back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cafenea cu aroma virtuala

Pagini: << 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 >> Sari la pagina:

alehin

2584 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 13:36

De la: _Ingrid, la data 2012-07-08 13:29:28
De la: 9am251136, la data 2012-07-08 13:21:59
De la: _Ingrid, la data 2012-07-08 13:09:52
De la: 9am251136, la data 2012-07-08 12:59:09
De la: alehin, la data 2012-07-08 12:36:59Ce chinuiala cu postarea asta ..dupa ce ca am si unele taste inversate si ma chinui sa ghicesc mi se posteaza si trunchiat ...fara inteles ...Incerc sa _mi continui ideea ..Noi suntem vrem nu vrem inconjurati de o lume materiala aflata intr-o continua transformare ..depinde de ,, materialul ,, nostru daca putem sau nu sa tinem pasul cu ea! Cea mai importanta caracteristica a inteligentei este adaptarea . Eu de atatia ani dupa lovitura aceea de stat sau ce_o fi fost , la fiecare alegere electorala am aales raul cel mai mic.Convingerea mea intima este ca Monarhia ar fi oranduirea sociala care ne_ar ,,rupe de trecut...
Cu o majoritate zdrobitoare de imbecili comunistoizi Monarhia nu are sanse de reusita.
Priveste cu atentie de ce natura sunt nemultumirile aceste paturi sociale si vei intelege ca sansa unei democratizari reale nu poate avea sanse decat poate peste 10- 20 de ani cand generatiile care au distrus tara vor ramane doar statistica.
Din pacate parintii si bunicii nostri dau dovada de multa prostie si rautate de parca ne vor raul suprem.

,,Imbecilii comunistoizi" sunt poporul.iar nemultumirile lor sunt legate de faptul ca le arde camasa...e normal sa aiba nemultumiri la nivelul lor de perceptie, nemultumiri legate de ce li se intampla ca efect al modului in care se guverneaza.
E treaba celor de la guvernare sa faca astfel incat efectele guvernarii sa nu mai duca ,,imbecilii comunistoizi" in pragul disperarii.
Din pacate cei care sunt acum majoritatari stau la ,,umbra'' si produc doar fecale iar minoritatea trudeste pe branci pentru ei.Nu inteleg de ce mai au pretentii cand tocmai repercursiunile votului lor a dus la situatia actuala. Nu ei au votat pentru distrugerea economica a tarii?
Acum , culmea nesimtitii vor sa traiasca mai bine decat cei care aduc plus valoare la bugetul tarii.
In ce tara a lumii producatorii de fecale au venituri mult mai mari decat cei care muncesc?

Vorbesti de batrani? urat, ei sunt parintii nostri, n-as putea niciodata sa-i privesc in acest fel.
Iar votul lor este rezultatul campaniilor electorale, a modului in care au fost manipulati si sunt in continuare.[/quo

Are dreptate sa stii ... corect este sa nu generalizam ..este valabil si de o parte ..a ta a idealistului cu paharul plin ...dar si de cealalta ... Desi e batran si el eu pe Iliescu nu _ l suport si nici pe altii ca el gen ,, oracolul de la Damaroaia,,

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 13:37

De la: alehin, la data 2012-07-08 13:32:12Democraþia este o credinþã pateticã în înþelepciunea colectivã a prostiei individuale.,,...imi place mult ...de H.L Mencken

Incredibil, cata dreptate are

Bun, s-a dat pagina, nu pot sa vad daca a mai scris cineva vreun raspuns la ce-am zis eu.
Sper sa repare Radu maine.

Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 13:44

De la: alehin, la data 2012-07-08 13:36:52

Din pacate cei care sunt acum majoritatari stau la ,,umbra'' si produc doar fecale iar minoritatea trudeste pe branci pentru ei.Nu inteleg de ce mai au pretentii cand tocmai repercursiunile votului lor a dus la situatia actuala. Nu ei au votat pentru distrugerea economica a tarii?
Acum , culmea nesimtitii vor sa traiasca mai bine decat cei care aduc plus valoare la bugetul tarii.
In ce tara a lumii producatorii de fecale au venituri mult mai mari decat cei care muncesc?

Vorbesti de batrani? urat, ei sunt parintii nostri, n-as putea niciodata sa-i privesc in acest fel.
Iar votul lor este rezultatul campaniilor electorale, a modului in care au fost manipulati si sunt in continuare.

Are dreptate sa stii ... corect este sa nu generalizam ..este valabil si de o parte ..a ta a idealistului cu paharul plin ...dar si de cealalta ... Desi e batran si el eu pe Iliescu nu _ l suport si nici pe altii ca el gen ,, oracolul de la Damaroaia,,

Eu nu sunt idealistul cu paharul plin...si tocmai pentru ca mi-e greu incerc sa nu fiu orbita de greutatile mele in a gasi responsabilii in alt loc decat acolo sunt in mod real.
Nu pensionarii sunt de vina pentru ce ni se intampla si nu e corect sa ii desconsideram .
N-am inteles virajul catre Iliescu, eu nu-l includ in masa de pensionari ci in grupul de vinovati care isi asteapta judecata.

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 13:54

Asa e ...am virat catre Iliescu brusc ...stiu ca si tu _l consider vinovat pt raul pe care_l traim ...insa mi-era cel mai la indemanna ,, batran rau,, .Iliescu nu e vinovat el este doar un nume generic pt ce a zis Mencken adica pt increderea i prosteasca in inteligenta colectiva ...punctul vulnerabil al democratiei /....

Fosta membra 9am.ro

285 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 13:59

De la: _Ingrid, la data 2012-07-08 13:09:52
De la: 9am251136, la data 2012-07-08 12:59:09
De la: alehin, la data 2012-07-08 12:36:59Ce chinuiala cu postarea asta ..dupa ce ca am si unele taste inversate si ma chinui sa ghicesc mi se posteaza si trunchiat ...fara inteles ...Incerc sa _mi continui ideea ..Noi suntem vrem nu vrem inconjurati de o lume materiala aflata intr-o continua transformare ..depinde de ,, materialul ,, nostru daca putem sau nu sa tinem pasul cu ea! Cea mai importanta caracteristica a inteligentei este adaptarea . Eu de atatia ani dupa lovitura aceea de stat sau ce_o fi fost , la fiecare alegere electorala am aales raul cel mai mic.Convingerea mea intima este ca Monarhia ar fi oranduirea sociala care ne_ar ,,rupe de trecut...
Cu o majoritate zdrobitoare de imbecili comunistoizi Monarhia nu are sanse de reusita.
Priveste cu atentie de ce natura sunt nemultumirile aceste paturi sociale si vei intelege ca sansa unei democratizari reale nu poate avea sanse decat poate peste 10- 20 de ani cand generatiile care au distrus tara vor ramane doar statistica.
Din pacate parintii si bunicii nostri dau dovada de multa prostie si rautate de parca ne vor raul suprem.

,,Imbecilii comunistoizi" sunt poporul.iar nemultumirile lor sunt legate de faptul ca le arde camasa...e normal sa aiba nemultumiri la nivelul lor de perceptie, nemultumiri legate de ce li se intampla ca efect al modului in care se guverneaza.
E treaba celor de la guvernare sa faca astfel incat efectele guvernarii sa nu mai duca ,,imbecilii comunistoizi" in pragul disperarii.

Iar votul lor este rezultatul campaniilor electorale, a modului in care au fost manipulati si sunt in continuare.
In concluzie parintii si bunicii nostrii trebuiesc stimati si iubiti doar pentru faptul ca au stiut sa dea din fund, ne-au facut iar acum ne distrug viitorul iar noi nu terbuie sa facem nimik mai mult sa-i intelegem si chiar sa-i compatimim? Ei bine eu nu pot uita anii 90 cand 89% au votat cu aceasta gasca mafiota in timp ce tinerii, viitorul tarii, copii lor, doreau altceva. Mai mult si dupa 22 de ani au ramas la fel de imbecili si insensibili privitor la viitorul celor carora le-au dat viata si sunt doar pentru ei asa cum au fost invatati la sedintele PCR cand erau in stare sa-si praduiasca si aproapele pentru a putea trai el ca individ mai bine!
Adevarul supara dar tot adevar ramane!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 14:02

Nu s-a reparat nimic. Am senzatia ca e facuta special, ptr a goni userii. Nu au nevoie de noi, ci numai de clicuiri pe reclame.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
alehin

2584 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 14:04

Iliescu isi asteapta pedeapsa **haaaahaha !! in viata asta *semnul intrebarii(poate de la Marx sau de la constelatia centaurus Oamenii au nevoie sa creada in ceva ..indiferent ca_I Zana maseluta sau soarele de pe cer sau duhul plantelor ... sau Iliescu ...
Chiar daca aceste ,, credinte ,, ii indruma pasii catre pestera _noaptea minttii .. ei si daca n_ar exista le_ar inventa ...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 14:17

De la: alehin, la data 2012-07-08 14:04:03 Iliescu isi asteapta pedeapsa **haaaahaha !! in viata asta *semnul intrebarii(poate de la Marx sau de la constelatia centaurus Oamenii au nevoie sa creada in ceva ..indiferent ca_I Zana maseluta sau soarele de pe cer sau duhul plantelor ... sau Iliescu ...
Chiar daca aceste ,, credinte ,, ii indruma pasii catre pestera _noaptea minttii .. ei si daca n_ar exista le_ar inventa ...

El si ai lui au luat decizii economice gresite. Si nu i-a obligat nimeni. sau i-a obligat? Daca da, atunci nu au vina.

Desfiintarea intreprinderilor ce erau rentabile.
Lipsa investitiilor majore din partea statului, si predarea lor firmelor. Cind statul era singurul ce putea in anii 90.
Necontinuarea marilor investitii.
Lipsa unor directii mari la nivel de tara, de dezvoltare. Ii durea pixul sa le faca.
Lipsa unor perspective in toate domeniile.
Era treaba lui si a oricarui presedinte.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 14:18

Imi da erori din ce in ce mai multe. E posibil sa fie virusat siteul.

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 14:23

De la: nastasemihail, la data 2012-07-08 14:17:42
De la: alehin, la data 2012-07-08 14:04:03 Iliescu isi asteapta pedeapsa **haaaahaha !! in viata asta *semnul intrebarii(poate de la Marx sau de la constelatia centaurus Oamenii au nevoie sa creada in ceva ..indiferent ca_I Zana maseluta sau soarele de pe cer sau duhul plantelor ... sau Iliescu ...

El si ai lui au luat decizii economice gresite. Si nu i-a obligat nimeni. sau i-a obligat? Daca da, atunci nu au vina.

Desfiintarea intreprinderilor ce erau rentabile.
Lipsa investitiilor majore din partea statului, si predarea lor firmelor. Cind statul era singurul ce putea in anii 90.
Necontinuarea marilor investitii.
Lipsa unor directii mari la nivel de tara, de dezvoltare. Ii durea pixul sa le faca.
Lipsa unor perspective in toate domeniile.
Era treaba lui si a oricarui presedinte.[/quot

Tu ai dreptate dar asta_i sistemul democratic ...oamenii aleg ..sa fie sau nu informati ...sa creada sau nu in ceva ...din pacate cei putini sunt condusi de cei mai multi si daca cei mai multi mint si fura ...sa stii ca si alesii lor sunt la fel ....
Asa ca cei care gandesc altfel**nu spun mai bine

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 14:26

-_/////.....ne saboteaza cineva! sau e doar o intamplare_

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 14:27

Eu astept judecata lui...clar, el sta bine mersi si face pe tatucul intelept in continuare.

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 14:30

Un metafizician este cineva care, când spui cã de douã ori doi face patru, cere sã ºtie ce înþelegi prin de douã ori, ce prin doi, ce prin face ºi ce prin patru.,,

...tot de Mencken ..

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 14:31

De la: 9am251136, la data 2012-07-08 13:59:25
In concluzie parintii si bunicii nostrii trebuiesc stimati si iubiti doar pentru faptul ca au stiut sa dea din fund, ne-au facut iar acum ne distrug viitorul iar noi nu terbuie sa facem nimik mai mult sa-i intelegem si chiar sa-i compatimim? Ei bine eu nu pot uita anii 90 cand 89% au votat cu aceasta gasca mafiota in timp ce tinerii, viitorul tarii, copii lor, doreau altceva. Mai mult si dupa 22 de ani au ramas la fel de imbecili si insensibili privitor la viitorul celor carora le-au dat viata si sunt doar pentru ei asa cum au fost invatati la sedintele PCR cand erau in stare sa-si praduiasca si aproapele pentru a putea trai el ca individ mai bine!

Esti o victima a manipularii si tu, exact cum au fost si ei in 89 - 90. -ma intreb ce varsta ai, pari foarte imatur.-
Ei au fost manipulati in 89 / 90 sa vada ca tara e amenintata de teroristi si de noi, ,,drogatii" din Piata Universitatii.
Tu esti manipulat sa iti versi obida asupra batranilor, nu a factorilor care le determina reactiile.

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 14:33

De la: _Ingrid, la data 2012-07-08 14:27:06

Eu astept judecata lui...clar, el sta bine mersi si face pe tatucul intelept in continuare.

Si eu am asteptat ...mai sper ...insa cred ca e de_ajuns ...sa ma mai mint ...sper mai degraba sa plec eu din tara si sa nu_mi mai pese, decat ca s_ar putea sa pateasca el ceva Am sperat macar sa moara ...si sa nu mai aud de el ...

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 14:38

De la: alehin, la data 2012-07-08 14:33:40

Si eu am asteptat ...mai sper ...insa cred ca e de_ajuns ...sa ma mai mint ...sper mai degraba sa plec eu din tara si sa nu_mi mai pese, decat ca s_ar putea sa pateasca el ceva Am sperat macar sa moara ...si sa nu mai aud de el ...

Daca moare fara a fi judecat, consider ca a scapat . Eu nu vreau sa scape.

Pe de alta parte vad ca judecatile de la noi sunt atat de stupide incat nu stiu ce astept..in mintea mea era un proces Nurenberg, dar..nu suntem nemti.
Ma uit la Nastase - acuze minore
Ma uit la Base - bla-blauri...nu zice nimeni nimic despre rapirea ziaristilor de exemplu.

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 15:04

De la: _Ingrid, la data 2012-07-08 14:38:27
De la: alehin, la data 2012-07-08 14:33:40

Daca moare fara a fi judecat, consider ca a scapat . Eu nu vreau sa scape.

Pe de alta parte vad ca judecatile de la noi sunt atat de stupide incat nu stiu ce astept..in mintea mea era un proces Nurenberg, dar..nu suntem nemti.
Ma uit la Nastase - acuze minore
Ma uit la Base - bla-blauri...nu zice nimeni nimic despre rapirea ziaristilor de exemplu.

Si eu sunt asa mai radicala ...sa stii ca si eu speram intr_un proces echitabil ..si vindecator .. Eu n-am apucat sa_l urasc pe Ceausescu cat i-am urat pe-astia ....de dupa revolutie si am incercat diferite stari > am urat ...am sperat ...am incercat sa ma obisnuiesc cu raul si sa_mi vad de treaba mea ...mie greu sa ignor total . ..am ajuns sa nu_mi mai doresc sa votez ...un fel de blazare ..

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 15:09

Duminicã: o zi pe care americanii o dedicã dorinþei de a fi morþi ºi ajunºi în Rai, ºi dorinþei ca vecinii lor sã fie morþi ºi ajunºi în Iad.
...tot de Mencken

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 15:11

uite si tu in loc sa postez pe topicul cu citatele ...m_a apucat aici __

Omul nu este niciodatã cu adevãrat un fatalist, nici un stoic. Se luptã cu destinul sãu, adesea cu disperare. Aderã veºnic la excepþii îndrãzneþe de la deciziile judecãtoreºti ale zeilor. Fãrã îndoialã, aceastã luptã înlesneºte progresul umanitãþii, deoarece îi favorizeazã pe cei puternici ºi curajoºi. De asemenea, înlesneºte frumuseþea, cãci oamenii neînsemnaþi încearcã sã evadeze dintr-o lume intolerabilã ºi lipsitã de speranþã creându-ºi una proprie, mai fermecãtoare.

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 15:12

OK! Asta este situatia. Si totusi ce trebuie facut? Sa asteptam sa ne ducem la fund in timp ce orchestra canta, ca pe Titanic? Sa ne resemnam la gandul ca ne-am nascut la momentul nepotrivit si in tara nepotrivita? Sa acceptam ca pentru noi este prea tarziu si sa speram ca poate generatiile care ne vor urma isi vor schimba soarta in bine?
Asta nu prea o cred, pentru ca noi pervertim si viitorul copiilor nostri si ei vor duce mai departe mizeria pe care le-o lasam noi mostenire. Nu vor avea sanse decat cei care vor pleca din tara asta.

Se vede si din rezultatele de la bac din anul asta. Le transmitem copiilor o mostenire virusata, pleaca din start cu handicapul de a fi trait in Romania. Timp de 22 de ani ne-am batut joc de scoala si rezulatele se vad. Ce viitor vor avea ei atata timp cat nu au invatat nimic?

De 22 de ani avem o miscare ondulatorie. De la maximul din 22 decembrie 1989 ne-am prabusit in haul din iunie 1990. Ne-am recastigat increderea in 1996, apoi din nou am cazut, prada politicianismului ieftin si a rapacitatii celor care ne-au condus. In 2004 am sperat din nou ca ne putem reveni, dar din nou ne-a tradat caracterul nostru balcanic. Am sfarsit in a ne sfasia intre noi, a ne dusmani, ceea ce nici in timpul comunismului nu se intampla. Atunci injuram toti sistemul si pe Ceausescu.
Acum ce ni se ofera? In locul incompetentilor si a coruptilor PDL. care este varianta? USL? Ce sperante poti sa ai in cei care vin sa iti spuna ca ii doare de soarta ta si iti vor binele si in acelasi timp se preocupa doar de modul in care pot cat mai repede si cu orice mijloc sa-si insuseasca puterea si sa o mentina cat mai mult timp?
Ce poti sa crezi cand vezi ca legile, asa cum sunt ele, bune, proaste, nu mai sunt respecate si asta fara nicio jena, la cel mai inalt nivel al statului? Cand vezi ca tupeul si marlania au devenit politica de stat si evidenta furtului dovedit este ignorata cu seninatate, ce sperante ai in mai bine?

De ce in Germania nu se intampla asta? Ei sunt alti oameni? Nu sunt la fel ca si noi, cu un cap, doua maini, doua picioare? De ce la ei un ministru isi da demisia atunci cand este acuzat de plagiat si la noi nu? La noi iti rade in nas, asta este raspunsul. Si poti sa ai incredere?
Ce poti sa zici cand vezi ca un prim ministru ignora o decizie a Curtii Constitutionale? Dar cand Parlamentul desconsidera o hotarare definitiva a Justitiei? Intr-o tara din Europa, din UE!
Cum sa ai incredere in viitor, cand vezi ca Monitorul Oficial este confiscat de catre guvern si utilizat ca arma politica, pentru a pubica sau nu hotararile legale, doar in functie de de avantajele celor de la putere? Ce poti sa speri? Ca nu iti vor interzice sa mai vorbesti? Ca Romania nu va fi exclusa din UE ca o capra raioasa? Iti trebuie foarte mult optimism pentru asta. Sau multa nesimtire.

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
alehin

2584 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 15:13

,,Credinciosul este tatãl zeilor.,,,

Fosta membra 9am.ro

285 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 15:17

De la: _Ingrid, la data 2012-07-08 14:31:56
De la: 9am251136, la data 2012-07-08 13:59:25

Esti o victima a manipularii si tu, exact cum au fost si ei in 89 - 90. -ma intreb ce varsta ai, pari foarte imatur.-
Ei au fost manipulati in 89 / 90 sa vada ca tara e amenintata de teroristi si de noi, ,,drogatii" din Piata Universitatii.
Tu esti manipulat sa iti versi obida asupra batranilor, nu a factorilor care le determina reactiile.
Nu cred....mai mult consider ca fiecare individ este dator sa gandeasca si sa lupte pentru binele copiilor carora le-a dat viata.
Eu niciodata nu voi vota impotriva idealurilor copiilor mei, intelegi niciodata!
Observ ca in perioada ,,mineriadei partosilor'' din decembrie pana la lovitura de stat de saptamana trecuta toate forumurile de socializare functionau exemplar, ba mai mult te invitau sa intri si pe Facebook pentru a putea lua la cunostiinta de ,,amploarea'' manifestatiilor antidemocratice socialist-bolsevice iar acum nu functoneaza.Este clar ca le este frica de mobilizarea fortelor democratice , al tineretului care chiar daca nu sunt vehementi ca mine totusi gandesc la fel.
Oare este o simpla intamplare?

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 15:23

Black ..iti impartasesc intru totul parerea ..si asa cum ai spus ca situatie a fost ,, ondulatorie ,, asa am reactionat si eu am sperat entuziasmata ,in schimbare ...Marea schimbare ...am sperat iarasi ..m_am resemnat .oarecum ..am asteptat ..si acum tot asteptand asa ..am dat_o pe bascalie ..e [ltima mea resursa in supravietuirea asta pe un Titanic plin de Florinisalami si gutaputademaimuta si becaligigi Noi plutim in deriva si suntem pe cale de a ne scufunda .. gutaputademaimuta canta de zor ..oamenii zic ca merita toti banii ..o sa iasa soarele si pe strada lor ...barci de salvare nu vad Capitanul vasului este si el undeva printre mese isi imparte ,, tainul ,, cu ceilati membri ai echipajului ..

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 15:33

Asa e, Black a confirmat mai dezvoltat ceea ce spuneam si eu...suntem intr-o deriva grava, in care nu apare nici o Pluta Meduzei cu un plan salvator.
Ne trebuie un program de salvare, unul real la care romanii sa se ridice din praf si sa puna osul la munca. Solutia este munca, productia.
Nu apare asta.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 15:48

Nema munca
Ca se fura.
Creatia. Ca e mai buna. Cea mai buna.
Prietena cea mai buna.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 15:49

De la: alehin, la data 2012-07-08 15:23:43Black ..iti impartasesc intru totul parerea ..si asa cum ai spus ca situatie a fost ,, ondulatorie ,, asa am reactionat si eu am sperat entuziasmata ,in schimbare ...Marea schimbare ...am sperat iarasi ..m_am resemnat .oarecum ..am asteptat ..si acum tot asteptand asa ..am dat_o pe bascalie ..e [ltima mea resursa in supravietuirea asta pe un Titanic plin de Florinisalami si gutaputademaimuta si becaligigi Noi plutim in deriva si suntem pe cale de a ne scufunda .. gutaputademaimuta canta de zor ..oamenii zic ca merita toti banii ..o sa iasa soarele si pe strada lor ...barci de salvare nu vad Capitanul vasului este si el undeva printre mese isi imparte ,, tainul ,, cu ceilati membri ai echipajului ..

I-am cautat pe aia pe linkuri si nu apar.....

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 15:50

De la: nastasemihail, la data 2012-07-08 15:48:09Nema munca
Ca se fura.
Creatia. Ca e mai buna. Cea mai buna.
Prietena cea mai buna.
Munca de creatie

giovausaro

4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 15:52

Lasa munca Ingrid ca azi e duminica.Hai la ocafea cu caimac.Tigari n-am ca m-am lasat de fumarit..Sunt ani buni de atunci si totusi..cand intamplator mai inhalez fum de la o tigara buna ma apuca dorul...

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 15:55

De la: giovausaro, la data 2012-07-08 15:52:59Lasa munca Ingrid ca azi e duminica.Hai la ocafea cu caimac.Tigari n-am ca m-am lasat de fumarit..Sunt ani buni de atunci si totusi..cand intamplator mai inhalez fum de la o tigara buna ma apuca dorul...

Ok, cafeaua pica bine oricand...de tigari nu duc dorul, nu m-au atras niciodata. Am un plan cu o inghetata de capsuni

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 8 Iulie 2012, ora 16:09

Suntem cu totii in aceeasi realitate ..pe aceeasi barca ..insa cred ca percepem diferit situatia ...gravitatea situatiei Unii asculta fascinati la florinsalam si zic ,, ca au mai trecut ei prin asta,, n-o fi dracul atat de negru ,, ,,are grija D_zeu sa nu_i piarda,, bla bla stie Capitanul ce face ..Pt cei care vad realitatea altfel ...cred ca au nevoie de acesta ,, extindere a constiintei,, pt a_si da seama ca ,, aceasta ,realitate crunta ,, este doar nevoia lor de a_si ascunde cumva neputinta ...de a tine pasul cu astfel de ..transformari cu care nu suntem in acord ,...nu le acceptam... si la care nu ne adaptam in niciun fel

Eu tot timpul imi spun ca au existat atatia oameni care au facut afaceri pe timp de criza ...in timpul razboaielor ..si nu neaparat au fost sa zic imorali ci mai degraba au speculat o conjunctura ...o nisa ...Eu in schimb astept sa se schimbe guvernele ...sa fie ca_n Elvetia ca_N Germania Sa stiti ca nu sunt deloc cinica ! asa gandesc acum Nu mai astept nimic de la altii caut in ,, magazia ,, mea de obiecte aruncate ceva pe care nu l_am pretuit ...si cred ca valora mult !tREBUIE SA MA APUC SA FAC CEVA eu cu mine si sa nu mai am asteptari de la Nastase ...Antonescu ..sau cum I_O mai chema pe lupii astia ....Fanus Neagu spunea despre clasa politica ,, sunt niste hoitari,, si eu cred la fel ..si_atunci ce asteptari sa am Cred ca o sa ma apuc cu disperare sa fac lumanari ...sapun de casa ///ceva de care sa ma agat si sa zic ca este ,, paiul meuu de salvare,,

Voi ramaneti pe Titanic .... DAR sa stiti ca mai e o vorba in care eu cred,, Soarta ii ajuta pe cei curajosi, , asa ca luati_va un pai ////colac de salvare si lasati oamenii sa petreaca in continuare ...

Pagini: << 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cafenea cu aroma virtuala
Mergi la: