back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 >> Sari la pagina:

averea1916

206 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Februarie 2013, ora 13:06

De la: Dorinel, la data 2010-01-28 02:11:02Sa fie oare Dumnezeu nevoia noastra de raspunsuri ? Eu zic ca da. Ne e greu sa admitem ca suturile pe care le luam uneori de la viata sunt absolut gratuite. E mai usor de suportat sentimentul de neputinta, atunci când poti sa dai "vina" pe imaginarul D-zeu. Cineva pe care nu-l poti trage la raspundere, nu-l poti amenda, pe care nu te poti supara si pe care, la randul tau ... sa-i tragi suturi in fund.
Si totusi ....

El se crede ,dar nu-i roman.....

www.dailymotion.com/video/xsl9w1_traian-basescu-nu-sunt-roman_fun

INCEARCA SA TRAIESTI BINE,NU TE UITA CA NU AI CU CE,PINA NU SE TREZESTE NORODUL !
averea1916

206 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2013, ora 13:14

De la: 9am_1443, la data 2013-02-07 11:21:07Religia si-a pierdut misterul,e pe toate drumurile,in scoli si biserici de intersectie,curti de spitale sau unitati militare.Placerea de a intra in singurul lacas de cult din comuna,sat sau oras,a disparut.

www.realitatea.net/enoriasii-dintr-o-comuna-aradeana-il-acuza-pe...

Raporteaza abuz de limbaj
INCEARCA SA TRAIESTI BINE,NU TE UITA CA NU AI CU CE,PINA NU SE TREZESTE NORODUL !
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2013, ora 14:39

De la: 9am_1443, la data 2013-02-07 10:59:05
De la: gabigabi2, la data 2013-02-07 07:16:32
De la: 9am_1411, la data 2013-02-06 23:50:34
De la: 9am_1444, la data 2013-02-06 23:31:50
De la: 9am_1411, la data 2013-02-06 23:14:26
De la: 9am_1443, la data 2013-02-06 22:38:04In primul rand trebuie sa fii om,apoi trebuie sa fii sanatos,Hitler,Stalin,nu erau.Crestinii e adevarat,sunt mai naivi iar ateii sunt in general inteligenti.Inteligenta inseamna si morala.Mengele era idiot.

...Žai nu ma-nnebuni !...sa-ti coaca nasul ca-i asa cum zici ?
Mengele idiot? stii cati gemeni blonzi s-au nascut prin Sud America?chiar si....necuvantatoarele, tot gemeni...

Poate un geniu idiot,ceva mai schizofrenic

...44, lasa-ma sa-i inrosesc nasul lui 43, sau vrei sa-ti inrosesc urechile ? de ce idiot/ schizo? motiveaza, justifica probabilitattea afirmatiei.

hai ca ti-ai gasit companioni pe masura ! te las sa te conversezi cu ele si, Doamne, ce te vei mai bucura cind voi reveni la tine !

Gelozia e o parte din noi

cum gelozie, cind eu ma bucur ca v-ati gasit si va-ntelegeti atit de bine, vorbind aceeasi limba !

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 7 Februarie 2013, ora 16:26

011

Citeaza Raspunde

De la: 9am_1443, la data 2013-02-06 22:38:04In primul rand trebuie sa fii om,apoi trebuie sa fii sanatos,Hitler,Stalin,nu erau.Crestinii e adevarat,sunt mai naivi iar ateii sunt in general inteligenti.Inteligenta inseamna si morala.Mengele era idiot.

Mengele idiot? stii cati gemeni blonzi s-au nascut prin Sud America?chiar si....necuvantatoarele, tot gemeni...

...44, lasa-ma sa-i inrosesc nasul lui 43, sau vrei sa-ti inrosesc urechile ? de ce idiot/ schizo? motiveaza, justifica probabilitattea afirmatiei.

hai ca ti-ai gasit companioni pe masura ! te las sa te conversezi cu ele si, Doamne, ce te vei mai bucura cind voi reveni la tine !

cum gelozie, cind eu ma bucur ca v-ati gasit si va-ntelegeti atit de bine, vorbind aceeasi limba !
--------
Stiati ca si Dumnezeu este gelos?

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje
Oras: Campulung Moldovenesc

Postat pe: 7 Februarie 2013, ora 16:32

De la: 9am121159, la data 2013-02-07 16:26:47011

Citeaza Raspunde

--------

Noi stim altceva,ca nu exista

Alex
Fosta membra 9am.ro

326 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2013, ora 16:35

De la: 9am121159, la data 2013-02-07 16:26:47011

Citeaza Raspunde

--------

....neincrederea in capacitatile propriei persoane genereaza sentimentul geloziei, al invidiei.
....daca dumnetzeu este gelos, invidios, atunci nu poate avea calitatile care-i sunt atribuite prin textele biblice, sau pe care crezi tu ca le-ar avea.
Tantelu, ai dat-o-n bara, l-ai facut pe dumnezeu de tot rahatul, sau l-ai moscolit cu toata nutela disponibila pe mapamond, in fata noastra.

porunci
-sa nu fii proasta !
-sa nu te lasi prostita de aproapele tau sau de dumnezeul tau gelos si invidios.

..succes !

Fosta membra 9am.ro

326 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2013, ora 16:38

De la: 9am_1442, la data 2013-02-07 16:32:20
Noi stim altceva,ca nu exista

...pentru ea, exista !...ce te bagi ?...tocmai l-a facut de tot rahatul, afirmand ca este gelos !

Fosta membra 9am.ro

441 mesaje
Oras: Sinaia

Postat pe: 7 Februarie 2013, ora 23:16

De la: 9am121159, la data 2013-02-06 04:02:59De exemplu eu nu tolerez sa mi se opreasca curentul cind dorm noaptea.
--------
Asa dormeam eu inainte de pocainta,dar acum pot merge pe intuneric noaptea si nu-mi mai este frica.Dumnezeu poate lua si frica.Numai bine va doresc.

"Nu știu sigur dacă există Dumnezeu, dar ce știu sigur e că nici tu nici altcineva nu a vorbit cu Dumnezeu așa că toate supozițiile despre ce vrea cu adevărat această ipotetică ființă supra-naturală sunt simple speculații. Și de asta aleg să le ignor. Iar pe preoți si pe ceilalți care susțin că au capacitatea de a discuta cu spiritele supra-naturale ar trebui să îi încadrăm la categoria NEBUNI sau ȘARLATANI.
Existența lui Dumnezeu nu poate fi dovedita. În același timp nu poate fi nici infirmata. Totuși cred că obligația demonstrației trebuie să cadă în sarcina celui care face afirmația existenței, nu în sarcina celor neîncrezători. Așa că, în lipsa unor argumente clare care sa demonstreze existența unui Dumnezeu sau al altuia, eu aleg să îi tratez pe toți zeii la fel."

Selena
Fosta membra 9am.ro

441 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2013, ora 23:17

"Deci nu știu dacă există Dumnezeu sau nu, dar știu cu siguranță nu există niciun om care să aibă posibilitatea de a comunica cu domeniul supra-natural sau care să aibă puteri supra-naturale. Nu există profeți, nu există spiritiști, nu există vrăjitoare. Există doar nebuni care au impresia că au puteri supra-naturale și există escroci care profită de neștiința și de temerile maselor de oameni."

Selena
Fosta membra 9am.ro

441 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2013, ora 23:19

"Milioane de oameni au murit pe parcursul istoriei pentru că au preferat să se roage în loc să se spele pe mâini. Și din păcate mai sunt încă preoți nebuni care susțin că bolile sunt o pedeapsă din partea lui Dumnezeu. Și mă întreb doar dacă susțin așa ceva fiind chiar convinși de asta din cauza unei posibile boli mintale sau o fac din ipocrizie, știind că nu e adevărat, dar fiind o metoda bună de a-și controla enoriașii și de a obține mai mulți bani. "

Selena
ion00

367 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2013, ora 06:51

De la: averea1916, la data 2013-02-07 13:14:12
De la: 9am_1443, la data 2013-02-07 11:21:07Religia si-a pierdut misterul,e pe toate drumurile,in scoli si biserici de intersectie,curti de spitale sau unitati militare.Placerea de a intra in singurul lacas de cult din comuna,sat sau oras,a disparut.

www.realitatea.net/enoriasii-dintr-o-comuna-aradeana-il-acuza-pe...]

Daca este adevarat,este foarte trist. In Biblie sunt aratate cazuri de necredinta ale unor "slujitori" ai lui Dumnezeu. Noi insa trebuie ca sa privim nu la oameni ci la Isus Hristos,tinta desavarsirii noastre. www.youtube.com/watch?v=WOClxLpXKJs

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2013, ora 07:21

De la: 9am_1443, la data 2013-02-07 23:16:48
De la: 9am121159, la data 2013-02-06 04:02:59De exemplu eu nu tolerez sa mi se opreasca curentul cind dorm noaptea.
--------
Asa dormeam eu inainte de pocainta,dar acum pot merge pe intuneric noaptea si nu-mi mai este frica.Dumnezeu poate lua si frica.Numai bine va doresc.

"Nu știu sigur dacă există Dumnezeu, dar ce știu sigur e că nici tu nici altcineva nu a vorbit cu Dumnezeu așa că toate supozițiile despre ce vrea cu adevărat această ipotetică ființă supra-naturală sunt simple speculații. Și de asta aleg să le ignor. Iar pe preoți si pe ceilalți care susțin că au capacitatea de a discuta cu spiritele supra-naturale ar trebui să îi încadrăm la categoria NEBUNI sau ȘARLATANI.
Existența lui Dumnezeu nu poate fi dovedita. În același timp nu poate fi nici infirmata. Totuși cred că obligația demonstrației trebuie să cadă în sarcina celui care face afirmația existenței, nu în sarcina celor neîncrezători. Așa că, în lipsa unor argumente clare care sa demonstreze existența unui Dumnezeu sau al altuia, eu aleg să îi tratez pe toți zeii la fel."

Interesant : deci cine spune asta, trebuie crezut pe cuvint si cine spune ca a Vorbit cu Dumnezeu trebuie sa aduca dovada incontestabila, facind demonstratii ca lacirc , spre incintarea gura-casca !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2013, ora 07:26

De la: 9am_1443, la data 2013-02-07 23:17:51"Deci nu știu dacă există Dumnezeu sau nu, dar știu cu siguranță nu există niciun om care să aibă posibilitatea de a comunica cu domeniul supra-natural sau care să aibă puteri supra-naturale. Nu există profeți, nu există spiritiști, nu există vrăjitoare. Există doar nebuni care au impresia că au puteri supra-naturale și există escroci care profită de neștiința și de temerile maselor de oameni."

ce ma-nnebuneste pe mine la voi este Siguranta cu care afirmati niste chestii despre care NU STITI Nimic !
baiiii, Lumea nu-i Plata asa cum va-nchipuiti voi ! Pamintul e rotund , baiii !

Corina_Petre_1

428 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2013, ora 10:18

Controversa asta intre cei ce cred si cei ce nu cred in existenta divinitatii este fara sfarsit. Dar intre cele doua pozitii mai exista o categorie de gandire: agnosticismul. De fapt cred ca cei mai multi atei declarati de aici sunt agnostici. Adica sustin ca existenta sau non-existenta divinitatii (oricare ar fi ea) este necunoscuta si imposibil de aflat. “Nu pot sti dacă o zeitate exista sau nu și nici tie nu iti sta în putința sa stii”.
Pe de o parte, mi-e greu sa cred ca Biblia este cuvantul lui Dumnezeu pentru ca este o culegere de mituri adunate si transformate de om, pentru ca apoi sa fie interpretate de clerici in functie de interesele puterii pamantene pe care o reprezinta. Pe de alta parte ma uit la mine si la omenire si nu pot sa nu vad ca in contrapartida cu tot ceea ce inseamna calitati si rele umane sta si micimea noastra in fata naturii si a universului. Iar pe noi, oamenii atoatestiutori, ne sperie arbitrarul si “nedreptatea” naturii: un cutremur, un tsunami, o boala etc. Si atunci apare nevoia fireasca de ordine si de protectie: nevoia de a sti ca exista Cineva, o entitate suprema, chiar daca de neatins sau de neinteles, care sa aiba un plan, care sa dea un sens dezastrelor si suferintelor, chiar daca nu acum, ci peste milioane de ani sau in viata de apoi.
Eu sunt agnostica. Si in momentul asta crestina. E o alegere foarte personala in care sunt implicate deopotriva si gandirea si sufletul. Asa cum banuiesc ca li se intampla si credinciosilor si celor ce nu cred. Putem discuta despre ceea ce simtim sau gandim, dar nu putem impune asta celorlati. Si ar trebui sa nu amestecam credinta (care nu are nevoie de dovezi, repet) cu religia sau cu institutia bisericeasca.

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 8 Februarie 2013, ora 10:25

De la: Corina_Petre_1, la data 2013-02-08 10:18:21Controversa asta intre cei ce cred si cei ce nu cred in existenta divinitatii este fara sfarsit. Dar intre cele doua pozitii mai exista o categorie de gandire: agnosticismul. De fapt cred ca cei mai multi atei declarati de aici sunt agnostici. Adica cred ca existenta sau non-existenta divinitatii (oricare ar fi ea) este necunoscuta si imposibil de aflat. “Nu pot sti dacă o zeitate exista sau nu și nici tie nu iti sta în putința sa stii”.
Pe de o parte, mi-e greu sa cred ca Biblia este cuvantul lui Dumnezeu pentru ca este o culegere de mituri adunate si transformate de om, pentru ca apoi sa fie interpretate de clerici in functie de interesele puterii pamantene pe care o reprezinta. Pe de alta parte ma uit la mine si la omenire si nu pot sa nu vad ca in contrapartida cu tot ceea ce inseamna calitati si rele umane sta si micimea noastra in fata naturii si a universului. Iar pe noi, oamenii atoatestiutori, ne sperie arbitrarul si “nedreptatea” naturii: un cutremur, un tsunami, o boala etc. Si atunci apare nevoia fireasca de ordine si de protectie: nevoia de a sti ca exista Cineva, o entitate suprema, chiar daca de neatins sau de neinteles, care sa aiba un plan, care sa dea un sens dezastrelor si suferintelor, chiar daca nu acum, ci peste milioane de ani sau in viata de apoi.
Eu sunt agnostica. Si in momentul asta crestina. E o alegere foarte personala in care sunt implicate deopotriva si gandirea si sufletul. Asa cum banuiesc ca li se intampla si credinciosilor si celor ce nu cred. Putem discuta despre ceea ce simtim sau gandim, dar nu putem impune asta celorlati. Si ar trebui sa nu amestecam credinta (care nu are nevoie de dovezi, repet) cu religia sau cu institutia bisericeasca.
Sunt deacord cu punctul tau de vedere Am o mica nelamurire,daca esti (ai declarat)agnostica...CINE TE INGROAPA??? sau vei folosi varianta Sergiu Nicolaescu???

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2013, ora 10:44

De la: symy1, la data 2013-02-08 10:25:33
De la: Corina_Petre_1, la data 2013-02-08 10:18:21Controversa asta intre cei ce cred si cei ce nu cred in existenta divinitatii este fara sfarsit. Dar intre cele doua pozitii mai exista o categorie de gandire: agnosticismul. De fapt cred ca cei mai multi atei declarati de aici sunt agnostici. Adica cred ca existenta sau non-existenta divinitatii (oricare ar fi ea) este necunoscuta si imposibil de aflat. “Nu pot sti dacă o zeitate exista sau nu și nici tie nu iti sta în putința sa stii”.
Sunt deacord cu punctul tau de vedere Am o mica nelamurire,daca esti (ai declarat)agnostica...CINE TE INGROAPA??? sau vei folosi varianta Sergiu Nicolaescu???

Fiecare om are dreptul sa aleaga ceea ce crede ca este mai bine pentru el sau pentru cei apropiati.
Eu nu sunt impotriva incinerarii. Nu imi place sub pamant, reusesc sa imi stapanesc angoasele cand sunt nevoita sa cobor sub/in pamant. Dar nu assuporta sa fiu ingropata. Deci vreau sa fiu incinerata la momentul potrivit. Nu ma confundati cu vreo vrajitoare sau revolutionat francez!
Iar Sergiu Nicolaescu a ales el pentru el. Nu vad sensul intregii istorii si scandaluri ce s-au iscat in urma acestei decizii.
Unii preoti nu fac altceva decat sa ceara bani de la enoriasi. Sa boteze, dam bani. Sa cunune, dam bani. Sa ingroape, dam bani. Platim impozit anual bisericii. Este trist cum sunt manipulati bietii oameni. Inadmisibil!

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
Corina_Petre_1

428 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2013, ora 10:50

De la: Corina_Petre_1, la data 2013-02-08 10:18:21
Eu sunt agnostica. Si in momentul asta crestina.

Am sustinut ca sunt si crestina. Momentan. Deci daca va fi sa mor maine, voi fi ingropata dupa ritul ortodox. Nu este o chestiune care sa ma preocupe. Pentru ca am suficient de multe griji cu viata.

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2013, ora 11:01

De la: Corina_Petre_1, la data 2013-02-08 10:50:07

Am sustinut ca sunt si crestina. Momentan. Deci daca va fi sa mor maine, voi fi ingropata dupa ritul ortodox. Nu este o chestiune care sa ma preocupe. Pentru ca am suficient de multe griji cu viata.

Auzisem printre altele ca testamentele nu mai sunt considerate fiabile.
Si totusi, in cazul in care exista cate o persoana singura, fara familie, cum sa isi exprime dorintele privitor la ce si cui lasa din ce este al sau? Daca nu printr-un testament autentificat?
Azi-maine vor aproba si legea conform careia, in cazul unei persoane ce se afla in coma de peste perioada agreata de standardele medicale, sa se procedeze la deconectarea de la aparatele care o mentin in viata.
Inspre ce merge lumea noastra?

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
symy1

4661 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2013, ora 13:36

De la: Corina_Petre_1, la data 2013-02-08 10:50:07

Ziua de maine nu este a ta...nu stim ce va fi cand iesim pe usa casei Normal ca popa o sa te ingroape(pe bani)dar SIGUR vei ajunge ''la loc cu verdeata???'''..

Fosta membra 9am.ro

326 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2013, ora 13:44

Žti-ai de putori slinoase, vreti bani ?...la munca baaaaa pomanagiilor !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2013, ora 14:07

varianta " Sergiu Nicolaescu " era si a Dacilor ....si am mai vorbit despre asta si continui sa cred ca Institutia Bisericii ar face bine sa lamureasca niste aspecte biblice, printre care si asta cu incinerarea si sa spuna de ce NU ?
eu am avansat o teorie, dar pct. de vedere oficial SE CERE !

Fosta membra 9am.ro

326 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2013, ora 16:02

De la: gabigabi2, la data 2013-02-08 14:07:06 varianta " Sergiu Nicolaescu " era si a Dacilor ....si am mai vorbit despre asta si continui sa cred ca Institutia Bisericii ar face bine sa lamureasca niste aspecte biblice, printre care si asta cu incinerarea si sa spuna de ce NU ?
eu am avansat o teorie, dar pct. de vedere oficial SE CERE !

SN, un KGB-ist mizerabil a caror maini au fost si au ramas manjite de sangele tinerilor revolutionari adevarati din dec."89, un regizor mediocru, un falsificator de istore,un propagandist al regimului bolsevico-ceaisist, un distrugator al tinerelor talente regizorale, in final, ....un neispravit pupincurist .
...filmele lui, nu se regasesc in primele 100 filme romanesti,intr-adevar de arta si autor, si nici macar in top10 filme artistice romanesti,
...maculatura cinematografica produsa de SN. a servit regimului comunist si masei indobitocite a publicului romanesc

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2013, ora 16:10

obsedatule, "ce are sula cu prefectura " ?
eu spun una, tu raspunzi alta si Nu are legatura cu tema topicului si nici cu Intrebarea mea !
dar, deh :" Dorel " trebuia sa se bage-n seama si el cumva....sa nu zica lumea ca-i prost !

Fosta membra 9am.ro

326 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2013, ora 16:14

De la: gabigabi2, la data 2013-02-08 16:10:18 obsedatule, "ce are sula cu prefectura " ?
eu spun una, tu raspunzi alta si Nu are legatura cu tema topicului si nici cu Intrebarea mea !
dar, deh :" Dorel " trebuia sa se bage-n seama si el cumva....sa nu zica lumea ca-i prost !

Dorel este fii-to !...trimite-l la munca, fa-i o halviterie, si mai taci ca esti de toata jelania.
Te tot bagi ca musca, stii tu unde, iti cam deranjez grobiana mentalitatea insidioasa cu postarea adevarurlor?

...din greata generata de un asemenea specimen abject, acest forum va ramane fara utilizatori, sa ramai tu, gabi, cu marotele tale, insinuarile tale, cu rastalmacirile, ezoterismele, superstitiile si toate cacanariile pe care le-ai depozitat sub acea basma slinoasa de bucatareasa transpirata.

symy1

4661 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2013, ora 16:16

De la: gabigabi2, la data 2013-02-08 16:10:18 obsedatule, "ce are sula cu prefectura " ?
cuvinte cu duh...

averea1916

206 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2013, ora 16:18

Au disparut dinarhiva TVR secventele in care SN distribuia armament unor pusti ca in Ciresarii.......dar acum este mort ca si rezultatul Revolutiei !
HORA HOȚIEI de DAN PURIC Hai să dăm mână cu mânăSă furăm tot ce s-adună,Să-nvârtim hora hoțieiPe pământul României !Ordinea și cinstea piară !Piară iubitorii de țară !Între noi să nu mai fieDecât jaf și smecherie !Contu-n bancă de te țineVino să te prinzi cu mine,La hoție cu unireȘi pe funcții cu-nfrățire !Unde-i unul nu-i putereSă se pună de-o avere,Unde-s doi puterea creșteSi țara se prăduiește !P-amândoi în fund ne doareCă în haos țara moare.Eu ți-s frate, tu-mi ești frate,Să furăm cât se mai poate !În guvern hai cu grăbireSă-l secăm dintr-o sorbire,Ca să crească banul mareMai rapid în buzunare.Dăm pomană ș-un pișcotProstului cu drept de vot,Că oricum în RomâniaNoi facem paranghelia.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2013, ora 16:20

De la: 9am_1411, la data 2013-02-08 16:14:16

Dorel este fii-to !...trimite-l la munca, fa-i o halviterie, si mai taci ca esti de toata jelania.
Te tot bagi ca musca, stii tu unde, iti cam deranjez grobiana mentalitatea insidioasa cu postarea adevarurlor?

hehehe, ADEVAR ? habar n-ai ce-i aia !

daca eu sunt musca, tu ce esti ?

tu ai mai multe drepturi decit mine de a posta acolo unde doresti, Inteligentule care vrei Lagare de Munca ptr. oameni ca sa-i " hranesti " cu adevarul tau orb, ciung si schiop ?
ceea ce faci tu NU are legatura in niciun caz cu minima buna cuvinta a comportarii pe un forum public !
potoleste-te , te rog sa te potolesti !

averea1916

206 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2013, ora 16:22

De la: gabigabi2, la data 2013-02-08 07:26:51
De la: 9am_1443, la data 2013-02-07 23:17:51"Deci nu știu dacă există Dumnezeu sau nu, dar știu cu siguranță nu există niciun om care să aibă posibilitatea de a comunica cu domeniul supra-natural sau care să aibă puteri supra-naturale. Nu există profeți, nu există spiritiști, nu există vrăjitoare. Există doar nebuni care au impresia că au puteri supra-naturale și există escroci care profită de neștiința și de temerile maselor de oameni."

ce ma-nnebuneste pe mine la voi este Siguranta cu care afirmati niste chestii despre care NU STITI Nimic !
baiiii, Lumea nu-i Plata asa cum va-nchipuiti voi ! Pamintul e rotund , baiii !

Daaaaa este rotund si pluteste in deriva.....

Fosta membra 9am.ro

326 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2013, ora 16:24

...nu meriti nici macar un scuipat !.. ar fi prea mare efortul fiziologic pentru a satisface nevoia unui asemenea specimen, al carui orizont mental nu depaseste cele doua usi, de la balcon si intrare, ale apartamentului in care isi duci viata, promiscua !

...eu sunt calm,si "potolit", dar nu continua cu asemenea texte pentru ca ai sa primesti ceea ce meriti.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2013, ora 16:28

De la: symy1, la data 2013-02-08 16:16:46
cuvinte cu duh...

cuvinte potrivite la postarea lui si la multe altele in care face atac la persoana ! nu -l intereseaza ideea expusa in postarea respectiva, nu aduce vreun contra-argument, tot ce stie este sa ma injure !
ptr. acest gen de oameni, a intoarce si obrazul celalalt este semn de slabiciune sau de nebunie si de ce incerci sa intri in normalul unei discutii firesti, lui i se urca la cap si atunci, pui mina pe parul virtual si-i zici ce trebuie sa afle, daca pina acum n-a avut cine sa-i spuna !

Pagini: << 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: