de lemn, restul e modernizat un pic.N-am trofee de vanatoare.In sezon mai dobor cate o caprioara si fac ceva pastrama, restul la congelator.Casa nu e cine stie ce.Loul in schimb e de vis.cand lucram la ea ma rugam lui Dumnezeu sa nu mor pana ma mut.Iata ca sunt aici de mai bine de un an... bafta si multa sanatate...
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
abramburica 314 mesaje Membru din: 3/07/2011 |
Postat pe: 5 Iulie 2012, ora 13:07
De la: giovausaro, la data 2012-07-04 22:16:47 Ba ba,am si gaini si cocosi si caini,si am un paraias cu apa cristalina rece ca gheata.si copaci multi...si iepuri salbatici...aici cainii mananca mai bine decat oamenii,eu hranesc si caprioarele,daca vii te hranesc si pe tine ..fac salate o nebunie,dau drumul la gratar,ieri am facut branza de capra.Am cumparat lapte de la un farmer care are cateva sute de capre.Am scos si miere..Cine vine nu mai pleaca Pe mine din toata atmosfera asta idilica m-a atras branza de capra!!! Nu stiu sa fac mai nimic, dar daca tot ai invitat pe toata lumea si tot sunt posesoare de viza, ma gandesc ca nu ar fi frumos sa refuz, ceva-ceva s-o prinde de mine, macar o albina, acolo! Raporteaza abuz de limbaj
Abracadabra
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2012, ora 14:41
De la: _Ingrid, la data 2012-07-05 00:15:06multumesc!! o astept pe forum....De la: daniela_, la data 2012-07-05 00:03:46eu nu pun mana...de la mana....
Daniela
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2012, ora 14:43
De la: giovausaro, la data 2012-07-05 00:21:44Da...mi-as dori sa va am aici din cand in cand pe voi forumistii de la cafenea,schimba o litera.romanul s-a nascu poet.Aia de la politichie is prea porcosi la gura..Am pune de un foc de tabara,gratar,mci bere.Da Mumie, jumate casa e din lemn lacuit si podea veche de lemn, restul e modernizat un pic.N-am trofee de vanatoare.In sezon mai dobor cate o caprioara si fac ceva pastrama, restul la congelator.Casa nu e cine stie ce.Loul in schimb e de vis.cand lucram la ea ma rugam lui Dumnezeu sa nu mor pana ma mut.Iata ca sunt aici de mai bine de un an...sa nu mori, pana nu ajung si eu acolo!! ....si nici atunci...
Daniela
|
|
|
|

..Parerea mea
si nici macar din politete nu ne_ai invitat .Te gandeai ...tu asa
....am sa-mi beau cafeaua la umbra brazilor, pe malul paraului, in tara lui Stefan cel Mare... Nu stiu daca trece prin Munchen