back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 14:50

De la: gabigabi2, la data 2012-12-31 06:12:08
De la: _KARPOV, la data 2012-12-31 01:44:47

Pentru a invata sa gandeasca.....credinciosii trebuie sa-si schimbe ideile despre scopul unei teorii fizice si despre conditiile pentru a o accepta......

Dumnezeu nu se supune acestor legi.......poate doar unor miracole (incalcari de legi)

pffff, El e LEGEA , noi doar le-am constatat !

O fi el....ce-o fi insa da semne ca nu este

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 16:13

De la: _KARPOV, la data 2012-12-31 14:50:11

Pentru a invata sa gandeasca.....credinciosii trebuie sa-si schimbe ideile despre scopul unei teorii fizice si despre conditiile pentru a o accepta......

Dumnezeu nu se supune acestor legi.......poate doar unor miracole (incalcari de legi)

si Orbul, saracul, zice ca nu vede nimic din ce vad ceilalti !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 22:02

De la: gabigabi2, la data 2012-12-31 16:13:47

Eu nu trebuie sa vad....eu simt....si pe el nu il simt....simt doar universul......

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 22:23

Frumusetea este ....Adevarul........

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 22:26

As putea fi "inchis" intr-o carte si sa ma cred.....dumnezeu.....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 22:27

Avem dreptul la libertatea gandurilor......

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 22:28

De la: _KARPOV, la data 2012-12-31 22:02:32
De la: gabigabi2, la data 2012-12-31 16:13:47

Eu nu trebuie sa vad....eu simt....si pe el nu il simt....simt doar universul......

e bine atunci,asta insemnind ca-l Simti pe El in toata maretia lui !

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 22:29

obiectele nu au o singura istorie bine definita......

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 22:30

fortele si materia....sunt oare diferite....?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 22:30

De la: _KARPOV, la data 2012-12-31 22:29:44

obiectele nu au o singura istorie bine definita......

adica ? detaliaza

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 22:31

............sau e vorba doar de supersimetrie.....?

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 22:33

exista un singur univers cu legile pe care le stim....sau mai multe universuri....cu legi diferite....pe care dumnezeu le incalca cu nonsalanta....infaptuind miracolele.....

Fosta membra 9am.ro

3068 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 22:41

45 de citate a lui Albert Einstein despre Dumnezeu.
Posted on 30/12/2012 by Anatol Basarab

17 Votes

Albert Einstein despre Dumnezeu.

Mintea intuitiva este un dar divin, iar mintea rationala este servitorul fidel al acesteia. Noi am creat o societate care onoreaza servitorul si a uitat darul.

Stiinta fara religie este schioapa, religia fara stiinta este oarba.
Cred in acel Dumnezeu al lui Spinoza care se manifesta prin armonia legilor universului, nu intr-unul care se ocupa cu destinele si faptele omenirii.
Vreau sa stiu cum gandeste Dumnezeu, restul sunt detalii fara importanta.
Atunci cand solutia este simpla, Dumnezeu iti raspunde.
Nu pot sa-mi inchipui un Dumnezeu care isi rasplateste si isi pedepseste creaturile sau care are o vointa de felul celei pe care o observam la noi. Nu pot si nici nu vreau sa-mi inchipui un om care supravietuieste mortii sale fizice. Sa lasam spiritele slabe sa nutreasca asemenea ganduri, din frica ori din egoism absurd.
Dumnezeu nu joaca zaruri cu universul.
Sper sa nu fim un vis al lui Dumnezeu sau viitorul nostru va fi foarte relativ.
Vreau doar sa aflu ce principii fundamentale a urmat Dumnezeu in crearea Universului. Altceva nu ma intereseaza.
Vreau sa cunosc gandurile lui Dumnezeu. Restul sunt detalii.
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim.
Dumnezeu este un adevar universal.
Dumnezeu este subtil, dar nu rau intentionat.
Dansatorii sunt atletii lui Dumnezeu.
Moralitatea este cea mai importanta. Pentru noi, nu si pentru Dumnezeu.
Religia viitorului va fi una cosmica. Va transcede acel Dumnezeu de tip personal si va ocoli dogmele si teologia.
Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa si spera intr-o rasplata atunci suntem, intr-adevar, o adunatura jalnica.

Albert Einstein despre viata si oameni.
Doar viata ce-o traim pentru altii este o viata ce merita traita.
Viata este un mister, nu o problema care trebuie rezolvata.
Logica te va duce din punctul A in punctul B. Imaginatia te va duce oriunde…
Lucrurile cele mai pretioase din viata nu sunt acelea procurate cu bani.
Daca vrei sa duci o viata fericita, ancoreaz-o de un scop, nu de oameni sau de obiecte.
Daca A reprezinta succesul in viata, atunci A = x + y + z. Munca reprezinta x; y inseamna joaca, iar z, sa stii sa-ti tii gura.

Cunoasterea este limitata in timp ce imaginatia cuprinde intreaga lume, stimuleaza progresul si da nastere evolutiei.
Nu trebuie sa reflectezi prea mult pentru a-ti da seama, din viata de zi cu zi, ca fiecare existam unul pentru celalalt.
Uneori platim mult mai mult pentru lucrurile pe care le primim pe gratis.
Ce faci pentru tine dispare o data cu tine. Ce faci pentru ceilati ramane pentru eternitate.
Incearca sa nu fii un om de succes, ci un om de valoare.
Daca cineva nu a gresit niciodata, inseamna ca nu a incercat sa faca nimic nou.
Exista lucruri care stim ca sunt imposibil de realizat pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza.
Viata insasi este magie, iar daca nu crezi asta, macar incearca sa o traiesti ca pe ceva magic.
Este mai usor sa dezintegrezi un atom decat o prejudecata.
Important este sa nu te opresti din a-ti pune intrebari. Curiozitatea sta la baza existentei.
Nu e vorba de cat de destept sunt eu, ci de faptul ca am mai multa rabdare in rezolvarea problemelor.
Secretul creativitatii consta in a sti cum sa-ti ascunzi sursele.

Nu intelegi un lucru pe deplin decat daca i-l poti explica bunicii.
Relativitatea se aplica la fizia, nu la etica.
Esecul si privatiunile sunt cei mai buni dascali si purificatori.
Nebunia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat.
Doua lucruri sunt infinite, universul si prostia umana, insa nu sunt sigur despre primul.
Ca sa primesti cu certitudine un raspuns favorabil din partea oamenilor, e mai bine sa le oferi ceva pentru stomacul lor decat pentru creierul lor.
Exista doua moduri de a-ti trai viata: ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.
Viata este o tapiserie minunata. Individul nu e decat un detaliu neinsemnat dintr-un desen minunat si sublim.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 22:44

De la: sandu60, la data 2012-12-31 22:41:1545 de citate a lui Albert Einstein despre Dumnezeu.
Posted on 30/12/2012 by Anatol Basarab

17 Votes

Albert Einstein despre Dumnezeu.

Mintea intuitiva este un dar divin, iar mintea rationala este servitorul fidel al acesteia. Noi am creat o societate care onoreaza servitorul si a uitat darul.

Stiinta fara religie este schioapa, religia fara stiinta este oarba.
Cred in acel Dumnezeu al lui Spinoza care se manifesta prin armonia legilor universului, nu intr-unul care se ocupa cu destinele si faptele omenirii.
Vreau sa stiu cum gandeste Dumnezeu, restul sunt detalii fara importanta.
Atunci cand solutia este simpla, Dumnezeu iti raspunde.
Nu pot sa-mi inchipui un Dumnezeu care isi rasplateste si isi pedepseste creaturile sau care are o vointa de felul celei pe care o observam la noi. Nu pot si nici nu vreau sa-mi inchipui un om care supravietuieste mortii sale fizice. Sa lasam spiritele slabe sa nutreasca asemenea ganduri, din frica ori din egoism absurd.
Dumnezeu nu joaca zaruri cu universul.
Sper sa nu fim un vis al lui Dumnezeu sau viitorul nostru va fi foarte relativ.
Vreau doar sa aflu ce principii fundamentale a urmat Dumnezeu in crearea Universului. Altceva nu ma intereseaza.
Vreau sa cunosc gandurile lui Dumnezeu. Restul sunt detalii.
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim.
Dumnezeu este un adevar universal.
Dumnezeu este subtil, dar nu rau intentionat.
Dansatorii sunt atletii lui Dumnezeu.
Moralitatea este cea mai importanta. Pentru noi, nu si pentru Dumnezeu.
Religia viitorului va fi una cosmica. Va transcede acel Dumnezeu de tip personal si va ocoli dogmele si teologia.
Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa si spera intr-o rasplata atunci suntem, intr-adevar, o adunatura jalnica.

Albert Einstein despre viata si oameni.
Doar viata ce-o traim pentru altii este o viata ce merita traita.
Viata este un mister, nu o problema care trebuie rezolvata.
Logica te va duce din punctul A in punctul B. Imaginatia te va duce oriunde…
Lucrurile cele mai pretioase din viata nu sunt acelea procurate cu bani.
Daca vrei sa duci o viata fericita, ancoreaz-o de un scop, nu de oameni sau de obiecte.
Daca A reprezinta succesul in viata, atunci A = x + y + z. Munca reprezinta x; y inseamna joaca, iar z, sa stii sa-ti tii gura.

Cunoasterea este limitata in timp ce imaginatia cuprinde intreaga lume, stimuleaza progresul si da nastere evolutiei.
Nu trebuie sa reflectezi prea mult pentru a-ti da seama, din viata de zi cu zi, ca fiecare existam unul pentru celalalt.
Uneori platim mult mai mult pentru lucrurile pe care le primim pe gratis.
Ce faci pentru tine dispare o data cu tine. Ce faci pentru ceilati ramane pentru eternitate.
Incearca sa nu fii un om de succes, ci un om de valoare.
Daca cineva nu a gresit niciodata, inseamna ca nu a incercat sa faca nimic nou.
Exista lucruri care stim ca sunt imposibil de realizat pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza.
Viata insasi este magie, iar daca nu crezi asta, macar incearca sa o traiesti ca pe ceva magic.
Este mai usor sa dezintegrezi un atom decat o prejudecata.
Important este sa nu te opresti din a-ti pune intrebari. Curiozitatea sta la baza existentei.
Nu e vorba de cat de destept sunt eu, ci de faptul ca am mai multa rabdare in rezolvarea problemelor.
Secretul creativitatii consta in a sti cum sa-ti ascunzi sursele.

Nu intelegi un lucru pe deplin decat daca i-l poti explica bunicii.
Relativitatea se aplica la fizia, nu la etica.
Esecul si privatiunile sunt cei mai buni dascali si purificatori.
Nebunia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat.
Doua lucruri sunt infinite, universul si prostia umana, insa nu sunt sigur despre primul.
Ca sa primesti cu certitudine un raspuns favorabil din partea oamenilor, e mai bine sa le oferi ceva pentru stomacul lor decat pentru creierul lor.
Exista doua moduri de a-ti trai viata: ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.
Viata este o tapiserie minunata. Individul nu e decat un detaliu neinsemnat dintr-un desen minunat si sublim.

Universul se creeaza pe sine insusi........

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 23:25

Eu m-am creat pe mine.....insumi.....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 23:26

Eu am dreptul de viata si de moarte asupra universului meu.....Eu traiesc intr-un univers creat de mine.....Il inchid cand am eu chef......

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2013, ora 00:08

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Ianuarie 2013, ora 01:09

De la: _KARPOV, la data 2012-12-31 23:26:32

Eu am dreptul de viata si de moarte asupra universului meu.....Eu traiesc intr-un univers creat de mine.....Il inchid cand am eu chef......

Si ce te faci cind sint mai multe universuri ale mai multor oameni ce se intersecteaza. Ca in acesti ani.
In realitate, pina in acesti ani, de fapt anii 90, oamenii au trait mai mult in singuratate. Universurile lor se intersectau mai rar decit acum
Dupa anii 90, universurile oamenilor se interseacteaza, de multe ori iesind....scintei, mai ales la cei ce au fost mai mult singuratici.

traiesti printre oameni, nu singur.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2013, ora 01:09

La multi ani tuturor.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2013, ora 01:14

CHEF de....CHEF sau... ???

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, să îți faci lectura pe vapor decât să faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2013, ora 01:16

De la: nastasemihail, la data 2013-01-01 01:09:03

Si ce te faci cind sint mai multe universuri ale mai multor oameni ce se intersecteaza. Ca in acesti ani.
In realitate, pina in acesti ani, de fapt anii 90, oamenii au trait mai mult in singuratate. Universurile lor se intersectau mai rar decit acum
Dupa anii 90, universurile oamenilor se interseacteaza, de multe ori iesind....scintei, mai ales la cei ce au fost mai mult singuratici.

o infinitate in singularitate sau o singuratate.....infinita....???

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, să îți faci lectura pe vapor decât să faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2013, ora 15:26

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2013, ora 23:08

Traiesc printre oameni....trec pe langa ei.....nu ma opresc....ii las sa-si caute soarta.
Eu am deja ceea ce caut.......

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2013, ora 00:26

dumnezeu a pus fosile in roci.....ca sa-l induca pe Darwin in eroare

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 2 Ianuarie 2013, ora 10:57

De la: _KARPOV, la data 2013-01-01 23:08:37

Traiesc printre oameni....trec pe langa ei.....nu ma opresc....ii las sa-si caute soarta.
Eu am deja ceea ce caut.......
Pe fratele tau in suferinta.... toti al au de tovaras de drum,dar la final te insala si-ti infinge cutitul in spate... Trezeste-te micutule darwin,sa nu pici din pom direct in IAD..

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

1281 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 2 Ianuarie 2013, ora 14:23

De la: XYW, la data 2013-01-01 01:14:40

CHEF de....CHEF sau... ???

master chef

Daniela
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2013, ora 21:05

O lege nu e lege daca este valabila doar din cand in cand.....Asa ca miracolele.....incalcarile de legi....nu pot avea loc...decat in mintea celor saraci cu duhu' sau in mintea celor fara de duh

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2013, ora 21:08

La inceput universul a fost mic.....acum,in prezent , este mare....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2013, ora 21:09

Saracii de voi.......

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2013, ora 21:11

De la: _KARPOV, la data 2013-01-02 21:08:49

La inceput universul a fost mic.....acum,in prezent , este mare....

Iar iti ies ideile precum cacarezele la oile constipate.
Pune-le mai concentrat.
Ai impresia ca asa fac si eu.
Cind am idei ce nu au legatura intre ele, sau raspund la mai multi.

Pagini: << 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: