Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
Iisus 250 mesaje Membru din: 12/08/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Februarie 2013, ora 00:52
De la: 9am_1444, la data 2013-02-01 17:27:21Aici se incearca aflarea adevarului?Cred ca nici credinciosii si nici ateii nu ar vrea sa fie cunoscut.Existenta divinitatii ar incarca de lehamite crestinii iar absenta acesteia i-ar lasa pe atei fara un tel.Crestinii prefera sa bajbaie prin ceasloave,cautand un adevar bine ascuns,iar ateii spera sa asiste la minuni,pentru a avea ce sa combata. Si in acest mod mileniile trec si prin ele omenirea.... www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=h5BUKgp1_As perfecte.md/article/gossip/destainuirile-diannei-rotaru-daca-mi-...
Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat
Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi.
On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed
Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses.
Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso
Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss.
Teléfono/Fax (01662) 289 30 00
|
|
Iisus 250 mesaje Membru din: 12/08/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Februarie 2013, ora 01:08
Aceasta intrebare va avea raspuns cind oamenii vor reusi sa fie uniti la bine si la rau si vor avea alta mentalitate
www.youtube.com/watch?v=XJrouo6jptI Raporteaza abuz de limbaj
Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat
Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi.
On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed
Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses.
Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso
Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss.
Teléfono/Fax (01662) 289 30 00
|
|
Fosta membra 9am.ro 250 mesaje Membru din: 31/01/2013 Oras: Craiova |
Postat pe: 2 Februarie 2013, ora 01:14
De la: Iisus, la data 2013-02-02 01:08:57Aceasta intrebare va avea raspuns cind oamenii vor reusi sa fie uniti la bine si la rau si vor avea alta mentalitate Raporteaza abuz de limbaj
Sara
|
|
Postat pe: 2 Februarie 2013, ora 02:02
Daca ii ceri unui crestin sa-si argumenteze credinta poti fi invinuit ca ii lezezi libertatea religioasa.
Raporteaza abuz de limbaj
Sara
|
|
Postat pe: 2 Februarie 2013, ora 02:21
Dumnezeul din Vechiul Testament este cel mai odios personaj din toata literatura de fictiune..Este gelos,meschin,nedrept,paranoic,razbunator,obsedat sa detina controlul,segregationist insetat de sange,misogin,homofob,rasist,ucigas de copii,ucigas in serie,infanticid,contaminant,grandoman,sadomasochist,bataus,capricios,plin de rautate
Sara
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Februarie 2013, ora 04:38
De la: 9am_1444, la data 2013-02-02 02:21:40Dumnezeul din Vechiul Testament este cel mai odios personaj din toata literatura de fictiune..Este gelos,meschin,nedrept,paranoic,razbunator,obsedat sa detina controlul,segregationist insetat de sange,misogin,homofob,rasist,ucigas de copii,ucigas in serie,infanticid,contaminant,grandoman,sadomasochist,bataus,capricios,plin de rautate Exemplu de om sau neom ce se crede mnezeu om, ce are impresia ca poate domina oamenii prin injuraturi si invective, este cel cu care voi echipa asta care tot intrati pe numere si cel ce injura un intreg forum, da impresia ca va protejeaza.. Nu va protejeaza, Daca noi disparem, va va injura si pe voi, si pe el, inclusiv. este plin de "respect" ptr toti, acel individ. Si vad ca stiti cine e. acel 1111, si acum il vad toti cine e. E posibil un user mai vechi, in crize. E UN DEMON PE FORUM. Voi stiti cine e, fiindca v-ati aliat impotriva bunului simt pe intreg forumul cu el. Dati impresia ca sinteti civilizati, dar v-ati aliat cu cine nu trebuie. Cu acest individ. El ii injura pe toti, sa-i dea afara, si sa puteti voi discuta singuri sau intre voi. Foarte rau planul pe care il aveti. Pe nici un forum nu i se permite unui user sa foloseasac un limbaj ca al lui. Despre userul; 9am_1456 acelasi cu 9am_1111, si alte citeva. Ce are impresia ca este grozav cu limbajul lui infect. Si ca poate impresiona. Nu impresioneaza pe nimeni. Provoaca doar scirba. Repet ptr voi care sinteti la drum cu el. Aveti doar impresia ca va protejeaza, in realiitate distruge doar forumul. e posibil sa rada tot, administratorul. Ca sa dispara postarile lui. Ai baiatu, 1456, ia-te de mine. Tot vrei tu topicul asta sa-l pastrezi. Injura-ma si aici. Arata-ti talentul. Spuneai ca vrei sa il pui intr-o carte.......
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Februarie 2013, ora 07:52
De la: nastasemihail, la data 2013-02-02 04:38:43De la: 9am_1444, la data 2013-02-02 02:21:40Dumnezeul din Vechiul Testament este cel mai odios personaj din toata literatura de fictiune..Este gelos,meschin,nedrept,paranoic,razbunator,obsedat sa detina controlul,segregationist insetat de sange,misogin,homofob,rasist,ucigas de copii,ucigas in serie,infanticid,contaminant,grandoman,sadomasochist,bataus,capricios,plin de rautate face parte din AGENDA BIG BROTHER...
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, să îți faci lectura pe vapor decât să faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 2 Februarie 2013, ora 08:08
De la: 9am_1444, la data 2013-02-02 02:02:34Daca ii ceri unui crestin sa-si argumenteze credinta poti fi invinuit ca ii lezezi libertatea religioasa. esti un Fals ordinar care spurca totul in jurul sau si te-am banuit din clipa in care ai deschis topicul despre Adevar si mi-ai dat un raspuns potrivit ca nuca-n perete ! Falsule , daca aduci in discutie ceva din zona Indiei, atunci incearca sa intelegi ce inteleg ei prin Realitatea Ultima si daca te duce putin capul si nu dai doar copy-paste ,ai sa-ti dai seama ca si ei vorbesc tot despre un Creeator al Universului , doar ca-i spun altfel decit occidentalii !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
9am121159 2234 mesaje Membru din: 21/08/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 2 Februarie 2013, ora 15:34
Aceasta intrebare va avea raspuns cind oamenii vor reusi sa fie uniti la bine si la rau si vor avea alta mentalitate
------- In zilele noasyre oameni sant atat de desbinati,ca nu mai este posibil sa ajungem uniti la bine......dar sant foarte multi oamenii uniti sa faca raul. Raporteaza abuz de limbaj |
|
JIROV91 234 mesaje Membru din: 20/10/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Februarie 2013, ora 19:31
De la: 9am121159, la data 2013-02-02 15:34:28Aceasta intrebare va avea raspuns cind oamenii vor reusi sa fie uniti la bine si la rau si vor avea alta mentalitate Raporteaza abuz de limbaj
PDL ul a fost rampa de lansare la presedentie,acum pacalesc cu MISCAREA POPULARA ca inca mai sunt prosti in Romania
|
|
Postat pe: 2 Februarie 2013, ora 22:30
De la: gabigabi2, la data 2013-02-02 08:08:47De la: 9am_1444, la data 2013-02-02 02:02:34Daca ii ceri unui crestin sa-si argumenteze credinta poti fi invinuit ca ii lezezi libertatea religioasa. Acum o sa intelegi cat de prost gandesti.Aici nu ai inteles nimic,nu e vorba de intelegere sau altceva,sunt o parte din gandurile lui Richard Dawkins.Nu ma mira ca gresesti,asta faci mereu.M-as fi mirat daca nu greseai. Raporteaza abuz de limbaj
Sara
|
|
Postat pe: 2 Februarie 2013, ora 22:35
Dumnezeu este o iluzie daunatoare.
Sara
|
|
Postat pe: 2 Februarie 2013, ora 22:51
Budismul si Confucianismul pot fi considerate sisteme etice sau filozofii de viata.Cred ca a fost o incercare de desprindere de misticismul ancestral care si in prezent mai bantuie prin capul unor doamne.
Sara
|
|
Postat pe: 2 Februarie 2013, ora 23:26
Crestinismul a fost probat cam 1500 de ani.Si lumea inca este asa cum e.Cred ca grecii,romanii si egiptenii erau cu mult mai 'etici'.
Sara
|
|
Postat pe: 2 Februarie 2013, ora 23:43
Culmea este ca si gabi si 159 sunt sclavele ateismului.Ele nu cred in Zeus,Thor,Mithra,etc.,etc.,ca si mine.Eu in plus fata de ele mai am un personaj in care nu cred,dumnezeu.Asta sa incline oare balanta?La 5000 daca mai pui unul inseamna ca esti ateu sau pagan?E ceva putregai in asertiunile astea
Sara
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 07:30
De la: 9am_1444, la data 2013-02-02 22:30:25De la: gabigabi2, la data 2013-02-02 08:08:47De la: 9am_1444, la data 2013-02-02 02:02:34Daca ii ceri unui crestin sa-si argumenteze credinta poti fi invinuit ca ii lezezi libertatea religioasa. eu gresesc si nu tu, care UITI mereu sa pui ghilimelele de rigoare atunci cind citezi pe cineva !? si, in acest caz, nici afirmatia ca esti doar un copy-paste, nu-i eronata, devreme ce tu -l citezi pe ala sau pe alaltul si nimic nu-ti apartine ca gindire ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
averea1916 206 mesaje Membru din: 14/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 11:55
De la: 9am_1444, la data 2013-02-02 22:35:19Dumnezeu este o iluzie daunatoare. realitatea este ca sau eftenit serviciile practicate de femei 80 lei si suntem ale tale, maseuzele alese de tine te poarta spre al 9- lea cer.Fete nud, nebunatice, vesele, seducatoare, printr-o pasiune incendiara, in confort si lux (in 2 vile) iti indeplinim fantezii netraite inca, nonstop 03 Feb 11:28 0731.44.11.44 / 0731.80.60.40 / 0753.11.21.11 Bucuresti email: masaj.erotic.nud.cu.2.finalizari@hotmodel.ro site: www.hotmodel.ro Raporteaza abuz de limbaj
INCEARCA SA TRAIESTI BINE,NU TE UITA CA NU AI CU CE,PINA NU SE TREZESTE NORODUL !
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 12:02
De la: averea1916, la data 2013-02-03 11:55:22De la: 9am_1444, la data 2013-02-02 22:35:19Dumnezeu este o iluzie daunatoare. Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, să îți faci lectura pe vapor decât să faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 12:17
De la: averea1916, la data 2013-02-03 11:55:22De la: 9am_1444, la data 2013-02-02 22:35:19Dumnezeu este o iluzie daunatoare. Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 21:03
De la: gabigabi2, la data 2013-02-03 07:30:26De la: 9am_1444, la data 2013-02-02 22:30:25De la: gabigabi2, la data 2013-02-02 08:08:47De la: 9am_1444, la data 2013-02-02 02:02:34Daca ii ceri unui crestin sa-si argumenteze credinta poti fi invinuit ca ii lezezi libertatea religioasa. Sunt o parte din gandurile cuiva,trecute insa prin filtrul mintii mele.Asa ca nu vad sensul ghilimelelor.
Sara
|
|
Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 21:28
De la: 9am_1444, la data 2013-02-01 17:27:21Aici se incearca aflarea adevarului?Cred ca nici credinciosii si nici ateii nu ar vrea sa fie cunoscut.Existenta divinitatii ar incarca de lehamite crestinii iar absenta acesteia i-ar lasa pe atei fara un tel.Crestinii prefera sa bajbaie prin ceasloave,cautand un adevar bine ascuns,iar ateii spera sa asiste la minuni,pentru a avea ce sa combata.Aici nu se afla adevarul, pe un forum public. Aici avem discutii amiabile referitoare la anumite aspecte in legatura cu topicul./ Adevarul se afla in viata reala. Aici ne informam cu privire la ceea ce au trait altii, ca sa nu le repatam si noi ....eventual. Iar faptul ca faci acuze la gramada despre atei si crestini sau credinciosi arata ce de fapt nu intelegi nimic din aceste notiuni. Ateii, sint liberi de religii. Gindesc la liber despre aceste fenomene. Credincisii religiosi merg la drum cu ceea ce li se spune, si au o viata putin diferita. Adica se supun unor alegeri colective. Si unii si altii sint oameni ce au facut niste alegeri in viata, sau altii ptr ei. Nu e treaba ta sau a mea sa le pui acuzatii in circa, sau sau sa fie judecati in nu stiu ce mod negativ ptr ceea ce cred ei. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 23:14
De la: nastasemihail, la data 2013-02-03 21:28:39De la: 9am_1444, la data 2013-02-01 17:27:21Aici se incearca aflarea adevarului?Cred ca nici credinciosii si nici ateii nu ar vrea sa fie cunoscut.Existenta divinitatii ar incarca de lehamite crestinii iar absenta acesteia i-ar lasa pe atei fara un tel.Crestinii prefera sa bajbaie prin ceasloave,cautand un adevar bine ascuns,iar ateii spera sa asiste la minuni,pentru a avea ce sa combata.Aici nu se afla adevarul, pe un forum public. Aici avem discutii amiabile referitoare la anumite aspecte in legatura cu topicul./ Adevarul se afla in viata reala. Nu poate exista decat un singur adevar.Eu stiu ce s-a intamplat in prima yoctosecunda a existentei universului.Dumnezeu ce facea atunci?Inca nu se certase cu Adam si Eva
Sara
|
|
Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 23:20
De la: 9am_1444, la data 2013-02-03 23:14:22De la: nastasemihail, la data 2013-02-03 21:28:39De la: 9am_1444, la data 2013-02-01 17:27:21Aici se incearca aflarea adevarului?Cred ca nici credinciosii si nici ateii nu ar vrea sa fie cunoscut.Existenta divinitatii ar incarca de lehamite crestinii iar absenta acesteia i-ar lasa pe atei fara un tel.Crestinii prefera sa bajbaie prin ceasloave,cautand un adevar bine ascuns,iar ateii spera sa asiste la minuni,pentru a avea ce sa combata.Aici nu se afla adevarul, pe un forum public. Aici avem discutii amiabile referitoare la anumite aspecte in legatura cu topicul./ Adevarul se afla in viata reala. De unde stii tu ce a fost in prima secunda a universului? Din ce se spune la teorie? Vezi ca povestea cu A si E, se refera la o interventie genetica masiva. Undeva, in una din bibilici, se spune clar....era un vacarm de zei, sau fiintele acelea ce i-au adus pe oameni, si oameni. Deci nu numai E si A. Scrierile au mentionari diferite.despre geneza. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 23:23
Pe voi, v-a pocnit tare cu orele obligatorii de religie.
Noi sintem liberi in gindire. Asta e avantajul unor generatii. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 23:36
De la: nastasemihail, la data 2013-02-03 23:20:35De la: 9am_1444, la data 2013-02-03 23:14:22De la: nastasemihail, la data 2013-02-03 21:28:39De la: 9am_1444, la data 2013-02-01 17:27:21Aici se incearca aflarea adevarului?Cred ca nici credinciosii si nici ateii nu ar vrea sa fie cunoscut.Existenta divinitatii ar incarca de lehamite crestinii iar absenta acesteia i-ar lasa pe atei fara un tel.Crestinii prefera sa bajbaie prin ceasloave,cautand un adevar bine ascuns,iar ateii spera sa asiste la minuni,pentru a avea ce sa combata.Aici nu se afla adevarul, pe un forum public. Aici avem discutii amiabile referitoare la anumite aspecte in legatura cu topicul./ Adevarul se afla in viata reala. A avut loc extinderea inflationista a universului cu o viteza mai mare decat viteza luminii
Sara
|
|
Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 23:45
De la: nastasemihail, la data 2013-02-03 23:23:52Pe voi, v-a pocnit tare cu orele obligatorii de religie. Creierul copilului are nevoie sa creada ce spun parintii si in general ceea ce spun 'batranii'.Problema este ca ei nu sunt in stare sa recunoasca un sfat bun de unul rau.Un copil crede ca nu este bine sa dai foc la casa dar crede si cand i se spune ca e bine sa tai mielul de pasti.Si asa se perpetueaza religia. Raporteaza abuz de limbaj
Sara
|
|
Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 23:47
Copiilor li se transmit lucruri fara sens intr-o maniera infectioasa.
Sara
|
|
Postat pe: 4 Februarie 2013, ora 00:04
Liderii religiosi constientizeaza vulnerabilitatea creierului infantil si cunosc importanta indoctrinarii timpurii.E o chestie de marketing,promovarea iluziilor
Sara
|
|
averea1916 206 mesaje Membru din: 14/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Februarie 2013, ora 00:56
De la: 9am_1444, la data 2013-02-04 00:04:03Liderii religiosi constientizeaza vulnerabilitatea creierului infantil si cunosc importanta indoctrinarii timpurii.E o chestie de marketing,promovarea iluziilor Asta nu este iluzie www.youtube.com/watch?v=z0MejWa_5vs Raporteaza abuz de limbaj
INCEARCA SA TRAIESTI BINE,NU TE UITA CA NU AI CU CE,PINA NU SE TREZESTE NORODUL !
|
|
Postat pe: 4 Februarie 2013, ora 14:22
Religia este ca un virus,pentru creier.
Sara
|
|
|
|

esti un Fals ordinar care spurca totul in jurul sau si te-am banuit din clipa in care ai deschis topicul despre Adevar si mi-ai dat un raspuns potrivit ca nuca-n perete !