back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cum vezi romania in 2010?

Acest topic este inchis!
Pagini: << 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 >> Sari la pagina:

indianul30

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 13:14

Eu vad anul 2010 mai bine ca anul ce se incheie,imi doresc ca anul 2010 sa vina cu locuri de munca pentru oameni si o viata mai buna ca in 2009.Si le doresc la toti Romani din tara si strainatate un CRACIUN FERICIT SI UN ANU NOU CU SANATATE SI MULTI BANI ,CA DE EI AVEM NEVOIE CEL MAI MULT.

assastefanel

2 mesaje
Oras: Medias

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 13:14

greu ne va mai fi

simona_stanciu1

3 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 13:15

Realitatea pare cruda in opinia mea,dar cum speranta moare ultima,nu ne ramane decat sa ne intarim crezul ca va fi mai bine.Cum vad Romania in 2010?Inotand intr-un noian de datorii,cu oameni care lupta pentru supravietuire,cu tineri care vor muncii mai multe ore doar pentru as pastra job-ul.Si cu totate astea cred in relansarea econoimiei,asa cum celelalte state europene au facut-o,si sper ca noul guvern,desi vorbim tot despre vechiul,sa priveasca Romania din prima celor 22 de milioane de cetateni,nu ca pe o afacere cu doi sau mai multi asociati.ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU!

anca_evv

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 13:18

Cred ca somajul va creste in continuare, cel putin in primele sase luni, si cred ca situatia populatiei se va inrautati. Puterea de cumparare va stagna in cel mai bun caz. Iar Romania in 2010 va fi condusa, ca si pana acum, de catre aceiasi ministri incapabili, care se vor imprumuta in continuare, fara ca aceste fonduri sa se reflecte in infrastructura sau educatie.

adriana_mogosanu

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 13:19

Cred ca anul 2010 va fi mai dificil decat 2009 pe plan economic si implicit social . Economia si agricultura vor fi in continuare in scadere , ca realizari , locurile de munca -mai putine , deci si nivelul de trai va scade . Sper sa ma insel !

dan_consult_construct

2 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 13:19

Ca si pana acum.Impinsa de la spate....

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 13:20

Inceputul anului nu va aduce nimic nou in peisajul tarii noastre. Speranta noastra, cred, a tuturor, este ca macar sfarsitul anului viitor sa inceapa a fi o relansare in toate domeniile , economic in special. De asemenea, sper ca politica sa fie una mai stabila si mai coerenta. Cam atat. Mai mult...altii mai puternici stiu, noi cei de rand doar speram.

lidia_cop_ducu

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 13:21

Buna ziua, Am o parere pesimista despre Romania anului 2010,deoarece efectele crizei economice inca nu au atins punctul maxim.

9am25424

2 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 13:23

In Romania 2010 va continua tendinta de adancire a nivelului de saracie, care nu va afecta insa in mod unitar toate straturile societatii, astfel estimez ca cele mai afectate categorii vor fi cei cu nivelele scazute ale salariilor. Utilitatiile isi vor continua trendul ascendent de crestere, puterea de cumparare a consumatorului se va mentine in limite similare anului 2009. Abia la sarsitul anului 2010 si inceputul anului 2011 vor incepe sa se resimta efectele diminuarii crizei pe plan global si implicit si in Romania.

9am178984

6 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 13:27

Un an mai lini�tit �n care noii mini�tri prin munca secretarilor de stat vor�ncerca s� fac� treab� bun�. �n situa�ia �n care sistemul fiscal se va reduce - ex: cota unic� 14% - iar impozitele �i taxele se vor pl�ti la zi, iar taxa de forfetare dispare, vor reveni pe pia�� cel pu�in 30.000 de firme din cele desfiin�ate �n 2009. Vom �nregistra o cre�tere economic� de 0,2 - 0,3% fa�� de anul 2009.

9am25424

2 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 13:28

In Romania 2010 va continua tendinta de adancire a nivelului de saracie, care nu va afecta insa in mod unitar toate straturile societatii, astfel estimez ca cele mai afectate categorii vor fi cei cu nivelele scazute ale salariilor. Utilitatiile isi vor continua trendul ascendent de crestere, puterea de cumparare a consumatorului se va mentine in limite similare anului 2009. Abia la sarsitul anului 2010 si inceputul anului 2011 vor incepe sa se resimta efectele diminuarii crizei pe plan global si implicit si in Romania. Iuliana Danovschi

9am178985

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 13:29

din ce in ce mai rau

lucibotezatu

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 13:35

n-o vad bine deloc...aceleasi personaje negative care ne conduc, fara locuri de munca. O`m vedea ce`o fi, eu sunt optimist totusi. Merry Christmas

Ionicutu

22 mesaje
Oras: Iasi

IN CEATA!

9am178986

1 mesaj

Eu vad o Romanie plina de frustrari! Clasa politica incapabila sa ajunga la un consens, nici chiar atunci cand interesul natiunii o cere. Populatia incapabila sa inteleaga de ce din nou, pentru a cata oara?!, trebuie sa fie masa de sacrificiu.

monelush2006

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 13:36

Parerea mea e ca Romania o va duce tot mai greu din cauza anilor in care fiecare din cei care au fost la putere au furat dupa cum i-a taiat capul si nu le-a cerut nimeni socoteala. Probabil ca vom scapa de acest lucru de-abia peste vreo 10-15 ani in nici un caz in 2010,din pacate pentru putini oameni cinstiti si care lucreaza cu adevarat pentru a obtine ceva in tara nimanui.

popfeli

1 mesaj

Mult mai bine decat 2009

carmen_galita

2 mesaje

In nici un caz nu va fi asa cum ne dorim noi, cei care respectam legile acestei tari, care votam cu increderea ca va fi mai bine, ci asa cum vor cei care fac aceste legi si nu le respecta, pe care-i votam si nu merita - in conluzie politicienii, care evident din motive de orgolii "ranite" vor face ca raul sa fie si mai mare si sa nu reusim niciodata sa ne ridicam la demnitatea de european liber si opimist. Sa dea Dumnezeu sa nu am dreptate. Succes celor ce ne aduc putina bucurie in sufletele noastre de romani dezamagiti, celor de la 9AM! Carmen Galita

Gyongyi_Almasi

1 mesaj

Oricat de optimista as vrea sa fiu, nu pot sa vad ceva bun in 2010, cel putin din punct de vedere politic. In ochii mei,nu imi place politica din zilele noastre, cei mai debusolati oameni fac politica, si sunt atat de dezorientati incat ,in goana dupa functii si avere, uita de fapt pentru ce au inceput sa faca politica.Politica ,in aceste zile "fierbinti"reuseste sa ne scarbeasca,sa ne intunece si farama de bucurie crestineasca pe care o mai avem, acum in ajun de sarbatori.Toate necazurile , ar fi mai usor de suportat daca ai avea macar o speranta in cei ce ne conduc tara. Din pacate , vad ''luminita "'de la capatul rabdarii ,licarind in negura nevoilor ,disperarii a politicii actuale,care in 2010 va deveni un adevarat far incandescent care, va reusi ce si-au propus alesii nostrii, sa ne orbeasca incat sa nu mai vedem faradelegile, ipocriziile, fraudele , nelegiuirile, sau intr-un cuvant "POLITICA". Asa vad, sau mai bine spus , nu vad nimic care sa ma bucure ca trecem in noul an , fara optimismul de altadata.A u reusit cei de la putere sa faca pasivi, sa devenim asa zisii "roboti" , care nu doresc altceva decat putin soare si un vis de sparanta. Speranta nu mi-o poate lua nimeni;cu sanatate si putin mai multi bani , in anul care vine , voi deveni bunica ,las grijile si necazurile, poate urmasii nostri vor trai nu numai pe alte meleaguri ,ci si alte vremuri mult mai bune.Doresc tuturor multa fericire , mai ales speranta si zile mai bune ,in 2010.

lidiaalexandrescu8

1 mesaj

Sper ca anul 2010 sa fie un an prosper pentru Romania,(sa se reglementeze situatia politica cat si cea financiara)!!!

ioncsi67

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 13:37

Duelul mizerabil inceput de politicieni in campania electorala, va continua pana in primavara; economia va reusi o mica crestere din vara, populatia va fi nemultumita pe tot parcursul anului - motivele vor fi diferite, cu o succesiune ciclica.

nedelcudinu

2 mesaje
Oras: Slobozia

Anul 2010 va fi un an al provocarilor atat pentru clasa politica , care va trebui sa faca fata tuturor problemelor legate de situatia economica grea , cat si pentru cetateanul de rand care pe langa emotiile legate de mentinerea locului de munca mai are de facut fata si nevoilor financiare mai mari in conditii de inghetare a salariilor si crestere preconizata a cursului euro . Sa speram ca dupa parcurgerea unei perioade de tranzitie de 20 de ani nu ne vor trebui alti 20 de ani de parcurgere a crizei economice .

9am073521

1 mesaj

Sincer inca sper sa aiba loc o schimbare in Romania atat in plan social cat si politic.Sper ca politicienii nostrii sa se maturizeze mai mult si sa fie mai putin egoisti ,sa incerce sa faca ceva si pt cetatenii acestei tari.Nu cred ca in 2010 vom reusii sa iesim din criza aceasta economica pt ca la orizont nu intrevad nimic spectaculos care sa ne de-a o mica speranta .Dar poate sunt eu prea pesimist si ma insel ceea ce doresc mai mult sa se intample ca la vreo minune numai speram deloc.va multumesc sincer.

9am049541

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 13:40

DIN PUNCT DE VEDERE ECONOMIC, FOARTE RAU DIN PUNCT DE VEDERE POLITIC, VA FI UN CIRC TOTAL DIN PUNCT DE VEDERE SOCIAL , VA FI UN DEZASTRU

ramonaiurian

2 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 13:43

Din punctul meu de vedere Romania in 2010 va avea de suportat in continuare efectele crizei si poate abia pe la sfarsitul anului se va incepe o crestere economica. Sarbatori fericite si multa sanatate tuturor cititorilor dumneavoastra si sa speram intr-un an mai bun decat 2009. Ramona Iurian -Tg Mures

paunovicgabriela

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 13:44

CUM VAD EU ROMANIA IN 2010?HMM,NU SANT PREA OPTIMISTA.EU CRED CA ROMANIA NU O SA SE RIDICE NICIODATA LA NIVELUL TARILOR EUROPENE,CHIAR DACA FACEM PARTE DIN EUROPA NOI NU O SA TRAIM NICIODATA CA CEI DIN EUROPA,SI ANUL 2010 O SA FIE MULT MAI RAU DECAT ULTIMII 5 ANI,PT. CA TOATE TARILE EUROPENE CARE AU FOAST IN CRIZA AU TRECUT DEJA DE PRAGUL ACESTA IAR NOI INCA SANTEM IN PLINA CRIZA SI LA DREPT VORBIND CRED CA ROMANIA NU O SA IASA NICIODATA DIN CRIZA....CU ADEVARAT.

sorinnitescu

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 13:48

Romania in 2010 va fi in pragul dezastrului dpdv economic si social daca : 1.politicienii nu vor lasa deoparte ambitiile personale si lupta pentru ciolan si nu vor incerca sa faca ceva si pentru tarisoara noastra; 2.Populatia nu incearca sa isi asume responsabilitati ,sa se trezeasca din somnul de 20 de ani; In concluzie trebuie sa fim uniti si sa muncim cu mic cu mare pentru bunastarea noastra a tuturor,sa fim realisti si sa acceptam ca suntem intr-o situatie grea . Multumesc frumos,

9am121066

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 13:48

vad o tara sufocata de legi prost aplicate, de oameni care nu vad decit propriul interes,si ce e mai rau e ca acestia sint la conducere,o tara in convulsii,ca un om cre nu stie sa innoate,e pe cale de a se scufunda si atuncii face miscari necontrolate,dictate de panica,care il conduc,din pacate la moarte mai repede.vad o romanie cu oameni dezorientati,ca o turma,care fuge incoace si in colo,fara tinta,in speranta gasirii "a ceva" ce i-a fost luat mereu,in decursul timpului.vad o romanie in care lupta pentru ziua de maine va fi singura preocupare.vad o romanie cu mai putini copii,mai tristi si mai maturi decit virsta lor.vad o romanie cu oameni mintiti,inselati ,pasati,trecuti mereu la index.,nerespectat.vad o ramanie in care visele nu mai au loc,nu mai exista dorinta de a depasi etape,poate doar a le arde... vad o ramanie invinsa de prostia ,nepriceperea,orgoliul,infatuarea,suficienta celor ce ne "conduc".vad o romanie in care oamenii obisnuiti nu au loc,o tara doar a celor cu bani multi si tupeu,o romanie a lor,in care noi ceilalti santem cetateni si nu romani.....ce?! ...ar trebui sa ma trezesc?...sa plec la servici?...

catel

32 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 13:50

In primul rand trebuie sa va multumesc voua ca ne oferiti posibilitatea sa ne spunem parerea despre diferitele subiecte aparute in presa corupta si condusa de diferiti oameni corupti. Ar fi multe de spus. In primul rand trebuie sa multumim acestor lupte desfasurate la nivelul presedintilor, pt ca ne-au deschis ochii despre cat de mare este coruptia, despre cate afaceri se fac la nivel inalt, "legale" pe fata. Avem o tara bogata, dar in loc sa o folosim asa cum trebuie, pt fiecare cetatean, o fura si o vand altii, iar noi privim. Acum 20 de ani am spus ca nu avem dreptul sa ne spunem parerea.Acum suntem informati(cel mai mult cu aj. vostru) si se spun lucrurilor pe nume, cine fura, cat si cum, darnoi privim. Se aduc multe argumente, dar stam si privim in continuare fara sa facem nmk. De ce ? Pt ca am observat ca nu avem niciodata dreptate. avem noroc cu voi, cu ceea ce ne puneti la dispozitie aici. Avem o tara extrem de corupta, aproape nmk nu se mai realizeaza fara spaga si coruptie.Toata lumea asteapta spaga. avem o tara plina de birocratie, avem o taraplina pana la refuz de bugetari. Daca cineva ar dorii sa faca ceva din tara asta ar trebui sa inceapa cu reducerea personalului din birourile din M.A.I. Ar trebui analizate din nou salariile, deoarec nu este posibil sa fie platit mai bine cel care sta la biru, iar cel din strada care da piept cu infractorul si trebuie sa-l apere pe cetatean are salariul numai jumatate. Am ajuns la limita exagerarii in aceasta tara, cand auzi ca cel care trebuie sa-lapere pe cetatean spune "pai si ce vreti sa fac? ca imi ameninta mie familia, deoarece ii mana in mana cu sefii mari. Eu nu am ce face".Desi ... dar nu mai intru in amanunte. Intr-o mica caracterizare a acestei tari am putea spune: avemdreptul saspunem orice dar nu putem face nmk legal. Nimeni nu te baga in seama in tara asta daca nu dai o spaga. Cred ca este o tara plina de interese si o tara a spagii. Parerea mea. Va multumesc ca imi oferiti zilnic ocazia sa-mi spun parerea.

9am039524

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 13:53

Eu am auzit ca anu viitor 2010 va continua cu "criza financiara:, alti zic ca criza se gata pe la jumatatea anului. Din punctu meu de vedere as vrea si asa sa vad ca Romania revine "pe picioarele ei " si o sa fie mult mai bine din toate punctele de vedere. O sa creasca pensile, nu o sa mai fie multi someri si pe planul de invatamant sa fie cat mai bun. Sa revina din nou testele nationale si Bac-ul cum au fost anii trecuti. Vreau ca fiecare copii sa treaca prin ce am trecut cu toti. Nu unii intr-un fel si alti in altfel. In concluzie eu imi doresc si sper sa fie "Un an nou plin cu rezultate bune' .

Pagini: << 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cum vezi Romania in 2010?
Mergi la: