back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 >> Sari la pagina:

Baatarsaikhan

318 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 6 Ianuarie 2015, ora 11:01

De la: Musetel, la data 2015-01-06 10:58:55George, Shaikan, bine v-am regasit! Faceti parte din echipa pe care ma bazez ca vom reusi!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2015, ora 11:03

Shaikan.... io ce am zis mai inainte? Pentru ce ai revenit in afara sa faci razboi, ha?

George.... atata iti trebe sa nu aplanezi cearta!

Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2015, ora 11:04

De la: Baatarsaikhan, la data 2015-01-06 11:01:05
De la: Musetel, la data 2015-01-06 10:58:55George, Shaikan, bine v-am regasit! Faceti parte din echipa pe care ma bazez ca vom reusi!

Dansez, cu placere!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Baatarsaikhan

318 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2015, ora 11:10

De la: Musetel, la data 2015-01-06 11:03:12Shaikan.... io ce am zis mai inainte? Pentru ce ai revenit in afara sa faci razboi, ha?

Sunt amnezic! De ce George? Par a fi un ''George''?

9am_750

3755 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Ianuarie 2015, ora 11:12

De la: Baatarsaikhan, la data 2015-01-06 10:59:18
De la: 9am_750, la data 2015-01-06 10:33:29
De la: Baatarsaikhan, la data 2015-01-06 10:07:23
De la: 9am_750, la data 2015-01-06 09:55:56
De la: Baatarsaikhan, la data 2015-01-06 01:42:12
De la: nastasemihail, la data 2015-01-06 00:21:22
De la: Baatarsaikhan, la data 2015-01-05 18:34:59Salam!

De la mezeluri se fac alergii pe piele.

La ilaha illa Allah

da ,sa te lupti cu ,crestini evrei si altii pana striga ,,ca nu i alt dumnezeu decat alah,,,,uitate prin siria cum va luptati cu noi,,sau cum interzicetii bibliile la granita,,,

prietene alah n are nici o treaba cu dumnezeu,,cel ce este,,iar mohamed nu primea ,,,,revelatiile,,,de la ingerul gavril,,,religia ta e una falsa de care am fost instiintati innainte sa ne pazim
!

Tu nu stii sa gandesti! Ca sa gandesti ar trebui sa citesti Coranul, tu nici macar prin biblie nu te-ai uitat, pacatosule! Allah e singurul dumnezeu, tu inca te crezi evreu cu mintea inca la desertul prin care bantuiau stramosii tai. Esti primitiv, nu esti in stre sa simti dreapta credinta.

La ilaha illa Allah!

in afara ca ti faci nenumarate profile si identitati,nu vad vrea gandire deosebita la tn,,,,,

ar trebui sa sti ca,cartea de capatai a islamistilor e biblia,,ii zice chipurile alah cn o fi fost acel duh lui mahomed,,daca nu esti sigur pe cele transmise de mn dute la cei ce au tora si evangheliile

Ai revelatii sau simti nevoia sa refulezi? Eu cred mai repede ca ai halucinatii, ma confunzi pe mine cu dumnezeul tau care-si schimba des profilul si identitatea folosindu-se de creduli bolnavi ca tine.

credul nu poti fi decat tu,,,mai schimba ti vocabularul ca i acelasi din pacate si maturizeaza te

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2015, ora 11:29

De la: Baatarsaikhan, la data 2015-01-06 11:10:24
De la: Musetel, la data 2015-01-06 11:03:12Shaikan.... io ce am zis mai inainte? Pentru ce ai revenit in afara sa faci razboi, ha?

Sunt amnezic! De ce George? Par a fi un ''George''?

Nu tu esti George! Tu esti BaatarShaikhan....Nu te pot nici scrie, ce sa te mai si pronunt?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2015, ora 11:30

G
E
O
R
G
E

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2015, ora 11:33

Cred intr-unul Dumnezeu Tatal atottiitorul, facatorul cerului si al pamantului, vazutelor tuturor si al nevazutelor.
Si intr-unul Domn Iisus Christos, Fiul lui Dumnezeu, unul nascut, care din Tatal s-a nascut inainte de toti vecii; lumina din lumina, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, nascut iar nu facut; cel de o fiinta cu Tatal prin care toate s-au facut;
Carele pentru noi oamenii si pentru a noastra mantuire s-a pogorat din cer si s-a intrupat din Duhul Sfant si din Maria Fecioara si s-a facut om;
Si S-a rastignit pentru noi in zilele lui Pontiu Pilat, a patimit si s-a ingropat;
Si a inviat a treia zi, dupa Scripturi;
Si S-a suit in ceruri si sade de-a dreapta Tatalui.
Si iarasi va sa vina cu marire sa judece viii si mortii, a carui imparatie nu va avea sfarsit.
Si intru Duhul Sfant, Domnul de viata facatorul, care din Tatal purcede; cela ce impreuna cu Tatal si cu Fiul este inchinat si marit, carele a grait prin prooroci.
Si intr-una, sfanta, soborniceasca si apostoleasca Biserica.
Marturisesc un botez pentru iertarea pacatelor.
Astept invierea mortilor.
Si viata veacului ce va sa vie.
Amin.

Baatarsaikhan

318 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2015, ora 11:47

De la: 9am_750, la data 2015-01-06 11:12:04
De la: Baatarsaikhan, la data 2015-01-06 10:59:18
De la: 9am_750, la data 2015-01-06 10:33:29
De la: Baatarsaikhan, la data 2015-01-06 10:07:23
De la: 9am_750, la data 2015-01-06 09:55:56
De la: Baatarsaikhan, la data 2015-01-06 01:42:12
De la: nastasemihail, la data 2015-01-06 00:21:22
De la: Baatarsaikhan, la data 2015-01-05 18:34:59Salam!

De la mezeluri se fac alergii pe piele.

La ilaha illa Allah

da ,sa te lupti cu ,crestini evrei si altii pana striga ,,ca nu i alt dumnezeu decat alah,,,,uitate prin siria cum va luptati cu noi,,sau cum interzicetii bibliile la granita,,,

prietene alah n are nici o treaba cu dumnezeu,,cel ce este,,iar mohamed nu primea ,,,,revelatiile,,,de la ingerul gavril,,,religia ta e una falsa de care am fost instiintati innainte sa ne pazim
!

Tu nu stii sa gandesti! Ca sa gandesti ar trebui sa citesti Coranul, tu nici macar prin biblie nu te-ai uitat, pacatosule! Allah e singurul dumnezeu, tu inca te crezi evreu cu mintea inca la desertul prin care bantuiau stramosii tai. Esti primitiv, nu esti in stre sa simti dreapta credinta.

La ilaha illa Allah!

in afara ca ti faci nenumarate profile si identitati,nu vad vrea gandire deosebita la tn,,,,,

ar trebui sa sti ca,cartea de capatai a islamistilor e biblia,,ii zice chipurile alah cn o fi fost acel duh lui mahomed,,daca nu esti sigur pe cele transmise de mn dute la cei ce au tora si evangheliile

Ai revelatii sau simti nevoia sa refulezi? Eu cred mai repede ca ai halucinatii, ma confunzi pe mine cu dumnezeul tau care-si schimba des profilul si identitatea folosindu-se de creduli bolnavi ca tine.

credul nu poti fi decat tu,,,mai schimba ti vocabularul ca i acelasi din pacate si maturizeaza te

Cred ca suferi de dumnezeita! Am vorbit cu cei de la Iasi, au un eden pentru tine la Socola!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2015, ora 15:43

De la: Musetel, la data 2015-01-06 10:29:07
De la: gabigabi2, la data 2015-01-05 16:51:12
De la: Musetel, la data 2015-01-02 21:41:05'na seara buna!

Am inceput anul cu declaratii si plangeri pe la police, careva mi-o testat rezistenta vitrinei magazinului. A castigat vitrina, dar trebuia semnalat actul de vandalism sau de euforie declansata odata cu trecerea dintre ani, mno, ca sa fie toate ok pt asigurari... Mno, apoi am facut conta azi, stocuri, alea alea... Si imi face placere sa va regasesc!

George... Sunt mai mult decat o cititoare, te rog frumos! Cand fac poze cu copiii dragi si cu persoanele care imi intersecteaza viata, le fac ca ca imortalizez momente pe care eu le consoder pretioase, nicidecum sa ma inchin acelor imagini!

EGAL... Alatura-te mie la o portie de salata de boeuf facuta pe curcan si iti povestesc despre un prieten de familie, musulman, care cunoaste pe Dumnezeu si cu care avem discutii mai emancipate decat cu George. Scuze George, dar esti incadrat rau, obtuz chiar. In fine, prietenul nostru a fost la noi de Craciun si i-am povestit despre faptul cand fiind pe cale sa ne asfixiem trei persoane, familia mea, in casa, o voce puternica m-a trezit spunand amplificat: A MURIT INTR-O Z DE VINERI! Dupa ce i-am relatat intamplarea petrecuta in 2010, l-am intrebat scurt: Stii cine a murit intr-o zi de Vineri? Mi-a raspuns scurt si imediat : Jesus/ Isus Christos. Apoi a tacut. Atat am vrut sa aflu, daca stia CINE ma trezise atunci si nu m-a lasat sa mor odata cu ai mei, sotul si pruncul.

Ce vreau sa spun? Religiile incadreaza!

nu pisoiul te-a trezit din somn si , coborind in bucatarie ai constatat ca era gazul deschis si astfel v-a salvat viata , ca eu asa mi-aduc aminte ca ne-ai povestit !?

Gabita, sunt doua evenimente marcante diferite, draga mea. Motanul meu nazdravan a facut nazbatii in Februarie 2011 aprinzand gazul si apoi trezindu-ma ca suiera gazul jis in bucatarie. atunci am avut noroc cu aerisirea si cu motanul, da! Mereu cand ne doare ceva sau avem o indispozitie, vine la noi, da cu capul usor ca un tauras, iti atrage atentia ca este acolo si i te poti descarca. Stiai ca pisica este capabila sa iti ia energia negativa si sa o transforme in energie pozitiva? Precis ca stiai, nu eu inventez lumea azi si acum, stiu, Gabitza...

Si sa stii ca nu am uitat ca am mai povestit noi doua despre faptul ca esti anscuta de Buna Vestire si te numesti Gabriela... Nu uitasem. Doar subliniasem asta! Este important. Esti importanta pentru mine!

PS Evenimentul cu televizorul de luase foc din senin fusese in timpul campionatului mondial de fotbal din vara lui 2010 si inca atunci nu il aveam pe Pisi!

Baatarsaikhan

318 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2015, ora 18:20

Moartea lui Iisus nu are nici o valoare soteriologica.

Baatarsaikhan

318 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2015, ora 18:23

Necredinciosi sunt aceia care spun: "Dumnezeu este Mesia, fiul Mariei!"

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2015, ora 18:31

De la: Baatarsaikhan, la data 2015-01-06 18:23:33Necredinciosi sunt aceia care spun: "Dumnezeu este Mesia, fiul Mariei!"

Credinciosii adevarati sunt cei care se roaga bunului Dzeu acasa nu in biserica deoarece acesta institutie este oranduita in majoritate de catre lichele.
Pana in 89 fetele bisericesti(preotii) erau majoritatea informatori ai securitatii iar acum au fost inclusi si hotii ,pedofilii si tot felul de haimanale.
Putini sunt preoti cu har de la Dzeu.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2015, ora 18:48

De la: Musetel, la data 2015-01-06 10:56:441 si cu 1 fac 2 ! Insa 1 si cu 1 fac o pereche !

Am mai multe de spus si le voi spune aici, pe sleau:

1. Black... Sa-ti fie rusine pentru gandurile tale perverse!

2. Haakon... Patrunjelul din relatarea lui Ramar erai TU ! Eu sunt Musetel ! Mintea nu mi-o mai cobor nici la mintea ta, dar nici la cea perversa a lui Black !

3. Mihai.... iti multumesc pentru tot! Te rog sa fii tu insuti si sa nu te modelezi dupa evidentele modele negative ce iti strabat calea vietii indiferent pe ce meridiane! Te rog, Mihai!

4. Egal... impreuna vom reusi, te asigur ! Sa nu iti treaca prin minte sa pleci !

5. Gabriela .... Contez pe tine , stiu ca vom reusi sa readucem pacea aici !

6. Ramar.... Cei plecati vor reveni, la momentul potrivit! Deci, ramai si ai rabdare !

7. Iar eu raman cu voi !

Nu te imbata cu apa chioara! Stai linistita, cred ca tu ai fi ultima femeie din lumea asta care mi-ar inspira vreun gand pervers.

Cum altfel sa iti sugerez ca Your Lord ti-a aplicat umilirea suprema? sa zic ca te baga cu capul in jug si te afuma cu ardei iute? Ca te umileste precum Toranaga pe Blackthorne in Sogun, mictionand pe tine? M-am exprimat plastic, descriind cum erau pedepsite femeile, tavalite in catran si apoi in fulgi si nu am avut niciun moment vreo fantezie cu tine. Stii tu ceva legat de bice... , dar un bici se foloseste si pentru a pedepsi, nu doar pentru....

Madam Patrunjel, tu l-ai gonflat pe dementul asta cu lingusirile tale de-a dreptul scarboase si acum ai ce meriti, dispretul lui si umilinte!!!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2015, ora 10:13

De la: Baatarsaikhan, la data 2015-01-06 18:23:33Necredinciosi sunt aceia care spun: "Dumnezeu este Mesia, fiul Mariei!"

cine spune asta ? si de ce ? asta inseamna ca nu se intelege ca Isus este Dumnezeu Intrupat SPECIAL ptr. muritorii locuitori ai acestui spatiu material, el devenind Dumnezeu pe pamint si cel ce ne arata calea de intors Acasa , la Tatal ceresc !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2015, ora 10:14

cine spune asta ? si de ce ? asta inseamna ca nu se intelege ca Isus este Dumnezeu Intrupat SPECIAL ptr. muritorii locuitori ai acestui spatiu material, el devenind Dumnezeu pe pamint si cel ce ne arata calea de intors Acasa , la Tatal ceresc !

Baatarsaikhan

318 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2015, ora 10:55

De la: gabigabi2, la data 2015-01-07 10:14:16

Asa scrie in Coran, cartea sfanta! Biblia este o inventie evreiasca pentru supunerea celor saraci cu duhul!

Fosta membra 9am.ro

168 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2015, ora 10:55

Da' tu, cine esti tu sa poti sune altceva, hodoroago !?

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2015, ora 11:17

De la: Baatarsaikhan, la data 2015-01-07 10:55:14

Asa scrie in Coran, cartea sfanta! Biblia este o inventie evreiasca pentru supunerea celor saraci cu duhul!

Toate cartile sfinte sunt inventii pentru supunerea maselor.

Fosta membra 9am.ro

168 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2015, ora 11:22

N-ai ambitie, daca n-o sa reusesti sa convertesti babeta oligofrena la islam !

Altii au reusit s-o converteasca la toate cele, au reusit s-o crestinizeze, apoi. s-o perverteasca la Hinduism, a absolvit si inalte cursuri de radiestezie, a trecut si prin spiralatele scoli bivoline in care a practicat cu success deplin diverse urinoterapii integrandu-se in absoluta prostie universala, in tinerete a practicat arta masajelor erotice, a invatat sa proiecteze mopul pe toate holurile ipromec-ului, a prcticat kundalini pana si-a prajit toti neuronii, (d' aceea e o stulta consacrata in prezent ) a urmat inaltele cursuri academic ale unor sarlatani ordinary care i-au eliberat o certificare cu apostila de paranormala de success, reusind sa-si sustina chiar masteratul cu o remarcabila realizare , a materializat cu privrea un buchet de trandafiri, ehe !

E trecuta si unsa cu toate alifiile miasmate mahalagioaica hodoroaga, asa ca, tocmai tu, o MUEZINA , sa nu reusesti s-o pervertesti la islam ?

Ar fi un esec rasunator pe care l-ai repurta si o bila neagra in viitoarea ta evolutie de aspiranta cetateanca al mult ravnitului eurocalifat isis !

Curaj !

Baatarsaikhan

318 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2015, ora 11:51

De la: 9am_4158, la data 2015-01-07 11:17:48

Cu exceptia Coranului!

Baatarsaikhan

318 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2015, ora 11:57

Domnule H4K, nu ma lasa sa postez ''peste tine'' asa ca te comentez separat. Eu consider ca doamna in culpa merita sa cunoasca adevarata credinta avand in vedere ca toata viata a cautat-o cu lumanarea.

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2015, ora 12:00

De la: Baatarsaikhan, la data 2015-01-07 11:51:17

Cu exceptia Coranului!

Oare? Toate aceste carti sunt facaturi omenesti.....doar Dzeu este UNUL SINGUR pentru toti....indifferent cum este numit de catre etnii..

Baatarsaikhan

318 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2015, ora 12:00

Vreau si eu sa-mi pun o fotografie la avatar si nu ma lasa, nu ma lasa nici sa-mi fac schimbare de sex.

Baatarsaikhan

318 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2015, ora 12:01

De la: 9am_4158, la data 2015-01-07 12:00:14

Cu exceptia Coranului!

Oare? Toate aceste carti sunt facaturi omenesti.....doar Dzeu este UNUL SINGUR pentru toti.....

Care dumnezeu? Iisus?

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2015, ora 12:06

da ,,mai scrie in coran si cum sa i impingi pe evrei in afara drumului si cum sa lupti impotriva celorlalti,,,
si cum sa ai 4 neveste,,si cum sa ei prizonierele de razboi si sa te insori cu ele cat timp sotii lor sunt in viata,,
si cum mohamed putea sa aiba mai mult de 4 femei ca de asa i ziceau,,,revelatiile,,chiar sa o ia de nevasta pe nevasta fiului sau vitreg

iar biblia e cartea de capatai a lor pentru ca coranul se desfiinteaza singur trimitandul pe mohamed daca nu e sigur pe cele transmise de ,,,,ingerul gavril,,,,,la tora si evanghelii

iar biblia nu e ,,,inventata,,, dragutule de evrei ci legea veche si nu i nici o inventie,,coranul este o totala inventie si o inselare

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2015, ora 12:08

De la: Baatarsaikhan, la data 2015-01-07 11:57:43Domnule H4K, nu ma lasa sa postez ''peste tine'' asa ca te comentez separat. Eu consider ca doamna in culpa merita sa cunoasca adevarata credinta avand in vedere ca toata viata a cautat-o cu lumanarea.

adevarata prostie

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2015, ora 12:11

De la: 9am_4158, la data 2015-01-07 12:00:14

Cu exceptia Coranului!

Oare? Toate aceste carti sunt facaturi omenesti.....doar Dzeu este UNUL SINGUR pentru toti....indifferent cum este numit de catre etnii..

eronat ,,,nu indiferent cum este numit,nu mai preluati vorbe unii de la altii fara sa ganditi,,,alah n are nici cea mai mica legatura cu dumnezeu,este o inchipuire

Fosta membra 9am.ro

168 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2015, ora 12:15

De la: Baatarsaikhan, la data 2015-01-07 12:00:40Vreau si eu sa-mi pun o fotografie la avatar si nu ma lasa, nu ma lasa nici sa-mi fac schimbare de sex.

defectiuni tehnice ale platformei, ale software.
nu-t face problem, continua sa scrii, nu cantata cum scrii, conteaza ceea ce incerci sa transmiti atunci cand scrii.
platform forumului o sa-ti adauge sau elimine litere din cuvinte, conjunctii, prepozitii sau sene e punctuatie, daca ai timp, corecteaza, daca nu, continua !
in situatia de fata, forma in care scrii nu coneaza , continutul este de baza

Fosta membra 9am.ro

168 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2015, ora 12:17

De la: 9am_750, la data 2015-01-07 12:08:45
De la: Baatarsaikhan, la data 2015-01-07 11:57:43Domnule H4K, nu ma lasa sa postez ''peste tine'' asa ca te comentez separat. Eu consider ca doamna in culpa merita sa cunoasca adevarata credinta avand in vedere ca toata viata a cautat-o cu lumanarea.

adevarata prostie

prostia ta este indentica, egala sau echivalenta, cu prostia ei, bigotule crestin !

Pagini: << 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: