Fosta membra 9am.ro
16238 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 4 August 2012, ora 19:21
De la: 9am250228, la data 2012-08-04 17:59:01De la: _Ingrid, la data 2012-08-04 16:14:05De la: Yorick, la data 2012-08-03 21:40:10zilele trecute mi-au batut la usa 2 misionare..
Dupa ceva discutii au zis ca se intorc altadata cu cineva mai pregatit...
Prietena mea xyz, are o mama foarte ortodoxa. Si dansa abia asteapta sa ii vina misionari, ii invita in casa si ii ia la mana...cred ca pune si-un pietroi in usa, sa nu plece cand vor ei
Ar fi interesanta o discutie intre voi doi
Odata m-au oprit si pe mine niste misionari, probabil martori ai lui iehova si m-au intrebat daca am citit Biblia si daca eu cred in domnul nostru Isus Hristos.
Ce vreti sa stiti din invataturile Lui Isus, din Crestinism, din Mahomedanism, Budism si alte religii?
Putem comenta, am zis.
_Scuzati-ne, noi nu ne uitam la televizor.
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
2146 mesaje
|
Postat pe: 8 August 2012, ora 18:48
De la: Yorick, la data 2012-08-03 21:40:10zilele trecute mi-au batut la usa 2 misionare..
Poate trebuia sa le pedepsesti,poate ca ele cauta altceva - fara a fi insa constiente .
Puteai incerca sa le faci sa inteleaga ce inseamna sa simti fara a crede !
Raporteaza abuz de limbaj
originala ...nu-mi plac copiile .
|
Fosta membra 9am.ro
2146 mesaje
|
Postat pe: 8 August 2012, ora 18:55
De la: gabigabi2, la data 2012-07-25 10:23:19De la: alehin, la data 2012-07-24 19:06:36De la: gabigabi2, la data 2012-07-24 10:06:19De la: alehin, la data 2012-07-23 21:38:57De la: Yorick, la data 2012-07-23 21:14:16De la: gabigabi2, la data 2012-07-17 10:47:03 ce-o fii cu @Yorick ,de n-a mai aparut printre noi ? o fi fost chiar asa de "demolatoare " intilnirea cu noi...cu mine, in special ? asa efect devastator am ? parca n-as crede ! @Yoriiiick, ce faci, unde esti ?
neata!
Nu e vorba de asta. Am fost ocupat cu chestii care tin de viata reala si n-am avut vreme de virtual. Plus o oboseala crunta pe care am acumulat-o in ultima vreme. Si pare-se ca in continuare va fi la fel.
Mai incerc sa intru uneori , insa e greu.
Cum ..,,neata,, la ora asta?Sa stii ca si eu ma uitam de tine si ma gandeam...de ce nu mai apari.. dar asteptam sa se ,,planga,,altcineva... Sa stii ca_i musai sa intri ...sa arunci doua vorbe macar...pt ca eu sincer..cred ca intr-o viata (asa modesta ca a mea..)nu intalnesti a doua oara, o persoana care sa gandeasca cat de cat aproape ca tine...
dar, dupa cum vezi si Contrariile se pot atrage !
Te pup Gabi !aici i in legatura cu ...,,contrariile,, lasa-ma sa te contrazic:eu zic asa:fiecare individ are propriul sau nivel de evolutie ...spirituala,intelectualasi deci si deci si un alt nivel de aspiratie si altul de satisfactie/multumire /implinire sufleteasca...spirituala Fiecare tinde catre propria limita de cunoastere/intelegere... Limitati suntem cu totii...insa fiecare are propria evolutie...Eu asa ca tine..am gandit/simtit la un moment dat...dar candva am realizat ca sunt la poalele muntelui si pana la varf mai am...ca sa pot vedea si eu ...macar pana ,,hat,,departe...
adica, cum ? contrariile nu se atrag ? oooo, ba da !
cit despre ca m-ai contrazis, nu m-ai contrazis de loc : de cind am intrat pe topicurile de religie am spus ca, dat fiindca venim la Intrupare pe rind si nu toti odata, avem diverse nivele de intelegere si de abordare !
m-am si plictisit de cite ori am spus ca Pamintul e ca o Scoala - un campus - si ca "elevii " sunt de la nivel de cl. intii ,pin' la facultate ....basca asistentii, conducatorii de proiect, lectorii sau profesorii !
si ca, a-l chinui pe un "elev " de cl. I- a II a cu eu stiu ce teorie a matematicii superioara, e o nebunie ! NU va intelege nimic ! asadar, rabdare : intreaga cunoastere se face prin insumarea cunostintelor capatate in etapele anterioare !
comparatia cu muntele, am folosit-o de mult si am spus atunci si reiau : drumul spre OMUL, de ex. si n-am folosit intimplator acest OM - cine stie, cunoaste are mai multe variante si atunci am sustinut ca Intreaga activitate a omului- fie ca e de natura stiintifica, filozofica, de stiinte umaniste, arta, sunt tot atitea cai de a urca muntele despre care spui si nimanui nu-i este refuzat accesul....asta-i rostul vietii noastre ,atita doar ca ea - calatoria- trebuie facuta cu sinceritate ; cu dorinta reala de a ajunge Acolo !
Tu intelegi ce nu exista - eu nu inteleg ce exista !
originala ...nu-mi plac copiile .
|
Yorick
1014 mesaje
|
Postat pe: 8 August 2012, ora 20:50
De la: ana__totir, la data 2012-08-08 18:48:53De la: Yorick, la data 2012-08-03 21:40:10zilele trecute mi-au batut la usa 2 misionare..
Poate trebuia sa le pedepsesti,poate ca ele cauta altceva - fara a fi insa constiente .
Sa le pedepsesc? De ce? (lasand la o parte faptul ca nu vad cum m-as putea gasi eu intr-o asemenea postura). Dealtfel, din pespectiva mea, se pedepsesc ele insele , fara nici un motiv.
Eu am incercat sa le explic felul cum vad eu lucrurile pe care incercau sa mi le prezinte. Acu' , ce-or fi priceput, nu stiu.
|
|
|
CR0N0S
1163 mesaje
|
Postat pe: 8 August 2012, ora 23:16
De la: ana__totir, la data 2012-08-08 18:55:03De la: gabigabi2, la data 2012-07-25 10:23:19De la: alehin, la data 2012-07-24 19:06:36De la: gabigabi2, la data 2012-07-24 10:06:19De la: alehin, la data 2012-07-23 21:38:57De la: Yorick, la data 2012-07-23 21:14:16De la: gabigabi2, la data 2012-07-17 10:47:03 ce-o fii cu @Yorick ,de n-a mai aparut printre noi ? o fi fost chiar asa de "demolatoare " intilnirea cu noi...cu mine, in special ? asa efect devastator am ? parca n-as crede ! @Yoriiiick, ce faci, unde esti ?
neata!
Nu e vorba de asta. Am fost ocupat cu chestii care tin de viata reala si n-am avut vreme de virtual. Plus o oboseala crunta pe care am acumulat-o in ultima vreme. Si pare-se ca in continuare va fi la fel.
Cum ..,,neata,, la ora asta?Sa stii ca si eu ma uitam de tine si ma gandeam...de ce nu mai apari.. dar asteptam sa se ,,planga,,altcineva... Sa stii ca_i musai sa intri ...sa arunci doua vorbe macar...pt ca eu sincer..cred ca intr-o viata (asa modesta ca a mea..)nu intalnesti a doua oara, o persoana care sa gandeasca cat de cat aproape ca tine...
Te pup Gabi !aici i in legatura cu ...,,contrariile,, lasa-ma sa te contrazic:eu zic asa:fiecare individ are propriul sau nivel de evolutie ...spirituala,intelectualasi deci si deci si un alt nivel de aspiratie si altul de satisfactie/multumire /implinire sufleteasca...spirituala Fiecare tinde catre propria limita de cunoastere/intelegere... Limitati suntem cu totii...insa fiecare are propria evolutie...Eu asa ca tine..am gandit/simtit la un moment dat...dar candva am realizat ca sunt la poalele muntelui si pana la varf mai am...ca sa pot vedea si eu ...macar pana ,,hat,,departe...
cit despre ca m-ai contrazis, nu m-ai contrazis de loc : de cind am intrat pe topicurile de religie am spus ca, dat fiindca venim la Intrupare pe rind si nu toti odata, avem diverse nivele de intelegere si de abordare !
m-am si plictisit de cite ori am spus ca Pamintul e ca o Scoala - un campus - si ca "elevii " sunt de la nivel de cl. intii ,pin' la facultate ....basca asistentii, conducatorii de proiect, lectorii sau profesorii !
si ca, a-l chinui pe un "elev " de cl. I- a II a cu eu stiu ce teorie a matematicii superioara, e o nebunie ! NU va intelege nimic ! asadar, rabdare : intreaga cunoastere se face prin insumarea cunostintelor capatate in etapele anterioare !
comparatia cu muntele, am folosit-o de mult si am spus atunci si reiau : drumul spre OMUL, de ex. si n-am folosit intimplator acest OM - cine stie, cunoaste are mai multe variante si atunci am sustinut ca Intreaga activitate a omului- fie ca e de natura stiintifica, filozofica, de stiinte umaniste, arta, sunt tot atitea cai de a urca muntele despre care spui si nimanui nu-i este refuzat accesul....asta-i rostul vietii noastre ,atita doar ca ea - calatoria- trebuie facuta cu sinceritate ; cu dorinta reala de a ajunge Acolo !
sunt multi cei care nu stiu sa inteleaga insa cred ca inteleg si trec prin viata fara sa constientizeze ca de fapt nu exista.
|
CR0N0S
1163 mesaje
|
Postat pe: 8 August 2012, ora 23:19
De la: ana__totir, la data 2012-08-08 18:48:53De la: Yorick, la data 2012-08-03 21:40:10zilele trecute mi-au batut la usa 2 misionare..
ele cred ca stiu sa simta insa nu stiu ca fara noi nu pot simti !
|
Fosta membra 9am.ro
16238 mesaje
|
Postat pe: 8 August 2012, ora 23:26
De la: CR0N0S, la data 2012-08-08 23:16:42
sunt multi cei care nu stiu sa inteleaga insa cred ca inteleg si trec prin viata fara sa constientizeze ca de fapt nu exista. Oaaaaaaaaaaauuu!
|
|
|
CR0N0S
1163 mesaje
|
Postat pe: 8 August 2012, ora 23:49
De la: _Ingrid, la data 2012-08-08 23:26:55De la: CR0N0S, la data 2012-08-08 23:16:42
sunt multi cei care nu stiu sa inteleaga insa cred ca inteleg si trec prin viata fara sa constientizeze ca de fapt nu exista. Oaaaaaaaaaaauuu!
ai dreptate
|
|
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 9 August 2012, ora 01:28
Ce mi-a mai ramas sa zic ??? Haaaahaaaahaaa!!  Ca in bancul cu prosti :unu zice ,, 5 ,, altul : ,,cati?,, si celalalt : ,, ce ,,cati??,,
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 9 August 2012, ora 01:37
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 9 August 2012, ora 08:33
De la: ana__totir, la data 2012-08-08 18:55:03De la: gabigabi2, la data 2012-07-25 10:23:19De la: alehin, la data 2012-07-24 19:06:36De la: gabigabi2, la data 2012-07-24 10:06:19De la: alehin, la data 2012-07-23 21:38:57De la: Yorick, la data 2012-07-23 21:14:16De la: gabigabi2, la data 2012-07-17 10:47:03 ce-o fii cu @Yorick ,de n-a mai aparut printre noi ? o fi fost chiar asa de "demolatoare " intilnirea cu noi...cu mine, in special ? asa efect devastator am ? parca n-as crede ! @Yoriiiick, ce faci, unde esti ?
neata!
imi pare rau ptr. tine ca nu intelegi nici macar ce exista ! in acest caz, avantaj eu !
dar, vorbind serios-serios, am spus deja : sunt suflete tinere venite la intrupare si sunt aidoma copiilor de clI ....le trebuie joaca, apa, papa , hainute, un patuc bun, niste parinti sa le fie alaturi in aceasta calatorie si, totul ii conduce spre a inmagazina cunostinte si vor deveni temelia Devenirii ulterioare : noi insine ne construim....basca ajutorul primit de la ceilalti, cu o vorba, cu un sfat, cu o mingiiere....chiar si cu cite un sut in fund !
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 9 August 2012, ora 08:49
De la: CR0N0S, la data 2012-08-08 23:16:42De la: ana__totir, la data 2012-08-08 18:55:03De la: gabigabi2, la data 2012-07-25 10:23:19De la: alehin, la data 2012-07-24 19:06:36De la: gabigabi2, la data 2012-07-24 10:06:19De la: alehin, la data 2012-07-23 21:38:57De la: Yorick, la data 2012-07-23 21:14:16De la: gabigabi2, la data 2012-07-17 10:47:03 ce-o fii cu @Yorick ,de n-a mai aparut printre noi ? o fi fost chiar asa de "demolatoare " intilnirea cu noi...cu mine, in special ? asa efect devastator am ? parca n-as crede ! @Yoriiiick, ce faci, unde esti ?
neata!
sunt multi cei care nu stiu sa inteleaga insa cred ca inteleg si trec prin viata fara sa constientizeze ca de fapt nu exista.
 e adinca rau asta , dar mie imi spune doar ca tu esti NEFERICIT....ca-ti fuge pamintul de sub picioare.....ca Nu ai niciun sprijin de nicaieri, nici macar in tine nu poti crede, devreme ce nu esti sigur ca existi !
da, asa sustin filisofii : ca Totul e o iluzie si ca, in acest caz , lumea asta in care traim nu exista ! dar , chestia e ca noi existam in cadrul acestei iluzii ! un Film sau o piesa de teatru, poate fi catalogata ca o "iluzie " ? cam da, ca e doar o poveste cu multe personaje cu aparenta reala in cadrul povestii respective , Inventata de un autor si pusa-n scena de un regizor !
oare de cite ori n-am spus ca poate chiar asta suntem : niste personaje dintrun film ce "ruleaza" pe ecranul Mintii acelei INTELIGENTE caruia noi ii mai zicem si Dumnezeu !?
|
Lylu67
1052 mesaje
Oras: Arad
|
Postat pe: 9 August 2012, ora 18:31
 Beeeeyyyyyy.........va pierde-ti in labirintul minti  Crede-ti pur si simplu si ve-ti muta muntii din loc.
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 9 August 2012, ora 18:41
De la: lilu_67, la data 2012-08-09 18:31:38 Beeeeyyyyyy.........va pierde-ti in labirintul minti Crede-ti pur si simplu si ve-ti muta muntii din loc.
eiii, nu-i chiar atit de simplu : Crede si nu cerceta , NU exista nicaieri , nici macar in spusele lui Isus ,care-si indeamna apostolii sa mearga-n lume si sa cerceteze TOT ! Nimic sa nu lase necercetat si, sa aleaga din tot ce vad si aud , adevarul !
dupa parerea mea , asta-i si rostul venirii pe Pamint : ne-am dorit Cunoasterea, prin parintii primordiali Adam si Eva si ptr. a indeplini acest deziderat , Ni s-a Daruit o Lume pe care s-o cercetam si s-o intelegem ....si cum e dictonul ala ? "cunoaste-te pe tine insuti si vei cunoaste lumea " !
|
CR0N0S
1163 mesaje
|
Postat pe: 9 August 2012, ora 23:12
Eu nu exist decat in mintea celor care cred ca traiesc acelasi vis in care eu sunt acum,pregatindu-ma sa intru intr-o lume care nu a fost-nu este-si nu va fi nicicand .
Sunt doar in prezentul efemer al viitorului ce se pregateste sa intre in trecutul cel fara de intoarcere.
|
CR0N0S
1163 mesaje
|
Postat pe: 9 August 2012, ora 23:23
De la: gabigabi2, la data 2012-08-09 18:41:36De la: lilu_67, la data 2012-08-09 18:31:38 Beeeeyyyyyy.........va pierde-ti in labirintul minti Crede-ti pur si simplu si ve-ti muta muntii din loc.
eiii, nu-i chiar atit de simplu : Crede si nu cerceta , NU exista nicaieri , nici macar in spusele lui Isus ,care-si indeamna apostolii sa mearga-n lume si sa cerceteze TOT ! Nimic sa nu lase necercetat si, sa aleaga din tot ce vad si aud , adevarul !
dupa parerea mea , asta-i si rostul venirii pe Pamint : ne-am dorit Cunoasterea, prin parintii primordiali Adam si Eva si ptr. a indeplini acest deziderat , Ni s-a Daruit o Lume pe care s-o cercetam si s-o intelegem ....si cum e dictonul ala ? "cunoaste-te pe tine insuti si vei cunoaste lumea " !
Ar fi mult prea simplu ! Dumnezeu ,dupa parerea mea,nu are nicio vina - el nu stie ca noi existam - el doar crede ca a facut Pamantul uitand sa-si puna singur intrebarea......cine oare l-a fabricat pe el .......cel care este .
|
CR0N0S
1163 mesaje
|
Postat pe: 9 August 2012, ora 23:37
Dumnezeu nu poate fi decat cel mult universul- insa problema este alta - de unde a aparut acest univers-de ce s-a intamplat ceea ce s-a intamplat si de ce mereu se intampla cate ceva ca si cand acel ceva trebuie sa existe desi nimic si nimeni nu-si doreste si nici nu isi asuma infinitatea acestuia .
Pare a fi o risipa de energie,o energie care aparent nu este folosita,o energie care se pierde in neant sau care se "aduna" undeva in spatiu -pregatind o trecere spre altceva -acel ceva de care niciun "dumnezeu" inca nu este constient ! Este un univers al nimanui ,un univers pe care noi credem ca il vom intelege insa e un univers care traieste undeva in alt timp,departe de puterea noastra de intelegere,el creste si se indreapta spre ceea ce noi nu vom reusi sa intelegem deoarece noi atunci cand el nu va mai fi sau va fi altceva,nu vom mai exista de mult timp, ca specie.
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 10 August 2012, ora 10:25
De la: CR0N0S, la data 2012-08-09 23:23:52De la: gabigabi2, la data 2012-08-09 18:41:36De la: lilu_67, la data 2012-08-09 18:31:38 Beeeeyyyyyy.........va pierde-ti in labirintul minti Crede-ti pur si simplu si ve-ti muta muntii din loc.
Ar fi mult prea simplu ! Dumnezeu ,dupa parerea mea,nu are nicio vina - el nu stie ca noi existam - el doar crede ca a facut Pamantul uitand sa-si puna singur intrebarea......cine oare l-a fabricat pe el .......cel care este .
pfffff, e ca si cind mi-ai spune ca Mintea lui nu gindeste sau viseaza , exact asa cum, la scara mica-mica si tu gindesti si visezi si pui in practica !
ca atare : si tu ,eu, noi , suntem gindurile lui materializate !
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 11 August 2012, ora 00:50
Azi dimineata iar mi-a revenit acel fenomen, in care stiu dinainte....tot ce vreau sa stiu.
Cu ora e doar f clar. Adica mi-a venit in semidormire, ora exacta. era ceva cu 58 la sfirsit.
Repede m-am sculat si m-am uita la...ceasuri. Ca acum am si la tertmometru. Era ora exacta la tv. Exact ....cu 58.
Daca imi propun sa stiu ceva ce ma framinta f mult, aflu exact cind am nevoie. F puternic imi vine rezultatul. Daca incerc sa nu tin cont de el, de fapt mi-am schimbat optiunile.
Si fenomenul vine de acum, vreo 25 de ani, cind ma concentram f mult cind aveam de rezolvbat orice problema, de servici sau personala.
Cum spuneam doar prezent si concentrare pe ce ai de facut, mai ales ce iti propui. Nu atit sarcinile altora. Acelea nu aduc fenomene de acest gen.....doar ban...eventual.
Fenomenul era in standby, fiindca ma concentram pe net, sa aflu ...multe.
Ca dovada ca informatiile in exces mai pot si dauna.
Si ca incheiere, imi pot planifica ora de sculat la....minut. Si daca nu sint atent ma scol din ora in ora. Fara gluma.
Asta am patit azinoapte. Nu stiam de ce ma tot sculam aiurea.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 11 August 2012, ora 08:14
De la: nastasemihail, la data 2012-08-11 00:50:07Azi dimineata iar mi-a revenit acel fenomen, in care stiu dinainte....tot ce vreau sa stiu.
Cu ora e doar f clar. Adica mi-a venit in semidormire, ora exacta. era ceva cu 58 la sfirsit.
Repede m-am sculat si m-am uita la...ceasuri. Ca acum am si la tertmometru. Era ora exacta la tv. Exact ....cu 58.
Daca imi propun sa stiu ceva ce ma framinta f mult, aflu exact cind am nevoie. F puternic imi vine rezultatul. Daca incerc sa nu tin cont de el, de fapt mi-am schimbat optiunile.
Si fenomenul vine de acum, vreo 25 de ani, cind ma concentram f mult cind aveam de rezolvbat orice problema, de servici sau personala.
Cum spuneam doar prezent si concentrare pe ce ai de facut, mai ales ce iti propui. Nu atit sarcinile altora. Acelea nu aduc fenomene de acest gen.....doar ban...eventual.
Si ca incheiere, imi pot planifica ora de sculat la....minut. Si daca nu sint atent ma scol din ora in ora. Fara gluma.
n-am intewles foarte bine ce-ai aflat in urma acestui 58 in coada, dar ia spune : simti ca s-ar intimpla Ceva cit de curind ? ca mie asa mi-a venit....
|
Fosta membra 9am.ro
802 mesaje
|
Postat pe: 11 August 2012, ora 12:21
Omul este infinitezimal in raport cu Marele Univers, cu tainele si cunoasterea lui.
Isi da si el cu parerea despre Dumnezeu, Creatie, Facere, ca lelea Safta despre politica ,
la marginea drumului.
Exista Dumezeu, nu existe, cine L-a creat, cine L-a vazut, sunt supozitii si intrebari la care totusi omul
ar gasi raspunsuri, daca, daca, daca..,ajutat de cunoastere ar incerca o comunicare cu El.
Atat cat omul nu se cunoaste pe el insusi, pluteste in ignoranta, nu-L poate cunoaste. Nici totul ce fizic ii este lui dat sa vada iar din punct de vedere mental poate vedea tot atat de mult cat prin ceata deasa.
|
Fosta membra 9am.ro
16238 mesaje
|
Postat pe: 11 August 2012, ora 12:27
De la: gabigabi2, la data 2012-08-11 08:14:31De la: nastasemihail, la data 2012-08-11 00:50:07Azi dimineata iar mi-a revenit acel fenomen, in care stiu dinainte....tot ce vreau sa stiu.
n-am intewles foarte bine ce-ai aflat in urma acestui 58 in coada, dar ia spune : simti ca s-ar intimpla Ceva cit de curind ? ca mie asa mi-a venit.... Sper ca nu ceva cu sange, nu ma speriati!!!
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 11 August 2012, ora 15:30
De la: _Ingrid, la data 2012-08-11 12:27:19De la: gabigabi2, la data 2012-08-11 08:14:31De la: nastasemihail, la data 2012-08-11 00:50:07Azi dimineata iar mi-a revenit acel fenomen, in care stiu dinainte....tot ce vreau sa stiu.
n-am intewles foarte bine ce-ai aflat in urma acestui 58 in coada, dar ia spune : simti ca s-ar intimpla Ceva cit de curind ? ca mie asa mi-a venit.... Sper ca nu ceva cu sange, nu ma speriati!!!
nu stiuuu....eu nu stiu d'astea  visez nebuneli, razboaie, invedersi rai cu roboti , care ne ocupa Terra....chestii d'astea ....e o neliniste si o senzatie de ceva iminent !
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 12 August 2012, ora 02:41
De la: gabigabi2, la data 2012-08-11 08:14:31De la: nastasemihail, la data 2012-08-11 00:50:07Azi dimineata iar mi-a revenit acel fenomen, in care stiu dinainte....tot ce vreau sa stiu.
n-am intewles foarte bine ce-ai aflat in urma acestui 58 in coada, dar ia spune : simti ca s-ar intimpla Ceva cit de curind ? ca mie asa mi-a venit.... Era vorba ca mi-a venit in semidormire cit era ora exacta. La minut. La sculare normal, nu in mijlocul nopptii. Nu-mi propusesem sa ma scol la nici o ora. Dar e posibil din greseala sa ma fi gindit la o ora si sa nu fi dormit bine.
De multe ori ma scol cu ora exacta in cap.
Nu-mi explic fenomenul. De fapt imi explic, dar...
Ce e asa greu de inteles ca ma scol la ora fixa ce imi propun seara si stiu ora exacta cind ma concentrez. Deci si ziua.
Asta cu ora exacta in semidormire chiar ma deranjeaza, ca fiind semibuimac, ma scol repede sa verific. Si pa somn. Deh curiozitatea.
O fi o smecherie a subconstientului sa ma scoale.
Nu simt ceva anume, fiindca ....nu vreau. Dar e posibil sa fie invadata Siria. Si cu Iranul. Dar locale.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 12 August 2012, ora 08:45
IHIIIM ! acolo e pericol mare !
|
Fosta membra 9am.ro
10086 mesaje
|
Postat pe: 27 August 2012, ora 00:29
Dumnezeu este acolo ....unde nu este !
|
Fosta membra 9am.ro
10086 mesaje
|
Postat pe: 27 August 2012, ora 00:32
Eu cuget....deci exist........
Dumnezeu nu cugeta......deci nu.....exista.....
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 27 August 2012, ora 08:16
De la: _KARPOV, la data 2012-08-27 00:32:04
Dumnezeu nu cugeta......deci nu.....exista.....
hai ,ca-i tare logica ta : de unde stii ca el nu cugeta, ca sa ajungi la o asemenea concluzie ? ca daca pui problema ca n-ar cugeta, inseamna ca Analizezi faptele CUIVA....deci : EXISTA ....iar tu, puiule, esti Expresia - Manifestarea in planul Material al Gindirii sale.....ei, sigur....mai da si el rateuri.  ...nu poate face numai genii !
|
symy1
4661 mesaje
Oras: Zalau
|
Postat pe: 27 August 2012, ora 11:50
De la: _KARPOV, la data 2012-08-27 00:32:04
Dumnezeu nu cugeta......deci nu.....exista.....  Si maimuta cugeta....deci exista  Chiar tu spui ca Dumnezeu NU CUGETA...asta denota ca...TOTUSI EXISTA  ca nu cugeta la inteligenta ta,asta este alta poveste.
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 27 August 2012, ora 14:03
|
|
|