back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 >> Sari la pagina:

eugenhofman

1 mesaj
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 11:55

Romania in 2010 va fi in criza profunda .Vor fi mari conflicte sociale si cred ca se va ajunge la conflicte de strada.Cei bogati vor ramane bogati iar cei saraci vor fi si mai saraci.Politicienii vor fi ca de obicei de partea primilor.De la guvernul Boc IV nu ne asteptam la nimic bun deoarece Boc si ai sai nu au luat nicio masura viabila care sa scoata tara din criza.Basescu va continua sa controleze tot in tara noastra , sa nu recunoasca nimic si sa isi urmareasca interesele proprii si a camarilei din jurul sau. In 2010 vor creste preturile la energie ,gaz metan si combustibili cu cel putin 20-25 % si de aici vor fi scumpiri generalizate deci "Sa traiti bine !".Dumnezeu cu mila.

mihai_ionac

1 mesaj
Oras: Timisoara

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 11:57

In fata Romaniei stau multe provocari: o parte din sisteme (sanatate, invatamant) trebuie sa se descentralizeze; guvernul trebuie sa isi restranga cheltuielile; va creste somajul si vor creste taxele, pentru a corecta deficitul bugetar. Avem un rating de tara tot mai prost, investitiile straine vor scadea in continuare. Solutiile practice ar trebui sa vina de la sistemul nostru politic, care din pacate nu este cel care le va da. O vor face Comunitatea Europeana, FMI, Banca Mondiala care vor veghea ca Romania sa nu antreneze dezechilibre majore in zona. Pentru multi romani va fi un an mai greu, dar cred ca Romania per ansamblu va termina 2010 mai bine decat 2009.

gabryela23

1 mesaj
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 11:58

Eu vreau sa cred ca va fi mai bine in anul ce urmeaza, dar totusi realitatea este alta si anume mult mai dureroasa. Parerea mea este ca va fi un an greu cu urcusuri si coborasuri.

9am057715

2 mesaje
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 11:59

cred ca in 2010 Romania iese din criza, toata lumea se implica in proiecte noi si cu profit , avem multe posibilitati si le vom folosii, agricultura, turismul, constructiile etc. , sunt toate resurse de venit care ne vor ajuta sa depasim criza. Romanii stiu sa iasa din toate situatiile iar Romania este o tara bogata depinde de noi cum gestionam resursele.

morenikakiss

1 mesaj
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 12:01

Anul 2010 va fi un an greu pentru Romania..poate chiar critic. Dat fiind faptul ca rata somajului a crescut, slariile sunt cum sunt; fiind inceput de an, dupa cum ne-au obisnuit, vor creste iar preturile (alimente, energie, transporturi, combustibili etc.) nu va fi deloc usor. Cert este ca pentru omul de rand va fi greu. Tousi speram sa trecem cu bine de aceasta perioada in cel mai scurt timp, iar economia tarii sa se redreseze.

9am047471

2 mesaje
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 12:02

Un an in care se impun masuri drastice din punct de vedere economicin prima parte a anului pentru un respiro in partea doa a anului

elena_claudia19

2 mesaje
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 12:04

Romania...dulce Romanie...In politica vor fi si mai multe scandaluri,discreditari,dezbinari,impacari...se vor forma "bisericute" si "bisericute".In Sanatate...dezastru...muncesti 30-40 de ani si te trezesti bolnav, cu o pensie mica, neavand posibilitatea sa te tratezi sa te operezi, cu demnitatea pe care o meriti dupa atatia ani de munca.Vei sta la mana copiilor,nepotilor,rudelor...etc. Mda...in rest ce sa zic?Lumea o sa fie din ce in ce mai rea, oamenii nu se schimba decat in filmele cu happy end.Probabil o sa vad aceleasi persoane imune la suferintele celor din jur.Aceleasi persoane tot timpul nemultumite si plangacioase chiar daca duc o viata fara griji.Nu ma ingrijoreaza politica,sanatatea...ci modul in care gandesc anumite persoane.Nu vreau sa generalizez, pt ca toti purtam o parte din vina pentru nenorocirile care se intampla.Da, cred ca in 2010, Romania, va arata mult mai rau ca acum.Sper sa ma insel. CRACIUN FERICIT TUTUROR!!!

iulianacaliman

1 mesaj

In 2010, cred ca Romania (romanii) vor fi mai optimisti dat fiind faptul ca au "reactionat" destul de "bine" (linistiti) cand au realizat ca intradevar este o criza economica si cine stie... poate va fi o Romanie mai puternica.

9am179097

1 mesaj

eu vad o lume mai buna

9am179094

2 mesaje
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 12:05

O tara chinuita cu oameni saraciti, cu venituri la limita subzitentei, manipulati si exploatati de o gasca de smecheri, care vor deveni mai bogati si mai impertinenti, acestia vor sfida in continuare legile care sunt facute dupa parerea lor doar pentru cei saraci si necajiti.Coruptia datorita saraciei va inflori si mai mult. Organele de represiune a statului vor actiona fara mila doar impotriva amaratilor care gresesc, cu exceptia celor "alesi" care se vor descurca folosind-se de PILE, RELATII si CORUPTIE.

hopeless

1 mesaj
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 12:06

Cred ca in anul 2010 Romania va cunoaste cu adevarat intelesul cuvantului"criza" si ca va fi cel mai greu an din punct de vedere economic.Preturile cresc,se fac zilnic disponibilizari,rata somajului creste, consumul de alcool si tigari creste si el vazand cu ochii.Cum ne putem astepta ca acest an sa aduca ceva bun?Nu ne ramane decat sa ne rugam sa ne dea bunul Dumnezeu multa sanatate,putere de munca, sa trecem cu bine si peste acest'hop".

vyp3rutza

1 mesaj

In viziunea mea, Romania va ramane neschimbata pe toate planurile nu numai in 2010, ci si in anii urmatori. Nu vad cine ar putea face schimbari in acest sens, masurile trebuiau luate pana acum. Desi o vorba din batrani spune ca speranta nu moare niciodata, pentru Romania eu cred ca ea a apus de mult.

9am179099

1 mesaj

In 2010, romanii seriosi si responsabili isi vor concentra eforturile pentru cresterea eficientei economice. Asa cum se intampla in toate tarile civilizate. Galceava si carcoteala politica vor constitui apanajul celor care nu stiu sa faca altceva. Astfel, carcotasii vor pieri pe limba lor!

badeaelodia

1 mesaj

Vad Romania in 2010 ca o tara in plina criza economica si politica. vad un an greoi plin de incercari dar sper ca la finele lui sa reusim sa iesim din recesiune si sa ne bucuram de viatza. intr-un sens mai bun sper k anul care vine sa fie unul plin de sanatate si de bucurii.

9am179100

1 mesaj
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 12:10

La fel ca pana acum.Nu vad din pacate nici-o raza de lumina in viitor.TINERI FARA POSIBILITATEA DE A AVEA O LOCUINTA,UN LOC DE MUNCA SIGUR SI BINE PLATIT,FARA VRE-O SANSA DE A AVEA UN TRAI DECENT,FARA GREUTATEA ZILEI DE MEINE,A GRIJILOR DE ZI CU ZI CE NE IMPRESOARA PE TOTI DEOPOTRIVA.FACTURI,COMISIOANE,COMPROMISURI SI MULTE ALTELE.TOTI TE CONSTRANG,DE LA PRIETENI,RUDE,FAMILIE,SERVICI PENE LA MONSTRI PUSI PE IMBOGATIRE SI INROBIREA ACESTUI POPOR ATAT DE ASPRU PEDEPSIT. DA PEDEPSIT DE NU STIU CINE,PT.NU STIU CE DAR , CU SIGURANTA ESTE SI VA RAMANE MULTA VREME ASA.PACAT PT.COPII NOSTRI DEOPOTRIVA PACAT SI PT. BATRANI ACESTUI NEAM PEDEPSIT.DACA TE UTI CU ATENTIE IN JURUL VEI VEDEA CA AM DREPTATE.E JALEEE...E NIMICITOR CAD VEZI CA UNI DINTRE NOI AU VANDUT ACEASTA TARA CU TOT CU SUFLETELE DIN ACEST TERITORIU. IN CONCLUZIE TOTUL E ILUZIE,NE-AU BIRUIT SARLATANI,NE-AU PUS IN JUG FARA CA MACAR SA REALIZAM,EEE PREA TARZIU,EU UNUL SUNT RESEMNATCU TARA.MA ROADE IN INTERIOR ACESTE LUCRURI SI MULTE ALTELE.DAR............ CE FOLOS,PT.CA NU MAI AVEM VIITOR SI SPERANTA A MURIT O DATA CU VIITORUL NOSTRU. CHAR SORIN VASILE UN ROMAN PREA MIC PT.A AVEA DREPTUL MACAR LA OPINIE SAU LA REVOLTA PE CARE O DORESTE ATAT DE MULT SUFLETUL MEU ATAT DE MURIBUND............EEEEEE GREU FRATILOR,E GREU SI ASA VA RAMANE PT.ASTIA CA MINE.OANENI CARE NU AU PILE,RELATI,INFLUENTE SI MAI ALES BANI...........TOT GLOBUL PAMENTESC SE INVARTE IN JURUL UNUI SINGUR LUCRU BANII,CINE ARE BANI ARE PUTERE SI CINE ARE PUTERE ARE TOT,N-UI ASA???EI GANDESC ASTFEL,SIASA AU FACUT SA FIE LEGEA NESCRISA A LUMII VAZUTE,DARRRR...........EU VRAU CEEA CE NU VA FI NICIODATA. ROOOMANIAAAAAA TE-AU VAAANDUUUT SCUMPO.ACUM ESTI CELOR CU LOVELE.MAI VRETI SA SCRIU,NU M-AS OPRI DIN SCRIS LA CATE AM DE SPUS DAR NU POT SA OCUP ATATA TIMP UNUI POSIBIL CITITOR.NU AM SCRIS PT.PREMIU,ASTA E CEEA CE SIMTE UN SIMPLU ROMAN.LA MULTII ANI!SI SUCCES LA ANUL TUTUROR ROMANILOR.

mgeorge3537

1 mesaj
Oras: Braila

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 12:10

Vad Romania in anul 2010 imbelsugata din primele luni ale anului,schimbata in primavara ,placuta in vara si optimista in toamna,iar iarna pregatita pentru un nou an.

9am114319

1 mesaj
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 12:11

Dupa parerea mea, primul semestru al anului 2010 va fi marcat de aceeasi criza economica, care a afectat Romania si in 2009, dar in a doua jumatate a anului va fi foarte probabil se se intrezareasca primele semne de crestere economica si implicit de bunastare pentru romani.

9am044664

1 mesaj
Oras: Calarasi

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 12:13

Mai rau ca in 2009

ionut69tonea

1 mesaj
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 12:13

va fi fara doar si poate un an greu ca sa nu spun foarte greu dar daca este abordat cu masuri ferme si punctuale poate devenii anul relansarii romaniei si inceputul unei noi epoci acea de despartire de tranzitie si crearea unei tari moderne cu oameni noi fara prea multe legaturi cu comunismul

neo_fet_yahoo_com

12 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 12:15

Frumoasa doamna ,simbolul ales ptr.concurs,priveste spre departari,asteptand sa apara de dupa crestele muntilor,pe un cal alb,inaripat,fatfrumosul an 2010.De ce-o fi crezand lumea(doamna)ca viitorul e undeva sus si luminos?nu aude corul robilor?de unde vine el?de sus, sau din haul prapastiei unde troneaza Talpa-iadului[Scaraotchi]?heruvimii canta si ei rugaciuni ,implorand Atotputernicul sa rupa lanturile ce-i leaga pe robi.,,sa si le rupa singuri!"grai Mai-marele.,,vor pretui mai mult libertatea dobandita decat pe cea daruita...cu taraita", completa soptindu-si in barba.continua cu voce puternica:,,Ce ,numle meu,am si eu tratate incheiate!!!"un vanjos o clatina usor pe frumoasa doamna,Romania:"treziti-va,doamna,ati avut un cosmar"."Cu ochii deschisi?"Da".-"si printul meu unde este?"-?!!?{Visuri siVise}{pastrati raspunsurile=public.

amscris chiar prea mult
ruxandra_bobu

1 mesaj
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 12:16

In 2010 , speranta ca situatia va intra incet, incet dar sigur, pe drumul normal al bunului simt , al recunoasterii si promovarii adevaratelor valori , al renuntarii la minciuna, manipulare, al preocuparii pentru binele acestei natii atat de incercate ne va ajuta sa supravietuim acestei perioade dificile.

9am179101

2 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 12:20

Am incredere in presedintele Romaniei Traian Basescu si in guvern deci Romania este pe un drum bun. La Multi Ani 2010!!!

andreea_bulzan

1 mesaj

Vad o Romanie luptand din rasputeri sa iasa din actuala criza,cel putin asa sper,criza mai mult politica decat economica.

9am043834

1 mesaj

E greu de spus cum va fi Romania in anul 2010...si totusi cred ca va fi un an la fel de greu ca si anul 2009 atat din punct de vedere economic c�t si politic.Pentru noi cei multi care muncim sa ne platim facturile si sa cumparam m�ncarea de zi cu zi cred ca va fi mult mai greu.

9am179102

1 mesaj

mai luptatoare si cu mai multa voiinta de munca numai asa putem sa mergem inainte si sa incepem sa si producm nu numai sa importam..un an nou mai increzator

magda_b1

1 mesaj
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 12:21

Nu vreau sa fiu pesimista, dar lucrurile nu se vor schimba niciodata atata timp cat politicienii vor fi egoisti si se vor gandi cum sa isi umple mai bine buzunarele, asa a fost dintotdeauna si pe toate timpurile. Fiecare cetatean trebuie sa se gandeasca singur cum sa razbeasca in viata asta care e foarte dura si nedreapta. Romania va fi tot Romania cu locurile ei frumoase cu drumurile pline de gropi, inzapezite, fara ca nimeni sa faca absolut nimic. Romania noi tot te iubim!!!

9am179103

1 mesaj
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 12:21

Va incepe greu , ca orice facere serioasa , dar , incepind cu luna MAI , vor fi semne de redresare; estimez o crestere rconomica intre2,5 - 3 % ; ma explic : economiile occidentale o vor lua din loc mai usor si vom fiu nevoiti sa tinem pasul ; SUNT OPTIMIST , CA SUNT ROMAN !

janine_2024

1 mesaj
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 12:22

Eu sunt optimista..daca tarile din vest isi revin din criza ne vom reveni si noi si vom renaste din cenusa ca pasarea Phoenix :)

elena_radu75

1 mesaj
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 12:22

Macinata de lupte politice.

leonte105

1 mesaj
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 12:24

BUNA, SIMT CA IN 2010 SE VOR SCHIMBA LUCRURILE IN BINE. DAR, ASTA NUMAI DACA GUVERNUL VA AVEA SPIJIN SI BETE IN ROATE.

Pagini: << 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: