9am085197
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 15:12
Romania in 2010 ,o vad, iesind din criza care ne afecteaza pe toti,cu speranta de viata mai ridicata ,cu un trai mai decent care poate sa ne faca sa ne razgandim sa mai plecam departe de casa ,de cei dragi noua si sa facem ca aceasta frumoasa frumoasa tarisoara si inca bogata sa rasara ca si ghiocelul primavara ,anuntand ca si noi avem de spus un cuvant in fata tarilor iesite mai repede din criza.Pe aceasta cale doresc intregului colectiv de redactie,un an mai bun ,putere de munca,realizarea tuturor dorintelor, sarbatori fericite "LA MULTI ANI !!! "
|
|
|
9am121008
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 15:12
Inceputul lui 2010 va vi unpic cam greu datorita alegerilor,modificarilor in guvern,dar dupa stabilizarea acestora ROMANIA se va ridica treptat pe toate planurile
|
soarelavinia2008
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 15:13
Preconizez ca in luna martie 2010 criza economica va lua sfarsit. Anul 2010 va fi un an prosper pentru Romania din punct de vedere economic.
|
mariaflorinamatei
1 mesaj
Oras: Tg Mures
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 15:13
Suntem obisnuiti cu greutatile! Cu putina intelegere si strans de curea din partea tuturor vom trece si peste asta. Sa ne amintim cum traiam inainte de "89.Si nu a murit nimeni de foame 25 de ani. Si apropo"s Romania nu a fost nicicand tara tuturor posibilitatailor.Consumul exorbitant pe care l-am avut a fost rezultatul lacomiei si al snobismului. Nu credeti ca ar fi timpul sa respectam banul pe care il muncim? Poate criza asta il va invata pe roman ca grozav e acela care stie ce sa faca cu banii si nu acela care cheltuie nechbzuit si nu ramane nimic de pe urma banilor castgati.
|
|
|
9am9674
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 15:14
Romania va depinde de fraiele complicatului sistem financiar-bancar mondial. Daca in 1989, toate activele tarii erau ale clasei proletare, adica ale nimanui, fiind controlate de o mana de oameni care decideau in aceasta tara si pentru a caror bunastare, muncea intreaga natiune, la 20 de ani, am ajuns fix in aceeiasi situatie, adica nimic nu va mai fi in proprietatea noastra, si vom munci sa ne platim datoriile la banci. Economia nationala va fi dominata de multinationalele controlate indirect de banci, in vreme ce falimentele firmelor romanesti, detinute de romani, vor continua si in 2010, intrucat fara finantare , fara credite, si cu un guvern care nu are resurse financiare, nu exista sanse de supravietuire. Astfel, tinerii romani vor avea doar doua optiuni: angajati la stat, sau angajati in straine...
|
cathlin_ella
1 mesaj
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 15:14
Munca, munca si iar munca.
|
Diablo_4_ever2005
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 15:16
Romania in 2010...o tara ce incearca sa iasa din actuala criza economica,o tara framantata in continuare de scandaluri politice si mediatizari excesive pe aceasta tema, o tara in care rata somajului va continua sa fie ingrijoratoare. Nu se vor schimba multe lucruri fata de anul 2009.Din pacate.
|
|
|
9am114450
2 mesaje
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 15:17
|
|
|
marcu_virgil
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 15:17
va fi un an mai greu decat 2009.
|
adelacln
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 15:18
Romania in 2010 O economie mai buna, mai multe locuri de munca si mai putini someri, o imbunatatire fata de 2009 in toate domeniile.
|
margot_gemma
1 mesaj
Oras: Brasov
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 15:18
Eu cred ca se va schimba in rau. Mai ales, aband in vedere ceea ce au facut si vor face cei care sunt la putere acum. (Nu spun ca ceilalti ar fi mai breji...in esenta, sunt toti o apa si un pamant). Insa, personal, ma judec de 2 ani cu o "doamna" consilier local PDL pentru banii mei MUNCITI!!! Pana acum a facut presiuni asupra instantelor...ce m-ar face sa cred ca de acum incolo nu va mai face asta? Cum m-ar putea convinge cineva ca n-o sa fac "cadou" fortat niste mii de euro?
|
9am164804
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 15:19
sincera sa fiu as vrea sa fiu mai optimista dar........vad ceea ce se intampla in aceasta tara si cred k va fi mai rau mai ales din ianuarie,februarie....criza va fi mai mare,someri mai multi......si noi tineri ramanem doar cu visele......asta va fi anul 2010.
|
9am162181
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 15:21
Romania in 2010??Cred si sper ca,incepand cu al 2-lea trimestru al anului urmator,sa iesim din criza.Pana atunci(parerea mea) urmeaza o perioada dificila,cu un val masiv de concedieri,cu o scadere a puterii de cumparare a populatiei.
|
florian_ionita2006
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 15:22
viitorul arata rau...orice s-ar intampla..soarele va rasari tot din est,berea romaneasca va fi tot mai proasta...pesimismul sau optimismul nu cred ca ne ajuta in vreun fel,pentru ca nu cred in schimbari radicale....sigur ca un cetatean mai sentimental ar putea spune ca speranta moare ultima.....dar si ea moare odata.
|
9am178997
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 15:23
Romania va ramane in aceeasi situatie ca si in ultimii 5 ani, ceea ce se va schimba este ca salariile noastre- ale bugetarilor va fi din cat in cat mai mici. Cam atat......
|
Fosta membra 9am.ro
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 15:25
un an la fel de greu ca si 2009, slabe sperante de redresare economica, haos politic.
|
marishka
6 mesaje
Oras: Miercurea Ciuc
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 15:26
eu cred ca in 2010 vor fii greve si instsbilitate politica. nici pana in ziua de azi nu cred ca realegerea lui basescu a fost dorinta majoritatii. al doilea mandat se bazeaza pe un furt de proportii, si asta isi va pune amprenta pe , nu numai pe 2010 ci si pe anii urmatori.
marishka
|
doina_mititelu
2 mesaje
Oras: Roman
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 15:29
Romania in 2010 sa fie iesita din criza politica si economica!
|
9am114715
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 15:30
Buna Ziua, Parerea mea despre Romania nu este una chiar buna asa ca nici nu o vad bine pe viitor. In primul rand oamenii parca se urasc, nu se ajuta intre ei, au o ura unul fata de celalalt ceea ce mi se pare groaznic, poate ca si neajunsurile si stresul duce la asta dar mi se pare strigator la cer sa iesi seara pe strada cu frica, din cate stiu eu in alte tari nu este chiar asa, oamenii sunt mai educati mai buni, au un alt mod de a privii lucrurile si viata. Eu cred ca ar conta foarte mult ca oamenii sa fie mai buni in primul rand apoi sa critice politica tarii. In 2010 se presupune ca ar trebuii sa iesim din criza cu Domnul presedinte Basescu, daca i s-ar inmuia inima acum de craciun si si-ar schimba putin perspectiva cred ca ar putea face o schimbare pentru noi....daca tot oamenii i-au dat a doua sansa. Cred ca 2010 o sa fie un an la inceput mai greu, depinde de ei care o conduc sa rezolve aceasta greutate...dar nu prin concedii fara plata si prin bani consumati fara rost. Eu imi doresc ca Dumnezeu sa-i dea intelepciune lui Basescu ca el sa poata sa ne faca sa traim mai bine si sa ne iubim tara asa cum ar trebuii. In rest sper sa fie un an bun si pentru mine pentru ca am multe dorinte si pentru dumneavoastra!
|
carmen20_happy
2 mesaje
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 15:30
Lucrez in invatamaint...parerea mea e ca vom trai mult mai prost in 2010 si, ce ma sperie foarte tare e ca ne multumim doar sa ne plangem, sa facem bancuri (mai bune sau mai putin bune), sa facem haz de necaz, sa filozofam, sa facem politica, sa ne suparam,sa criticam si...cam atat! Probabil ne meritam soarta! "Sarbatori fericite!" Cu respect, carmen Duinea
|
Fosta membra 9am.ro
1 mesaj
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 15:31
BUNA.Parerea mea este ca in prima jumatate a anului 2010 va merge foarte prost dupa care se va inbunatati dar foarte foarte putin.
|
blliic13
3 mesaje
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 15:31
In continuare ca pe o tara, a lumii a-IV-a....
|
petrica_danila
1 mesaj
Oras: Bacau
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 15:32
Romania are mult de lucrat la partea morala a ei. Parerea mea este ca majoritatea romanilor, sa nu zic toti se considera cei mai destepti si restul sunt niste prosti sau toti se dau mari crestini, dar incalca cu nerusinare cele 10 porunci, sa nu mai zic si de alte coduri morale. Aceasta inconsistenta si ipocrizie afecteaza mult societatea romaneasca. Pana nu ne vedem bata din ochiul nostru, nu putem evolua spre bine. Sper ca anul 2010 sa ne aduca o crestere economica, fiindca toti vrem asta si trebuie sa ne vedem si sa ne percepem ca pe un intreg ca sa putem evolua! Fiindca sunt un optimist din fire, cred cu tarie ca in anul 2010 vom depasi criza economica si ca incet, incet se vor renaste valorile romanesti.
|
izetmetin
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 15:32
|
9am055164
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 15:34
In primul rand ar trebui sa ma prezint..insa nu stiu daca are vreo importanta..numele meu este la fel de neimportant ca si numele a peste 20 de milioane de locuitori ai acestei tari(daca au mai ramas si acestia 20 de milioane) Nu vreau sa imi imaginez cum o sa fie Romania in 2010 pentru ca stiu ca pentru mine ca si pentru multi altii nu va fi un an bun..va fi bun doar pentru cei deja bogati,politicieni sau cine stie ce cantareti mai celebrii.De aceea pot doar sa imi imaginez cum as vrea eu sa fie anul 2010.Sa incepem...Actiune!..... Romania.2010.Anul schimbarii totale in care oamenii vor fi mai buni...(YEAH RIGHT!nici eu nu pot crede ceea ce spun)dar sa revenim...oameni mai buni..un guvern sau un parlament sau ce ne trebuie pentru a avea o viata mai buna si oamenii sa nu mai plece in masa in strainatate pentru ca nu pot avea un serviciu decent in tara lor.Aceste lucruri se pot intampla doar in imaginatia fiecaruia dintre noi,dar sa recunoastem...e frumos sa visezi...In concluzie..as vrea ca Romania noastra cea de toate zilele sa fie o tara curata...fara oameni corupti...fara spaga...fara job-uri pe pile....Cam asta mi-as dori eu de la Romania..si de la oamenii care traiesc in ea!
|
9am178998
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 15:35
|
elistoian2002
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 15:35
sunt o optimista si sper sa fie un pic mai bun decat 2009 pentru mine personal anul 2009 a fost un an bun
|
9am104480
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 15:40
Eu vad Romania cum se duce de rapa in continuare pentru ca nu are cine sa ne salveze iar noi nu ne putem salva singuri. Statul desi s-a laudat ca va taia la sange cheltuielile bugetare, inclusiv dat afara oameni, nu va reusi sa faca asta datorita sistemului ticalosit (si aici se poate dezvolta, bani pentru a se autosuporta nu vor mai fi, pentru ca bancile nu mai pot imprumuta bani statului fiind la limita superioara deja, experimentul FMI va continua prin a nu se mai acorda alte transe de imprumut. Asadar unica solutie pentru stat va fi emiterea continua de masa monetara (baterea de moneda) care neavand acoperire in bunurile si serviciile de pe piata va duce la cresterea inflatiei la niste cote pe care nici nu le visam acum. Nu se vor mai cumpara cu bani decat produse alimentare de stricta necesitate pentru ca, cu banii de pe 10 paini un magazin cu greu va mai putea achizitiona alte zece de la furnizor si evident se vor inchide/suspenda activitatea cele mai multe firme. Va inflori trocul in orice fel de combinatii posibile. Parlamentarii vor merge in sfarsit la lucru cu masinile personale sau cu benzina cumparata din banii personali. Va creste foarte mult infractionalitatea datorita saraciei pana la declararea starii de urgenta in orasele mai mari. Dupa vreo cateva luni de spasme se va decreta consiliu monetar, nu vom mai avea moneda proprie, iar mari corporatii din afara vor cumpara pe cativa euro ce a mai ramas din tara asta si nu ma refer aici neaparat la proprietatea publica. Nu sunt pesimist de felul meu, chiar daca asa par, ba chiar am o mare pofta de viata si doresc sa profit din plin de aceste schimbari. Iar daca nu voi reusi, plec si eu in lume ca nu poate fi mai rau decat la noi, pentru ca macar urmasii mei sa o duca mai bine si sa aiba mai multe posibilitati. Sorin
|
9am049594
1 mesaj
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 15:44
tara in care oamenii vor trebuii sa se autoeduce spre cultul muncii fara asteptari prea marete fara ganduri de emigrare sa ne straduim cu totii sa facem romania o tara respectata
|
9am036055
2 mesaje
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 15:47
IMI PARE RAU CA TREBUIE SA-MI D-AU CU PAREREA DAR ROMANIA IN 2010 NU O VAD DEOSEBITA FATA CEILALTI ANI CARE AU TRECUT....SI SA VA SPUN SI DE CE PENTRU CA ACESTI POLITICIENI ALESI DE NOI ...NU FAC NIMIC BUN PENTRU ROMANIA,PENTRU OAMENII ACESTIA...EU NU FAC ALTCEVA DECAT SA SE CERTE TOATA ZIUA ,SA FURE,SA NU SE RESPECTE LEGILE,SA FI SFIDAT DE CEI CU BANI MULTI...ATAT. AM AVUT O FIRMA INFINTATA IN 2004...A MERS PANA IN 2009 DAR NU SA MA IMBOGATESC...IN 2009 AM SUSPENDAT FIRMA...NU MA POT NUMI NICI MACAR SOMER... DE CE AU TRECUT 20 DE ANI DE LA REVOLUTIE ??? PENTRU CE? PENTRU CINE? ASTA ESTE ROMANIA...PACAT FOARTE PACAT ESTE O TARA SUPERBA...
|
|
|