9am148801
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 09:33
realistic vorbind nu o vad mai buna decat anul 2008 :(
|
|
|
mir99
2 mesaje
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 09:34
speram sa fiie mai bine ca in 2009 dar cred ca e tot mai rau dupa ziilele fara plata si am auzit ca continua cu ele cum sa mearga tot mai :"prost"
|
vladina
9 mesaje
Oras: Constanta
|
Nu foarte diferita de 2009.Mass media din ce in ce mai incrancenata,deseori vulgara,oamenii in schimb,mai constienti,mai avizati ca sunt in Europa,gestionand mai bine libertatea castigata,nu haotic ca pana acum.Se va constientiza ca bunastarea ne vine in mare masura din agricultura,multi nu vor mai aprecia la fel de mult masinile cele mai scumpe,deci vom reveni cu picioarele pe Pamant,vor reincepe sa isi viziteze bunicii,se vor simti vinovati cand arunca gunoi in locuri publice,putin vom fi schimbati.
|
9am25014
1 mesaj
|
buna ziua la numesc (Sima Petre) ,si de la revolutie pana acuma sau facut destule modificari si in politica si in , inaintarea Romaniei catre occident . De multe ori faptele bune nu sunt scoase la vedere ca sunt ele mai mici sau mai mari. In viziunea mea vad o romanie transparenta si in plina dezvoltare economica si infrastructura , nu am treaba cu politica dar as-i vrea sa mentionez faptul ca se aude peste tot oare ce a facut (Traian basescu) eu am vazut foarte multe realizari prin finazizarea unor lucrari de infracstructura si finantarea in continuare in acesc domeniu. De sigur ca sunt si multe de spus daspre lucrurile bune, dar daca o sa ma ce am vazut eu pana acuma din tot aceste scandaluri din politica raspunsul e unul singur,,, nu se lasa sa se faca nimica ca sa se poata arata cu degetul uni catre altzi pe scurt (p.s.d , si celelalte partide inutile care ne ea banii nostri fara nici un folos pentru socetatea romaneasca) se opune tot timpul cand sunt de dezbatut probleme cu privire la legile care trebuie sa ne protejeze , si daca tot le accepta nu sunt egale pentru toata lumea. si se opune multor proiecte pentru romania , si am vazut ca doar daca au si eii folos le aproba . Nu am nimica cu nimeni nu tin cu Traian basescu si cu atat mai mult nu ma intereseaza politica ce vam scris e tot ce am vazut si ceea ce cred eu despre viitorul romaniiei . Sunt singur ca o sa ne fie mai bine daca sar vrea sa se faca ceva pentru noii romanii si nu pentru politiciieni si nici pentru interesul lor ci pentri interesul tuturor romaniilor . ,,,cu stima si respect Petre sima din (timisoara)
|
|
|
aciu_corina
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 09:39
romania in 2010 o vad intr-o mare criza. nepatand sa se plateasca salariile si pensiile la timp obligandu-ne sa ne luam zile libere si tot ce e mai rau!!!
|
valiraducanu
1 mesaj
|
|
red_silk
1 mesaj
|
Asa cum ma vad pe mine. Stapina pe picioarele mele , acceptind ca voi avea esecuri dar si realizari, ca voi muncii mult si poate rezultatul mucnii nu v-a fi pe masura efortului dar cu taria in suflet ca am o familie care sa ma sustina in trecerea oricarui obstacol. .....la urma urmei asta suntem o mare familie numita Romania.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 09:40
cum vad romania in 2010? bine sigu nu,, o vad ingropata in datorii, datorii la FMI vad bugetari iesind in strada , greve si nemultumiri, tot mai multe firme inchise, tot mai multi tineri dornici sa emigreze tara se scufunda si pestele se inpute de la cap .. se stie...
|
|
|
9am179084
3 mesaje
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 09:41
Romaniain 2010 se va scufunda.Clanurile grele de corupti isi vor da mina,vor utiliza resurse externe de tip mafiot.Nu se va intimpa nimic in justitie,dosarele tuturor politicienilor,mogulilor,hotilor,vinzatorilor de tara,se vor transforma intr-un punct sau o virgula din CV-urile lor.Agricultura distrusa,terenuri acaparate de latifundialii romaniei sunt pirloaga.Economia inecata,nu poti face bani imprumutindu-te,bancile sunt cancer generalizat al poporului roman.Bancorex-ul a fost bomba de la hirosima.Turismul invata sa inoate intr-o balta ramasa dupa ploaie.Industria a fost distrusa planificat.Comertul este viu,piata de desfacere a europei.Invatamint,cultura ........primim de la altii.Sportul nu se pune.Viitorul,sperantele,incredere,nivel de trai,toate cele bune care oduc rau.......oare a cita GENERATIE DE SACRIFICIU ???
|
costeradu
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 09:43
Un an trist,cu oameni saraci,cu mult somaj ,cu multe conflicte pe scena politica si plin de conflicte sociale. Iata cum vad eu anul 2010.
|
adi70deva
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 09:45
Cred ca prima parte a anului va fi foarte grea .Din luna mai, Romania o sa inceapa sa-si revina . In toamna criza o sa fie depasita.
|
doina1461
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 09:47
Buna ziua,eu cred ca Romania este ca pasarea Pheonix,renaste din propria cenusa...am primit o lectie in acest an:sa fim mai economi si sa ne facem cumva un plan de rezerva ...ok,am invatat...vom evolua spre mentalitatea celor din vest:mai individualisti,mai egoisti,mai prevazatori...nici nu pot spune ca este rau asa...oricum suntem un popor puternic si vom supravietui...in 2010 vom urca mai incet dar mai sigur...daca am supravietuit sub Ceausescu nimic nu ne mai poate distruge!
|
elenateslaru
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 09:52
...cum o vad eu?...Inceputul anului va fi cu marirea ratei somajului, va fi in decadere economia Romaniei..dar incepand cu jumatatea anului vom incepe pas cu pas sa ne redresam.... ..nu avem voie sa fim pesimisti.....pentru noi....pentru copii nostri... Elena
|
valeriugogan
1 mesaj
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 09:52
Criza, somaj, lupte politice inutile, preturi mari-nejustificate, dar cu ajutorul nostru(al inginerilor) vom reveni incet, incet la normal! La multi ani pentru "9AM news" si multumesc pentru tot ce faceti !
|
rcs_maria
2 mesaje
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 09:56
In 2010 eu vad Romania, si nu numai, oamenii ei , mai interesati de cunoatere, de rezolvarea problemelor financiare, mai chibzuiti si calculati, de incercarea de as face propria afacere, de incercarea de a depasi pragul saraciei si o noua perspectiva a viitorului. Mai buni, mai concilianti, mai intelegatori, mai iubitori si iertatori. Suntem intr-o nou era in care se ciocnes vechiul cu noul, lucrurile se misca mai repede si sa incercam sa tinem pasul. Informatia este mai abundenta , mai sofisticata, de aceea trebuie sa facem o selectie a ceea ce ne este util fiecaruia in parte sa nu amestecam lucrurile, sa fim mai responsabili cu noi s ceilalti, sa fim bine informati fiecare in domeniul lui si sa fie o delimitare clara aceea ce are de facut fiecare
|
9am072310
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 09:56
Cu iarba campiilor la fel de verde si munti cu stancile albastre stralucind in zare,cu rauri limpezi serpuind zglobiu prin maruntaiele padurilor,cu brazi avand aripile crengilor larg desfacute,gata de a-si lua zborul spre cer,spre cerul martor neschimbat si senin,al trecerii noastre prin lume.Orice an,adaugat in tolba efemeritatii noastre,nu poate fi in afara realitatii,realitate aflata deasupra oricarei inchipuiri,dorinte sau sperante.
|
georgia_drg
2 mesaje
Oras: Galati
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 10:03
Romania va fi in 2010 aceeasi Romania care este si acum, cu acelasi presedinte, cu aceeasi situatie economica deplorabila, insa....cu mai multe decese din cauza unui AH1N1
|
9am052277
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 10:04
Teoretic in 2010 presiunea de finanțare a deficitului bugetar urmeaz� s� scad� treptat, semnele de revenire economic� se vor consolida. Personalul bugetar din perioada 2004-2008 va fi diminuat și este clar c� reducerea cheltuielilor se va face iar Romania va prospera �n 2010
|
9am179085
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 10:04
Romania e patronat de niste hoti inca de la caderea lui ceausescu si si_au mai bat si rudele formand o mare mafie plus aliantele dintre partide deci romania nu va scapa in 2010 de acesti hoti si asupritori .
|
werner_beck
3 mesaje
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 10:06
Bua ziua. Romania va fi din punctul meu de vedere intr-un usor proces de progres din punct de vedere economic si .....
|
arcadryan
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 10:08
Noul an poate fi un nou inceput...situatia grea in care se afla majoritatea locuitorilor accestei tari ne va determina sa privim lucrurile cu mai putin egoism.Sper ca romanii sa realizeze ca fara o solidarizare iesirea din criza va dura mult mai mult.
|
rus_florin_ovidiu
1 mesaj
Oras: Baia Mare
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 10:09
Buna.Eu vad Romania in 2010 in pragul colapsului economic,deoarece dupa campania electorala trebuie rasplatiti cei care au pompat bani in aceasta,mai ales ca nu sunt putini "pompagiii".
|
9am179086
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 10:13
nu o vad prea bine ,de fapt nu e nici un semn de imbunatatire,nu?cred ca va fi un an mult mai greu decat cel care se incheie pentru romani mai ales.Spun pentru romani pentru ca au trecut 20 de ani de prefacatorii,minciuni,neputinte si jafuri mascate sau nemascate,imposibilitatea de a-ti face datoria ca ministru,guvernant sau ce or mai fi fost din cauza tentatiilor si a incompetentei.Este clar ca nu totdeauna a fost pus omul potrivit la locul potrivit de aceea unii nu au facut chiar nimic,altii au facut foarte putin pentru noi si totul pentru ei si altii au facut chiar inadins numai pentru ei.Asadar este clar ca nu ne asteapta nimic bun si nici macar o redresare.Sa dea Dumnezeu sa nu am dreptate.
|
egeta_67
1 mesaj
Oras: Galati
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 10:13
Cum va fi 2010? Din punct de vedere economic va fi dezastruos; se vor inchide societati, vor fi multe disponibilizari, vor creste preturile. Din punct devedere social se prevad miscari sociale amplesi nu atat in Romania, unde, datorita saraciei nu mai exista nici curajul de a-ti spune deschis parerea , cat mai ales in lume. Tot ce sper este sa nu existe si calamitati naturale care sa agraveze starea de rau.
|
angi_san2001
3 mesaje
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 10:14
As vrea sa pot spune ca viitorul romaniei este sigur prosper,desigur cu un optimism sceptic astept ca 2010 sa ne ridice nivelul de trai si bunastare!
|
nagy_endree
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 10:16
Parerea mea cum vad Romania in 2010,nu prea stralucita din cauza proastei gestionari a intregului patrimoniu,a intregii conduceri a tarii,un an in care toate si tota lumea incepind cu primele luni ale anului o va duce mai rau ca ori cand,tote aceste lucruri referitor la omul de rand pentru ca cei cum sunt ca mai marii nostri nu vor avea nici pic de grija.2010 un an al sperantei in mai bine din punct de vedere financiar si politic,un an cu mari sperante pentru un trai mai decent si o fata a Romaniei mai buna spre occident caci vai de noi in afara granitelor.Va doresc un an nou fericit,multe succese si un sincer"La Multi Ani"
|
cosi722000
1 mesaj
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 10:17
Economia se va revigora; sper sa se intample pe baze sanatoase. Sper la o doza superioara de decenta in spatiul public, o departare de subcultura, suburban, manelizare si levantinisme... Vor fi probabil noi marcari de teritorii in toate domeniile: politic, social, economic.
|
9am167275
17 mesaje
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 10:20
Situatie politica dezastruasa pentru a masca programul bancar de devalizare si indatorare a romanilor,situatie economica pe masura pentru lipsa de credite si creante,falimente,somaj. Dar lumea incepe sa se trezeasca,baroni locali ce sar peste cal luati in coase,incet,incet si directori,ministrii,etc. Ceva se misca si se simte schimbarea la unison cu schimbarea planetara.Simtiti cum se accelereaza ceva?
|
9am054850
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 10:20
(..)imi place sa cred ca ne vom comporta cu maturitate si vom surmonta greutatile .Poate ca aceasta criza este raul necesar de care aveam nevoie pentru a ne mobiliza mai bine.Intr-un cuvant,sunt optimista si cred ca va fi bine!
|
9am20804
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 10:21
2010 va fi un an cel putin la fel de greu ca si acesta ,daca nu mai rau.Nu avem o tara unita.nu avem oameni carora sa le pese si de cei din jur,nu avem politicieni carora sa le pese ca poate unii oameni i-au votat lihniti de foame in speranta de mai bine,de aceea va fi din ce in ce mai rau la noi pt oamenii de rand in special
|
|
|