ludwigeduard
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 14:40
vad romania mergang pe un drum greu si anevoios, doar noi o putem salva , numai prin , MUNCA!!!
|
|
|
iulianprof
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 14:43
Romania in anul 2010: - va iesi din criza; - dupa multe concedieri, spre sfarsitul anului vor fi mai multe locuri de munca; - se vor scumpi impozitele, preturile; - la sfarsitul anului vom fi ca acum.
|
stefaniapetrule
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 14:44
Romania in 2010? Instabilitatea politica va accentua criza economica, iar in aceste conditii instabiliatea locurilor de munca si implicit nr de someri vor urma trendul ascendent. Va fi un an greu, cu multe sacrificii pentru populatie.
|
bakterferi
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 14:45
Nu, nu, nu, si nu! Pina cind da banii iurea ptr. socialii, si nu cere nimic de la ie. De pilda: a venit iarna, batrinii nu au putere sa-si curata trotuarele in fata portii.... etc.
|
|
|
9am179131
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 14:46
o tara cu economia la pamant , oameni , mii de oameni fara joburi, convulsii sociale, un guvern fara nici un program viabil..cam atat in mare..ok..?
|
ankram31
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 14:46
Sper ca anul 2010 sa ne aduca mai multa incredere in noi, forta de munca si sanatate. In 2010 vom trai macar cu speranta ca va fi mai bine, ca se vor rezolva, intr-o oarecare masura, problemele economice din tara noastra si ca vom fi tratati si noi romanii ca niste europeni.
|
www_mamy_ella_16
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 14:47
Vad Romania in 2010 ca si in momentul de fata,daca nu asa poate si mai rau.Se spune ca Romania este tara tuturor posibilitatilor,da asa este dar a posibilitatilor negative.Intodeauna va fi o tara decazuta din toate punctele de vedere,Romania nu va fi mai buna in 2010 cu nimic pentru ca nu este organizata asa cum ar trebui,de fapt nu este condusa bine pentru a putea fi mai altfel.
|
|
|
giol_mrl
2 mesaje
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 14:50
...In timp ce guvernul doarme, statul i-o trage clasei muncitoare, pe popor nu-l baga nimeni in seama, iar viitorul e plin de rahat pana in gat !...
|
|
|
9am054647
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 14:51
eu vad romania in 2010:-fara datori,sa iasa din criza financiara sa vae un presedinde care sa fac ceva pentru romani sa nu mai avem datori la banci si sa fie o romanie fara criza financiara si sa nu mai fie multi oameni in somaji asta vad eu romania in 2010
|
gogurx
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 14:53
In vremea lui Ceausescu mai era un pas si am fi ajuns in comunism?! Acum mai avem un pas si ajungem in capitalism?! Si atunci si acum am ramas cracanati. Romania in 2010 va fi mai saraca, cu mai multi someri, nu va produce aproape nimic si ca atare nu va iesi din criza.
|
lucia_stan
1 mesaj
Oras: Brasov
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 14:53
|
caraman_andra
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 14:56
Exact ca pana acum, daca nu chiar mai rau...vom involua sau in cel mai bun caz stagna, pe toate planurile, in toate domeniile.
|
9am179132
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 14:59
NU VA IESI DIN CRIZA DECIT ABIA IN 2011
|
Fosta membra 9am.ro
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 14:59
o tara plina de datorii !!! fara nici un viitor ,cu nimic bun sau in perspectiva sa se dezvolte, toti care vin sa conduca acest stat se inbogatesc peste noapte in schimb cu foarte multe promisiuni ..CA O SA FACEM !!!!
|
9am16345
2 mesaje
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 15:02
sunt o fire optimista,sper din tot sufletul ca in 2010 sa se simta o schimbare in bine un inceput bun iar spre sf.anului sa fie mult mai bine.totul este sa credem ca o sa ne fie mai bine si asa o sa fie.ce a fost mai urat a trecut.(ori ce rau este spre bine).va urez tot binele din lume,sanatate si mult noroc.craciun fericit!
|
9am165092
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 15:05
2010 ii rezerva " mic dejun inclus 3 nopti?!, doar 3 stele ... si da !!! transport dus cu orice"
|
nicole_nicole
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 15:05
In opinia mea, in 2010 cred ca tara noastra va intra intr-un con de umbra si mai mare decat a fost pana acum. D-l Traian Basescu a patat imaginea Romaniei in primul mandat, in Europa si in toata lumea, datorita inculturii de care da dovada si acum fiind reales, demonstram noi, ca populatie a acestei tari, ca nu suntem in stare sa ne dorim o schimbare si sa accedem in anul ce vine, la sansa de a schimba ceva pt "noi". Consider ca d-l Mircea Geoana, ar fi adus tarii noastre un plus in fata Europei, ar fi putut sa creeze un nou inceput pt Romania si ar fi deschis cu adevarat "poarta" spre Europa. Este deasemenea, destul de clar ca echipa din spatele lui ar fi pus bazele viitoarelor proiecte. iar fostul candidat la presedentie ar fi legat relatiile din vizorul presei. Si totusi sa dau un raspuns la intrebarea dumneavoastra, concluzionand din opinia ce v-am impartasit-o: Romania in 2010, ceata multa. Cum d-l Traian Basescu a condus tara noastra in primul mandat intr-un val de ceata si incertitudine, consider ca asta va face si de acum inainte. Mi se pare absolut incredibil sa te imprumuti cu bani pt a plati pensiile oamenilor si celelalte. Intr-o tara care avem anumite pretentii, petru ca facem parte din U.E, asa ceva este inadmisibil.
|
9am5592
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 15:07
ROMANIA ANULUI 2010-O TARA IN PLINA CRIZA,CU FOARTE MULTI SOMERI,CU FOARTE MULTE FAMILII PE DRUMURI,COPII CARE SUSPINA DUPA LUCRURILE PE CARE SI LE DORESC,IAR PARINTII NU LE POT OFERI DECAT STRICTUL NECESAR,O TARA IN CARE NU MAI EXISTA SIGURANTA ZILEI DE MAINE,MA REFER LA OAMENII DE RAND,PT CA CEI DIN CONDUCEREA TARII SE GANDESC MAI MULT LA CE BUCATA DIN COLAN LI SE REVINE,O TARA IN CARE EXISTA TOT MAI MULTE FAMILII DEZBINATE DE ATATEA LIPSURI SI GRIJI,COPII CARE SUSPINA DUPA PARINTII PLECATI LA LUCRU IN STRAINATATE SAU SUSPINA DUPA PARINTII CARE AU DIVORTAT,O TARA CARE IN CLIPA DE FATA SE PARE CA NU MAI ARE PREA MULTE DE OFERIT........SI TOTUSI O TARA PE CARE ROMANII O IUBESC SI SPERA PE VIITOR LA CEVA MAI BUN,DESI VIITORUL PARE SUMBRU SPERANTA MOARE ULTIMA!
|
9am147354
2 mesaje
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 15:09
|
rodicag
2 mesaje
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 15:09
Mi-ar placea sa ma insel ,dar in 2010 Romania va fi tot la fel ca acum cu un guvern care nu este guvern , deoarece marele partid PDL foloseste aceasi oameni care au demonstrat o neputinta in actul de guvernare si sint ori imbecili ori de rea credinta. Daca se propun alte persoane vezi cazul Teodor Baconsky la externe mass media si opozita urla din toti bojogi ca de aceea l-au pus ca a sevit puterea la Paris- asa zisele fraude.Sa nu intelegeti ca sunt fan Basescu dar mi se pare ca se fac prea multe valuri pe seama marii fraudari.In concluzie Romania anului 2010 se va afunda in aceleasi zoaie ca pina acum, clasa politica va face tot ce stie ea, adica va fura si va benchetui, iar populatia va zace in aceasi situatie promiscua ca pina acum,lipsa educatiei , a asigurarii minime a sanatatii si a unei perpective decente de existenta. Eu sper sa imi gasesc de lucru in 2010 , deoarece sint o asista a statului si mi-ar p[lacea sa nu il mai inpovarez si cu situatia mea. Cu cele mai bune urari , Rodica
|
valy_silviu4ever
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 15:10
Sincer nu o vad prea bine. Salariile scad de la luna la luna si ne dam seam ca am facut o facultate doar pentru noi si pentru cunostintele pe care le-am dobandit, dar nu pentru a trai mai bine, sa iti poti permite sa iti iei o casa si sa ai cu ce sa iti cresti copiii pe care ii doresti asa de mult. Nimeni nu iti mai garanteaza ca maine , la anul sau peste 2 ani o sa fie mai bine, ca ceea ce sa intamplat acum nu se va mai repeta. Poate daca cei ce ne conduc le-ar pasa putin de aceasta tara atunci cu siguranta am duce-o mai bine. Interesele lor sunt mai presus decat cele pentru tara. Totul se duce de rapa, totul importam, lumea o dam afara de la servici si gata am gasit rezolvarea tuturor problemelor..........dar cine se gandeste si la cei dati afara dupa atatia ani de munca cu rate la banci copii de crescut pe iei cine ii mai asculta..............nimeni se pare. Facem promisiuni ca o sa marim salariile, ca nu mai lasam medicii si asistentele sa plece din tara...............pai am si eu o intrebare 'Cum o sa ii plateasca ?' avand in vedere ca in Spania, Italia o asistenta castiga pana la 2000 de euro pe luna...........la noi o educatoare are 630 de ron in mana dupa perioada de deput, un arhitect dupa 6 ani de facultate si 2 pentru specializare pentru a avea dreptul de semnatura ia 1500 de ron .................unde este dreptatea acuma????????? In concluzie nu sunt foarte optimista in privinta viitorului acestei tari "Romania" cu parere de rau ca doar sunt ROMAN .
|
9am147354
2 mesaje
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 15:12
Nu prea bine din cauza numarului mare de someri si a datoriei foarte mare.Nu cred ca 2010 ne v-a aduce mari schimbari atat in politica cat si viata personala.
|
vasile_i_bunea
2 mesaje
Oras: Cluj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 15:12
Tara mea Romania, va fi in anul 2010, o tara greu incercata de luptele intestine, interne dintre politicieni, care UITA CA SUNT PLATITI din banul public si sunt cei care ne CERSESC votul din 4 in 4 ani. Mai mult Romania, la fel ca si restul tarilor de pe mapamond, va fi foarte greu incercata de recesiunea economica ce roade intreaga planeta, chiar si statele cu o economie si o democratie mai stabila ca si a noastra. Dar SPER ca inteligenta romaneasca sa triumfe, sunt optimist ca se vor gasi solutii cat de cat inteligibile si un pachet de solutii, pentru depasirea acestui hop planetar. Mai cred ca si politicienii, cat si partidele poolitice, vor gasi alt slogan in locul aceluia care cere neaparat CAPUL LUI BASESCU, parca el ar fi principalul vinovat al tutror relelor natiunii noastre. Oare noi cei ce suntem la baza societatii nu avem nici o vina ? Oare noi muncim destul ? Oare noi trebuie sa fim mereu numai consumatori si nu producatori ? Oare poate exista un alt IAD al tuturor nelegiuirilor umane, mai draconic decat acesta pe care-l cunoastem ? Da SUNT ROMAN si sunt MANDRU de aceasta, voi milita dupa modestele mele puteri sa readucem acolo unde ii este locul si PATRIA MEA si-a noastra ROMANIA !
|
Sill3nt
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 15:13
In 2010 Romania, prin luna iunie banuiesc ca isi va reveni, deoarece toata lume isi doreste acest lucru, iar cand toti doresc ceva acel lucru se implineste. Va multumesc. sunteti buni.
|
urmasul
36 mesaje
Oras: Hunedoara
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 15:14
spre drumul cel bun,deoarece se schimba legili,codul penal codul de procedura penala si codul civil vor fi ca cele din olanda.vili rupa din hunedoara.
|
mihaicre
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 15:16
Rau, din ce in ce mai rau!
|
Danielgd
2 mesaje
|
Romania va iesi in ritm lent din criza abia la mijlocul anului 2010. Este foarte probabil ca reformele sa continue, cabinetul Boc si PDL neavand alta sansa de supravietuire politica pana in 2012. Astfel cred ca vro fi facute in final mult asteptatele reduceri de personal din administratia centrala si locala - schema aparatului de stat fiind impovaratoare pentru contribuabil. La sfarsitul lui 2012 vom avea cel mai probabil cel putin 50 km de autostrada in plus. Si in mod sigur se vor reabilita cateva centuri de orase mari. In rest ...desi cu pasi timizi..2010 va fi un an hotarator pentru evolutia tarii pentru urmatorii 5 ani.
|
lacrimioara
1 mesaj
|
nu cred ca in anul care vine se va schimba ceva in bine la noi in tara.vom ramane tot aceasi tara plina de corupti,
|
bodnarudan
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 15:17
In 2010 vad Romania relansata din punct de vedere economic,politic si social.Cred ca 2010 va fi un an bun pentru Romania.
|
9am145773
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 15:17
Cred ca romania in 2010 va trece prin greutati mari,iar cei ce vor avea de suferit suntem noi oamenii de rand care muncim zi de zi pt a le oferii un trai mai bun ''PARLAMENTARILOR'' nu noua celor care chiar avem nevoie de ajutor.Sunt sigura ca Romania va avea de suferit mult in urmatorii ani pt ca nu are cine sa o scoata din impas iar datoriile acestei tari vor fii din ce in ce mai mari.Desi tara noastra are foarte multe bogatii romanii nostri nu stiu cum sa o exploateze pt a face din Romania o tara mai frumoasa si mai bogata,mai bine ei o vand STRAINILOR pt cativa ''banuti''.O SA RANANEM DATORI VANDUTI PE VECIE pt ca nimeni nu vrea o schimbare cu adevarat,iar la salariile noastre.....ce sa mai zici.ASTA EEEEEEEEEE ROMANIAAAAAAAAA NOASTRA.
|
|
|