back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2013, ora 18:05

Din punct de vedere morfologic, indivizii speciei Homo religiosus profitorius sunt foarte asemănători și pot fi recunoscuți cu ușurință: poartă bărbi pe post de măști și sunt înveșmântați într-o pelerină neagră, de unde și denumirea populară de Batman(sau BORaci) – denumire dată pe nedrept, deoarece prin experiment s-a infirmat capacitatea acestora de a zbura. Aspectul lor se poate modifica în timpul marilor sărbători religioase, când se deghizează în cocote, dar acest camuflaj nu reușește să păcălească pe nimeni, deoarece expresia feței lor este aceeași – „cu Dumnezeu pe buze și o armată de draci în suflet”.

Fosta membra 9am.ro

252 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Ianuarie 2013, ora 18:05

Prăpastie

Dumnezeu e surd
Și când trebuie să-i spun ceva
Îi scriu pe-o foaie de hârtie.
Așa se procedează
Cu toți surzii.

Dar mie nu-mi înțelege scrisul
Și când îl văd cum se scarpină-n aureolă
În fața unei conjuncții,
Mă gândesc că mult mai ușor ar fi
Să i-o urlu-n ureche.

Asta și fac,
Dar Dumnezeu dă din cap
Că nu-nțelege
Și-mi face semne să-i scriu pe-o hârtie
Tot ce vreau să-i spun.

Pe mine mă apucă disperarea,
Ies în stradă și opresc trecătorii,
Punându-le-n față hârtia mea,
Scrisă cum am putut mai frumos și mai citeț
Ca pentru ochii lui Dumnezeu.
Dar oamenii nu sunt surzi,
Ci numai grăbiți,
Și dându-mi cu mâna hârtia la o parte,
Mă roagă să le spun totul repede
Prin viu grai.

Atunci mă pomenesc urlând
Ca din fundul unei prăpăstii,
Așa cum urlă Dumnezeu
Când își face rugăciunea.

Și de spaimă c-am asurzit și eu
Uit ce-am vrut să le spun.

(Marin Sorescu din "Tineretea lui Don Quijote ")

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2013, ora 18:08

Homo religiosus profitorius își face vizuina în hrube întunecate, unde predomină un iz puternic de tămâie, dar, în căutarea prăzii (trebuie sa-i intelegem...unii sunt putin pedofili), își părăsește des vizuina, fiind întâlnit mai peste tot unde este rost de un pitac nemuncit (la nunți, botezuri, înmormântări, sex shop-uri, mitinguri politice și alte paranghelii). Acesta preferă cu precădere să se înhăiteze cu vietățile politice – o altă specie de dăunători despre care vom vorbi cu altă ocazie – cu care dezvoltă tandre relații de amor ghebos, indiferent de culoarea politică a celei din urmă.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2013, ora 18:10

Hrana acestei specii este compusă în special din naivitatea oițelor pioase și din creier de copil școlar, pe care-l frăgezesc cu povești naive, așa-zis inspirate divin, și apoi îl lasă la macerat, pregătindu-l în acest fel pentru consum ulterior. Dar, fiind o specie extrem de adaptabilă, hrana lor nu se limitează doar la cele de mai sus. Nu! La fel de bine, după modelul căpușelor, Homo religiosus profitorius suge cu nesaț din bugetul statului, vlăguindu-l până la inaniție

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2013, ora 18:12

Întrucât această specie practică pe scară largă sodomia, este peste putința științei să explice cum de se înmulțesc aceste specimene, dar studii recente ne dau speranța că, în viitorul apropiat, vom găsi soluții de eradicare a acestor dăunători periculoși. Insecticidele, pesticidele și alte chimicale s-au dovedit ineficiente în combaterea acestor dăunători. S-a încercat chiar și cu leacuri tradiționale – urările din popor adresate dăunătorilor: „fă-te mic și mergi la mă-ta”, dar Homo religiosus profitorius n-are mamă, e făcut de un patriarh, așa că... fără efect. Speranța vine doar de la sfânta știință care vindecă de naivitate... Desigur, se poate folosi și ciomagul de nuc stropit cu agheasmă, dar dăunătorii din Homo religiosus profitorius sunt specie protejată și, sperăm noi, pe cale de dispariție.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2013, ora 18:26

De la: gabigabi2, la data 2013-01-04 16:23:02 am postat cu succes, dar nu a aparut postarea....buuun, reluam !
domnu' , iti inchei postarea cu fraza : "Alta data n-am sa-ti mai raspund ca-mi pierd timpul cu tine..." . ca apoi sa-mi spui ca sa nu inteleg ca nu-mi mai faci conversatie....ca, vezi doamne, Eu am probleme cu intelegerea ! ohoho, poi cum naiba sa n-am cind cei care-mi spun asta sunt contradictorii si ideile lor sunt ca berbecii care se bat cap in cap !?
limpeziti-va voi pe voi insiva si apoi dati lectii altora , iar motto.ul tau imi explica mie foarte bine de ce ma urmariti cu ura voastra pe toate topicurile ....

Eu chiar nu mai inteleg nimic Tu intelegi?

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Ianuarie 2013, ora 19:15

Avem o tara !

Avem o tarã unde au stãpânit odatã
Vitejii daci, bãrbati nemuritori.
Si unde stau de veacuri laolaltã,
Izvoare, vãi si munti cu fruntea-n zãri.

Avem troite sfinte, altare si icoane
Si candeli ard cu mii de pâlpâiri;
Avem atâtea lacrimi si prigoane
Cã ne e plin, pãmântul de martiri.

Avem la Putna sfânt si viu cu duhul
Pe cel ce-a stat ortodoxiei scut;
Si azi de-l vom chema sa-nving-apusul,
Va rãsturna cinci veacuri de pãmânt.

Avem pe Brâncoveanu pildã tare,
Cãci pruncii lui sub sabie-au cãzut;
Ca sã pãzeascã fãrã de schimbare
Credinta dreaptã-n care sau nãscut.

Avem Ardealul sfânt, pãmântul rãstignirii,
Cu tunuri sfârtecat de cel viclean;
Avem ierarhii sfinti, pe Iancu si martirii,
Pe Horia tras pe roatã pentru neam.

Azi iarãsi te-au suit vrãjmasii tãi pe cruce,
Ardeal cu trei culori împodobit;
Scriind deasupra vina ta cu sânge,
Aceea cã, ortodoxia ai iubit.

Avem un rai de sfinti
În temniti dati la moarte
Si aruncati în groapã nestiuti;
Dar astãzi dând pãmântul la o parte
Ies moaste sfinte-n zeghe grea de detinuti.

E jertfa lor de veacuri mãrturia
Ce strigã din morminte pân’ la noi:
Sã apãrãm cu râvnã Ortodoxia
Si-acest pãmânt, de sfinti si de eroi!

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2013, ora 19:23

Imn al Învierii

Va cheama Domnul slavei la lumina,
Va cheama mucenicii-n vesnicii,
Fortificati biserica crestina
Cu pietre vii zidite-n temelii.

Sa creasca-n inimile voastre
Un om nascut din nou armonios,
Pe sufletele voastre sa se-mplante
Pecetea Domnului Iisus Hristos.

Un clopot tainic miezul noptii bate
Si Iisus coboara pe pamant;
Din piepturile noastre-nsangerate
Rasuna Imnul Invierii sfant.

Veniti crestini, luati lumina
Cu sufletul smerit, purificat;
Veniti flamanzi, gustati din cina,
E nunta Fiului de Imparat.

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2013, ora 19:26

Ateii s-au născut, dar s-au născut degeaba. - Petre Tutea

Fosta membra 9am.ro

472 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2013, ora 21:06

Clooooanooo Clooooanooo tu ori esti ilogica ori nu mai esti ,ca logica nu poti fi nicicum Ti-am spus ca nu mai vreau sa ne explicam conturile si fanteziile tale nebunesti .Aia era ultima postare despre ce dreaqu credeai ca am postat eu in nustu ce cont.Punct.Nu mai intru in nebunia ta.Eu nici la politica nu vin cu idei pt calumea e plina de idioti care vor sa se afirme ,care vor sa-si impuna ideile lor si eu degajjez terenul .Eu comentez diverse afirmatii (la modul comicaresc )FARA SA RASPUND PUNCTUAL IDEILOR TALE FANTEZISTE .Tu ai nevoie de scandaluri ,astepti ca cineva sa posteze ceva ca tu sa ai ce sa-i raspunzi a doua zi .Cloooanooo vai de capu'tau !De-aici incolo te tratez ca pe broasca dilie .
cu respect ,
al tau ,Uritu( )

Cand apare un destept pe lume ,poti sa-l recunosti dupa faptul ca toti prostii il urasc!
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2013, ora 21:07

Crestinii s-au nascut ca sa-si caute moaste

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2013, ora 21:11

De la: gabigabi2, la data 2013-01-04 16:23:02 am postat cu succes, dar nu a aparut postarea....buuun, reluam !
domnu' , iti inchei postarea cu fraza : "Alta data n-am sa-ti mai raspund ca-mi pierd timpul cu tine..." . ca apoi sa-mi spui ca sa nu inteleg ca nu-mi mai faci conversatie....ca, vezi doamne, Eu am probleme cu intelegerea ! ohoho, poi cum naiba sa n-am cind cei care-mi spun asta sunt contradictorii si ideile lor sunt ca berbecii care se bat cap in cap !?
limpeziti-va voi pe voi insiva si apoi dati lectii altora , iar motto.ul tau imi explica mie foarte bine de ce ma urmariti cu ura voastra pe toate topicurile ....

Iar te certi cu o persoana facind apel la toti ca sint ilogici.
Numai tu esti logica.
Vezi ca logica e de la mine.
Imi esti datoare cu ceva ce imi foloseste.
Te priveste ce. dar daca refuz sa stii ca nu-mi foloseste.
Iar eu cam refuz multe, nu sint dus la biserica.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

472 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2013, ora 21:42

De la: nastasemihail, la data 2013-01-04 21:11:48

Numai tu esti logica.

Poi ,n-ai inteles? face apel la toti ilogicii ei.!Si de ce te simti tu in tabara ei? ai?? Ea nu face apel ,ea crede in nebunia ei fantezisto apocaliptica /ca este seful unui trib de aborigeni si toti asteapta la rand sa haleasca firimiturile pardon cacarezele ei .

Cand apare un destept pe lume ,poti sa-l recunosti dupa faptul ca toti prostii il urasc!
ion00

367 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2013, ora 22:38

De la: Black_Friday, la data 2013-01-04 19:26:05 Ateii s-au născut, dar s-au născut degeaba. - Petre Tutea

Se spune,si cred ca daca cineva invata ceva gresit (sa spunem de exemplu cantatul la vioara),atunci cand va voi ca sa invete sa cante corect ii va fi foarte greu. Pentru-ca pentru corectare omul nostru trebuie dezvatat mai intai de cea ce stie gresit si apoi sa invete sa cante corect. Cam asa cred eu ca stau lucrurile si in credintele noastre religioase. Astfel cu cat un om foloseste si alte surse de baza pe linga Biblie,cu atat va fi mai greu de a fi adus la Evanghelia simpla a lui Hristos pentru propria sa mantuire (salvare). Sinceritatea iniimii,dorinta omului din toata fiinta lui de a face voia lui Dumnezeu este totul.
Cat priveste chestiunea cu ateii: Ce facem noi credinciosii cand in diferite discutii,ateii au dreptate si noi nu la un subiect anume? Ce se intampla apoi cand ateii vad la noi credinciosii fapte urate ce lui Dumnezeu Insusi nu-I plac si sunt interzise de EL? Ne indreptam in umblarea noastra sau persistam in pacat? Se intampla sa aratam cu degetul pe atei uneori dar noi daca traim in pacat dovedim necredinta in Dumnezeu.de fapt. Am cunoscut comunisti atei de o moralitate exemplara. Un ateu se intoarce mai greu la Dumnezeu,dar cand se intampla acesta, acel om are o credinta mai fierbinte,mai mare decat alti vechi credinciosi. Se cunosc cazuri. Si ateii au acest drept de salvare din partea lui Dumnezeu. Hristos a murit si pentru ei pe cruce ca sa aiba pacatele iertate,dreptul oricarui om lasat de Dumnezeu ca sa mosteneasca Imparatia cerurilor pentru o eternitate. De ce sa nu fie aceasta normalitate ? Dumnezeu ne iubeste: Si pe noi si pe atei la fel.
Cu tot respectul dar Petre Tutea greseste cand spune ca ateii s-au nascut degeaba. Apostolul Pavel spune cu totul altceva:
"Va indemn, dar, inainte de toate, sa faceti rugaciuni, cereri, mijlociri, multumiri pentru toti oamenii,
. pentru imparati si pentru toti cei ce sunt inaltati in dregatorii, ca sa putem duce astfel o viata pasnica si linistita, cu toata evlavia si cu toata cinstea.
. Lucrul acesta este bun si bine primit inaintea lui Dumnezeu, Mantuitorul nostru,
. care voieste ca toti oamenii sa fie mantuiti si sa vina la cunostinta adevarului." (Extras din Biblie)
Intelesul cuvintelor toti oamenii inseamna TOTI OAMENII,deci si ateii. Doua linkuri: In primul gasim o carte ce nu trebuie ca sa lipseasca din bibioteca noastra. Este vorba de un fost ateu roman de origine evreiasca ce a facut ani grei de inchisoare,impartind celula cu mari personalitati politice ce au fost la putere pina in anii '47, si dupa 47 printre care Lucretiu Patrascanu si multi alti atei.... In linkul 2: Dumnezeu vorbeste:

www.stephanus.ro/new/product_info.php?products_id=305

www.youtube.com/watch?v=2MzjaWOuUYc

Fosta membra 9am.ro

472 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2013, ora 22:56

Numai tu esti logica.

Mifloci ,ma innebunesti cu nervii capului!cum adica ,,logica e de la mine,,??I-ai imprumutat-o?? se cam vede sa stii.Oricum ai facut o fapta buna Avea nevoie Mai mult nici ca-i trebuia!

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2013, ora 00:13

Zeii sau demonii nu pot interveni in functionarea universului.....ar fi haos....Atunci de ce sa cred ca ar interveni aici pe pamant? E clar.....nu pot sa fiu crestin....nu pot sa cred ca exista un dumnezeu bleg.....care incalca niste legi....de dragul miracolelor pe care si le doreste tzatza Floarea sau nea Gheorghe.......

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2013, ora 00:16

De la: 9am_1111, la data 2013-01-04 22:56:34

Numai tu esti logica.

Mifloci ,ma innebunesti cu nervii capului!cum adica ,,logica e de la mine,,??I-ai imprumutat-o?? se cam vede sa stii.Oricum ai facut o fapta buna Avea nevoie Mai mult nici ca-i trebuia!

Vorbeam cu ea.
Ce ai tu cu discutia noastra?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2013, ora 00:17

De la: _KARPOV, la data 2013-01-05 00:13:41

Zeii sau demonii nu pot interveni in functionarea universului.....ar fi haos....Atunci de ce sa cred ca ar interveni aici pe pamant? E clar.....nu pot sa fiu crestin....nu pot sa cred ca exista un dumnezeu bleg.....care incalca niste legi....de dragul miracolelor pe care si le doreste tzatza Floarea sau nea Gheorghe.......

Din Soare se extrage energie si plasma de catre alte fiinte. Sint dovezi.
Aia sint zeii din vechime. Acum sint ori tot aia, ori altii cu alta tehnica.
Au crescut si ei.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2013, ora 00:24

Stelele,gaurile negre,planetele.....nu pot aparea din nimic...in schimb Universul poate....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2013, ora 00:28

De la: nastasemihail, la data 2013-01-05 00:17:50

Au crescut si ei.

De ce n-ar folosi energia unor stele fara saisteme solare? De ce ne-ar periclita noua.....existenta...?Poate doar daca am fi mai aproape de ei....sau poate ca e totusi o energie care se pierde ....noi nefiind in stare sa o exploatam.....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2013, ora 00:31

Gravitatia da forma spatiului si timpului.....contribuind local ......la stabilitatea acestora insa la nivel global ....controlul se pierde.....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2013, ora 00:35

Energia pozitiva a materiei este echilibrata de energia negativa a gravitatiei....fapt care de fapt a si permis nasterea universului.....

Datorita legii gravitatiei se poate crea un univers.....(pe sine insusi)....din NIMIC.....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2013, ora 00:38

De la: _KARPOV, la data 2013-01-05 00:28:28

Au crescut si ei.

De ce n-ar folosi energia unor stele fara saisteme solare? De ce ne-ar periclita noua.....existenta...?Poate doar daca am fi mai aproape de ei....sau poate ca e totusi o energie care se pierde ....noi nefiind in stare sa o exploatam.....
Fiindca un sistem solar nu este numai al oamenilor.
Si ei au facut reechilibrarea planetelor. A fost terminata prin deceniul 7.
Daca nu o faceau, intrarea in centura fotonioca, ar fi dereglat grav sistemul solar.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2013, ora 00:39

Cand nu exista NIMIC.....sunt sanse mai mari sa existe ceva.....decat NIMIC.....asa ca universul trebuia sa existe....si noi la fel.....Iar de IPOTEZA....DUMNEZEU....NU....este nevoie.....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2013, ora 00:42

De la: nastasemihail, la data 2013-01-05 00:38:54

Au crescut si ei.

Daca nu o faceau, intrarea in centura fotonioca, ar fi dereglat grav sistemul solar.

Nu mi se pare corect un asemenea "comportament"....seamana putin cu cel al unui dumnezeu.....Era mai corect sa ni se spuna ca exista....era suficient sa stim ca nu suntem doar noi in asta lume....si asa scapam si de...dumnezeu.....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2013, ora 00:50

Teoria M (unificata) ....gandita de Einstein .....ar fi de fapt MARELE PLAN.......pe care am reusi astfel si noi sa-l studiem....sa descifram ....TOTUL.....trecutul...prezentul si chiar viitorul ....acestui VIS pe care il traim in mintea universului infinit.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2013, ora 00:56

50% dintre sistemele solare sunt alcatuite din 2 sau mai multe stele......Acolo viata nu este posibila.....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2013, ora 00:58

De la: _KARPOV, la data 2013-01-05 00:56:16

50% dintre sistemele solare sunt alcatuite din 2 sau mai multe stele......Acolo viata nu este posibila.....

Da un decret cu chestia asta, ca nu te crede nimeni.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2013, ora 01:01

De la: _KARPOV, la data 2013-01-05 00:42:37
De la: nastasemihail, la data 2013-01-05 00:38:54

Au crescut si ei.

Nu mi se pare corect un asemenea "comportament"....seamana putin cu cel al unui dumnezeu.....Era mai corect sa ni se spuna ca exista....era suficient sa stim ca nu suntem doar noi in asta lume....si asa scapam si de...dumnezeu.....

Alte fiinte exista peste tot, la fel cum exista oameni pe Pamint peste tot. Si alte fiinte.
Tot cosmosul e plin de fiinte.
Cind nu vrei sau nu stii unde sa te uiti, nu le vezi, cum din cosmos pe Pamint nu este nici o dovada ca sint fiinte. Si vegetatia pe Pamint ocupa vreo 10 % din suprafata. Verdele asa se vede.
Daca nu se va tine cont ca exista alte fiinte se va intra in conflict cu ele.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2013, ora 01:04

70& din corpul uman este apa....in biblie se spune ca omul a fost facut din lut....mie mi se pare ca a fost facut din glod....noroi...sau namol.....avand in vedere procentul de apa

Pagini: << 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: